Agata S.A.
4 1051 6 1

Opinie o Agata S.A.

Kaufi

Cześć wszystkim. Dostałam pracę jako kierownik sprzedaży. Na całe szczęście brałam udział w innej rekrutacji na MM w Kaulandzie. Wybrałam Kauland. To co mi zaproponowano w Agata Meble do nowo powstającego salonu to porażka. 3800zl brutto! Życzę powodzenia dla innego Jelenia..

Mrozu
@Kaufi 10.01.2019 15:31

Cześć ja również dostałam takie propozycje jednak jestem przed ostatnim etapem w Kaufandzie który odbędzie się w Warszawie. Będę wdzięczna za wszelkie informacje na temat MM Kaufland pomóż plissss kontakt : aleksandra.mrozowska4@wp.pl Z góry dziękuję

Iwona
@Kaufi 10.01.2019 15:31

Pamiętaj proszę, by nie publikować w komentarzach nazw innych firm. Tego typu komentarze są postrzegane przez użytkowników forum jako wpisy konkurencji, a co za tym idzie, są dla nich mało wiarygodne. Wypowiadasz się w wątku firmy Agata i na pracy w tym miejscu się skupmy. Jakie jeszcze warunki zaoferowano Ci na opisanym stanowisku?

Ula
@Kaufi 10.01.2019 15:31

Płakać się chce, gdy słyszy się, że dają takie niewielkie pieniadze na kierowniczym stanowisku.

JanuszE

Proces rekrutacyjny kiepsko, pierwszy etap w miarę ale drugi etap porażka te same pytania tylko że na rozmowie były 3 osoby, tylko po co!! Chyba dla jaj. Po 2giem etapie Agata meble zapewniała kontakt do danego dnia celem informacji do kandydata czy sie dostał czy nie. Brak kontaktu, trzeba się było upominać W jednym skrócie brak szacunku do kandydata myśląc że jest się bardziej ważnym niż osoba ubiegający się o pracę. Błędne myślenie Agata Meble. Wynagrodzenie zaproponowane marne, wymagają cudów w oferują ochłap. Powodzenia w dalszym szukaniu naiwniaków. Nie polecam oj nie nie!!!

Montażysta roku

Pracuje w salonie Agata od niedawna jako montażysta. Ze względu na późniejsze szkolenie nie miałem dużego wglądu w system. Czy znajdę online instrukcje obsługi softlab Asseco w kierunku pracy i zadań należących do montażystów i brygadzistow??

Klarcia

Rozmowa do dzialu sprzedazy - wszystko ok, bardzo sympatyczna atmosfera, profesjonalne podejscie i merytoryczne pytania. Wydaje mi sie, ze dobrze mi poszlo, chcialabym sie dostac, bo warunki przedstawiono mi bardzo w porzadku :)

Jula

Jestem na świeżo po rozmowie na kierownika sprzedaży u nas w salonach agata w Kato. Spotkanie bardzo konstruktywne i konkretne merytorycznie. Dyrekcja otwarta i profesjonalna, dobrze przygotowana do spotkania. Widać że zależy im na dobrym PR no i dobrej atmosferze pracy. Warunki dostałam korzystne i zaczynam od Nowego Roku ;)

Amela
@Jula 04.12.2018 15:13

mysle, ze bedziesz zadowolona :) mialam okazje pracowac w salonie agata, niestety z powodu przeprowadzki musialam zmienic prace, ale bardzo dobrze wspominam ten okres. Wszystko bylo zawsze w porzadku. wyplaty na czas, na dobrych warunkach, a i duzo rzeczy szlo zawsze dogadac :)

Aga060189

Cześć wszystkim. Idę na rozmowę na stanowisko kierownika sprzedaży. Mam duże doświadczenie. Powiedzcie mi, jakie są warunki pracy, godziny, i rzecz jasna płaca. Nie wiem ile mogę oczekiwać. Będę wdzięczna za każdą informację ;-) Pozdrawiam!

