Amk Glass Krymer Marek

Adres: Nowopogońska 1, 41-200 Sosnowiec

NIP: 6462361190 REGON: 240803049

Amk Glass Krymer Marek
2 8 6 1

Opinie o Amk Glass Krymer Marek

Jurek

Beznadzieja. Ta firma to istne (usunięte przez administratora) i nie idźcie tam pracować ! Ciągle i ze wszystkim zciemniają

On ciekawy
@Jurek 17.01.2019 14:28

Ściemniają czyli??, Jaka kasa??

Ada

Jakie zarobki? Słyszałam ze blisko 3000zl ??????

Ona pracownica

Firma zamiast pomagać ludzia utrudnia im wszystko mówi się że tego czy tamtego brakuje oczywiście nie kupują bo po co!!! Czekam do piątku jeśli nie będzie kratek na odplywach gdzie można złamać nogę i pociąć się szkłem zrobię zdjęcia zadzwonię gdzie trzeba a to tylko będzie początek dziadostwa jakie jest zrobione na tej hali PIP będzie miał popis !!! Mam nadzieję że nie będzie też parami świątecznej na święta po świętach jak w tamtym roku bo to co wyprawiacie nadaje się do gazety.

Cierpliwy
@Ona pracownica 10.12.2018 07:29

Witam skoro jest tak źle to dlaczego się poprostu nie zwolnisz. Może z Tobą coś jest nie Tak że takie rzeczy wypisujesz.Nikt nikogo na siłę nie trzyma. W obecnej sytuacji przy braku bezrobocia pracy jest ogrom.Pozdrawiam

Ona pracownica
@Cierpliwy 10.12.2018 13:10

Zwolnie napewno i to jeszcze w grudniu przed świętami. Zawsze ludzi brakuje w tej firmie i brakować będzie bo Ukraińce nawet zabardzo nie chcą za tą stawkę robić.

Cierpliwy
@Ona pracownica 10.12.2018 14:12

Szef się pewnie ucieszy jeśli tak zrobisz bo w tym momencie tylko działasz na niekorzyść reszty załogi i firmy.

Obiektywny
@Ona pracownica 10.12.2018 07:29

Zwolnij się najlepiej jutro z samego rana zakład pracy napewno nie odczuje twojej straty. Jest masa ludzi która będzie chciała pracować na twoim stanowisku.

Ona pracownica
@Cierpliwy 10.12.2018 14:49

Nikt na mnie nie patrzy więc dlaczego zwalniając się z pracy ja mam patrzeć na innych. Każdy chroni swój tylek i tego się trzymajmy :)

Cierpliwy
@Ona pracownica 11.12.2018 08:50

Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem

Ona pracownica
@Cierpliwy 11.12.2018 11:08

Czytać doskonale potrafię widocznie tobie jest tam tak dobrze ze nawet byś do tylka wszydl prezesa.

Cierpliwy
@Ona pracownica 11.12.2018 14:20

A skoro tobie tak źle to dlaczego jeszcze tam pracujesz. Spójrz sobie w lusterko i odpowiedz.

Pracownik z duzym stazem
@Obiektywny 10.12.2018 15:58

Haha juz to widze jak sie ludzie wala drzwiami i oknami do pracy w AMK jak pracownik z magazynu ktory popracowal tydzien moze dwa i go nie ma albo pracownicy z urzedu ktorych krystian zgarnol do wyplaty i tyle ich widzieli

Pracownik z duzym stazem
@Cierpliwy 10.12.2018 14:49

Odpowiedz do Cierpliwego Szef raczej sie nie ucieszy jak sie zwolni bo z tego co wiem to nie ma ludzi do pracy i nikt im nie bedzie pracowal w tym (usunięte przez administratora) za ta kase A taka jest prawda ze zadnych kokosow tu nie daja a warunki pracy sa jakie sa

RoboCop
@Pracownik z duzym stazem 11.12.2018 21:05

Słyszałem że zarabiacie po 2700 zł więc źle chyba nie jest co ???

Obiektywny

Skoro tylu pracowników wyraża się źle o pracodawcy wiec stwierdzam że coś jest nie na rzeczy.Bylem obiektywny i patrzyłem zimnym okiem na to co się dzieje.Chcialbym oznajmić wszem i wobec że obiektywnym przestałem być i stane murem za pracownikiem by bronić jego praw.

