SAMASZ
3 476 6 1

Opinie o SAMASZ

Narzekacz

Kazdy tylko narzeka , opowiadacie jak to beznadziejna i żałosna jest firma, ale nikt nic poza tym nie robi.. jak jest Ci tak złe to zmień robotę , otwórz coś swojego , zacznij handlować , a jak Ci tak źle w Polsce, to wyjedź za granice (Schengen). Nikt was na sile nie zatrzyma. Oczywiście łatwiej jest kręcić śruby, jeździć wózkiem czy spawać i po robocie wypić kilka setek lub piw, a potem napisać na tej stronie jak beznadziejnie jest w tej firmie

xyz
@Narzekacz 19.01.2019 15:20

A Ty to z biura czy ''mistrz''?? Pracowałem kilka lat w tej firmie, pieniądze były jakie były i pracowałem w godzinach nadliczbowych kiedy się dało. I co z tego mam? (gunwo). Starałem się i nie opuszczałem poniedziałków jak część właśnie tych pijących. Ani dziękuję, ani pocałuj w (usunięte przez administratora) Więc śmieszne jest takie pisanie o pracownikach że to pijaki. Napiszę tyle. Zwolniłem się bo miałem dość tych majsterków po znajomości bez szkoły i ich przydupasów co ściemniali ile się da (i chyba za to mieli dobre stawki). Teraz pracuję za takie same pieniądze, mam 5 minut do pracy i atmosfera jest o wiele lepsza bo majstrowie normalnie z każdym rozmawiają. Pierwszym krokiem jakim trzeba zrobić w firmie to zmienić kilka osób i przede wszystkim docenić pracowników na produkcji bo coraz więcej jest leworęcznych studentów co nigdy śrubokręta nie używali. Pozdrawiam.

Damian
@Narzekacz 19.01.2019 15:20

Sie nie zesraj bo płaczesz jak małe dziecko

Marek S.

Zamiast organizowac bal dla biura na ktory i tak nikt nie chce pojsc bo jak nie od dzis wiadomo biuro z bydlem sie nie bawi byscie dali podwyzki dla ludzi bo bo jak ludzie po 2 tys pozarabiali to atmosfera w pracy nie sprzyja takim imprezom.

Michal
@Marek S. 09.01.2019 07:55

No wlasnie w tym miesiacu zarobilem okolo 2 tys i jakbym chcial isc na ten bal to musze wydac conajmniej 300 zl i co ja bd pozniej w domu jesc bo do 10 to dluga droga....

Dawid
@Michal 10.01.2019 07:14

O jakim balu piszecie? Firma SAMASZ organizuje noworoczny bal dla zatrudnionych pracowników? W poprzednich latach również były tego typu wydarzenia? Czy bal jest płatny, czy może całość finansuje firma, w której pracujecie? Będę wdzięczny za informację na ten temat.

rymcym
@Dawid 10.01.2019 10:47

Dawid, az taki ograniczony jestes? Nie wiesz co to bal??A ten bal co niby organizuje firma to Ty na niego nie pojdziesz....:)Chyba ze na parkingu pobalujesz... :)No bal na parkingu bezplatny jak bedziesz mial wóde i zagryche bo inaczej sie wykosztujesz na Taxi z zamowieniem ..Nie masz co byc wdzieczny...Zamykaj szame i sie nie produkuj, nie Twoja sprawa.Po h....j sie udzielasz??

Samasz to gówno kał stolec
@rymcym 10.01.2019 16:28

Dawid powiem tak dziadowska firma tak traktuje pracowników.Stolec to prawdziwa nazwa a nie Samasz

Narzekacz
@rymcym 10.01.2019 16:28

Ograniczony to Ty jesteś ... „Dawid” to jest bot

Irek
@Narzekacz 19.01.2019 15:05

A ty jesteś niedorobiony

Spawacz

Witam. Mam do was pytanie A w szczególności do szefostwa. Czy jest możliwość wzięcia od was roboty do domu żeby móc ja wykonywać u siebie w garażu mając swoją własną działalność w branży spawalnictwa? Dodam że przepracowalem w samaszu na spawalni 9 lat i pozostawione po sobie bardzo dobra opinnie z wykonanej przez ze mnie pracy.

