Saviano sp.z o.o

Adres: Marszałkowska 84/92 lok. 117, 00-514 Radom

NIP: 7010446178 KRS: 0000530249

Saviano sp.z o.o
3 152 6 1

Opinie o Saviano sp.z o.o

Wiola

Co z naszymi pieniędzmi??!Kiedy je wypłacicie?! Nie mam co dać dzieciom jeść! Na pewno tego tak nie zostawię

Danuta

Dostałam przelew za cały styczeń 150zł... pracowałam po 8 godzin codziennie, a w tytule przelewu napisane jest "wynagrodzenie za prace porządkowe" ludzie co się tutaj dzieje?! co z resztą pieniędzy??!

Programista Wyklęty
@Danuta 16.02.2019 20:15

idź do nich i pozamiataj...

Oszukany
@Danuta 16.02.2019 20:15

Dziwne ze na konto bo chyba wszyscy tam na czarno robili .... ja na Twoim miejscu bym sie cieszył z tych 150 zł, INNI NIC NIE DOSTALI ... pracowali za darmo 2 miesiące a potem w dniu wypłaty ich zwolnili !! (usunięte przez administratora)

Mario

Ludzie co tak cicho ? Co u Was słychać? Pensja juz wydana? Ja po premii która dostałam w K&k agencja reklamowa to chyba wybiorę sie na jakies zagraniczne wakacje. Zaczęłam chodzić tez na siłownie i basen dzieki KARCIE MILTISPORT! Musze namówić swoich znajomych żeby tez tu przyszli do pracy. Da sie dogadać z szefostwem, pensja na czas. Miła atmosfera. P-O-L-E-C-A-M. !!!!!!

Załamana
@Mario 06.02.2019 21:03

O nie wierzę.. Przestańcie kłamać. Jaka premia jak nikt pensji nie wziął jeszcze! Karty multisport? Które? Chyba te specjalne agencji polegające na bieganiu co dzień i proszeniu się o własną kasę! Panie B., bądź MŁODY przestańcie się ośmieszac i to pisać. Naprawdę

Wytrwała
@Załamana 07.02.2019 11:27

nie wiem jak można w taki sposób szkalowac firmę w Ktorej pracujesz ! Masz fajna prace, zarabiasz godne pieniądze! Jeśli chcesz kartę MULTISPORT TO WYSTARCZY O NIĄ POPROSIĆ I WTEDY JA DOSTANIESZ! żeby robić wyniki to nie trzeba jeść w pracy i gadać ze znajomymi lub siedzieć na telefonie. Firma Ci płaci za prace! Widocznie skoro piszesz tak o Tej firmie to dlaczego tam nadal pracujesz??? A moze zostałaś zwolniona bo nie przestrzegałas regulaminu??? Jeśli Ci nie odpowiada to wystarczy sie zwolnić! Powtórzę ostatni raz : - Pensja zawsze na czas, a jak poświęcasz sie w pracy to można liczyć na duże premie, koło 1000 zł premii CO MIESIĄC ! - Kartę MULTISPORT, wtedy zrzucam zbędne kilogramy z brzucha - miła atmosfera w pracy - fajne szefostwo - dużo nagród, miesiąc temu dostałam komplet NIEMIECKIEJ FIRMY GARNKÓW, taki komplet na internecie kosztuje ponad 3 tysiące !!! BEDE KAŻDEMU SWOJEMU ZNAJOMEMU POLECAĆ TUTAJ PRACE PRACA TUTAJ TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ !!!!