Kamil
@Aga060189 15.11.2018 11:25

Jak twoja rozmowa

Iwona
@Aga060189 15.11.2018 11:25

Mamy nadzieję, że Twoja rozmowa kwalifikacyjna przebiegła pozytywnie. Jeśli zdecydowałaś się podjąć pracę, powiedz nam, od kiedy oficjalnie rozpoczynasz swoją karierę w firmie? Jeśli jednak nie będziesz pracowała w Agacie, będziemy wdzięczni za wszelkie informacje dotyczące przebiegu rozmowy rekrutacyjnej. Twój komentarz bardzo pomoże innym kandydatom.

Aga060189
@Kamil 29.11.2018 09:22

Hej Rozmowa ok. Miałam robiony test. 99 % więc chyba ok. Rozmowa sama w sobie zwyczajna.. Mam czekać na telefon odnośnie kolejnego etapu.

Jano

Większość pracowników bardzo miła, uczyń a, tylko dyrekcja strasznie zamiata pod dywan sprawy b ważne, przyzwala na nieuczciwosc i złodziejstwo, wykryllem wiele spraw to do tej pory ci ludzie pracują. Mało tego nieuczciwy ochroniarz też pracował. Który ukradł klientce portfel, a 2 następnych go krylo. Powiadomił em dyrekcji i menadzera i nie odwołano go pracował jeszcze długo, bo nie mieli ludzi do pracy, to zenada. Mnie zwolniono za to, że się u biegałem o swoje pieniądze na wypłatę i, że ujawnilem fakt z ochroniarze. Taka macie teraz ochronę w. Agacie w. Bielsku i dyrekcje co zamiata pod dywan.

Majk

Pracuję w magazynie w Majkowie Dużym. Słabe zarobki a ciśnienie duże. Nie polecam.

Zeus
@Majk 06.09.2018 21:35

Praca ciężka. Zarobki jak na piotrkow ok. Ale jak za tak ciężką prace to slabe.

Maju
@Majk 06.09.2018 21:35

Te 20% premi jest stale do podstawy czy nie?

Jack
@Maju 13.09.2018 18:27

Teoretycznie stałe, ja jeszcze się nie spotkałem z tym żeby ktoś nie dostał tej premii, ale po coś jest. Słyszałem że jak ktoś kombinuje, że np bierze często urlop na żądanie, albo ogólnie nawalił w jakimś stopniu, to wtedy zabierają premię jednorazowo. Albo jak są kontrole (bo są) i jak wyjdą jakieś strasznie nieprawidłowości i zaniedbania (z czym też się nigdy nie spotkałem) to też mogą jednorazowo zabrać tą premie.

Iwona
@Jack 08.11.2018 10:03

Chcesz przez to powiedzieć, że jeżeli ktoś uczciwie i sumiennie pracuje, zapewne otrzyma premie? To dobra informacja dla osób, które planują podjąć pracę w Agacie. Można stwierdzić, że praca w firmie jest korzystna dla osób, które są zaangażowane i dobrze wykonują swoje obowiązki?

logista
@Majk 06.09.2018 21:35

Słabe zarobki? Bo spotkałem się z opinią ,że w z okolicznych magazynów (Piotrków Tryb.) w Agata najlepsze warunki są to jak to jest ?

Nie z Agaty
Zweryfikowany użytkownik

Absolutnie odradzam zakupów internetowych. Trzymajcie się z daleka od Agata S.A. W razie jakichkolwiek problemów nie ma z kim rozmawiać a pani w infolinii informuje monotematycznie że należy zgłosić problem mailowo i czekać. Ja już czekam dwa dni i cisza. Moje sugestie dla Agata S.A.: Poprawcie komunikacje z klientem

Sebastian

Witam. Jak wygląda praca na magazynie? Bielsko Biała

Marcin
Zweryfikowany użytkownik

A ja mam pytanie o zarobki w Agata meble w Gdańsku. Ile zarabia osoba z licencją na wózki widłowe - zwykły pracownik i czy są jakieś benefity i karta multisport?

obryk

ile zarabia kierownik sprzedaży ? czy 5000 na reke jest realne?

Kasa
@obryk 08.10.2018 11:43

Tak. W 2 miesiące :)

nowa89
@Kasa 22.10.2018 23:04

A ile można się spodziewać? 3500?

ffifo

Jak wygląda praca na magazynie? Chcę złożyć CV do nowo powstałej placówki w Lubinie.

