Zorka Sp. z o.o.
3 598 6 1

Opinie o Zorka Sp. z o.o.

Podatnik

Witam kiedy wam przychodzą deklaracje pit z ZORKI?

Gonzales
@Podatnik 18.01.2019 12:49

Jakos w lutym

W3

podobno ekipa Radzia bunt zrobiła czy dopiero ma zrobić o wypłaty . i system wynagrodzeń ze jest przekładany od pół roku , ciekawe co wyjdzie z tego

Pluszcz
@W3 12.01.2019 04:24

Przypominam wszystkim ze mamy nowy rok i co nastepuje . Zaczynamy zero jedynkowo . Asekurujemy wyższy level i patrzymy horyzontalnie . A wszystko się ułoży .

The watching guardian
@Pluszcz 12.01.2019 10:37

W księdze jest napisane po 7 latach tłustych nastąpi 7 lat chudych

Demon
@W3 12.01.2019 04:24

Jak to byl bunt to ja jestem księdzem

Serr
@Pluszcz 12.01.2019 10:37

Ja tak się cieszę z tego zero jedynkowo. Wreszcie jest super i pada śnieg.

Ali
@W3 12.01.2019 04:24

Nic jak zawsze

Tss

Ciekawe jakie wnioski wyciąga góra czytając nasze teści,ciekawe kiedy wkoncu zrobią coś dla nas a nie dla siebie,nowy system płac nie jest dla nas a dla nich,uśrednia stawki i pewnie wyjdą z tego oszczędności do podziału na ich premie kwartalne czy jakie tam maja

wykształcony

trzeba bylo sie uczyć a nie teraz narzekać na wyplaty robicie najprostsze prace cieszcie sie ze tyle macie

Locka
@wykształcony 13.01.2019 15:25

Wykształcony, ha ha pewnie razem z ogryz. kończyłeś edukacje????

Remo
@wykształcony 13.01.2019 15:25

Wy za biurkami tez zadnych milionow nie macie.

Buah

Kiedy wkoncu pakownia stanie murem wszyscy jeden za drugim i powie ze chcemy podwyżek ? Póki co tylko jeden był odważny stanąć przed kierownikiem na śmiesznym zebraniu i powiedział ze czekamy już kilka lat aż wkoncu coś z tego będzie,maja nas za dno,śmieci,maszyny do zarabiania na ich konta bankowe,są ludzie którym się podoba (usunięte przez administratora) dodatkowe palety za 3zl i maja zaciesz ale są ludzie którzy chcieliby zarobić więcej bo zwyczajnie tego potrzebują a są tylko kijki bez marchewek,rób wiecej bo wykon,ale kto tak naprawdę na tym zyskuje ? Nie szarak a kamizelki,ty dostaniesz hasło „dziękuje” oni za to bonusy,na naszym pocie na naszych nerwach,brawo zorka oby tak dalej to wszyscy spotkamy się pod pośredniakiem razem z kamizelkami

Bomba
@Buah 10.01.2019 20:32

Idzcie do dzialu Hr i niech dzialaja przecież od tego są.

Dziwna_Makrela
@Bomba 10.01.2019 21:32

OD niczego są one do niczego się nie nadają... a wypłaty są dobre naprawdę było tylko 13 dni pracy mało sie robiło tak jak w listopadzie było tylko 18 dni pracy i też było marnie bo wypłaty spadły o 450 zł ... LUDZIE sie nie zbiorą lakiernia, maszynownia i oczko w głowie pakowanie. Mnie nie stać by dożyć do kolejnego 10 ... mam nadzieję że nie usłyszę od mistrza kierusa bo trzeba plan wykonać bo po prostu wyjdę z pracy po wypowiedzenie z pracy. Panie Prezesie, droga kadro zarządzająca zróbcie jutro spotkanie z pracownikami, przyjmijcie to na klatę. Powiem tak żadna sobota żadne nadgodziny nie wchodzą w grę wykon jak się zmęczę to odpocznę proste mam już gdzieś wykona niech stanie i tak nie ma ludzi

Truteń
@Buah 10.01.2019 20:32

Nie tylko pakownia! Cała zorka powinna w koncu sie zbuntować, ze naszymi rekamii ciezka praca ktos sobie nabija kabzę a nam dają ochłapy.Nie maja zadnego szacunku do pracownikow!!!!!!!Chca wiecej i wiecej ale wypłaty nie rosną adekwatnie do wykonanej roboty, a wrecz maleją! Wstyd i hańba!!!!!!!!!

