Global Cosmed Group
2 118 6 1

Opinie o Global Cosmed Group

Niewolnik

Nie polecam pracy w tej firmie. Chyba że ktoś lubi być wyzywanym od chołoty co nic nie robi a tak naprawdę to ma czasu iść do łazienki

StaryPracownik
@Niewolnik 08.12.2018 15:10

Gościu nie pisz bzdur !!! Żaden przełożony w tej firmie nikogo nie wyzywa . Nie ma czasu iść do łazienki - nie osłabiaj mnie - to ciekawe , kto stoi na fajeczce albo pije kawkę . Ludzie ogarnijcie się !!! Nie potraficie odejść z godnością ? Może na produkcji z kasą szału nie ma po zmianie systemu premiowania ale atmosfera jest nader dobra . Popytajcie kolegów lub koleżanki z innych firm jak jest u nich , czy mają taki luzik ? Nie sądzę - przerzuciłem kilka firm w Radomiu i w Globalu atmosfera pracy jest najlepsza .

Nowiutki
@StaryPracownik 08.12.2018 16:07

Słusznie piszesz...a krzyczą w necie tylko nieudacznicy życiowi co pili tą kawę i palili papieroski... Jak Wam tak źle, to czemu nie odejdziecie? Niektórzy ulegli grupowej głupocie i tyle, ale odejdą, przyjdą nowi, którzy chcą pracować i będzie lepiej.

Żal
@StaryPracownik 08.12.2018 16:07

Stary pracownik widać że nie pracujesz na produkcji skoro tak twierdzisz. O jakiej kawce ty mówisz, chyba że na zasłużonej przerwie która się ustawowo należy i o jakiej fajeczce mówisz skoro jedyne miejsce w którym wolno było palić zlikwidowali a właściwie zakazali tam palić. Admosfety między pracownikami nie ma i nie będzie skoro tak rażąco pensje się różnią. Do pracy to każdy jest równy ale do pensji to już nie. Żenada. Dobrze to już tu było a teraz to jak komuś nie pasuje to niech odejdzie a jak nie to niech zacisnie zęby i zap...

Stary pracownik
@Nowiutki 10.12.2018 09:14

Ten wpis jest zamieszczony przez kogoś kto nie zna realiów pracy w tej Firmie. Ja znam ją od podstaw po przepracowaniu ponad 20 lat. Było dobrze a nawet mogę powiedzieć, że bardzo dobrze. Dobra atmosfera, dobra płaca mobilizowala do uczciwej wytężonej pracy. Firma przez lata rosła w siłę, inwestowala w nowe maszyny i nowe linie produkcji. Do czasu, gdy do steru tego "statku" dorwali się ludzie,ktorzy o zarządzaniu nie mają zielonego pojęcia. Wypraszam sobie nazywanie mnie nieudacznikiem, mam swoją godność i nie mogę się zgodzić na obniżanie pensji do poziomu nowozatrudnianych. O jakiej kawce i fajeczce piszesz? Chyba jesteś z kosmosu.... Albo kiero, który postanowił pokazać że jest najważniejszy. Lepiej wypłacić duże kwoty odpraw niż porozmawiać z ludźmi. Ciekawe tylko czy Prezes zapoznał się z odpływem sporej kasy na odprawy i czy kierownik tak bez bólu wydałby tyle gotówki gdyby była to jego Firma? Powtarzam nie jestem nieudacznikiem i nie wrozbista... Ale wiem! Rejs tego statku zakończy się tak jak Titanika, szkoda tylko pasażerów.

Stary pracownik
@Stary pracownik 16.01.2019 18:25

Ten wpis jest odpowiedzią nowitkiemu

Ha
@Stary pracownik 16.01.2019 18:38

Kierownik zamiast porozmawiać z ludźmi wolał narazić firmę na wydatek ok 200 tysięcy złotych na odprawy.

Jacobs
@StaryPracownik 08.12.2018 16:07

Na fajeczkę i kawę w tej firmie to mają tylko pseudo mistrzowie. A i jeszcze niektórzy nowo zatrudnieni mają czas na papieroska bo ich nie obchodzi co się dzieje przy maszynie.

