SOBOTEL SP Z O.O.

Adres: Al. św. Anny 16, 55-050 Sobótka

NIP: 8961543177 KRS: 0000426784

SOBOTEL SP Z O.O.
5 60 6 1

Opinie o SOBOTEL SP Z O.O.

gosc sylwestrowy

Bardzo udany sylwester Jedzenie bardzo pyszne ,obsluga szybka , bylo super To juz nasz czwarty bal w Sobotelu W nastepnym roku tez bedziemy Pozdrawiam szefa i cala ekipe Do zobaczenia

loli
@gosc sylwestrowy 05.01.2019 09:37

Ja tez jestem bardzo zadowolony ubawilem sie z moja sympatia do bialego rana Impreza udana mloda obsluga SUPER Jedzenie bardzo smaczne i pieknie podane Jednym slowem szef spisal sie na 6 pozdrawiamy

Exel
@loli 05.01.2019 18:16

Jasne i piszesz opinie tutaj? Niezła ściema ???? skoro taki (usunięte przez administratora) to czego nikt z tej samej ekipy nie wroci za rok. Jedzenie śmierdzące stare z nowym zmieszane Odgrzane sałatkibez smaku

Jan
@Exel 07.01.2019 06:24

Brałeś udział w tegorocznym sylwestrze organizowanym przez firmę SOBOTEL? Rzeczywiście jesteś niezadowolony z jedzenia? Zgłaszałeś może swoje uwagi szefostwu firmy? Co mógłbyś napisać na temat obsługi kelnerskiej, która tego dnia obsługiwała imprezę? Wyraź proszę swoje zdanie na ten temat.

gosc
@Jan 11.01.2019 14:26

Jedzenie bylo bardzo pyszne ,smaczne swiezutkie i zawsze takie jest , dlaczego tak oczernia ta osoba pytam dlaczego ???

gosc sylwestrowy

Dolaczam sie do opini na temat bardzo udanego sylwka Bylo naprawde super! muzyka, potrawy pyszne pieknie podane Mloda obsluga sprytna bardzo mila Dobra organizacja

grupka gosci

Piekny sylwester swietni ludzie bardzo dobra kuchnia i organizacja muzyka do bialego rana Rewelacja

Sobotczanin

Sylwester w Sobotelu udany rewelacyjny!! ubawilismy sie super

Natalia

Widzę, że większość opinii pochodzi od klientów Sobotel Piotr Miękus - a jak przedstawia się sytuacja pracowników? Jak wygląda praca - w jakich trybach się pracuje? Czy grafik jest elastyczny, brane są pod uwagę dyspozycje pracowników? Czy ten pracodawca zapewnia jakieś dodatkowe benefity?

Jor ex
@Natalia 18.03.2018 00:34

Opinie pisze sobie sam, albo jego znajomki. Grafik elastyczny... 3 w pracy 1 wolnego. "urlopu nie dam bo..." Benefity to... hmm... co chcesz to będziesz miała obiecane haha Dyspozycje sporadycznie tak. Niewiasty trzymać się z dala. Zwłaszcza te poniżej 30!

Sex sex
@Jor ex 19.03.2018 21:25

Ciebie tez uwiodl? Mnie wykorYstywal w pracy wzamian za zblizenia.

Mef
@Jor ex 19.03.2018 21:25

Moja kolezanke tez obmacywal

NiePracownik
@Mef 27.03.2018 00:04

Na samej rozmowie znajoma dostała propozycję, że w pokoju na górze można też porozmawiać i po podziwiać widoki...

ona.ż
@NiePracownik 13.11.2018 14:54

Niemoralne propozycje to ich codzienność!

zadowolony pracownik
@Mef 27.03.2018 00:04

Mnie nikt tam nie obmacywał, a pracowałam. Piszę jeszcze raz, ze nic takiego nie widziałam, a zobaczyłabym!!! To niech ona idzie na policję, do prokuratury. Kto obmacywał i kiedy? Kogo i gdzie? Konkrety ludzie piszcie, a nie oczerniajcie!!! Jak nie ma konkretów to są zwykłe pomówienia.

zadowolony pracownik
@Natalia 18.03.2018 00:34

My mieliśmy siłownie za darmo, normalne przerwy. Trzeba pracować i myśleć jak w każdej pracy, ale nie było źle. Normalna praca. Bez szału, kasa ogólnie na czas, nadgodziny płacone, a nie zawsze w innych miejscach w okolicy są płacone. Grafik ok, czasem dłuższe godz, ale nie było źle. Ogólnie luz. Nie jak tu piszą (usunięte przez administratora) czy jakoś strasznie.

