Inforcontracting Group BV

2 Dodaj opinię
Inforcontracting Group BV
2 74 6 1

Opinie o Inforcontracting Group BV

Krzychu

Witam, mam pytanie czysto techniczne, wczoraj rano było tutaj 189 komentarzy, dziś jest już tylko 144, brakuje wielu negatywnych opinii o tej firmie. Moje pytanie jest następujące, czy serwis Gowork umożliwia pracodawcy możliwość usunięcia lub edycji wpisów ??? Jeżeli nie, to jak wytłumaczyć zaistniałą sytuację ?

Inforcontracting Group BV
pracodawca
@Krzychu 03.01.2019 09:57

Moderator usuwa komentarze, ktore sa niezgodne z regulaminem portalu GoWork.

Krzychu
@Inforcontracting Group BV 03.01.2019 10:01

Witam, nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że te wpisy, które wczoraj usunięto w całości, były wcześniej moderowane przez Moderatora i znajdowały co najmniej od kilku miesięcy na tym serwisie.

Inforcontracting Group BV
pracodawca
@Krzychu 03.01.2019 10:26

Od stycznia br. nastapily nowe zasady moderacji na portalu Gowork.

Tomasz
@Inforcontracting Group BV 03.01.2019 10:49

Nowe zasady? Jakie to są zasady? Szczery opis doświadczeń z Waszym śmiesznym biurem jest niezgodny z regulaminem? Po prostu zaczeliście pisać do serwisu o usunięcie niewygodnych komentarzy :)

Pracodawca
@Tomasz 08.01.2019 20:28

Zapraszamy z zapoznaniem sie z regulaminem :)

Maciar
@Pracodawca 17.01.2019 13:46

Witaj Krzysiu ja raptem 2 tyg temu mialem krakse wozkiem, walnelem glowa z rozmachem w monitor i pojechalem na sycie fakturka 83 e z ubezpieczenia ma byc oddane za 4 tyg ;) to nic poszedlem w srode do pracy ale leb spuchniety i nie da rady 4 dni w domu chorobowe zaplacone 3 dni ale nie 100 tylko 180 bo za zgloszenie choroby i siedzenie w domu za kazdy dzien placi sie 20 e dodatkowo,, wiec radze wam drodzy koledzy czytajcie regulamimy mimo ze sa nudne a i tak ich nie rozumiem ;)

dzery

polecam filmik do obejrzenia na youtube o warunkach mieszkaniowych jakie są w Inforcontracting płacisz 90 euro na tydz za mieszkanie,na miesiąc jakieś 390 euro i w pokoju mieszkasz z ćpunem lub alkoholikiem albo innym psychicznie chorym człowiekiem,firma ma piękny hotel w Harskamp hotel nazywa się de mool pokoje zaniedbane zagrzybiałe poprostu syf mieszkaliśmy tam w 30 ludzi a kuchnia dla 4 ludzi (usunięte rzez administratora)

Inforcontracting Group BV
pracodawca
@dzery 26.04.2016 22:50

Nie ma i nigdy nie bylo, zadnych filmow ani zdjec na temat warunkow mieszkaniowych w Inforcontrcting. Zakwaterowanie firmowe jest typowe dla mieszkan tymczasowych w Holandii.

Tomasz
@Inforcontracting Group BV 02.01.2019 11:16

Nie jest typowe. Bo kwaterujecie swoich rodaków w rozpadających się ruderach :)

obiektywny
@Tomasz 08.01.2019 20:43

Tomasz czy miales dostep do wszystkich zakwaterowan, jakie oferuje Inforcontracting?

Dominika
@obiektywny 17.01.2019 13:36

Nie bo nam nie dano takiej możliwości:) dzwonilismy ale nikt nie odbierał. Mieli wywalone. Później powiedzieli że wszystkie inne miejsca są zajęte. Zresztą.. miły Pan który mieszkał obok powiedział że tak wyglądają warunki w infor.

ania
@Dominika 22.01.2019 19:10

Mily pan obok nie jest najbardziej wiarygodnym zrodlem informacji...

