Hirschvogel Components Poland Sp. z o.o.
4 36 6 1

Opinie o Hirschvogel Components Poland Sp. z o.o.

Adss

Operator CNC i szkolenie w Niemczech , ktos cos wie na ten temat? Jakie zarobki na poczatek ?

HCP
@Adss 03.06.2018 19:47

Jesteśmy w trakcie uruchamiania u nas procesu obróbki skrawaniem - tak, szukamy operatorów CNC, którzy zostaną przeszkoleni w Niemczech (stąd też mile widziana jest znajomość języka angielskiego bądź niemieckiego w stopniu, który umożliwi przeszkolenie się ). Docelowo te osoby pełnić będą funkcję liderów zespołów i szkolić nowych pracowników . Zupełnie nowy obszar w firmie . Wszystkie benefity opisane są w ogłoszeniu o pracę. Kwestie związane z wynagrodzeniem są ustalane indywidualnie dla kazdej osoby - w oparciu o doświadczenie i umiejętności.

abc
@HCP 06.06.2018 20:28

proces skrawania dla rur czy pretow?

Arugifa

Hej, Jak obecnie wygląda z rekrutacją do firmy? Są zatrudnienia na operatora lub do działu kontroli jakości? Na jakich maszynach pracujecie? Mniej więcej początkowa stawka ile wynosi? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam :)

Roki

Nie polecam tej firmy . Wszechobecny nepotyzm powinowactwo i donoszenie jeden na drugiego . Zakres obowiązków nie adekwatny do zarobków , ciagle napiecie nerwowe i mase konfidentów którzy donoszą a jeśli się wyłamiesz ze nie dajesz się gnebic to jesteś nie wygodny dla cwaniaków ale tez dla kierownictwa i pozbywają się takich ludzi po cichu.

Bartosz
@Roki 10.01.2019 09:47

Niepokojące jest to, co napisałeś na temat pracy w firmie Hirschvogel Components Poland. Mógłbyś podać konkretne przykłady, które potwierdzą, że w firmie panuje nepotyzm i powinowactwo? Są to negatywne określenia, które nie koniecznie dobrze wpływają na wizerunek pracodawcy, więc zachęcam, abyś uargumentował swój wpis na ten temat.

Były pracownik
@Roki 10.01.2019 09:47

W końcu ktoś napisał prawdę i firmie!

Bartosz

W internecie znalazłem informację, że firma Hirschvogel Components Poland w dalszym ciągu poszukuje pracowników na stanowisko operatora linii produkcyjnej CNC oraz mechatronika. Te same oferty widniały na ich stronie w sierpniu, dlatego zastanawia mnie, czy nie ma chętnych osób na te stanowiska? A może jest to spowodowane dużym zapotrzebowaniem nowych pracowników na to stanowisko? @Rickom, jesteś pracownikiem tej firmy, więc może będziesz znał odpowiedź na to pytanie? Zachęcam do podzielenia się informacjami na ten temat.

Ricko
@Bartosz 15.11.2018 08:15

Rekrutacja dalej trwa ponieważ zostają tylki najlepsi.

Bartosz
@Ricko 15.11.2018 16:51

Czyli mam rozumieć, że część pracowników nie zdaje pozytywnie okresu próbnego do pracy na tym stanowisku? Możesz napisać, w jaki sposób firma sprawdza dokładnie, czy dany pracownik będzie odpowiedni na podanym stanowisku? Jeżeli wiesz, jak to wygląda, to zachęcam do przekazania informacji.

wisio

Dlaczego Pani Kierownik odeszła z produkcji?

