Mid Ocean Brands Polska

Adres: Niedźwiedziniec 10 lok. 4, 41-506 Chorzów

NIP: 1132465179 KRS: 0000196897

Mid Ocean Brands Polska
2 543 6 1

Opinie o Mid Ocean Brands Polska

Kierownik Mid

Ludziska napotkałech takie treści jakie Mid wypisuje przy swoich rekrutacjach. 60% kadry zarządzającej na sumę pracowników 1100 łosób. Więcej kierowników niż pracowników Hahahahhaha fajno firma, wnioski pozostawiam WOM. To kto tukej pracuje. ________________________________ Obecnie w zakładzie produkcyjnym i magazynie w Rudzie Śląskiej pracuje blisko 1100 osób, a 60% naszej kadry kierowniczej to osoby wybrane drogą wewnętrznego awansu. W codziennej pacy priorytetem jest bezpieczeństwo naszych pracowników. Międzynarodowe standardy pozwalają nam zapewnić odpowiednią jakość i higienę pracy.

True
@Kierownik Mid 20.01.2019 10:46

Czytanie ze zrozumieniem boli... Jest tam informacja, że 60% kadry którą mamy jest wybraną droga wewnętrznych awansów. Co świadczy o tym że można awansować a co za tym idzie więcej zarabiać. Gdzie tu jest napisane, że 60% wszystkich pracowników to kadra zarządzająca?

Zraniona

Tygrysku,dziękuję Ci za wszystko...miałeś wszystko o czym marzy każdy mężczyzna,w zamian nie dałeś z siebie nic,ja nigdy nie zasluze na takie traktowanie...dziękuję Ci,bo zostawiłeś mi coś bardzo cennego,moja iskierka będzie mi towarzyszyć w zyciu,wiem ze ja utrzymam,bo ja ,w przeciwieństwie do Ciebie,nie zostawię jej,dziękuje,mam już dla kogo żyć...

Słoń
@Zraniona 07.01.2019 11:32

Haha widzę że znowu w midzie jakieś leve leve lof lof xD głupie pity naciagaja facetów do łóżka a tera wielkie wywody.. O kim mowa tygrysku Hehe

Zraniona
@Słoń 12.01.2019 10:37

Jak facet ucieka od odpowiedzialności,to spoko,ale jak kobieta zostaje z problemem to głupia pita,jasne ,on sie bawi na calego,a ona bawi, ale co innego...żeby ciebie to spotkało,to inaczej pogadamy,gdybym wiedziała,ze tak zrobi,to bym nawet na niego nie spojrzala

Sofoklesa myśliciel
@Zraniona 12.01.2019 16:22

Związek polega na wspólnym budowaniu relacji. Kompromis ugody przyzwolenia i rozmowa daje światełko na dobre relacje. Tylko głupie baby bądź głupi faceci nie potrafią tego zrealizować. Wszystko się da.. A nie obwinia i pisać dziecinne posty na forum społecznościowym.

Zraniona
@Sofoklesa myśliciel 15.01.2019 15:52

Dobrze napisane...żeby mój tygrysek myślał tak jak ty,to wszystko byłoby łatwiejsze,ale chyba nie każdy potrafi dorosnąć,tylko są jak dzieci...

Tygrysek
@Zraniona 15.01.2019 19:53

To nie moje dziecko,było nie dawać w kiblu tym ze sita

Zraniona
@Tygrysek 17.01.2019 00:52

Naucz się czytać ze zrozumieniem,wiem dla niektórych to problem...

-
@Zraniona 18.01.2019 23:44

Zucie, podobne jak jest fajnie

+
@Tygrysek 17.01.2019 00:52

Wiem, nie wiesz jak się za to zabrać...

Piotruś
@+ 19.01.2019 18:55

No dokładnie do włodkowsj pisałem swojego na fb , ale usunęła, zbyt nachalny byłem ??? nie wie kwiatuszka nie ma. A później każdy przeglądał Beaty fb ;). Jakie wy chętne na flirt włodek

o.Osii

Dostaliscie paski na e maila ??

Mailo
@o.Osii 18.01.2019 13:13

własnie nie..

Ruda_Ruda Śl

Ludziska powiedzcie ino czy warto starać się o pracę w Midzie, przez jaką Agencje bo słyszałam że tak tylko można się dostać tam. Jak jesteście na TAK to jaka polecacie agencje? Bo czytając forum widzę nieciekawe komentarze pomimo że noszę okulary. Komentujcie realnie jak to wyglada tak jak czujecie

anonim

(usunięte przez administratora)

TakiTyp

A o jaka zmianę ci chodzi

Hehe
@TakiTyp 16.01.2019 23:09

Teraz o ranna

Aldona
@Hehe 17.01.2019 07:23

co sie stalo sie??

