Feniks Sp. z o.o.
4 175 6 1

Opinie o Feniks Sp. z o.o.

Martyna

Żal za utracona pracą jest inspiratorem do pisania złych opinii? Dziecinne podejście do tematu.

Zuzanna
@Martyna 23.10.2018 17:28

Czy to prawda że jeden z więźniów poniósł śmierć podczas pracy w firmie ?Co było powodem śmierci? Czy kierownictwo firmy poniosło konsekwencje ?

Kolega
@Zuzanna 15.12.2018 08:44

Prawda on miał rodzinę żona i dwoje dzieci straszna tragedia osierocił rodzinę

Szyna
@Zuzanna 15.12.2018 08:44

Miał pracować w firmie a pracował na budowie na czarno naczelnik więzienia pewnie o wszystkich machlojach wiedział. Jechać z naczelnikiem

MAks

Słyszałem opinie że można testować kanapy z niejedną Panią ;)

KULFON
@MAks 11.09.2018 11:25

No cuda się tam dzieją, ostatnio jakaś baba z wieźniem dokazywała w kiblu,a oni twierdzili że tylko rozmawiali I patrzyli sobie w oczy,boże normalnie romantiko fantastiko????

Ghost

Pozazdrościć takiego PR. To normalne że wpisy robią w zasadzie niezadowoleni. Brak pozytywnych nie martwi. Choć to o kanapach i testowaniu....no he he pozytyw. Gratulacje dla właścicieli i kadry zarządzającej. A przyznam że pracuje w niedalekiej konkurencji. Szacunek.

Słonko
@Ghost 20.09.2018 17:53

to nie prawda że tak dobrze nikt kto pracuje tu nic nie napisze ze strachu ja pisze bo już mam inną pracę . Nie chcę źle mówić bo może trzeba będzie tam wrócić ale dużo ludzi odchodzi

Administrator

Dawno nikt z pracowników Feniks Sp. z o.o. nic nie pisał o niej. Może czas najwyższy to nadrobić. Czy powiesz coś o swoich doświadczeniach związanych z nią?

Arek

Feniks ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!

Wiktor

Może doceńcie, że firma jest dobra?

Anna
@Wiktor 10.05.2018 19:51

Dobra? Serio?

Dora

Słyszałam ze kontrola jakości zatrudniona jest przez firmę zewnętrzna jak mniej więcej wyglądają tam zarobki? I jak wyglada atmosfera w pracy??

Marianka
@Dora 19.04.2018 21:50

Nerwowo najbardziej na kontroli jakości . Raczej trudne warunki

Witold

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy więc pewnie dobrze się pracuje?

Dora

A jak wygląda praca w kontroli jakości??

bold

Słyszałem złe i dobre opinie o firmie feniks jestem ciekaw jak wygląda praca w tym zakładzie.

anonymous

Ktoś ożywi to forum??????

Weronika

@bold jesteś zainteresowany pracą w firmie Feniks? Może dobrze dzieje się w firmie i pracownicy, dlatego nie wypowiadają się na forum. Jak myślisz? To może być powodem tej ciszy?

bold

Co tak cicho się zrobiło na forum?? Jak praca w Feniksie?

Weronika

@Witek masz rację, że we wpisie użytkownika @Ab nie do końca wiadomo o co chodzi i właśnie w takich sytuacjach, jak coś się stwierdza to od razu powinno się swoją wypowiedź argumentować, by wszyscy na forum wiedzieli o co chodzi. W ostatnim czasie jeszcze firma Feniks Sp. z o.o. uzyskała Pomorską Nagrodę Rzemiosła 2017 http://feniks-meble.pl/2017/10/26/feniks-doceniony-za-innowacje/ Czy takie nagrody wpływają Waszym zdaniem na pracę w firmie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Mućka

Chyba wszystkim co tam pracują o którego majstra chodzi.

????
@Mućka 30.10.2017 23:14

Ten co ma lepkie łapy ????????????

Wiadro lakieru z magazynu
@Mućka 30.10.2017 23:14

Ten co ma lepkie łapy

Witek

Czy to miało miejsce, że najpierw człowieka zwolnili a teraz przyjęli? Może ktoś chce Feniks przedstawić w złym świetle? Firma ma bardzo dobra opinię na rynku i coś mi tu nie pasuje w ty wpisie od @Ab

Weronika

Są na forum jacyś aktualni pracownicy firmy Feniks, którzy mogliby odpowiedzieć na pytania użytkownika @Waleria? Informacje te przydadzą się nie tylko jej, ale innym zainteresowanym pracą też.

Waleria

Mam zamiar aplikować do firmy i już nawet widziałam ofertę - nowe miejsca pracy w Radomiu. Może ktoś ma więcej informacji w tym temacie? O jakiej pracy jest mowa? Jakie warunki trzeba spełniać żeby się dostać? Jak się pracuje w firmie? Przydadzą się te info.

qwerty

Cicho ...zmowa milczenia :-)

Weronika

@Zdener to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w Feniks Sp. z o.o. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o plusach pracy w firmie? Co Ci się szczególnie podoba? Jak oceniasz atmosferę?