Anonim
@Wytrwała 07.02.2019 12:26

Nie ośmieszaj się!! Proszę was bo to jest już żałosne!!!!! Firma nie ma na papier toaletowy a co dopiero na pensje. Oddajcie moja kasę (usunięte przez administratora)

Mila
@Anonim 07.02.2019 16:42

A dlaczego opowiadasz kłamstwa? Bardzo nieładnie, oj nieładnie :( papieru jest tyle ze dla każdego wystarczy, wystarczy poprosić, jedno słowo „PROSZĘ” czy to tak wiele dla Ciebie??? Myśle ze Tobie wszystko trzeba podstawiać pod nos a i tak będzie złe... Z tego co mi wiadomo to każdy pracownik co sie zwolnił to dostał juz należna mu pensje. Firma wynagradza każdego pracownika

Anonim
@Mila 07.02.2019 16:59

Co ty nie powiesz Bartuś :) wyliczyć ci osoby które nie dostały pieniążków? Tylko wtedy to by były setki nazwisk. Albo inaczej.. Wstawię filmik z interwencji policji na firmę kiedy to ludziom nie dano kasy. Zaczynasz mnie irytować Bartek naprawdę. Każdy wie jaka to prawda. Nie pisz tych klamst bo sam kasy nie dostaniesz i tak i tak :)

Zołza
@Anonim 07.02.2019 17:24

Szanowna Pani nie jestem Panem Bartoszem, jestem pracownikiem który ciężko pracuje w tej firmie,

Wielka pomyłka
@Zołza 07.02.2019 17:39

Buhahahahaha. Dobre :) pracownikiem? Którym? Jeżeli naprawdę pisze to pracownik to chyba pomylił fora firmy:) tłumacze już szybciutko :) przecież Saviano nie istnieje już od x lat. Teraz jest agencja reklamowa kk więc skąd pracownik aktualnie pracujący wie o istnieniu saviano? Starzy pracownicy kasy nie dostali więc oni piszą prawdę. A pozytywy? Ups.. Nie pomysleliscie o tym prawda? Oj.. Nawet tego nie potraficie zrobić. Zacznijcie myśleć! I to nie o tym jak oszukać nowych ludzi tylko jak kolejnym raz nie wyjść na... Na was nie ma słów więc ich nie użyje. Pozdrawiam

Piękna
@Wielka pomyłka 07.02.2019 22:51

Znajomi z pracy mówili ze wcześniej było SAVIANO, mi sie tu bardzo podoba, WRÓĆ I ty do firmy.

Wielka pomyłka
@Piękna 07.02.2019 22:54

Wrócę jak oddacie mi moje 2800 i tylko po to by je odebrać. Piszcie piszcie pozytywy. Tylko tyle wam zostało bo teraz będziecie pracować w salonie kosmetycznym. Jak go otwórzcie. To. Chętnie pójdę na pedicure. Może to wam lepiej wyjdzie:)

Pracownik
@Wielka pomyłka 07.02.2019 22:51

Ciekawe że nie istnieje bo jak zapraszamy to w s krypcie mówimy saviano

Dno
@Pracownik 08.02.2019 13:08

Co ty nie powiesz. Jak już to saviani a miksery które obiecujecie to się daje. A nie rozdaje ie garnuszki na wodę. Boże.. Samo dno..

nada
@Wytrwała 07.02.2019 12:26

BREDNIE JAKICH MAŁO!!!!! 100 %OSZUSTWA, ŻE MASAKRA!!!!!

Programista Wyklęty
@Anonim 07.02.2019 17:24

Hej Podrzuć mi ten filmik, bo nie mogę znaleźć w internetach, a ciekawym Z tym papierem toaletowym to dobre. Też spotkałem jedną firmę IT, w której nie było toilet paper, powiedzieli, że to dlatego, że z firmy obok kradną :D Pozdrawiam

Pracownik
@Dno 08.02.2019 14:18

Właśnie że mówimy saviano i nie ma miksera juz jesteś nie na bierząco kochana Dno

Ups
@Pracownik 12.02.2019 10:32

No nie teraz lecicie z Magdą Gessler

Pracownik
@Ups 12.02.2019 12:03

Ale wyniki mamy takie że możecie sobie pomarzyć tam na michalowie ponad 300 zaproszeń na kampani ;) z grejsem nigdy tylu nie zrobicie