Pracownik

Co to za wypłaty?? Średnia krajowa się kłania! I kogo obchodzi że krótki miesiąc! Mało firma na nas zarabia?? No ja się (usunięte przez administratora) pytam mało???? Wymagacie a sracie resztkami 10 tego!! Motywacja na nowy rok. Buhaha

robol
@Pracownik 10.01.2019 15:28

chyba najniższa krajowa

Pluszcz

Przypominam wszystkim ze mamy nowy rok i co nastepuje . Zaczynamy zero jedynkowo . Asekurujemy wyższy level i patrzymy horyzontalnie . A wszystko się ułoży .

zły
@Pluszcz 04.01.2019 14:55

Jak wjadę jutro z odcinkiem to z jedynek zostanie zero. Co to za tekst zero jedynkowo. Żenada na wsi.

Pracownik

Słabo w tej firmie jak na kierownika ludzi bez wykształcenia szukają.......a no tak nie można mieć więcej niż pan. B

były pracownik

W orce najlepiej ma kasta magazynierow, w koncu obecny prezes sie z niej wywodzi, a brak szacunku do ludzi idze w tej firmie z gory

Julita
@były pracownik 24.12.2018 14:41

Napisz proszę coś więcej odnośnie pracy w Zorka. Z jakiego powodu odszedłeś i co byś zmienił w tej firmie, aby praca tam była dla Ciebie bardziej satysfakcjonująca? Wiele osób szuka na forum informacji na temat realiów panujących w poszczególnych firmach i dla nich każda opinia poparta osobistym doświadczeniem jej autora jest na wagę złota.

anonim

(usunięte przez administratora)

Heh

Przed mlodym wielu bylo smialkow na uv I po szkoleniu nie dawali rady. Moze nie jest najlepszy ale daje rade.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sylwester

Poprostu trzeba zgłosić taki wpis na Policje zapewne za taki czyn obraźliwy będzie kara.Źycze powodzenia Wesołych Świąt dla całej Zorki.

inna

Ten typek chomikami w akwarium może zarządzać, tylko szkoda ludzi. Smutny jestem

hullll
@Sylwester 21.12.2018 18:21

wystarczy alkomat

Mentor
@Sylwester 21.12.2018 18:21

Tylko co chcesz zgłosić? Ja tutaj nie widzę czyjegoś imienia i nazwiska, więc sprawa zamknięta. A jeśli taki fakt ma miejsce należy zgłosić to na policję aby przyjechała do pracy i zbadała alkomatem pracownika.

Jo,

Polska dziołcha na mistrza. Tylko kto to jest jak brakuje jej odwagi żeby sie podpisać. (usunięte przez administratora)

Jo, polska dziolcha
@Jo, 15.12.2018 14:46

Oooo , prawda w oczy kole, nie będę się zniżać do waszego poziomu, jakie macie plany na bąbla? Bo coś się trzyma.

kokoszanel
@Jo, polska dziolcha 15.12.2018 21:19

lepiej niech sie trzyma jak najmocniej, chocia jeden nrmalny wsrod tej patologii

Tutato
@Jo, 15.12.2018 14:46

o co chodzi Kto na mistrza Możesz rozwinąć?

Żenua

4 soboty w grudniu do pracy???? Czy ktoś się pytał pracowników o zdanie? Skoro nie można wziąć urlopu (bo mało dni roboczych) to ja wolę przyjść do roboty po świętach niż co tydzień odrabiać i ciągnąć maraton....6 ranek i zaraz 6 nocek....kpiny!!!

Ja
@Żenua 25.11.2018 19:30

Już dwie

Żenua
@Ja 25.11.2018 19:48

Całe szczęście.

Riki
@Żenua 25.11.2018 19:30

Co się dzieje że ludzi coraz mniej w pracy?

