Invent Sp. z o.o.
3 278 6 1

Opinie o Invent Sp. z o.o.

Andrzej Mirosław Szafrański

Zostałem mile zaskoczony w dniu 11.01.2019 r. po zakończeniu pracy w KAUFLAND ŚWINOUJŚCIE przez PANIĄ KOORDYNATOR MONIKĘ , KTÓRA PODZIĘKOWAŁA MI ZA PRACĘ. W wielu firmach pracowałem i nigdy nie spotkałem się z sytuacją by bezpośredni przełożony po pracy powiedział do mnie " DZIĘKUJĘ " !!! INVENT za takich KOORDYNATORÓW Ja Ci Dziękuję !!!

Xy

Witam Powinni organizacje czasu pracy zrobić tak aby nie jeździć busiem 1.5 h w dwie strony Więcej przerw i mniej spinania się Koordynatorow będzie spoczko Więc płatne zlecenie Moje sugestie dla Invent Sp. z o.o.: Dwie przerwy po 15 minut Hostele żeby nie były daleko od sklepu

Andrzej Mirosław Szafrański
@Xy 05.12.2018 06:09

W części się zgadzam z sugestią a mianowicie przerwa okej , ale tu mamy problem prawny , bowiem stosownie z k.p. przerwa należy po 6 godzinach pracy. Napiszę więcej INVENT Sp z o.o. jest jedną z niewielu Firm tego typu, która zgadza się na przerwę w pracy zleceniowej i to na 15 minut, czego nie można powiedzieć o firmie STREFA JOB i jej podobnych. W tej sytuacji trudno wymagać dwie przerwy po 15 minut ale Ja zasegurowałbym, z uwagi na Pracowników palących artykuły tytoniowe pozwolić im minimum co 2 godziny na tzw. PIĘCIOMINUTOWEGO DYMKA. Oczywiście, że nie wszyscy naraz , i przerwa nie potrzebna dodatkowo. PALACZE CO WY NA TO ? A tak ogólnie to jest OK !!!

Andrzej Mirosław Szafrański

Sarah pisze o jakiś rzekomych oszustwach przez INVENT Sp. z o.o. w co mi się uwierzyć nie chce. W Invent pracuję od zeszłego roku i nie stwierdziłem aby Invent kogokolwiek oszukał w jakikolwiek sposób. Wręcz przeciwnie to raczej niektóre osoby zatrudnione w Invent przy inwentaryzacjach kombinują z czym się już niejednokrotnie spotkałem. Złapane na oszustwie automatycznie kierownik takim osobom dziękuję za pracę. Za takie stanowisko firmy nie można szkalować dobrego imienia Firmy, która dbając o pracownika dba też o swoją reputację. Trzeba też zauważyć, że mimo kary umownej nie jest skora do jej nakładania, co się sam przekonałam nie wykonując jednego zlecenia w Październiku 2018 r. Reasumując uważam, że SARAH przesadza z opinią Firmy INVENT i się tylko można zastanowić JAKI MA W TYM CEL ? POLECAM PRACĘ W FIRMIE INVENT Sp z o.o. Jestem nawet przekonany, że większość młodzieży i nie młodzież pracujących przy inwentaryzacjach w Firmie INVENT Sp z o.o ze mną się zgodzi.

Wojciech

@Nigdy więcej :), czy w ofercie pracy przedstawionej za pośrednictwem firmy Invent, była informacja o tak odległym zamieszkaniu pracowników od najbliższych sklepów? Firma informowała Cię szczegółowo o warunkach, które możesz zastać na miejscu? Napisz, jak to wyglądało.

Sarah
@Wojciech 01.08.2018 11:03

Ta firma oszustwo , uważajcie 9. Zleceniobiorca jest zobowiązany do poinformowania Zleceniodawcy najpóźniej na 14 dni kalendarzowych przed dniem inwentaryzacji o odstąpieniu od umowy, w tym w formie elektronicznej. W przypadku nie zachowania powyższego terminu Zleceniobiorca zapłaci Zleceniodawcy karę umowną w wysokości 200 zł. 27. Wydanie przez Zleceniodawcę wszelkich zaświadczeń na wniosek Zleceniobiorcy skutkować będzie obciążeniem kwotą 20 zł, na co Zleceniobiorca wyraża zgodę. Zleceniobiorcy, z którymi umowa ustała, zobowiązani będą za wystawione zaświadczenie wpłacić kwotę 20 zł na konto: Bank Pekao S.A., Nr(usunięte przez administratora)

Wojciech
@Sarah 11.01.2019 18:51

Możesz coś więcej napisać na temat sprawy, której dotyczy według Ciebie firma Invent? Piszesz z poziomu klienta korzystającego z usług tej firmy, czy może byłego bądź obecnego pracownika? Proszę o sprecyzowanie wypowiedzi, abym mógł ją lepiej zrozumieć.