PONIEDZIAŁEK

Witam na stronie niema żadnego adresu mailowego do działu hr aby wysłać swoje cv

Ricko

Po przeczytaniu opublikowanych opinii chciałbym podzielić się własnymi spostrzeżeniami na temat opiniujących, oraz rzeczywistą sytuacją panującą w zakładzie. Jestem pracownikiem z ponad dwudziestoletnim stażem pracy na polskim rynku z czego ostatnie kilka lat( mam nadzieję że jeszcze tu popracuję) we wspomnianej firmie. Pracowałem w różnych branżach od górnictwa do budowlanki , i muszę stwierdzić że dopiero w Hirschvogel odnalazłem swoje miejsce na Ziemi .Biorąc pod uwagę że za coś trzeba żyć i utrzymać rodzinę (bo gdyby było inaczej chętnie wykorzystałbym ten czas na przyjemności ,a nie chodzenie do pracy) firma ta moim zdaniem potrafi zadbać o pracownika. Wiadomo człowiekowi zawsze mało ale porównując moje wcześniejsze zakłady pracy to muszę przyznać że jest to najlepszy zakład jeśli chodzi o : atmosferę w pracy, zarobki, zaplecze socjalne i system szkoleniowy . Moim zdaniem jeśli ktoś chce pracować i jest odrobinę rozgarnięty to z pewnością znajdzie swoje miejsce w Naszym zakładzie. Jeśli chodzi o opinie na temat kradzieży to jeszcze nie słyszałem o jakimkolwiek zajściu (sam nie zamykam szafki ). Atmosfera również jest spoko, ludzie szanują siebie nawzajem niezależnie od wieku. Wiadomo jak to w pracy są obowiązki ,lecz jest i czas na żarty i psikusy (chociaż jak ktoś przyjdzie z zakładu gdzie zrujnowali mu psychę to ma kłopotu z aklimatyzacją). Myślę że wszystkie negatywne wypowiedzi są od ludzi którzy przeważnie myślą że w pracy wystarczy tylko być , a jak już coś mam zrobić to najlepiej za dodatkową kasę. Żeby nie było za kolorowo to wiadomo praca w systemie czterobrygadowym nie jest szczytem marzeń dla normalnego człowieka , ale cóż ,,taki mamy klimat" . Reasumując zachęcam wszystkich którzy mają chęci do pracy aby spróbowali u nas swoich sił i osobiście przekonali się jak jest na prawdę, a nie karmili się opiniami które budują nieprawdziwy obraz firmy i załogi.

Iwona

@Matw, zamierasz podjąć zatrudnienie za pośrednictwem firmy Hirschvogel Components Poland? Możesz napisać, dlaczego akurat praca w tej firmie Cie zainteresowała? Słyszałeś jakieś przychylne opinie, dlatego rozważasz udział w procesie rekrutacyjnym? Przedstaw, proszę, jak to wygląda w Twoim przypadku.

Matw
@Iwona 05.10.2018 22:17

Czy potrzebują pracowników na inne stanowiska oprócz operatora obrabiarek numerycznych??

Bartosz
@Matw 10.10.2018 23:19

Jakie stanowisko pracy w firmie Hirschvogel Components Poland najbardziej by Cie interesowało? Masz jakieś doświadczenie w branży, w której działa ta firma? Opisz nam coś więcej o swojej karierze w tym kierunku.

Matw
@Bartosz 17.10.2018 08:29

2 lata mam doświadczenia jako operator na produkcji. Chciałbym pracować na produkcji jako operator.

Bartosz
@Matw 25.10.2018 11:11

Zdecydowałeś się w końcu aplikować do pracy w firmie Hirschvogel Components Poland? Gdybyś brał udział w procesie rekrutacyjnym i był zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną, to zachęcam, abyś podzielił się tym, jak ona przebiegała oraz jakie pytania zadawała osoba prowadząca rekrutacje.

Matw

Witam Jakie warunki panują w pracy? Jaka panuje atmosfera?? Czy jest ciężka praca?

Były pracownik
@Matw 05.10.2018 15:27

W życiu bym nie wrócił tam pracować. (usunięte przez administratora)

Iwona

W chwili obecnej firma Hirschvogel Components Poland prowadzi aktywną rekrutację na dwa stanowiska pracy w swojej firmie, mianowicie jest to stanowisko operatora linii produkcyjnej CNC oraz mechatronika. Ktoś z Was rozważa aplikację, na któreś z tych stanowisk? Ogłoszenia można znaleźć na oficjalnej stronie internetowej firmy http://www.hirschvogel.com/pl/kariera/aktualne-oferty-pracy.html

