Stegu Sp. z o.o.

4 Dodaj opinię
Stegu Sp. z o.o.
4 333 6 1

Opinie o Stegu Sp. z o.o.

Barca

Jeśli chodzi o konkurencyjne firmy w tej branży (płytki gipsowe i betonowe) to myśle, ze konkurencji żal (usunięte przez administratora) ściska. Ostatnio na targach uderzyło mnie to najbardziej, bo niewymieniajac z nazwy, ale niby konkurencja pokazała (usunięte przez administratora) jakich mało, ze aż wstyd. W samej firmie ostatnio sporo zmian zarówno w PH jak i innych działach (regiony, wsparcie wzajemne sprzedaży itd). Ja nie narzekam.

Achtung

Daje 4 na 5. Trochę naciągane, ale nie mam się do czego bardziej przyczepić. No takie 4 na szynach jak to za bajtla dawali.

Donarkadiomorales
@Achtung 03.02.2019 10:46

Tak, czwórka jest w punkt. Też bym tyle dał. To moja trzecia praca. Poprzednie zebrałyby maksymalnie w okolicach tróji.

Ludek
@Achtung 03.02.2019 10:46

Ja z ocenami bym się nie bawił, bo w niektórych sprawach jest 6 a w niektórych 3 co najwyżej wiec trudno to uśredniać. Pracuje się ogólnie rzecz biorąc fajnie i jest w miarę fair a to dla mnie jest po prostu ok. Nie więcej i nie mniej.... teraz wszyscy siebie oceniają na internecie. To nie przedszkole przecież.... warto coś więcej napisać....

Ułan

Jak w każdej robocie są w porządku ludzie i cymbały. Dobrze, ze cymbałów jest tylko kilku ;) Firma w porządku. Nie ma raju, ale zle tez nie ma. Kasa na czas. Aaa No i pamiętajcie, ze to firma rodzinna.

BYŁY PRACOWNIK 2
@Ułan 08.07.2018 09:08

Właśnie rodzinna ale z tego co się orientuję pracę tam można znalezć tylko po znajomości szefostwa. Patrz M.Sz. z wykształceniem podstawowym i wyżej niż na produkcji.

Ubububu
@BYŁY PRACOWNIK 2 11.07.2018 18:32

Źle się orientujesz wiele osób przeszło normalnie rekrutację bez żadnych znajomości.

Aga
@Ułan 08.07.2018 09:08

Ktos kto podpisuje sie moim nazwiskiem? Hmm ciekawe ciekawe....

Mar
@Ułan 08.07.2018 09:08

Dobrze powiedziane...

Marek
@BYŁY PRACOWNIK 2 11.07.2018 18:32

Tak czytam te wasze komentarze i zastanawiam się dokąd zmierza nasz świat. Powiedz mi kolego jakie wykształcenie jest potrzebne aby zostać zaopatrzeniowcem? Podobna praca do kurierki (do której wykształcenie podstawowe + prawo jazdy kat. B wystarczy), natomiast wymaga trochę więcej niż fizyczna praca na produkcji. Tutaj liczą się głównie kontakty między ludzkie jaki i znajomości z przedsiębiorstwami z branży. Heloooooooł! Pobudka!

Seta
@Marek 03.01.2019 13:16

No wychodzi na to Marek, ze obrzucanie się błotem na portaliku to domena ludzi, którzy maja jakiś problem ze sobą. Dawno nie czytałem tylu bzdur i ściemy. Aż żal (usunięte przez administratora)sciska

Ktoś kto myśli
@Marek 03.01.2019 13:16

Bardzo celnie, wszędzie słoma z butów. Kiedy ktoś sam nie może nic osiągnąć to próbuje innych ściągnąć na dno aby na tle innych lepiej wyglądać, zadrość i dziecinne żale.

