Warbus Sp. z o.o.

Adres: Al. Prymasa Tysiąclecia 102, 01-424 Warszawa

NIP: 5272312851 KRS: 0000120590

Warbus Sp. z o.o.
1 125 6 1

Opinie o Warbus Sp. z o.o.

Mieczysław

W Jastrzębiu gorąco brak wypłat, brak perspektyw na wypłaty.

rudy z lublina
@Mieczysław 17.01.2019 17:28

W Lublinie jest to samo... Kilka osób dostalo wypłaty a my czekamy i już 20 a wypłaty niet... Grafik na 2-3 dni bo nie wiadomo kogo wsadzić ...

Kier
@Mieczysław 17.01.2019 17:28

Myślę że grupowe chorowanie załatwi sprawę Albo wypłaty albo PIP

Kierowiec

Interesuje mnie czy firma placi wypłaty na czas czy nie. To dla mnie jest podstawą wiarygodności przedsiębiorstwa Pracuje chce mieć za to zaplacone

rudy z lublina
@Kierowiec 20.01.2019 06:36

To co masz tutaj wypisane to w 100% prawda. Pieniądze zamiast 10 pojawiają się dopiero 14, może 21 a wiec 10-14 dni po czasie. Grafik jest na 2-3 dni bo zakute oby jak nie płacą, tak głowią się kto im przyjdzie do pracy... Resztę co do Lublina doczytaj w komentarzach. A... I nie wiem kto wpadł na pomysl by utworzyć dzial jastrzębie jako oddział chyba sam warbus. Zeby prostemu człowiekowi ograniczyć treść (trzeba dokonać wyboru dzialu. ) mogli by utworzyć dzial księgowość to byśmy zapytali gdzie nasze pieniądze sa przetrzymywane? Ztm Lublin ma na to wyrypane a warbus gra w fallusa jak się patrzy.

Ukraina z 8

Andriejku skoro twierdzisz że u ciebie praca jest lepsza to przedstaw jakieś argumenty że lepiej u ciebie niż w warbusie.... Bo jestem przekonany że w warbusie lepiej jest...a ty zerujesz na głupich ludziach i tym że będą szukać emerytury... Przedstaw argumenty i skoro będą takie dobre to 1 ale to 1 przejdę do ciebie!

BEZ ODPOWIEDZI
@Ukraina z 8 18.01.2019 09:20

ja CI PRZEDSTAWIE ARGUMENTY, TEMU I TAMTEMU I RESZCIE.. na nie wiele sie to zda ale moze baranka o sciane jednego, 2go i setnego i w koncu sie odmulisz jeden z drugim..nikt powyzej rocznikow 75 nie dostanie tutaj zadnej emerytury, NIKT a nawet jesli to kwoty 400-500zl i to na terazniejsze pieniadze. ZUS(zaklad utylizacji szmalu) jest(i to juz, w tej chwili) zadluzony na ponad 3krotnosc PKB, to ze nie jest ogloszona upadlosc tego upodrowanego(jeszcze) trupa i nadal jest sztucznie pompowany(m.in. rosnacymi skladkami.. tylko przez ost.11 lat wzrost o 90%) dotacjami, podniesieniem wieku emeryt. to po to zeby takie kasztany wlasnie mogly sie ludzic i orac na umowach o prace oddajac gro z tego co zarobia w studnie bez dna(a oddacie jeszcze wiecej i tylko wiecej) jeszcze nakrecac miedzy soba..sama historia panstwowych, przymusowych, ubezpieczen spolecznych, skad to sie wywodzi juz samo to pokazuje ze to na dluzsza mete nie ma prawa sie udac(tutaj doszly jeszcze takie czynniki jak imigracja/emigracja i wiele wiele innych zmieniajace sie na przestrzeni lat) to wszystko powodoja..ale to sie zorientujesz juz po barankach jak odmuli, i w glowie zaczna sie normalne procesy myslowe.

Alojzy
@BEZ ODPOWIEDZI 18.01.2019 14:32

Weź idź w ORMO i nie siej propagandy że klysik to łaskawca idąc twoim tokiem myślenia.. To po co ormowcu robisz na umowie o pracę skoro ci się nie będzie opłacalna emerytura ...jak ci źle idź dętki i oponh do klysika zmieniać zapłaci ci 2250 brutto i będziesz miał swoją emeryturę 400-500 zł..fiejku malorolony

re
@Alojzy 19.01.2019 00:43

biedny, zapętlony do dwóch wyborów czlowieczku(w tym przypadku klysik-warbus), już nawet nie ma co ci wyjasniac bo i tak w swym orzeszku miast mózgu nie pojmiesz,co to propaganda a co ogolno dostepne dane, liczby i fakty..ty nie będziesz miał nic, no chyba że purchel powyzej 50lat to moze jeszcze te 1200zl otrzymasz i to by wyjasnialo tok twojego orzeszka wypranego do reszty latami tloczenia bzdur z tv.

Kiero
@Ukraina z 8 18.01.2019 09:20

Dostaliście wypłaty bo w Jastrzębiu są opoznienia

Wujek Kaszuba
@re 19.01.2019 06:20

Gadasz farmazony....i to bardzo nie na temat

Placek
@Kiero 19.01.2019 08:19

W Lublinie wypłaty dostało pare osób reszta nie

Wujek Kaszuba

Warbus bardzo pożądana firma polska z polskim kapitałem... W tej firmie ludzie są traktowani porządnie oraz jak przysłowiowe złoto. Płaca jest zawsze na czas,dodatkowo w tym roku były benefity na święta w postaci premi w wysokości 800 zł brutto-netto około 630 zł. Bardzo bogaty pakiet socjalny oraz zfss,dodatkowo w tym roku były tzw ołówkowe dla dzieci ,a 6 grudnia paczuszki dla dzieci pracowników. Chciałbym nadmienić że nie prawda jest by firma zalegala z płatnościami oraz by płaciła z opóźnieniem - są to teorie wyssane z palca przez zlowrocznych ludzi którzy RZUCAJĄ KLODY POD NOGI firmy i Pana Adama to nie ludzie to wilki. Firma robi co może dla pracowników oraz pAN Adam tak samo bardzo się stara widać bardzo duże jego zaangażowanie. Jednym słowem atmosfera jest super,grafik są układane na miesiąc ,z wyprzedzeniem 2 tygodniowym np jest 20 grudnia i tego dnia jest grafik na przyszły miesiąc czyli do końca stycznia! Prawa pracy są przestrzegane! Normy czasu pracy również! Zachęcam ludzi by apkikowalj swoje CV do tej firmy,bo jest warto naprawdę, szczególnie polecam odział Lublin i kontakt do Pana Adama- człowiek DUSZA rzekł bym. Normalny facet który ma zarabiać pieniądze dla swojej firmy,bardzo ODDANY za pracownikami służy im pomocą oraz dobrym słowem! Jeśli praca to tylko warbus i oczywiście Lublin ,płacone na czas,i super kontakt z panem Adamem, można się spokojnie dogadać na każdy problem, i pań Adam zawsze znajdzie jakieś rozwiązanie. Polecam pracę w 100% ,wiem bo sam tu pracuje.