Witek

@Ab Jak ktoś zasłużył na dyscyplinarkę to ją dostał. Feniks to spoko firma, i wielu pracowników zdaje sobie z tego sprawę ale zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony.

Ab

za byle co zwalniają dyscyplinarnie a po kilku tygodniach przyjmują tych samych do pracy bez sensu żadnej logiki

Zdener

Pracuję w firmie i jak na razie jestem bardzo zadowolony.

Weronika

Czy Feniks Sp. z o.o. oferuje benefity dla swoich pracowników?

****
@Weronika 13.04.2017 08:41

tak,każdy pracownik ma karnet do spa i na basen,tylko z nich nie korzystają bo nie mają kiedy się tam wybrać

Truder

Feniks to firma, pracuje tu dość długo i mam wyrobione zdanie. Czytając niektóre wpisy myślę, że niektórzy nie mają nic lepszego do pracy i piszą bzdury. Internetowa fora są pełne hejtu więc niby dlaczego tu ma go nie być?

Rrrr
@Truder 12.04.2017 11:33

Ty chyba tez niemasz co robić ze siedzisz tu i czytasz te wypociny

Gregor

O co chodzi w nowej ofercie pracy dla samodzielnego kucharza/samodzielnej kucharki? Czy firma rozszerza działalność? Może ktoś wie i mógłby podzielić się wiedzą.

A
@Gregor 27.03.2017 10:21

Tak rozszerza działalnoś : będą kręcić lody

Weronika

Zainteresowani pracą w Feniks Sp. z o.o.? Zachęcam do odwiedzenia strony internetowej firmy, gdzie znajdziecie aktualne ogłoszenia - http://feniks-meble.pl/16-Praca

Iza

@pracownik Rozumiem rozczarowanie ale wszędzie jest tak, że fachowcy są lepiej opłacani od zwykłych pracowników. Jak odejdą specjaliści to nic po nas a firma jest spoko.

Nick
@Iza 20.03.2017 09:16

To żadne fachowce jak mu szkieletu nie zbiją nie wykleją a szwaczka nie uszyje to nic nie zrobią. Każdy jest fachowcem jeden od szkoeletów drugi od pianki inni od krojenia i szycia i też należy im się po 5000

Klaudia
@Nick 20.03.2017 21:46

Haha. Do konkurencji nie pójdą, bo nie mogą. Lojalnościówki do czegoś zobowiązują.

xxx
@Nick 20.03.2017 21:46

obserwuję ludzi pracujących na różnych stanowiskach i zgadzam się z tobą w 100%, każdy jest fachowcem w tym co robi,czy to jest szwaczka,krojcza czy ktoś z biura,a panie które pracują na tej wielkiej maszynie nie są fachowcami,a pewnie zarabiają tyle co pozostali.Przecież utarty stereotyp nie pozwala na to żeby kobieta pracująca fizycznie w firmie produkcyjnej miała zbliżoną pensje do "chłopa".A w ogóle mieszkając w takim zaścianku,to już jest niedopuszczalne żebyśmy zarabiały i nie mówię że ma to być 5tyś.ale myślę że minimum 4tyś. Szkoda ,bo nic tak nie podnosi morale w firmie jak godne i uczciwe wynagrodzenie.

xxx

nie chce żadnego służbowego samochodu ani żadnego ekwiwalentu za paliwo,chcę tylko godnej i uczciwej wypłaty.Skoro bierze się dwa samochody za 1000000 zł,nawet jeśli trzeba płacić za nie leasing,to biedy w firmie niema.

Sowa
@xxx 23.03.2017 07:50

A co cię to obchodzi ? Załóż firmę i też se kup dwa samochody za milion . Ja firmę stać znaczy że ma się dobrze i może dać podwyżki

Nick
@xxx 23.03.2017 07:50

Jak to za milion ? Każdy po milion czy dwa za milion ?

Weronika

@pracownik dziękuję za ocenę. Długo już pracujesz w Feniks Sp. z o.o.?

pracownik

zgadzam się z "Nie podam imienia"żeby żyć godnie i nie chodzić pod koniec miesiąca po rodzinie i nie pożyczać pieniędzy do następnej wypłaty trzeba rypać nadgodziny ponad ludzkie siły,a na następny dzień trzeba się znowu podnieść i tyrać aż do soboty,a kiedy czas dla rodziny,kiedy zrobić obiad,posprzątać,poprać,odrobić z dzieckiem lekcje,przygotować na następny dzień do szkoły,kiedy znależć czas dla siebie?WCALE!Bo po takim tygodniu człowiekowi nic się nie chce.Firmie jest dział tapicerski w którym panowie zarabiają bardzo dobre pieniądze i gdy zachce im się podwyżki to ją dostają,dalej jest już tylko plebs który niema nawet prawa pomyśleć o podwyżce,zastanawiam się czym taki tapicer różni się od szwaczki,krojczej i jeszcze innego stanowiska pracy.pozdrawiam szefostwo.

@pracownik 16.03.2017 09:56

Pracowniku idź do szefa i powiedz że chcesz się zwolnić i idziesz do konkurencji do byłego prezesa i dostaniesz podwyżkę. Tak robią tapicerzy i dostają.

Zostaw opinię o Feniks Sp. z o.o. - Wolny Dwór

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Feniks Sp. z o.o.