Janek
@Jacobs 16.01.2019 19:53

Grzegorz nie podniecaj sie, prognozy sa dobre.

Zbycho
@Janek 16.01.2019 19:56

Grzesiek zapal sobie, wypij kawkę xd

szaaas

jest juz czterobrygadowka ?

Stary
@szaaas 26.12.2018 17:49

Od lutego będzie

nowy
@Stary 26.12.2018 18:34

a to jest 4 mistrzow juz ?

Stary
@nowy 27.12.2018 00:19

jest

zenon
@Stary 27.12.2018 09:52

4 mistrzow a cala robote i tak robi kierownik.

zenka
@zenon 27.12.2018 14:01

Ale mistrz ci powie na którą maszynę masz iść xd

Bob
@zenon 27.12.2018 14:01

Kierownik to się nie nadaje nawet do pchania karuzeli

Git człowiek
@Bob 27.12.2018 18:58

Tam są same szefy...

szok
@Git człowiek 28.12.2018 08:27

dlaczego ? przeciez on sam rozpisuje wszystko co ma firma robic

Wkurz
@szok 28.12.2018 22:45

A planista i pan koordynator to co robią, biorą wypłatę za nic?

zbyniu
@Wkurz 29.12.2018 09:08

kto jest kordynatorem i planista teraz

grzesiu
@zbyniu 30.12.2018 02:55

a to w ogole sa w firmie tacy ? pewnie nie lubi wychodzic z pokoju

Pracownik
@zenon 27.12.2018 14:01

Co robi kierownik, przyjdzie posiedzi w akwarium i to jest jego cała robota ha

New
@Pracownik 03.01.2019 11:11

Powie kilka dowcipów do mistrzów i to cała jego robota

johny
@New 03.01.2019 14:01

a co na to zbynio

Sebastian
@johny 03.01.2019 21:30

Czy w związku z planami powstania od lutego czterobrygadówki firma Global Cosmed Group będzie prowadzić nabór na nowych pracowników? Możecie napisać również, czy wraz z nowym rokiem nastąpiły jakieś zmiany w warunkach zatrudnienia? Proszę o rzetelne informacje na ten temat.

czarodziej
@Sebastian 04.01.2019 09:55

jak beda ogloszenia to znaczy ze beda szukac. kto to wie. dopoki nie ma oficjalnej informacji o rekrutacji to nie wiadomo. ale wrozac z fusow mozna wnioskwoac ze pare osob sie przyda dodatkowo

Młody
@Sebastian 04.01.2019 09:55

Warunki pracy i płacy się zmieniły ale na niekorzyść pracowników. Odeszło sporo starych pracowników co pracowali tu po kilkanaście lat bo za najniższą krajowa po tylu latach pracy w tym zakładzie to wstyd pracować.

Jacek
@Młody 05.01.2019 12:44

Co to jest 4 brygadówka?

Sebastian
@Młody 05.01.2019 12:44

Mógłbyś napisać konkretnie, jakie warunki uległy zmianie? Czy chodziło Ci bardziej o system pracy, czy może o to, że pracodawca obniżył wynagrodzenia na niektórych stanowiskach? Chciałbym, abyś sprecyzował przedstawioną informację, ponieważ chciałbym dobrze zrozumieć Twój komentarz.

Pracownik
@Jacek 10.01.2019 20:51

Praca w niedzielę i święta za normalną stawkę to jest czterobrygadowka

Morda

Pracowałem w firmie i jeszcze e było tak źle. Praca dobra, choć atmosfera o wiele gorsza niż kilka lat temu, zanim zaczęły się "oszczędności" z powodu nieudanych inwestycji lub błędnych decyzji zarządu(długo by pisać). Spora część załogi po "zmianach ustrojowych" powiedziała dość, a następców nie tak łatwo znaleźć jesli nie ma się nic ciekawgo do zaoferowania. Podsumowując: polecam pracę, ale tylko zdesperowanym.

Nowy

A mnie tu sie podoba... Widocznie nie pracowaliście nigdzie indziej, bo nie wiecie jak jest naprawdę. Z drugiej strony to jak tak tu marudzicie, że źle to czemu tu jeszcze pracujecie?

