Geo-Eko
3 44 6 1

Opinie o Geo-Eko

Andrzej

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Warto starać się o pracę?

bruno
@Andrzej 13.08.2018 13:29

rekrutacja@wentylacja.info, firma prowadzi rekrutację na stanowiska: monter instalacji wentylacji, monter klimatyzacji, serwisant klimatyzacji, elektryk w branży HVAC, automatyk w branży HVAC

Olga

Spoko firma ale wiadomo, że nie ma takiej która by wszystkim odpowiadała!

Zainteresowany
@Olga 23.07.2018 11:55

Powiedz co dokładnie oceniasz na plus co na minus jaką kasa czy są jakieś dodatki itp itd

Zainteresowany

Witam jakie opinie pracy macie w geo-eko Rzeszów proszę o konkrety co było na plus A co na minus pozdrawiam

Karolina

@Dawno_mnie_tam_nie_ma a możesz napisać, od jak dawna nie pracujesz już w Geo-Eko? To dość ważne z punktu widzenia osób, które szukają zatrudnienia w tych okolicach. Każde środowisko pracownicze jest dość dynamiczne i kwestię atmosfery, nastrojów, jak i rotacji o pracowników są często dość płynne. Zastanawiam się, czy obecnie sytuacja w firmie na pewno wygląda tak, jak w czasie kiedy byłeś tam zatrudniony?

Karolina

@szpec, dzięki za odpowiedź. Jeśli jesteś pracownikiem w Geo-Eko to napisz proszę opinię o pracy w tym miejscu. Jakie są Twoje doświadczenia z tą firmą? Myślę, że Twoja opinia może być pomocna, dla tych którzy są zainteresowani pracą w tym miejscu.

Szpec
@Karolina 06.06.2018 14:52

@Karolina, może powiem w ten sposób: ci którzy się do pracy nie nadawali - szukają ujścia swoich frustracji w internecie. Cała reszta (ponad 130 osób) po prostu robi swoje.

Dawno_mnie_tam_nie_ma
@Szpec 19.06.2018 11:57

Szpec lepiej napisz jak się zachował dyrektor firmy, potem pisz o frustracji - o której tak dużo zdajesz się wiedzieć. Pewnie z autopsji. Potem napisz o rotacji i z czego ona wynika w tym konkretnie przypadku. Po co ludzie (zwłaszcza młodzi) mają tam marnować czas - nawet nie ma tam już od kogo czegokolwiek się nauczyć. Atmosfera? Szkoda słów.

Karolina

@Szpec, a możesz powiedzieć jaka atmosfera pracy panuje w Geo-Eko? Jak oceniasz warunki zatrudnienia w tej firmie? Inni użytkownicy na pewno chcą wiedzieć również czy można liczyć na jakieś benefity ze strony pracodawcy.

Karolina

@anonymous, możesz rozwiniesz swoją wypowiedź? Jeśli jesteś pracownikiem w Geo-Eko to napisz proszę o wadach i zaletach pracy w tym miejscu. To na pewno pomoże innym użytkownikom, którzy chcą aplikować do Geo-Eko. @szpec, czy to potwierdzona informacja? Pracujesz w tej firmie?

szpec
@Karolina 28.05.2018 14:41

@Karolina, facebook.com/GeoEkoRzeszow/ świeże ogłoszenie wisi na ich facebooku, widziałem gdzieś na rzeszowiaku również

K
@Karolina 28.05.2018 14:41

Jesli masz zapal i odpowiednią mobilizację do pracy to szef Ci pomoże, nigdy nie zaszkodzi, oto cale GEO-EKO

Karolina

Na stronie internetowej Geo-Eko widnieją oferty pracy opublikowane w marcu tego roku. Czy Waszym zdaniem są one nadal aktualne? Aplikował ktoś z Was na stanowisko automatyka w tej firmie? Jak przedstawiają się w tym momencie warunki zatrudnienia? Czy coś się w tej kwestii zmieniło? Zachęcam do wypowiedzi na ten temat.

szpec
@Karolina 14.05.2018 18:07

w geo-eko trwa nabór, niektóre firmy na rynku zbankrutowały, więc dużo więcej roboty dla nich

Karolina

@Pogromca bzdur, Żadnych niepokojących informacji nigdzie nie widziałam, Geo-Eko, działa raczej bez zarzutów. Jeżeli ktoś z Was posiada aktualne informacje na temat firmy, piszcie na bieżąco. Może uda się by ktoś napisał jak obecnie wygląda praca w Geo-Eko? Można liczyć na stabilną umowę?

Pracownik
@Karolina 05.09.2017 10:39

Geo-Eko działa dynamicznie, rozwija się, zatrudnia i docenia tych, którzy potrafią zrobić dobrą robotę. Kierownik budowy, asystent projektanta, dział ofertowania, monter instalacji, elektryk - na te stanowiska najchętniej przyjmiemy rekrutów.

Pracownik2
@Pracownik 11.01.2018 14:12

Zioła to mało, może na malarni tam proszku się na wciągał.

Pracownik
@Pracownik2 14.05.2018 17:50

I to jest konstruktywna odpowiedź, brawa za merytoryczne argumenty, na pewno przekonałeś wszystkich do swojego zdania.

anonymous

Moze byc, ale bez szalu

beti
@anonymous 20.05.2018 18:41

aczy napewno poszukuja pracownikow

szpec
@beti 21.05.2018 21:38

w geo-eko trwa nabór, niektóre firmy na rynku zbankrutowały, więc dużo więcej roboty dla nich

Karolina

@Pracownik, czy Geo-Eko w zwyczaju swoim ma kontakt ze wszystkimi osobami składającymi CV do firmy? Czy aplikować można również spontanicznie? Jak, Ty oceniasz Geo-Eko jako pracodawcę? Długo współpracujesz z firmą? Twoje uwagi będą cenne dla potencjalnie przyszłych pracowników Geo-Eko

Karolina

@Pracownik, czy Geo-Eko daje szansę również osobom bez doświadczenia, takim którzy są na początku swojej kariery zawodowej lub chcą zdobyć nowy fach? Możesz coś więcej napisać o aktualnych warunkach zatrudnienia zaproponowanych potencjalnie przyszłemu pracownikowi tej firmy?

