Woobotech Poland Sp. z o.o.
3 668 6 1

Opinie o Woobotech Poland Sp. z o.o.

Ochotnik

Chce wysłać CV może mi ktoś napisać konkretnie np.jaka stawka na pierwszej umowie a jaka na następnych, i jakie są premie z góry dziękuję

Eduardo
@Ochotnik 30.01.2019 12:00

Nie wysyłaj !! Stawka po okresie 3 miesięczny 2300 i tak już na stałe wogole jej nie podwyższają . Mam taką już rok i podwyższenie najniższej krajowej nic nie daje . ???????? Bo i tak przed tym byliśmy ponad to. W trakcie okresu próbnego oczywiście najniższa krajowa bo mniej nie mogą dać a by napewno chcieli hahaha. Dali niby premie stała 250 zł teraz ale taka ona stała jak nasza pogoda. Odradzam. Udają że interesują się losem pracownikow . Wodzą nas tylko za nos abyśmy myśleli że coś z tym zrobią ale to tylko czas na zwłokę. Z drugiej strony mam nadzieję że w końcu sami dostaną porządnie po (usunięte przez administratora) i opamiętają się z tym jak mają traktować pracowników zanim ich stracą.

Aaaa
@Eduardo 30.01.2019 18:31

Potwierdzam niestety !!!!! ,zamiast dbać o stałych polskich pracowników ,zatrudniają nierobów z innych państw . Jakby dali Polakom 100% za nadgodziny to dużo osób by zostawało . Polacy lubią dobrą atmosferę w pracy ,to jest podstawa :)

Ochotnik
@Eduardo 30.01.2019 18:31

A to bym się wkopal ktoś mnie źle poinformował mówili że super zarobki i że można dużo dorobić że nawet ludzie z daleka dojezdrzaja. Dzieki

Miki
@Ochotnik 30.01.2019 20:49

Najlepszy z nich wszystkich jest ten chudy łysy! Ten ma bajeczny świat

tak to ja !
@Eduardo 30.01.2019 18:31

Nie słuchaj głupot!! Nie jest źle a dowiesz się najlepiej wszystkiego u źródła !!

tak to ja !
@Ochotnik 30.01.2019 12:00

Nie słuchaj głupot!! Nie jest źle a dowiesz się najlepiej wszystkiego u źródła !!

Leś
@Ochotnik 30.01.2019 12:00

Odradzam, tym bardziej, że zakład niebawem się zamyka.

mądrala
@Leś 01.02.2019 09:37

Nie zamyka się !!

Ldhh
@mądrala 01.02.2019 10:40

Zamknął się w rybarzowicach

Kris
@Ochotnik 30.01.2019 12:00

Dostaniesz sie miedzy ukraincow i gruzinow ktorzy zarabiają wiecej hotel mają darmowy dojazd itp. A my nic

Wwwwwww
@Miki 30.01.2019 22:42

A o kim mowa jaki chudy łysy?

Hajdksj
@Kris 02.02.2019 10:13

HHahaa (usunięte przez administratora) prawda, nadgodziny mają płacone normalnie, tylko weekendy jak my, agencja bierze swoją część z wyplaty, a bus kosztuje stówkę miesięcznie, Ukrainy nawet Ci co robią po kilka lat (usunięte przez administratora) dostali na święta

Miki
@Wwwwwww 06.02.2019 10:09

Ten cwaniak ze stołów co dojeżdża z Rybarzowic.Jego już dawno powinni zwolnić. Więcej na fajce i w kiblu przesiedzi niz na stanowisku pracy.

....
@Miki 15.02.2019 09:35

Wyrzucili go ze stołów a dalej łazi gdzie chce... nikt tego nie widzi, widac dobrze kogos lize po d.. ie. W koncu mamy od niego spokoj...

sarsa
@Miki 30.01.2019 22:42

jadą z daleka bo mają zapewnione posadki żeby się nie narobić poobserwujcie to sie przekonacie a dodatkowo znajomości tu daleko zarabia się więcej to po co tam pojechali ustawić sobie lidera pod swoje zachcianki to nie sztuka poobserwujcie ot cała prawda

Byla
@sarsa 15.02.2019 21:03

Czytają to osoby ,które cię znajdą od dawna.To co ty zrobiłaś tak nikt tego nie przebije.Nie zapominaj z skąd pochodzisz.Otacza mnie miłość ,nie musze jej szukać byle gdzie.Pozdrowienia z R...c

Wwwwwww
@Miki 15.02.2019 09:35

Cwaniaka to sobie w domu znajdz ,możesz stawić czoła z nim w pracy i zobaczymy kto będzie lepszy on pracował na najciezszym stanowisku i nie wyrzucili go tylko przenieśli ,jak nie wiesz o co poszło to się nie odzywaj bo plotkować każdy potrafi ją go znam bardzo długo i wiem co potrafi teraz ma święty spokój

Wwwwwww
@Miki 15.02.2019 09:35

Ty miki a tak przy okazji jak piszesz na tą osobą w tym portalu to może powiedz jej to prosto w oczy no chyba,że się boisz

Życzliwa
@sarsa 15.02.2019 21:03

Piszesz o znajomosciach a jakim cudem dostalas sie z produkcji do biura.Wszyscy wiedzieli dla czego i nikt cię tam nie lubil.Nie mieszaj miedzy pracownikami bo wielu cie zna i pamięta.Jakie wychowanie takie zachowanie.Ciesz się ze nie musisz już pracować tak jak my .