Gienek
@Spawacz 14.01.2019 18:30

(usunięte przez administratora) firma

@$$@5
@Spawacz 14.01.2019 18:30

A nie łatwiej zatrudnić się jeszcze raz? :)

Spawacz
@@$$@5 14.01.2019 23:25

Nie dziękuję przez 9 lat pracy mam dość oglądania i słuchania mądrości magistrów.

Srać sie chce
@Spawacz 15.01.2019 09:10

Oni tylko czekają na premie i wypłatę oszołomy

Narzekacz
@Spawacz 15.01.2019 09:10

Śmieszny jesteś , boli Cię (usunięte przez administratora) , bo ktoś zamiast chlać do nieprzytomności co drugi dzien, poświecił swój czas na rozwój. Chora zawiść i zazdrość

Zzz

Witam. Przepracowalem w tej firmie 4 lata i się swolnilem zaraz po przeprowadzce że względu na dojazdy. Czy w firmie panuje naprawdę taka zła atmosfera? Czy naprawde na spawalni czepiaja sie tak ludzi?Zastanawiałem się nad powrotem ale czytając opinnie to mnie ten zakład przeraża. Ile bym zarobił na spawalni z sobotami? Mam 12 letnim staż.

Franek
@Zzz 09.01.2019 21:32

Człowieku daruj sobie ten (usunięte przez administratora)"bo inaczej tego bajzlu nie nazwiesz.masz na oku inną robote to Samasz omijaj szerokim łukiem bo dziadostwem wieje.Kwestia czasu ludzie podchodzą i kto będzie robić?meneli spod sklepów będą zwozić.

Czaruujacy
@Franek 09.01.2019 23:43

Nie przesadzajcie o tych 2000 zl dobzi pracownicy tyle nie zarabiaja tylko znacznie wiecej i to z produkcji.

Ziom
@Zzz 09.01.2019 21:32

Na której spawalni pracowałeś?

Zzz
@Ziom 12.01.2019 17:55

Na kombatantów u czarnego na spawalni robiłem

Ziom
@Zzz 17.01.2019 15:30

Dawaj, bedzie spoko. Wiadomo że nie będzie idealnie bo spawania to nie hotel 5 gwiazdkowy, ale ludzie są spoko. Warunki lepsze niż na Wosie.

Slawojka

Szefie,moze troche odpoczniemy ? Nie,po co ? przeciez nie jestem zmęczony...

Nocna Furia

Firma się mega zbłaźniła w moich oczach. Zaprosili mnie na rozmowę po raz drugi (po 3 miesiąch - pewnie się student nie sprawdził) i drugi raz mi nawet nie to, że odmówili tylko zwyczajnie się nie odezwali, a dwa razy przekładali termin zakończenia rekrutacji (jawnie chodzi o zarobki, a te ustaliłem i tak niskie, bo 3k za stanowisko specjalisty z ponad 10 letnim szerokim doświadczeniem, a Pan na rozmowie się zachwycał moimi dodatkowymi atutami - Jak powiedziałem te 3k to rozmowa się zmieniła - zaczął szukać na siłę błędów w CV :D). Brawo Samasz - wincyj bilboardów, że szukacie pracowników - po co te pieniądze przeznaczać na wypłatę? Przecież pracownik powinien pracować dla idei, a nie dla pieniędzy. Ważne, że bilboardy takie piekne i "zapraszamy do naszego NOWOCZESNEGO obiektu", mamy obiady, socjale, 13stki, dodatki, kwiatki i rabatki, ale... ...PIENIĘDZY nie możemy zaoferować :) Wielka firma co roku na Targach Pracy szuka (usunięte przez administratora) - te targi pracy to chyba trzeba omijać szerokim łukiem, bo to kolejna firma z grona tych "wybrańców - pewnie rady Miasta ;)", która się prężnie rozwija, bo przecież nie chodzi wcale o to, że ludzie nie chcą za takie pieniądze pracować... To niezbędna rotacja :D