Pracownik
@Karolina 15.01.2018 13:25

Karolina, złóż cv na adres: rekrutacja@wentylacja.info, ktoś na pewno się odezwie!

edek

Musiał się ktoś napalić jakiegoś nowego zioła, żeby tak pięknie to wszystko ująć.

hgj

super zarobki mówisz @Dlo? A co dokłądnie dla ciebie oznacza suber zarobek? Podaj konkretne kwoty.

autlander

Czy może ktoś zdradzić ile wynosi podstawa na umowie pracownika produkcji, brygadzisty, operatora?

anonim

(usunięte przez administratora)

geolog

A co ty Tomeczku wiesz o podłożu gruntowym? Tylko tyle, że jak ci magazyn zalewa to trzeba wykopać dołek i do niego pompę wrzucić.

NOWY

Byłem na rozmowie w Sanoku cv wysłałem elektronicznie też z polecenia kolegi się dowiedziałem jutro idę pierwszy dzień umowa po tygodniowym teście umiejętności ale na badania już dostałem kwit.

NOWY

JAKA KASE TAM MOŻNA ZAROBIĆ NA STARCIE JAKO MONTER W ŚRODE MAM ROZMOWĘ W SANOKU PRACA W RZESZOWIE NIE WIEM CZY WARTO MI SIĘ TAM WYBIERAĆ.

Art

Z tego co mi wiadomo atmosfera nadal taka sama. Ciągła rotacja pracowników więc o pracę chyba nie ciężko. Uciekają starzy a przychodzą nowi... jakiś powód musi być :D

AgataB.

GEO EKO zostało wpisane do Krajowego Rejestru Długów (http://www2.krd.pl/)

Pogromca bzdur
@AgataB. 18.02.2015 08:54

Bzdura, polecam sprawdzić w KRD jak jest faktycznie.

warsztat

Prezes hokeista? to mnie rozbawiło najbardziej, jednak nie pracowałeś w tej firmie

byłypracownik

ahahhahahahaha tak tylko napisać/powiedzieć potrafi czarny koń/owca tej firmy pan dyrektor (specjalnie z małej litery). Mogę podać milion przykładów dlaczego należy omijać tą firmę z daleka, ale najlepszym przykładem jest obsada stanowisk kierowniczych/dyrektorskich. Innymi słowy, Gebels by pozazdrościł doboru pracowników.

pracownik

Obecnie jestem zatrudniony w tej firmie i od jakiegos czasu szukam innej pracy. Z zwenatrz wszystko wyglada ok, ale jak po pewnym czasie wychodzi szydło z wora. Stanowczo odradzam, na marginesie dodam, ze w tej firmie od 6 mcy najstarsi pracownicy sie zwalniaja, w zasadzie to uciekaja gdzie tylko mogą co jest konsekwencja atmosfery, plac i traktowania pracownika.

anonim

(usunięte przez administratora)

byłypracownik

Żadnych premii, jedyne co czasami się zdarza to koperta przed świętami, ale to też symbolicznie raczej.

ricard

Witam. Z całą stanowczością odradzam pracę w firmie geo eko z Sanoka. Brak poszanowania pracowników. Zostałem przyjęty w kwietniu po rozmowie z panem prezesem. Dostałem skierowanie na badania, badania zrobiłem w 2 dni tak działa Medyk w Rzeszowie, badania wyglądają jak spęd bydła 150 osób na jeden dzień nie jakoś a ilość sie liczy. Po zawiozłem badania do oddziały geo eko do rzeszowa gdzie gdzie jakiś niepoinformowany pracownik pyta mi sie czy wiem kiedy mam przyjść do pracy, co dziwne bo im mam podlegać. Swietrdził że oni się dowiedzą i będą w kontakcie. Po 4 tygodniach oczekiwania i wysyłaniu mail z zapytaniem od kiedy mam rozpocząć pracę , które zostały bez odpowiedzi, dzwonię do sekretariatu. Tam pracuje pani Monika która mowie ze dowie się co z moim zatrudnieniem i od tamtej pory cisza a byłą to końcówka maja. Jaka firma taka sekretarka:). Obowiązkiem firmy jest dać odpowiedź pracownikowi nawet jeżeli powiedzmy zapotrzebowania na pracowników się zmniejszyło i należy o tym poinformować i przeprosić a nie niech sobie czeka może się domyśli. Tak to oto wesoła firma z prezesem hokeistom na czele ale w sumie nie ma się co dziwić człowiekowi który się zachwyca tak marnym poziomem hokeja w Polsce jaki prezentuje drużyna z Sanoka( bo nawet słowackie zespoły lepiej grają) tak tez prowadzi firmę i podchodzi do ludzi

abc

Pobdijam temat i proszę o odpowiedź na pierwsze pytanie w tym wątku.

mud

omijaj to [usunięte przez moderatora] szerokim łukiem.

Łukasz

Witam. Jak z pracą w Geo-Eko Sanok? Są tam może przyjęcia,czy już jest pełna kadra? Istnieją takie stanowiska pracy jak magazynier lub kierowca ,,B" itp? Jak z atmosferą w pracy i z zarobkami, jeśli ktoś może niech opisze co nie co. Pzdr

Zostaw opinię o Geo-Eko - Sanok

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geo-Eko