Dominika
@ania 23.01.2019 09:30

Akurat dla nas był bo odwiedził już kilka mieszkań z tej firmy

brylant
@obiektywny 17.01.2019 13:36

Miałem dostęp do większości zakwaterowań w jakich inforcontracting umieszcza swoich pracowników co najważniejsze mam dużo zdjęć porobionych z wszystkich mieszkań gdzie mieszkałem i nagrane filmiki w każdej chwili mogę na (usunięte przez administratora) umieścić aby kobieta która tak miło pisze mogła się przekonać że jest zbyt tępa i naiwna pisząc i przekonując ludzi że to dobra agencja pracy

Pawel Rzeznik
@brylant 01.02.2019 19:13

Prosze o wyslanie tych zdjec na adres: eddywdr@interia.pl w razie czego dam linka do udostepnienia tych fotek.

Kasia Wilk
@Pawel Rzeznik 06.02.2019 14:58

Prosze o przeslanie tych zdjec. Chce je zobaczyc. Jak tylko dostane, podziele sie ze wszystkimi chetnymi,.

Pijotr

Katarzyna, mozesz napisac jakie to osoby do ktorych mozna sie zwrocic??

Malgorzata

Dzis Przyjechalam z mezem na mieso do Best. Maz bedzie kierowca.

Daria
@Malgorzata 18.01.2019 10:52

Czesc, czy są tam godziny?

Pawel Rzeznik
@Daria 03.02.2019 10:00

Sa dwie zmiany. VAn Loon za 11,36brutto Gdziny sa i weekend tez

Niewazny

Witam może ktoś się znajdzie kto miał wypadek i chciałby się podzielić wspólnymi wspomnieniami mój przykład uszkodzone ciało w pracy i bus pod szpital do polski uniknęli uvw opłat typu: mieszkania zadarmo do końca choroby, 70 % z uvw wypłat i otrzkodowanie, podpisywanie nie e przetłumaczonych papierów spowodowało że nie moglem dostac zasilku. Jeśli ktoś miał podobny przypadek proszę o wypowiedzi

trzonekodlopaty
@Niewazny 08.03.2016 01:03

dużo ludzi miało wypadek w tej firmie i zostali odesłani do polski bez niczego wystarczy dobrze poszukac na fcboku to znajdziesz dużo ludzi których ta firma oszukała na kasie i

Inforcontracting Group BV
pracodawca
@trzonekodlopaty 05.10.2016 16:41

Wszyscy pracownicy biura sa ubezpieczeni, w zwiazku z tym kazdy podlega pelnej opiece medycznej.

Tomasz
@Inforcontracting Group BV 02.01.2019 11:31

I ta wspaniała pełna opieka medyczna polega na odesłaniu poszkodowanego z kwitkiem do Polski :)

obiektywny
@Tomasz 08.01.2019 20:33

Tomaszu, bedac ubezpieczonym sam przeciez mozesz skozystac z opieki medycznej. nie musi robic tego za Ciebie pracodawca.

bylypracownik

kiedys pracowalam na sortowni przez te firme, bylam zadowolona, nigdy nie miala problemow z agencja pracy,wszystko bylo wyplacane na czas i wszystko sie zgadzalo. Mieszkanie ok, wiadomo,ze nie bedzie umeblowane jakos stylowo,bo to sluzbowe mieszkanie,ale generalnie bylo ok. Wszystko zalezy od tego jak pozostali wspolokatorzy o nie dbaja jak i my sami. Po przepracowanym roku zmienilam miasto i potem troche "skakalam" po roznych projektach,jednak zawsze jakas praca byla.

magdarijo
@bylypracownik 24.01.2017 14:28

A czy jest ktoś tutaj kto pracował lub pracuje przy sortowaniu odzieży używanej i mógłby powiedzieć coś więcej o tej pracy?

Inforcontracting Group BV
pracodawca
@magdarijo 24.01.2017 22:44

Praca przy sortowaniu odziezy znajduje sie w Numansdorp. Praca jest od poniedzialku do piatku od 8.00 - 16.30. Stawka 9,82/h.