Przemęcze się

Nie polecam pracy w tej firmie.za ciężka praca za najniższą krajowa.

Czterobrygadowka

Po co płacić ludziom za pracę w sobotę jak można zrobić czterobrygadowke i wtedy będziemy pracować i w niedziele

CotozaJazda

Dziś 10 a hajsu za grudzień nie ma.

P

Macie wypłatę?

Murzynek
@P 10.01.2019 16:07

Chyba nikt nie ma. Pewnie wszystko poszło na odprawy, a murzynki mogą poczekać.

Stary
@Murzynek 10.01.2019 16:14

Dzięki za odprawy panie kierowniku xd

Wkurzony

Ludzie nie dajcie się nabrać na pracę tu bo szkoda paliwa, na OLX obiecują od 2100 do 3500 a na miejscu 1800 brutto na cały etat na trzy zmiany. Rzekomo mają premia nadrobić

Również wkurzony
@Wkurzony 07.01.2019 10:44

Potwierdzam 1800 brutto a są tacy co pracują za 1500 brutto tak mają na umowie na cały etat nie będę się zniżal do takiego stopnia jak się chce pracować to praca jest w Radomiu za godne wynagrodzenia

kasa
@Również wkurzony 07.01.2019 11:09

na kasie w sklepie osiedlowym daja 2300 NETTO :D

swinty mikolajov

jak tam premie na swieta ?

Młody
@swinty mikolajov 28.12.2018 18:56

Ni ma i nie będzie premi.

Nowy zawiedziony

Nie polecam pracy w tej firmie. Mega złe relacje między wszystkimi a nowi pracownicy są najgorzej traktowani i do najgorszych prac. Jeszsze żeby dobrze płacili a tu 1800 brutto a w najlepszym wypadku 2100 brutto i obiecują premie której i tak się nigdy nie zobaczy. Mistrzowie niemili i w ogóle nie pomocni a kierownika nic nie obchodzi co się w firmie dzieje nie mówiąc już o dyrektorze którego niektórzy nigdy nie widzieli na oczy. Jak prezesi nie przejrzą na oczy i nie zmienią kadry kierowniczej to nie wróżę tej firmie nic dobrego.

new
@Nowy zawiedziony 02.01.2019 12:22

Tu już jest za późno na zmianę kadry kierowniczej

nowy
@new 02.01.2019 13:25

przyklad idzie z gory..czyli od prezesow. . .

zenon

jestem miszczem.

super handlowiec

nowy dyrektor fajny jest ? jakies nowe rzeczy sie pojawily ? ile osob odejdzie z pracy ?

Dyro
@super handlowiec 25.12.2018 17:36

Fajny jest bo w ogóle go nie ma xd.

Odchodzę

Za taką harówke jak tu jest to powinno co najmniej być 3000 a nie najniższa krajowa na trzy zmiany

nigdy
@Odchodzę 18.12.2018 05:57

3 tys za zakrecanie korka , latanie ze (usunięte przez administratora) i ukladanie kartonow ? dobre zarty

Magi
Zweryfikowany użytkownik
@Odchodzę 18.12.2018 05:57

Jak miała na imie wcześniejsza Pani dyrektor z przed paru lat?

Programista Wyklęty
@nigdy 18.12.2018 16:50

oprócz tego co się wykonuje liczy się gęstość pracy, bo przecież mozna robić pracę wolniej lub szybciej... w kapilizmie liczy się wartość pracy Czyli jeśli ktoś w czasie 160 godzin w miesiący generuje zysk na poziomie 10.000 powinien zarabiać więcej niż ktoś kto generuje zysk 8.000 zł Proste i logiczne. Tempo pracy można teoretycznie dostosować do wysokości wynagrodzenia

Pracownik
@nigdy 18.12.2018 16:50

Tylko ciekawe dlaczego kręgosłupy nam wysiadaja. Nie za takie pieniądze to jest harówka

Odchodzę
@nigdy 18.12.2018 16:50

A od czego kręgosłupy nam wysiadły? Ile tu trzeba się nadzwigac. Zastanów się co ty mówisz.

Magi

Jak miała na imie wcześniejsza Pani dyrektor z przed paru lat?