Neutral
@Marek 03.01.2019 13:16

Kolejny konret bez zbędnego (usunięte przez administratora) zaorane :-) :-)

Seta
@Ktoś kto myśli 04.01.2019 21:21

Kolego, w końcu kolejny rozgarnięty. Dobrze powiedziane...

rafal85
@Marek 03.01.2019 13:16

Witam Bardzo proszę o kontakt mailowy - mam kilak pytań dotyczących pracy... rafik51.85@tlen.pl Pozdrawiam

Bondziorno
@Seta 07.01.2019 07:02

Kolego Rafale. Odezwij się bezpośrednio do Stegu, bo raczej nikt nie wie tutaj o jaka dokładnie robotę Ci chodzi.

Stegu Sp. z o.o.
pracodawca
@rafal85 30.01.2019 14:33

Panie Rafale, prosimy o kontakt w sprawie pracy na maila praca@stegu.pl Proszę koniecznie podać stanowisko lub dział, którym jest Pan zainteresowany. Pozdrawiamy.

RIDO
@Bondziorno 30.01.2019 18:23

RODO Rafale ;) Lepiej nie rzucaj tak po internetach swoimi danymi tylko napisz do nich bezpośrednio ;))

Achtung
@RIDO 02.02.2019 15:12

Wejdź w zakładkę kariera na ich stronie. Szukają na produkcję i kogoś od logistyki patrząc do ogłoszeniach.

Piorun

Jest elegancko :) Jest sztywniutko :) Pozdro dla kumatych ;)

MamaNaStoProcent
@Piorun 23.01.2019 05:15

Słucham? Co znaczy sztywniutko? Serio można różnie określić to jak tam jest, ale sztywno? Serio????? Tam nie jest w ogóle sztywno. Tyle opowieści co się nasluchalam od TŻ to głowa mała. Dużo pozytywnych śmieszkow. Mój nie narzeka a we wcześniejszych firmach bywało roznie. W sumie cieszę się, że załapał się tam i dobrze sobie radzi. To przynajmniej pewna firma i na miejscu.

Qwerty
@MamaNaStoProcent 23.01.2019 13:14

Hahaha, ktoś tukej nie skumał kontekstu i tego co kolega miał na myśli. Sztywniutko to hasło z serialu „Ślepnąc od świateł” i oznacza, że jest spoko. Takie hasło mówił raper z tego serialu.

Asdf
@Piorun 23.01.2019 05:15

Hahaha niezłe. Śmiechłem trochę ;)

Fox

Nie mogę nic złego powiedzieć na te firmę. W pobliżu ze świecą szukać w takiej branży pracodawcy który jes w porządku. A Stegu było i jest dla mnie w porządku. Zasada jest banalnie prosta - nie obchodzą mnie biurowe plotki czy czy iskrzenie w sprzedaży u ph. Tak jest wszędzie, bo ważne są wyniki. Robota jest po to by dawać pieniądze i satysfakcję, więc czasami czytając negatywne opinie zastanawiam się dlaczego Ci ludzie nie szukają swojego miejsca gdzie indziej tylko wypisują pierdoly na Internecie. I tak po ludzku to fajnie, że rzadko spotyka się tutaj ludzi, którzy polkneli kij a uwierzcie mi w wielu firmach to porządek dzienny.

Qwerty
@Fox 21.01.2019 23:04

Dla mnie nie byli w porzadku. Fikcyjna likwidacja stanowiska po urlopie macierzynskim nie jest ok. I znam kilka takich przypadkow.

Luiz

Czesc ktos wie jak wyglada praca w pionie handlowym? Pytam o BOK,RKS,PH, KSH oraz wspolprace miedzydzialami ?

Robotny
@Luiz 28.01.2019 15:00

Akurat trafiłeś na troszku zmian kolego. Czego dokładnie chciałbyś się dowiedzieć?

Luiz
@Robotny 29.01.2019 12:59

Premie , system motywacyjny, pozaplacowe info oraz wspolprace miedzy dzialami jak napisalem wyzej . A zmiany o ktorych piszesz jakich struktur dotykaja .

meme

Polecam tego Allegrowicza :p:p:p

Kibic

Do firm rodzinnych zbudowanych od zera do takiej skali to ja zawsze miałem szacunek. Szacunek to dobre tutaj słowo.