Szczera
@Pracownik 12.02.2019 13:09

Na prezydenta też już umawialiscie pokazy. Ciekawe co na to Magda Gessler? Oj. Przecież ona nic nie wie. Warto by było poinformować managera Pani Magdy i zapytać co on na to. Oszustwo nie zna granic

Zapracowany
@Ups 12.02.2019 12:03

Nie ma żadnej Magdy Gessler nie wiem co wam na głowę padło z ta Magda heheh zresztą nie ważne co by było nawet Gordon Ramsay ważne że biznes się kreci, interes kwitnie a firma preznie się rozwija

Śmieszna

Jak Wam idzie robota w saviano? Macie jakies nowe wiadomości co sie dzieje w firmie? O co chodzi z tymi pokazami związanymi z Magda Gessler???

Zapracowany
@Śmieszna 13.02.2019 18:52

Spoko idzie super wyniki ostatnio a żadna Magda Gessler tylko domowe rewolucje. Coś tam wam dzwoni tylko nie wiecie w którym kościele ????

Wiki

Proponuje wjechać tam z telewizją Temat dobry dla ,,Uwagi "Najgorsza Radomska firma, która oszukuje ludzi i nie wypłaca pieniędzy za pracę! !!Gorąco nie pozdrawiam prezesek! !!One nie powinny w ogóle zatrudniać ludzi bo się nie nadają do prowadzenia firmy! !!Proponuje paniom aby częściej chodzić do fryzjera bo w niedługim czasie będą panie gwiazdami, które pokażą w telewizji!

Programista Wyklęty
@Wiki 08.02.2019 18:47

z tymi gwiazdami muszę przyznać, dobre było :D

K
@Wiki 08.02.2019 18:47

Firma i tak jest zgłoszona więc nie trzeba długo czekać na to by były w telewizji. Saviano i agencja reklamowa kk jest znana już na cały Radom że swoich przekrętów, teraz pozna was cała Polska.

Ups

Najgorsza praca w Polsce! Nie wypłacaja ani złotówki! Przestrzegam przed tą firmą

Oszukany przez firmę

FIRMA OSZUSTÓW !!!!! Uwaga na ta firmę PRZESTRZEGAM !!!! Firma upada, nie maja na pensje dla pracowników, pracownicy proszą sie o własna pensje ponad miesiąc, a i tak maja płatne w ratach !!! CI CO SIE ZWOLNILI NIE DOSTALI WYPŁATY ZA DWA MIESIĄCE !! Kadra sama dodaje pozytywne komentarze! PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH

Dno
@Oszukany przez firmę 08.02.2019 11:37

Zgadzam się z tym. I tylko dodam, że jak się ktoś upomnie o pensje to go wywalaja, a później blokują numer telefonu i nie odbierają. Wszelkie wizyty w firmie kończą się zbywaniem a kasy i tak nikt nie odzyska

Pracownik
@Oszukany przez firmę 08.02.2019 11:37

Pracownicy to akurat mają płacone co do grosza w terminie. Nikt się sam nie zwolnił tylko zostaliście zwolnieni w styczniu za brak wyników w ostatnich miesiącach oraz co niektórzy za to że poszli pracować do konkurencji a niby tu pracowali. Taka kolej rzeczy zdrajcy nam niepotrzebni w firmje. A za siedzenie na fejsbuku i brak wyników też się nie spodziewajcie że ktoś będzie wam w 1 kolejności płacił. Jaka praca taka płaca

Wielka pomyłka

Oddajcie mi kasę!! Co za chora firma!! Kadra nawala na prezeski tak że aż głowa boli i to do telemarketerow. Bartuś takim moim przyjacielem byłeś i nawalales na prezeski. Jechałes je równo i jedna i druga, łącznie z aktualnym partnerem jednej i mężem.drugiej. A teraz co? Nie. Potrafisz wpłynąć na nie żeby kasy mi oddały?! No tak nie potrafisz bo sam jej nie masz. Ale że ty pozytywy piszesz to jest oczywiste ale żeby bronić firmy trzeba być uczciwym wobec niej. Dno totalne. Oddajcie kasę! Mnie i przynajmniej 10 moim znajomym i tym z którymi blisko nie byłam. (usunięte przez administratora)