Ja
@Magi 18.12.2018 19:16

Ewa

U
@Ja 19.12.2018 19:29

Ula

pracus
@U 20.12.2018 12:13

buhahahaha

Pracus

Śmieszna praca śmieszny pseudomistrz

smutny

jak tam sie ma nowy dyrektor w firmie ? jaki jest

Kevin
@smutny 14.12.2018 19:56

Człowiek widmo

Smutny pracownik
@smutny 14.12.2018 19:56

I dyro i kiero mają już(usunięte przez administratora) najważniejsze żeby im się kasa zgadzała na ich kontach co miesiąc. A my mamy zasuwać za najniższą krajową

B
@Smutny pracownik 15.12.2018 08:55

I własnie po to były te nowe aneksy, żeby robić tylko za podstawę

Obserwator sytuacji

I już się zaczyna taniec pingwina i łapanie się za głowę

Ki
@Obserwator sytuacji 13.12.2018 15:12

Aż statek w końcu utonie a kiero razem z nim

zuza
@Obserwator sytuacji 13.12.2018 15:12

Biuro na produkcję

Szczery do bólu
@zuza 13.12.2018 20:39

A we wtorek na tzw. "Wigilii firmowej" znów będzie spęd, gratulacje i przemówienia :)

Baranek
@Szczery do bólu 14.12.2018 11:36

I kolejny cudotwórca przemówi do baranów

Rozczarowany

Ha. Śmieszna firma. Nie polecam

Nowy
@Rozczarowany 12.12.2018 07:24

Chciałem złożyć tam papiery ale chyba zrezygnuję. Dlaczego śmieszna firma można coś więcej: jacy są pracownicy, szefostwo itd.

Pracownik
@Nowy 12.12.2018 21:39

Nie polecam. Samo mówi za siebie to że odchodzą z tej firmy pracownicy którzy pracowali tu po 20 lat. Szefostwo nie poważne. Kiedyś było tu ok i zarobki były w miarę spoko. Wszędzie wzrasta średnia krajowa płacy a tu odwrotnie. Pensje w dół. I co to w ogóle za polityka żeby podstawy mieć 1800. Śmiech na sali. A normy tak podnieśli w góry że szok. Daj sobie spokój z tą firmą. Jest dużo innej pracy za godziwe wynagrodzenie

Decyzja podjęta

Decyzja podjęta. Odchodzę

Bob
@Decyzja podjęta 11.12.2018 06:44

Tak trzymać niech sobie pracują sami pseudo mistrzowie z pseudo kierownikiem

H
@Bob 11.12.2018 14:28

I barany co nie mają honoru

nowyy
@H 11.12.2018 14:45

Będą teraz zapie.....na nowych

Odchodzę

Dokładnie tak. Zero organizacji. Najlepiej jak by zwykły pracownik poszedł sam na magazyn i zamówił sobie kartony korki i tym podobne, a w tym czasie pseudomistrz posiedzi sobie na fb. marne szanse na zarobek. Też odchodzę. Niech nowi wyrabiają normy. Dostali dobrą kasę to niech się wykażą. Nie polecam tu pracy.

robocop

pracowalem tam krotko ale takiego bajzlu nie spotkalem w zyciu. zero organizacji, brak podstwowych narzedzi do pracy, szukaj sobie wagi, stolu i tylko jechac, bo malo. nie polecam tej firmy, jedna wielka porazka

5S
@robocop 03.12.2018 20:20

To jest 5S pana kierownika ha ha ha xd

Programista Wyklęty
@robocop 03.12.2018 20:20

Zgodnie z prawem, to pracodawca organizuje prace pracownikowi, nie odwrotnie

Nowy
@5S 03.12.2018 20:48

chyba byłego dyrektorka ;)

5S
@Nowy 03.12.2018 22:31

Byłego dyrektorka jeszcze nie było jak "wprowadzano" 5S

Sebastian
@robocop 03.12.2018 20:20

Mam rozumieć, że pracownik zatrudniony w firmie Global Cosmed Group nie był wyposażony w narzędzia niezbędne do wykonywania swoich obowiązków? W takim razie, w jaki sposób pracowałeś w tej firmie? Korzystałeś ze swoich narzędzi, czy może wszyscy od firmy mieli dostarczone narzędzia wspólne? Proszę, abyś precyzyjniej przedstawił tę kwestię.