Tomasz
@Inforcontracting Group BV 02.01.2019 11:21

Nie wprowadzajacie ludzi w błąd bo ponownie ktoś przyjedzie na miejsce i się załamie... Te godziny pracy i stawka mają się nijak do wypłaty, gdyż tygodniowo nie sięga ona nawet 200 euro :) Ktoś może mieć dużo godziń ale skutecznie go oskubiecie.

obiektywny
@Tomasz 08.01.2019 20:41

Tomasz, czy mozesz napisac za co zostalo Ci sciagniete tyle pieniedzy? Jak zostalo to nazwane na salarisie? Jestem bardzo ciekawa?

Piter

czemu już ta agencja nie udziela usługi w firmie van den ban ?? Coś słyszałem że kasy chcieli więcej potwierdzi to ktoś ?!

Inforcontracting
@Piter 25.01.2018 20:40

Firma VDB jest w dalszym ciagu klienten Infrcontracting.

Ulm

Ta ala firma z nl po miesiącu pracy w rybach niewypłacając mi zadnych pieniedzy wyźuciła mnie z zakwaterowania i kazała niewracac ,,musiałem dzwonic do rodziny aby ta kupiła mi bilet do polski a pieniedzy do tejpory za pszepracowany miesiąc niema ,najgorsza moja firma ,ci polaczki co tam długo pracują to konfidenci kablują na wspólokatorów i dzienki temu mają wypłaty o czasie ,hamstwo,pazernosc,wyzysk,obojentnosc to dewiza tego naganiacza

Inforcontracting Group BV
pracodawca
@Ulm 09.06.2016 11:52

Sytaucja, ktora opisales jest nieprawdopodobna. Dodatkowo, firma Inforcontracting nigdy nie miala zadnego prajektu, zwiazanego z praca przy rybach.

blondas

Tak wszyscy na ta firma INFORCONTRACTING LUB EUROSERVICES NIEMODLIN narzekają a jakoś nikt nie wpadł na pomysł aby założyć specjalno strona np na faceboku i powklejać zdjęcia tych mieszkań i pokoi za które jedna osoba płaci na tydzień prawie 90 euro, tam możecie powklejać rożne fotki jak mieszkacie w jakich warunkach i jak firma z was zdziera kasa. Ludzie z biura mieszkają w fajnych warunkach a osoby które pracują uczciwie mieszkają w pokojach albo z jakimś śmierdzielem ćpunem lub alkoholikiym i jeszcze płacą tyle kasy za ten syf. Firma za takie warunki powinna płacić odszkodowanie,napiszcie też jak jesteście w pracy a ludzie z biura podczas nieobecności mieszkańcow wchodzą do mieszkań wymyślają różne kary za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby tylko okraść swoich pracowników

Inforcontracting Group BV
pracodawca
@blondas 10.04.2015 19:27

Nikt nie ma prawa wchodzic do mieszkan pod nieobecnosc pracownikow. Wszystkie osoby, ktore utrudniaja wspolmieszkanie innym pracownikom, sa natychmiastowo usuwani lub ostrzegani przed konsekwencjami. Warunki mieszkaniowe sa zgodne ze standardami obecnymi w Holandii