Były pracownik
@zadowolony pracownik 16.11.2018 20:13

I tylko dwa razy płakałas przez niego jak Cię potraktował! Xd

Taanna

Gdzie te konkrety w tv i gazetach? Bo chyba coś nie wyszło z tymi oskarżeniami. A tak na marginesie wyciąganie pieniędzy na siłę dobrze się nie kończy i wciąganie innych osób w swoje gierki-jak widać. ????

Jan
@zadowolony pracownik 16.11.2018 20:13

Często zdarzało się tak, że trzeba było pracować dłużej w firmie Sobotel? Wspomniałeś również o tym, że grafik, który obowiązywał w tym miejscu pracy, był dla Ciebie odpowiedni, dlatego zastanowiło mnie, czy była możliwość, aby dostosować grafik do swoich potrzeb? Czy raczej to pracodawca z góry go ustalał i nie było już możliwości, aby coś zmieniać? Odpowiedz, proszę.

micho
@zadowolony pracownik 16.11.2018 20:08

róbujesz sam się bronić/ kyltury się naucz izachowania-moze mniej wciagaj , co? nie panujesz nad tym co robisz, kazdy kto był ten wie-nawet w stosunku do gości nbrak podstaw ataki wykształcony w hotelach europejskich hahahh chyba jak sam sobie namalujesz hahahahaahahaah

grupka gosci
@Były pracownik 16.11.2018 22:14

Nigdy nie plakalam szef super pracodawca

grupka gosci

SUPER UDANY SYLWEK!!

Grażyna

Nie ma się co dziwić. Super pracodawca i jak widać ludzie szanują tu pracę. Tylko pozazdrościć.

Jan
@Grażyna 07.10.2018 20:05

Jesteś zadowolona z pracy w firmie Sobotel Piotr Miękus? Jeżeli możesz, to napisz szczegółowo, jak wyglądają warunki zatrudnienia, które oferuje pracodawca? Od początku zatrudnienia można liczyć na umowę o pracę?

Były pracownik
@Grażyna 07.10.2018 20:05

Nie dziwne jest to ze jest ciągła rotacja ? Byłych pracujacych masa. Ale nikt nie może się odezwać. Dlaczego? Pomyślcie!! Nie polecam tego miejsca nawet na jeden dzień

KLAudixon
@Były pracownik 09.11.2018 12:39

To prawda, co chwilę nowe twarze. Pewnie obiecanki cacanki a młode głupie istoty się nabierają na awanse podwyzki i zapieprzają od rana do nocy. Niedługo w całej okolicy nie będzie chętnego i co wtedy sam Piotruś bedzie w dwoch hotelach pracował? Ciekawe. A co do wypowiedzi innych ciekawe gdzie taka miła atmosfera, bo chyba nie o tym Misiu piszesz. Wchodząc widać że jedna bądz dwie dziewczyny biegają łamiąc karki a Pan wielmozny siedzi i pieprzy głupoty do gości. Śmiech na sali. Żałosne po prostu. A co z tą dziewczyną co jej palce poucinało? Tez sama sobie wymyśliła? Czy tez hejt? Tylko jak widać hejt się ciągnie od paru lat

Były pracownik
@KLAudixon 16.11.2018 20:13

Nie wierzcie w te bzdury ludzie. Opinia w okolicy sama się nie wzięła na tego człowieka!! !!!! Prawda że łatwo się pisze anonimowo, ale skoro jesteście tak ZADOWOLENI to tak samo podajcie imię i nazwisko,łatwo można sprawdzić. Przecież wiadomo że to kolejne dobre opinie ze strony P.M!!! Żenada totalna w ten sposób się bronić Gdyby było dobrze ludzie pracowali by nadal czyż nie? Jaka jest rotacja to się w głowie nie mieści. Raz dziewczyna już po pierwszym dniu swojej pracy tam wybiegla zapiekana na mojej zmianie. To też hejt? Będzie się bronić komentarzami wiadomo . Ale wszystko jest do czasu

Hahaha

Teraz po nazwisku...a wcześniej inaczej mówiłaś skacząc wokół niego ????

Hahahah
@Hahaha 23.11.2018 10:12

Żeby było za kim skakać! Obudź się..

