Kaufmann s.p z.o.o

Adres: Bohaterów Czerwca 1956 R. 4, 87-500 Rypin

NIP: 8921384815 KRS: 0000105205

Kaufmann s.p z.o.o
2 85 6 1

Opinie o Kaufmann s.p z.o.o

Stefan W.

Czopuś ( dyrektorku do spraw nie potrzenych) gratulacje awansu

ed54

Firma nie cieszy się najlepszą reputacją ciągłe zwolnienia stan załogi spadł o 50%mało zamówień niskie płace.A jeden z kierowników pan A.jak szalał tak szaleje nadal nawet stał się bohaterem napisów w ubikacji ma na sumieniu zwolnienie kilkunastu pracowników i pozbawienie ich środków do życia.Zastraszona zwolnieniami załoga boi się cokolwiek złego powiedzieć co to jest za zakład w którym nie można palić rozmawić osobiście ani przez telefon to się kojarzy z mininymi czasmi

były-pracownik
@ed54 11.01.2019 17:47

też tam pracowałem 9 m-cy ,zwolniłem się (czerwiec 2018r.) ,bo 1500zł czasami wynagrodzenie było ,ne motywuje to człowieka do pracy ,niestety ... ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Thomas

Akurat ty jesteś największym pracusiem leniu łatwo się domyślić kim jesteś.

Thomas

Nie trafiłaś ciołku haha

Pracownik

Witam, co się odpiernicza z tym zakładem to się w głowie nie mieści, zwalniają się doświadczeni pracownicy co tylko oni jakoś ten (usunięte przez administratora) ogarniaja, zakaz palenia w zakładzie gdzie niejeden wyższy szczeble wychodzi ledwo za drzwi hali i odpala papierosa... Zero poszanowania dla pracowników, czy pracujesz 8h czy 10h nigdy nie wiesz która wypłata będzie większa... Dno i wodorosty, przyjmują jakis cymbalow na sztukę i zadowoleni, to już więcej od nich zrobią uczniowie praktykujący, bo z nimi można pogadać i być pewnym, że Cię nie podpierdolo za premie. Nie wróżę długiej przyszłości temu zakładów...

Ptak

Jeżeli komuś się nie podoba to niech się zwolni jak dla mnie nie jest źle.

PrincePolo

Wyzysk. Nie polecam.

Thomas

No i kolejny stary pracownik nas opuścił cienko to widzę.......

Ja
@Thomas 23.10.2018 19:10

Kto tym razem?

Cowasto

Zarobki w 5 miesięcy to 5 tysięcy, urlopów nie dostanie, a jak już człowiek doprosi się o swoje to mniej niż najniższa krajową zobaczy, szkoda czasu, ponad 220h w miesiącu, a wypłata identyczna lub różnica 100zl, a czasem nawet i mniej, ciekawe jak oni to liczą Moje sugestie dla Kaufmann s.p z.o.o: Szanować pracowników, bo byle kto zrobi byle jak, za dobrą pracę się płaci Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wyrzucić alkoholików którzy by sprzedali za browara, bo zazdroszczą że ktoś ma lub potrafi więcej niż oni

Karamba

Czy to prawda że kolejny inteligentny pracownik z tej firmy się zwolnił.Tym razem to konstruktor? To już 5 osoba w krótkim czasie co tam się dzieje przecież podobno dają podwyżki a i tak nic to nie daje kto tam teraz będzie pracował?

Franklin
@Karamba 05.09.2018 20:01

Kaufmann to super firma. Dzięki niej widziałem wiele ciekawych miejsc w kraju nawet dali. Ja nie narzekam byle tak dali.

Pawik
@Franklin 05.09.2018 21:26

Tak jest to mi się podoba

S
@Karamba 05.09.2018 20:01

Kto?

Karamba
@S 15.09.2018 20:49

Ostatni

Krasnosielc
@Karamba 05.09.2018 20:01

Inteligetnych ludzi to już brak, dawno się zwolnili. Podwyżki raczej wyrównanie do najniższej krajowej.

Karamba
@Krasnosielc 22.09.2018 14:08

Zobaczycie że będzie coraz więcej osób się zwalniało bo nie da rady żyć za tą pensję głodową.