Zołza

Wróciłam do pracy. Jest jeszcze lepiej niż wcześniej, codziennie są jakies nowe prezenty i nagrody. Każdy cos codziennie dostaje. Jest BOSKO. Słodko i waniliowo :)

Alinka

ŻE NA DA!!! Prezeski, które unikaja odpowiedzialności za wszystko co złe się dzieję w firmie! Traktowanie pracowników jak bydło, pracujace charytatywnie. Trzeba prosić się o WŁASNE pieniadze, a może i tak się ich nie otrzyma, no chyba, że z miesięcznym opóźnieniem. Jedno wielkie chamsto i kupa gnoju, niekompetentna kadra, która intelektem nie błyszczy I ah te prezeski gwiazdy ze spalonego teatru UCIEKAJCIE PÓKI MOŻECIE!!!

Zenon

Widać ze chyba każdy wziął sie za robotę, a nie dodawanie głupich komentarzy! Zabierajcie sie do roboty, bo pozniej sie żalicie ze nie macie za co kupic chleba! Od pisania komentarzy pieniędzy nie przybędzie!

Zenon

Widać ze chyba każdy ciężko pracuje haha

Zenon

Sawiańczycy ! Co tak cicho? Czemu nic nie piszecie? Trochę nudno bez Waszych opinii :( czyżby to koniec Trudnych Spraw? Hahha

Jaaaaa

Jestem w szoku jakie opinie naprawde nie wyplacaja? Czy wyplacaja w ratach czemu do reki?????

Oddajcie kasę!
@Jaaaaa 01.02.2019 21:35

Nie wypłacaja pieniędzy bądź wypłacaja nędzne grosze odtracajac wyimaginowane kary i Bóg wie co jeszcze. Jak to się stało że ta firma istnieje? Nie mam pojęcia. Saviano sp. Zoo i agencja reklamowa kk zwał jak zwał. Oddajcie ludziom kasę! Prezeski jeżdżą Mercedesem a nie mają kasy dla ludzi! A no tak.. Trzeba za coś zatankowac! Ale ludzie wam się w Radomiu już kończą. Tylko szkoda że aż tyle musiało być o szukanych żeby ta firma zaczęła upadac! NIE POLECAM

Niki
@Oddajcie kasę! 01.02.2019 21:57

Prezeska też się już nie powodzi hehe zmieniły lexusa na starego merca niedługo to wszystko pierdol...nie i to z hukiem. Już nie mówię o wyp latach bo to jakaś kpina ludzi w dzien wypłaty po zwalniali żeby zaoszczędzić.

Oszczędnie
@Niki 02.02.2019 11:09

Z dwóch lexusów na jednego Mercedesa ????

Ja

Naciągacze, którzy bez przerwy do mnie dzwonią. Ileż razy można dzwonić w ciągu jednego dnia?!! Moje sugestie dla Saviano sp.z o.o: Przestańcie wydzwaniać do ludzi!!!!

Ktos

To czemu tego nigdzie nikt nie zglosil jezeli nie wyplacaja bo niewiem czy tam isc do oracy czy nie ?

Oszukana
@Ktos 31.01.2019 14:27

Firma konstruuje tak umowy ze mimo zgłoszeń kasy nie można dostać!! Mało tego kasuja wszystkie ślady po pracy pracownika!! Usuwają godzinowki, podpisują sami za kogoś papiery!!!! Firma dno!!!!! Myślałam że te opinie to brednie ale nie!!! Dałam się oszukać!!