Dzik
@Kibic 27.01.2019 16:55

Trafnie napisane. Fajnie jest mieć świadomość, że pracujesz w firmie, która należy do kogoś, kto tworzył ja od zera, własnymi rękami. To wymaga charakteru i może to nie do końca fair, ale tacy pracodawcy są dla mnie zawsze dużo bardziej wiarygodni.

Bondziorno
@Dzik 28.01.2019 12:38

No tego to odmówić szefostwu nie można... No i przeszło 20 lat na rynku

Robotny

Firma ok, chociaż dla tych, którzy myślą, że firma rodzinna = zero zmian to się lekko przejada. Z częścią zmian wiadomo, że trudno się zgodzić, ale część jest w pełni sensowna, ale zawsze po latach ciężko zmienić swoje nawyki i przyzwyczajenia. Firma wali takie nakłady, że trudno by zmian nie było. Jak ktoś potrafi się przestawić i dostosować to luz, ale to raczej normalne na rynku pracy. Jak coś nie pasuje to warto poszukać gdzieś indziej, bo przecież rynek od kilku lat żre jak cholera. Szczególnie z doświadczeniem.

Dzik

Park maszynowy robi wrazenie i robi robote. Aż (usunięte przez administratora)bierze czasami jak się przejdę po markecie albo syn pokaże mi coś na Internecie. Tyle badziewnych, krzywych, lichych albo niedorobionych płytek od konkurencji i januszexow jest na rynku, że szkoda gadać. Najgorsze są (usunięte przez administratora), które cwaniaki wykonują na wzór stegowskich a potem ktoś mówi, że ma stegu a to krzywe. No ugotowac sie mozna na miejscu. Albo kupuja jakis badziew po olxie i dziwia sie, ze rozpada sie w rekach albo wzor jest wszedzie tski sam i wyglada to dziadowsko. Patrzcie co kupujecie teraz nawet w marketach czasami ciężko zauważyć z jakiej firmy jest płytka, bo to pochowali. Wkurza takie zerowanie na innych, jak się lubi swoją robotę. Jak się długo robi w jednej firmie to mówi się jak o swojej. Trudno mi wychwalac stegu, bo różnie bywa, ale w żadnej firmie nie miałem tak by wiedzieć, że to moja firma. A tutaj tak jest...

Pracownik biurowy

Firma rodzinna, ale z aspiracjami i to dużymi. Jeden z większych pracodawców w szerokiej okolicy. Praca konkretna. Sympatyczna, pomocna ekipa. Nie ma na co zbytnio narzekać. Problemy jak w każdym miejscu, gdzie pracuje więcej niż 5 osób ;-) Jak dla mnie zawsze do dogadania. Pozdrawiam serdecznie.

Zaangażowany
@Pracownik biurowy 18.01.2019 08:26

Aspiracje, aspiracjami ale najważniejsze, że sytuacja się unormowała w dziale sprzedaży. Nowy dyrektor dobrze rokuje i ma plan. Próbuje to wszystko nareszcie poukładać. Trzymam kciuki. Oby wszystko szło ku lepszemu, to wszyscy będą zadowoleni.

Aneta

@Siwy Nie wydaję mi się, żeby ktoś tutaj "mieszał". Dostałeś już pracę w firmie Stegu? Pamiętaj, aby informować nas na bieżąco o rozwoju sytuacji. Może na forum jest ktoś obecny z pracowników Stegu i mógłby napisać coś o tym pracodawcy? Warto tam aplikować? Wasze uwagi i wskazówki na pewno okażą się pomocne dla osób, które są szczególnie zainteresowane pracą w tej firmie.