Pakowaczka

Ludzie wiecie może czy będą te podwyżki czy nie? Bo najniższa podwyższona a tu dostaje nowa umowę ze starą stawka?

Anonimowy drukarz
@Pakowaczka 08.01.2019 22:34

Najniższa to (usunięte przez administratora)wiec i tak jest wyzsza niz najnizsza wiec nie maja obowiazku nic dzwigac ;)

Pakowaczka
@Anonimowy drukarz 09.01.2019 16:39

Na umowie nie mam żadnej stawki. Tylko (usunięte przez administratora)brutto

Anonimowy drukarz
@Pakowaczka 09.01.2019 22:48

A to chyba przez agencje wiec ich pytaj

Loser
@Pakowaczka 09.01.2019 22:48

A to przez jaką Agencje tak masz?

Pakowaczka
@Loser 10.01.2019 20:20

Human hunter

Rybka
@Pakowaczka 11.01.2019 15:39

To racja 14.30 na godz ale wypłata wychodzi na 2400 brutto Robilam pod tą agencją wiec spoko Teraz pod firmą wychodzę tak samo Bez spiny jest ok

Mimi

Będą te podwyżki w końcu ?

Anonim
@Mimi 29.12.2018 10:47

Kiedyś na pewno.... ale niedawno były wiec pewnie nie wcześniej niż za pół roku...

Mimi
@Anonim 29.12.2018 10:51

ale Ci którzy nie dostali, bo nie wszyscy mają tą podwyżkę

Anonim
@Mimi 29.12.2018 11:37

Nie sądzę aby reszta dostała. Dostali ci co mieli dostać i tyle. Chyba wyrównali na jeden poziom. Na kolejne trzeba czekać kolejny rok. Może reszta tez wtedy dostanie ... zależy od kierownika

Nowa
@Mimi 29.12.2018 10:47

Zamiast podwyżek będą zwolnienia,ha ha

Wiktoria
@Anonim 30.12.2018 15:45

A jak kształtują się w Mid Ocean Brands Polska szanse na awans? Czy jest to dobre miejsce do rozwoju kariery zawodowej? Wiele osób składa CV na niższe stanowiska mając nadzieję, że w przyszłości uda im się wspiąć wyżej. Chętnie dowiedzą się jaka jest polityka firmy w tym zakresie.

Rybka
@Wiktoria 06.01.2019 19:52

Masz znajomości, masz awans.

otto

Wie ktoś jak wygląda praca i zarobki na stanowisku grafika?

Exscreen
@otto 01.01.2019 16:38

Studio to chyba jeden z lepszych działów patrząc na nie z zewnątrz, przynajmniej na mojej zmianie chłopaki się dogadują. Problemem jest częsty nadmiar pracy i dużo drobnych zadań, które zabierają mnóstwo czasu. Z tego co słyszałem, zarobki mają całkiem dobre patrząc na całą firmę, ale patrząc na potrzebną wiedzę - zbyt małe. Muszą wiedzieć wszystko na temat etapow produkcyjnych, bo drukarze często sami nie wiedzą, czego chcą.

SzczecinaONA

Podwyżki to będą ale prądu i żywności a Was będą (usunięte przez administratora) dalej. Tylko uciekać z tamtąd za tą kasę jak tak zrobiłam i nie żałuję. Rotacja 2019 w tej firmie przed Wami, praca niepewna, nie szanują ludzi ale widocznie mogą sobie na to pozwolić. Ikea się wybuduje za płotem to Midek upadnie albo przeniosą go na wschód. Mid Nie Nie Nie—najgorsza firma o której się słyszy, wystarczy przeczytać Wasze komentarze i jacy ludzie tam pracują

Radio

DJ WIOLA HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pamietasz

14.09.2017 "ZAWSZE TAM GDZIE TY "

Anna
@Pamietasz 17.12.2018 19:45

Pamietam

Pamietasz
@Anna 18.12.2018 21:21

Poważnie?...to jak?

Anna
@Pamietasz 22.12.2018 16:34

No tak to a ty nie?

Pamietasz
@Anna 24.12.2018 07:26

To o co chodzi,co mówi ci ta data?

Anna
@Pamietasz 24.12.2018 14:27

Tanczylismy

Pamietasz
@Anna 28.12.2018 05:09

A ja pamiętam coś innego...