Wwwwwww
@Życzliwa 16.02.2019 09:22

Czyżby to o liderce B ja jestem tego samego zdania

Życzliwa
@Wwwwwww 16.02.2019 09:31

Nie to bylej gwieździe pani W ale chyba jest wiecej takich.

Wwwwwww
@Życzliwa 16.02.2019 09:45

Muszę sobie przypomnieć pani W bo nie kojarzę z tego co widzę z biura to żadnej nie znam z produkcji

Zzzz
@Wwwwwww 16.02.2019 09:55

Widać nie jesteś z Rybarzowic

Zzzz
@Wwwwwww 16.02.2019 08:14

Takiego buraka jak on to nie ma w tej firmie, osoby ktore z nim praciwaly to wiedza, a ile osob przez niego psychicznie nie wytrzymało i się zwolnili to wie tylko ktoś kto z nim osobiście pracował na stole

Życzliwa
@Wwwwwww 16.02.2019 09:55

To ta co urodzila koreanskie dziecko.nic do niej nie mam prywatnie.Ale bylismy w pracy i nie wiem jak by ten swiat wygladal jak by każda tak robila.Moze po dwudziestu latach pracy patrze inaczej na życie.Ten zaklad zbudowali ludzie z Rybarzowic,ktorych w większości wystawili do wiatru.Są jeszcze tacy ,ktorym dalej chce się tam jeździć.Nie dajcie się byle komu.Na bielskiej rusza nowa produkcja jak by ktoś byl zainteresowany.Szukają ludzi z angielskim i do biura tez.Pozdrowienia byla kolezanka z R.

Wwwwwww
@Zzzz 16.02.2019 10:15

On jest z Rybarzowic a buraka to sobie w rodzinie znajdź stan przed nim twarzą w twarz i powiedz do niego to osobiście chyba że się boisz

Elka
@Życzliwa 16.02.2019 10:20

a co masz do NIEJ JEJ PRYWATNE ŻYCIE NIE JEST CZĘSCIĄ PRACY FIRMY SZANUJMY SIĘ NIE WIELU LUDZI W RYBARZOWICACH POTRAFIŁO WSPÓŁPRACOWAĆ I POGADAĆ ZE SOBĄ ONA POTRAFIŁA I POTRAFI i za takie myślenie większość z was nie pracuje a druga sprawa nikogo nie zostawili bez niczego kazdy kto odszedł i odchodzi nawet teraz dostaje odprawę każdy z nas miał wybor na ich miejscu zwolniłabym wszystkich dojeżdżających to skończyłyby się ploty i pretensje a ty Miki czy Mariusz wstydz się nie przystoi liderowi

Weronika
@Życzliwa 16.02.2019 10:20

Dostałam od znajomej wiadomość że bardzo was Ciekawi moja osoba i czytam i nie wierzę, że ludzie są tacy podli. na prawdę chce się Wam pisać takie głupoty?  Nie oceniajcie jeśli nie wiecie :) propozycje pracy w biurze dostałam już na rozmowje kwalifikacyjnej ale musiałam spełnić dwa warunki, koleżanki nie wygryzlam to była decyzja z góry. A do magazynu poszłam bo miałam uprawnienia UDT na wózki widłowe i jestem po logistyce. Mój mąż nie jest już moim szefem :) wiec z szefem nie mieszkam trochę rozsmieszył mnie ten komentarz.  Mieszkamy w Polsce w Bielsku.. Niedaleko prawda? Żebym miała bliżej do mamy bo pisanie o slamsach i nie ciekawej rodzinie jest bardzo nie na miejscu i nie ukrywam że to jedyne słowa które mnie obraziły bo moja rodzina to bardzo lojalni, pomocni i dobrzy ludzie i żadnej patologii nigdy nie było. Nie wyrwalam męża na dziecko to była nasza decyzja. Do ślubu też się nawzajem nie zmuszaliśmy. I kto nas zna wie że mój przełożony rzucił pracę żeby nie być moim szefem. Jedyna prawda to jest starszy o wspomniane tutaj 16 lat ale to tylko cyferki nic nie ważne. Jeśli tak bardzo was interesuje moje życie może założę bloga żebyście się posrali z zazdrości? Bo nie wiem jaki jest inny powód wpisywania takich bzdur. (w porównaniu do Was nie jestem zakompleksiony anonimem) pozdrawiam Weronika Lee

naiwmy
@Weronika 16.02.2019 22:30

Nie pogrążaj się już bardziej, bo tylko winny się tłumaczy. Komu chcesz wmówić że dziecko to była wasza decyzja? I może jeszcze to była świadoma i zaplanowana ciąża? Po tak krótkim czasie związku i będąc tak młodą? Taa, na pewno. Po prostu byłaś łatwa, wpadliście i tyle. L. może i się zwolnił by nie być twoim szefem, ale głównym powodem były krzywe spojrzenia wszystkich, bo i tak już huczało na zakładzie. Pokemoniara to samo. Nie powinno się zatrudniać takich młodych dziewczyn, bo im to tylko głupoty i romanse w głowie. W tego typu zakładach w ogóle nie powinno się zatrudniać kobiet, bo potem dochodzi do takich sytuacji, rozbijania rodzin, związków itp, tak jak ma to miejsce właśnie teraz w wobo . Nie pozdrawiam

Andrzej
@naiwmy 18.02.2019 14:32

Idiotka albo jakaś zazdrosna baba. Może napisz do niej prywatnie jak masz jakiś problem bo to forum nie temu służy. To nie jest miejsce do poruszania takich tematów.