Były przedstawiciel
@Aneta 24.06.2018 16:18

Siwy ma rację miesza konkurencja plus byli przedstawiciele, którzy byli cieniasami. Pracodawca ok. Jest tysiące firm ,które traktują o wiele gorzej przedstawicieli. Ci,którzy się zwolnili dostali lepszą kasę i przede wszystkim mocną firmę w swoim CV. Obecni nie narzekają. Dostali podwyżkę. Ja osobiście firmę polecam.

Venividi
@Aneta 24.06.2018 16:18

Przedstawiciele maja warunki powiedzmy, mocno powiedzmy ok, szczególnie patrząc na nasza branże od kilku lat rzeczywiście nie ma co narzekać. Oczywiście w niektórych chwilach ma się ochotę przebranżowić po w ph trochę „całe życie z wariatami” hehehe, ale co jak co to jest akceptowalnie. Jak się zaczynało przy pracy, gdzie ręce wchodziły do tylka a dostawało się grosze to mimo różnych problemów wiadomych to się jednak docenia, choć do raju to cholernie daleko hehehehehehe

Pracownik
@Aneta 24.06.2018 16:18

Pracuje niedługo ale co do stawek - jest ok. Wypłata zawsze na czas, bonusy na święta, jakaś dodatkowa kasa. Co do atmosfery to bywa różnie jakiś czas jest cisza i nagle bam, zaczynają się problem typu obgadywanie, jakieś skryte żale i wilcze działania aby tylko na czyimś tle lepiej wyglądać. a same to nic z siebie.

Robię swoje
@Pracownik 29.12.2018 21:47

Dokładnie tak jak piszesz. To całe obgadywanie bierze się z jakiejś dziwnej frustracji ludzi, którzy chyba nie doceniają tego, że nie ma w okolicy tak wiele w sumie spoko pracodawców jak tutaj. To praca a nie raj, każdy chce zarobić i na pewno wszystko musi się kalkulować, ale nie potrafię pojąć dlaczego ludzie lubią szeptać, wymyślać, kombinować. Na niektórych szkoda gadać, ale wśród większego zespołu zawsze znajdą się jednostki, które jątrzą, kombinują i są kwasowe, toksyczne. Najgorsze są ściemy z których później robią się jakieś zakulisowe aferki.

Seta
@Robię swoje 31.12.2018 13:27

No i w końcu ktoś z głowa na karku! Polać mu oczywiście po robocie albo w weekend he he he. Zawsze jest tak, ze krowa która ryczy mało mleka daje!

Marek
@Aneta 24.06.2018 16:18

Na jakiej podstawie "nie wydaje Ci się" Aneto, żeby ktoś mieszał? Jesteś lub byłaś pracownikiem firmy?

Seta
@Marek 03.01.2019 13:22

Aneta tutaj podjudza i szczuje oraz nakręca. Po co takie coś? Do roboty się wziąć! Miłego wszystkim!

Neutral
@Seta 04.01.2019 10:00

Ale ta Aneta jest chociaż z imienia, choć i to może być ściemniane. Tutaj prawie wszyscy lecą anonimowo. Szczególnie Ci, którzy plują. Żałosne.

Pracownik
@Neutral 04.01.2019 21:13

Prawie wszyscy? Nikt kto innych oczernia nie podpisze się pod głupotami które wypisuje i właśnie tyle co ich odwaga warte są też ich opinie.

Seta
@Pracownik 05.01.2019 13:51

Co racja to racja. Zgadzam się na stówkę. Dobrego tygodnia kolego.

Rozbawiony

Spokojnie nowy prezes zaczyna przeglądać na oczy i już jednego wyeliminował, zostało jeszcze dwóch i wierny giermek i będzie można dalej spokojnie pracować :)

Ktoto
@Rozbawiony 22.12.2017 20:59

Kto kto kto???

anonymous
@Ktoto 23.12.2017 22:09

No jak kto, Ci którzy uważali do tej pory że są panami sytuacji i są nietykalni he he

dawny pracownik
@Rozbawiony 22.12.2017 20:59

Domyślam się że nazwiskami sypać nikt nie będzie, ale z jakiego działu wylatują ludzie? Fascynujące to! Nareszcie ktoś tam robi porządek!