Zaskoczona pozytywnie

Tutaj poczułam, że żyję. Teraz jestem panią telemarketerką i zarabiam więcej od mojej znajomej, która pracuje w Urzędzie Miejskim przy biurowym stanowisku. Dodatkowo mam kartę multisport więc mogę zadbać o swoją kondycję fizyczną. Dzięki tej firmie odnalazłam swoją życiową drogę i wiem , że w życiu chce realizować się jako telemarketerka. Pensja u mnie zawsze na czas. Polecam każdemu kto chce godnie żyć.

Nie polecam!
@Zaskoczona pozytywnie 27.01.2019 12:59

Ha Ha Ha ha Haa. Boże.. KADRO! pokaż swój honor i nie pisz bzdur.. Sami kasy nie macie jeszcze więc nie osmieszajcie się.. Kiedyś może była frajda z pisania pozytywów. Omawialo się je i ścigało ze sobą. Ale teraz? Jak ta firma osiągnęła samo dno? Dajcie spokój.. Ze wam nie szkoda ludzi którzy przyjdą nie daj boże do tej roboty!!

Ania
@Zaskoczona pozytywnie 27.01.2019 12:59

Tutaj poczułam że umieram bo na chleb nie miałam oddajcie nasze pieniadze

nowa
@Zaskoczona pozytywnie 27.01.2019 12:59

Co ty pleciesz jakie karty multi sport hahahah jak wypłaty wpłacicie to się każdy cieszy bo placicie na raty. I nie wydzwania ewelinko do starych pracowników bo nikt taki głupi nie jest żeby wrócić do tego grajdola

nowa

po co się tak oszukiwać w przeciez już nikt w to nie uwierzy, że dopiero był lament, że zawozenie ludzi na pokazy, że zwalnianie ludzi w dzień wypłaty i wydzwanianie po starej kadrze na żeby wróciła...... a tu proszę takie luksusy, no szok... moja propozycja bierzcie tego co bierzecie po pół roku albo zacznijcie brać na maksa i bo brednie w piszecie,...... poszukuję kolejne oszustwa......

Kassik
@nowa 27.01.2019 20:34

Oni wszystko obiecują żeby ktoś przyszedł do pracy tylko i pracował za darmo kiedyś były karnety na basen tyle że nikt ich nie dostał to jest firmą dno pensji nie płacą a co mówić o karnetach kłamczuchy oddajcie nam nasze pieniadze

Niki

Zwolnili mnie w dzień wypłaty. Dwa miesiące za darmo robiłam jestem załamana jak żyć

Benia

Ludzie z Filipiaka idźcie do verony albo do nowego callcenter na michalowie byle nie k&k malczewskiego 8. Będziecie co miesiąc się martwić o pieniądze

K
@Benia 21.01.2019 14:58

To prawda. Uważajcie na tą firmę. Proszę się o kasę już pół roku. Moja znajoma też. Znam osoby które wgl nie odzyskał kasy. Idźcie gdzie kolwiek. Byle nie firma Saviano (aktualnie agencja reklamowa kk)

Neatka

Ciekawe czy dzisiaj wypłaty będą.

Sońka

Przestańcie juz. Jak komuś się nie podoba to niech się zwolni. I niech nie o czernią bez podstawy firmy. Idźcie do innych prac droga wolna

atea
@Sońka 16.01.2019 22:15

wypłacie kase to sobie pójdziemy!!!!

Ana
@Sońka 16.01.2019 22:15

Gdyby nie było podstawy to nikt by nie oczernial oddajcie nam pieniądze zlodzieje

zainteresowana

Czy możecie podać numery kontaktowe na firmę Saviano i Agencje reklamową K & K?

Ona

Koszmar z Wami !!!! Bezrobocie w Radomiu strasznie , widać że co nie którzy nie mają co robić naprawdę wam się w to chce bawić wyjdźcie na spacer bo ładna pogoda . Osoby które to piszą i komentują widać że nie maja swojego życia .