Pracownik

Na chwile ok. Jak nie boisz się urobić. Ale wyplata słaba. Jak się wybierasz na montaż końcowy (assembly) to przygotuj masci przeciebolowe na ręce i antydepresanty na liderów. Moje sugestie dla Woobotech Poland Sp. z o.o.: Podnieść płace, nauczyć liderów i kierowników ludkiego traktowania podwładnych i nie mieszania spraw prywtnych z pracą

Pracownica

Pozwole sobie zauważyć że jest weekend i ty też tu jesteś.Nie znalam ale zal mi dziewczyny.Tlumaczenie się ze swojego zycia przed obcymi ludzmi to jak dla mnie wielki obciach.Najlepiej nie reagować na coś takiego.

Ola

A ja wam wszystkim co piszą o dziewczynie od wózków, o romansach i o całej reszcie powiem ,ze musicie mieć naprawde nudne życie żeby w wolnym czasie, w weekend mając wolne siedzieć na stronie i dalej spędzać czas na temacie z pracy, odwalcie się od tych dziewczyn i zajmijcie sie swoimi rodzinami lepiej skoro rodzina ma dla was takie znaczenie i żal mi was bo musicie byc naprawdę naburmuszone, niespełnione i dawno niewy**chane że leje się z was taki jad Pozdrowionka żmije ✌

Y

Szony i Slamsy to ty sobie możesz mówić o sobie i swoim pochodzeniu , widać zazdrość ;) gdybys Ty pochodziła z porządnego środowiska to nigdy nie napisałbyś czegoś takiego ;) ponieważ tacy ludzie maja klasę i nie zazdroszczą innym ;) Jesteś stara panna która po pracy wchodzi na forum i komentuje życie innych bo swoje ma po prostu nudne, życzę Ci abyś i Ty znalazła szczęście i miłość bo tego widocznie Ci brakuje :)

XOO

Wszyscy jesteście siebie warci ;) piszecie na kogoś a to co wy wyprawiacie jest dużo gorsze ale jeszcze nie ujrzało światła dziennego... zajmijcie się swoją du** i pilnujcie żeby ona się nie nabiła na Bolca. Miłego dnia

Wrr
@XOO 25.01.2019 06:54

Nie ma nic gorszego od puszczania się ????

Hahahaha
@Wrr 25.01.2019 15:57

Pewnie tylko twoje życie jest gorsze

Ha
@Hahahaha 26.01.2019 07:54

Może i jest , ale przynajmniej się nie puszczam.

naiwmy
@XOO 25.01.2019 06:54

Ojoj... Widzę że kogoś prawda zabolała, no ale uderz w stół to szony się odezwą ;)

Ha
@naiwmy 26.01.2019 13:59

Szony próbowały zabłysnąć i się wybronić ale coś im nie poszło.

:)
@Ha 27.01.2019 12:09

Dorośnij mi chociaż do pięt a później nazywaj szonem bo nawet mnie na oczy nie widziałeś/łaś i nie wiesz kim jestem. W życiu nie dałam (usunięte przez administratora) ale... przecież ludzie woobotech wiedza najlepiej. Patologiczny (usunięte przez administratora) Elo

anonymous
@:) 28.01.2019 07:45

Szono moja . serce moje :)

naiwmy
@XOO 25.01.2019 06:54

Jeszcze za czasów Rybarzowic były takie dwie młode co wszystkich dokoła podrywały, jedna nawet szefa wyrwała ;D A druga pamiętam taka pokemoniara to była ze szczyrku. Na szczeście obu już nie ma ale i tak na ich miejsce przyszły nastepne szony xD

Blow
@Wrr 25.01.2019 15:57

Jest (usunięte przez administratora) wypłata;)

Anonim
@naiwmy 29.01.2019 09:54

Jakie dwie?

Byla

W urodzila koreanskie dziecko żeby się wyrwać ze slamsow od nie ciekawej rodzinki.Teraz jest żoną szefa i mieszka gdzieś w Polsce.

naiwmy
@Byla 10.02.2019 13:27

No cóż, każdy ma jakiś sposób na życie, ona wybrała taki czyli złapać dzianego starszego o 16 lat gościa na dziecko. A potem nie miał wyjścia i się musiał ohajtać

anonymous
@Anonim 04.02.2019 00:31

Wera i anka

Byla
@naiwmy 11.02.2019 11:39

Przyklad idzie z góry co się dziwić że się zachowują tak ,a nie inaczej może się kolejnej uda.Robienie wielkiego szumu kolo siebie zawsze dawalo efekty.Lepiej nagadac na koleżankę ,a potem zająć jej miejsce,tak jak bylo na magazynie.Szkoda gadać jak czlowiek na to patrzyl to przypomina się wszystko.

Wrr
@Byla 12.02.2019 13:05

Z tego co mi się obiło o uszy tamta przynajmniej nie rozwaliła nikomu rodziny. :D a teraz to co się dzieje na firmie to bez skrupułów ;) jak można było tak potraktować kogokolwiek. A teraz chodzi i sie szczyci i myśli ze jest najlepsza.przeciez nie idzie na to patrzyć. Zreszta już się z tym nawet nie kryją... a plotki chodzą..