Ale beka
@Pamietasz 28.12.2018 08:12

Moda na sukces - odc. 66529

Nowa
@Ale beka 28.12.2018 16:04

Beka będzie gdy tylko kadry się dowiedzą ???? kotku

O.o
@Nowa 28.12.2018 18:26

Ale że o co chodzi?

Nowa
@O.o 28.12.2018 19:28

Poczekaj jeszcze pare dni a będzie i gorąco i ciekawie:)...

anonim

(usunięte przez administratora)

Dancer

Thanks you

Zazdrosna

Ta wiola z jedynm skrzydelkiem na plecach haha to niezła zdzira :/ Zostawiła synka z pada i teraz sie buja z typem z przygotowalni. Mają tupet lizać się i obmacywać w aucie pod firma. A ten synek to do każdej lata. Widać że mają ze soba dużo wspólnego

W
@Zazdrosna 21.12.2018 10:02

Takie komplementy to ja lubię :D schlebia mi Twoje zainteresowanie :)

Ciekawa

Co to za pożar na hali był? ????

Zoknakukam
@Ciekawa 20.12.2018 07:46

Na transferze coś się podpaliło ????

Joahim
@Zoknakukam 20.12.2018 08:50

ja ciulsko sie poliło

Onixd
@Joahim 20.12.2018 23:00

A haha XD no panowie z druku maja ciuliki w spodenkach t kto wie któremu konar zapłonął

Ernest 25

Hopy mocie tyz taki problem jak jo? mianowicie jo lubia sie czepac wszedzie po pora razy w robocie w hazlu w autobusie w banie pociongu w doma i od dugszego czasu widza ze moj pulok robi sie zielony czy to normalne?

Twój pulok
@Ernest 25 30.11.2018 23:43

Tak

Ernest 25
@Twój pulok 30.11.2018 23:57

a co mom ciulsko wrazic do majonezu zeby opuchlizna i zielenina zlazla czy do miodu?

on 16 lot
@Ernest 25 01.12.2018 00:19

moj ujek zawsze jak konczyl mie dupic wkladol pulok do sosu grzybowego z majerankiem godol ze po tym wszystko mu przelazi nawet smrod spod napleta

Niki
@Ernest 25 30.11.2018 23:43

Umyj rece zanim to robisz, tak to jest jak sie miesza farby bez rejawiczek, a pozniej robi to ufajdanym rekami

Ali29

Zgadza wam się wypłata???

Wypłata
@Ali29 07.12.2018 15:19

Jeszcze (usunięte przez administratora) nie ma wyplaty a ten dupcy o wyplacie walni sie (usunięte przez administratora) w czoło.

Ali29
@Wypłata 07.12.2018 17:54

Sam se walnij. Masz konto w Czeczeni że jeszcze nie doszła?

Rybka
@Ali29 07.12.2018 15:19

Chyba znowu bez premii bo mi się nie zgadza

Magazynier
@Rybka 07.12.2018 21:38

Jak się olewalo płace to się jej nie ma. Idź i zapytaj

Ania

Witam. Mam pytanie odnośnie zarobków w tej firmie. Czy są jakieś premie albo inne dodatki. I na ile jest umowa. Proszę o prawdziwe odpowiedzi gdyże zastanawiam się czy nie zmienić pracy. Pozdrawiam.

Dock
@Ania 14.12.2018 15:45

Nie polecam zmieniac pracy na mida. Umowa jak dobrze pojdzie to na miesiąc, premia niby jest ale jakos jej nie widac :D

Molp
@Ania 14.12.2018 15:45

Zarobki jak na pl warunki ok, praca 8 h umowe na czas nie okreslony dostawali dostaja i dostawac beda osoby pracujace, wystarczy sie wykazac ppd agencja i po jakims czasie sie upomniec o umowe z mid, a nie w jeden miesiac wziac 7 dni l4 jedna UZ jeden bezplatny (usunięte przez administratora) NN I jeszcze sie dziwic ze cos nie tak jest

Magazynier
@Ania 14.12.2018 15:45

Jak się dobrze pracuje to oprócz wynagrodzenia jest też premia (chyba że się ma się olewa pracę). Jest tez autobus bezpłatny dla pracowników. Wynagrodzenia jak wszędzie ale płacą co miesiąc więc nie ma co się martwić. Za nadgodziny też płacą. Po kilku miesiącach można przejść pod firmę - wcześniej przez agencje pracy ale też nie jest źle. Narzekają Ci którzy myślą że można przyjść (albo i nie) i tylko za to zapłacą. Pracować trzeba ale jest spoko