Ten nowy
@Żenua 25.11.2018 19:30

Hmmm... Czytam te komentarze i muszę dorzucic moje 5groszy... Ludzie ktorzy sie tak wypowiadaja na temat swojego przełożonego i pracy, chyba nigdy nie mieli innej. Praca nie jest ciezka tylko monotonna, a to wielka roznica. Mistrz jak to mistrz ma swoje obowiazki i stara sie wykonac, w przeciwienstwie do innych ktorzy skupili sie na krytykowaniu i marudzeniu, poznalem kilku. Nie pasuje Ci zmień... W Jeleniej Górze jest duzo ofert, ciekawe czy od razu bedziecie grzali prezesowy stolek... Do wszystkiego trzeba dojsc ciezka praca i zaangarzowaniem, nigdy tak nie bedzie, ze manna bedzie od razu z nieba leciec.

Wp
@Ten nowy 06.12.2018 11:50

Ja się pytam ile na święta ?

Ja
@Wp 07.12.2018 05:58

Podobno nic

Pomysl
@Wp 07.12.2018 05:58

Tyle samo co każdego roku

Pomysl
@Wp 07.12.2018 05:58

Przed każdymi świetami milion osob o to pyta, a przeciez co roku dają tyle Samo

Ten nowy
@Pomysl 07.12.2018 09:54

Czyli ile? Nie wiem bo jestem ten nowy

piroman
@Ten nowy 07.12.2018 13:56

umowa o prace 292 zł, zlecenie 350

Bili
@Ten nowy 06.12.2018 11:50

Monotonna ha ha orka jak w kopalni albo gorzej !

Ten nowy
@Bili 10.12.2018 06:57

To czemu nie zmienisz na lżejszą ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Fax

Wykonczyli nie jednego ziembal to juz z niejednego zakladu uciekal bo chcieli go zatłuc za kablowanie i szujowanie ale u nas jest pod parasolikiem bogusia nic niewiedzusia i go chroni nawet zrobil z ziebala arcy mistrza to juz dno .A dziadek no pod nim te scie..rwa wykopaly dziure .ale to dobrze jak zostana sami to sie sami wyeliminuja jeden pod drugim bedzie rył i bodzio bedzie mial znowu swoje 5 minut w ratowaniu oreczki bo ofiary jego bylejakosci musza byc

Faxx

Który jest najbardziej ok z tej czwórki?

Gosc
@Faxx 14.12.2018 18:32

Zaden no moze ten marcin

Fax
@Gosc 14.12.2018 18:49

Ten to najgorsza (usunięte przez administratora)

Faxx
@Fax 14.12.2018 19:01

Dla mnie rudzina najlepszy. Potem Belmondo tzn farbowana rudzina ????

Gosc
@Faxx 14.12.2018 19:07

Ale który Marcin

olo

Za robotę się trzeba zabrac ...to się (usunięte przez administratora) trzęsie. Najlepiej brać pieniądze za nic. Tak w orce bylo dobrze jak za braki nikt sie nie czepiał.

fak

Ty jest rekrutacja. Zloz swoje cv a nie ukrywaj sie. Najlepiej obraciac tylek innym

Jo, polska dziolcha

Ale rudy to masakra, najbardziej podoba mi się jak liże se łapę, buahaha, to efekt zaburzeń z dzieciństwa. Czy takie osoby mogą kierować innymi? To pytanie do działu HR. Były przypadki że używał słów nieetycznych pod wpływem emocji. Prawda jest taka kto umie podejść arcy mistrza vel panda awansuje. Bodzio zszedł po 2 latach na produkcję i udaje że wszystko wie i rozumie ale dali mu inne stanowisko i znów zniknie na kolejne 2 lata aby się zaadoptować. Ale firma kupiła mu fure i jest fajnie, teraz może z awansem dom się nalezy gdzieś blisko, bo co będzie taki szmat drogi dojeżdżal. Ja myślę że prezes może nie wie wszystkiego bo nie chce, ale pozwala

Jo,
@Jo, polska dziolcha 15.12.2018 12:23

te .... jest rekrutacja masz szanse. Od rudego sie od... Nie pasuja ci ,co sie staraja. umiesz tylko narzekac i brak ci odwagi. Zmien robote albo awansuj.Najlepiej wez sie za robote.

