OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.
3 691 6 1

Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Pierwszapraca96

Pracuje ktoś z Otto w Munster? Jak z zakwaterowaniem? Jak praca (zwroty)?

Dixi

Otto to jedna z najgorszych agencji,będąc tutaj jeszcze nie spotkałam sie z dobrą opinią i teraz sama wiem ze to prawda,omijać szerokim łukiem,oskubią cię z hajsu,kasują na czym tylko sie da,pieniadze za swieta zeby dostac trzeba spełniac szereg warunków,na salarisie godziny i dodatki giną,flexpoole tygodniami,doliczają dodatek wakacyjny do tygodniówki wiec wychodzi ze zarabiasz po 250 euro w sumie,jestes na urlopie to ci jeszcze za chate policzą i nowosc-pralki na żetony hahaha

ja92
@Dixi 17.01.2019 07:54

no a ja znam całkiem sporo osob z dobra opiniom z otto. mi kasa wychodzi ok, zyje i jeszcze odkladam wiec nie jest tak źle

Andrzej93

Witam, czy mógłby ktoś podać zarobki w Jumbo ? Ile wychodzi sie na rękę na czysto na tydz po odliczeniu mieszkania ? Ile godzin się pracuje?

Hewra
@Andrzej93 02.01.2019 21:20

Maks 260 dostaniesz bo będziesz po 4 dni będziesz pracować i pewnie coś w weekend

derka
@Andrzej93 02.01.2019 21:20

pracowalam w jumbo i mozna dobrze zarobic. znam angielski wiec problemu nie bylo. zakwaterowanie zapewnione co jest tez dobra opcja. ogolnie moge polecic

Ssd
@derka 04.01.2019 15:17

Dobrze to zarabiasz na brezanie albo hiltonie mając 5 dni a nie Jumbo

Andrzej93
@Ssd 04.01.2019 19:53

Dziękuję za odpowiedź, a bym mógł prosic jakieś szczegoly? :)

Andrzej93
@Ssd 04.01.2019 19:53

Dziękuję za odpowiedź, bym mógł otrzymać jakieś szczegóły?

Andy
@Andrzej93 06.01.2019 10:01

Jesli nie jestes na wiekowce -a sadzac po nicku nie jestes- to zarobisz w Jumbo. Pracuje tutaj od paru miesiecy, nie liczac dwoch tygodni po 280€ w pozostale zarabiam miedzy 340 a 420 (juz po odliczeniu kosztow zakwaterowania). Podstawa na poczatku to niecale 12€ ale jest duzo dodatkow: za prace po 18, prace w soboty, prace w nocy, prace w niedziele i swieta i w efekcie wychodzi w skali tygodnia srednio od 13€ do 15€ na godzine (na reke, juz po odliczeniu zakwaterowania)

Andrzej93
@Andy 09.01.2019 23:37

Dziękuję za konkretną odpowiedz

michasia
@Andrzej93 02.01.2019 21:20

Przez 3 mce w Jumbo mialam tylko jeden tydzien,gdzie przepracowałam 5 dni . Praca po 4 dni max 28 h tygodniowo ,zdarzało się,ze po 3 lub i 2 dni . Ktoś napisał ,że zarabia ok 340 EUR proszę nie wierzyć w te brednie .Jako potwierdzenie mogę przesłać kilka solarisów . Pracownicy otto tłumaczą się,że oni nic z tym nie mogą zrobić ponieważ do pracy losuje system nie oni .Trzeba prosić o pracę . Kpiny . Strata czasu na tą agencję .

Andy
@michasia 15.01.2019 17:13

To mamy w takim razie rozne doswiadczenie. Mi dopiero po ok. 2 miesiacach pracy trafil sie pierwszy 4-dniowy tydzien. Inna rzecz ze nawet te 4 dni zapewniaja wyplate ponad 300€

Andrzej93
@michasia 15.01.2019 17:13

Dziękuję, za odpowiedź jeśli

oskar

Znam Otto z najlepszej strony, sam pracowałem dzięki ich ofercie; warto.

Patrycja
@oskar 15.01.2019 11:51

Fajnie, że jesteś zadowolony ze współpracy z OTTO Work Force Polska, ale czy mógłbyś napisać coś więcej? Ciekawi mnie, czy miałeś do wyboru wiele ofert pracy oraz czy warunki, jakie oferuje ta agencja, są porównywalne z innymi. Planujesz jeszcze w przyszłości związać się z tą firmą?

kazik
@Patrycja 15.01.2019 22:59

maja duzo ofert, sporo jest na ich fb. mozna tez zadac pytanie i wszystkiego sie dowiedziec. a warunki maja w porzadku. ja jechalam z otto do nh 2x bo sie oplacalo

waldek

Przesłanie Otto, chyba na tak.Zarówno w kontaktach biznesowych, jak i w relacjach z pracownikami kierujemy się wartościami, które wypracowaliśmy w ciągu kilkunastoletniej działalności firmy. Na czele ich stoi szacunek, który odzwierciedla się we wzajemnych kontaktach, dbaniu o potrzeby i dobre relacje.

michasia

Otto nie wypłaca pieniądze urlopowych ! (usunięte przez administratora) .