Programista Wyklęty
@Sebastian 05.12.2018 12:41

narzędzia to jedno. Nie wystarczy kupić narzędzi. Należy wskazać co ma robić pracownik, na jakim produkcie, w jakim miejscu, zorganizować pracę - dostarczyć towar do pracy, wskazać co ma być zrobione i jak Na budowie jak nie ma budulca, pracownik czeka na niego, ma płacone za czas oczekiwania. To pracodawca odpowiada za zorganizowanie pracy. Dostarczenie narzędzi to nie wszystko. Czasem postawią kierownicy radomscy pracownika i nie wie on co ma robić, to odpowiedzialność kierownika, by pracownik wiedział co ma robić, skąd brać materiał, narzędzia itp. Pracownik nie musi się o to martwić, kierownik łaski nie robi, takie jest prawo W Radomiu mamy takich biznesmanów, że kupią narzędzia i myślą, że pracownik ma sobie sam pracę organizować, a oni tylko pieniądze wezmą. Pisałem nie raz - biznes to nie udzielanie chwilówek. Zleceniodawca, pracodawca ma zorganizować pracę, nie tylko czekać na efekty i zarobki, bo to śmieszne by było

robocop
@Sebastian 05.12.2018 12:41

przychodze do maszyny a tam nie ma rolek , kartoniarki. Kazda maszyna powinna posiadac nizbedne rzeczy a nie, lataj po hali i ciagnij z jednego konca do drugiego ciezka kartoniare, gdzie po podlaczeniu okazuje sie ze jest niesprawna. Ludzie to jest sredniowiecze w tej firmie. a czas ucieka. Szukajcie az znajdziecie

mi
@robocop 05.12.2018 15:28

A mistrz ma wszystko gdzieś

noe
@mi 05.12.2018 19:40

Od stycznia gdy wszyscy będą mieli taki sam system premiowania to w ogóle kierownictwa nie będzie obchodzić ile sztuk schodzi z maszyny

Ciekawski
@5S 04.12.2018 11:40

Co to jest 5S?

DwA
@Ciekawski 10.12.2018 12:54

Zapytaj kierownika xd

Dobra rada

Ludzie czy wy jesteście bez honoru? Nie wyłamujcie się i odejdzcie z tej firmy. Robią z wami co chcą. Pensje obniżają a normy pracy idą w górę. To tylko nieudacznicy zostaną co sobie nie umieją poradzić w życiu i nie bójcie się o pracę bo praca w Radomiu jest i zarobki też są dużo wyższe. Obudzcie się. Brać wyprawki i odchodzić i na spokojnie szukać pracy i płacy godnej człowieka

Lalus

1800 brutto tyle tu się zarabia ale żeby było do ręki 1550 to ci zakład dodaje w formie premi. Masakra jakaś a praca niewolnicza. Od maszyny nie można odejść bo żeby normę zrobić musi cały czas jechać. Kiedyś pampersy były w marketach a teraz tu by się przydały bo nie ma czasu na łazienkę

ok

Jak śmieszny kierownik nadal będzie pracował to puści tą firmę z torbami . Niech szefostwo szybko przejrzy na oczy bo on nic nie potrafi

pracus
@ok 09.12.2018 09:34

jaki kierownik

bre
@pracus 09.12.2018 11:58

Szef

nowy
@bre 09.12.2018 17:29

ale kto to jest

XD
@nowy 09.12.2018 21:17

Nikt nie wie xd

Niewolnik

To kim my teraz jesteśmy jak nie pracownikami? Zakładnikami czy niewolnikami skoro nie chcą nas puścić stąd. Kiedy dyrektor zrozumie że my nie chcemy już tu być

Mlody
@Niewolnik 07.12.2018 07:07

Ale kierownictwo nie moze nakazac ci pracowac do konca . Jezeli sie zgadzasz pracowac to pracujesz .Kierownictwo moze ci zaproponowac prace do konca twojego wypowiedzenia a za urlop ci zaplaca .Ale jak sie nie odzywasz to pracuj

Owca
@Niewolnik 07.12.2018 07:07

Jesteście baranami którzy poszli po podwyżkę xd

Pracownik
@Mlody 07.12.2018 12:56

Co ty opowiadasz, urlop mam wypisany i nikt nie chce podpisać

Pracownik
@Owca 07.12.2018 19:20

A dostali chociaż?