Hhh
@Rozbawiony 22.12.2017 20:59

Ciekawe kiedy szefowie przeglądną na oczy i wyeliminują nowego prezesa

Chłopak
@Hhh 25.02.2018 08:09

Chyba już co?

Wawa

Słyszałem że ostatnio zwolnili chłopaka po 8 latach pracy i potraktowali go jak śmiecia. Gratulacje niech robią tak dalej to niedługo pociągnąć.

ciekawe
@Wawa 21.12.2017 19:04

Z jakiego działu ?????

Wawa
@ciekawe 31.12.2017 01:28

Dział sprzedaży

Kolega z działu
@Wawa 21.12.2017 19:04

Chłopak o ile tak można powiedzieć o facecie +40 zwolnił się sam :)

Ugets
@Kolega z działu 03.01.2019 13:35

Tu jest mowa o kimś innym

Chłopak
@Kolega z działu 03.01.2019 13:35

Facet 40+ pracował z 15 lat i odszedł sam, chłopak o którym mowa to jeden z rks i jemu podziękowała firma

znawca firm

w tej firmie (usunięte przez administratora) jest już od wielu, wielu lat (pamiętam to od 2012 roku) i nic się tam nie zmieni, szybciej firma upadnie niż zrobi ze sobą porządek

Arek
@znawca firm 04.03.2018 13:29

Upadnie :D ? Z tego co widać to firma z roku na roku notuje co raz większe zyski. Jak to mówią - psy szczekają karawana jedzie dalej. Takie z Ciebie znawca jak ze mnie baletnica. Zamiast grzać stołek na bezrobociu proponuje ruszyć cztery litery.

Analityk
@Arek 04.01.2019 14:34

25 lat na rynku, rok do roku wzrost przychodu i zysku, stabilny pracodawca, lider wśród producentów płytek gipsowych i betonowych a Ty piszesz, że upadnie heh wolne żarty ;) Wszystko jest możliwe, ale na pewno nie w najbliższym czasie.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Niestety do marketingu im daaaaleko

PRACOWNIK 12
@pracownik 12.10.2018 16:11

Tak masz racje do marketingu bardzo daleko nikt nic nie wie a najmniej szefostwo co tak naprawdę dzieje się w ich firmie. A szkoda ale tak to jest jak zatrudnia się znajomych bez wykształcenia (zaopatrzeniowiec) swoich prywatnych pupilków

Jarek

A tam jest w ogóle dział marketingu??????? Nie widać.

Marek

Wszyscy wiedzą sporo o marketingu stegu tylko problem polega na tym, że zespół od długiego czasu nie zmienia składu, więc ciekawe skąd macie takie informacje. Mało tego, panie Karolu, ciężko mi uwierzyć w opinie osoby, która ma problem z poprawnym, ortograficznie wyrażeniem swojej opinii.

Ania
@Marek 03.01.2019 13:25

Marku, w ciągu roku 2 osoby odeszły z działu marketingu, a ostatnia w grudniu 2018, więc skąd masz informacje, że skład się nie zmianie od dłuższego czasu? Obecnie nawet szukają grafika. A może jesteś tym zarozumiałym specjalistą z brodą?

Mędrzec
@Ania 03.01.2019 19:01

Aniu jako Jarek zapomniałaś nick zmienić za drugim razem.

Marek
@Ania 03.01.2019 19:01

Odeszły dwie osoby - były kierownik i grafik, który pracował 6 miesięcy. To jedyne zmiany na przestrzeni lat a Wy wypowiadacie się na temat tego działu nie mając z nim nic wspólnego. Marketingowcy po studiach na bezrobociu.