kierowiec

Ogłoszenie od "konkurencji" parę dni temu się pokazało... tak żeby sobie porównać warunki pracy jak ktoś się zastanawia do kogo pójść jeździć... Kierowca autobusu / trolejbusu Wymagania: posiadanie prawa jazdy kat. ,,D” z kodem 95, posiadanie ważnej kwalifikacji wstępnej lub szkolenia okresowego kierowców (prawo jazdy kat. D z kodem 95), zaświadczenie o braku zakazu wykonywania zawodu kierowcy, mile widziane doświadczenie w zawodzie oraz znajomość topografii miasta i systemu komunikacji miejskiej, dodatkowym atutem będzie znajomość języków obcych oraz umiejętność udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej. Oferujemy: umowę o pracę, stabilne zatrudnienie, pakiet świadczeń socjalnych w oparciu o Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych, prywatne ubezpieczenie medyczne oraz ubezpieczenie grupowe, bezpłatne przejazdy komunikacją miejską dla pracowników i ich rodzin, wypoczynek we własnym ośrodku wypoczynkowym nad jeziorem Bialskim (Białka, gmina Dębowa Kłoda). Więcej informacji można uzyskać pod numerami telefonów: (81) 71 00 360 lub (81) 71 00 443. Prosimy o nieprzesyłanie kserokopii uprawnień i innych dokumentów. Dodam tylko że wszystkie "czerwone kartki" w kalendarzu jeździ się za wyższą stawkę, tak przynajmniej zawsze było w mpk... ale na rozmowie na pewno dowiecie się wszystkiego co was interesuję...

No
@kierowiec 10.01.2019 16:45

I jelczyk

Kierowca
@No 11.01.2019 00:30

I cóż takiego złego jest w tym Jelczu. Kiedyś kierowcy wajchowali przez całą zmianę i byli zadowoleni. Dużo ważniejsze od tych Connecto jest wynagrodzenie na czas. Ważne są talony na święta, podwójna kasa za niedziele i święta, dofinansowanie do wypoczynku, możliwość wzięcia pożyczki za darmo. Wiecie co jeszcze jest ważne? Serwis. Przyjadą ci nawet do spalonej żarówki.

Aa
@Kierowca 11.01.2019 17:04

No to powodzenia a jak jest naprawdę to zapytaj tych co niedawno się przyjęli w MPK ostatnio rozmawiałem z kierowcą który wziął pierwszą wypłatę i był trochę zawiedziony bo 2 tys na rękę to w tych czasach to wyzysk jak chcesz być białym murzynem to twoja sprawa poczytaj sobie ile płacą nowo przyjętym kierowcom w większych miastach i przestań pisać tekie brednie a jeszcze jedno po co komuś Białka czy Dębowa Kłoda jak nie będzie miał za co tam pojechać

J
@Kierowca 11.01.2019 17:04

Czasy się zmieniły. Jelcze dziś to przeszłość.

re
@J 11.01.2019 19:37

zapomniales napisac albo celowo tego nie zrobiles, zachwalajac jakze intratna, rozwojową i kształcąca prace w MPK ze ostatnio byly podwyzki..cale 40 SLOWNIE czterdziesci groszy!! oczywiscie brutto !! i jedna i druga firemka (a o ten krzaczor tym bardziej) gdyby nie to ze ludzie sobie dają 2 dni i przestaje istniec i to o ile ta, jako prywaciaz, do tego dziadtrans definitywnie tak w tamtej komunie pieniadze by sie znalazly lepsze, w dwa dni, i to nie na gebę a aneksy z podpisami prezesa i te 16zl choć na ręke ale nagarniaj dalej powodzenia napewno jeszcze troche jeleni sie znajdzie.

Placek
@Aa 11.01.2019 17:33

Że jeszcze ktoś przyjmie się za te pieniądze do komuny MPK chyba jacyś desperaci jak najdalej od tego kołchozu

Kierowca
@Aa 11.01.2019 17:33

Przypominam że cały etat to średnio 168 godzin w miesiącu. Porównaj sobie wynagrodzenie za taką samą ilość przejeżdżanych godzin, bo na kożyść Warbusa będzie max 200zł a po dodaniu profitów MPK o których napisałem wcześnij i wszystkich wad Warbusa to jednak Warbus wychodzi blado. To że w Warbusie przejeżdżasz nawet około 250 godzin to w MPK gdyby to było legalne zarobiłbyś chyba więcej... I ZUS miałbyś na bieżąco płacony.

kierowca warbuda
@Kierowca 12.01.2019 19:37

Ale w Mpk nie dadzą Ci więcej zarobić.

Huba
@kierowca warbuda 12.01.2019 20:01

Warbus szuka pracowników? Nie ma kłopotu z przyjęciem do pracy, ani autem na stałe?

Synek Kaszuba
@Kierowca 12.01.2019 19:37

Chcąc nie chcąc muszę poprzeć tego Pana.... Dajemy samemu się robić z siebie murzynkow białych....czy wy uważacie że to jest normalne by w dzisiejszych czasach robić po 200-250 godzin w miesiącu w pracy? Jeśli tak uważacie to nigdy nie będzie ani lepiej ani podwyżek bo znajdą się jelenie co będą robić godziny.. Reasumując panowie z warbusa są hipokrytami przykład: chcą podwyżek ale zapominają że robią 250 godzin w miesiącu czyli zarobią 3000 zł...więc teraz pytam po co ci podwyżka skoro zarabiasz 3000 zł?! Albo puknj się w głowę nie rób godzin i nie ucz ich tego i walcz o podwyżki albo rób nadgodziny i ucz ich siebie dymac..bo prawda jest taka że przy takiej ilości godzin w MPK paradoksalnie zarobił byś więcej.. Ale o czym mowa skoro średnia 168 a te glaby z warbusa robią 250 i się cieszą.. Nigdy nie będzie dobrze jeśli będziecie ich tak uczyć...bierz nadal swoje 3000 zł i nie pros o podwyżki ani nie płeć na końcowych że zapłacili ci w ratach haha...

desperado Lublin
@Synek Kaszuba 13.01.2019 11:31

A czy ktoś zwrócił uwagę, że w niektórych miesiącach w tym roku nasze oficjalne wynagrodzenie będzie w tym roku mniejsze od najniższej krajowej?