Informator

Słyszał ktoś że od stycznia będzie czterobrygadowka i skończą się wolne weekendy. Pozdrav

Skowyr
@Informator 12.12.2018 00:50

A ja słyszałem, że od stycznia będzie nowy rok.

alojz FBI
@Informator 12.12.2018 00:50

od nowego roku pociagniesz mi po same kule

Rybka
@Informator 12.12.2018 00:50

Podobno ma nie byc czterobrygadowki

Alex
@Informator 12.12.2018 00:50

Mają wprowadzić pod koniec stycznia ale tylko na magazynie

Magazynier
@Alex 14.12.2018 08:54

A skąd masz takie info?

Informator
@Informator 12.12.2018 00:50

A słyszał ktoś że wszystkich pracowników Mida wywiozą do (usunięte przez administratora) na Syberię i będą płacić w miskach ryżu.

Magazynier
@Informator 15.12.2018 00:54

Nie siej zamętu i nie ... głupot. Gdyby miały być jakieś zmiany bylibyśmy poinformowani.

słonecznik w penisie

jo tam lubia disco polo fajnie graja jest mila atmosfera w pracy fajni brygadzisci i ogolnie mid ocean jest bardzo dobra firma godna polecenia a ci co pisza inaczej to fleje i nieroby ,patusy ktorych sie powinno zutylizowac Pozdro!

MOBik

Niech ktos wyłączy te radiooo!!!

Lala
@MOBik 14.12.2018 01:41

haha, nie podoba sie disco polo?

komandos z wietnamu

uzytkowniku Rybka dej mi powoniac twoje majtki

gornik przodowy
@komandos z wietnamu 11.12.2018 12:13

jo ci dom powoniac ciulsko chces?

anonim

(usunięte przez administratora)

Olaf w spodniach

wez mi do gymby

ja_sam_on_heros

co Wy się tak ślinicie? piana z ust wam kapie! o co kamano? pozwalasz se - to masz! taki rynek pracownika mamy w PL, że już można zarabiać 5000 za przyjście do pracy :) nie pi...ol i się zwolnij i idz do innej firmy robić. s 5 ich jest po drodze.......Jak nie dostaniesz ze dwie wypłaty, to wrocisz tu jak bura zbita (usunięte przez administratora) Tu przynajmniej robią to co mozna zrobic zgodnie z prawem. A z ludzmi muszą się liczuć bo mają ich jakiś 1000 a nie 16. i premie mosz i 4brygadowki nie mosz. rob swoje i nie przejmuj sie debilami. co zrobisz!? chyba że to TY :) a połowe z piszących to na sadistic albo do prokuratury! Laski sa, chopy sie trafiają, ktoś zgubi stanik od czasu do czasu albo kulki. :) Żyć z ludzmi, robić z ludzmi. za duzo godzin tu spendzamy razem zeby sie drapac. życie. popracuj jeszcze z 10 lat. to docenisz jeden/na z drugim/om. i umikajcie kamer jak sie już... doglebnie poznajecie :D :D one paczą non-stop

drunk
@ja_sam_on_heros 07.12.2018 23:09

nie piszo, pijo bo wyplata dostali :)

ws

SŁYSZAŁ KTOŚ COŚ CZY BĘDZIĘ JAKAŚ PREMIA ŚWIĄTECZNA ??

robin chudł
@ws 07.12.2018 01:17

nie bedzie

P.W
@ws 07.12.2018 01:17

Tak będą dawać jajka

Ktoś
@ws 07.12.2018 01:17

Nie będzie.

Ktoś
@ws 07.12.2018 01:17

Nie będzie.

Dobresłowo

Agatko krakowaska ogarnij sie laska bo przyjdzie kiedyś na ciebie kreska przyjdzie taka osoba do mida że ci pokaże swoje i wtedy sama bedziesz płakać ,fajnie że w midzie masz swoich dupo lizów tak zwanych ale karama do ciebie wróci

Wesoły i robotny cygan

jestem robotnym cyganem z kaufhausu i chca robic w Midzie mam 23 lata wczesniej na targu sprzedawalem jabka i nimom doswiadczenia na magazynie, sa przyjecia? jest tam przyjemnie i mozna sie narobic? jakie zarobki? oczekuja szczerych opini a nie tych pisanych nizej Pozdrawiom

.