Byla
@Wrr 12.02.2019 17:21

Takich powinni usunąć z roboty dla przykladu bo sieją zgorszenie wokół.Można też brzydko powiedzieć nie ma podaży bez popytu.Chetnych co gonią za nie swoją kobietą.

ciekawy
@anonymous 12.02.2019 11:28

A o którą Ankę chodzi ? S ?

sarsa
@Byla 10.02.2019 13:27

od W to ty się odczep bo nic nie wiesz o niej ani o L. ZAZDOŚCISZ JAJ MIŁOŚCI A MASZ CZEGO jakoś nigdy mnie nie skrzywdzili są super choć dawno tam nie pracuje utrzymujemy kontakt była ściemniaro

Byla
@sarsa 15.02.2019 21:11

No i zawsze miałaś slownik z rynsztoka

Gal Anonim

Wie ktoś ile zarabia laska odbierająca wózki od kontroli? 'Normalna' stawka jak większość? Jestem ciekaw ile firma płaci za 90% przeplotkowanej zmiany.

Aha
@Gal Anonim 13.02.2019 15:30

Zarabia tyle co produkcja, ... Mam nadzieję że pomogłem :)

Ktoś
@Gal Anonim 13.02.2019 15:30

Żal (usunięte przez administratora) ściska? Zajmij się swoją pracą!!

Gal Anonim
@Ktoś 14.02.2019 18:47

Nie ściska.;) Niektórzy przychodzą do pracy pracować, a nie stać i marudzić jak to są zapracowani nic nie robieniem i klepaniem ozorem. Osoba za to odpowiedzialna z drugiej zmiany potrafi robić więcej niż tylko zbierać makulaturę.

Nicki

A ja polecam firmę woobotech pracuje tu rok jak się zrobi sobotę to wypłata ładna A praca naprawdę nie jest najgorsza :)

Auu
@Nicki 08.02.2019 12:12

Jeśli 2100 netto jest twoim marzeniem to powodzenia ;) ,niektórzy mają większe ambicje także tego ( pffff nie mieszkają z rodzicami ) ,praca nie najgorsza tu się zgodzę ,czasem trzeba się spocić niestety .

Auu
@Nicki 08.02.2019 12:12

Jeśli 2100 netto jest twoim marzeniem to powodzenia ;) ,niektórzy mają większe ambicje także tego ( pffff nie mieszkają z rodzicami ) ,praca nie najgorsza tu się zgodzę ,czasem trzeba się spocić niestety .

Nicki
@Auu 10.02.2019 21:03

Skoro masz większe ambicje to co tu szukasz?

Tttt
@Nicki 12.02.2019 15:58

Chyba raczej nie czytasz ze zrozumieniem .... Skoro to ci pasuje to okey ,też myślę że 2100 to trochę mało mając na utrzymaniu dzieci i mieszkanie ,ale nie będę drążył tematu . Dla młodych nie na swoim akurat . Pozdrawiam

Sabina

Podobno czeka nas wymiana. nie których liderów ktoś coś ...

....
@Sabina 10.02.2019 12:52

Tak chyba tej Pani z magazynu... hahah

Byla
@.... 10.02.2019 18:49

W Rybarzowicach też nikt jej nie lubił największa plotkara na zakladzie.Zaszkodzila nie jednej osobie.

Kris

Spadek sprzedazy aut koreanskich i to bardzo znaczący nie dobrze tak dalek będzie blado to widze

Moc
@Kris 02.02.2019 10:15

Podaj źródło kris to że Ciebie nie stać na koreanczyka nie znaczy że wszystkich kup sobie fiata on mocno stoi;D

Kris
@Moc 02.02.2019 15:05

No boisz sie o posade i tak kupie fiata

Olo
@Kris 02.02.2019 10:15

Jesli od kwietnia nic sie nie poprawi to bedzie recesja w automotiv

Moc
@Kris 02.02.2019 15:53

No tak jak mówiłem na hyundai czy kia cię nie stać , polecam tipo fajne auto dla janusza takie nie zadrogie

???

To miejsce można nazwać moda na sukces. Same romanse chodzą za raczki na papieroska, ja zapi... m na stole a oni kilka razy za rączkę i ich nie ma po 10 min, nikt tego nie widzi? Ukrainie można wszystko

:))
@??? 25.01.2019 23:47

brak mi słów do ludzi którzy piszą tak żałosne komentarze. To nie jest strona żeby obrażać i mówić kto z kim tylko ocenić prace w firmie. Opowiedz o stanowisku sprzątaczki a nie o romansach

....
@:)) 26.01.2019 06:30

A o czym pisze? Jedni zapier... ą a inni chodzą po kiblach albo na papierosa...

XXO
@??? 25.01.2019 23:47

Szony to tak daremne słowo że wstyd je używać

anonim

(usunięte przez administratora)

...

ta firma to się powinna zamienić(usunięte przez administratora)

Boss

Trafione! Hahahaha

Kris

Robi sie (usunięte przez administratora)

Wtajemniczony

Ja tam tylko wiem o romansie obecnego pracownika z byłą pracownicą :D :D :D

Ccc
@Wtajemniczony 16.01.2019 10:49

To mało wiesz.(usunięte przez administratora)

...
@Wtajemniczony 16.01.2019 10:49

Ja myślę że nie ma po co znów tego tematu poruszać..

Ccc
@... 16.01.2019 11:35

A ja myśle żeby wszyscy się dowiedzieli (usunięte przez administratora)

Boss
@Ccc 16.01.2019 12:08

Daj chociaż inicjały hehe warto wiedzieć od kogo się trzymac z daleka

...
@Boss 16.01.2019 13:40

(usunięte przez administratora) od tego czegoś najlepiej się trzymać z daleka .. bo to nie wiadomo do czego jeszcze jest zdolne.

Boss
@... 16.01.2019 14:05

Musisz napisać jeszcze raz bo nie zdążyłem zobaczyć

Zzz
@Boss 16.01.2019 18:25

Przypuszczam ze chodzi o młoda czarna z kontroli..