Nigdy więcej :)

nie dawno wróciłem z inventaryzacji, NIE POLECAM. praca po ponad 12 h.... plus dojazdy 1/3h.... (nie płacą za to) porażka.... w ciągu dnia ma się okolo 2,5 h, dla siebie (i gdy masz tyle to i tak bardzo dobrze ;) ) dla tych pieniędzy nie warto się poświęcać. Do tej pory nie mogę się ogarnąć i pozdrawiam cały team.... a ludzie mówią, że w polu jest gorzej... podsumowując jest o wiele fajniej na polu. Zrobisz w tej firmie np. 4 błędy a nawet 5 dni nie robisz u nich.... i ucinają ci dniówkę... i każdy z tych ludzi co kieruje poszczególnymi częściami sklepu, sami nie wiedzą co mówią i każdy co innego gada... a tamci pracują ponad 10 lat i gdy oni robią błędy.... to wtedy nie wysyłają statystyk na koniec dnia... pozdro... (usunięte przez administratora) A najlepsze było z zakupami, mieszkasz na takiej wiosce, że wokół masz las.... czas operacyjny 40 min.... tylko, ze w dwie strony było 40 min busikiem.....! Codziennie trząsłem się i złapałem tam każdą możliwą chorobę! Większość ludzi myśli, że wymyślam, wtedy odpowiadam "pojedz i zobacz".

ryza179@op.pl

Witam , wyjeżdża ktoś może 22 lipca i chciałby się zamienić teamem???? Bardzo mi zależy żeby być bliżej Frankfurt nad Menem, Stuttgart, Karlsruhe itp. Jestem przypisana do Lünen team13

zapomnienie....
@ryza179@op.pl 18.07.2018 14:02

nie dziwie ci się, że chcesz zmienić team... do tej pory śnią mi się koszmary... nie polecam :)

Wojciech

@ryza179@op.pl, jest to Twoja pierwsza praca za pośrednictwem firmy Invent? Możliwe są takie zamiany teamów, które opisujesz w swoim komentarzu? Jeżeli możesz to podziel się proszę tym jak wyglądała rekrutacja do pracy w tej firmie. Aplikowałaś na któreś z ogłoszeń pracodawcy? Czy może w inny sposób dostałaś się do pracy w tej firmie? Zachęcam do sprecyzowania tej kwestii.

Wojciech

@Marcin, możesz przybliżyć nam kwestię, o której wspomniałeś w swoim komentarzu? Czy pracodawca firma Invent informowała, dlaczego zaświadczenie o zatrudnieniu podlega opłacie? Możesz napisać jak duża jest to opłata? Jeżeli możesz to napisz również coś na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę. Twoja opinia będzie pomocna dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy u tego pracodawcy.

anonymous

Invent---- umowa rozwiazana ponad rok temu a do dzs nie dostalam swiadectwa pracy.najpierw kazali wplacic ponad 30zł za swiadectwo pracy , kwote wplacilam a nastepnie wysłali mi e-mail ze mam jeszcze ponad 100 zł i dopiero mi wystawia swiadectwo pracy!!!!!!!!!!!!!! Banda oszustow

Lola
@anonymous 15.03.2018 10:15

serio? Swiadectwo pracy od umowy zlecenia? Mi powiedzieli ze od takich umow nie wystawia sie swiadectwa pracy. ....

To_i_owo
@anonymous 15.03.2018 10:15

Przy umowie zleceniu nie ma świadectwa pracy. Polecam zapoznać kodeksem pracy

Mirek
@anonymous 15.03.2018 10:15

Jesteś naiwny. Po pierwsze wystawianie świadectw to obowiązek pracodawcy i za to nie wolno jest pobierac opłat. Dotyczy to umów o pracę. Invent podpisuje umowy cywilno-prawne wiec nie wystawia sie świadectw. Zażądaj zwrotu pieniedzy. Mozesz też zgłosić na policje wyłudzenie pieniędzy.

Marcin
@Mirek 14.04.2018 08:06

W tej firmie nawet za zaswiadczenie ze czlowiek byl zatrudniony trzeba zaplacic !!!

Wojciech

Jakie jest wasze zdanie na temat Invent? Pojawia się tu wiele negatywnych komentarzy, czy są także osoby zadowolone ze współpracy z firmą? Na jaki rodzaj umowy można liczyć? Co powiecie o wysokości zarobków? Czy wysłanie CV do tego pracodawcy to dobry pomysł?

Nik

NIK już się Inventem zajmuje. Nie piszcie się na to.

bassia
@Nik 24.02.2018 00:27

a gdzie mozna wyslac rozwiazanie umowy, invent nie posiada emal

To_i_owo
@bassia 14.03.2018 16:24

na reklamacje ?

anonymous
@bassia 14.03.2018 16:24

Oni nie czytają maili

Pan Pomocnik

Zapraszam do zadawania pytań jestem stałym pracownikiem znam system i dużą ilość ludzi

Kasieeeekk
@Pan Pomocnik 14.06.2017 17:16

Czy jeśli jestem z Tarnowa a inwentaryzacja jest w Krakowie mam zapewniony dojazd ?

Kasieeeekk
@Pan Pomocnik 14.06.2017 17:16

Jeśli mieszkam w Tarnowie będę miała zapewniony dojazd do sklepu na inwentaryzacje Krakowie ?