Alicja

Jestem pracownikiem biura, a mianowicie, nizej wspomniana „Alicja” i jako, ze zostalo tutaj wywolane moje imie postanowilam rowniez napisac cos od siebie. Dla potwierdzenia moich slow, podaj swoj nr telefonu, w razie jakby ktos chcial skonfrontowac informacje, ktore bede podawac. Mysle, ze madry czlowiek wyciagnie swoja opinie przede wszystkim na podstawie tego jakiego slownictwa i okreslen uzywaja osoby, ktore takie opinie pisza, jak i na podstawie niezgodnosci, ktore z tych opini wynikaja. Np. komentarz ponizej: „Pozytywne komentarze, które tutaj widzimy piszą osoby z biura ponieważ nie sądzę żeby zdrowy na umyśle człowiek byłby zadowolony z tej firmy” Po czym, nastepuje zdanie: ”zdecydowaliśmy się na to biuro ponieważ mój sąsiad pracuje tam od 5 lat i jest zadowolony” Oznacza to, ze ktos zaprzecza samemu sobie, albo, ze sasiad tych osob, ktory poleca nasza agencje, jest, jak sie ta pani wyrazila – „niezdrowy na umysle”? Postaram sie rowniz wyjasnic jak z perspektywy naszej agencji, wygladala sytuacja opisana ponizej. „Równo o 14, zaznaczam że przyjechaliśmy po 16 godzinach trasy tam. O 15 Pani Alicja przyniosła nam dokumenty i zaczela mówić o karach i o płaceniu za mieszkanie itp.” – niestety odleglosc Holandii od Polski jest taka a nie inna i tego Inforcontracting zmienic nie moze  kazdy, kto z Polski przyjezdza do naszego biura, jest po tak dlugiej podrozy, wynika to z ulozenia geograficznego. Musicie rowniez zrozumiec, ze kandydatow w biurze jest wielu i kazdy z nich jest obslugiwany po kolei i to, ze WY przyjechaliscie, nie oznacza, ze musimy rzucic wszystko i odejsc od innych kadydatow. Uwazam rowniez, ze poinformowanie was o potencjalnych karach lub oplatach, jest rzecza pozytywna, bo wszystko w naszej fimie jest jasne i klarowna. Pomaga rowniez unknac sytuacji, o ktorych pisza ludzie ponizej typu „ukradli moje pieniadze itp”. Zeby bylo jasne, kary w wysokosci 35euro, dostaje sie za wielokrotnie niepojawienie sie w pracy i niezgloszenie tego faktu. Dlatego zawsze o tym wspominamy na poczatku, jak rowniez potencjalny kandydat otrzymuje regulamin, aby ewentualnie uniknac takich sytuacji. „ powiedziała że ta praca o której rozmawialiśmy jest tylko dla kierowców więc i ja i narzeczony musielibyśmy jeździć busami! Nie zgodzilismy się oczywiście to był nasz drugi raz w Holandii” – nadmienie, ze we wstepnej rozmowie pytalam panstwa czy macie prawo jazdy. Dla mnie bylo jasne, ze nie zrobilam tego bezcelowo. Jezeli ktos zglasza posiadanie tego dokumentu, jasne jest, ze moze byc poproszony, aby zostal kierowca. Kazdemy kierowcy jest wyplacane 20e/tyg. W zwiazku z tym. Oczywiscie, kazdy ma prawo odmowic. Wasza decyzja zostala uszanowana, malo tego, przeprosilam was z powodu nieporozumien jakie wyniknely, choc powstaly one z razjii OBUSTRONNEGO nieustalenia szczegolow. Zostala wam zaproponowana inna praca. „zaczela nas szantażować że mamy być kierowcami inaczej nie dostaniemy tej pracy„ – z calym szacunkiem, ale tutaj chyba was troche ponioslo i naduzywacie pewnych slow. Powiedzialam, ze oferte, o ktorej wciaz rozmawiamy mozecie dostac tylko, jezeli jedno z was zgodzi sie byc kierowca, a jak nie to mamy inne opcje. Jezeli odczytujecie to jako szantaz, jest to conajmniej niepokojace.Oczywiscie pozostale slowa, ktorcyh uzywacie opisujac swoja sytuacje, rowniez swiadcza o braku waszego obiektywizmu i podkolorowywaniu swojej historii, mam na mysli: „wpierała nam”, „klamala” itp. Dalej... „znalazła się dla nas praca!” – wow! „Ok bierzemy klucze za które płacisz 35e” – moi drodzy nie placiliscie za te klucze. Jest to kaucja ZWROTNA. Czyli zwracamy ja, przy zwrocie klucza. Robimy to po to, aby wasze rzeczy na zakwaterowaniach byly bezpieczne i za klazdym razem, gdy klucz – zaginie, mogliscie dostac nowy i mieli wymieniony zamek. „patrzę na mapy a ten adres to warsztat samochodowy!” – no bez przesady, to jest smieszne co piszecie i swiadczy o tym, ze obsluga google maps, nie jest na najwyzszsym poziomie. Calej reszty, nie bede komentowac, typu komentarzy na temat rozgladajacej sie padliny – tautologia? Albo „brak łazienki było jedynie pomieszczenie z prysznicem” – dla waszej wiadomosci, tak w wiekszosci wygladaja lazienki w holandii, mianowicie nie maja kabiny prysznicowej tylko otwarta przestrzen. Jest to sposob w jaki buduje sie lazienki w holandii  W razie pytan, prosze o kontakt z biurem, moge wyslac wam regulamin zanim przyjedziecie, zebyscie mogli sie DOKLADNIE zorientowac, jak wyglada praca u nas. werk@inforcontracting.com 0630090427