Ktoś kto myśli

(usunięte przez administratora) to takie personalne ataki jak ten i każdy wie co Tobą naprawdę kieruje, bo kto ma tutaj gnój na butach? Zero refleksji nad osobami na których próbujesz się wyżyć za wszelką cenę, ten walec którym jedziesz to twój osobisty problem, ewidentnie widać że jest tutaj jakieś napięcie do (usunięte przez administratora) z twojej strony i wciągasz to osoby które nic Ci nie zrobiły aby mu zaszkodzić. Jeśli coś można nazwać chorą sytuacją to to co się tutaj wyprawia w tych twoich niby "komentarzach" bo każdy wie że Ludzie są bezbronni wobec losu, są ofiarami czasu, i własnych uczuć a jak widać także okrutności fałszywego anonimowego człowieka który robi wszystko mu zaszkodzić. Ale wyluzuj ludzie nie są taką tępą masą jak Ci się wydaje.

Myśliciel
@Ktoś kto myśli 04.01.2019 21:00

Bez komentarza. Ewidentnie widać, że w sporze tym biorą udział dwie strony konfliktu. Opinia kompletnie nie przydatna a wątek bezsensu. Nie ma co tego kontynuować, skończcie to i do wszystkich: więcej konkretów a nie plot. Pomyślcie sobie jak wy byście się czuli w takiej sytuacji. Pozdrawiam

Andrzej Pacewicz

Witam serdecznie wszystkich mieszaczy i amatorów wrażeń. Moja kariera w Stegu skończyła się 31.12. Nie rozumiem niektórych wpisów. Czasami zamiast szukania sztucznej afery, trzeba myśleć. Mam 46lat, kupę doświadczenia zawodowego, rada- jak nie pasuje to nie narzekać- tylko do roboty, albo zmienić pracę! Ale do tego trzeba mieć jaja. Zdanie mojej pięknej kochanej żony Halinki - " Jak coś robisz- rób na 100% , a prawda obroni się sama". Pracę w Stegu będę wspominał z łezką w oku. Poznałem tam fantastycznych ludzi. Zmieniłem pracę tylko dlatego że lubię wyzwania. Pozdrawiam serdecznie i dzięki!!! Ps. A cieniasy niech se piszą.

Żal czytać
@Andrzej Pacewicz 09.01.2018 22:43

Chłopie co bierzesz i lepiej zmień towar bo takiej wazeliny to jeszcze nie widzialem a jak jest w Stegu teraz to dowie się ten kto tam pójdzie ale napewno nie jest tak kolorowo jak kolega wazelina napisał.

Neutral
@Andrzej Pacewicz 09.01.2018 22:43

Andrzej, wielki szacunek za to, że jako nieliczny pojawiasz się tutaj z imienia i nazwiska. Same konkrety. Czapki z głów!

Kolega z działu

Chciałbym zabrać głos w sprawie frustracji wielu byłych handlowców ( można wywnioskować to z dużej ilości skarg i negatywnych komentarzy na kierownika) Niestety, ale muszę zgodzić się z wypowiedzią odnośnie "frustracji nieudaczników". Przez ostatni rok w firmie przewinęło się kilku nowych PH, niestety większość z nich okazywała się totalnie niekompetentna. Miłosz jest wymagającym kierownikiem - takie jest jego zadanie - ale niestety często miał do czynienia z osobami, które przez miesiąc nie potrafią zapamiętać chociażby kilku produktów. Z tego miejsca chciałbym się również skierować to osób składających CV w Stegu. Musicie mieć świadomość, że praca PH nie jest bezmyślnym jeżdżeniem w koło "(usunięte przez administratora)". Każdy chciałby kasę za darmo a wyniki trzeba robić, bo to z nich bierze się silna pozycja Stegu na rynku. Pozdrawia pracownik firmy.