Synek Kaszuba
@desperado Lublin 13.01.2019 13:29

Była wypłata ?! Mi przelali 500 zł chyba zebtm z głodu nie zdechł :/

Mietek
@Synek Kaszuba 13.01.2019 11:31

Kto wyrabia 250 godzin

Mietek

Nie siej propagandy gościu jeszcze takiego nie spotkałem w Warbusie żeby miał 250 godzin a rencista to ty jesteś - umyslowy

kierowca warbusa
@Huba 12.01.2019 22:48

Jak się zgłosisz i powiesz że chcesz pracować w Warbusie a nie u Kłysiaka to pewnie Cię przyjmą. Zresztą grafik i tak jest układany na 2-3 dni, max 7 bo co rusz ktoś się wykruszy a tak łatwiej im zapanować nad tym burdello ... Nie wiem jaka stawkę dają nowym bo wszyscy maja na razie 12zl/h netto. Jest to zbyt niska stawka w porównaniu do odpowiedzialności (ludzie, pasazerowie, piesi, ruch na trasie... Itp. ) rozkłady sa na niektórych liniach tak ponaciągane ze jak przyjedzie korek to jeździsz w kolko od pętli do petli

J
@kierowca warbusa 13.01.2019 21:59

A kto to ten klysiak i co z nim nie tak? Jest szansa na swoje auto od początku?

Bronek talar 300%
@J 13.01.2019 23:18

Jeśli nie masz zobowiązań czasowych to lepiej wybrać warbusa niż klysika ,a dlaczego to już ci pisze.. Po 1 w warbusie masz płacone z pełnego przychodu a u klysika jest kopertowka plus najniższa..po 2 u klysika l4 ci się nie opłaca bo jeśli bd miał mało godzin to wypłaci ci tylko z podstawy l4 czyli załóżmy jeśli bylbys około 2 tygodni na l4 to weźmiesz około 1200 zł w warbusie l4 masz od pełnego przychodu i że średniej 3 miesięcznej...po 3 u klysika nie ma czegoś takiego jak 4 dni urlopu na żądanie lub 2 dni opieki na dziecko...po4 urlop jest rozliczany 8x12zl -96zl czyli też bez przychodu oraz bez średniej 3 miesięcznej.. Po5 jak to to u prywaciaza klysik lubi brać długie rozkłady jeśli pasuje ci jeździć po 9.48 ,.9.56,lub po 10.20 to spoko ale nie każdy chce być niewolnikiem!po 6 gola stawka 12zl be godzin nocnych... Po 7 tylko jedyny plus wypłata na czas..po 8 jeśli nie przeszkadza ci chwilowo opóźniona wypłata to radzę wybrać warbus.. Argumenty masz na górze więc sam określ co lepsze....

abc
@Bronek talar 300% 14.01.2019 08:49

Mylisz kompletnie pojęcia kolego.

Bronek talar 300%
@abc 14.01.2019 18:10

Uderzyłem andrzejku w punkt czuły??

Kierowca
@kierowiec 10.01.2019 16:45

Tak mi się jeszcze przypomniało: Czy wiecie że legalnie pracownik może mieć jedynie 150 godzin nadliczbowych w ciągu roku? Większość nas to wyrabia w 3-4 miesiące. Ciekawe czy nigdy nikt się do nas nie przyczepi w razie jakiegoś nieszczęścia o które w naszym zawodzie przecież nie trudno. Prokurator będzie temat drążyć...

ciekawy
@Kierowca 15.01.2019 16:35

Już kilka dzwonów było. Policja się nie patyczkuje w takich przypadkach, szczególnie gdy okaże się ze są osoby poszkodowane w autobusie lub biorące udział w kolizji/wypadku. Co prawda nie ma patrzeć na czyjąś biedę ale ciekawe jak policja podejdzie do ostatniego dzwona na weglarza...

jozek
@abc 14.01.2019 18:10

Jakie pojecia fieju z krepca dobrze pisze Bronek ze wykorzystujesz glupich ludzi bo potem beda szukac emerytury.

Bronek talar 300%
@jozek 17.01.2019 09:55

W końcu jakiś normalny facet który nie chwali tego prywaciarza..! Dziękuję Józef

Nick
@jozek 17.01.2019 09:55

a bez niego ją znajda? POWODZENIA życzę.

abc
@Bronek talar 300% 15.01.2019 08:51

Raczej w swój brak wiedzy.

Bronek talar 300%
@abc 17.01.2019 18:05

Prawda boli....skoro taki jesteś bez skazy to czemu skarbówki się boisz...

abc
@Bronek talar 300% 17.01.2019 21:06

Przede wszystkim trzeba być idiotą żeby wierzyć, że Kłysiak by tutaj pisał...

Alojzy
@abc 18.01.2019 10:06

Trzeba być idiotą by wiedzieć że klysik lubi podpuszczac swoich pracowników na pracowników warbusa a to z wypłatą a to z czym innym..więc nie siej fieju propagandy i nie chwal go tak a jak ci pasuje to idź dętki do niego zmieniac.

abc
@Alojzy 18.01.2019 12:18

Idioto ja z Warbusowych jestem. Kłysiak proponował mi przejście, ale podziękowałem.

Alojzy
@abc 18.01.2019 19:55

Więc powiadasz że jesteś idiotą? A może głupkiem?

Alojzy
@abc 18.01.2019 19:55

Jak nie pasuje ci to dętki idź zmieniaj mu !

Andriej talar

Warbus bardzo pożądana firma polska z polskim kapitałem... W tej firmie ludzie są traktowani porządnie oraz jak przysłowiowe złoto. Płaca jest zawsze na czas,dodatkowo w tym roku były benefity na święta w postaci premi w wysokości 800 zł brutto-netto około 630 zł. Bardzo bogaty pakiet socjalny oraz zfss,dodatkowo w tym roku były tzw ołówkowe dla dzieci ,a 6 grudnia paczuszki dla dzieci pracowników. Chciałbym nadmienić że nie prawda jest by firma zalegala z płatnościami oraz by płaciła z opóźnieniem - są to teorie wyssane z palca przez zlowrocznych ludzi którzy RZUCAJĄ KLODY POD NOGI firmy i Pana Adama to nie ludzie to wilki. Firma robi co może dla pracowników oraz pAN Adam tak samo bardzo się stara widać bardzo duże jego zaangażowanie. Jednym słowem atmosfera jest super,grafik są układane na miesiąc ,z wyprzedzeniem 2 tygodniowym np jest 20 grudnia i tego dnia jest grafik na przyszły miesiąc czyli do końca stycznia! Prawa pracy są przestrzegane! Normy czasu pracy również! Zachęcam ludzi by apkikowalj swoje CV do tej firmy,bo jest warto naprawdę, szczególnie polecam odział Lublin i kontakt do Pana Adama- człowiek DUSZA rzekł bym. Normalny facet który ma zarabiać pieniądze dla swojej firmy,bardzo ODDANY za pracownikami służy im pomocą oraz dobrym słowem! Jeśli praca to tylko warbus i oczywiście Lublin ,płacone na czas,i super kontakt z panem Adamem, można się spokojnie dogadać na każdy problem, i pań Adam zawsze znajdzie jakieś rozwiązanie. Polecam pracę w 100% ,wiem bo sam tu pracuje.

wezyr nic po nim
@Andriej talar 07.01.2019 11:51

Zapomniałeś dodać że w firmie działają związki zawodowe, wiec wszelkie spory(ktorych nie ma) z pracodawca wyjaśniane sa od ręki. Na ferie zimowe wszyskie dzieci kierowców w ramach przeprosin za to że ich tatusiowie musieli pracować w święta Bożego Narodzenia dostaną sanki. Odbierać można u Pana Adama w biurze po wcześniejszym zgloszeniu w budce i dyspozytora

Anonimowa
@Andriej talar 07.01.2019 11:51

Tak jezeli wyplacaja w terminie to dlaczego ja czekalam 2 miesiace od dluznika ktory jest w tej firmie pracownikiem prezesowej ciazko bylo wystawic decyzje dla kadr aby wyplacili mi pieniadze mimo wielokrotnego kontaktowania sie z wielka łaską wyplacili pieniadze przed swietami

J
@wezyr nic po nim 07.01.2019 18:06

@anonimowa A jak oceniasz pracę w tej firmie?

Synek Kaszuba

Tata czemu zrobiłeś grafik na 2 dni? Prosiłem cię o coś przy wigilijnym stole, powiedziałeś że pokażesz ludzka twarz..

pracownik ubikacji
@Synek Kaszuba 13.01.2019 14:00

Grafiki na 2 dni to częsta praktyka tej firmy z uwagi na brak uwagi. Brak kierowców, ABW absolutny brak wszystkiego

Miś

8 stycz Lublin 112 wjechał autobusem na skrzyżowanie doprowadził do wypadku

kierowcazwarbusa
@Miś 08.01.2019 22:26

Wyrazy współczucia dla poszkodowanych oraz kierowcy bo jego problemy teraz się zaczną...

Pzpr

W centrali w Warszawie z chęcią pozbędziemy się świątecznej choinki może któryś z kierowców w ramach premii za pracę w święta przyjmie ja na ,drugi rok jak znalazł

Ważne

Mam ważne pytanie, co robi warbus w przypadku zarysowania/kolizji. Miał ktoś taki przypadek i kazali mu płacić czy jednak jakoś idzie się z nimi dogadać i wliczają sobie to w koszty? Jak wygląda u nich kwestia odpowiedzialności za uszkodzenie (nieumyślne)?

jim
@Ważne 06.01.2019 01:30

Maja auto-casco i tyle

Ważne
@jim 06.01.2019 11:21

Kurde bo zahaczyłem wozem i coś mi mówili że mam płacić...

Mietek
@Ważne 06.01.2019 01:30

Chyba jakiejś berbeluchy nachlales się na święta i jeszcze cię trzyma

Stefan
@Mietek 07.01.2019 17:25

Badtripa miałem

.
@Ważne 06.01.2019 01:30

Radia Maryja się spytaj tyle wozów już obił a dalej jeździ więc chyba źle na tym nie wychodzi.

Życzliwy kolega

Panie Adamie jeśli pan to czyta to niech pań wraca i przyjeżdża do Lublina ratować i uspokajać sytuację! Pewna grupa ludzi którzy szkodzą firmie i psują jej reputacje nawołują pożądanych pracowników do buntu i strajku ostrzegawczego ,który ma doprowadzić do nie wyjazdu autobusów by ZTM przyjrzał się sprawie i nalozyl sankcje... Niech pan wraca i ratuje to przed tymi ludźmi!

Szczęśliwego nowego roku

Szczęśliwego nowego roku ... Lepszych perspektyw dla kierowców...

szczęśliwego nowego roku

Weź 2kc bo bedzie dmuchansko jutro... Xd

def
@szczęśliwego nowego roku 01.01.2019 17:35

Tak dmuchali, że na ostatni wyjazd w Nowy Rok spokojnie dałem radę będąc lekko trąconym ;) I jeszcze zrobiłem dobre spalanie!

jim
@Szczęśliwego nowego roku 01.01.2019 01:19

Maja auto-casco i tyle

Ojciec nieślubnegoSyna Kaszuba

Mam pytanie do obecnych pracowników firmy.. Co was tu trzyma?!!!!!

Reksio
@Ojciec nieślubnegoSyna Kaszuba 30.12.2018 11:20

Ch..... Cię to obchodzi

Ojciec nieślubnego Kaszuba
@Reksio 30.12.2018 12:03

Fieju nie umiesz odpowiedzieć myślę że jesteś z tej bandy idiotów co siedza w tej firmie bo nowe Mercedesy są haha nowe merce dadzą wam wypłatę trzeba być skończonym idiotą by siedzieć tylko w firmie dlatego że są nowe wozy haha

Zp
@Ojciec nieślubnego Kaszuba 30.12.2018 15:04

Najwięcej na Warbusa narzekają kmiotki co przyszli popracowali parę dni i poszli pseudo szoferzy co jeździli krótkimi autobusami bo bali się przegubów a ty gościu jak nie pracujesz w tej firmie to nie wsadzają ryja między wódkę a zakąskę

Ojciec nieślubnego Kaszuba
@Zp 30.12.2018 15:42

Czytasz co piszesz?! Zapytałem co was trzyma w tej firmie nowe mietki ?!

ktos kto tu pracuje
@Ojciec nieślubnego Kaszuba 30.12.2018 16:05

Pomrocznosc jasna

Stach

Krzyś kto w siłę wieku pracuje na działalności chyba że emeryt albo ktoś podobny albo chory na głowę

Nie zależny obserwator...

Super firma dziś był przelew w kwocie 250 zł na śledzia przysłowiowego. Super firma tak trzymać dalej. Będziemy dalej ja chwalić. Dziękujemy panie Adamie za zaangażowanie w premie świąteczne i za miłą niespodziankę.

ktos kto tu pracuje
@Nie zależny obserwator... 18.12.2018 18:22

Zamilcz dziadu kalwaryjski

Stach
@Nie zależny obserwator... 18.12.2018 18:22

Podobno talony mają być na święta . Warbus super firma tak trzymać

yyyok..
@Stach 18.12.2018 20:56

Hahahaha jak Warbus nie potrafi w całości pensji na święta wypłacić to o czym mowa?

def
@Nie zależny obserwator... 18.12.2018 18:22

Powiem tak- jak te wszystkie bzdury wpisuje Kaszub no to cymbał się pogrąża. Jeśli ktoś kto robi sobie z niego jaja to spoko. Ale jeśli to robi ktoś kto kuźwa jest zaślepionym fanem Warbusa no to współczuję na bazie. Jeden już się wygadał i nie ma lekko. Pani Prezesa- pora przestać walić pracowników i pogonić tego idiotę z Gdańska! Dalej nie widzicie, że to m.in. on odpowiada za problemy firmy?

Kod95
@def 19.12.2018 22:03

Ja podejrzewam, że być moze pieniądze też gdzieś znikają z firmy w postaci niekontrolowanego upływu, albo tymi wypłatami ktoś obraca i na tym zarabia. Ciekawe co by było jakby wygrał BP Tour. Bo oferta wardługa nie była najtańsza... Ciekawe zagadnienie ogólnie co się dzieje z pieniędzmi, że na nic nie ma nawet na wypłaty i naprawy...

def
@Kod95 20.12.2018 00:42

W tej firmie wszystko jest możliwe. W końcu tylko tutaj PIP potrafi wejść i uwierzyć szefostwu "na gębę". Rozmawiałem ostatnio z jednym z tych co odeszli i takie rzeczy odchodzą.

zgred ktory tu pracuje
@def 20.12.2018 11:29

Choinki nie ma za co kupić i dać mikołajowi na prezenty. Drogie dzieci w tym roku prezentów mie bedzie bo Warbus nie zapłacił Mikołajowi. xD

krzys
@Stach 18.12.2018 20:56

Stach poczekaj jeszcze troche to będzie tak jak we wroclawiu ze warbus jest winien kierowca nie którym za październik i listopad a niektórym tylko za listopad razem około 200 000,00pln warbus jest winien a ty dostałeś talonik jak za komuny i się cieszysz poczekaj jeszcze troche wszystko mam udokumentowane wystawione rachunki do warbusa i zadnego przelewu za wykonana usługe zgodnie umową

STANOWCZO ODRADZAM

Warbus - Lublin A teraz kilka faktów... Plusy: + 2 letnie autobusy marki zza zachodniej granicy... I tu niestety muszę wszystkich zmartwić, bo jest to jedyny plus. Minusy: - Bardzo duże problemy z wypłatą - Beznadziejna atmosfera w firmie - 12zł/h bez względu na to jakiego dnia pracujesz - Grafiki na kilka dni... np. (w MPK) grafik macie na miesiąc - Resztę mogą dodać obecnie pracujący w tej firmie kierowcy, zachęcam... Młodzi kierowcy , nie dajcie się złapać w takiej firmie jak ta, niestety ale jest to ta firma z pod znaku tz. dziadtrans... Prawda jest taka że paradoksalnie w MPK będziecie mieli dużo lepsze warunki, a jeśli chcecie dobrze zarobić to zapraszam na jazdę z "chińczykiem" zwiedzicie sobie europe, dobrze zarobicie i będziecie mieli co wspominać (zarobki na chińczyku 6000zł minimum miesięcznie) Ps. Jak ktoś będzie chciał to podam firmy w których możecie jeździć "na chińczyku"

Zainteresowany
@STANOWCZO ODRADZAM 27.12.2018 23:45

Czy mógłbyś napisać coś więcej o firmie i o tym co się dzieje? Zdaje się, że posiadasz taką wiedzę. Co masz na myśli pisząc "beznadziejna atmosfera w firmie"?

Jaś
@STANOWCZO ODRADZAM 27.12.2018 23:45

A masz numer do Chinki bo ja mam ochotę na choince pojeździć

jim
@STANOWCZO ODRADZAM 27.12.2018 23:45

podaj te firmy i numery tel.

GK
@STANOWCZO ODRADZAM 27.12.2018 23:45

Podobna sytuacja w Jastrzebiu. Niektorzy nadal nie mają całych wypłat. Z grafikami podobnie...jeden dzień do przodu...góra dwa... Stawka 14 zł godzina....atmosfera bez szału....ale mimo wszystko polecam pracę.

gosc
@jim 28.12.2018 11:25

Z Lublina kolego to spotykam dwie firmy najczęściej , jedna to LUTUR a druga to BP TOUR, ale pewnie jest więcej... A jak chcesz to też z wawki RAFTRANS na pewno widzicie autokary Rafała w Lublinie, bo grupy z izraela tam się wozi

plandeka
@STANOWCZO ODRADZAM 27.12.2018 23:45

Jedyny minus pracy w delegacji na ue to to ze jeździsz jak cygan wypróżniasz się po krzakach i pilnujesz żeby Cie nie okradli. No i Cie nie ma 30 dni w domu ... Super...

Rr
@gosc 28.12.2018 19:20

Bp tour takie samo dziadostwo jak Warbus może nawet gorsze przelicz 6000 na trzydzieści dni bo tyle cię nie będzie w domu i czy się opłaca

turysta
@plandeka 29.12.2018 10:40

Nie obraź się , ale chyba mylisz jazdę po europie jakimś busem gdzie nawet nie ma tacho i goni cię jakiś (usunięte przez administratora) po 12-14 godzin jazdy dzienni bo wielkie szofery na tirach z kat. B i dają się nabierać na te busy... z jazdą autokarem z grupami (chińskimi, ruskimi, amerykanami, izraelskimi etc. etc.) gdzie nocujesz w hotelach razem z grupami, masz śniadanko i zwiedzasz sobie fajne miejsca po kontynencie ...

turysta
@Rr 29.12.2018 13:33

Co do bp tour nie wiem na 100% ale też słyszałem od chłopaków na parkingach że dziadostwo, ale za to z pierwszej ręki wiem że u Roberta w Luturze jest ok, znajomy jeździ już od dawna u niego i póki co chwali , kasiorka też się zgadza a to najważniejsze ; ), polecam siąść na turystykę i zobaczyć. Pozdrawiam

Nie zależny obserwator

Polecam pracę w tej firmie, firma na miejscu dobry dojazd, skomunikowane że ścisłym centrum linie 14,55 , 7 i 1.. Umowa o pracę urlopu i co najważniejsze uczciwy ZUS - nie żadna kopertowka! Tak więc wszystko liczy się do emerytury! Polecam kontakt do Pana dyrektora Adama przy zatrudnieniu- uczciwy i zaangażowany człowiek który musi to wszystko ogarnąć,nie obiecuje czegoś co nie da się spełnić, ogólnie bardzo przyjemny facet idzie na rękę i daje pole wyboru typu dzień i zmiany,bardzo serdecznie polecam kontakt z tym panem w sprawie pracy z panem Adamem. Firma ogólnie na duży +

pracujacy tu zgred
@Nie zależny obserwator 14.12.2018 15:24

Taa ... Plus grafik na 1-2 dni plus opóźnienia w wypłacie po 6-10 dni. A Pan Adam dusza człowiek do czasu gdy nic od niego nie chcemy.

ciekawy
@Nie zależny obserwator 14.12.2018 15:24

co bierzesz człowieku ze takie bzdury piszesz ?

pracujacy tu zgred
@ciekawy 14.12.2018 20:28

To Pan Adam nie śpi dniami i nocami. Myśli ze jak zastosuje marketing szeptany to zwabi kilka osób na miejsce tych które odeszły... Tylko prawda jest taka że fekalia się wylały. I smród ciągnie się z ul. Tokarskiej aż do Grenadierów. prawda jest taka ze wszyscy kierowcy poza paroma wyjątkami dostała wynagrodzenie w racie. Kiedy doplaca kolejna transze nie wiadomo. Co dzieje się z kasa? Tudno się nie domyślić. Parking się sam nie opłaci, paliwo do autobusów samo nie zatankuje, a kierowcy nie przyjdą do pracy gdy nie beda mieli co na święta do garnka włożyć.

Kod95
@pracujacy tu zgred 14.12.2018 21:58

Na serwis już nie starcza.

Anonimowa
@pracujacy tu zgred 14.12.2018 15:31

To I tak nie ja czekam az sea miesiace jak wysla pieniadze

Kod95

@anonimowa. Czy wydarzyło się coś jeszcze poza niezapłaceniem?

def
@Kod95 16.12.2018 02:17

Załóż sobie konto internetowe w ZUS i będziesz wszystko widział co i jak.

Kod95
@def 16.12.2018 13:40

Teraz mam dużo czasu, to może nawet wybiorę się osobiście. ;) Ale dzięki za wpis. Jeden z niewielu normalnych w wardługu.

Anonimowa
@Kod95 16.12.2018 02:17

Tak duzo wiecej ale zostawie to dla siebie

desperado Lublin
@Anonimowa 15.12.2018 18:17

Czy władze firmy dopuszczały się przestempstw?

Kod95
@Nie zależny obserwator 14.12.2018 15:24

Dziady tylko czekają na takich jeleni bo złom zalega na placu bez obsady i nie zarabia.

brak słów
@desperado Lublin 20.12.2018 20:01

Nieterminowa wyplata, grafik na kilka dni to przestępstwa o których wiemy z autopsji. W grudniu ludzie podostawali wypłaty w racie... Na święta... Normalne to jest? I nikt z tym nic nie zrobi...

Toys
@Kod95 21.12.2018 00:38

Gościu weź się za jakąś robotę widzę że wszystkie rozumy zjadłeś na wszystkim się znasz siedzisz na forum i anonimowo podniecasz się ekspercie od wszystkiego

Nick
@brak słów 21.12.2018 11:27

dokladnie, nikt nic nie zrobi..dalej się łudźcie że to wolny kraj, państwo prawa, ze to ze tamto..dziki kapitalizm kompradorski do tego sterowany przez sitwy i lichwe ktora tu zyje z pozyczek udzielanym np takim gamoniom, co mimo tego ze firma krzak dalej dla wardlugu oraja, jeszcze sie zapozyczac trzeba na swieta bo krzak w ratach rzyga..

desperado Lublin
@brak słów 21.12.2018 11:27

Chodziło mi o rzeczy o których do tej pory nie wiedzieliśmy. To co napisałeś to przecież nic nowego...

Kod95
@Nick 23.12.2018 09:12

Państwo prawa, jeśli chodzi o karanie obywateli i w tej płaszczyźnie wymierzanie(sprawiedliwości?)...

Nick
@Kod95 23.12.2018 16:20

no mam nadzieje ze w koncu dotarlo, musialo az osobiscie dotknac ale że wreszcie dotarlo..jak na u-krainie tyle ze tam pod stolem a tu jawnie w majestacie wlasnie tego ''prawa'' ustanowionego przez sitwy, lichwe i pomagdalenkową cholote pod siebie i dla siebie, zmiana miasta(czy tym bardziej firmy na miescie) lub branży nic nie da bo wszędzie TEN SAM (usunięte przez administratora) w każdej dziedzinie, nie chodzi tylko o KM.

Kod95
@Nick 23.12.2018 16:40

Ja to już od dawna wiedziałem. Nie tylko w tej firmie łamie się prawo, pracowałem również w innych (niezwiązanych z transpotem-to była moja jedyną tego typu praca) i też nie było ciekawie. Dziadtrans liczy pewnie na stażystów... zresztą obsada prawie cały czas jest "dynamiczna".

Nick
@Kod95 23.12.2018 18:45

dziadtrans juz na nikogo nie liczy..dziadtrans zyje z dnia na dzień..

Zainteresowany

Wie ktoś jak obecnie wygląda sytuacja kadrowa w firmie? Ciągle szukają kierowców czy raczej ciężko się tam dostać? Do kogo najlepiej uderzyć w tej sprawie?

Kac
@Zainteresowany 24.12.2018 00:49

Kolego ciężko dostać się do Warbusa jak nie masz znajomości to zapomnij, leży cała sterta podań przyjmują po znajomosci i tylko najlepszych

ratujcie co się da
@Kac 24.12.2018 08:20

To była ironia dla tych co ludza się ze jakoś to będzie. Otóż nie, nie będzie. Osoba ktora chce zatrudnić się w warbus sp. Z.o.o. Przygotować się musi na comiesieczne opóźnienia w terminie wypłaty wynagrodzenia do 2 tygodni. Grafiki pracy sa tu ukladane jedynie na kilka dni. Inspekcja pracy nic z tym nie robi a ZTM to akceptuje dopuki autobusy wyjeżdżają na linie. A te bzdurne komentarze jak atmosfera w firmie bo slyszal ze jest spoczko to chyba sam Kaszub wypisuje.

Wujek Kaszuba ten prawdziwy

Jak w tej firmie może być dobrze?! Skoro wy glaby tak się dajecie? Robicie za frajerkoooow ! (usunięte przez administratora) was na kasę na ekwiwalenty urlopowe na nadgodziny i święta! A najlepsze że zamiast coś się odezwać jak była szefostwo to nawet geby nie otworzyliscie z pytaniami czemu raty i czemu opóźnione pensje,z pełna pokora i głową skulona przyszliście po Pieniążki i nic się burki nie odezwaliscie....dymaja was a wy się smiejecie i jeszcze cieszycie się z nadgodzin i poltorakow...trzeba mieć coś nierówno z głową by uczyć pracodawcę poltorakow i ich godzin by robić 220-230 przecież wy za normalny miesiąc czyli np grudzień gdzie jest 19 dni pracujących powinniście brać 3000-3500! A wy bierzecie jeszcze nadgodziny i się cieszycie bł zarobiliscie! Po co ich tego uczucie ?! NIEKTORZY mają rację że nie szanujecie się w ogóle dla was tylko liczy się że nowe mietki sa-ale wozy to nie wszystko gdzie jest socjal gdzie 100% itp?dla was burki liczą się tylko mietki,wolalbym juz pracować w komunie MPK i jeździć gratami a przynajmniej mieć jakiś socjal korzyści i szkodliwe a was nawet na szkodliwym tną haha! Uczcie dalej ich tych godzin i róbcie 250 -280 godzin burki! A szczytem jest to że nic się do szefostwa nie odezwaliscie wychodzi na to że wam to pasuje tylko potem nie płaczcie na końcowych że kasy brak lub raty! Dymaja was w tyłek bez wazeliny !

Wesołych świąt
@Wujek Kaszuba ten prawdziwy 23.12.2018 18:56

A ty kolego byłeś na zajezdni od początku jak była prezes bo ja rozmawiałem z nią na temat firmy na temat opóźnień wypłaty a ty jak widziałeś ją to otworzyłeś gębę czy tylko teraz anonimowo jesteś kozak jak tu wszyscy wybebeszaja się na forum a tam gdzie trzeba to mordy macie pozamykane

Wujek Kaszuba ten prawdziwy
@Wesołych świąt 23.12.2018 19:23

Sam masz mordę ...nie słyszałam byś się odzywał dalej czekaj na kopertowke i kasę...nie zapomnij wazeliny AAA i zapytaj o szkodliwe!

Wujek Kaszuba ten prawdziwy
@Wesołych świąt 23.12.2018 19:23

Nie szanujemy się wogole wtej pracy i napewno będzie lepiej ale kiedy w październiiku ?! Nie wierz w bajki bo się skończyły już!

Wujek Kaszuba ten prawdziwy

Możesz sobie wysmarować facjate ,nie podchodz do mnie fieju bo w ryjaaaaa zarobisz od młodzieżowego mistrza polski w boksie a ci to gwarantuje moja łapa a jeśli to nie pomoże to chłopaki z Zamojskiej ci pomogą a uwierz potrafią fieju...chyba że wolisz od króla Salomonnaaa !

Wujek Kaszuba ten prawdziwy

Kaszub ma jednak rację że jesteście banda wazeliniarzy i nierobów!

Wesołych świąt
@Wujek Kaszuba ten prawdziwy 23.12.2018 20:15

Na zamojskiej to ciebie (usunięte przez administratora)

Wujek Kaszuba ten prawdziwy

Popieram desperado i wujka Kaszuba! Uważajcie na nowa konfiturę z Warszawy... Przysłali nam go by donosił Kaszubowi na nas! Uważajcie co mówicie przy nim! Nie szanują starych pracowników!

Kolega zza fajerki

Nie dajcie się okradać za waszą ciężką i bardzo odpowiedzialną pracę! Pamiętajcie że 200zł netto (na rękę) dniówki to absolutne minimum które dziś zawodowy kierowca zarabia... Jak proponują wam 12zł/h to grzecznie podziękujcie i omijajcie szerokim łukiem, a ta "firma" tylko tyle wam zaproponuję (podkreślam tylko tyle, nieważne czy sobota czy niedziela czy święta, 12zł/h i spadaj zarabiaćdla nich parobku). Obudźcie się szofery i nie psujcie rynku pracy w Lublinie, bo w innym przypadku zawsze będą wam tu płacić ochłapy a nie godną pensję...

Mietek
@Kolega zza fajerki 19.12.2018 20:10

Kolego zza fajery proszę cię podaj namiary firmy transportowej z Lublina która płaci 200 zł na rękę za osiem godzin, jutro już lecę i składam cv

Gienek
@Mietek 19.12.2018 21:07

Panie Mietku, Kolega zza fajerki ma rację, tylko nie chodzi tu o to ile "dają" proponują ale o to ile jest pan w stanie wynegocjować na rozmowie o pracę u może przyszłego pracodawcy... A na 8 godzinną pracę np, od poniedziałku do piątku to dziś może sobie pozwolić chyba tylko jakiś "urzędasek" na państwowym etacie. Ps, proszę zajrzeć np. na o l x , nawet tam jest dużo ofert dla kierowców na w miarę godne wynagrodzenie, a sam mogę polecić Panu jazdę na tak zwanym "chińczyku" miesięcznie na "chńczyku" to od 5000zł do nawet 12 000zł jak jest dobra grupa i pilot dobrze płaci za tak zwane "opcję", zapytaj kierowcę w 4 oczy co jeździ na "chńczyku" to ci wszystko wytłumaczy. Pozdrawiam

xxx
@Kolega zza fajerki 19.12.2018 20:10

Święte słowa kolego, firmy z Lublina robią sobie z nas parobków a sami zarabiają na nas krocie... Radzę młodym kierowcom którzy chcą pracować w takim dziadtrasie trzy razy się dobrze zastanowić, w jakichś lidlach i biedronkach zarobisz więcej niż w tej pożal się borze firmie.

113,9 mln zł

Kierowcy z firmy warbus z Lublin, oto kilka faktów dla was żeby trochę uświadomić: 1. 113,9 mln zł. słownie (sto trzynaście milionów dziewięćset tysięcy złotych) - wartość przetargu który ta firma wygrała w Lublinie. Długość przetargu to 8 lat od 2016 do 2024 roku. 2. Teraz weźcie kalkulator i liczcie... a) - 33 autobusy, wartość kupna około 1 mln zł. za sztukę, czyli około 33 mln zł. - jeśli autobusy są lesingowane to pewnie wyszło im taniej b) - utrzymanie 60 kierowców przez 8 lat za tą śmieszną stawkę którą wam dali (12 zł/h na rękę) około 3500zł miesięcznie brutto (około 2000zł/netto na rękę) na jednego kierowcę - 3500zł razy 12 miesięcy = 42 000zł razy 8 lat = 33 6000zł razy 60ciu kierowców = 20 160000zł c) - 113 900000zł minus 33 000000zł minus 20 160000zł = 60 740000zł - tyle firmie zostaję na resztę "kosztów" d) - a teraz stawka za którą powinniście pracować 5500zł miesięcznie brutto (około 4000zł/netto na rękę) - jeden kierowca 5500zł razy 12miesięcy = 66 000zł razy 8 lat = 528 000zł razy 60ciu kierowców = 31 680000 zł e) - 113 900000zł minus 33 000000zł minus 31 680000zł = 49 220000zł - TYLE FIRMIE ZOSTAJE NA RESZTĘ! 3. Teraz wiecie że możecie domagać się godnego wynagrodzenia za pracę 5500zł brutto miesięcznie to nie jest dla nich problem by tyle wam dać. Nie dajcie się robić w balona koledzy kierowcy i domagajcie się godnego wynagrodzenia.

Kod95
@113,9 mln zł 20.12.2018 20:18

Ale wylicz jeszcze koszty paliwa, dziadobazy, ewentualnych zastępstw pracowników(ciąża, choroba), koszty eksploatacji aut (napraw, ubezpieczeń i innych), kary umowne za niewykonanie rozkładów. Sporo kosztów nie uwzgledniles, bo prawdopodobnie nie masz dostępu do takich danych, a to wszystko dodając też da nam wcale nie sumę, która jest pomijalna w obliczeniach.

Śledź
@113,9 mln zł 20.12.2018 20:18

Gościu puknij się w głowę

gość
@Kod95 20.12.2018 22:15

Po części się z tobą zgodzę że kolega nie uwzględnił wszystkich kosztów, ale mogę tylko podpowiedzieć że paliwo na 100% kupują taniej niż my na stacji benzynowej, a ubezpieczenie autobusów też na pewno było wynegocjowane indywidualnie na "dobrych warunkach". I widać też ładnie że między tą najniższą stawką dla kierowców a tą 5500 brutto jest tylko 10 milionów różnicy, a jak na tak duży kontrakt to chyba nie dużo, a kierowcy przynajmniej dobrze zarabiają i zadowoleni raczej by chodzili do takiej pracy.

Kod95
@gość 20.12.2018 23:34

Z tą różnicą załóżmy że orientacyjnie można się zgodzić. Ale pensja brutto to też nie jest koszt całkowity pracownika. Tak czy inaczej ta różnica z grubsza może się zgadzać. Co do innych wyliczeń to i tak nie mają sensu, dodatkowo są jeszcze bardziej bez sensu, bo nie wiadomo co się dzieje z wypłatami, wtedy gdy powinny być a ich nie ma. ZTM rozlicza na czas, a tłumaczenie że bank zatrzymał to dziecinada Kaszuba (No chyba że mają komornika na koncie)

Grześ...

Warbus super firma nawet talony będą na święta. Zachęcamy do rekrutowania papierów. Polecamy pracę w firmie warbus. Przy rekrutacji proszę o kontakt zpanem Adamem super gość i zaangażowany i pomocny szczerze polecam z nim kontakt.

yyyok...
@Grześ... 19.12.2018 12:28

(usunięte przez administratora)chętni do pracy się ludzie znajdą.

yyyok..
@yyyok... 19.12.2018 15:23

Czy wpis który został skasowany marudzą regulamin gowork peel? "jak zaczniecie płacić kierowcom to chętni do pracy ludzie się znajdą" Wstydz się cenzorze oraz warbusie. Jeśli nie zmienicie swojej polityki to ta agonia długo nie potrwa

Stach

Na bal sylwestrowy ma przyjechać p ani prezes to poruszymy ten temat

Bezskuteczna

Jezu jak ja to czytam to śmiać mi sie z was chce ja czekam na pieniadze juz 2 miesiące a juz zaraz bedzie 3 do wypłaty prezesowa nie może oddzwonić jeżeli prosic sie o kontakt I ciężko wydać decyzje dla kadr o wypłate pieniedzy zaraz swieta a rodziny niektóre nie maja jak zrobić swiat

Stach

Panowie kto chętny to proszę zapisywać się na dyspozytorni Warbus organizuje bal sylwestrowy w hotelu Hilton bal jest bezpłatny zapraszamy z małżonkami lub osobami towarzyszącym

warbus kierowca
@Stach 18.12.2018 21:06

Oczywiście pan Adam organizuje...

Kod95
@Stach 18.12.2018 21:06

A byli też mogą?

Mietek
@Kod95 18.12.2018 22:46

Szczury które pouciekały z tonącego statku nie liczą się

Murzyn

Dziś otrzymałem miła niespodziankę 250 zł premii chyba na śledzia nie narzekam na firmę siedzę cicho nie jest źle

Mieczysław fokk
@Murzyn 15.12.2018 19:42

Popieram cię też dostałem 250 zł.miła niespodzianka firma na duży +,też nie narzekam i siedzę cicho taka firmę to że świecą szukać.

zgred pracujacy tu
@Murzyn 15.12.2018 19:42

To chyba wyrównanie za te opóźnienia w wypłacie. A Wy lykacie to jak pelikany ze wam premie dali jahaha

Murzynek
@zgred pracujacy tu 16.12.2018 23:09

Jakie opóźnienia ja w tej firmie zawsze kasę mam na czas dostałem premie albo jakaś podwyżkę b dobra firma na plus a po nowym roku to już całkiem będzie dobrze

zgred ktory tu pracuje
@Murzynek 17.12.2018 09:26

Schizofrenię da się leczyć na prawdę xD takie sa obiecanki ale zobaczymy co bedzie po nowym roku. Lepiej to będzie jak grafik bedzie układany na cały miesiąc kalendarzowy a pensja bedzie placona na czas jak to w normalnych dirmach bywa. Póki co firma Warbus sp z o.o. To dziadtrans który nie szanuje swoich kierowcow

Anonimowa

Co do tej firmy to ja już drugi miesiąc czekam aż wyślę pieniądze dłużnika do komornika Macie może jakiś kontakt do prezesowej bo co dzwonię to nikt nie odbiera telefonu trzeba się prosić o swoje współczuję ludziom którzy tam pracują. Zbliżają się święta a firma Warbus po prostu ludzi nie szanuje jak obiecałam tak sprawę podaje do sądu

Mieczysław fokk

Była panowie wypłata? W sumie mi może zapłacić w styczniu ,bo ZUS przelewa mi na 10, więc w sumie gupio pytam.

Kk
@Mieczysław fokk 10.12.2018 16:15

Była zaliczka

wujek kaszuba
@Kk 10.12.2018 17:58

Żebyście wszystkiego na prezenty nie wydali chamy jedne

Kod95
@wujek kaszuba 10.12.2018 19:30

A Ty na mandaty z jazdy warczącym prostopadłoscianem.

Stefan bierejowski
@Kk 10.12.2018 17:58

A ja dostałem cała wypłatę dlaczego? Uprzywilejowany jestem? Mieciu a ty dostałeś ?!

Stefan bierejowski
@wujek kaszuba 10.12.2018 19:30

Dobrze pań im powiedział panie (usunięte przez administratora)

wujek kaszuba
@Stefan bierejowski 11.12.2018 15:31

2 przelew bedzie na wigilie, Kaszub mi powiedzial. Wtedy warbus przemowi ludzkim glosem

Kod95
@Stefan bierejowski 11.12.2018 15:31

Stefano, to ty?

Stefan bierejowski
@Kod95 11.12.2018 21:54

A kto ? Myślisz że jak jestem Stary to nie umiem posługiwać się internetem ? Ja dostałem cała wypłatę dziwne :/

żmij
@Stefan bierejowski 12.12.2018 16:57

To taka warbusowska tradycja ze na święta nie placa kierowcom, za to na sylwestra łaskawie doplaca resztę ktora sa winni. Rok temu tez tak bylo

Henio

A ja dostałam całą wypłatę plus premia 250 zł

Mietek
@Henio 11.12.2018 19:45

Jastrzębie?

Zostaw opinię o Warbus Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Warbus Sp. z o.o.