Pracownik miesiąca

Ty pracuj ,a my Ci nie bój się.Czary mary idź pracuj dalej

Wkurzony pracownik
@Pracownik miesiąca 18.12.2018 18:16

Ciągle sciemniaja i urabiaja pracownika jest gorzej niż w nie jednej firmie bo inne przynajmniej dotacji nie biorą na ludzi tylko płacą pełen socjal dają premie i nie okradaja ludzi nawet z dodatku do prania ubrań!!!!

Sosno

Chyba pseudo prezesi, od dawna nas robią w balona, najpierw pieniądze później bezpieczeństwo pracowników, ale już nie dlugo:)

Wkurzony pracownik

Ogólnie powoli kładę lage na te firmę dramat mało powiedziane nic a nic się nie zmienia. Panowie prezesi nie dość że ludzie idą wam na rękę z umowami i sami wiecie o co chodzi to traktujecie ich jak by nie wiem kim byli olewacie za każdym razem tylko jak od nas oczekujecie czegoś wtedy latacie jak pszczoły do ula.

LONGER

Skoro kazdy tutaj napisal i jest wiecej wyswietlen niz na facebooku to i ja napisze. Uroczyscie oznajmiam ,ze dzisiaj najebe sie jak ksieciunio :) Aaaa i jeszcze chcialem pozdrowic Stefana z drugiej zmiany oraz Krzysztofa Kononowicza z Białegostoku .

igła
@LONGER 14.12.2018 11:46

I tak ma by LOnger :)

Abdul.

Jak dalej nie będą doceniać pracowników to zostaną z ukraincami . Bo już ludzie mają wy....ne na nich i nie kupują ich bajek. Prezesi mają w d...e pracowników liczy się tylko kasa. Wielu pracowników poszło im na rękę w sprawie umów , a oni co zrobili dla pracownika?! NIC!!!! Wiecznie mało mało...Co do komentarzy pisanych przez kobiety z biura. Dajcie sobie siana bo G..NO wiecie co sie dzieje na hali.

Ona pracownica
@Abdul. 13.12.2018 11:44

Wreszcie ktoś napisał cała prawdę o tym co się dzieje na hali i wogole. Jedynym pracownikiem który jak powie tak zrobi jest igła coś mu nie pasuje mówi otwarcie bez owijania i on też potrafił się zwolnić z pracy jako jedyny z tylu pracowników co tylko gadali i dale robią. Ciekawa jestem co będzie dalej jak tak dalej pracodawca będzie postępować z ludźmi!!!

Uważny
@Ona pracownica 13.12.2018 12:23

Tyle że jak widzisz igła odszedł i wrócił jak chcesz być taki dokładny Stefan

Ona pracownica
@Uważny 13.12.2018 13:51

Igła odszedł i wrócił fakt pewnie jak wtedy co do rozmowy o podwyższeniu kasy co się zwolnił z dnia na dzień i to jest gość.

Uważny
@Ona pracownica 13.12.2018 19:48

To dlaczego Ty tego nie zrobisz? Brak ci odwagi i tyle. Mądrala z Ciebie tylko w necie. Idź jutro do szefa i będzie spokój flustracie

igła
@Ona pracownica 13.12.2018 19:48

Co komuś da pisząc o mnie niech sam patrzy na siebie zwolniłem się fakt i bez problemu zrobię to jeszcze raz bo zaś widzę co się dzieje na firmie!! Problem z urlopem bo muszę z dzieckiem zostać w domu nie choruje nie pije dziecko jest najważniejsze i mam gdzieś kto coś myśli na ten temat wiecie co usłyszałem od szefa że nie byłem brany pod uwagę na urlop a zapytam się na co na tyranie tu i tam bo idę i zrobię to co karza !! jestem potrzebny tylko wtedy jak sam dźwigam na chińczyk duże szkło 8, 10 to wtedy jest ok a ktoś robiąc małe formaty idzie na urlop bez problemu bo go plecy bolą to jest chore niech L4 weźmie !!! Wy jaj nie macie żeby nawet się normalnie podpisać tylko się ukrywać dramat!!