Boss
@Zzz 16.01.2019 18:26

A o której zmianie mowa ?

Gif

Ja proponuje, niech każdy patrzy na siebie i swoje życie. I niech da sobie na wstrzymanie.

...

Zaczynam mieć wrażenie, że osoby tu piszące chyba żałują, że te oto kobiety się nimi nie interesują...

Www
@... 16.01.2019 21:27

Chyba cieszą się a nie żałują , tu nie ma czego żałować.

....

polecam interesowac się wlasnym życiem... nie zyjemy juz w czasach gdzie ludzie po 20 lat się do siebie nie odzywaja i sa małżeństwem bo nie wypada, co ludzie pomysla... to jest dopiero zalosne... Na ich miejscu mialbym to głęboko w d.. ie... i zyl swoim szczesciem

Zzz
@.... 18.01.2019 04:17

Kolega chyba nie wie co to szczęście, a takie (usunięte przez administratora)właśnie myślą jak ty, ze można wszystko komuś rozwalić bez żadnych konsekwencji byle tylko sobie być szczęśliwym , niestety ale nie tak to działa.

.....
@Zzz 18.01.2019 05:38

tak jestem po rozwodzie... każdy poszedl w swoją stronę... nikt nie ma do nikogo pretensji jak juz emocje opadly... ale Widac niektóre osoby zyja 100 lat za murzynami....

Wwwwwww
@Wtajemniczony 16.01.2019 10:49

Ty wtajemniczony a o kogo chodzi jestem ciekawy jak plotki to plotki

naiwmy

Myślałem, że jak już dwie największe latawice na zakładzie odeszły z wobo to się sytuacja uspokoi, ale jak widać myliłem sie. Widac to pokolenie 20-25 już tam ma, że jest po prostu łatwe :D

...
@naiwmy 22.01.2019 12:12

Brawo dla tego pana!

hmmm
@naiwmy 22.01.2019 12:12

Ciekaw jestem czy myślimy o tych samych szonach :D:D:D

...
@hmmm 22.01.2019 14:36

Przypuszczam ze tak. ????

naiwmy
@hmmm 22.01.2019 14:36

Jeszcze za czasów Rybarzowic były takie dwie młode co wszystkich dokoła podrywały, jedna nawet szefa wyrwała ;D A druga pamiętam taka pokemoniara to była ze szczyrku. Na szczeście obu już nie ma ale i tak na ich miejsce przyszły nastepne szony xD

Boss

Jaki tu spokój nastał

Wwwwwww
@Boss 22.01.2019 08:49

W jakim sensie spokój?

...
@Wwwwwww 22.01.2019 09:57

Tu nigdy nie będzie spokoju :D narazie cisza bo administrator usuwa niewygodne komentarze.

Kriss

Czy ta firma upada jest coraz gorzej nadgodzin nie ma sobót niema umów nie dają wszystko idzie jakby na pól gwizdka co jest o co chodzi

Prac
@Kriss 18.01.2019 19:10

Każdego roku tak jest więc niesiej paniki

Tttt
@Kriss 18.01.2019 19:10

Dymos mało pracuje , w lutym tez nie pracują w piątki ,także nasza produkcja TLE i PDE będzie leżała . W zeszłym roku było podobnie ,także niestety trzeba się przyzwyczaić .

Olo
@Prac 19.01.2019 09:40

Ale nie 3 miechy cos smierdzi

Wtajemniczony
@Olo 20.01.2019 16:15

W zeszłym roku pisałem, że Korea chce się zwinąć z interesem z Polski i niebawem zaczną się zwolnienia i obcinanie godzin. Nikt mi nie wierzył. No to teraz macie. Pozdro

Koko
@Olo 20.01.2019 16:15

Nifko i Sekonx też zmniejszyły produkcję standard jeśli chodzi o początek roku tak ma 70% automotivow

Toska

Ale jazda tam u was ni ma komu pracowac same kierowniki co brakuje ptawdziwych pracusu z rybarzowic trzeba bylo ich docenic az zal czytac Moje sugestie dla Woobotech Poland Sp. z o.o.: Pracownik z polecenia Lubię atmosferę w Woobotech Poland Sp. z o.o. za: Juz nie pracuje

anonim

(usunięte przez administratora)

Dew

wszystkie czy tylko te weekendowe są po takiej stawce?

Taki

Jest koncepcja mamy gruzinów całkiem wporzo... ukraincy ciągle po kiblach siedzą tu mają wakacje a kasa leci gruzini przyjechali pracowac a ukraincy byle po łebku czas na nowych liderów przynajmniej angielski powinni liznąć

Kris
@Taki 08.12.2018 12:06

Podobno nadgodziny będa do wybrania 13stka zabrana stawki zostają w miejscu nie dobrze się robi

Xyku
@Taki 08.12.2018 12:06

No nie wiem czy tak całkiem wporzo skoro z nimi osobiście nie pracujesz a angielski to prawie każdy zna. A z gruzinami to nawet po angielsku się nie dało znają podstawowe słowa. Ukraina nie może się z nimi dogadać a niby znają ruski. Jak z kimś nie pracujesz osobiście to się nie wypowiadaj. Robic chca ale tylko klepac godizny

pytający

utrzymanie ukrainców nie jest takie tanie darmowy hotel ,przewóz zarobek sredni od nich ok 3 tyś zł i tak kręcą nosem że mało ,,polak na start dostaje 1600zł pytanie czy firma myśli do przodu czy coś się zmieni kiedy ukraincy wyjadą do niemiec bo rynek niemiecki otwiera się na ukrainców po nowym roku hala może byc pusta