Monika

@Kogut , co jest podstawą do zabrania pieniędzy w ramach kary? Nieusprawiedliwiona absencja w miejscu pracy czy coś innego? @Marianos w jakich sytuacjach przydaje się pomoc koordynatora? Możesz opisać jak wygląda rekrutacja w Inforcontracting BV? Sprawdzane są predyspozycje językowe?

Monika

@Norbi złożyłeś może już aplikację na jedno z wolnych stanowisk dostępnych na: http://www.inforcontracting.com/pl/jobs/?search_keywords=&search_location= Możesz coś więcej powiedzieć o współpracy z Inforcontracting BV? @Kogut czy kwestie, o których mówisz były zawarte w umowie podpisywanej przez Ciebie?

Monika

@Norbi polecam zajrzeć na: http://www.inforcontracting.com/pl/ myślę, że możesz tu znaleźć coś co Cię zainteresuje, a jeśli nie to jest podany kontakt bezpośrednio do Inforcontracting BV, więc można dzwonić i się dowiadywać o pracę. @P.M czy słyszałeś coś o karach, o których wspomniał @Pracujący?

Norbi

Podpowiedzcie czy potrzebują ludzi do pracy?

P.M

Szkoda mi Marty bo super dziewczyna była I jestem zgodny z tym ze mi firma za wszystko wypłaciła.Pozdrawiam Tomka bo to jest wasze seducho ;)

Monika

@odpowiedz, bardzo proszę, aby komentarze oraz opinie na temat firmy Inforcontracting BV były umieszczane w sposób kulturalny i bez niepotrzebnych wyzwisk. Przypominam o regulaminie gowork.pl http://motzgraphics.com/regulamin rozumiem, że możesz być rozżalony sytuacją, którą opisałeś, jednak proszę, aby emocje wyrażać w sposób zgodny z regulaminem. Czy zgłaszałeś opisaną sytuację szefostwu firmy Inforcontracting BV? Jeżeli tak to jaka była ich reakcja?

Monika

@anonymous, proszę o wpisy w wątku zgodne z regulaminem gowork.pl http://motzgraphics.com/regulamin Czy mógłbyś w sposób bardziej szczegółowy uzasadnić swoją opinię o pracy w firmie Inforcontracting BV? Co takiego wpłynęło na wyrażenie przez Ciebie takiej opinii o tym pracodawcy? Możesz opisać nam swoje doświadczenia związane z pracą w firmie Inforcontracting BV?

Monika

@Monte Christo, czy często sprawdzana jest czystość w mieszkaniach, w których zakwaterowani są pracownicy? Czy przed podjęciem pracy każdy jest informowany o możliwości tego typu kontroli? @sracnaholandie, rozumiem, że pracujesz w Inforcontracting BV. Jaka atmosfera panuje w tym miejscu pracy? @pozytywny, a na podstawie jakiej umowy pracuje się w Inforcontracting BV?

pozytywny

Mi tam w Inforze się podoba, prace mam, kasa się zgadza a to najważniejsze

Erwin

Może nie czytacie dokumentów.? Czasami są jakieś zapisy.