Stały pracownik

Krótko zwięźle i na temat. Na początku kokosów nie zarobisz. Firma oferuje stałą posade jeśli chcesz pracować. Szkolenia personelu są. Podnoszenie kwalifikacji jest. Miła atmosfera jest. Praca nie jest cieżka jeśli chcesz pracować. Podwyżki są lecz trzeba sobie to załatwiać indywidualnie i rozmawiac jak czlowiek z czlowiekiem. Firma pracownikow, ktorzy wykazuja sie kreatywnoscia nagradza ( podwyzki itp). Jest ciepło i jest hałas i zapylenie...jak komus przeszkadza to w zabce moze pracowac. Sa wczasy pod grusza, socjalne swiadczenia i imprezy firmowe. Impreza integracyjna(dzialowa), firmowa i rodzinna (family day). Atutem tej firmy jest ciagly rozwoj i co najwidoczniej niektorym wadzi luzna atmosfera. Ty nie potraktuja Cie jak w ngk jak numerek na liscie czy kolejny trybik ktory trzeba wymienic. Tutaj bedziesz Jankiem, Kazikiem, Jaśkiem itp a nie Panem szanownym Adamem np. Jest luz jest robota i jest kasa. Za ciezka robote i latka dostaniesz dobra kase to moge zagwarantowac. Pozdro 600 :)

anonymous
@Stały pracownik 26.05.2018 08:56

Batdzo chętnie popracuje w żabce

Były pracownik
@Stały pracownik 26.05.2018 08:56

(usunięte przez administratora) Imprezy firmowe. Ludzie- to najlepszy sposób żeby wyciągnąć od ludzi jacy są, jakie mają plany i co naprawdę myślą... Nie wiem co to za atrakcja...

Miro

Pracownik zawsze chciałby zarabiać dużo i mało pracować to normalne!

Gutenberg

Witam wszystkich, mam straszną chęć aplikowania na specjalistę ds jakości. Aktualnie pracuje jaka kontroler jakości, ale w branży elektronicznej. Brak mi doświadczenia w takiej firmie jak HCP, brak mi również znajomości norm i narzędzi jakościowych(tak wiem ze jest to dziwne w szczególności jeśli pisze ze pracuje jako kontroler jakości, ale moja obecna firma o katastrofa i nie mam co liczyć na takie kursy, szkolenia itd) Angielski nie jest jakiś super z mojej strony, komunikatywny jest, byłem na wczasach, dogadałem się po angielsku, nie zginałem nie zabłądziłem, załatwiłem różne rzeczy. Brak tylko śmiałości podczas rozmowy. W ogłoszeniu jest wymagane, ale wiem że czasami przymykają oko. Angielski wymagają komunikatywny a jest taki jak napisałem wyżej. Doświadczenia w branży brakuje bo tak właściwie to jest to moja pierwsza praca, ale już dość upokorzeń, mobingu we wszelkich postaciach w moją stronę przez mojego aktualnego pracodawcę, ucinania kasy, premii, itd, itp. Albo zmienię pracę albo Toszek ;) Bardzo chętnie zmieniłbym pracę, nawet na 5B, jeśli tylko byłoby to odpowiednio wynagradzane, ale boję się też czy się nadaję, czy podejdę mimo braków w moim CV o których wyżej pisałem. Moje pytanie. Jak to jest w Tej firmie, czy bardzo patrzą na brak znajomości norm itd? Czy potrafią człowiekowi dać szansę i na niektóre rzeczy przymkną oko? Zaangażowania i chęci do pracy mi nie brakuje. Pozdrawiam

HCP
@Gutenberg 04.06.2018 15:06

Proszę dac nam możliwość Pana poznać - porozmawiać zawsze warto. Odwagi!:)

jeden
@Gutenberg 04.06.2018 15:06

Wysłać CV zawsze trzeba. A może akurat się uda.

Gutenberg
@Gutenberg 04.06.2018 15:06

CV wysłałem, narazie cisza, bez żadnego odzewu

Gutenberg
@HCP 06.06.2018 20:14

Mija miesiąc od wysłania, widocznie nie podpasowalem, ale widze też ciekawe komentarze się pojawiły. Chyba skorzystam z manpower, ewentualnie chyba w maco kogoś szukali

Ktoś kto tam pracowal

Cudowny pracodawca, wspierający swoich pracowników, praca sielanka, poczucie jak na wakacjach, cisza, spokój, świeże powietrze, ludzie niesamowicie życzliwi, radosni, wspierający, niemal ze jak rodzina, żyć nie umierać! Szkoda tylko, ze jest zupełnie na odwrót...

hcp dobre dla samotnych
@Ktoś kto tam pracowal 02.07.2018 21:16

Też tam pracowałem w skrócie mogę powiedzieć, że zarobek nieadekwatny co do powierzonych obowiązków. Firma w ogóle nie stara się aby zatrzymać pracowników Obecnie pracuje w innej firmie zarobek mam może trochę niższy niż w hcp ale mam spokojną pracę i bez wygórowanych obowiązków no i przede wszystkim od poniedziałku do piątku i zmiany zmieniają się co tydzień, a nie jak miało to miejsce w hcp, że w jednym tygodniu zaczynało się na rano, a kończyło się nawet na nocce no i praca w soboty i niedziele.