Kasia
@pytający 17.11.2018 10:29

Dziwny zaklad ale koreance mogą się obudzić jak będzie za pużno rynek niemiecki dla ukrainców dużo zmieni 3 zaklady blisko woobo to tez minus czas pomysleć nad zarobkami i przyjęciami na lepszych warunkach

Zawiedziony
@pytający 17.11.2018 10:29

Ukraina już ucieka bo myślą że najlepsi zrobią więcej niż tym co się nie chce. Pracuje tylko na 1 zmiany ale to co widze na zmianie M, O, E, M to jakaies jaja zmuszaja ludzi żeby bylo zrbione. Zmuszaja człowieka do pracy ponad sily kiedy inni chodzą po kiblach. A jak się im to mówi to twierdza ze się kabluje. Powoli szukam innej pracy

Kasia
@Zawiedziony 17.11.2018 14:30

No ukraincom można wszystko gadać telefon trzymac chodz polowa z nich to jakby ludzie z kołchozu lub zabitej dechami wsi zadnej kultury. Nowe zaklady się budują a koreance wkrótce sie przejadą na ukraincach bo im ciągle mało a my za 2tys musim żyć

pracownik
@pytający 17.11.2018 10:29

koreanczycy mają inną mentalnośc do innych dobrych firm ciężko się dostać np. jbg2 dali by koreańce 400 zł więcej i by ludzi zatrzymali ale im nie zależy na stałych pracownikach szkoda

Grzegorz
@pracownik 18.11.2018 11:33

Obecnie jest jakieś zapotrzebowanie na nowych pracowników w firmie Woobotech Poland? W wątku poruszacie temat pracowników z Ukrainy, dlatego zastanawia mnie, czy pracodawca w sposób sprawiedliwy docenia zarówno pracowników z Polski, jak i Ukrainy? Do wynagrodzenia są dodawane jakieś nagrody bądź premie? Chciałbym poznać, jak to wygląda.

Były pracownik
@pracownik 18.11.2018 11:33

W JBG nie jest tak fajnie jeśli chodzi o kasę. 14 zł brutto na godzinę jak chcesz to droga wolna. Z jbg też się ludzie zwalniają co pracują po 10 lat.Kiedys to była jedyna firma w okolicy która była najlepsza.

Kimkolwiek

Pożar śmietnika ktoś cos

Bymbum
@Kimkolwiek 28.11.2018 20:36

Ciekawe co dostał w kopercie?

Aaa
@Bymbum 01.12.2018 17:38

Nagrodę hehe

Kiki
@Bymbum 01.12.2018 17:38

50 € przecież się chwalił A nie wiadomo czy przez przypadek sam nie ....

Adik
@Kiki 02.12.2018 06:48

Wypraszam sobie takich komentarzy chcesz o tym pogadać powiedz w twarz a nie się wypowiadasz tutaj anonimku :) jak tak zadrościsz to co było w kopercie to chętnie Ci dam jak chcesz :) tam są kamery i maja potencjalnych podejrzanych. To ze zareagowalem bo inni stali i patrzyli jak ciu... i za to dostałem nagrodę to was zazdrosc zjada ?

Arab
@Bymbum 01.12.2018 17:38

Ponoc 1 tys ale nie wierze koreance to zydy moze tylko 100zeta

Arab
@Adik 02.12.2018 12:23

Pewnie teraz premi nie dostaniesz bo juz dostales wlał wylał

Aaaaa
@Arab 02.12.2018 13:00

Zazdrość ludzi w tej firmie jest nie do przyjęcia. Trochę godności. Gdyby nie on dziś bylibyśmy bez pracy. Mógł nawet dostać 10 tys.. nic was to nie powinno interesować. żaldupeściska. pl

Grzegorz
@Aaaaa 02.12.2018 19:41

Odbiegając od tematu premii, o której dyskutujecie, chciałbym dowiedzieć się, czy z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia firma Woobotech Poland organizuje spotkanie wigilijne ze wszystkimi pracownikami, czy może tego typu wydarzenie nie są świętowane w firmie? Jeżeli jednak są, to chciałbym, abyście przedstawili, jak to dokładnie wygląda. Będę wdzięczny za odpowiedź.

...
@Grzegorz 03.12.2018 11:55

Z okazji świąt jest organizowane spotkanie świąteczne dla wszystkich pracowników. Organizowana jest w lokalu, transport również firma załatwia

Daro

Mnie się dobrze pracuje tutaj jedyny minus to facet co sprząra kible wszystko go wkurza a nic nie robi....praca spoko atmosfera spoko oby tak dalej Lubię atmosferę w Woobotech Poland Sp. z o.o. za: Jest ok

Niebieskooka
Zweryfikowany użytkownik
@Daro 22.11.2018 14:54

Sprzątać też trzeba umieć ,wbrew pozorom.Jak się facet nie nadaje to trzeba go wymienić.Zgłosić komu trzeba do firmy.

Arab
@Daro 22.11.2018 14:54

Facet dostał zawał serca

Xxxx

Jaki pożar o co cho?

ktoś

dlaczego nie ma w firmie 50 procent polak 50 procent ukraina czyżby koreance po trupach byle taniej

Mw

Pytanko czy 12 listopada jest dniem wolnym od pracy czy czy nie

Grzegorz
@Mw 05.11.2018 22:13

Jesteś obecnym pracownikiem firmy Woobotech Poland? Mógłbyś przedstawić, jak obecnie wygląda sytuacja kadrowa w tym miejscu pracy? Są jakieś wolne miejsca, aby móc aplikować? Opisz, proszę, co wiesz na ten temat.