Aska

Jaka pewność że napisał to facet.Jeżeli jednak tak to musiał być w tym związku bardzo nieszczęśliwy.Miał w tym jakiś cel w tej pracy wiele osób zna tę babkę i są o niej różne opinie zależy kto z nią zadarł

Nick
@Aska 27.08.2018 23:44

Rzeczywiście to jest miejsce na tego typu sprawy.. Ogólnie bardzo dojrzałe podejście do sytuacji. Tonący brzytwy się chwyta. Nikogo nie powinny interesować prywatne sprawy pracowników. Osoba wypisujaca takie rzeczy wystawia opinie sobie, a nie" naszej koleżance " Beacie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nikodem

Myślę,ze takie informacje powinien Pan kierować do agencji złamanych serc lub iść do terapeuty , to nie jest miejsce na tego typu komentarze. Po drugie w kontekście prawnym ubliża Pan wymienionej osobie . Jest to zniewaga, przewidziana w art. 216 §2 Kk, zgodnie z którym kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

Idiota

Jej f

W waszej firmie pracuję Beata pochodzi z Brodnicy jest to osoba uważana za osobę bystrą.Ala prawda jest bardzo żałosna.Beata boi się decydować o swoim losie decyzje życiowe za nią podejmuje jej matka i rodzina która okazała sìę złodziejķą bo okradał Beaty faceta na kilka týś.Facet wygarnoł matce za to Beata wywalił Go z domu na bruk.Beata nie lubi rozmawiać o ślubie bo jej matka zakazała w tedy staje się nerwowa jak facet prosi ją o ręke

Banita

Co się dzieje w tej firmie podobno zwalniają się starzy pracownicy?

Alicja

@kitjb, wnioskuję, że pracujesz w Kaufmann. Może podzielisz się informacjami, jak aktualnie prezentuje się sytuacja firmy? Czy prowadzone są obecnie jakieś rekrutacje? Jeśli tak, to na jakie stanowiska i w jaki sposób można zgłosić swoją ewentualną aplikację?

Jerzy

Skąd takie informacje macie? Może trzeba mieć więcej optymizmu!

ptj
@Jerzy 24.07.2018 16:04

Rotr też miał ;) :D

kitjb

No i po zakładzie niedługo ! Tak dobrze prosperujący zakład , żeby upadał !

Alicja

Może ktoś z Was wypowie się na temat tego jak w tym momencie wygląda proces rekrutacyjny w Kaufmann? A może wśród Was są osoby, które ostatnio brały w nim udział w tej firmie? Wszystkie Wasze uwagi i spostrzeżenia będą cenne dla osób planujących aplikowanie do niej w najbliższym czasie.

On

W tej firmie tylko piją, ćpają i sie bzykają a najgorsza jest lakiernia, zwolnili jedna magazynier i teraz niektórzy nie maja co posuwać !!!!

Wspaniały
@On 17.06.2018 13:55

Pozdrawiamy Panią magazynier PANIĄ P.

Alicja

@On, proponuję, żebyś zapoznał się z regulaminem forum, na którym zdecydowałeś się pozostawić post. http://motzgraphics.com/regulamin Treść jego m.in. zabrania używania w opiniach słów obraźliwych i niecenzuralnych. Ponadto opinie nie mogą naruszać czyjegoś dobrego imienia. Nierespektowanie zasad forum może skutkować konsekwencjami np. w postaci archiwizowania wpisów przez administratora.

On
@Alicja 17.06.2018 21:24

Faktycznie ten komentarz był chyba nie przemyslany do konca . Zaklad jest w porządku do pracowników a reszta jest nie ważna. Tylko czy mozna usunąć ten niepotrzebny komentarz.

Mateusz 6,25.33 NT-WP

Jezus powiedział: " Nie martwcie się o swoje życie, czy będziecie mieli co jeść i pić, ani o ciało, w co się ubrać, bo życie to coś więcej niż jedzenie, a ciało to coś więcej niż ubranie. Przede wszystkim szukajcie Królestwa Bożego i jego sprawiedliwości, a wtedy wszystko inne dostaniecie. "

Alicja

@Seba, rozumiem, że w kadrze zarządzającej Kaufmann zaszły zmiany. Czy Twoim zdaniem zmieni się również coś w strukturze tej firmy i w kwestii warunków zatrudnienia? Jeżeli dysponujesz jakimiś istotnymi informacjami na ten temat, to proszę Cię o zamieszczenie ich na forum.