Gutenberg
@hcp dobre dla samotnych 05.07.2018 23:19

Daj namiary w jakiej to firmie pracujesz i jaki zarobek. Wysłałem CV do HCP ale zero odzewu a szukam na gwałt innej pracy, ale nie chce z deszczu pod rynnę

Manpower

Witam serdecznie, Zgodnie z prawem certyfikowane Agencje zatrudnienia nie mogą pobierać opłat za swoje usługi. Ustawa z dnia 20 kwietnia 2004 r. o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy. Manpower - certyfikat agencji zatrudnienia 412

obecny pracownik
@Manpower 02.07.2018 13:25

Pracowalem pod manpowerem 9 mcy później przeszedłem pod firme HCP. Agencja nie zabrała nawet zlotowki przez cały okres pracy

MetalMaster 77

Z tą robotą to chyba jakaś "lipa". Cv na poziomie, wobec takiego popytu na wykwalifikowanych pracowników w CNC, aż dziwne że dalej cisza. Chyba szkoda czasu na aplikowanie.

Ja
@MetalMaster 77 26.06.2018 17:00

Do mnie sie po tyg dopiero odezwali

Metal Master 77
@Ja 28.06.2018 04:52

Niech chodzi o pracę przez Manpower, agencja przez rok pracy pod nią bierze (usunięte przez administratora)% twojego wynagrodzenia z HCP. Fachowiec z szerokim wachlarzem wiedzy nie przyjdzie pracować pod agencją, szczególnie w tym czasie.

SzukałemPracy
@Metal Master 77 29.06.2018 09:31

Chyba ten "wachlarz" nie jest taki szeroki skoro nikt o osobę z takim CV się nie zabija... a jak ktoś pisze monologi sam ze sobą to chyba wiem dlaczego tak ciężko z pracą... I właśnie dlatego firmy zatrudniaja przez agencje żeby wyłapać "Qmatych" z wiedza specjalistyczną z każdego zakresu nawet HR...

SzukałemPracy

Uwielbiam czytać takie komentarze, potem człowiek szuka pracy i nie dowie się niczego rzeczowego. To nie są już te czasy gdzie agencje pobierają 30% wynagrodzenia... Ludzie poczytajcie a dopiero wtedy się wypowiadajcie, bo z tego co wiem jest wiele firm, które na początek zatrudniają tylko przez agencję żeby zniwelować ryzyko zatrudnienia polskich "Januszy biznesu" a jak widać wszędzie tacy są ...

Qmaty

Prawdę pisze się 3 razy???? A tak na serio coś z netem miałem i myślałem że te dwa nie "poszły", ale skupiłbym się na treści.

Qmaty

Do: Ja z dnia 28.06.2018 Nie chodzi o pracę przez Manpowera! Fachowiec nie przyjdzie pracować przez agencję pracy, która pobiera sobie od 20 do 30% wynagrodzenia pracownika.

Hirschvogel Components Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@Qmaty 29.06.2018 10:56

Pracownicy zatrudniani są bezpośrednio w Hirschvogel Components Poland - stąd ogloszenie jest publikowane również na naszym profilu. Agencja pracy tymczasowej wspiera jedynie proces rekrutacji. Prosimy o nie rozpowszechnianie informacji mijających sie z prawdą.

Manpower
@Qmaty 29.06.2018 10:56

Witam serdecznie, Manpower nie pobiera żadnych opłat od kandydatów ani pracowników. Zgodnie z prawem Agencje zatrudnienia nie mogą pobierać opłat za takie usługi. Ustawa z dnia 20 kwietnia 2004 r. o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy.

Ja
@Qmaty 29.06.2018 10:56

Qumaty a 3 razy to samo napisał :D

MetalMaster 77

Nie chodzi mi o pracę pod Manpowerem. Fachowiec nie przyjdzie pracować pod agencją pracy gdzie zabiera ona od do(usunięte przez administratora) % wynagrodzenia.