Kris Mocny
@Nocna Furia 11.01.2019 14:59

Nie tylko w twoich oczach ta firma sie blazni pracuje tu ponad 10 lat i problemy zaczely sie kiedy prezes Antoni przestal nia zarzadzac i oddal podejmowanie decyzji dla jego " dobrych zastepcow" pracownik ktory przepracuje w tej firmie cos kolo roku ma nie wiele mniejsza stawke od tego z wielo letnim stazem jest to cos kolo 50 gr wyobrazacie sobie taka roznice wiedzy za takie pieniadze ?? Zenada ze brak slow....jezeli nic sie w tej firmie nie poprawi i wprowadza zapowiadane super zmiany tzn. Brak nadgodzin i sobot to bd ostatni rok w tej firmie bo za 2300 netto nie bede pracowac i dojezdzac 25km do pracy bo benzyna darmo nie kosztuje.

mietek
@Kris Mocny 12.01.2019 11:13

Glupie podejscie robisz cos dla kogos a on na to oddam jak bede mial jak.100 to podstawa w tych czasach a jak niento kontener azjatow a polacy do reichu gdzie beda po rekach calowac ich za dobra prace

Lesbijka

A jakie zarobki są w handlu?warto cv składaĆ?

Ryba

Jedyne co jest wygodne w tym zakładzie to kible do srania i szczania.samasz to stolec

pracownik etatowy
@Ryba 11.01.2019 18:20

to po ch.j tam pracujesz? wypier**laj w jak coś ci się nie podoba!!!!

Jaśko
@pracownik etatowy 12.01.2019 11:53

Ty (usunięte przez administratora) pracownik etatowy a ty chodzisz z gównem na brodzie od lizania (usunięte przez administratora)

Kaczyński
@pracownik etatowy 12.01.2019 11:53

A po ch.j to cb zrobili flecie

Kaczyński

Polska to jest dziwny kraj taki kraj wyzysku ludzi.Nie o taką wolnosc się qrva walczyło.banda złodzieji i oszustów

Pan Z

Majstrowie z montazu naganiacze dbają tylko o swoją (usunięte przez administratora)mają gdzies roboli. Ciężko odtworzyć gębę i powiedzieć, że większosc ludzi nie przychodzi w soboty, bo nie ma 100% płatnych. Wyzysk!!!

Alfons

Sram rzadkim kałem i leje ciepłym moczemna tenchory psychicznie zaklad.jeszcze troche to te nieroby z biura wezmą sie do pracy jak ludzie zaczna sie zwalniać

Arni

Zobaczymy ich zekome "podwyzki "w lutym o ile o 50 gr lepiej robcie cos bo wkoncu ludzie osejda od stanowisk na pare dni bo slyszem o czyms takim ze wbsezonie moze cos byc. To wtedy sie doceni !

Były i nigdy więcej'
@Arni 09.01.2019 12:42

Tyle lat przepracowałem w tym bagnie .niemiałem zamiaru dojeżdzać do zabidowia .ale pomyślałem no ci co się zdecydowali to będą chwalić ten nowy zakład .ale po wielu wielu rozmowach nieznam takiego

Arni

Zgadzam sie w 100% 2000zl a tylko gonia mistrzowie dawac malo ! Dajcie godne pieniadze to bedziemy robic anie ze mala frefencja to w miesiacu grudniu nie bedzie podwyzek porazka cwaniaki bo biora 5 tys

Paweł

Firma samasz kojarzy się ze stolcem.

Paweł Gó
@Paweł 08.01.2019 17:09

To idź se ulżyj bo (usunięte przez administratora) przez ciebie przemawia!

Paweł GÓ..NO
@Paweł 08.01.2019 17:09

To idź se ulżyj bo GÓ..NO przez ciebie przemawia!

Jakub G.

Moze najwyzsza pora odsniezyc chodnik dla "bydla z produkcji "? Firma produkujaca maszyny komunalne a trzeba chodzic po sniegu....widac jak tu dba sie o roboli....