firma (usunięte przez administratora) jak pracownicy(usunięte przez administratora) Moje sugestie dla Mid Ocean Brands Polska: zmieńcie tam wszystko to ta firma to smutek,przyjmujecie śmieci z ulicy Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wyrzucić cała patologię i stworzyć firmę od nowa bo dla was chyba nie ma już ratunku ;)

DRUKARZ
@. 05.12.2018 15:51

Cała ta firma to jakieś nieporozumienie , (usunięte przez administratora) i bałagan w tej firmie panuje , i brak szacunku do pracowników. Dla dobrych ludzi nie ma tu miejsca zaś patolom miejsca nie zabraknie. Pozdrawiam fałszywych ludzi którzy tam robią , karma do was kiedyś wróci !! A szczególności na przygotowalni . STOP TOKSYCZNYCH LUDZIOM !!

Yołka

Yo A robi tam jeszcze ta Andżela co śmigo tym łOplym

ja tyz
@Yołka 05.12.2018 08:18

Znikła niby siedzi na kadrach

anonim

(usunięte przez administratora)

123

a to racja. Gabi ma duzo do powiedzenia o wszystkich, a sama siebie chyba nie widzi. Caly tydzien tluste wlosy, smierdzi ze hej. No straszne.

Handling2

Zapomniałeś dodać jeszcze o jej jakże pięknym uzębieniu. Cud, miód i orzeszki :3

Nick

Tamta CZWÓRKA jest warta siebie nawzajem :) wielka "ekipa" a nadają na siebie jak jednej i drugiej nie ma bo mają kolejne l4. Dlateto lepiej trzymać się od nich z daleka. Hihi

Olololo

Okropieństwo, powinny być nagany za śmierdzenie potem

Handling8
@Olololo 02.12.2018 13:33

Chodzi o brak higieny. Ludzie muszą z nią pracować codziennie po kilka godzin. A wystarczyło by użyć czegoś pod pachy, codziennie zmieniać skarpetki i majtki, czego ona nie robi.

Anonim
@123 30.11.2018 21:33

@123 a co Cię to interesuje czy ma tłuste włosy czy nie? Może lubi w takich chodzić a jeżeli Ci się nie. Podoba to. Nie patrz się na nią! Irytujące są twoje komentarze, i te twoje durne. Obrażanie szkoda że nie. Masz odwagi podejść i powiedzieć tego prosto w oczy, żal mi Cię.

Anonim

Chyba nie macie co z. ŻYCIEM robić skoro wam się tak, nudzi pisząc o ludziach w taki sposób to nie fajnie z waszej strony, chciałabym zobaczyć jak wy wygladacie. Może się ujawnicie?

Anonim
@Handling2 01.12.2018 08:33

Jak to się mówi "KOZAK W NECIE (usunięte przez administratora) W ŚWIECIE"

Anonim
@Handling8 02.12.2018 15:02

Skąd wiesz że ona tego nie robi sprawdzałaś? Żałosne te twoje komentarze są!

123
@Anonim 04.12.2018 00:35

Ale co? Mamy podejść i powiedzieć jej, że smierdzi? Tu nie chodzi o bycie kozakiem w internecie, ale o zwyczajna kulturę. Pomysł jak by się poczuła, gdyby usłyszała to prosto w oczy. Ja nie krytykuje tego jak ona wygląda, bo ze mnie też żaden gwiazdor.chodzi mi jedynie o higienę. nie pracujemy sami. Pracujemy z innymi, którzy 8 godzin muszą się męczyć siedzac obok kogoś takego. Ten temat powraca już któryś raz, a wciąż nic się nie zmienia, to mnie zastanawia.

123
@123 04.12.2018 05:13

I zgadzam się, że wywlekanie jakis prywatnych spraw z domu, to cios poniżej pasa.

anonim
@123 04.12.2018 05:13

no raczej podejść a nie wypisywać na stronie takie durne rzeczy,trzeba mieć odwagę a najwidoczniej Ty jej nie masz, więc w czym masz problem? Zawsze możesz ją wziaść na osobność i jej tylko to powiedzieć,bo to że wypisujecie durne komentarze tutaj to nic wam to nie da, a ona się źle z tym napewno czuje,więc zdobądź odwagę i jej to powiedz

Anonim

Te zbędne komentarze i obrażanie ludzi zostawcie, Dla siebie a jeżeli już tak bardzo chcecie pocis komu kolwiek to dlaczego nie w oczy? My się dowiemy kto to pisze i ciekawe czy będzie wam tak do śmiechu, pozdrawiam środkowym palcem

Zostaw opinię o Mid Ocean Brands Polska - Chorzów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mid Ocean Brands Polska