Jack
@ffifo 04.10.2018 07:26

Na początku będzie ciężko, bo będzie całe zatowarowanie, więc mnóstwo pracy, potem jak już salon będzie funkcjonował normalnie to jest całkiem w porządku, czasem więcej pracy, czasem mniej. Wiadomo, ze godziny pracy często do 20, ale za to w niektórych salonach można brać dodatkowe godziny płatne jak ktoś chce sobie dorobić. Ale to już zależy od tego ile towaru zamawiają klienci. Ogólnie myślę, że nie jest źle, przynajmniej wypłata zawsze na czas i wszystko legalnie i wg procedur, więc nikt Cię w bambuko nie zrobi.

marek

Nie polecam pracy w Majkowie w magazynie. Bardzo cięzką

Kupiec

Nie polecam. Obsługa telefoniczna fatalna. Nie potrafią wysłuchać klienta. Nie skorzystam więcęj z ich oferty. Tragedia!!!

Ex

Jeśli zależy ci na stresie i fatalnej atmosferze to gorąco polecam. Niezapomniane przeżycie.

Aga1110

Witam Jakie są realne zarobki na rękę w Agacie w Katowicach? Dzięki za odp.

L82

A jak jest ma stanowisku serwisanta. Czy godziny pracy są takie jak sprzedawcy? Od czego zależy jego prowizja? I czy też musi odbyć szkolenie w innym mieście.

S. K

Witam. Jadę autem do Częstochowy na szkoleniem 01.10 2018 . Jak jest ktoś chętny to mogę zabrać

S. K
@S. K 29.09.2018 11:14

Mój nr 693117505

verita

Jak najbardziej nie polecam pracy w salonach agata a już na pewno nie na Targówku w Warszawie. (usunięte przez administratora)

na szczęście były pracownik
@verita 24.09.2018 22:52

potwierdzam, najgorsza praca w mojej kilkunastoletniej karierze zawodowej! bałagan i fatalne zarządzanie! (usunięte przez administratora)

Julita
@verita 24.09.2018 22:52

Możesz napisać coś więcej na ten temat? bo się zastanawiam nad wysłaniem tam CV... Z góry dziękuje za odpowiedź.

Axe
@Julita 25.09.2018 10:29

Ja pare lat wstecz mialem okazje pracowac i wspominam to z sympatia. Wszystko szlo bez problemu ustalic, zadnych problemow z grafikami, czy wyplatami.

Julita
@Axe 25.09.2018 17:50

Pare lat, czyli ile? jak Targówek jest otwarty niecałe dwa lata ;)

Endriu

Nie polecam pracy w tym akurat magazynie. Kazdy boi sie ze zabiorą mu premie. Czlowiek stara sie byc produktywny ale nikt tego nie widzi. Czy robisz czy nie zarabiasz tak samo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Filip

a od kiedy Agata jest bardzo dobrym pracodawcą?

Filip

a od kiedy Agata jest bardzo dobrym pracodawcą?

Ada

Byłam dzisiaj na rozmowie. Pani ktora przeprowadzala rekrutację jest bardzo miła i uprzejma. Rozmowa przeprowadzona profesjonalnie.Mam pytanie czy do ubezpieczenia prywatnego mozna za dodatkową opłatą dopisac rodzinę. Jak wyglada pakiet socjalny, wczasy pod gruszą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Matek

Na wiekszosci magazynow tak jest u nich?

Bibi

Kiedy wysłałam cv w sprawie pracy w Administracji Biurowej w Gorzowie Agata S.A podałam nieaktualne dane . BARDZO PROSZĘ O INFO Z KIM SIĘ I GDZIE AKTUALNIE KONTAKTOWAĆ W SPRAWIE PRACY W GORZOWIE. Dziękuję za informacje

EX_Agata
@Bibi 03.09.2018 20:04

Wyślij jeszcze raz - nikt nie zauważy Twojego błędu . Odezwą się na 100%

Bibi
@EX_Agata 08.09.2018 11:23

Witam, która skrzynka e-mail z cv jest na 100% przeglądania? Dziękuję z góry za info.