Spocona dupa

Firme oceniam na 2+

Józef
@Spocona dupa 01.01.2019 16:49

A ja oceniam na 1- wyzysk pracowników .nazwa nie powinna być "Samasz" tylko "Kał"

Bolo
@Spocona dupa 01.01.2019 16:49

Spocona to umyj k... a

Bolo
@Józef 02.01.2019 14:44

Widocznie nawet do tego sie nie nadajesz

Adaś
@Bolo 05.01.2019 17:48

A ty sie nadajesz do ciągania pał

anonim

(usunięte przez administratora)

Bolo

Hehe to opiekuj sie dalej swoim stadem

Wojtek
@Bolo 05.01.2019 17:36

Te stado ma wiecej rozumu niz ty qtasie

anonim

(usunięte przez administratora)

Dawid

Proszę, aby w ten sposób nie wyrażać się na forum publicznym i przede wszystkim nie obrażać osób, które są zatrudnione w firmie SAMASZ. Mógłbyś uzasadnić, dlaczego w taki sposób wyrażasz się o tym osobach? Chciałbym, abyś napisał coś na temat samej pracy w tym miejscu, a nie o konkretnych osobach, które tam pracują. Jak ocenisz warunki zatrudnienia, które oferuje firma zatrudnionym pracownikom? Odpowiedz, proszę.

Cyk
@Dawid 30.12.2018 12:37

Dawid, nie wcinaj sie jak majtki w du...pe.Nie twoja sprawa.Najlepiej klapak zamknij i siedz cicho

obserwujacy

Przestancie z tym podszywaniem i tym Rodo straszycie bo ktos pisze prawde jak jest a wy juz sie boicie ze co wam zrobia.Ogarnijcie sie.To za mala szkodliwosc zeby prokuratura sie bawila w takie rzeczy musialaby zablokowac wszystkie fora w polsce.wszedzie na forum jest tak ze jak czasami nie mozna cos powoedziec przelozonemu to piszesz bo mozesz byc zwolniony czy dostac po premii a ten ,,gwiazdor "jeden czy drugi uwaza sie za super goscia i uwaza ze wszystko mu wolno.Zwykly korposzczur jak wielu w polsce co stracil instykt czlowieczenstwa.Przestancie tylko juz blotem sie obrzucac miedzy soba lepiej nie kloccie sie a wspolpracujcie nie kloccie sie.Jak kierownik do pracownika wyzywa na forum i sie podpisuje to czyli wiadomo moze wiele ale nie wszystko.KULTURA OSOBISTA LUB TEZ BRAK -SLOMA Z BUTÓW.Brak slow.pzdr

Taak
@obserwujacy 23.12.2018 20:40

Szkodliwość mała tak, ale temat jak najbardziej do ruszenia i przerabiany trwa około 6-8 miesięcy. Kary raczej nie ma i nikogo za to nie posadzą ale dane są i bezcenna mina takiego cwaniaka któremu WYDAJE się że się ślizgnie.

obserwujacy
@Taak 23.12.2018 21:37

inaczej wytlumacze a co robia dla tych co tak sie wyzywaja na tych ...nic!!! z tym trzeba walczyc i niszczyc w zarodku.szefowie firm powinni szczegolna uwage zwracac komu powierzaja wladze bo ci co zapierd...przewaznie nie ida na gore i sie nie skarza tylko sa pogodzeni z losem a jedyna rzecz ktora chca zrobic to dobra robote firmie i miec za to dobre pieniadze a nie szukac i zaszczuwac sie nawzajem.siema

qwerty

Co tu dużo mówić. Osobiscie nie polecam. Jezeli ktos dojezdza z Bialegostoku lub okolic to wogole nie ma jakiegokolwiek sensu. Zarobki okolo 2200 na reke. Zaleznie od dlugosci miesiąca od 2200-2500. KIedyś mozna było chociaż troche dorobić do wypłaty nagodzinami , chociazby robiac ze dwie soboty.Teraz ludzie pod presja majsterkuf i zacheta bigosu z chlebem przychodzą robic za darmo w soboty. Osobiscie uważam że setki za szybko nie wrócą , ponieważ po co? Jeżeli i tak są "chętni" ktorzy beda robic za Bóg zapłać w dodatkowe dni. Rekordowa produkcja , a zarazem rekordowe straty. Zakładu nie stać na podwyżki :))))). Jeżeli ktoś rozmyśla nad zatrudnieniem się tutaj,a mieszka w Białym, to nie polecam. Naprawde już rzadko gdzie mniej placą i to na miejscu. Nie licząc juz nawet straty czasu na dojazdy lub koszty paliwa i amortyzacji auta.