Były pracownik

Na hali jest spory hałas i duże zapalenie. W dzisiejszych czasach nie warto marnować sobie zdrowia. A firma nie ceni sobie pracowników. (usunięte przez administratora)

Mira

Może ktoś podpowie jak prowadzą w firmie rekrutacje?

Piotr

Konkurencja inspiruje do pisania tych bzdur?

Iwona

Czy ktoś z Was aktualnie zatrudnionych w Hirschvogel Components mógłby przedstawić konkretnie warunki zatrudnienia jakie mogą zostać zaproponowane nowemu pracownikowi? Czy są przyznawane benefity od firmy? Podzielcie się informacjami.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w Hirschvogel Components Poland?

Ja
@Administrator 11.04.2018 12:01

Normalnie, w firmie pracuje ok 200 osób, wszyscy sa na Ty łącznie ze szczeblem kierowniczym. Nie ma szefowania kierownikowania inzynierowania. Jest normalnie. Wspólna jadalnia gdzie zawsze jest z kim pogadać, ludzie zawsze i z kazdym witaja sie przez podanie reki nawet jesli sie nie znają. Atmosfera normalna kazdy zna swoje miejsce od poczatku. Nikt nad nikim nie stoi nie pogania nie mierzy czasu. W trakcie pracy jest czas na fajke czy pogadac z innymi i dopoki Twoje obowiazki sa wypelniane jak nalezy nikt sie bie czepia.

Oszukany

Dzisiaj zostałem zwolniony bez przyczyny . Przyczyna była taka że zostałem regularnie okradany w szatni gdy zwrocilem na to uwagę owszem lider zareagował zmieniliśmy zamki, potem dostałem l;ist z pogróżkami do szafki wcisniety przez szpare zignorowalem go jako dziecinne zabawy ale gdy tydzień temy zobaczyłem szubienice zrobiona z kamizelek na moje szafce przestraszyłem się i zglosilem to . Niestety firma kompletnie nie zrobila nic aby mi pomoc tylko po dzisiejszych rozmowach naj lep[iej pozbyli się mnie jako nie wygodnego świadka nie udolnosci i mało z tego idąc z liderem i kierownikiem do szatni na drzwiach wisiał wezel na moi reczniku zrobiony z kamizelki symbolizowal koniec mojej kadencji w tym zakładzie. Powiem szczerze jeden wielki haos , praca ponad sily i możliwości ludzki, naj gorsze to bezduszność i brak kompetencji przelozonym postawionym wyżej OMIJAJCIE TO MIEJSCE PRACY CZYSTE NIEWOLNICTWO I BRAK POMOCY DLA OSOB POSZKODOWANYCH oni wiedzieli ze to ich wina dopuszczając do takiego stanu rzeczy abym został zastraszany potem grożono mi a naj lepiej pozbyć się poszkodowanego zawlniajac jego a tolerowanie wszechobecnie nadużywanie srodków odurzających w pracy co nawet było widać zwalniając jednego gościa z biura za posiadanie i i dilerkę. Szkoda czasu na takiego nie zetelnego pracodawcę ostrzegam

hehe
@Oszukany 18.05.2018 17:49

@oszukany Biedactwo jesteś, szkoda mi Cię. Ile przepracowałeś w firmie że takie rzeczy gadasz? Szubienica z kamizelek? Coś ty? A jak to się robi? Uważaj co piszesz.

Pracownik
@Oszukany 18.05.2018 17:49

Jeśli do pracy przyszedłeś tylko po to żeby postać, pogadać i irytować wszystkich swoimi super radami to faktycznie źle trafiłeś. Pracowałeś w dziale logistyki wystarczyło trochę zorganizować sobie pracę i wszystko byłoby ok. Raz jest więcej roboty, raz mniej. Masz po prostu zbyt bujną wyobraźnię, zamiast myśleć o tym jak usprawnić swoją pracę, chociales zmieniać pół zakładu. Pracuje tu parę lat i nigdy nie spotkałam się z kradzieżą. A co do używek... Nawet nie wiesz o czym piszesz. Nie masz pojęcia co dzieje się na zakładzie, usłyszysz coś przez przypadek i przekazujesz dalej po swojemu. Do pracy przychodzi się pracować a nie na ploteczki!