Mila
@Pan Pomocnik 14.06.2017 17:16

Mam pytanie odnośnie inwentaryzacji miejscowych, jak to jest z rzeczami osobistymi np. komórka, klucze itd. trzeba je gdzieś zostawiać? Czy lepiej po prostu nie brać zbędnych rzeczy?

moniczka
@Pan Pomocnik 14.06.2017 17:16

hej , jestem jako osoba rezerwowa na jeden wyjazd . Wiesz moze czy udaje sie osobom rezerwowym zazwyczaj jechać ?

OlaK19552
@Pan Pomocnik 14.06.2017 17:16

Witam. Proszę o informację na maila jak wyglądają inwentaryzacja zagraniczne

anonymous
@Pan Pomocnik 14.06.2017 17:16

Dostałam propozycje sprawdzenia listy na inwentaryzacji wyjazdowej, ale nie dostałam listy, nikt nie odbiera telefonu. Co mam zrobić? Jest jakiś normalny numer telefony, który zostanie odebrany?

Norbi

Czy macie jakiś powód, że od dawna nikt nie pisze?

zbyszek
@Norbi 16.01.2018 16:55

przeciez piszą ale na invent tychy. To jeden i ten sam sztynks.

Kamil

Witam mam pytanie był ktoś jako kierowca na inwentaryzacji w Niemczech jak to wygląda dzięki z gory. Jakiś mil lub tel

Jarek 1685

Jedzie ktos dzis do Wawy na tesco

Pan Pomocnik

Stawka za Granicą to 130 zł + 40 zł diety można otrzymac maksymalnie +15 zł do dniówki po awansie. Czy sie opłaca trudno powiedziec , do paź robi sie rossmany które wychodzą od 7 do 12 h zależy na jaką ekipe sie trafi trzeba sie przygotowacj ze jedni robią na drugich Bardzo czesto osoby rezerwowe jadą na turnus bo ludzie rezgynują z dnia na dzien z różnych powodów Tak naprawde jeżdzenie Po Polsce przestało byc całkowicie opłacalne 30.07,2017 Jest nowy turnus i pojedzie bardzo dużo nowych osób , także nie bedziecie sami DO Usług Pan Pomocnik

Anna
@Pan Pomocnik 29.07.2017 16:44

Witam Po jakim czasie firma odzywa się do pracowników jeżeli chodzi o inwentaryzacje zagraniczne. Wysylalam cv w tamtym tygodniu. Zaznaczyłam cztery dostępne terminy. Mija tydzień a tu nic się nie dzieje.

Broda

Kto jedzie 30-07-2017 do niemeic na inwentaryzacje z katowic prosze o kontakt michal.guhn@onet.pl lub tel (usunięte przez administratora)

Kati 45

Jak finansowo sie wychodzi na wyjazdach zagranicznych i jak dlugo trwają? Pozdrawiam :-D

Pan Pomocnik

@Mila 2017-06-19 18:57 Rzeczy zostawiasz na socjalu , razem z innymi ludzmi , kradzieże się nie zdażają ale nigdy nie wiadomo na kogo trafisz. Lepiej zbędnych rzeczy nie brać a telefon polecam brać ze sobą do nerki Najlepiej mieć w nerce tylko dowód , trochę gotówki telefon więcej ci nie trzeba . Jeżeli zapisujesz się na inwentaryzację , po lewej masz ikonkę czy inw jest z dojazdem czy bez , możesz też zadzwonić by upewnić się skąd jest wyjazd Zapraszam do zadawania dalszych pytań i proszę o uzbrojenie się w cierpliwość ponieważ jestem na wyjeździe. Pozdrawiam

chętnadopracy
@Pan Pomocnik 02.07.2017 01:41

na stronie bez rejestracji można się zgłosić z wyjazdem zagranicą. Jest tam wymagany nr pesel, czy to w ogóle bezpieczne? I po jakim czasie od zgłoszenia odzywają się do tych nie zarejesrowanych?

Cece

Czy ktoś może jedzie na inwentaryzacje 25.06 do Lubina?

Kasieeeekk

Jeśli mieszkam w Tarnowie będę miała zapewniony dojazd do sklepu na inwentaryzacje Krakowie ?

qwert

Dostałam po inwenturze wiadomość, że wykonywałam prace z nienależytą starannością bez wyjaśnienia o co dokładnie chodzi. (usunięte przez administratora)

mały84

kto do Poznania z Ina 14 maja????

mały84

jedzie ktos z Inowroclawia do poznania 14 maja ????

Tigra

Ja team 15 ale lodz

Tigra

Kto team 15 wyjazd 1.05 ?

Tigra

Kto team 15 wyjazd 1.05 ?

POla

Jedzie ktos w team 15 z Katowic? 1 maja do Niemiec?

martyna

Ktos jedzie z lodzi? team 15

sitek

Kto team 4 ? Wyjazd Niemcy 1.05

Zostaw opinię o Invent Sp. z o.o. - Tychy

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invent Sp. z o.o.