Nick
@Jo, 15.12.2018 14:21

Nie denerwuj rudego.

Nick
@Jo, polska dziolcha 15.12.2018 12:23

Ale (usunięte przez administratora) na forum a może się ujawnij kim jesteś i czy masz tak samo do powiedzenia w realu.

Jo, polska dziolcha
@Jo, 15.12.2018 14:21

"te..."? starają? Od razu widać że z kamizelką mamy do czynienia. Starają sie tylko zniechęcić ludzi do pracy, a jeden już pokazuje swoje zaangażowanie (L4)

Moda

Nigdzie w obecnych czasach gdzie pracownik jest na wagę złota nie traktują pracowników jak zło konieczne, nie polecam, wyzysk, brak szacunku i jeszcze raz szacunku dla ludzi których pot spływa z kasą za wyprodukowany towar. Praca ciężka

pracowałem
@Moda 12.12.2018 08:08

Praca jak,praca.Ja już nie pracuje w Zorka,mam miłe i złe wspomnienia.Fakt ludzi nie traktuje się z szacunkiem(jesteś bo jesteś).Ale tak jest prawie w każdej firmie.Pracowałem na pakowaniu W3 parę lat wstecz było OK a dziś jak wiem jest zle.Pakowanie dostaje po premii jak zawini maszynownia lub lakiernia,lub przepakowania za darmo to jest chore.

Ja
@pracowałem 13.12.2018 15:04

I nic się nie zmieniło od tego czasu. Pakowanie pakuje wszystko bo mistrz każe. KJ zatrzymuje przychodzi mistrz lakierni mówi ze wszystko jest Ok. Tak się mistrzowie znają oni najlepiej by wszystko w paczkę wsadzili byle wykon się zgadzał. Ot cała zorka

Faun

Witam, czy tak jak co roku obcięli wam wypłaty o te 300-350 zł by dać wam na święta ?

Koza
@Faun 09.12.2018 14:16

Nie i przestań wygadywac bzdury, wyplata jest dobra

Ja
@Koza 09.12.2018 16:13

Skąd wiesz jak jeszcze nie wpłynęła na konto ??!!

Bolek
@Faun 09.12.2018 14:16

Dokładnie tak

Ten nowy
@Faun 09.12.2018 14:16

Jeszcze nie wiem czekam :)

Bili
@Faun 09.12.2018 14:16

Tak jak piszesz wypłata okrojona o 300 zł siara, siara i jeszcze raz siara

Kacha
@Ja 09.12.2018 18:46

Bo Koza to troll którego zadaniem jest poprawa wizerunku firmy tym razem wyprzedził wypłatę o jo joj

(.)(.)
@Faun 09.12.2018 14:16

uuuuuu wypłata przed świtami ... jeszcze tak dobrej nie miałem 2300 zł z 2 sobotami bez l4, Sumiennie pracowałem i stać mnie na prezenty dla prezesa czyli jedna wydrukowana kartka

Gocha
@(.)(.) 10.12.2018 11:40

Na jakim stanowisku taka nędza?

Ten nowy
@(.)(.) 10.12.2018 11:40

Ja to dostałem taka sama jak poprzednią chyba na zachete :) Tylko ciekaw jestem czy dostanę bonus na swięta

Koza
@Ja 09.12.2018 18:46

tobie moze i nie wplynela

lili
@Bili 10.12.2018 06:54

miesiąc miał tylko 20 dni, naucz się liczyć. pazdzienik mial 23 dni.jak masz stawkę godzinową to chyba jasne

anonim

(usunięte przez administratora)

Zorro

Zostalem mistrzem bo ciezko pracowal Kazdy z Was moze nim.zostac a To ze wrecza upomnienia to na.pewno wynik waszej mega zaj... Pracy. Dobrze jest oceniac przelozonych gorzej po prostu wziac sie do roboty....

olek

zgłoś swoją kandydaturę PROSZĘ . W końcu mądry będzie rządził,bo tak osobie myślisz

zorro

pracuje z nim i jakoś nie mam problemów. Moze dlatego ze sumiennie wykonuje swoją prace. Przestańcie wieszać psy a weźcie sie do roboty. Bo myślicie ze możecie sobie bimbać i zarabiać macie nie wiadomo ile. Pamiętajcie ze on odpowiada za zespól i jego tez góra ciśnie.