Jan
@Były pracownik 16.11.2018 22:03

Jeżeli pracowaliście w firmie Sobotel to może będziecie tak uprzejmi i przedstawicie, jakie wynagrodzenie oferuje firma zatrudnionym pracownikom? Czy poziom wynagrodzenia uzależniony jest od tego, jakie doświadczenie ma dany pracownik, czy może głównym czynnikiem jest poziom wykształcenia? Będę wdzięczny, jeżeli ktoś precyzyjnie przedstawi, jak to wygląda.

micho
@Jan 18.10.2018 08:17

Najlepiej wogóle się nie upminaj, moze dostaniesz po roku hahaha

Sobotczanin

Dlaczego jest taka zloslia osoba zawistna i wypisuje nieprawdziwe historie Nikt w to nie uwierzy bo znamy szefa i jest w porzadku czlowiek Zatrudnia ludzi szanuje i daje ludziom prace w tej naszej biednej Sobotce Wyplaty placi zawsze na czas Pozdrawiam wszystkich zlosliwych Zastanow sie co piszesz !

Taanna
@Sobotczanin 18.11.2018 16:42

Nie broń synalka boś taka sama pies z kulawą nogą tam nie popracuje. Smród brud i ponizanie

Jan
@Taanna 02.01.2019 09:29

Jak samopoczucie pracowników zatrudnionych w firmie SOBOTEL po świętach? Firma z okazji świąt organizowała może spotkanie wigilijne dla wszystkich pracowników? Jeżeli tak, to czy w trakcie tego spotkania wigilijnego pracodawca rozdawał może jakieś upominki? Przedstawcie proszę, jak to wyglądało.

Matts
@Jan 02.01.2019 12:55

Zapomnij czlowieku. Nawet zyczeń od kierownictwa brak! Ani grosza na świeta nawet to co zarobione, bo wlaaciciel ma.mnostwo wydatkow! Zenada

Sylwester

Bardzo udana zabawa sylwestrowa ,wysmienite jedzenie pyszne pierogi barszczyk czerwony,pyszna zupa strogonow swietnie doprawiona Wszystko smaczne miesa pasztety Tort palce lizac Obsluga super !

Gosc hotelowy

Bardzo pyszny zur z biala kielbaska, oraz smaczna zupa ogorkowa Wykwintne golabki z przepysznym sosem Pojedlismy i popilismy piwem regionalnym Pozdrawiamy ekipe hotelowa

Noname
@Gosc hotelowy 28.11.2018 19:08

Hahahha zal.pl jak to człowiek sam siebie potrafi okłamać jak to wspaniałym nie jest

Beatryce

Jeśli chodzi o pracowników to w pełni się z tym zgadzam,traktuje ludzi jak śmieci i przedmiotowo zostawiając ludzi bez grosza i nie podpisując umowy z pracownikiem,płaci śmieszne pieniądze,na początku jest miły a potem wychodzi z niego prawdziwe oblicze,trzymajcie się od tego hotelu Sobotel jak i Miś w Sobótce z daleka,sama zostałam pokrzywdzona i nie zamierzam tego tak zostawić

zadowolony pracownik
@Beatryce 16.11.2018 07:54

Ja byłam zadowolona, pracowałam i nikt mi nic nie proponował i nie ubliżał. Nie chce mi się wierzyć, byłam i widziałam. Teraz mieszkam gdzie indziej i dlatego nie pracuje juz tam. Najlepiej napisać z imienia i nazwiska kto źle był traktowany!!! Łatwo się oczernia na internecie anonimowo!!! Farmazony piszecie ludzie, takie jest moje zdanie i kropka. Musiałam napisać, bo z niczym takim złym jak piszecie sie nie spotkałam.!!!!

Filo
@Beatryce 16.11.2018 07:54

Szczegolnie ciebie WEZ SIE DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!

sobotczanin

Bardzo pyszne jedzenie,smaczna szarlotka z lodami Mila obsluga..zawsze przychodze...

Ognista
@sobotczanin 05.05.2016 13:40

Pyszna szarlotka? Kto to pisze...odmrozona i oskubana z pleśni zasłonięta bitą śmietaną i starymi lodami...widziałam nie raz ...

grupka gosci

Bardzo smaczny filet kurczaka w sosie pieczarkowo -koperkowym Pyszna suroweczka i chrupiace frytki polecam tez piwo regionalne SUPER!! Czyste pokoje i mila obsluga

gosc

Bardzo dobre bogate ,wysmienite snadanie ,duzy wybor wszystkiego Pozdrawiam pania z kuchni Super!

