Tarczyński S.A.
2 513 6 1

Opinie o Tarczyński S.A.

Zainteresowany_tematem

A jak wygląda praca w biurze? Jestem po Zarządzaniu i inżynierii produkcji i chcę aplikować do działu jakości, analiz produkcyjnych, ewentualnie marketingu. Jak atmosfera, zarobki, szanse na rozwój?

Miki
@Zainteresowany_tematem 15.01.2019 15:45

Szkoda że na tych studiach nie nauczyli czytać ze zrozumieniem. Gdyby tak było to byś bez sensu nie pytał i nie zaśmiecał forum

Zainteresowany tematem
@Miki 15.01.2019 21:03

No właśnie nie widzę żadnego wpisu dotyczącego wymienionych działów. Jeżeli były, to podaj proszę datę, będzie prościej.

Zainteresowany_tematem
@Miki 15.01.2019 21:03

No właśnie nie widzę żadnego wpisu dotyczącego wymienionych działów. Ale jeśli Ty widzisz to podaj datę, będzie prościej. Bo komentowaniem kogo ile nauczyli na studiach też zaśmiecasz forum.

zbe
@Zainteresowany tematem 17.01.2019 15:03

co za młot.... aplikuj wstępną weryfikację tymi wpisami już przeszedłeś, teraz będzie z górki. Szukają tam takich osób

Miki
@Zainteresowany tematem 17.01.2019 15:03

Oki. Generalnie jakbyś poczytał to dział nie ma znaczenia, atmosfera jest fatalna, mobbing intensywny, ciagle poniżanie słowne, ale również podsłuchy, przegląd maili tzw oko prezesa, donoszenie. Prezio z przyboczną gwardią intelektualnych troglodytów pilnuje abyś nie czuł się zbyt swobodnie. Jeżeli to co napisałem Ci odpowiada to aplikuj i powodzenia

Tomasz

Czy napisze ktoś coś więcej o dziale Automatyzacji Procesów Produkcyjnych? Pojawiła się oferta na Robotyka lecz w kontekście poniższych opini mam mieszane uczucia czy warto aplikować ?

Nie Robot
@Tomasz 10.01.2019 18:13

Warto. Tylko robot tam wytrzyma

Milionerzy

Nie rozrabiaj, nie podskakuj... Siedź na d***e i przytakuj! :)

Szukasz pracy?

MM

Kasują niekorzystne opinie.Jest az tak zle? :D

Lola

Witam, jak obecnie wygląda praca w biurze? Czy pracuje się od 7:30 do 15:30 ? Czy są nadgodziny ? Jak atmosfera i podejście do pracownika ?

Ada
@Lola 04.01.2019 12:03

Parcujemy od 7:30 i zostajemy do momentu kiedy nasz Jaśnie Panujący Prezes pozostaje w firmie. Nadgodziny są - oczywiście niepłatne. Atmosfera - wspaniała

Lola
@Ada 04.01.2019 22:20

Jak wynagrodzenie ? ile osoba zaczynająca pracę może zarobić ?

Ada
@Lola 05.01.2019 13:54

Najniższa krajowa

xx
@Lola 05.01.2019 13:54

Po co pytasz. Chcesz (usunięte przez administratora) po 12 godzin mając płacony tylko etat ? Nie odbierać nadgodzin ? Liczyć się z tym że ktoś wejdzie i ryknie na ciebie bo krzywo siedzisz ? Zarobisz 2500 na rękę. Ja bym wolała w markecie