Mały
@Abdul. 13.12.2018 11:44

Czytam i nie wierze krzykacze!! dużo gadki mało roboty Stefan marudził i zapowiadał że odejdzie już za mojej kadencji a ja już prawie od roku nie pracuje w Amk Trzeba mieć jaja a nie długi język ja temat załatwiłem w tydzień z moim odejściem Polecam wyjechać z tego dzikiego kraju też trzeba zasuwać ciężko ale za konkretną kase pozdrawiam wszystkich

1111

Każdy na hali narzeka,każdemu na hali jest źle tylko dlaczego jak przyjdzie co do czego to każdy (prawie ) siedzi cicho??Czemu na zebraniu niema tej jednej odważnej osoby która by zaprosiła (usunięte przez administratora)na zebranie i zaczęła temat normalnie jak człowiek z człowiekiem co mu przeszkadza a nie z mordą albo straszeniem PIPem??Dlatego bo większości pracuje na siebie,robi tak żeby jemu było dobrze,co go obchodzą inni.Nie ma żadnego zgrania w zespole.A problemem są pieniądze.Dla mnie hitem na hali jest to że kogo się nie pytasz to każdy zarabia najniższą krajową.Pieniądze to temat tabu na hali a przyznaj się,że dostałeś więcej to Cię zeżrą z zazdrości zamiast iść też walczyć o swoje.Nie ma firm idealnych,nie pasuje Ci??To się zwolnij-PROSTE prawda?Za atmosfere na hali odpowiadają ludzie.Miejmy wszyscy do siebie szacunek i stwórzmy zespół to będzie Nam.lepiej.

Obiektywny
@1111 11.12.2018 16:32

Wystarczyło by gdyby ludzie przestrzegali zasad dobrego wychowania w pracy.

Bosman
@Obiektywny 11.12.2018 19:12

To nie realne ????????????

Obiektywny
@Bosman 11.12.2018 20:39

To świadczy tylko o ludziach jak ich rodzice wychowali i jakie wartości przekazali.Ja wiem że na świecie jest banda kretynow którzy rozkminają po nocach jak innym popsuć nastrój z samego rana i szukają dziur w całym.To tak zwani aferzysci którzy nie zajmują się tym jak poprawić nastrój w pracy tylko jak go popsuć innym

XXX
@Obiektywny 11.12.2018 21:01

A jak rodzicie wychowali podwładnych ? Żeby nie równo traktować ludzi, i wyzyskiwać myślę, że też powinni pokminić po nocach, co zrobić, żeby ludzie byli zadowoleni, i z uśmiechem przychodzili do pracy wiedząc, że są doceniani..

XXX
@XXX 11.12.2018 21:07

Przełożonych*

Obiektywny
@XXX 11.12.2018 21:07

Mamy w pracy takich ludzi ktorym w życiu coś idzie nie tak nie po ich myśli i przychodzą do pracy jak struci. Ekstrawertycy tak robią rozladowywuja się na innych a w domach boją się gęby otworzyć i siedzą jak mysz pod miotłą. Tylko dlaczego inni muszą cierpieć z tego powodu?

Cierpliwy
@XXX 11.12.2018 21:07

XXX chyba coś pomyliłeś z tymi podwładnymi... :) lepiej przemyśl zanim coś napiszesz, a tak a pro po to myślę że nikt kto pracuje w AMK nie przyszedł tutaj bo gdzieś miał lepiej. Niektórzy tylko zapomnieli co wcześniej robili ile zarabiali.

Bosman
@Cierpliwy 11.12.2018 21:27

A ja myśle że pracują bo muszą lub mają blisko do pracy.