Seta
@Kolega z działu 03.01.2019 13:44

Kolego konkret jak cholera. Brawo! Takie opinie maja ręce i nogi i mówią o czymś a nie jakieś zmyślone bajeczki albo oczernianie. Nie ma firm idealnych, ale tutaj jak ktoś robi jak trzeba to na pewno nie ma zle i co tego to jestem przekonany!

anonim

(usunięte przez administratora)

MG

Pies ma to do siebie że jak nie ma co robić to (usunięte przez administratora) :)

Aneta

@Ubububu, wspomniałeś w komentarzu o rekrutacji w firmie. Jak prezentuje się jej przebieg? Jaka atmosfera panuje w trakcie rozmowy o pracę w Stegu? Twoja wypowiedź może pomóc osobom zastanawiającym się nad aplikacją do firmy.

Ubububu
@Aneta 16.07.2018 22:32

Miło i bez wywierania dodatkowego stresu, raczej standardowe pytania i przebieg rozmowy i nie ma sie czego bać.

Aneta
@Ubububu 22.10.2018 15:51

Dziękuję za Twoją wypowiedź. Chciałabym się również Ciebie zapytać, czy w trakcie rozmowy o pracę zostały przedstawione Tobie początkowe warunki zatrudnienia i czy spełniały one Twoje oczekiwania? Zdarza się, że osoby przeprowadzające rozmowę kwalifikacyjną, zapominają o poruszeniu tej kwestii.

Seta
@Aneta 29.10.2018 21:24

Kim jest w ogóle ta aneta, która koń stop pojawia się wlomentarzach? Czasem pisze jak ktoś ze stronki a czasem jak z firmy. Oczopląsu można dostac heheh. Wszystkiego dobrego w nowym roku. Niech nam wszystkim robi się lekko

ted

W sumie to po prostu jest w miare ok i tyle

Pracownik biurowy

No i widać firma rodzinna! Premie na święta i za 25lat firmy też akurat przed świętami.. i to nie jakiś ochłap a do tego bonusy na dzieci, pozytywne zaskoczenie i to bardzo! Negatywne to plotkowanie na każdym kroku i dużo kombinatorów co zamiast pracować patrzą co komu zrobić tylko złego ale jak robisz swoje i nie dasz się w to wciągnąć to jest naprawdę ok! Wesołych :)

Mar

Zwykła robota jak każda inna tego typu i już.... wesolych!!!!!!!!

Gość

Firma jest ok.

Ja

Zarobki i warunki powiedzkalbym normalne, jak w wiekszosci firm, gdzie robota jest non stop. Firma jak firma sa lepsze sa gorsze i tyle

adek

Może nie jest idealnie i nie każdy dogaduje się ze wszystkimi, ale to normalne. Ogólnie firma ok. Lata temu troche przerobilem takich robot wiec mam porownanie. Pozdrowienia dla ekipy

Pracownik
@adek 17.10.2018 23:12

Dokladnie...pozdrawiam kolego

Aneta
@Pracownik 19.10.2018 20:16

Może jednak zechcesz napisać coś więcej na temat tego, jakim pracodawcą jest firma Stegu? Wypowiedzi zawierające merytoryczne i wyczerpujące informacje o firmie, będą pomocne dla innych na forum. Zatem proszę, napisz, czy warunki zatrudnienia spełniają Twoje oczekiwania i na jaką umowę można liczyć na początku rozpoczęcia współpracy?

Pracownik

Robota jak robota... kasa normalna... Z ludźmi można się dogadać....

Aneta

@Karol, z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że pracujesz w Stegu. Może zechcesz napisać, jak postrzegasz warunki zatrudnienia w firmie? Czy można liczyć na umowę o pracę? Czy są one dla Ciebie satysfakcjonujące? Myślę, że osoby poszukujące pracy w Stegu, zainteresują Twoje odpowiedzi.

Natalia

Są różne zdania na temat firmy. Firma to dobry pracodawca a opinia zależy w dużym stopniu od tego jak się pracuje!

opolanin

Odradzam, a opinie o frustratach i nieudacznikach piszą pewnie babki z HR by podratować wizerunek firmy

Zostaw opinię o Stegu Sp. z o.o. - Jełowa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stegu Sp. z o.o.