srajacamucha

Ja to mam (usunięte przez administratora) na to (usunięte przez administratora) złodziejskie inforcontracting,pracuje w czechach mieszkam blisko granicy dojezdzam do pracy 25km firma mi płaci za dojazd do pracy zarabiam w fabryce lamp 2900 zł za 160 godz w miesiącu mam jeszcze więcej jak z tej (usunięte przez administratora) holandii. W holandii byłem prawie 1500 km od domu zarabialem na tydzien 240 euro z tego na żarcie szło 80 euro można policzyc ile zostanie aby odłożyć sobie za każdy miesiąc,jestem codziennie w domu nikt mnie nie ciulo na mieszkaniu i innych nikt mi nie wpierdala kar, zaden (usunięte przez administratora) mi nie cwaniakuje tak jak to robią te mlode smiecie koordynatorzy wtym zjebanym info. w hol odkladalem 450-500 euro na miesiac pracując w zieleni i jeszcze autem jezdziłem wozilem tych ciulasów za 20 euro dodatku do tygodniówki

Marzena

Nie wiem skad takie opinie negatywne. Ja z Inforem zaczynalam swoja przygode w NL. pracowalam tam przez 3,5 roku i na szczescie dostalam kontrakt, wiec teraz pracuje w firmie ktora zajmuje sie segregacja listow. Kontrakty w inforze sa zgodne prawem, wiec jakby naprawde tak bardzo lamali prawo to bylo by z nimi slabo. pamietajcie, ze jest to praca za granica, wiec bez odpowiednich kompetencji pracy w biurze nie dostaniecie. ale na pewno mozna zarobic i pracowac przez dlugi czas jak sie jest normalnym.

konkret
@Marzena 18.04.2018 07:21

kobieto co ty (usunięte przez administratora) za głupoty wszystko jest zgodne z prawem ? kierowca dowozi ludzi do pracy powyzej 100 km dostaje do tego dodatek 20 euro i też są mu potrącane pieniądze za dojazd do pracy to też zgodne z prawem ? dałaś (usunięte przez administratora) holendrowi to teraz pracujesz na kontrakcie ja jakos pracujac w holandii 20 lat nigdy zadnego konktraktu nie dostałem,twój kontrakt to jest umowa o prace na czas okreslony ta agencja tez (usunięte przez administratora) cie na kasie ale t y ślepa i głupia jesteś

anonim

(usunięte przez administratora)

Tomaszek

Poprostu ludzie zróbcie sami porządek z oszustami mieszka w Zwijndrecht więc nie macie daleko pamiętajcie że w Holandii obowiązuje tzw.umowa ustna niech podniesie konsekwencje za brak jej przestrzegania.

Niki
@Tomaszek 08.04.2018 16:19

Racja wystarczy tylko zgłosić oszustwo do odpowiednich organów ścigania.

Pati

Ta Pani juz nie pracuje od roku, bo zlamala noge, wiec nie wiem jakim cudem mogla ci cos obiecac. dodatkowo w rekrutacji nie ma zadnej ani. wszystkie rozmowy sa nagrywane, wiec czemu wy wszyscy sie rzeczywiscie nie podejmiecie tego pozwu?

KiciaShe

Ja pracuje na produkcji i mam stawkę 11.39. Panie z biura są spoko tylko trudno się do nich dodzwonić. Jak chcesz coś załatwić to najlepiej do biura przyjechać.

KiciaShe

Ja pracuje na produkcji i mam stawkę 11.39. Panie z biura są spoko tylko trudno się do nich dodzwonić. Jak chcesz coś załatwić to najlepiej do biura przyjechać.

anonim

(usunięte przez administratora)

Aleksandra Herman

I Właśnie, opinie są od takich ludzi, ktorzy maja takiego nicka i takie słownictwo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Confused

Otrzymałem ofertę za pośrednictwem Euroservices, decyzja jeszcze nie podjęta, czytam opinie wszyscy narzekają, straszą pozwem a nikt go nie składa, czyli Infor taki zły nie jest?? A może tak naprawdę brak podstaw do takiego pozwu. Pracował ktoś na rozładunku opon w Moerdijk?