Karma wraca
@Cierpliwy 11.12.2018 21:27

Niektórzy muszą pracować i znosić to co robią, bo mają rodziny na utrzymaniu, ty jak widać nie masz, a uważam , ze jesteś jednym z większych (usunięte przez administratora)w tej firmie :)

Obiektywny
@XXX 11.12.2018 21:07

Przełożony też powinien przestrzegać zasad dobrego wychowania.Nie zapominając o tym że praconik nie jest przedmiotem tylko człowiekiem takim jak on sam

Cierpliwy
@Bosman 11.12.2018 21:33

Ja bym na Twoim miejscu jutro z mety rzucił/ a papierami

Obiektywny
@Karma wraca 11.12.2018 21:36

Ja mam rozwiaznie dla wszystkich którzy nie chcą pracować w AMK i nie chcą poprawić sytuacji w firmie i działają na szkodę firmy mianowicie stają we własne gniazda. Zwolinijcie się idźcie deptać puszki

Cierpliwy
@Obiektywny 11.12.2018 21:55

Niestety nie pójdą bo kto ich zechce. Ciągle nadąsani przekonani o swojej zajeb...istości ????

Bosman
@Cierpliwy 11.12.2018 21:45

A ja mysle ze KAZDY zarowno pracownik fizyczny jak i prezesi,kierownicy,biuro powinni jutro rano wstac spojrzec w lustro i zastanowic sie co robi zle i co moze zrobic zeby zarowno jednym jak i drugim bylo lepiej i zeby kazdy mial chec pojsc do pracy.A nie wyrzucac swoje żale tutaj...Jak to mowia kozak w necie p.... w swiecie. @Obiektywny zeby poprawic sytuacje w firmie to trzeba zaczac rozmawiac i sluchac sie nawzajem. Praca w zyciu jest koniecznościa ale nikt nikogo nie trzyma na sile i taka prawda.

Karma wraca
@Obiektywny 11.12.2018 21:55

Z pewnością nadejdzie taki dzień

Obiektywny
@Cierpliwy 11.12.2018 22:02

Oni myślą że są zajebisci a ja takich jak oni to cała wywrotka z pod kościoła przywiozę :)

Karma wraca
@Obiektywny 11.12.2018 22:11

Czekamy z niecierpliwością

Ona pracownica
@Obiektywny 11.12.2018 19:12

Co ma zasada dobrego wychowania w pracy do tego jaka jest firma i jej szefowie do tego sami nie przestrzegają zasad bhp żeby było bezpieczniej i każą tak robić pracownika a wy wypisujecie zamiast wreszcie im pokazać zgrana paczkę nie przyjść 2 dni do pracy wziąść na żądanie i by się nauczyli może podwyżki by były i coś na święta. Dużo ludzi znam i z kim nie gadałam na każdej produkcji dostali coś na święta a tu ani me ani be.

Ona pracownica
@Obiektywny 11.12.2018 21:26

Ludzi co coś idzie nie tak?? Albo pseudo kierownika co ustawić maszyn nie potrafi dobrze a jak ludzie pracują już na ustawionych maszynach przez niego i coś nie idzie tak jak powinno to jeszcze ma pretensje bo przecież on dobrze ustawił i dobrze działało.

Wiedzący
@Ona pracownica 12.12.2018 10:18

Stefan długo jeszcze będziesz tak pisać? Weź chociaż zmień nick na faceta.

Ona pracownica
@Obiektywny 11.12.2018 21:55

Wszyscy jak by poszli nawet gniesc te puszki firmy by dawno nie było bo Ukraińce nas nie zastąpią nie mają doświadczenia. Zauważ fakt jak by było pięknie kolorowo mieli by na tylu ludzi do pracy a tak nie mają bo kto im przyjdzie robić przy szkle jak za tą stawkę pójdą gdzie indziej i tam jeszcze wszystko na umowie będzie!!! Mało tego już jest tak słabo że zatrudniają kogo bądź nawet ludzi z ulicy byle by ktoś był.

Abdul.
@Obiektywny 11.12.2018 22:11

Haha... Chyba meneli i ukrainców.

Uważny
@Abdul. 13.12.2018 11:17

Pewnie jesteś taki słaby w pracy że nawet nie obrażajac Ukraińców jak to brzydko piszecie się boicie. Tyle w temacie

XXX

Ten kto się podaje za pracownice, niech się nie użala na forum, tylko idzie z tym do prezesów jeśli jest taki mądry tutaj :) , brak jaj, pozdrawiam. Jeśli chodzi o samą firmę, to dużo można zarzucić także pracownikom, że nie potrafią się zgrać i walczyć o swoje, każdy patrzy na swoją (usunięte przez administratora).