Toto
@Mw 05.11.2018 22:13

pracujemy za 100 % na zapisy

Toto
@Grzegorz 06.11.2018 14:14

75 % to Ukraina , rotacja jest i to bardzo, bo oni maja wize ino na poł roku ... trzeba zostawic cv w budce u ochroniarza, bo nie wiem, , ale jesli dla faceta to na magazyn napewno potrzeba bo mają braki . Praca jest fajna , czasem trzeba sie spocic bo gorąco, atmosfera roznie ( czasem lepiej ,czasem gorzej ) . W lecie dodatkowa przerwa co jest atutem , normalnie jest przerwa o 10 masz 25 min , jest palarnia , stołówka , dobre kanapki . Soboty na zapisy oczywiscie 100% , nadgodziny po pierwszej zmianie 50% (przewaznie ukraincy zostają). KOkosów nie ma ,ale jak zrobisz paredziesiat godzin to nawet 3000tys zarobisz. Pozdrawiam

?
@Mw 05.11.2018 22:13

Wolnym. No chyba że się zapiszesz wtedy za 100%.

Grzegorz
@? 07.11.2018 07:52

Były jakieś osoby, które mimo wszystko zdecydowały się na pracę dzisiaj? Chciałbym zapytać jeszcze, czy pracując w firmie Woobotech Poland są możliwości, aby móc pracować więcej godzin, dzięki czemu będzie można wziąć wyższą pensję, czy tylko w wyjątkowych sytuacjach? Proszę o odpowiedź, ponieważ dla czytelników może to być kluczowa informacja.

johny

no i mówiliście wszyscy ze nie będzie podwyżek itd a tu na razie zaczyna być coraz lepiej. bądźmy dobrej myśli

Wojtek
@johny 26.05.2015 18:10

oczywiście

anonim

(usunięte przez administratora)

Jojo

Nie

Fox

O co kaman???

kici
@Fox 13.10.2018 16:04

stoły pianki

Fox
@kici 13.10.2018 18:12

A dokładnie to kto bo u nas troszke się dzieje

Kici
@Fox 13.10.2018 19:09

wtajemniczeni wiedza

...
@Kici 14.10.2018 06:16

To po co drążyć temat ? Nie chce nic mówić, ale jeśli nie masz racji to komuś możesz zniszczyć życie.

,,,,
@... 14.10.2018 12:16

... raczej nikt tu nikogo z imienia nie wymienia. A sam widziałem jak siedzieli w barze

...
@,,,, 14.10.2018 13:37

no z imienia nikt nie wymienia, to racja ;) Poza tym samo wyjscie do baru nie świadczy o niczym.

Natalia

Ewentualne romanse i inne wydarzenia z życia pracowników zatrudnionych w firmie Woobotech Poland nie mają żadnego związku z postrzeganiem firmy jako miejsca pracy, dlatego takie dyskusje nie powinny być prowadzone na forum publicznym. Są to prywatne kwestie osób, które tam pracują, dlatego proszę, abyśmy wypowiadali się tylko i wyłącznie o pracy w tej firmie.

,,,, $$$
@Natalia 16.10.2018 18:09

ludzie z woobotech uwielbiają plotki i gorące informacje

...
@,,,, $$$ 20.10.2018 17:17

Co prawda to prawda. Tylko szkoda, że potem inni mają lub mogą mieć nieprzyjemności z tego powodu.

Lech
@... 21.10.2018 11:53

czy w tej firmie ktoś widzial uczciwa osobę? bo ja nie. jeden na drugiego. każdy knuje za plecami, jest mnóstwo fałszywych ludzi, w jednej chwili ktoś ci wchodzi do d*py a za 5 minut ja obrabia

Wtajmniczony

Hmm, ja tam tylko wiem o romansie obecnego pracownika z byłą pracownicą...

aaaaa
@Wtajmniczony 26.10.2018 00:22

Czemu byłą pracownicą?

tajemny
@aaaaa 27.10.2018 17:19

teraz romeo tesknu za jego klacza buhahaha

aaaaa
@tajemny 28.10.2018 04:40

co ty gadasz czemu ty gadasz na kogoś temat ja nie wiesz co jest i skąd wiesz że to ja.Ja poprostu nie lubię plotek jak nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj teraz ja mogę się z ciebie śmiać bo głupoty gadasz buhahahahahaha

''''
@tajemny 28.10.2018 04:40

Ja tu nie widzę nic śmiesznego, prócz waszych wypowiedzi. Jeszcze rozumiem gdyby były jakieś niezbite dowody na to, że ktokolwiek ma romans. Poza tym jak ktoś wyżej napisał, życie prywatne pracowników raczej nie powinno być poruszane na forach publicznych. Jakby nie patrzeć każdy ma swoje życie, więc może czas najwyższy aby każdy z was zainteresował się własnym, a nie stwarzał problemy innym.

Wtajmniczony
@Wtajmniczony 26.10.2018 00:22

Z.K. i A.S.

Elo

Jakie działy tam macie?i co produkujecie?

Neti
@Elo 22.10.2018 21:34

Tylko nie idź do elki na zmianę tam istnieje jedna zasada terror

...
@Elo 22.10.2018 21:34

Ogólnie produkcja zagłówków i podłokietników:) tak jak poniżej, działów jest kilka. Ale nie ma źle:)

...
@Neti 23.10.2018 18:58

(usunięte przez administratora) nie szanuje sobie pracowników niesamowicie,myśli że krzykiem dużo załatwi ale tak nie jest. Ogólnie zmiana, na której(usunięte przez administratora), jest w porządku.