TAKITAM

Radek spokojnie oddychaj

..|..
@TAKITAM 16.10.2018 20:52

Radek tam nikt nie chce pracować na zmianie demotywacji

W3
@Zorro 03.08.2018 08:32

Zostałem mistrzem chyba sam Tuczak sobie odpowiada Tuczak jesteś (usunięte przez administratora) prostak i mam nadzieje że kiedyś odpowiesz za swoje grzechy. Gorszego mistrza świat nie widział a Twój Kierownik Maszynowni W3 niech już idzie na emeryturę bo nikt go i tak nie traktuje poważne Taki mały Gburek bez polotu.

Zorro
@..|.. 19.10.2018 17:15

Zaden Radek... ja pracuje w Zorce juz prawie 15 lat.... i wierzcie mi gorszych mistrzow widzialem... czepiacie sie po nie macie luzu tylko musicie pracowac... Radek wykonuje swoje obowiazki a Wy wezcie sie do roboty.. skoro tak Wam zle zycze Wam nowego mistrza wtedy docenicie to co mieliscie

..|..
@Zorro 20.10.2018 08:41

to mało co widziałeś. Zawsze stajesz po stronie Radzia ciekawe... jeżeli pracujesz 15 lat w zorce to powinieneś wiedzieć że koleś jest niedorozwinięty emocjonalnie i psychicznie. Pisałeś że dzięki swojej pracy został brygadzistą a potem mistrzem, i tu się mylisz i nie wiesz jak to było... koleś naprawdę nie zna się na niczym, powinien wrócić na produkcję na swoją starą maszynę

MozeTy
@..|.. 21.10.2018 14:11

Ciekawe podejscie skoro On nie zna sie na niczym to moze Ty powinieneś zostac mistrzem ba moze nawet kierownikiem. Zal Ci (usunięte przez administratora) sciaska. A staje po jego stronie bo zawsze odpowiada mi na kazde pytania rzetelnie i ocena prace sprawiedliwie.... a stworzyliscie tu swego rodzaju nagonke na Niego... jak mozna mowic o kims ze jest niedorozwiniety psychicznie.... jestescie okropni..... chlopak pracuje i wykonuje to co nakazuje mu gora.... i dajcie juz sppkoj z tą nagonką.....

nie istotny
@..|.. 21.10.2018 14:11

Radek brygadzista ? chyba przez pięć lat pracy na maszynowni coś mnie musiało ominąć a może był jeden dzień ha ha wiele skarg i komentarzy ale widocznie Jerzemu W. odpowiada taki mistrz pozdrawiam

Borsuk
@nie istotny 22.10.2018 21:48

oczywiście ze byl brygadzista.... taki mistrz odpowiada wielu osobom. Szkoda ze odpiwiadaja im tez tacy pracownicy jak co niektorzy z Was. Moze lepszym mistrzem byk lysy konfident i osoba ktora maila nie potrafiła wysłać...

Julita
@Borsuk 23.10.2018 19:50

@maszynownia @mmmm @Bolek @TAKITAM @..|.. @W3 @Zorro @nie istotny na forum panuje zakaz podawania imion, nazwisk i inicjałów konkretnych pracowników firmy. Jeżeli jest łamany, komentarz może być usunięty przez administratora. Ponadto nie należy nikogo obrażać. To miejsce służy do rozmów o firmach pod kątem tego, jakimi są pracodawcami, a nie do dyskutowania o konkretnych osobach. Zachęcam do przeczytania regulaminu: http://motzgraphics.com/regulamin

Boberek
@Zorro 03.08.2018 08:32

Widać kto pisał "Zostałem mistrzem ..." to już chyba coś świadczy o tym mistrzu

>>:>>>

HAHAHA jaki fake

W-2

Co masz do zarzucenia mistrzom z Sobieszowa mądralo?

FAKEZORKA
@W-2 13.11.2018 16:19

Koleś z Sobieszowa pisze o tym człeku bo pracował z nim ile 1 miesiąc.... i zna się na wszystkim eh...