Lubie frytki
@Oszukany 18.05.2018 17:49

No jak to do pracy iść i trzeba pracować ? Nienormalne i ponad ludzkie siły to jest :D Gdzie ty człowieku masz socjal i wczasy pod grusza w firmie ? U nas jest to wszystko. Miła atmosfera również. Pracuje tu dobrych kilka lat i kradziezy było moze ze dwie....oczywiscie zwolniono te osoby od razu. Zakład polecam ale nie takim fajfusom i pizdeczka co chca przyjsc do pracy i marudzic ze trzeba pracowac ;)

Iwona

Przypominam wszystkim użytkownikom o obowiązującym na forum regulaminie - http://motzgraphics.com/regulamin - mimo że wypowiadacie się anonimowo to wciąż obowiązują Was zasady kultury oraz polskie prawo. Publikujecie komentarze na forum publicznym, na którym nie można używać obraźliwych określeń wobec nikogo. Proszę pamiętajcie, iż wszystkie komentarze, które nie spełniają regulaminu są usuwane przez administratora.

#JA

Pracuje już parę lat w tej firmie i nie slyszałem zeby kogoś okradli, ludzie zostawiają telefony, zegarki czy otwarte szafki i nic nie ginie. To samo z mobingiem ( bo to co OSZUKANY napisal to tak by musiało wygladac) zdażają sie zarty miedzy pracownikami ale nigdy nie uwlacza to komuś. Znając życie to Pan OSZUKANY przyjmując sie liczył na luz i lenistwo. Firma jest mała i raczej wszyscy sie znają, malo kiedy ktoś zostaje zwolniony ze starej kadry, zwykle to nowi wylatują ktorzy nie daja rady. Praca lekka nie jest, ale to kuźnia. Jest gorąco , zapylone czasem trzeba sie porzadnie wybrudzic no i system 4B i 5B ale nie szczegolnie narzekają na produkcji na kase. Ja polecam jesli ktoś nie boi się roboty.

Obecny ZADOWOLONY pracownik

Obecnie pracuje w Hirschvogel i moje odczucia są całkiem inne niż tutaj przedstawiono w komentarzach. Ludzie którzy tak komentują że słabe zarobki itd... to ciemnotę wam wciskają, prawda jest taka że warunki pracy są jakie są, czyli hałas i brud no niestety ale idzie się przyzwyczaić. Nie jest to praca dla leszczy czy dla gimbow którzy myślą że są panami świata. Jak dla mnie praca jest git, mogę śmiało polecic

oszukany
@Obecny ZADOWOLONY pracownik 19.05.2018 09:28

Uwazaj na ludzi uwierz mi tak samo myslalem jak ty a mimo to firma nie zrobila nic aby mi pomoc mimo iż byłem okradany w szatni i zastraszany tylko zwolnila mnie

Obecny ZADOWOLONY
@oszukany 19.05.2018 09:56

Ogólnie powiem Ci tyle że nie spotkałem się tutaj jak to określiłes "praca ponad ludzkie siły i mozliwosci" i brakiem kompetencji przełożonych, jeżeli są już na stanowiskach kierowniczych czyli maja jakieś kompetencje i umiejętności. Ogólnie wnioskuje z Twoich postów że sobie po prostu nie radziłes w pracy i teraz masz wielkie pretensje bo Cię zwolnili, a kontakty z wspolpracoanikami też pewnie miałeś kiepskie jeśli się tak na nich zalisz. Idź do Tenneco może tam Ci będzie lepiej :)

ssdgf
@oszukany 19.05.2018 09:56

A co firma ci miała pomóc. Człowieku ogarnij się

Gonzo

Firma w porządku. Jest to kuźnia więc warunki pracy są, jakie są. Hałas, zapylenie, brud... Ale idziesz na rozmowę to widzisz co jest. Po pracy zawsze się umyjesz i już. Kasa...tu pojawia się magiczna bariera... ale źle nie ma. Wczasy pod gruszą, family day, bilety na koncerty, multisport, bony sodexo, paczki dla dzieci (w formie kasy), prywatna opieka medyczna. Trochę tego jest. Ja polecam

Zostaw opinię o Hirschvogel Components Poland Sp. z o.o. - Gliwice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hirschvogel Components Poland Sp. z o.o.