Jestem na tak

Osobiście pracowałam dla Infora,przy pakowaniu piwa, rok temu, zakwaterowanie przyzwoite, luksusow brak, z godzinami nie było problemu, projekt kilkutygodniowy, po zakończeniu otrzymałam kolejna pracę. Ludzie bez znajomości angielskiego i chęci prowadzenia auta najwięcej narzekają.... Kłamią że prawka nie mają a potem pretensje że do pracy nie poszli... Mimo tylu złych opinii polecam agencje z czystym sumieniem. W wakacje znów się wybieram do Infora na sortowanie cebulek

Zniesmaczony

Dawno temu pracowałem dla nich i nie polecam nikomu bo zaczynając od tego że umowę podpisali ze mną w języku holenderskim którego nie znam a powinni chyba wg.prawa holenderskiego w języku przeze mnie zrozumiałym czyli po angielsku lub polsku jak to jest zwyczajem w innych agencjach a kończąc pracę u nich nie chcieli mi wypłacić pieniędzy bo podobno w umowie (po holendersku którego nie znam) jest zapis że dwa tygodnie wcześniej mam zgłosić że kończę pracę i pani H.(niemieckie nazwisko) informowała mnie o tym na piśmie poleconym po holendersku na co ja jej odpisałem że mogę do niej pisać po angielsku którego w ząb nie zna jak ona chce pisać po holendersku. Koniec końców jako że znam dobrze angielski zmusiłem ich do wypłacenia moich pieniędzy. Za dużo lat pracowałem w różnych krajach i różnych agencjach żeby się dać dy-mać takim psim ch-jkom. Gwoli ścisłości muszę zaznaczyć że domek był ok i z internetem, ale panią Hinz (chyba nie przekręciłem nazwiska) pozostawię bez komentarza.

stachu.jahu
@Zniesmaczony 18.02.2018 13:42

oooo czyli jednak domki byly fajne. ale nie chcieli ci wyplacic pieniedzy ktore ostatecznie ci wyplacili? wiec w czym problem? nic nie dzieje sie bez przyczyny i jak sie wyjezdza za granice trzeba byc przygotowanym i podczas podpisywania umowy do0brze wypytac o wszystko. ale myslalem, ze to normalne, ale widze ze tu normale jest pisanie nagatywnych komentarzy, zwlaszcza jak ktos jest nieudacznikiem zyciowym. ja pracowalem w tej firmie wiele lat i ostatecznie nie pracuje bo dostalem kontrakt staly u jednego z ich klientow. ale to trzeba soba cos reprezentowac i nie narzekac na zasady w holandii, ktore swoja droga niewiele roznia sie od polskich. chyba w polsce tez nie konczycie umowy w pracy z dnia na dzien. ale jak ktos ma myslenie nacpanego robola to pewnych subtelnych zasad nie zauwaza...

Zniesmaczony
@stachu.jahu 15.03.2018 07:22

Słuchaj Stachu nawet w Polsce jak porzucisz pracę to pracodawca zapłaci ci za przepracowane godziny a ja musiałem się z dwa miesiące użerać a ponoć zatrudniają wg.CAO czyli oni i ja możemy się z dnia na dzień pożegnać i w tym problem. Wyobraź sobie że pytałem o wszystko, ale z tą panią Hinz to ciężka rozmowa jest a powiedzieć może ci wszystko skoro umowa jest po holendersku... Nie uważam się za nieudacznika życiowego i raczej ty nim jesteś skoro pracowałeś dla nich kilka lat a mi wystarczył miesiąc. Pracowałem w wielu krajach a w Holandii dla kilku agencji i tą w przeciwieństwie do innych wspominam źle. Co do zakwaterowania moje było ok a co do innych się nie wypowiadam.

Monika

Dawno nie pojawiły się nowe opinie dotyczące pracy w Inforcontracting BV. Co możecie powiedzieć o tym pracodawcy? Czy jest on atrakcyjny dla osób chcących zdobyć swoje pierwsze zawodowe doświadczenie? Jakie warunki są proponowane w tym miejscu pracy? Widziałam, że na stronie firmy znajduje się zakładka "Wyślij swoje CV" - czy ktoś już aplikował do firmy w ten sposób? Szybko dostaliście odpowiedź?

Zostaw opinię o Inforcontracting Group BV - Zwijndrecht

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inforcontracting Group BV