Gosc hotelowy

Podoba mi sie ten hotel ,obsluga ,kuchnia ,sniadanie dosyc bogate ,oraz sympatyczny mily pan na nocnej zmianie w recepcji

apartament

Piekny hotel bardzo czysto, jedzenie super wspaniala obsluga Sniadanie bardzo urozmaicone ,pyszne wedliny pieczone jajecznica parowki ,wysmienita kawa Super ciasta

Pracownik

Bardzo mile wspominam prace w Sobotelu Ze wzgledu na wyjazd osobisty z tego miejsca musialam zrezygnowac z dalszej pracy Mily sympatyczny i uczciwy wlasciciel - pracodawca POLECAM

Jan
@Pracownik 11.11.2018 20:17

Długo pracowałeś w firmie Sobotel Piotr Miękus? Mógłbyś wrócić pamięcią do okresu Twojego zatrudnienia w tym miejscu i opisać, jak wyglądały zarobki za pracę, które otrzymywałeś? Poza wynagrodzeniem firma motywowała jeszcze w jakiś sposób pracowników do bardziej wydajnej pracy? Zachęcam, abyś opisał, jak to wyglądało.

NiePracownik
@Jan 12.11.2018 13:00

1500 + 100 nadgodzin za 10zł/h w kopercie.

Hahaha

W niedziele? To gdzie te rozprawy będą w takim razie?

Jor ex
@Hahaha 23.11.2018 10:09

Sprawy o braki w wyplatach i wykorZystywanie pracowników? Jeszcze skarbówka by się przydała...

Sylwester

Nigdy nie zapomnę ciepłego przyjęcia w Boże Narodzenie.Tak wypadło,że nagle po przyjezdzie z zagranicy musiałem gdzieś przenocować.Pomimo,że kuchnia już nie pracowała właściciel organizował mi poczęstunek we własnym zakresie-zostałem potraktowany bardzo rodzinnie i miło ,będę to pamiętał i tu za to bardzo dziękuję.

Gruby
@Sylwester 20.11.2018 06:55

....rok później ktoś postanowił dodać opinię. Bravo za pamięć tak nagłą.

Gosc hotelowy

Zakwaterowalem sie wraz z narzeczona na 1 noc ,bardzo mile wspominam pobyt, poniewaz zostalem serdecznie przyjety ze znizka przez samego szefa Wyjezdzalismy nad ranem wiec byl przygotowany dla nas prowiant kanapki, owoce i wody, ktore wydal nam mily pan z recepcji Dziekuje

Gosc hotelowy

Piekne widoki i bardzo ladny obiekt Z wielka przyjemnoscia spedzilismy nasz pobyt Apartament sliczny czysty i pachnacy mozna w spokoju wypoczac, takze skorzystac z sauny Sniadanko dobre spory wybor, kazdy dla siebie cos pysznego wybierze Pyszna szarlotka Napewno wrocimy

anonim

(usunięte przez administratora)

ona.ż

Totalnie sie z tym zgadzam I podpisuje. Sama byłam zmobingowana, poniżana i wyklinano do mnie . Koniec końców przyjdzie zapłacić takiemu Gnojowi za wszystkich. Ludzie słuchajcie co się mówi!

Magdalena 12
@ona.ż 15.11.2018 21:37

Wydaje mi się, że przesadzacie. Pracowałam tam dość długo i było ok. Nie ma pracy idealnej. Wszystko było ok. Jest sporo osób, które nie przychodziły do pracy i nie wykonywały swoich obowiązków... W Sobótce spotkałam się osobiście z tym, że w jednej firmie jedna dziewczyna taka Ewelina była na zwolnieniu i miała niby złamaną rękę, a u nas chciała pracować. Zdejmowała bandaż i ręka była zdrowa. To jest dopiero przegięcie.

Sobótczanin zadowolony z Misia

To nie jest prawda. Wydaje mi się, że to jest lokalny hejt. Jako klient Misia korzystając z super włoskiej restauracji sam jak z rodziną jadłem obok słyszałem jak goście mówili, że w sąsiednim pensjonacie ktoś szkalował na Misia i że wszystko jest źle. Mieli się przeprowadzić bo było o wiele lepiej podobno niż w tym pensjonacie obok. My polecamy i obsługę, i dyrekcję, kuchnię też. Nam, się podoba i będziemy korzystali, a obsługa nic nie daje poznać, że jak tu niektórzy piszą jest źle traktowana czy coś takiego. Myślę, że konkurencja się daje we znaki, bo Miś odebrał gości.

Pracownik

Swietnie pracuje mi sie w tej Firmie Wspaniali wspolpracownicy zawsze sympatyczny wyrozumialy wlasciciel ,bardzo mila atmosfera SUPER !!!!!

Jan
@Pracownik 05.11.2018 20:26

Mógłbyś napisać jeszcze, czy pracując w firmie Sobotel Piotr Miękus są jakiekolwiek szanse, aby z upływem czasu awansować na wyższe stanowisko? Jak wygląda ścieżka kariery zawodowej w tym miejscu pracy? Zachęcam do opisania tego aspektu.