Pracownik z duzym stazem
@XXX 10.12.2018 15:25

Musze sie z toba zgodzic jesli ludzie by sie zgrali i zrobili im zebranie i powiedzieli co jest zle i sie nie podoba to bylo by 100% lepiej (usunięte przez administratora)

Ona pracownica
@Pracownik z duzym stazem 10.12.2018 17:46

Ludzie się nie zgraja w tej firmie tylko każdy patrzy na siebie i jak już jest źle to jeszcze podpierdziela inna osobę!!!

Pracownik z duzym stazem w fir

Nie polecam tej firmy dla ludzi (usunięte przez administratora) w (usunięte przez administratora) ktore placa od najniszej a nowa hala i piec sa Czekam do lutegi i skladam wypowiedzenie bo w tej firmie to jedynie garba idzie sie dorobic i nic wiecej

Cierpliwy
@Pracownik z duzym stazem w fir 03.12.2018 12:33

Dlaczego chcesz czekać do lutego zrób to jutro i dzięki temu zrobisz miejsce osobie która będzie chciała pracować.

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Sosnowiec.

Ona pracownica
@Administrator 18.06.2018 10:20

Dojazd jest kiepski bez samochodu ani rusz. Jeżeli chodzi o samą firmę porażka płacą najniższa krajowa reszta pod stołem bez zusow podatków i tak okradaja państwo sprzydala by się kontrola!!!

Obiektywny
@Ona pracownica 10.12.2018 07:21

Na takie warunki się zgodziles pracowniku i miej do siebie pretensje.Pewnie przyjmując się do pracy zęby suszyłeś i opowiadales jaki dobry jesteś.

Onn

Zmienili miejsce zakładu z Pogoni na Mikołajczyka i co z tego jak było dziadostwo jest dalej kontynuacja tego co było!!! O wszystko się prosisz i tak dalej to olewaja. Ludzie nie są głupi doczekają trochę i będą zwalniać się grupowo aż się nauczą czegoś!!!

Oburzony pracownik

Pytanie do prezesów dlaczego ludzie nie mają robionych badań lekarskich oraz szkoleń bhp co rok przychodząc do firmy jaka kolwiek by nie była musi to być i czemu nie ma gaśnic na zakładzie pracy!!???

Oburzony pracownik

Żenada zatrudniają ludzi z Ukrainy bez umowy dla stałych pracowników nie ma pieniędzy i ciągle sciemy że ich nie mają. Grzecznie się pytam dlaczego zatrudniacie ludzi z Ukrainy i na to macie pieniądze!!!

Glassiarz

Pozdrawiam Kwasa co jest mega zamulony i je swoje strupy :)

Emka

To jest, aż tak źle, że usuwają komentarze?

Anna
@Emka 08.11.2018 12:03

Komentarze usuwane są jedynie w przypadku, gdy naruszają regulamin forum gowork.pl, tzn. zawierają w sobie obraźliwie zwroty lub dane osobowe konkretnych osób. W razie wątpliwości zachęcam do lektury regulaminu: http://motzgraphics.com/regulamin Zechciej mi proszę powiedzieć, czy jesteś pracownikiem firmy AMK Glass?

Pracownik

Wielki (usunięte przez administratora) i nic więcej zgadzam się z osobą która dodała komentarz przedemna odnośnie atmosfery panujacej w firmie idealnie opisali ja ludzie w komentarzach które zostały usunięte znając życie na prośbę Mareczka albo Krystiana Prywaciarze patrzą jak najwięcej dla siebie a pracownika mają w (usunięte przez administratora)

Mały
@Pracownik 18.05.2018 07:02

wszędzie dobrze gdzie nas nie ma stara prawda Od roku już nie pracuje w AMK i choć wydawało mi się iż atmosfera była słaba to obecnie jest jeszcze gorzej, nie ma idealnych firm z wyrozumiałem szefem trzeba zacząć pracować na własny rachunek

Śmieszny człowiek

Sadze ze atmosfera odgrywa bardzo wazna role,a jaka jest w AMK...hmmm...idealnie ja opisali ludzie w komentarzach ktore zostaly usuniete ????

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Czy tak samo jest w AMK Glass? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!

Zostaw opinię o Amk Glass Krymer Marek - Sosnowiec

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amk Glass Krymer Marek