HONOROWY

Opinia na temat pracy na stanowisku MOBILNY MERCHANDISER : Praca nie należy do lekkich i przyjemnych.. Towaru jest dużo, rózne gramatury, smaki itp itd. Za każdym razem trzeba wszystko przeglądnąć, sprawdzić daty, zrobić ew reklamacje wad jakościowycy (tak do tej pory robili to przedstawiciele handlowi, ale przecież nie moga sie przemęczać więc dodano ten obowiązek merchom, dodam że kosztem ich czasu pracy i 0zł wiecej). Dodatkowo na większości sklepów kierownictwo, które traktuje Cie jak powietrze i nie chce Cie widzieć- bo nie jestes PH wiec nic z Tobą nie załatwią. Praca jest NIBY na etat a tak naprawdę masz jeździć dopóki nie zrobisz wszystkich punktów(robisz nadgodziny ktore nie zostana Ci wypłacone , a jedynie możesz je odebrać w jakiś inny dzień jak skończysz wcześniej) Więc zdaża się, że rypiesz po 10-12h bo ktoś ułożył Ci "świetną trasówkę" i jeździsz zygzakiem po województwie. Wizyt miało być 6 dziennie (tak mówiono na rozmowie o pracę) w praktyce okazało się że jest ze 2-3x w tyg po 7 wizyt.. Wszystko musisz notować w tablecie, a do tego jeszcze na koniec dnia pisać raport(w którym jest to samo co w programie z tableta i ktory malo kto czyta sick!) Dostajesz auto do pracy, ale nie do uzytku prywatnego (Dopiero po 3 mcach pracy) ale juz od 1 dnia masz sie tym autem zajmowac (tankowanie, mycie,ew serwis itp) wszystko musisz klepac w tableta co do kilometra, bron boze sie pomyl! Benefity : lux med - spoko za free, multisport nie mialem ale nie jest za darmo tylko za kase, zeby dostac bony na świeyta musisz wyslac do firmy PITy rodziny i swoje... swietnie podziel sie z nimi swoimi zarobkami i dochodami, pewniie lubia to wiedziec i dadza Ci moze 200zł. Przełożeni- nie dbaja o nic jak tylko o swoje targety i swoje stanowisko, maja to w (usunięte przez administratora) czy ktos Cie pobije w robocie czy zwyzywa , masz siedziec cicho, nic sie nie odzywac i robic serwis- dobro firmy najwazniejsze! A jak cos odbakniesz , to od razu wylotka bo "firmie to szkodzi". Żadnej sprawiedliwości i poszanowania dla pracownika i jego czasu wolnego po etatowych 8godzinach. Także idealny pracownik w tej firmie to taki, który nie ma swojego zdania, nie dopomina sie o swoje, robi co mu karzą jak niewolnik u Pana i do tego robi dobrą minę do złej gry. Jesli nie masz jaj, lubisz być popychadłem to praca dla Ciebie :) Aaaa i trzeba wspomnieć o awansach, obiecuja a potem i tak zatrudniają PH z kilkuletnim co najmniej doświadczeniem zamiast awansowac mercha, który juz pracuje długo. Tak obiektywnie to wygląda z mojej strony, mam nadzieje że komus pomogłem podjąć właściwą decyzję, a jeżeli nie to zobaczy w praktyce czy to co pisałem to prawda :) Pozdrawiam!

Pieszczoch
@HONOROWY 19.10.2018 21:41

Samochód dają pod dom czy odbierasz co rano z jakiegoś miejsca?

Książę Wielmożny Pan
@Pieszczoch 03.01.2019 18:21

Noo niestety odbierasz w firmie ale dowożą cię karocą 6 konną.

Asd-_^

Witam serdecznie forumowiczów. Widzę ze ile ludzi, tyle opinii, natomiast prosił bym o rzeczowa odpowiedz dotycząca stanowiska KAM - Key Account Manager (Śląsk); jakie uposażenie / narzędzia na w/w stanowisku, liczebność klientow, orientacyjna stawka wynagrodzenia...? Z góry serdecznie dziękuje za informacje.

Kama
@Asd-_^ 22.12.2018 05:25

No raczej wiele osób, ale opinia jedna. Wniosek: omijaj tą firmę z daleka

Asd-_^
@Kama 22.12.2018 11:58

Kama - a możesz uściślić swoją wypowiedz i podać konkrety o które prosiłem ?:-) z góry dziękuje.

Laska
@Asd-_^ 24.12.2018 21:28

jeśli masz problemy z przeczytaniem opinii o firmie to przyjmij ofertę. W tej firmie nauczyłam się jednego. Prawie każdy kto przychodził z zewnątrz szybko się zwijał, bo takie podejście tylko tu. Dlatego tak rozwinięte mają programy stażowe, bo stażyści nie mają wyboru. Chcesz to idź

Relik
@Laska 31.12.2018 21:07

Dlaczego stażyści nie mają wyboru ?