Gość

Witam, ktoś pracował w Jumbo w miejscowości Woerden? Jak tam wygląda sytuacja z zarobkami i godzinami. Proszę o odpowiedź związana tylko i wyłącznie z tą lokalizacja. Z góry dziękuję ????

Gość

Witam, ktoś pracował w Jumbo w miejscowości Woerden? Jak tam wygląda sytuacja z zarobkami i godzinami. Proszę o odpowiedź związana tylko i wyłącznie z tą lokalizacja. Z góry dziękuję ????

damian

dzieki temu ze sie zdecydowalem na prace przez otto w holandii sporo zarobilem i odlozylem. mozna jak sie chce

kamil

Mam wielu ziomali co znależli robotę przez Otto; sam korzystałem; można fajnie zarobić.

lili

Czy przed wyjazdem do pracy muszę być w Polsce ubezpieczona co najmniej 30 dni?

Kostusia

Gorzej trafić się nie da szykanuja ludzi a iga zatorska jest najgorsza liderka jaka spotkałam klamczucha zawistna takich lud, i powinno trzymać się w klatce z dala od ludzi w hotelu są karaluchy OMIJAJCIE SZEROKIM LUKIEM

Xxx

Witam! Zna ktoś adres zakwaterowania w mieście Venlo

sami

praca w jumbo przez otto polecam bo dobre warunki

Margeritka
@sami 10.01.2019 16:07

Mozesz cos wiecej powiedziec ? Mam pracować w jumbo den bosh. Jal z godzinami ? Jak zakwaterowanie ? Ile Ci wychodzi € na tydz ? ;)

Margeritka

Pracuje ktoś obecnie przez otto w jumbo den bosh jako order picker ?? Jak z godzinami ? Ile wam wychodzi tygodniowo ? I jak warunki mieszkalne ? Pozdrooo ;)

tymon

Otto uzupełnia skutecznie rynek pracy; warto tu zainteresować się ofertami, nawet bez extra kwalifikacji coś się znajdzie.

Karol

Witajcie. Mam pytanie. Czy każdy Holenderski pracodawca wymaga zaświadczenia o niekaralności? Albo czy Otto tego wymaga? Mam wyrok w zawieszeniu rok na dwa lata za bzdure tak naprawdę.. I z tego co wiem to większość pracodawców Holenderskich lub agencji wymaga tego niestety.

petra

Otto generuje miejsca pracy i jest. sprawdzonym pracodawcą.

Andrzej

Witam! jedzie może ktoś przypadkiem 14.01.19 Velno praca przy dekoderach tv itp

Andrzej

Jedzie ktoś 14.01.19 do Roermond/Venlo dekodery tv itp

asia

Póki nie ma równowagi na rynku pracy takie agencje jak Otto zawsze potrzebne, znajduje tu zatrudnienie mnóstwo ludzi.

tobi

pracuje 6 msc i jest dobrze!! dobre nastawienie i chec do pracy to podstawa. otto polecam bo warto

ukasz

Dlaczego potrzebny im jest skan mojego konta bankowego?

Ja
Zweryfikowany użytkownik

Jedzie ktoś do rowerów Gazell? 12.01.18 A może ktoś już tam był i może podzielic sie opinią?

Gdańsk ochotnika
Zweryfikowany użytkownik

Hej mam pytanie zamierzam jechac do Holandii jako pakowacz odzieży znanej marki czy ktoś tam jest lub był i może powiedzieć jak to wyglada

jaśmina

Fakty mówią za siebie; Otto daje coraz więcej opcji w zatrudnieniu.

Bożena

Nie polecam wyjazdu zwłaszcza teraz nie ma w ogóle pracy są w stanie Ci zagwarantować 2-3 dni w tygodniu z tego jeszcze wyżyj. Widzą że nie ma pracy i godzin a mimo to ściągają dodatkowo ludzi. Paranoja!

Andrzej93
@Bożena 06.01.2019 13:27

Proszę powiedzieć jaka firma? Miejsce?

kasia
@Bożena 06.01.2019 13:27

aktualnie jestem i praca jest. nie ma przestojow wiec nie zgodze sie z toba. z otto mysle ze warto pracowac

pimko

Dzięki agencji Otto pracuję; każdy cto chce pracę znajdzie, niestety niektórym nie drodze.

Nati

Co powiecie o pracy w Velno jako pakowacz odzieży?

Magda
@Nati 02.01.2019 15:39

Dołączam się do pytania.

alicja

dobre biuro z pewna praca i zarobkami. jechalam nie znajac jezyka i to byl pierwszy moj wyjazd do pracy za granice i bylo troche nerwow ale w sumie nie bylo potrzeby bo wszystko bylo w porzadku

Zostaw opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.