Uwolniona od niewoli KK
@Ona 17.01.2019 13:25

No nie mam swojego życia bo muszę żyć firma Saviano i "gdybać" kiedy to łaskawie mi pensje wypłaca. Odbjerajcie telefony! To my byli pracownicy saviano, saviani i agencji reklamowej kk! Dzwonimy po pensje!

Uwolniona od niewoli KK
@Ona 17.01.2019 13:25

PS. Bezrobocie to jest u was. A raczej bez-pensjo-robocie. Smutna prawda

tatki

hahahaha Bartoszek i inni muszą zawozic pracowników na pokazy ale wstyd..... tym razem zawiezli do Józefów......wstyd

franko65
@tatki 16.01.2019 15:17

Co to za głupoty gDasz

tatka
@franko65 16.01.2019 15:21

jechalam tumanie za wami hahahaha

franko65
@tatka 16.01.2019 17:34

Pieprzysz bzdury

Nana
@franko65 16.01.2019 18:11

Potwierdzam :) zastanówcie się czy wy unawiacie pokazy czy na nie jezdzicie. Wstyd saviano. Ciekawe czy to wyjście na pokaz było płatne. Eh.. Co ja gadam. Jasne że nie

franko65

Wszystko mnie boli chyba starość si odzywa

franko65
@franko65 16.01.2019 10:55

Precez młodszy nie jestem tylko coraz starszy

franko65
@franko65 16.01.2019 10:56

Jade do Konstancina jeziornej

franko65
@franko65 16.01.2019 13:07

Jedzie pociąg z daleka! Na nikogo nie czeka! Kąduktorze łaskawy zabierz mnie do Warszawy heja!!!

Prawdziwa

Najgorsza praca w Radomiu? Niee. W całej Polsce!!! Kasy nie płacą, pensja po terminie oj długo długo. Jak się zastanawiam co napisać w tej opinii to liczba znaków by mi nie wystarczyła. Powiem krótko. Ludzie! Trzymajcie się z dala od nich! Chyba że chcecie pracować społecznie.

fompe

Z Tobą być Byś tulił mnie w ramionach Bym była tylko Twoja Pragnieniem mym na zawsze jesteś Ty Zasypiać chcę przy Tobie W mym sercu poczuć ogień Co zrobić mam by zawsze z Tobą być

Programista Wyklęty
@fompe 11.01.2019 08:13

macie żółty ser?

alojzy
@Programista Wyklęty 11.01.2019 08:20

Sońka ma. Sońka pusc modern telking

Sońka
@alojzy 11.01.2019 11:01

Ok puszcze. Ty programista po co ci ser

franko65
@Sońka 11.01.2019 11:56

On sam nie wie na co mu ser. Gada jakieś bzdury ten programista

Programista Wyklęty
@Sońka 11.01.2019 11:56

pizze chciałem robić weź munke i ser, ja wezme ketchup i zrobimy u Was dzamprezę

fompe
@Programista Wyklęty 11.01.2019 15:38

Chociaż ranisz nie raz krople płyną z mych powiek jedno wiem kocham się w Tobie mimo wszystkich Twych wad ja nie pozwolę ci odejść chcę byś wiedział że kocham się w Tobie

Programista Wyklęty
@fompe 11.01.2019 16:51

wokal już jest, ketchup też, munke tylko skręcić i ser...

szczera

firma dno a niektórzy co niby kasy nie dostali dobrze się ustawiają na cudzych plecach świnstwo

Eli
@szczera 11.01.2019 05:08

Uczylismy się od najlepszych

Trener
@szczera 11.01.2019 05:08

śmieszni jesteście co niby kasy nie dostali, że jakby dostali to by się nie ustawiali....... :)

Programista wyklęty

napisałem 1000 opinię i co mi zrobicie? chce za to kanapkę z żółtym serem :P

Zostaw opinię o Saviano sp.z o.o - Radom

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o