Były pracownik
@Pracownik 05.11.2018 20:26

Dodaj swoją opinię za jakiś czas jak już poznasz PRAWDZIWE zło tego miejsca . Chyba że nie będziesz mieć takiej możliwości A dlaczego sam/ sama się przekonasz. Powodzenia

Wykorzystana1980

Nie życzę nikomu podejmować pracy w Sobotel SP. Zo.o w Sobotce... Jestem w trakcie sprawy Sądowej i inspekcji pracy.... Zresztą nie ja pierwsza i nie ostatnia....

anonymous

Pracuje tam pani manager blondynka ?

katarzyna w
@anonymous 15.01.2018 21:22

nie pracuje od dawna, szukaja pracownikow byłam na rozmowie nie oddzwonili, buduja drugi hotel szukaja calej obsady

anonymous
@katarzyna w 16.01.2018 14:32

A kto to ta pani blondynka

Fiskus
@anonymous 15.01.2018 21:22

Trzeba przygotować się na nadgodziny zamiast 12h na zmiane 13-19h w pracy się siedzi i na następny dzień przychodzi + poniżąnie... Emocje zapewnione i jaka atmosfera!

anonymous
@anonymous 16.01.2018 21:07

A kiedy to bylo?

anonymous
@katarzyna w 16.01.2018 14:32

Ja pamietam ta pania. Zalatwialismy z nia nasze wesele. I z naszych obserwacji tez wynika ze kobieta naprawde super profesjonalna zaangazowana w prace. Niestety traktowana tam jak pies... rowniez na naszych oczach wyzywana przez wlasciciela. jesli juz nie pracuje to tym lepiej dla niej i powodzenia zyczymy! Na weselu naszym byla cala noc do rana a potem od rana na poprawinach witala pierwszych gosci na sniadaniu a zegnala nas wyjezdzajacych poznym wieczorem. Non stop... co by nie mowic wszystko sie super udalo. Wesele pierwsza klasa. Do dzis swietnie wspominamy rowniez organizacje czy jedzenie. Wszystko swietnie dopracowane. Podobno i to sie obecnie zepsulo...

Greczynka
@Fiskus 17.01.2018 16:32

Jest tak do dziś..Nic się nie zmienia I nie wiem czy nie jest gorzej

Natalia

@Gosc hotelowy, kolejna opinia, która jest z poziomu klienta firmy Sobotel Piotr Miękus będzie na pewno cenną informacją, dla osób, które rozważają skorzystanie z tego hotelu. W dalszym ciągu chętnie poznamy opinie osób, które miały okazję pracować w firmie Sobotel Piotr Miękus i mogą podzielić się swoimi doświadczeniami z tego miejsca pracy. Zapraszam do dyskusji na ten temat.

Greczynka
@Natalia 23.08.2018 12:21

Nie ma sensu dyskutować. Biedne ciche myszki nie pisną ani słowa na temat pracy w tym miejscu.

Gosc hotelowy

Bardzo wysmienite jedzenie i pieknie podane Pyszna szarlotka pieczona pieczona na miejscu w Sobotelu polecam WARTO !!

Natalia

@Przejazdem wstapilem, zadowolenie klientów, którzy korzystają z usług firmy Sobotel Piotr Miękus jest również cenną informacją. Czy był to Twój pierwszy kontakt z tym hotelem? Co sprawiło, że zdecydowałeś się na wybór akurat tego miejsca? Polecenie przez znajomego? Opinie w internecie? Napisz, jak to wyglądało w Twoim przypadku.

Przejazdem wstapilem

Piekny hotel,przepiekny ogrod pachnacy kwiatami roz i lawendy Pokoje czyste Sniadanie bardzo dobre -duzy wybor Bardzo pyszne poledwiczki w sosiku grzybowym z dobra suroweczka WROCIMY ---BYLO SUPER!

Natalia

@Wroclawianin, cieszę się, że podzieliłeś się swoją opinią na temat firmy Sobotel Piotr Miękus z poziomu klienta. Czy była to Twoja pierwsza wizyta w tym miejscu? Z jakich usług, które oferuje ta firma korzystałeś? Zachęcam do rozwinięcia swojej wypowiedzi.

Wroclawianin

Super miejsce na sobotnio-niedzielny wypad ! wspaniale wysmienite jedzenie ..

Zostaw opinię o SOBOTEL SP Z O.O. - Sobótka

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SOBOTEL SP Z O.O.