Xxxx

Wie ktoś może czy przyjmą kobietę do pracy na miesiąc wakacji?

spektrum
@Xxxx 09.05.2018 18:11

a zapomnij !!! , podobno nowy prezes olszak , byly magazynier ma robić jeszcze redukcje etatów xD !!! , pomimo że brakuje ludzi do roboty i mało płacą . dziwny to zakład jak na te czasy obecne , gdzie robotnika na produkcji wręcz po dópie sie liże :/

Seba
@spektrum 12.05.2018 14:55

A kto został nowym prezesem? Piotr O?

anonymous
@Seba 14.05.2018 11:51

Tak.

anonymous
@spektrum 12.05.2018 14:55

Jaki magazynier cymba....!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Papa

Za późno o 4 lata ale myślę że prezes da radę i powoli wszystko wróci do normy

ChłopakiNiePłaczą
@Papa 29.04.2018 12:48

Chcieli wydymać Freda, a Fred wydymał Ich :-)

anonymous
@ChłopakiNiePłaczą 10.05.2018 08:38

Sama prawda ????

ChłopakiNiePłaczą
@anonymous 10.05.2018 12:55

Z głębi źródła !!!!! :-)

CórkaAdama

Firma żenada. Stara pani dyrektor wyrzuca ludzi na chwilę przed jej wywaleniem, a nowy dyrektor podtrzymuje jej decyzje bez jakiejkolwiek weryfikacji. Jeżeli tak ma wyglądać nowa decyzyjność w tej firmie to tylko współczuć. Nigdy nie wiesz jaka na koncie będzie wypłata i premia, bo wszystko zależy od widzi-misie przełożonych. Wyrzucają dobrych ludzi oficjalnie za zbyt częste chodzenie do kibla. ŻENADA! A już szczytem była wypłata niższa niż najniższa krajowa.

sfdgg

juz zostalo 50% zalogi, nedlugo będą po 12h zapitalać , żeby norme na bieżąco na styk jako tako wyrobić :D z sobotami włącznie :/ :D

anonymous

Mam pytanie jakie są teraz zarobki warto się przyjąć?

gość1

mądrala"1111"zwolnij się.Ano zwalniam się.Już niedługo będziesz sam (sama)harować-na ten klan rodzinny.

1111
@gość1 15.03.2018 01:24

TAA wszyscy sie zwalniają narzekają gadają jakie to (usunięte przez administratora) a co do czego przyjdzie siedzą na (usunięte przez administratora) takie (usunięte przez administratora) o szopenie. niby u rejsa albo w damixie lepiej?? (usunięte przez administratora) jak beduin za takie same pieniądze, a tu akurat rękawa nikt sobie nie urwie. Ludzie którzy pracują w kaufmanie nie wiedzą co to jest praca. idź przejeb kilka ton stali na zgrzewarce bo wrócisz z podkulonym ogonem

ffhfhf
@gość1 15.03.2018 01:24

i gdzie idziesz?

gość1

Ale wypłata.Teraz wiemy ile zarabiamy przy normalnych godzinach pracy (wg kodeksu pracy).

1111
@gość1 09.03.2018 20:09

zwolnij sie :D

hdvejw

Praca pełna stresu, nikt z przełożonych nie ma dla Ciebie czasu, a jak coś zawalisz to nagle wszyscy byli dostępni i skorzy do pomocy. Płaca nieadekwatna do obowiazkow i odpowiedzialnosci, ktora spoczywa na pracownikach. Brak rzetelnie podzielonych obowiązków.. Ponadto trzeba bardzo uważać co się przy kim mówi. ;] Ludzie pracuja głównie z przyzwyczajenia i strachem przed bezrobociem.

Zostaw opinię o Kaufmann s.p z.o.o - Rypin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufmann s.p z.o.o