Ex_agata
@Bibi 12.09.2018 21:40

Najlepiej wypełnij formularz na ich stronie w zakładce Kariera

Bibi
@Ex_agata 14.09.2018 09:39

Dziękuję, za info i zainteresowanie :)

Reclamejro

Nie pchajcie się do działu reklamacji. Będziecie robić wszystko za wszystkich a zarabiać bedziecie mniej nawet od serwisantów ktorym zlecacie pracę...i prawie od wszystkich w swoim salonie

ja
@Reclamejro 01.05.2018 09:41

eee nie dramatyzuj....

Gu
@ja 02.05.2018 14:59

Potwierdzam

Ex reklamacje
@Reclamejro 01.05.2018 09:41

Dokładnie tak, przynajmniej w salonie na Targówku... Do tego tępa dyrekcja, korpo zarządzanie. Nie polecam pracy tam. Najgorsza praca ever. A początki miały być takie kolorowe... Nie polecam!!

Muki

Wybieram się 17.09 z Lubina na szkolenie do Częstochowy, może ma ktoś ochotę zabrać się autem ?

anonymous
@Muki 10.09.2018 16:27

witam czy możesz podać nr tel. bo tez jadę 17.09 to z chęcią się zabiorę

Mada
@Muki 10.09.2018 16:27

Proszę o kontakt na mojego maila mada.1976.mod@gmail.com. Jeżeli jest jeszcze miejsce to chętnie skorzystam.

Fireblade
@anonymous 12.09.2018 16:03

Kto wybiera sie do Czestochowy 17.09...kontakt tel 667552816

Muki
@Fireblade 13.09.2018 18:23

Podaj mail to ci wyślę numer tel

Muki
@Mada 13.09.2018 15:37

Napisałem maila

Oli

Czy polecacie prace na magazynie?

Newsletter

Ile % podstawy stanowią premie kierownika ds. sprzedaży? Jest szansa na podwojenie podstawy?

Mada

Witam, szukam osób z Lubina które wybierają się na szkolenie do Katowic od 17.09.2018.

Dagi
@Mada 28.08.2018 19:27

Ja też zaczynam od Katowic od 17.09

anonymous
@Mada 28.08.2018 19:27

Ja mam od 17 Ale nie miałam informacji gdzie :( wiem że Wroclaw a dodatkowo czy Warszaw czy Katowice nie wiem jeszcze czekam na info.

Sky
@Mada 28.08.2018 19:27

Witam. Pierwsze słysze o Katowicach , miał być Wrocław lub Częstochowa . Dostał już ktoś jakieś pewne info odnośnie szkolenia - gdzie , kidy , jaki chotel . Pozdrawiam

Mada
@Sky 29.08.2018 11:02

Taką mam informację że pierwszy tydzień w Katowicach a potem Częstochowa. Szczegółowe informacje mają być wysłane mailowo.

Mada
@anonymous 29.08.2018 10:13

Też nie znam szczegółów, pewnie zostaną wysłane mailowo.

Mada
@Dagi 29.08.2018 09:15

Jeżeli można to proszę o kontakt na mojego maila mada.1976.mod@gmail.com fajnie byłoby zebrać grupę i razem wyruszyć.

Sky
@Mada 29.08.2018 20:20

Witam . A orientujesz się kiedy będą wysyłać maile z informacją . Pozdrawiam

Mada
@Sky 30.08.2018 14:21

Nie wiem.

Dorota.lubin@wp.pl
@Mada 28.08.2018 19:27

Mam wyjazd 17 wrzesnia z lubina do katowic

Mada
@Dorota.lubin@wp.pl 10.09.2018 20:58

Witam, mi zmienili i jadę do Częstochowy 17.09

Sylwia 2405
@Mada 28.08.2018 19:27

Hej Magda ja też jadę 17.09 do Katowic:) jak coś to pisz emaila . zalesna.sylwia@o2.pl

Dagi
@Dorota.lubin@wp.pl 10.09.2018 20:58

Ja też jadę do Katowic 17.09 dagidzieza@interia.pl

Zostaw opinię o Agata S.A.

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agata S.A.