Bolo

Lipa beda sie zwalniac montaz napieprza stasio.placze malo za co za 2200 kpina obudzicie sie jak bedzie. Zapuzno bo nie bedzie mial kto montowac a spawacze sie smieja I dostaja podwyzki a wala fuszerke

Do beksy bolo
@Bolo 12.12.2018 23:31

Przeciez zaklad robil kurs spawacza...trza bylo pojsc i mialbys lepiej ???? Spawaczy firma szuka ,poszedlbys, pokazal co umiesz, zarobilbys kase. Nie becz....zmieniaj firme, albo rob kurs ????

Anatol
@Do beksy bolo 13.12.2018 06:04

Nie o taką Polske my walczyli!!!teraz to jest (usunięte przez administratora).czemu teraz nikt nie strajkuje?złe zarobki zakład staje miesiąc strajku i może zrozumieją i docenią pracownika,a nie tak jak większość polskich zakładów pracownika fizycznego traktuje jak szmate.Chamstwo i nic więcej.

Bolo
@Do beksy bolo 13.12.2018 06:04

Po to poszlem na montaz a nie na spawacza to wy spawacze placzecie I wam daja bo mowicie ze odejdziecie kurs po conzeby spawac jak wy. Zero pojecia najpierw sie naucz czytac rysunki po to tobco robicie to porazka na (usunięte przez administratora) a na montazu poprawia

Bolo
@Bolo 12.12.2018 23:31

Zapraszamy na spawalnie milo bedzie pracowac z takim gosciem jak ty a zapewniam ze po miesiacu pracy zminisz zdanie i jak myszka wrocisz na linie.2200 to za malo? po prostu rob kurs przeciez u nas kazdy ma powyzej 3000 i bezstresowa prace.Mowisz ze spawacze robia fuszerke a i owszem robia ale z tego powodu ze 60% spawaczy to mlodzi gniewni i bez doswiadczenia z takim samym podejsciem jak twoje.Przyjdz i pokaz na ile cie stac a byc moze zostaniesz liderem

Bolo
@Bolo 13.12.2018 18:40

Spoko zarob 2200 I utrzymaj rodzine po 15 latach pracy to ppgadamy zamiast zarabiac wiecej to jest mniej a jeszcze nawet zachorujesz nie mowie o sciemnianiu ale naprawde np zapalenie pluc pujdz na tydzien na l4 to wtedy jest extra I dalej mow ze jest ok takich idiiotow nam trzeba. Zamiast walczyc z Eby bylo lepiej to. Wy biezecie 26 na h I caly dzien 10 spoin robicie mam znajomych na spawalni wiec wiem co mowie a my nie mamy co robic wiem.ze to tez nie wasza wina ale jest problem bo albo nie mamy co robic albo noe kompletne albo zle ppspawane a na koniec h.j nie wyplata dalej zazdroscisz

Bolo idz na spawalnie
@Bolo 13.12.2018 18:29

Bolo , na spawalni trzeba facetow a nie beksy i podwiazki.Przychodz , pokarz co umiesz co potrafisz, poczytaj rysunki, dobrze pospawaj...nikt ci nie broni brac 3000 czy 4000. Gwarantuje ze oo miesiacu wrocisz na montaz z podkulonym ogonem i nie bedziesz stekal ze ci smierdzi na montazu. Dalej bedziesz sie (usunięte przez administratora)

Wlad
@Do beksy bolo 13.12.2018 06:04

Pacha zrobił kurs i co? Wiecej takich nam pttzebotrzeba. Spawalnia to dzial specjalnej troski.

Bolo
@Bolo 13.12.2018 18:29

Smernij se wd 40 bedzie lzej

Samasz to GÓWNO

chora firma nic więcej

anonim

(usunięte przez administratora)

Old robol

A pod gruszą dostali.888 zł czy coś się zmieniło . do zakopanego na 1 dzień mozna pojechać i to niewiem czy ny starczyło

Rzadkie gówno

Warto tu sie zatrudnić?