Grzegorz
@... 23.10.2018 21:29

Po czym stwierdzasz, że nie szanuje się pracowników, którzy pracują w firmie Woobotech Poland? Mógłbyś podać jakieś konkretne przykłady, które potwierdzałyby to, co napisałeś? Ciekawi mnie też, jak wygląda atmosfera, która panuje w tym miejscu pracy. Przedstaw poruszone kwestie na podstawie swoich doświadczeń.

Aneta
@Grzegorz 24.10.2018 12:59

Ludzia nie chce się pracowac to jest najwiekszy problem, ja sie dziwie jak ci liderzy wytrzymuja z tymi ludzmi, niektore osoby pracuja jak za kare a potem maja najwiecej do powiedzenia. najlepiej by chcieli duzo pieniedzy a nic nie robili i tak zleci 8 godzin. widze to na obu zmianach ale na jednej zmianie bardziej szanuja człowieka, nie maja gdzies jak się o cos prosi

Xx
@Grzegorz 24.10.2018 12:59

Ja nie twierdzę, że wszyscy tak robią. Jednakże ze strony tej pewnej osoby tak jest. Kogokolwiek by nie spytano z jej działu to niestety mają dość. Osobiście mam też nieprzyjemne wspomnienia z tą osobą. Ja rozumiem, że lider nie może pozwolić sobie wejść na głowę, ale bycie choć trochę ludzkim nie zaszkodzi.

Grzegorz
@Xx 25.10.2018 11:33

Czy firma Woobotech Poland w jakiś sposób ma kontrolę nad tym, jak wygląda jakościowo praca osób, które są zatrudnione w tej firmie? Są w ogóle szansę, aby w jakiś sposób to sprawdzić? Możesz opisać, jak to wygląda?

D . ..

Czy są niedzielę robocze w woobotech Żory?

...
@D . .. 05.10.2018 22:43

Rzadko kiedy się zdarzają i też nie na wszystkich stanowiskach pracy. Głównie soboty są pracownicze

D...
@... 06.10.2018 13:56

Ja czy po drugich zmianach można iść w sobotę jak ktoś chętny?

xyz
@D... 06.10.2018 17:58

Człowieku jak żeś taki napalony na robote to idz do kopalni,tam robisz na okragło ale wypłate przynajmniej mosz konkretną nie to co tutaj.

,,,,
@xyz 06.10.2018 19:54

Pytam po prostu poco te złośliwości?

Kopidol
@xyz 06.10.2018 19:54

Do kopalni to chyba na wczasy Praca marzen

...
@D... 06.10.2018 17:58

jest czasem taka możliwość :) też kwestia tego jak z liderem się dogadasz :)

blowww

wczoraj było zebranie mam pytanie. Co z osobami które stosuja się do wszystkiego? czy my mamy cierpieć za innych. po co trzymiecie kogos kto pracuje tu jakby za kare. nie mogę tego pojac człowiek sie przykłada bo wie że jest w pracy a jest takich kilku co wszystkich maja gdzies i jeszcze ich nie zwolnili. nawet my to widzimy czy ktos tu jest slepy na takie rzeczy

nowa22

praca jak praca. tylko zadziwia mnie jak ten zakład funkcjonuje. jeśli ktoś chce zarobić to wystarczy zrobić jakies nadgodziny. co do ludzi to polecam mieć własne zdanie na dany temat. Bo nie raz ludzie przekrecaja fakty. jest wiele fałszywych i dwulicowych osób. najlepiej zrobić swoje i iść do domu. bo obok na stole robią takie rzeczy, że jest to jakieś nieporozumienie. kiedy ich ktoś upomni to wielkie halo. ja rozumiem że nie ma ludzi do pracy ale ja taka osobę bym wyrzucił na zbity p. ysk albo zwolnił kogoś dla przykładu, może wtedy by zrozumieli że prace sobie trzeba szanować. ludzie pozjadali wszystkie rozumy, wiecznie na kogos narzekaja, uwazaja się za najlepszych nie widzac tego co sami robia. praca jest ok ale ludzie niekoniecznie

Franek
@nowa22 08.10.2018 17:42

a potem ktps mówi że malo zarabia jak wiecznie podpiera stol lub siedzi w kiblu bo tego nikt nie zabroni, jak robilem przy produkcji wyrobów z plastiku to prędzej się zeszczales w gacie

Max

Zaklad dla desperatow zero profesjonalistow Ludzie wzieci z przypadku , pieniadze kiepskie , zero prspektyw, jesli chcesz wegetowac an nie zyc to zaklad stworzony dla Ciebie .

Życzliwa
@Max 04.10.2018 20:46

Tam nie ma żadnych perspektyw ani przyszłości,panuje wolna amerykanka.Ludzie siedzą w lazience i godzinami gadają przez telefon ogólny rozgardiasz i balagan.Ci z biur tylko pilnują swoich stołków i nie wiele ich obchodzi co się dzieje.

Prac.
@Życzliwa 04.10.2018 21:16

Praca jest bez żadnych uruchomien mózgu gdyby była inna nikt tyle kilometrów dziennie by nie robił żeby dojechać do pracy .Tyle w temacie więc nie narzekajcie tylko się dalej opierniczajcie bo w normalnie funkcjonującym zakl.produkcyjnym wiele osób po próbnym miesiącu by wyleciało. Ale jeżeli ktoś jest ambitny to nie polecam

Zostaw opinię o Woobotech Poland Sp. z o.o. - Rybarzowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woobotech Poland Sp. z o.o.