Mlody
@Pracownik 08.12.2018 00:38

To sie idzie do kierownika i sie zalatwia takie sprawy .Mowisz ze chcesz wykozystac urlop.A jak ty wypisalas karte urlopowa i polozylas do listy to sobie lezy

??
@Mlody 08.12.2018 08:15

A kto to jest kierownik?

??
@Pracownik 08.12.2018 00:39

Tak dostali

Stary pracownik

Jak ktoś chętny to są przyjęcia na produkcję

Palec
@Stary pracownik 03.12.2018 19:46

Nie ma starych pracowników już:)

Pracownik

Tutaj już nie da rady zarobić trzeba uciekać stąd

Leydis

Jeszcze będziecie wracać szybko do firmy i wtedy wam będzie głupio

No
@Leydis 02.12.2018 10:03

Nikt tu już nie wróci

Leydis
@No 02.12.2018 10:16

To się dopiero okaże

Ss
@Leydis 02.12.2018 16:08

Mają rację że odchodzą nie ma do czego żałować .Jeżeli dla kierownika to jest cholota od stawiania butelek .To szacun dla ludzi.

Sprawiedliwy
@Ss 02.12.2018 16:39

Głupoty piszesz. Każdy ma swoje życie i dokonuje wyborów, dziwi mnie tylko fakt, że odchodzą nie mając innej pracy. Pójdą do innej pracy (o ile ją znajdą, bo wcale na rynku pracy nie jest tak kolorowo) to dopiero zobaczą jak trzeba ciężko pracowa

No
@Sprawiedliwy 03.12.2018 07:36

A skąd wiesz że nie mają pracy, nie trzeba odrazu każdemu rozgadywać gdzie się idzie do pracy.

Palec
@Leydis 02.12.2018 10:03

Chyba Ty :) mam lepiej nic w tym (usunięte przez administratora)przez 10 lat

Pracocholik

Jak system pracy się zmieni na czterobygadowy to ja odchodzę z pracy i większość również odejdzie. Więc niech się firma zastanowi czy warto tracić resztę cennych pracowników

4B
@Pracocholik 09.11.2018 19:50

Żadna większość nie odejdzie, pasuje im nowy system premiowania to i będzie im pasować czterobrygadówka bo to ludzie bez honoru.

Pracownik
@4B 09.11.2018 23:49

Nie obrażaj ludzi którzy chcą pracować, nie każdy może sobie pozwolić na bezrobocie odchodzą tylko ci którym fur nie chce pracować bo do tej pory mieli możliwość dorobienia się na czyimś garbie a teraz oj oj trzeba się wziąć za robotę.. acha to my dochodzimy weźmiemy sobie odprawy i jakoś to będzie to są właśnie ludzie bez honoru i nieroby lenie

4B
@Pracownik 11.11.2018 16:08

Tylko że Ci którzy odchodzą to akurat dobrzy pracownicy z dwudziestoletnim stażem i nie dorabiali się na czyimś garbie tylko ciężko pracowali.

Programista Wyklęty
@Pracownik 11.11.2018 16:08

bez honoru to jest komunista pracodawca, który chce płacić wszystkim po równo lepszym i gorszym

Apart
@4B 11.11.2018 18:12

Nie wszyscy

4B
@Apart 12.11.2018 12:18

Ale większość.