Nie warto...
@Rzadkie gówno 18.12.2018 14:26

Nie warto. Jak na taki cyrk to male pieniadze no i zadupie.

Nowy

Co wy z tymi nadgodzinami i setkami ? Czy nie lepiej jest zarabiać godziwe pieniądze w 8 godzin i mieć czas dla przyjacół, rodziny.? Próbujemy gonić zachód więc walczmy o normalne warunki pracy a nie o setki. Ludzie czas zmienić tok myślenia i podejście do życia.

smutny
@Nowy 15.12.2018 20:48

bo z sobotami jest tak ze firma nie chce setek placic za soboty a majstrowie robia nagonki zeby ludzie w sobote przyszli za free. mysle ze jak to teraz sie zdazy to trzeba zadzwonic do inspekcji pracy. niech firma sobie przeczyta art. 1513 k.p

Komando Foki

Przeczytałem, pare postów od 10.12.2018. Chcecie coś zmienić? Zacznijcie od siebie. Zacznijcie się rozglądać i szukać roboty gdzieś indziej. 2200-2300 na rękę to w Białym norma prawie w każdej robocie. Dostaniecie miskę, paczkę na święta, darmowe ubrania, ręczniki i w miare nowe warunki do pracy? Oprócz tego ostatniego i pierwszego, to 90% firm oferuje socjal, w postaci paczek na swieta i darmowych ubrań. Czy warto przejeżdżać tyle Kilometrów tylko po to żeby dostać darmową miskę i narobić sobie siwych włosów na głowie? Ja zrobiłem to już dawno. Póki nie pokażecie, ze trzeba o was dbać, to zawsze będziecie śmieciami i ludźmi, których można zastąpić młodziakami, lub Ukrami. I to nie wina spawaczy, że tyle zarabiają, to faktycznie ciężka robota, cięższa od montażu i bardziej skomplikowana od srutownicy, czy malarni. Na laserach pewnie jeszcze więcej zarabiają, jak dobrze pamiętam, a jakoś też, zawsze widziałem ze "siedzą i nic nie robią". Pensja wyznacza umiejętności, tak to prawda, ale też wyznacza SZACUNEK pracodawcy. Samasz wam daje tyle, bo się im dajecie. Ja zmieniając firmę wyszedłem na plusie, i co roku mam podwyższkę, fakt, nie mam michy, nie mam najnowszych narzędzi i ręczników od pracodawcy. Ale mam paczki na święta, ubrania robocze i najważniejsze, spokój od wielkiego kocioła jakim jest wielkie przedsiębiorstwo, które ciśnie podrzędnego pracownika i próbuje maksymalnie go wykorzystać. Mój aktualny pracodawca, daje mi zadanie robię to na czas, nie bierze zleceń na termin "niemożliwy" bo zakłada to że ludzie mogą zachorować, mogą nie przyjść do pracy, mogą wolniej robić, lub puszcza na urlopy dopiero wtedy jak naprawdę roboty nie ma, a przez cały okres karze miszczom nie puszczać nikogo na urlopy "bo robota". I przez to nie ma ciśnienia jaki jest w samaszu. Czemu skoro "nie ma" pieniędzy na podwyższki dla montażu, malarni, śrutownicy, a kiedyś dla spawalni, to jak był okres ciśnięcia pośladów to dawali "setki" ? Bo mogli, bo mogą, tylko po prostu nie dajecie im wystarczających powodów by chcieli to zrobić. Co mi z patriotyzmu firmy, która mnie wykorzystuje, nie daje ŻADNYCH regularnych podwyżek w dzisiejszych czasach i jeszcze wysyła jakiegoś niespełnionego w domu durnia, który był wcześniej robolem i przez strach o utratę stanowiska, wprowadza nerwową atmosferę, dla wszystkich podległych mu, a wcześniej równych sobie kolegów. To też nie jest ich wina, chociaż osobiście, uważam, że jednak powinien być jakiś plebiscyt jak jest w zachodnich firmach, ze pracownicy co rok, w anonimowej ankiecie oceniają przełożonego, i przez to nie robi jakichś ostrych przegięć, które pozwolą mu uzyskać oczekiwane z góry wyników, a jednocześnie ignorując szacunek i czasem nawet przepisy w kodeksie pracy. Co do mnie, aktualnie zarabiam 2500-2700 netto miesięcznie, i nie jestem spawaczem, ani gościem który ma wyższe kwalifikacje, a w samaszu na 100% zarabiałbym mniej niż aktualnie i nie pracuje w żadnym wielkim przedsiębiorstwie. Mała firma, a mimo tego wyższe zarobki, czy to nie śmieszne/żałosne? Życzę swojemu byłem pracodawcy, sukcesów i powiększania miejsc pracy jak i własnego biznesu i większego szacunku do pracowników, bo Ukraincy to nie jest bezmyślny naród, wręcz przeciwnie, jak się zorientują, to im nie będzie bez różnicy w którym kraju będą pracować, gdy będą mogli dostać 5x więcej kasy, za kolejną granicą, a wtedy kto przyjdzie na nich miejsce, zrażeni pracownicy? Sami sobie odpowiedzcie.