Trolololo
@Relik 02.01.2019 09:46

Program jest ustalony z góry i poniekąd nie masz wyboru bo albo przypasujesz albo sprytnie się Ciebie pozbeda

Laska
@Relik 02.01.2019 09:46

Gdzie pójdziesz po studiach ? Tarczyński cię zatrudni. A stażysta się postawi ?

LoLO

Witam, jak wyglądają projekty stażowe w firmie Tarczyński ?

Stażysta
@LoLO 17.12.2018 16:55

Wspaniale

LoLO
@Stażysta 17.12.2018 21:40

Mógłbyś powiedzieć coś wiecej jak wygląda cały staż, rekrutacja, zarobki?

ex
@LoLO 18.12.2018 11:01

już mówię. zarobki jak w każdej przeciętnej firmie. byle korpo da ci więcej na stażu. Rekrutacji za moich czasów praktycznie nie było. brali jak leciało bo z 50 osób zostaje po roku może dwie. Jak się pracuje ? Domyśl się i poczytaj komentarze których jeszcze nie usunęli

loLo
@ex 19.12.2018 15:46

A kiedy odbywaleś staż ?

Xoxoxo
@LoLO 17.12.2018 16:55

Jeżeli jesteś po studiach to śmiało możesz spróbować, selekcja jest taka o jakiej wspomniano wcześniej o atmosferze nie wspomnę bo masz od tego cały temat i nie ma w tym żadnej przesady :) na pewno po takim doświadczeniu będziesz potrafił docenić przyszłych pracodawców bo w dzisiejszych czasach ciężko spotkac taki cyrk jaki dzieje się w ujezdzcu :)

loLO
@Xoxoxo 23.12.2018 18:13

A będę wstanie czegoś się tam nauczyć czy będę tam służyć jako tania siła robocza ?

Xoxoxo
@loLO 26.12.2018 00:59

A jaki staż Cię interesuje dokładnie? Kierowniczy czy technologiczny?

ex
@loLO 26.12.2018 00:59

Nie nauczysz się niczego. Większość rzeczy jest dostępna dla garstki wybranych, a próbując się coś dowiedzieć będziesz odbierany jak szpieg. Praca odtwórcza. Ktoś zleca ci zadanie, ty je wykonujesz, nie pytając dlaczego, po co i czemu

loLo
@ex 26.12.2018 11:40

A mogę wiedzieć kiedy odbywales staż ?

Kim
@loLo 26.12.2018 16:12

A co łudzisz się jest lepiej i dostaniesz tam pracę marzeń hahahaha

Piotrek

Jak wyglądają mieszkania pracownicze ?

Ka

Proszę napiszcie jak wyglądają warunki w Tarczynskim na stanowisku Przedstawiciela Handlowego

HR Manager
@Ka 13.09.2018 19:08

Są bardzo dobre i atrakcyjne. Dostajesz ok(usunięte przez administratora), skoda superb, iPhone, ipad, macbook, bogaty pakiet socjalny ( prywatny lekarz 24 h dla Ciebie i rodziny, prywatny trener osobisty w ramach Ultra Premium Hyper Benefit) umowa o prace z zagwarantowaną roczną odprawą. Dodatkowo super atmosfera, wsparcie przełożonych na każdym szczeblu, rozwój kariery w ramach „Zostań Prezesem”, chyba większość opisałem a jeżeli coś pominąłem to zachęcam dobpoczytania wpisów poniżej na forum bi chyba nie czytałeś

HR Manager
@HR Manager 13.09.2018 23:26

A dlaczego usunęliście kwotę wynagrodzenia??? Czy to niezgodne z regulaminem??? Myślałem, że to forum służy dystrybucji informacji, ale chyba nie

Siwy
@Ka 13.09.2018 19:08

Warunki super, wysokie zarobki, tel, iPod, auto służbowe również do prywatnego korzystania. Trzeba po prostu się wykazać.Warto! Najlepsi zostają i pracują po 10, 15 lat a nieroby nawet 3 miesięcy nie przepracują. Chcieliby zarabiać ale też leżeć i pachnieć. I to właśnie oni zaraz tutaj negatywnie napiszą bo co mają do roboty jak nigdzie ich nie chcą.