Julita

Podawanie imion osób zatrudnionych w firmie jest niezgodne z regulaminem forum. Wpisy, które zawierają tego typu dane, są zgłaszane do administratora i mogą byś skasowane. Proszę Cię również o nieużywanie słów powszechnie uważanych za wulgarne. Zachęcam do zapoznania się z zasadami serwisu: http://motzgraphics.com/regulamin

Magister

Prezes dotrzymuje słowa, dziękujemy! za nagrodę.. za nie chorowanie:)

Lifton
@Magister 20.10.2018 16:25

No taka laska, ze nic tylko dziękować na kolanach.

Borsuk

Moje sugestie dla Zorka Sp. z o.o.: Dobra firma

Julita
@Borsuk 23.10.2018 19:47

Proszę Cię, byś rozwinął swój komentarz. Co konkretnie sprawia, że uważasz Zorka za dobrą firmę? Użytkownicy forum, którzy zastanawiają się nad udziałem w przyszłych rekrutacjach, będą wdzięczni za więcej informacji. Merytoryczne komentarze są dla nich istotne i pomocne.

Pazdzioch

Lakiernia masakra. Jak człowiek po gimnazjum może zarządzać zasobami ludzkimi. Ludzie którzy awansują powinni przechodzić profesjonalną rekrutację, bo dotychczas odbywa się to przez dobry kontakt z przełożonym, lizostwo wprost. Przełożony który zna kilka podstawowych zasad zarządzania nie potrzebuje wprowadzać zakazów i nakazów aby pracownik wiedział bez pilnowania go jak ma pracować. Zabieranie premi za telefon(śmiech) może zadziałać odwrotnie.

Pracownik
@Pazdzioch 16.10.2018 11:34

Racja. Ale jaka firma takie zarządzanie. Kierownik produkcji porażka, kierownik lakierni nawet trudno ocenić.

Fax
@Pracownik 16.10.2018 11:38

Nawet za panka było lepiej ten mały zloto usty polozy to wszystko na łopatki i sie zwolni albo go pocisną a my zostaniemy i znowu sprzątanie .ile to już razy .

Pracownik 1
@Pazdzioch 16.10.2018 11:34

Ja też nie rozumiem jak ktoś kto obraża poniza ludzi może zarządzać wydziałem produkcji. Porażka. Że też Ikea sie z tym zgadza.

wzorowy pracownik

Witam czy wie ktoś jak nazywają się panie z działu HR ?

l4
@wzorowy pracownik 15.10.2018 01:43

nigdy ich nie widziałem

hr
@l4 16.10.2018 19:59

ja też

..|..
@hr 18.10.2018 18:30

Panie z HR hmy widziałem te Panie ale po co one są w zorce ?? Nic nie wiedzą nic nie robią... powinny się zajmować rekrutacją, szkoleniem, motywowaniem oraz zwalnianiem pracowników... a o szkoleniach nic nie wiedzą a na pewno motywują nikt nawet nie wie na co nam ten dział ale jak to Zorka lubi najbardziej wywalać pieniądze w błoto

Tadek

Czytam opinie i jestem przerażony. Pani Julita wcześniej przedstawia się jako moderator forum. Po czym po kilku wpisach straszy moderatorem i pisze o kartach multisport które praktycznie oferuje każda większa firma. Nawet lemingi tam to amatorka. Czytam o zarobkach, takie pieniądze można zarobić wszędzie w JG nawet na jedną zmianę. Jestem na nie...

tadzio
@Tadek 16.10.2018 20:25

Tadek nie lękaj się !!!!!!!!!!!!!!! Masz wybór

Julita

@Olek @W3 @zorro na forum zabronione jest podawanie imion oraz innych danych, dzięki którym można zidentyfikować pracowników danego przedsiębiorstwa. Regulamin zabrania tego ze względu na ochronę danych osobowych. Administrator ma prawo usunąć wpisy łamiące obowiązujące nas zasady. @Nowa laska @..|.. nie używajcie proszę w swoich wypowiedziach słów uważanych za niekulturalne. Proszę też Was oraz inne osoby pracujące w Zorka, o podzielenie się informacją odnośnie warunków zatrudnienia jakie oferuje firma. Rzeczowe komentarze będą pomocne dla osób chcących podjąć pracę w tym miejscu.