Stary pracownik
@Pracownik 11.11.2018 16:08

Nie obrażaj uczciwie pracujących od tylu lat ludzi, którzy zniszczyli tam sobie kręgosłupy i ręce, którzy byli na każde skinienie kierownictwa.

uczciwy pracus
@Stary pracownik 12.11.2018 18:33

stary pracownik nie klam, niektorzy za prace fizyczna mieli pensja po 8 tys miesiecznie. zmniejszyli wam i dobrze. zdazyliscie sie nakrasc z ukladow przez te lata . co wam swinie dali ,nikt nie widzial , teraz sie ukrucilo

med
@uczciwy pracus 12.11.2018 22:02

Chyba cię fantazja poniosła z tą 8

Pracownik
@4B 11.11.2018 18:12

Ha ha ha dobrzy że długo pracują? Wysługuja się nowymi pracownikami i tyle w temacie a udają wielkich fachowców. Nie ma ludzi niezastąpionych a praca nie wymaga nie wiadomo jakiego doświadczenia

Butelka
@Pracownik 13.11.2018 10:04

Postawienie nowego pracownika na butelce, gdzie jest lekko to według ciebie wysługiwanie się tym nowym pracownikiem?

Gg
@Pracownik 13.11.2018 10:04

Zakupic nowym krzeselka niech sobie posiedza a reszta niech na nich robi. Sa tacy co pracuja juz pol roku i nie wiedza na jaka maszyne maja isc pracowac .A jak juz trafi do maszyny to stanie jak slup. I nawet sie nie zapyta co mam robic .NIECH WSZYSCY ROBIA A JA SOBIE POSTOJE .I to jest wlasnie wyslugiwanie sie mlodym .Zenada

Pracownik
@Butelka 13.11.2018 10:50

Na butelce czasami a w większości to nowi są stawiani na odbiorze i przynieś zanieś pozsmiataj i na mopie pojeździj. Oto do czego są nowi pracownicy

Gg
@Pracownik 13.11.2018 17:05

Zawsze moze stanac na zakrecaniu pianki . A co do sprzatania to kazdy po sobie musi sprzatnac.

Muuuu
@Pracownik 13.11.2018 17:05

Bo wy się tylko do tego nadajecie, jak te osły którym trzeba wszystko mówić.

Pracownik biurowy
@Stary pracownik 12.11.2018 18:33

Ale chyba za darmo tam nie pracowali ludzie? Tylko raczej za dobrą kasę. Jedne z najlepszych zarobków tam były swego czasu. A po drugie praca fizyczna niesie za sobą zawsze jakieś straty na zdrowiu.

Pracownik biurowy
@Gg 13.11.2018 17:21

No właśnie każdy!! a nie tylko nowi!

Pracownik biurowy
@Muuuu 13.11.2018 18:26

Ciekawe jaka ty byłaś w pierwszych dniach twojej pracy. Czy wszystko umiałas i wszystko wiedziałaś

Apart
@Butelka 13.11.2018 10:50

A i tak trzeba pięć razy tłumaczyć jak krowie na rowie .

Nie nowy
@Pracownik biurowy 13.11.2018 18:34

Niedługo nowi będą starymi pracownikami więc zobaczą o co chodzi. A ja życzę im cierpliwości i powodzenia od stycznia xd

Apart
@uczciwy pracus 12.11.2018 22:02

Chyba na mieszalni

Sebastian
@Apart 14.11.2018 11:32

W ostatnim czasie do pracy w firmie Global Cosmed Group doszli nowi pracownicy? Czy jest już może oficjalna decyzja odnośnie do systemu 4 zmianowego? Wiecie może, czy rzeczywiście firma ma zamiar to wprowadzić, czy są to tylko niepotwierdzone przypuszczenia? Może ktoś będzie w stanie odpowiedzieć na to pytanie.

sds
@Sebastian 15.11.2018 11:28

znowu dzial hr w akcji..standardowa regulka...sprawdzccie sobie w papierach...na tak zadane pytanie NIKT nie odpowie

Pol
@4B 09.11.2018 23:49

Nie nazywaj ludzi bez honoru, którzy zostali w pracy. Nie każdy sobie może pozwolić żeby odejść tak odrazu. Ktoś jak nie może znaleźć innej pracy to póki co zostaje w firmie ale to nie znaczy że się zgadza z tym co kierownictwo z ludźmi wyprawia.

Ha ha ha
@Gg 13.11.2018 16:18

Ha ha ha akurat ci ktoś w to uwierzy

Norma
@Ha ha ha 29.11.2018 19:50

Lawina ruszyła, od stycznia nie będzie miał kto wyrabiać norm xd

Zostaw opinię o Global Cosmed Group - Radom

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Cosmed Group