Wstrząśnięty nie zmieszany
@Siwy 22.12.2018 18:52

Ho ho ho ho pan z zarządu czy właściciel? (usunięte przez administratora) albo(usunięte przez administratora)Tak panie prezesie, oczywiście panie prezesie jak najbardziej panie prezesie

Święty Mikołaj

Święta w domu czy w pracy ?

Pracownik
@Święty Mikołaj 21.12.2018 15:57

Nooo w pracy, niestety

MINISTRANT
@Pracownik 22.12.2018 07:47

Czy kiedykolwiek produkcja staje ze wszyscy maja wolne czy działa okrągły rok ?

WILCZUR
@Święty Mikołaj 21.12.2018 15:57

W pracy jak zawsze, wszyscy jesteśmy zadowoleni :)

Brodacz

Co łączy normalnych, kulturalnych, inteligentnych facetów którzy potrzebują lekkiej odmiany ? Zapuszczaja brody. A co łączy dyktatorów? Adolf, Stalin, Hussein, Pinochet? Szczur pod nosem; ) A co na to Tata? Mam i ja! :))

Pracownica produkcji
@Brodacz 18.12.2018 11:08

Pozdrawiam wszystkich brodaczy!

Brodacz

Jak na dyktaturę przystało niewygodne posty są szybciutko usuwane. No cóż, pudrem syfa nie da się wyleczyć ale próbujcie :)

skrzynek

Czytam i jestem pewien obaw co do stanowiska PH do sieci. ? Czy ktoś może konkretnie odpowiedzieć Pozdrawiam Grzegorz

Pracownik
@skrzynek 16.12.2018 15:11

A jakie inne konkrety poza tymi co masz poniżej byś chciał? Temperatura wody w kiblu? Ilość miejsc parkingowych? Rodzaj opon do samochodu służbowego? Marka sprzętu podsłuchowego? Ilość obelg w tygodniu? Czy wyzywają tylko w języku polskim? Czy po 12 godz pracy możesz buc już w domu? Co jeszcze chcesz wiedzieć?

kasia
@skrzynek 16.12.2018 15:11

Grzegorzu, jakie jest pytanie?

Kb

Cześć. Interesuje mnie praca w tej firmie jako pakowacz. Jak wyglądają stawki i czy praca jest ok?

Syn
@Kb 11.12.2018 11:08

Praca ok. Pensja ok 5000 brutto. Atmosfera super. Właściciel czasami osobiście pakuje towar. Jak kończyny to zaprasza nas na pizzę albo pyfko. Super jak w rodzinie. Kochamy go i wspieramy w działaniach. Polecam

Pracownik
@Kb 11.12.2018 11:08

Jest super. Zarobki rewelacja. Atmosfera słodka. Socjal jak marznie

Inny
@Kb 11.12.2018 11:08

Tak jak koledzy piszą, naprawdę warto, kultura pracy na najwyższym poziomie, nigdzie indziej taka nie panuje. Zarobki najwyższe w okolicy jak nie w Polsce. Potrzebujesz wyjść wcześniej z pracy coś załatwić nie ma problemu. Kazdy weeked masz wolny, kazde swieta. Właściciel pomocny i uczynny, można do niego iść z każdym problemem. Firma promuje rodzinę na każdym kroku.

DW

W firmie wmawia się ludziom, że to nie korporacja - prawda jest taka, że zatrudniają korporacyjnych oszołomów, na wyższe stanowiska, którzy wprowadzają swój coachowo-korpo bełkot i swoje dziwne zasady co sprawia, że daleko jej do firmy rodzinnej. Aby się tam utrzymać, nie wystarczy ciężko i uczciwie pracować, niestety trzeba być albo grać przed nimi cwaniaka.

Wasaty

Ciekawe co będzie jak Ukraina od nowego roku ucieknie do Niemiec :)

Bea

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: nie gnoić

Adrian
@Bea 21.11.2018 21:03

No tak, ale wtedy odpadła by mu duża doza przyjemności i satysfakcji

Nick

Mam pytanie. Czy o tej sy fiarskiejfirmie może ktoś powiedzieć coś dobrego? Ciągły mobbing i niszczenie ludzi przez właściciela i kierownictwo nie przeszkadza nikomu?