Zbyszek

Powiem tak.lepiej tam sie nie zatrudniać.słyszałem że rekordzisci po 3 dniach pracy zwalniali się?panowie to prawda?

Wd40
@Zbyszek 14.12.2018 14:25

Ja po 3 dniach chciałem zrezygnować ale wytrzymałem kilka lat . zmarnowanych lat bo tu się tylko narobisz siwych włosów dostanisz a pieniędzy niewidać .Kilku majstrów przeżyłem ale takiego zakłamanego fałszywego karierowicza i naganiacza jak Stasiek D to niewidziałem .Ja wiem w oczach widzi tylko piniądz .Ale właśnie tacy naganiacze rogią opinie o firmie bo i do pracy trzeba zachęcać a nie zniechęcać.sam był zwykłym robolem to powinien wiedziać jak taki majstrzyna wkurr.. Człowieka to i praca nie idzie tym bardziej.reasumując jak ktoś chce pracować w samaszu to omijac monerro z daleka za dużo wymagają za te marne pieniądze .

Lol
@Zbyszek 14.12.2018 14:25

Prawda. Jest już opracowana wigilia a już namawiają żeby w wigilię na 6 godzin przyjść do pracy śmiech normalnie panie karecki. Tak samo każą w soboty przychodzić a gdzie są setki panie prezesie? To nie jest łamanie kodeksu chodzi mi o te soboty nie za odrabiane dni

yoda

Podobno nie ma nadgodzin. Ale na logistyce jest trzech nietykalnych - Wal... Kor... i Bat.... To ja się pytam- co Ci panowie dzień w dzień od 12 robią w zakładzie ? I od razu odpowiadam - palą fajki i piją kawkę a od 14 udają że pracują. 10 godzin tygodniowo - 40 miesięcznie. Ale przecież nadgodzin nie ma.

Bolo
@yoda 13.12.2018 19:29

To prawda trzeba miec znajomosci !! A prawda z ta kawa Itd a jak cos trzeba.to nie ma nikogo ale godzink i sa a ci co naprawde robia to dorobia.ale garba bez nadgodzin jest h...j panie przesie I dyrektorowie wam nie wy swoje wezmiecie

Bolo

Panie Macku ratujcie ten zaklad bo bedzie wielkie zamkniecie tak jak otwarcie bylo bo nie bedzie komu robic zeby facet fizyczny nie zarobil 3000tys a wy mowicie rekordya,, kosztem czego ludzi pamietajcie ludzie beda moeli lepiej to wy dwa razy

Joooo
@Bolo 12.12.2018 23:35

Dokładnie! Za 2300 i jeszcze tyle drogi z Białegostoku? W każdej biedronce tyle zarobisz, która jest na każdym osiedlu kilka kroków od domu. Wykażcie trochę empatii i chociaż dajcie ludziom urlopy na święta skoro chcą. Latem nie można zbyt długo bo w uj roboty? A teraz dlaczego nie można? Urlop ma przepaść?

Iiiii

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Większe zarobki

Zostaw opinię o SAMASZ - Białystok

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMASZ