Britenet sp. z o.o.
5 631 6 1

Opinie o Britenet sp. z o.o.

Były javowiec

W Britenet przepracowałem trochę czasu i nie wiem jak do końca go ocenić. Może zacznę od tego co mi się podobało: - duży parking na Morwowej w Lublinie, - elastyczny czas pracy, nikt nie pytał mnie co robię ze swoim czasem, pracowałem zdalnie, gdy miałem na to ochotę, - dostępność sprzętu, dało się doprosić o dwa monitory itd... - angielski w godzinach pracy A teraz minusy: - nieetyczne zagrywki HR i kierownictwa w obsadzaniu do projektów - brak licencji na oprogramowanie (masa ludzi pracuje na pirackich licencjach intellij lub licencjach studenckich ) - brak szkoleń, szkolenie w lutym było o wszystkim i o niczym, branie testerów i programistów na to samo szkolenie to poważny błąd (jak się to komuś podobało to chyba musiał być na %) - pilnowanie i spamowanie pracowników, aby wypełniali ankiety, bo nagroda na najlepsze miejsce pracy w IT ucieknie (głównie stąd jest nagroda, poważne firmy przyciągają prestiżem, możliwościami rozwoju, a nie piwem raz na miesiąc ) - o rozwój dbasz sam, zero propozycji wyjazdów na konferencje, szkolenia itd... nawet ciężko wywalczyć hajs na dojazd na konferencję - stagnacja pracowników (głównie przez nudne i nierozwojowe projekty), nie ma od kogo się uczyć, a nawet porozmawiać o poważnych projektach, bo wiedza większości ludzi skończyła się na nauce javy i springa i to tylko na poziomie podstawowym ( Ci bardziej ogarnięci są zarzucani robotą w projekcie i nie mają czasu dla innych, ktoś musi ciągnąć projekty i pilnować żeby wszystko nie padło ) - doszły mnie słuchy o umowach lojalnościowych dla ludzi, którzy rozpoczynają w branży IT (20k na 2 lata, za rzekome szkolenie, ciekawe przez kogo??? ), ludzie nie podpisujcie takich umów!!!!!! - mega nudne projektu, w większości prowadzone przez "proxy" menadżerów, którzy potrafią tylko rozrzucać maile i godzić się na wszystko co powie klient - brak ścieżki rozwoju dla programistów, brak możliwości awansowania w strukturze, nie masz na nic wpływu, no chyba, że jesteś z grupy "koleżanek i kolegów" to wtedy zostajesz leadem od ręki - niskie zarobki na UoP jak i przy B2B. Zobaczcie ile britenet bierze od COI (informacja publiczna - 140,71(114,37 netto) za godzinę pracy DEV-a ), kontraktorom powtarza się, że jak chcą dostać hajs na poziomie 70pln/h netto ( to są na granicy opłacalności). Dlatego też dużo osób z doświadczeniem i chęcią do rozwoju odchodzi z britenet. Nie odbierajcie tego jako gorzkie żale, po prostu takie są fakty. Opinia poparta jest osobistymi doświadczeniami, obserwacjami i informacjami od kolegów i koleżanek. Z tego co widzę to ludzi w firmie trzyma tylko luźna atmosfera, pieniądze na czas i luz w projektach, bo duża część ma czas grać w piłkarzyki po pół dnia lub siedzieć na wykopach i innych stronach, a po wszystkich wychodzi znudzona i zmęczona. Do tego brak motywacji do rozwoju i nauki powoduje niechęć do podjęcia rozmów w innych firmach.

uważny obserwator
@Były javowiec 25.06.2018 23:03

Potwierdzam wszystko co tu jest napisane, byłem tam tylko na rozmowie, ale obadałem teren przed złożeniem CV przez kliku znajomych którzy tam pracują/pracowali i miałem te same spostrzeżenia. Dziwne zasady co do przydzielenia do projektów (mówisz o swoich oczekiwaniach, a potem propozycja zupełnie innego projektu) -trzeba dobrze trafić, średnie zarobki, nawet niskie jeśli wziąć pod uwagę tego co biorą od zleceniodawców, dużo studentów w projektach. A ten angielski to powiedziano mi że w godzinach pracy - ale muszę to odpracować, więc... :)

Britenet sp. z o.o.
pracodawca
@Były javowiec 25.06.2018 23:03

Szanowny, pracujemy na legalnym oprogramowaniu. Nie jesteśmy w stanie skontrolować wszystkiego co nasi pracownicy instalują, unikamy korporacyjnych zakazów i przymusów. Jak sam zauważyłeś, pozostawiamy pracownikom dużo elastyczności. Pozostałe tezy to oczywiście Twoje opinie, do których masz całkowite prawo. Warto dodać, że w badaniach satysfakcji wśród pracowników firma wypada bardzo dobrze i temu zawdzięczamy tytuł Najlepsze Miejsce Pracy IT w niezależnym sondażu stworzonym przez Computerworld-TNS.

Zosia Dobra Nowina
@Britenet sp. z o.o. 26.06.2018 13:37

Nie puszyłabym się tak z tym legalnym oprogramowaniem. Na niedawnej konferencji w Krakowie usłyszałam, że Britenet nadal nie wykupił ani jednej korporacyjnej licencji od InteliJ, a przecież tyle osób na etacie. Pracownicy kupują za prywatne pieniądze chyba, bo przecież premie świąteczne Pan Prezes odwołał :-)) Brzmi jak januszsoftowe obchodzenie licencji korporacyjnej aby zaoszczędzić śmiesznych parę złotych.

Obserwator
@uważny obserwator 26.06.2018 10:25

W wielu miejscach pracowałem i wszędzie tak masz, także tu nie będziesz miał wyjątku.

:(
@Obserwator 28.06.2018 14:35

To bardzo smutne, że ludzie uważają, że tak wygląda IT i nie da się tego zmienić.

siwy programista
@Były javowiec 25.06.2018 23:03

Kolego, napisałeś w większości coś co wszyscy wiedzą, wszystkie firmy kontraktornie tak dzialaja, myslisz ze masz firme ktora da ci same super wymarzone projekty? Jestes w Polsce. Dobry projekt dostajesz na poczatku gdy chca cie sciagnac, trwa 6mcy do roku a pozniej i tak dostajesz co wpadnie. Grubo ponad 20 lat bujam sie w tej branzy i Cie rozumiem, takie gorzkie zale słyszałem juz z milion razy (głownie od mlodych gniewnych) ale nie wiem co chcesz osiagnac piszac to i wywlekac sprawy na pograniczu tajemnicy przedsiębiorstwa. Podejrzewam ze sprawa ma drugie dno, zwyczajnie pojechali \ci po ambicji, albo za malo sie ropychales lokciami albo jestes z tych spoza podium. Zycze Ci znalezienia idealnej firmy, która zadba o Twój rozwój bez luźniej atmosfery z piłkarzykami, troche twardszej (usunięte przez administratora) i pozbycia sie natury płaczki, to do niczego nie prowadzi. Ps co do stawki, zdajesz sobie sprawe ze koszt programiasty to nie wszystko? masz handlowcow, hrow, administracje, biura, wyjazdyszkoleniowe jak wspomniales, licencje;)...referencje ktore buduje firma latami zey wygrac przetarg, wiec z tych 112zł troche musisz odjac. Tak mysle teraz ze musisz byc nowy w branzy, niemozliwe zebys sie tak sam kopał po...

programista 20k
@:( 28.06.2018 19:51

ludzie nie popadajmy w paranoje, co zmienić, IT to są pączusie w maśle teraz, rynek pracownika pełną parą. Co chcesz zmienić? ze facet nie mial szkolen za free? nudny projekt? wyjazd szkoleniowy mu sie nie podobał:D.... jak czytaja to mlodzi to wspolczuje przyszlym pracodawcom

programista jeszczewiecejk
@programista 20k 29.06.2018 00:18

Uważam, że merytoryczne wypunktowanie minusów jest bardzo wartościowe, ale dla osoby która dopiero wchodzi do IT. Warto sobie skalibrować oczekiwania. Jeśli ciekawe projekty lub mentoring są dla kogoś priorytetem, być może zamiast do kontraktorni warto pójśc na rok-dwa do mniejszego software house za mniejsza kasę. Wracając do samych kontraktorni: to, że mamy rynek pracownika, nie znaczy, że nie da się ulepszyć kultury pracy, zmienić podejścia do tego jak dobierane lub prowadzone są projekty. Nie znaczy, że nie możemy pracować w kierunku zmian na lepsze, np. aby kontraktornia traktowała pracowników jak ludzi a nie jak zasoby. To nie są rzeczy wykute w skale. One istnieją jedynie w nawykach zwykłych ludzi (HRów, managerów, programistów). Nie spoczywajmy na laurach.

ft40
@programista 20k 29.06.2018 00:18

A co, tylko pracownik ma finansować swój rozwój? Jeśli tak, to po co mu pracodawca! Szkolenia i ich finansowanie to obowiązek pracodawcy, pracownik ma obowiązek w nich uczestniczyć, żeby podnosić kwalifikacje. Inaczej, to niech taki pracodawca sobie sam zasuwa. Chyba, że płace są ponad 20 tysięcy miesięcznie, to wtedy pracownik może współuczestniczyć w kosztach (zarabia uczciwie, to i może normalnie dzielić się kosztami). Uprzedzam hejterów - pracuję w branży IT od 1987 roku.

Krzysztof
@ft40 10.01.2019 16:22

Pracowałeś kiedyś w firmie Britenet? Jeżeli tak, to mógłbyś napisać, jak konkretnie wygląda kwestia szkoleń akurat w przypadku tej firmy? Pracodawca stara się, aby pracownicy byli na bieżąco ze wszystkimi nowinkami technologicznymi, czy może każdy we własnym zakresie ma się dokształcać, aby odpowiednio wykonywać powierzone obowiązki? Odpowiedz, proszę.

Krzysztof

Aktualnie firma Britenet poszukuje pracowników na wiele wolnych stanowisk. Oferty pracy dostępne są na oficjalnej stronie internetowej http://www.kariera.britenet.com.pl. Czy ktoś z Was w ostatnim czasie aplikował na któreś z nich? Może są osoby, które pracowały już na tych stanowiskach i są w stanie przybliżyć, jak wygląda praca na nich w rzeczywistości? Zachęcam do dyskusji na ten temat.

tak się zastanawiam

czy można traktować poważnie firmę, w której rekrutację na stanowisko techniczne prowadzi stażystka działu kadr?

tez techniczny ale bez bolu
@tak się zastanawiam 01.09.2018 17:41

stażystka działu kadr?? Kolego, a może działu HR?? Gdzieś się musi nauczyć zawodu :-) zamiast wylewać żale na gowork trzeba było wszelkie uwagi jej zgłosić, na pewno doceni pomoc. Rozumiem, że na każde stanowisko techniczne w IT powinni rekrutacje prowadzić managerowie? :D

piotrek
@tez techniczny ale bez bolu 05.09.2018 09:45

Wystarczy ze osoby kompetentne

Krzysztof
@piotrek 15.11.2018 10:59

Masz może wiedzę o tym, czy rzeczywiście osobami rekrutującymi do pracy w firmie Britenet są stażyści? Czy użytkownik, który dodał wpis na ten temat, ma rację, czy może są to tylko jego przypuszczenia? Chciałbym sprecyzować, jak to wygląda, aby ta sprawa została wyjaśniona i uzasadniona. Proszę o odpowiedź.

Miłosz
@Krzysztof 15.11.2018 12:35

Ja byłem rok temu na rozmowie. Zajmowały się mną osoby ze sporym stażem, zarówno na rozmowie z hr jak i na technicznej. Obie rozmowy oceniam wysoko, osoby były miłe i konkretne. Nie zdecydowałem się na pracę że względu na słaby projekt.

Dominika

@Asia z Podlasia, w dalszym ciągu chciałabym, aby ktoś przedstawił, jak dokładnie wygląda ten wyjazd, który w ostatnim czasie jest głównym tematem dyskusji w wątku opinii o pracy w firmie Britenet. Może Ty będziesz tak uprzejma i poinformujesz mnie oraz innych forumowiczów, jak to dokładnie wygląda?

Dominika

@Briteneofita, firma Britenet organizowała w ostatnim czasie wyjazd integracyjny do Lichenia? Możesz przedstawić, jak wyglądały szczegóły tego wyjazdu? Koszty integracji były w całości pokryte przez firmę Britenet? Odpowiedz, proszę, jak to wyglądało.

Briteneofita
@Dominika 26.09.2018 12:13

Nie znam szczegółów, ale starsi koledzy wspominali że pracownicy sami sfinansowali ten wyjazd przeznaczając na to środki ze swoich premii. Niesamowity zespół, dobry klimat do rozwoju!

Krystyna z gazowni
@Briteneofita 26.09.2018 14:20

co za durnoty.... hejt hejt hejt..... Co roku wyjazdy są w pełni finansowane przez firmę. Wyjazdy są "na wypasie" czyli to o czym zamarzysz a może nawet i nie to jest! Za nic pracownicy nie płacą....

Asia z Podlasia
@Krystyna z gazowni 01.10.2018 12:27

Sugerujesz, że tylko nieliczni nie otrzymali premii w ubiegłym roku? Bo prosta kalkulacja pokazuje, że ten wyjazd "na wypasie" kosztował ich mniej na łebka niż premia. "Na wypasie". Chleba i igrzysk. Błagam.

Dominika

@Krystyna z gazowni, widzę, że masz trochę inne informacje o tym, jak wyglądają szczegóły wyjazdu integracyjnego organizowanego przez firmę Britenet. Chciałabym, żebyś przedstawiła, jak dokładnie wygląda ten wyjazd? Jest on jednodniowy, czy może dłuższy? @Irek, rozumiem, że firma Britenet daje możliwość pracownikom, aby mogli wykonywać dodatkowe prace w firmie? Są one dodatkowo również płatne?

Dominika

@Piotr Kich, właśnie mam wątpliwość w tej sprawie, ponieważ nazwałeś mnie imieniem innym od tego, które posiadam. Czy któraś z osób przeglądających wątek opinii na temat pracy w firmie Britenet ma jeszcze jakieś informacje, które mogą być pomocne dla osób rozważających podjęcie zatrudnienia w tym miejscu pracy? Zachęcam do dalszej dyskusji.

Briteneofita
@Dominika 20.09.2018 10:36

Szczęść Boże! Wyjazd integracyjny do Lichenia w tym roku był super! :-)

Dominika

@Piotr Kich, nie wiem, dlaczego zwracasz się do mnie Magda skoro moje imię to Dominika. Tym bardziej nie wiem, jak wygląda obecnie sytuacja w firmie Britenet, dlatego że nie jestem osobą, która tam pracuje, dlatego o szczegółowe aspekty pracy muszę pytać tu na forum, aby czytelnicy mieli najświeższe informacje z tego zakładu pracy.

Piotr Kich
@Dominika 14.09.2018 10:43

@Dominika Magda, chyba lepiej wiem do kogo piszę prawda?

Magda B.
@Piotr Kich 14.09.2018 21:18

Cześć @Piotr Kich, nie ogarnąłeś, że na tym forum jest zewnętrzny moderator i nie jestem to ja tylko nieszczęsna @Dominika? Dopiero dziś mi powiedziano, że usilnie mnie nawołujesz, więc oto jestem :-). Btw mam ten samo numer telefonu co zawsze, jeśli masz ochotę pogadać, zapraszam.

Piotr Kich
@Magda B. 17.09.2018 09:16

Dzwonię i ciągle zajęte :-( No nic, zostawię awizo.

Dominika

@tak się zastanawiam, uczestniczyłeś w rekrutacji, która była przeprowadzona przez stażystkę działu kadr do pracy w firmie Britenet? Myślę, że to, że ta osoba prowadziła rekrutację nie może wpływać całkowicie na ocenę pracy w firmie Britenet, dlatego chciałabym, abyś napisał coś więcej na temat doświadczeń, które posiadasz w związku z pracą w tym miejscu. Zachęcam do wypowiedzi w tym temacie.

Piotr Kich
@Dominika 05.09.2018 13:50

Magda nie wygłupiaj się, wiesz jak jest, łapanka ludzi do zbierania ogórków.

Karo

Czy może ktoś napisać na rzecz jakich Klientów pracuje Britenet? Czy są to wiarygodni pracodawcy? Czy to prawda, że tracą ich regularnie i nie pozyskują nowych Klientów. Proszę o informację, gdyż dzwonili do mnie i chciałbym wiedzieć jak działa ta firma? Stale na rzecz jednego Klienta? Body Leasing ? Serwisy / projekty własne?

Rasta
@Karo 31.08.2017 21:24

Nie słyszałem, żeby firma straciła ostatnio jakiegoś klienta, a o nowych mówi się sporo, ostatnio głównie w publicu - np COI. Z takich tuzów dla których działa Britenet to np VW, czy Mastercard. Głównie leasing ludzi IT.

Nick
@Rasta 01.09.2017 10:33

A o Roche słyszałeś?

Rasta
@Nick 26.07.2018 02:23

To było ze dwa, albo trzy lata temu. Od tego czasu dużo nowych klientów i duuuużo nowych ludzi

wyrobnik na zlecenie
@Karo 31.08.2017 21:24

(usunięte przez administratora)

Botenet
@Karo 31.08.2017 21:24

Skoro dzwonili do Ciebie to dlaczego nie spytałeś o projekty. Pachnie mi tu komentarzami pod publiczkę made in Britenet HR

Heheszkenet
@Botenet 28.08.2018 15:34

Sugerujesz nieetyczne zachowanie ze strony Najlepszego Pracodawcy IT w Polsce? ;-) Klienci są różni a projekty to ruletka: możesz mieć jak u Pana Boga za piecem, możesz być zbieraczem bawełny w USA w 1850. Niestety ani Resource Manager, ani pięknie uśmiechające się panie z HR nie wiedzą gdzie wylądujesz. Prawdopodobnie wręcz dostaniesz błędną informację i musisz być bardzo asertywny/a, bo ich celem jest łapanka aby rozwiązać aktualne problemy kadrowe, a nie dopasowanie projektu do twojej ścieżki kariery. Historii w stylu "obiecali projekt w którym miałem pisać w C/Python a proponują mi Salesforce/PHP/Java" było bez liku i je przemilczę.

Botenet
@Heheszkenet 29.08.2018 14:24

>Historii w stylu "obiecali projekt w którym miałem pisać w C/Python a proponują mi Salesforce/PHP/Java" było bez liku i je przemilczę. Sam miałem coś takiego po rekrutacji. Grzecznie podziękowałem.

Dominika

Drodzy użytkownicy, czy ktoś z Was słyszał o obecnie prowadzonej rekrutacji do pracy w firmie Britenet? Czy osoby młode bez doświadczenia zawodowego mają szansę na zatrudnienie w tej firmie? Przedstawcie, jak to wygląda obecnie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Elastyczny jak gumka-recekturk

Masz racje!! Super firma dla osób elastycznych etycznie! Polecam!

Marcin
@Elastyczny jak gumka-recekturk 22.08.2018 13:12

A czy ktoś w tej firmie wymagał od Ciebie elastyczności w etyce? Pracuję tutaj już kilka lat i jeszcze nigdy o czymś takim nie słyszałem. Dla mnie podstawa to szacunek (w dwie strony) - wiem z doświadczenia że w LBN wiele firm ma z tym problem. Rozwój - jak chcesz to możesz. Nikt Cię nie zmusza bo to też nie na tym polega. Pracowałem w innych firmach - tutaj jestem już kilka lat bo jest mi dobrze. Chyba wszyscy wiemy że wpisy na tego typu stronach należy traktować z przymrużeniem oka - dziwnym trafem te najbardziej soczyste pojawiają się po odejściu kogoś z firmy :) W naszej branży ludzie często zmieniają pracę i szukają - to chyba dobrze że jeszcze mamy taką możliwość :)

TesterZDoświadczeniem

Nie polecam się zatrudniać tutaj. (usunięte przez administratora)Nie wiem o co chodzi z tym że to jest pracodawca roku, ale z tego co widze po komentarzach, te konkursy są ustawiane, więc wszystko jasne.

S-U-P-E-R
@TesterZDoświadczeniem 03.08.2018 10:58

Jest super, wiec o co ci chodzi?

pracownikb

Typowa firma body leasingowa, która dostarcza ludzi na projekt do klienta, zatrudniają młodych aby zrobić wysoką marżę. Jak projekt się skończy to zwalniają pracownika i tyle. Kiedyś pracowałem w tej firmie ponad 2 lata no i niestety poznałem prawdziwe stanowisko firmy w momencie swojego odejścia, wtedy zapominają o dotychczasowych ustaleniach. Na gowork dużo wpisów od pracowników tej firmy, pewnie próbują podnieść ocenę, ale jak widać sporo prawdy napisano o tej firmie. Uważajcie przy aplikowaniu, ponieważ, na początku będą wam obiecywać dużo fajnych rzeczy a w praktyce wygląda zupełnie inaczej. (usunięte przez administratora)

Krzysiu Rysiu
@pracownikb 30.07.2018 11:22

Nie rozumiem, jak outsourcownia może cokolwiek wygrać w konkursach na najlepszego pracodawcę. (usunięte przez administratora) Te nagrody zupełnie nijak mają się do opini mojej i znajomych na temat tej firmy.

Fiona

Skąd taki pomysł, że nie oferują umów o pracę? Z tego co wiem sporo ludzi ma takowe - każdorazowo jest to wybór. Ja mam umowę o prace.

bolo
@Fiona 02.02.2016 08:21

dokladnie, widac ktos probuje oczerniac firme...

Wykop
@Fiona 02.02.2016 08:21

Owszem, ale umowa o pracę britenet = zarobki 10% niższe

dumna z firmy
@Wykop 03.07.2018 15:48

+ premia świąteczna jest taka sama dla B2B oraz UoP.

nick
@dumna z firmy 04.07.2018 11:46

premia świąteczna to tylko obiecanki, jak się okazało to trzeba było przepracował pełny rok kalendarzowy, a potem i tak nikomu nic nie wypłacili. Nie polecam

Iza

Jaka jest atmosfera w pracy? Czy coś z dodatków socjalnych macie?

JEST SUPER
@Iza 25.07.2018 11:34

Bardzo miłym gestem jest to że wszyscy dostają premie świąteczne w tej samej wysokości :-)

Britenet sp. z o.o.
pracodawca
@Iza 25.07.2018 11:34

@Iza, o atmosferze najlepiej opowiedzą nasi pracownicy, ale jest bardzo wysoko oceniana. W badaniach prowadzonych przez TNS-Computerworld prowadzonych wśród naszych pracowników już po raz trzeci zdobyliśmy tutuł "Najlepsze Miejsce Pracy IT w Polsce". Jeśli chodzi o dodatki socjalne to oczywiście jest ich cała masa. Wymieniając niektóre: opieka medyczna, finansowanie certyfikatów, szkoleń i nauki j. angielskiego, finansowanie udziału w grupach i zawodach sportowych, karta Multisport i wiele innych. Zapraszamy. :-)

kiedys tam pracowałem
@Iza 25.07.2018 11:34

Premia świąteczna to jeden z fikcyjnych benefitów ;) tylko opieka i multisport za które i tak płacisz ty.

Zawiedziony

@burek Takie pytanko : czy firma Britenet która szuka "osób profesjonalnych" sama wykazuje się profesjonalizmem okazanym np. przestrzeganiem własnych ustaleń zawartych w umowie B2B podpisanej z konsultantem ? Bo to może być bardzo ważne dla profesjonalistów gdyby chcieli współpracować na B2B z Britenet.

siwy programista
@Zawiedziony 04.01.2016 09:22

konkretnijej kolego... bo tu nikt ci w myslach nie czyta

Były B2B w Britenet
@Zawiedziony 04.01.2016 09:22

Trzeba być bardzo precyzyjnym w umowie B2B. Tzn. mieć na papierze rzeczy jakie uważasz za istotne (np. co w wypadku przestoju, co w wypadku delegacji, kosztów, jak rozliczane sa urlopy), ponieważ wciąż lubią kombinować z detalami ustalonymi ustnie, zwłaszcza gdy powiesz, że odchodzisz. Wśród pracowników krąży żart o tym ile warte są "dżentelmeńskie umowy ustne" z Prezesem lub Głównym Resource Managerem. Natomiast jeśli masz coś na papierze to jest ok.

młody, kiedyś ufał ludziom
@Były B2B w Britenet 29.06.2018 11:09

@Były B2B w Britenet potwierdzam, miałęm to samo. Wszystko spoko, przelewy na czas, ale gdy tylko powiedziałem ze odchodze to już "zapomnieli" o ustaleniach ustnych i byłem w plecy parę k. bo nie miałem nic na papierze.

heheszek
@Były B2B w Britenet 29.06.2018 11:09

polecam wypowiedź prezesa w "Panel Fake News - Machała, Kurasz, Bosak, Borny" na (usunięte przez administratora) miedzy 8:20 a 8:30 tyle w temacie "umów ustnych" w tej firmie :-P

heheszeknumerdwa
@heheszek 03.07.2018 15:08

Zgadzam się z tobą. (usunięte przez administratora)

konsultant w turbanie
@heheszek 03.07.2018 15:08

(czytać nerwowym głosem) Wypowiedź wyjęta z kontekstu. Przecież nikt nigdy nie został oszukany. Wszystkie ekwiwalenty urlopowe zostały wypłacone. Przez te firmy-słupy.

Bob
@konsultant w turbanie 04.07.2018 11:43

I tu się mylisz, zwłaszcza po tym jak firme wywalono z Roche na własne życzenie umowy dżentelmeńskie poszły w zapomnienie

niedotrzymana umowa ustna 2018
@Bob 26.07.2018 02:13

niestety umowy dżentelmenów nadal się zdarzają w 2018. aby byc bezpiecznymi musicie mieć wszystko na papierze.

potwierdzam
@niedotrzymana umowa ustna 2018 26.07.2018 12:53

(usunięte przez administratora)

Marek

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Britenet sp. z o.o.
pracodawca
@Marek 13.07.2018 16:50

Tak, zapraszamy serdecznie :) http://www.kariera.britenet.com.pl/

Były

Pracowałem tam ponad 6 lat i mogę powiedzieć, że to dobra firma. Trochę tych firm znam i powiem szczerze Britenet się wyróżnia. To dobre miejsce. Dostałem super ofertę, dlatego zmieniłem, ale miło wspominam tam pracę.

Michał

Nie polecam Britenet.

Patryk
@Michał 08.05.2016 14:05

polecam Britenet

Zosia
@Michał 08.05.2016 14:05

sprzedam Opla

Piotr

Britenet to moim zdaniem najgorsza firma dla jakiej pracowałem.

Piotr
@Piotr 02.02.2016 08:14

Zgadzam się.

maddle
@Piotr 11.05.2016 07:39

why?

Piotr
@Piotr 11.05.2016 07:39

sam sobie odpowiadasz, przykro ze sie nie sprawdziles, nie poddawaj sie Piotr

Dominika
@Piotr 02.02.2016 08:14

@Piotr frustracja jest zrozumiała, ale proszę podaj merytoryczne argumenty dlaczego, aby młode osoby wiedziały na co uważać i nie wpadły na minę.

Dominika

@Były javowiec Twoja opinia z pewnością odpowie na wiele pytań, które męczą przyszłych kandydatów, którzy chcą złożyć aplikację do Britenet. Zastanawia mnie, czy osoba świeżo po studiach ma szansę wdrożyć się tu w pracę programisty, aby zdobyć doświadczenie. Luźna atmosfera pewnie wielu przypadnie do gustu, ale czy na początek kariery to dobre rozwiązanie?

Inny były programista
@Dominika 26.06.2018 08:16

Być może to zbyt mocna opinia, ale zdecydowanie nie polecam na początek, jeśli chcesz się rozwijać, a nie tylko zbierać bawełnę. Motto z logotypu to wyśmienity żart dla każdego kto tam pracował. Tam nie ma kultury rozwoju, mentoringu. Osoby które mogłbyby przekazywać wiedze i doświadczenie są przeciążone ciągłym gaszeniem pożarów i nie mają dla ciebie czasu. Poza tym osób z faktycznym doświadczeniem i wiedzą jest zbyt mało, większość po prostu zbiera bawełnę 9-17 i to wszystko. Są osoby które tam pracują 5+ lat ale kompetencyjnie są na poziomie juniora, bo ciągle robią to samo. Ten sam projekt. Od lat. Nie wiem jak młoda osoba miałaby się nauczyć dobrych praktyk w takim środowisku. Gdy zaczynasz nie jesteś w stanie odróżnić kompetencji od ego i zbytniej pewności siebie. Moim zdaniem albo się zniechęci do IT i programowania, albo nabierze wyjątkowo złych nawyków programistycznych i bylejaką kulturę pracy.

Gość

Dlaczego blokowane są opinie nie polecające Britenet ?

Login
@Gość 26.07.2016 13:26

a kto tak twierdzi?

Obserwator
@Login 27.07.2016 00:06

Nagminnie kasowane są komentarze. Jesli widzisz jakiś negatywny to w jego miejsce były 2 o wiele bardziej dosadne.

Inny były programista

W pełni podpisuję się pod każdym punktem z komentarza od @Były javoviec. Merytorycznie i w punkt. Zwłaszcza młodych, niedoświadczonych w umowach ludzi uczulam: - Zanim podpiszecie umowę, poczytajcie jakie są stawki w IT. Tak. Takie są zarobki. Nie ma czegoś takiego jak "kielecka stawka", "poznańska stawka", "lubelska stawka". Owa wysoka "warszawska stawka" to jest normalna stawka. Nie pracujecie na plantacji bawełny. Lokalizacja nie powinna mieć znaczenia, jeśli ma to po prostu managerowie/HR wykorzystują wasz brak zorientowania w branży aby zostawić więcej kasy w kontraktorni. - Czytajcie umowy które podpisujecie. Nie zgadzajcie się na zapisy lojalnościowe: to jest patologiczna praktyka wykorzystywania niewiedzy młodych ludzi na której kontraktornie robią największy pieniądz. Zazwyczaj na takiej umowie tracicie co najmniej(!) rok lepszych zarobków (czy to z uwagi na brak możliwości zmiany zatrudnienia, czy też brak karty przetargowej w negocjacjach o podwyżkę) a kortraktornia kosi za was kasę, bo u klienta bez problemu sobie negocjują podwyżki o których wy nawet nie jesteście informowani. Kramik się kreci, bo gdy ktoś się zorientuje, to na jego miejsce wchodzi nowy "młody dynamiczny". - Jeśli jesteście na B2B: nie zgadzajcie się na wielomiesięczne okresy wypowiedzenia. Będą wam wmawiać, że trzy miesiące to standard. Owszem, ale w firmach które mają poczucie etyki. Ponad to: nie zgadzajcie się na zapis o "minimalnej liczbie godzin jakie macie przepracować" w miesiącu. To jest kula u nogi uniemożliwiająca kłapnięcie drzwiami i wystawienie faktury za niepełny miesiąc. On chroni kontraktornię a nie was. Wy znajdziecie pracę bez problemu. To oni muszą się napocić. - Wszystko musi być na papierze. Jeszcze raz: WSZYSTKO. MUSI. BYĆ. NA. PAPIERZE. Managerowie od lat kłamią w twarz o czym tylko zechcecie: o tym ile firma na tobie zarabia, o tym jakie koszty zostaną pokryte, o tym do jakiego projektu cie outsourcuja, jakie tam będą technologie, jakiego typu rozwiązania są używane w firmie. Jeśli dobrze przyłożycie ucho to poznacie parę smutnych historii o ludziach którzy pracowali 5 lat+ a gdy tylko powiedzieli, że odchodzą nagle zaczęły się problemy z fakturami i/lub kombinowanie jak tu nie wypłacić ekwiwalentów urlopów i innych ustaleń "dżentelmeńskich". Pamiętajcie, że na B2B podpisujecie umowę z firmą słupem która ma kapitał 6k PLN, więc nawet gdy wygracie w sądzie, to nie ściągniecie nawet jednomiesięcznych poborów. (usunięte przez administratora)

Dominika

@uważny obserwator żadna opinia, która jest rzeczowa i nie obraża osób postronnych, w tym z imienia i nazwiska, nie jest i nie była kasowana. Poddawane moderacji są wyłącznie komentarze niezgodne z zapisem regulaminu: http://motzgraphics.com/regulamin Zatem, jeśli chciałbyś zostawić na forum swoją opinię, która zawiera merytoryczne fakty na temat pracy w Britenet, pisz śmiało. Każda informacja o warunkach pracy i płacy jest wskazówką dla osób poszukujących tu zatrudnienia.

Dominika

@Marta P skoro w Twojej opinii nie ma możliwości rozwoju w Britenet to może jest możliwość zdobycia doświadczenia dla osób początkujących w branży IT? Jak oceniasz taką perspektywę? Na stronie http://www.britenet.com.pl/strona-glowna/ została zamieszczona informacja, że Britenet w 2017 był najlepszym miejscem pracy w IT - co o tym sądzisz? Jest może coś jeszcze o czy warto wspomnieć na forum?

uważny obserwator
@Dominika 30.05.2018 09:26

Nie ma sensu zostawiać tutaj swojej opinii i tak zostanie usunięta jak moje wcześniejsze.

Marta P

Nie polecam. Brak szkoleń i jakiegokolwiek zainteresowania ze strony "opiekunów". Jeśli chcesz się rozwijać to też nie w tej firmie, ponieważ pchają Cię do tych projektów gdzie są miejsca i nie patrzą na to jakie Ty masz umiejętności a czego klient oczekuje. Jeśli chodzi o pensje, to ściema na ściemie. Mówią, że i tak zarabiasz dużo i oni muszą dopłacać do interesu, a tak na prawdę zarabiasz mniej niż ludzie z mniejszym doświadczeniem, a poprostu przeszli dopiero co z umowy na b2b. Benefity słabe, tylko opieka i multisport ( za który i tak płacisz). Jeśli szukasz fajnej firmy, której zależy na tym żeby pracownik był zadowolony bo wtedy pracuje wydajniej - to nie tutaj

Dominika

@Michał napisz coś więcej o szkoleniach, które Cię zainteresowały? Jakich umiejętności dotyczyły - zawodowych czy może były to szkolenia motywujące/ rozwijające umiejętności miękkie? @uważny obserwator czy obecnie pracujesz w Britenet? możesz coś więcej napisać na temat rekrutacji i oczekiwań względem kandydata? Czy firma stawia na rozwój pracownika czy może jest odpowiednia dla osób rozpoczynających swoją karierę zawodową? Przekazane informacje na tym forum, dadzą możliwość obecnie poszukującym pracy na podjęcie decyzji o aplikowaniu i/lub przyjęciu oferty pracy, zwłaszcza, że Britenet obecnie prowadzi rekrutację na wiele stanowisk w Polsce: http://www.kariera.britenet.com.pl/

Dominika

@Michał, jak często Britenet organizuje szkolenia swoim pracownikom? Jak ocenisz ich poziom merytoryczny? Czy są one ścieżką ułatwiającą awans w tej firmie? Zachęcam Cię do wypowiedzi na ten temat. Zainteresuje ona innych użytkowników planujących zatrudnienie u tego pracodawcy.

Dobry Klimat do Niedorozwoju
@Dominika 12.04.2018 21:13

Smutna rzeczywistość: szkolenia to kabarecik pijarowy za pieniadze ktore kiedys szly na premie swiateczne. To zupełnie nie przekłada się na to co robisz w outsourcingu (czyli czyszczenie czyjejś stajni augiasza). W firmie nie ma żadnego pomyslu na sciezke kariery, ale nie mozna miec do firmy pretensji bo taka jej natura. Junior pracuje za

Dobry Klimat do Niedorozwoju
@Dominika 12.04.2018 21:13

(2/2) Junior pracuje za

:D
@Dobry Klimat do Niedorozwoju 04.05.2018 12:55

Za co pracuje junior? Dlaczego usunięto tę informację?

uważny obserwator
@:D 10.05.2018 18:44

pracuje za 50% tego co dostają za niego do zleceniodawcy

Dominika

@Dobry Klimat do Niedorozwoju, aspekt szkoleń w Britenet nie odpowiadał Twoim oczekiwaniom. Czy mimo wszystko jesteś w stanie wskazać jakieś plusy tego pracodawcy, które w Twojej ocenie mogą zachęcać innych do zatrudnienia u tego pracodawcy? Bardzo Cię proszę o zajęcie zdania w tej kwestii.

uważny obserwator
@Dominika 09.05.2018 18:42

Widzę że część wypowiedzi użytkownika "@Dobry Klimat do Niedorozwoju" znikło... no ładnie... cenzura... cenzura... Pisał o tym, że juniorzy zastępują doświadczonych pracowników a potem uciekają bo orientują się że pracują za 50% tego co dostaje ich pracodawca który ich wynajmuje... I że zmienia pracę bo ma dość tego "kołchozu" Pozdrawiam

Dobry Klimat do Niedorozwoju
@Dominika 09.05.2018 18:42

Plusy są takie jak w każdej innej kontraktorni IT czyli kawa stabilne zatrudnienie w lokalnym biurze multisport i opieka medyczna. Jeśli masz szczęscie to trafisz do zespołu z fajnymi ludźmi ale to ruletka jak wszędzie. Niestety w firmie nie ma kultury wzrostu ani szacunku do technologii. Szkolenia to teatrzyk brakuje im kapitału intelektualnego. Chodzi tylko o robienie pieniedzy i pijar. "Kasa się zgadza" pod warunkiem, że masz wszystko na piśmie i nie zgadzasz się na nic "na gębę". Firma jest znana z łamania "dżentelmeńskich umów" (niewyplaconych ekwiwalentow urlopow przy odejsciach z R*che nie wybacze).

heheszke
@Dobry Klimat do Niedorozwoju 09.05.2018 21:40

Zorientowaliscie sie ze firma-słup ma kapitał zakładowy (usunięte przez administratora)zł? :D

Zostaw opinię o Britenet sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Britenet sp. z o.o.