Rafał
@Nick 18.11.2018 17:49

Gdzie usłyszałeś takie kłamstwa? Jest naprawdę rodzinna atmosfera.

Miszcz
@Rafał 19.11.2018 08:31

Jeżeli należysz do rodziny to tak

Junior
@Nick 18.11.2018 17:49

Co się dziwić jak tam 90% ludzi to zacofany ciemnogród, lubią upodlenie jak w średniowieczu ;)

Ania

Chciałabym tylko napisać, że szukałam pracy i aktualnie jestem zatrudniona w firmie Tarczyński i wszystkie te bajki poniżej, które tak oczerniają firmę powinny zostać usunięte. Jestem mega zadowolona, że zamiast słuchać tych opinii przyjęłam się do tej firmy. Zachęcam wszystkich, w firmie panuję atmosfera, którą trudno wyczytać w tych komentarzach. Może mój pierwszy coś zmieni. Jest Super!

Zuza
@Ania 26.10.2018 14:19

Aniu. Super. Napisz proszę oponię po 3 miesiącach o ile Cię nie zwolnią wcześniej.

Hahahaha
@Ania 26.10.2018 14:19

Od czasu do czasu Panie z HR muszą coś pozytywnego napisać, bo jakby to było hahaha.... Kup Aniu młotek i (usunięte przez administratora)się nim w łeb...

Inny
@Ania 26.10.2018 14:19

1 I 12 listopada masz wolne ? Bo ja spędzam w tych dniach czas z rodziną a słyszałem że większość żołnierzy Jacka spędza czas w pracy :) Może jak będziesz posłuszna to w Boże Narodzenie dostaniesz jeden dzień wolnego lub będziesz mogła wyjść wcześniej (po 9h z pracy) Ps. Też już mówisz "tatuś" na szefa ?

Tatko
@Ania 26.10.2018 14:19

1 i 12 listopada masz wolne ? Bo ja w tych dniach spędzam czas z rodzina a słyszałem że poddani Jacka spędzają czas w pracy :) Spokojnie jak będziesz posłuszna to może na bożenarodzenie dostaniesz dzień wolnego lub będziesz mogła wyjść wcześniej z pracy - po 9h a jako prezent za ciężka pracę dostaniesz jeszcze paczuszkę z kabanoskami, rodzina się ucieszy. PS. Tez już mówisz "TATUŚ" na Właściciela ??

Miki
@Ania 26.10.2018 14:19

Ania. Co tak cicho? Pracujesz tam jeszcze ? Czy już Cię wy yeah bali?

Zdeniu
@Miki 10.11.2018 18:32

Robi nadgodziny nie ma czasu pisać

Rudy
@Ania 26.10.2018 14:19

Aniu super pozdrów dział kadr!!!

romek

niech was reka B broni tam isc do pracy, wyzysk a marne pieniadze, a kadra zarzadzajaca to ludzie ktorzy sa bez serca, zwykle hieny! Moje sugestie dla Tarczyński S.A.: pozwalniac te panienki Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zwolnic kadre zarzadzajaco, jest beznadziejna

Szelestszufli

2/6 to i tak wysoka ocena nie wiem jak jeden gość może tyle lajkować że jest taka ocena wysoka

pootras

Zauważyłem, że dość często pojawiają się rekrutacje do działu exportu. Tak często zmieniają się pracownicy w tym dziale czy tak mocno się on rozbudowuje? Będę wdzięczny za odpowiedź

Były pracownik
@pootras 16.10.2018 09:17

Nie szanują pracowników

Dominik
@pootras 16.10.2018 09:17

Cześć Kolego, Na początku nadmienię, że w przeciwieństwie do innych komentarzy ten jest zamieszczony przez wciąż zatrudnionego pracownika firmy. Eksport się rozwija i potrzebują nowych pracowników. Pamiętaj jednak, że tak jak w przypadku innych działów sprzedaży, Managerowie Exportu mają określone targety do uzyskania więc i pewna rotacja w tym dziale występuje.

PH z Henryk Kania
@pootras 16.10.2018 09:17

Gdybym tylko miał możliwość przejścia do tak mocno rozwijającej się firmy, nawet bym się nie zastanawiał. Jeśli masz możliwość iść na rozmowę to gratulacje, wybierają tam tylko najlepszych w Polsce. Słyszałem wiele dobrego o Eksporcie, mimo iż są negatywne opinie na Firmę. Może kiedyś też będę miał szanse!

Majestro
@pootras 16.10.2018 09:17

Hahahahahahah w exporcie jest mega rotacja. Wszyscy, którzy go tworzyli już tam nie pracują. Zwolnili się lub pod byle pretekstem zostali zwolnieni. Niech Cię ręka boska strzeże przed aplikowaniem. Firma i zarząd dzicy a ludzi szkoda

Majestro
@PH z Henryk Kania 16.10.2018 15:05

Ty to lepiej z tego HK uciekaj bo tam export od 20 lat na tym samym poziomie. Z ostatnim klientem się pokłócili wiec spadnie.

Majestro
@Dominik 16.10.2018 14:43

A gdzie się rozwija? W UK nic, w Irlandii nic a w Niemczech myśleli, że coś zwojują i też nico. Produkty super ale zarząd The Bilny

xd
@pootras 16.10.2018 09:17

Słuchaj tych kupionych opinii a po nocach spać nie będziesz

Adam
@Dominik 16.10.2018 14:43

Co ty za głupoty wypisujesz. W eksporcie nikogo nie ma. Została jedna osoba, która pracuje od jakiegoś czasu. Reszta to mega rotacja

Dominik
@Majestro 16.10.2018 21:20

Znam skalę wzrostu eksportu - te dane przekazywane są nam regularnie. Niestety nie jego kierunki.. Śmiem jednak twierdzić, że rozwój widoczny jest gołym okiem. Podzieliłem się swoimi odczuciami i obserwacjami - nie agituję ale też nie odradzam tak namiętnie jak inni, którzy pewnie nigdy nie pracowali w TSA bądź nie pracują od dawna.

pootras
@PH z Henryk Kania 16.10.2018 15:05

A jaki region obsługujesz dla Kani? Jak tam u nich wygląda robota?

Majster
@PH z Henryk Kania 16.10.2018 15:05

A który region masz na południu u Kani? Jak się w ogóle u nich pracuje?

PH z Henryk Kania
@pootras 17.10.2018 08:35

@Pootras, nie mogę podać Ci regionu wystawiłbym się na niezbyt komfortowe rozmowy. Wszyscy chyba zdają sobie sprawę, że wszędzie są targety i indywidualne plany. Od zawsze mówi się, że się nie da, jest ciężko, a jednak Ci najlepsi i tak zostają. Wszyscy by chcieli wypłaty za darmo. U nas jest w porządku, natomiast wszyscy wiedzą, że wynagrodzenie w TSA jest jedno z największych. Pewnie za tym idą duże plany, ale to tylko stawia ich w świetle jako lider i dlatego szukają ambitnych ludzi. Mają pełne prawo, aby wymagać najwięcej.

Leon
@PH z Henryk Kania 17.10.2018 12:53

TSA dużo płaci ale traktuje ludzi jak śmieci. Ciągła inwigilacja gps, telefon i mail. Fatalne traktowanie na spotkaniach. Brak stabilizacji. Wylatujesz za drobiazg. Kania płaci najmniej z wszystkich zakładów mięsnych, ale sytuacje ma stabilna i nie czepia sie o bule co. Decyduj sam. Dużą łyżka ale szybko czy bardzo malutką ale długo :))

globtroter
@Leon 17.10.2018 20:58

DUŻĄ I SZYBKO! Najwyżej zmienisz pracę :) ...a tak serio - czy każdy dział w tej firmie jest taki sam? Też mnie korcił ten EXPORT i zastanawiam się czy przy tak dużej organizacji wszędzie atmosfera jest identyczna? Macie jakieś doświadczenie jak jest w Exporcie firmy TARCZYŃSKI? /nie na produkcji ;)/

Maja
@globtroter 18.10.2018 08:40

W tej firmie atmosfera jest wszędzie taka sama, gdyż tworzą ją te same osoby właściciel, zarząd oraz przy doo pasy

globtroter
@Maja 18.10.2018 14:45

Hej, rozumiem, że pracujesz / pracowałas w Exporcie lub dziale z nim ściśle współpracującym i potwierdzasz ze swojego doświadczenia? pytam bo mam już kilka firm w swoim cv a zarówno działy jak i same podejście do nich się bardzo różniły we wszystkich z tych firm. Będę wdzieczny za odpowiedź. G.

Maja
@globtroter 19.10.2018 09:43

Nie pracowałam w dziale eksportu, ale na przestrzeni dłuższego czasu znałam sporo osób jakie się tam przewinęły. Problem polega na tym, że cała firma jest toksyczna i nie warto sobie psuć życia pracę w tym miejscu. Całe forum na temat tej firmy jest prawdziwe i nie jest przerysowane. Natomiast odpowiedz sobie na kilka pytań i sam stwierdzisz czy chcesz tam pracować Czy w poprzednich firmach, ktoś miał podgląd do Twojej poczty i czytał maile? Czy w samochodzie lub na komórce miałeś podłączony podsłuch? Czy ktoś wywlekał podsłuchane i prywatne rozmowy na forum, aby Cię ośmieszyć? Czy byłeś wyzywany i poniżany? Czy każdy Twój ruch był monitorowany i czy byłeś odpytywany co robiłeś w tym czasie? Czy byłeś straszony zwolnieniem średnio raz w tygodniu? Czy spotkałeś się z seksistowskim traktowaniem (jesteś mężczyzną, więc pewnie nie)? Jeżeli na, większość pytań odpowiedziałeś sobie nie, to nie jest to firma dla Ciebie pomimo wysokich zarobków.

Maja
@globtroter 18.10.2018 08:40

Wejdź na LinkEdina i poszukaj byłych pracowników Eksportu. Skontaktuj się z nimi, to opowiedzą Ci wiele ciekawych i przydatnych rzeczy ;) Ja jak wspomniałam przy wcześniejszym wpisie nie pracowałam w tym dziale

PHacz
@PH z Henryk Kania 17.10.2018 12:53

Hej. A u Kani dalej troszkę lepsza najniższa krajowa + uznaniowa do ręki, ale nic pewnego?

PHacz
@PH z Henryk Kania 17.10.2018 12:53

Nooo i oczywiście Yaris bez klimy

Beata

Jakie warunki pracy i jakie zarobki na stanowisku Fakturzystka?Pojawiło się ogłoszenie Z góry dziękuję za pomoc!

Maja
@Beata 19.10.2018 06:14

Warunki pracy jak na całym forum, zarobki ok

Hsnsn
@Maja 19.10.2018 14:57

Zarobki bez szału, chyba że na warunki okolicznych miejscowości, tyle ze to same wsie, sporo więcej płacą w wiekszych miastach jak Wroclaw specjalista jak i zwykłym "pracownikom administracji".

Dżony

Czy znajdzie się choć jedna osoba na forum co napisze cis dobrego o tej firmie?

Martens
@Dżony 21.09.2018 22:45

Nooo chyba nie ma. Pracowałem tam kilka lat temu i nic gorszego mnie w życiu nie spotkało. (usunięte przez administratora) prostactwo i buraczanosci właściciela oraz kadry kierowniczej wykańcza wszystkich. Szkoda bo najlepsze wędliny na rynku okupione cierpieniem i krzywdą ludzi.

Jacek
@Dżony 21.09.2018 22:45

Ależ bardzo proszę. Atmosfera jest super. Pracuję tam od samego początku. Właściciele to wspaniali ludzie, którzy dbają nie tylko o pracowników, ale okolicznych mieszkańców. Podsłuchy są, ale dla dobra ludzi. Pracownicze maile są śledzone aby pomagać w przypadku problemów. Donosy są, ale nikt ich nie traktuje poważnie. Rotacja jest bardzo wysoka, gdyż ludzie lubią zmiany i adrenalinę

Radek
@Jacek 23.09.2018 23:42

Ależ Jacku to wspaniała koncepcja jest i wspaniały pomysł. Tez tak uważam, że tak jest jak mówisz. Oczywiście. Bardzo dobrze. Hohoha tylko TSA. To byłem jak (usunięte przez administratora)

Włodek
@Jacek 23.09.2018 23:42

Tez uważam ze jest bardzo dobrze. Nikt nie dba o nas tak jak (usunięte przez administratora) nasz kochany jedyny wspaniały i na tą okoliczność najmądrzejszy

hrabina
@Martens 22.09.2018 22:32

Jaką krzywdą i cierpieniem ludzi.... widocznie im pasuje tam praca i nękanie. W dzisiejszy czasach to pracownicy dyktują warunki a nie pracodawcy, no ale tam pracuje ciemnogród i tyrają na nowe mercedesy i porsche. Zawsze w nagrodę mogą popatrzeć, zdjęcie sobie zrobić a niektórzy nawet na myjnie podjechać i zatankować.

Martens
@hrabina 28.09.2018 22:46

Co nie zmienia faktu, że cała góra ma ludzi za nic, gno jąc ich każdego dnia. Wyzysk, feudalizm i brak poszanowania dla podstawowych ludzkich wartości

Ada
@Dżony 21.09.2018 22:45

Noo niestety. Nie znajdzie się:(

Megi

Gdybym nie przeżyła to bym nie uwierzyła. Nie kieruję się nigdy opiniami z tego portalu bo pracowałam w kilku firmach, które mimo złych opinii okazały się w porządku. Tutaj niestety większość wpisów to prawda.

HR
@Megi 01.10.2018 15:55

To może jakieś konkrety, ku przestrodze innych

RH
@HR 01.10.2018 22:56

mało ich masz poniżej? Wszystkie prawdziwe.

HR
@RH 02.10.2018 21:11

Im więcej konkretów tym lepiej. Szczególnie na temat takich toksycznych firm.

Sysuniu

Czy ktosz z wasz wie jakie właściwości poszada tejafiu?? Idzie jeszeń i trochę się przeziębiłem. Szerdecznie pożdrawiam. Pjoter

Symon
@Sysuniu 27.09.2018 22:26

Polecam oscillococcinum Pozdrawiam Symon

anonymous

Witam,pojawiło się ogłoszenie na portalu pracuj.pl Dotyczy stanowiska Ph Nysa,opolskie, ktos cos jakies info?ile ph moze zarobic?jaka podstawa netto?

HR Manager
@anonymous 22.09.2018 00:18

Są bardzo dobre i atrakcyjne. Dostajesz ok kilkanaście tysia, skoda superb, iPhone, ipad, macbook, bogaty pakiet socjalny ( prywatny lekarz 24 h dla Ciebie i rodziny, prywatny trener osobisty w ramach Ultra Premium Hyper Benefit) umowa o prace z zagwarantowaną roczną odprawą. Dodatkowo super atmosfera, wsparcie przełożonych na każdym szczeblu, rozwój kariery w ramach „Zostań Prezesem”, chyba większość opisałem a jeżeli coś pominąłem to zachęcam dobpoczytania wpisów poniżej na forum bi chyba nie czytałeś

Bartek

Ludzie w tej firmie mają (usunięte przez administratora) w głowie, zwalniają osoby z doświadczeniem, wiedzą i kompetencjami... I tak już nie ma kto pracować, w każdym biurze kamera z podsłuchem, zero prywatności a dziady lużą (usunięte przez administratora) prezesowi i trzymają paluszka prosto w dupce.. Żal, żenada i posmiewisko... Gratulacje dla tych którzy odeszli!!!!!

Janusz
@Bartek 17.09.2018 23:11

Pracują same klakiery i sługusy, armia z okolicznych wioch która trzyma się rękami i nogami w tej firmie bo dobrze wie że nikt ich nie zatrudni nigdzie indziej patrząc na ich aparycje,charyzme czy wykształcenie. Tam kadra kierownicza ma problem żeby maila napisać bezbłędnie A co dopiero się wysłowic... no ale przykład idzie z samej góry to nie ma się czego dziwić. Swój ciągnie do swojego.

Dobra duszyczka

Kto się chu*em urodził - kanarkiem nie umrze... ????

Zostaw opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.