Były pracownik

Nie polecam. To firma dla kumpli prezesa. Wszyscy poza nimi są nikim. Jakie zarządzanie taka firma od mistrzów przez kierownika produkcji i dalej..

Nowik Jan

Siemanko z wieczora wszystkim malkontentom a kto to odwraca Waszą uwagę od głównego wątku o sytuacji w zakładzie wpisując stary wątek o jakiejś "starej nowej lasce z maszynowni " już drugi raz pojawia się temat "laski"gdy tematy schodzą na drażliwe tematy. Takie oderwanie od tematu za pomocą "granatu". Widać, że jest to w czyimś interesie...żeby nie jechać po kadrze WYŻSZEJ !

Kizior
@Nowik Jan 01.10.2018 19:26

Przecież tam nie ma kadry wyższej tam są same niedoroby

Nowik Jan
@Kizior 03.10.2018 08:12

Oni nie są nierobami oni są po prostu nieprodukcyjni a jest Ich przyjmowanych coraz więcej i tyle Prezes otoczył się szczelnym kordonem "przyjaciół" którzy lepiej wiedzą jak rozbudowywać biurokrację bez końca. Prezes wpadł w pewnego rodzaju matnię i musi podpisywać coraz to nowe zgody na nowe nie wiadomo czy potrzebne stanowiska. Taki sam scenariusz odgrywa się w naszym rządzie ciągle rozbudowywane są nowe biura i departamenty departamentów. I u nas w zakładzie jest podobnie.

Gość
@Nowik Jan 03.10.2018 15:02

Prezes niech sobie robi biurokrację ale nie kosztem wyplat pracownikow produkcyjny ch bo w koncu niebedzie komu produkowac zeby bylo na wyplaty

XYZ

Koledzy co to za nowa laska robi na maszynowni (W-3) ? Taka z długimi czarnymi włosami...

Down
@XYZ 10.07.2018 18:42

Laska z długimi czarnymi wlosami Mam nadzieję że to ci wystarczy

XYZ
@Down 10.07.2018 23:49

Wolna?

Matiwx
@XYZ 11.07.2018 04:45

Z tego co mówi to wolna ...

Wxyz
@Matiwx 11.07.2018 08:15

Zajęta

Matiwx
@Wxyz 23.07.2018 11:31

Widziałem że wozi się żółta fura...

Rudy
@XYZ 10.07.2018 18:42

Podejdzcie i zagadajcie wy bezjajowcy!!!! To maja byc faceci....wstyd mi za was.

Matiwx
@Rudy 28.07.2018 18:05

A na imię ma...?

Krzys
@Matiwx 01.08.2018 17:08

Na imie ma „ nie dla pasztetów z zorki”

Matiwx
@Krzys 02.08.2018 11:15

Sama zasiliła grono pasztetow przyjmując się do zorki paszteciara ????

Olek
@Matiwx 02.08.2018 18:00

Może wpadnie na imprezę i będzie można zabajerzyć z panną z maszynowni :D

..|..
@Olek 08.08.2018 15:00

a z jakiej zmiany ??

Majek

No to teraz macie spora konkurencje jesli chodzi o stanowisko nowego lovelasa Hehehe kto zgadnie o kogo chodzi?

Typowa Grażyna
@Majek 20.09.2018 16:03

Nikogo to nie obchodzi

Ona
@Majek 20.09.2018 16:03

What?

Pakowanie maruda

A mi sie podoba ogryzek chętnie mu załaduje w japaka za to ze (usunięte przez administratora) ludzi

Fax
@Pakowanie maruda 20.09.2018 18:37

Ten homosapiens to dno

Nick

Witam wszyatkich,nie wiem jak się odnieść do tego co się dzieje,nie będę tez podawać imion,nazwisk,projektu na którym dzieją się cuda,kurde ludzie,padło ostatnio hasło na firmie o wygnańcach!tak już się nazywa ludzi którzy są powiedzmy delikatnie usuwani z pewnego projektu bo ktoś ma jakieś widzimisie co do nich,nie powiem tez żeby nie było zbędnej awantury ale jeden z pracowników widocznie jest na celowniku bo słyszę o nic niestworzone historie,nie dziwie mu się ze szuka pracy bo nie ma jak z tym walczyć,szczerze to mu nie życzę spokoju w pracy tylko odzewu na wysłane cv,jestem ciekaw kto będzie następny i ilu ludzi musimy jeszcze cierpieć psychicznie żeby wkoncu z tym coś zrobili

Dupowłaz
@Nick 06.09.2018 18:48

A właściwie to kiedy wreszcie pokaże się jakiś nowy projekt ? kiedyś to co parę miesięcy coś było nowego a teraz od ponad roku nic

Jo, polska dziolcha
@Nick 06.09.2018 18:48

Czepiają się tych, którzy mogą zaszkodzić, bo może mają rację, może by lepiej wymyślili niż obecni zadzacy, nie oszukujemy się żądza cwaniaki bez wykształcenia i (usunięte przez administratora) włazy. Może trzeba przyjrzeć osobie na którą robiona jest nagonka mimo tych niestworzonych historii.

nowy
@Dupowłaz 07.09.2018 07:27

może uruchomić projekt WEŹCIE SIĘ DO PRACY

Zenua
@Jo, polska dziolcha 07.09.2018 23:21

Czytam i już wiem o jaki projekt chodzi i o jaka zmiane:D to norma już kilka osób stamtąd uciekło bo nie da się z ta osoba pracować,a nagonke to trzeba zrobić nie na tych co stamtąd odpadają a na osobę która sprawia ze wszyscy uciekają,ale domyślam się kto to pisał,Kiedyś skończy sie cwaniakowanie i wtyki na gorze :D i mam nadzieje ze to szybko nastąpi,myśle ze trzeba czekać aż się nóżka powinie i kolejne zgłoszenie do hr przekreśli wszystko

Elka
@Zenua 08.09.2018 19:48

O kim mowa bo ciekawa jestem

To tyle
@Elka 09.09.2018 09:34

Już o nikim :D

Elka
@To tyle 14.09.2018 22:40

A co zwolnili

Riki
@Elka 15.09.2018 00:05

Przenieśli do cieplic

mmmm
@Dupowłaz 07.09.2018 07:27

od nowego roku ma być nowe łóżko i być może całe blaty okrągłe do stołu

zuzanna fajna dziołcha

weźcie sie wszyscy lepiej za robote bo jedyne co umiecie to obrabianie tyłka komu popadnie

Apostoł
@zuzanna fajna dziołcha 10.09.2018 09:55

Ile ci płacą za ten wpis???

Zuza
@Apostoł 13.09.2018 02:16

500 do wyplaty

twardogłowy

A ci dalej swoje Orka przyjmie...tylko kogo jak w tym (usunięte przez administratora) i za takie wynagrodzenie nikt nie chce robić!!! 2300zł na trzy zmiany kur... Śmiech doprowadzili do tego że masa ludzi się pozwalniała i co??? Nie ma komu robić,tam w zarzadzie siedzi banda złodziei którzy każdego miesiąca okradają ludzi z ich uczciwie wypracowanych pieniędzy odradzam pracę w tym zakładzie zresztą nie tylko ja wystarczy poczytać komentarze pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi.

Sadek
@twardogłowy 29.08.2018 14:09

Pytanie jest jedno. Jaki pomysl na ta sytuacje ma dzial HR .

Wioch
@twardogłowy 29.08.2018 14:09

Kiedyś było jakoś fajniej

tadzio
@Sadek 29.08.2018 19:27

no mogliby nam pomoc,ale chyba maja gdzies bo nawet nie pogadaja

l4
@tadzio 30.08.2018 18:06

hrhrhrhr.........hahaha

Ela
@twardogłowy 29.08.2018 14:09

Nie męcz się nawet już nie chcą przyjmować na produkcje kogoś kto był tam zatrudniony w ubiegłym roku !

Wiesiu
@Ela 03.09.2018 18:04

To mimo że codziennie zamieszczają ogłoszenie że szukają do pracy to jeszcze wybrzydzają?

Zostaw opinię o Zorka Sp. z o.o. - Jelenia Góra

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zorka Sp. z o.o.