Electrolux Poland
2 1229 6 1

Opinie o Electrolux Poland

Joasia

U których liderów na linii produkcyjnej pracuje się najlepiej, a u których nie bardzo ? Mam na myśli szacunek do pracownika, kulture osobistą.

Sławomir
@Joasia 12.01.2019 09:41

Wypowiem się jako osoba, która nie pracuje u tego " pracodawcy " a jako osoba która posiada sporo informacji od znajomych, którzy pracują lub pracowali w tym miejscu. Podsumowując ich wypowiedzi na temat pracy na liniach produkcyjnych, mogę stwierdzić że dobrze tam nie jest. Dochodzi do takich incydentów, że lider obraża słownie pracownika co jest dla mnie nie do pomyślenia. Rozumiem że lider ma na sobie odpowiedzialność i musi efektywnie zarządzać ale bez przesady. Zarządzać można efektywnie i z kulturą.

Abcde

Jak się pracuje u lidera Marcina Ch. na produkcji ?

sad
@Abcde 21.12.2018 10:38

cholewa jest hamem,ale konkretnym,jak masz umiejętności to może pomóc w podniesieniu stawki

Zmasowany
@sad 11.01.2019 15:38

Rozumiem że po przez te " umiejętności " rozumiesz bycie znajomym ?

Alan
@sad 11.01.2019 15:38

Jak można być jednocześnie (usunięte przez administratora) i być konkretnym w stosunku do pracownika ?

Ferdek
@Abcde 21.12.2018 10:38

Ja słyszałem, że bardzo dobry lider. Panuje u niego pozytywna atmosfera, chętnie nagradza za pracowitość. Jeżeli jesteś zdolny i pracowity to u niego będziesz mieć super.

Paweł

Czy macie jakiś powód, że od dawna nikt nie pisze?

Dzonny
@Paweł 18.05.2018 19:03

Widocznie jest już super

Zofia
@Paweł 18.05.2018 19:03

Bosko jest

sad
@Dzonny 21.05.2018 13:29

:)

Aneta

Wiemy już sporo na temat stawek, natomiast wiele osób zawsze w drugiej kolejności jest zainteresowanych atmosferą pracy w danej firmie. Spróbujcie napisać kilka słów, jak to wygląda w przypadku firmy Electrolux Poland. Na jakie relacje może liczyć pracownik rozpoczynający pracę w tej firmie.

soczysty pan
@Aneta 29.06.2018 22:00

kierownicy raczej lagodnie podchodza do jakis spraw ale zeby rozmiawiac z kierownikiem trzeba troszke sie o to postarac, no a liderzy jak liderzy brutalni to oni raczej nie sa, wykonuja swoja prace, atmosfera raczej okej

soczysty pan
@Aneta 29.06.2018 22:00

ok jest ale zawsze moze byc lepiej

sad
@soczysty pan 02.07.2018 16:37

nie kłam pinokio...senior team lider ( nie kierownik) to śmieszni gburzy...pajace z czasów gdy do ludzi mówili,że mają na ich miejsce 15....fon nogaj i grześ...ludzie bez honoru i zasad o znikomych umiejetnościach i wiedzy....pierd...zą tylko i nic więcej

Andzelo Mongol

czesc jak dostać pracę w electrolux ? Wysłałem kilka CV na ogłoszenia z OLX i brak odzewu (tak jakby nikt nie odczytywał tych wiadomości ) Możecie mi powiedzieć o co chodzi ? pozdrawiam

sad
@Andzelo Mongol 02.01.2019 10:22

nie trać tam życia chyba że jesteś jukraincem

Placek

Hejka ;) Warto aplikować tutaj do pracy ? Jak są płatne stanowiska -magazynier liniowy ? -magazynier operator wózka? -pracownik magazynu wyrobów gotowych ? Pozdrawiam

Abcdefg
@Placek 05.12.2018 17:55

Zarobisz może ok 2 tys netto z nadgodzinami i tyle.

Placek
@Abcdefg 05.12.2018 19:11

Każde stanowisku tak samo płatne ? Jakieś premie nie ma możliwości zarobienia 2,5tys ?

Zmasowany
@Placek 05.12.2018 17:55

Jak masz " plecy" to i z 5 netto zarobisz. Nie bez powodu liderzy produkcyjni domy buduja bo przecież nie za 2 tys zł pensji.

placek
@Zmasowany 06.12.2018 13:16

prosiłbym bez fikcyjnych gadek bo nie wierze w takie cuda że ktoś po znajomości dostaję całkiem inną stawkę

Olanka
@placek 06.12.2018 14:36

Myśl logicznie. Liderzy zarabiają jakoś ponad 2 tys netto, więc kogo z nich stać wybudować dom.

Wózek
@Placek 05.12.2018 17:55

Witam na wózek zależy od doświadczenia os 3000 do 3200 brutto na okresie próbnym plus premia do 15 % po przedłużeniu umowy podwyżka

Placek
@Wózek 14.12.2018 10:58

O i to jest rzeczowa odpowiedz ! Dziękuje bardzo ! Jednak są porządni ludzie na tym świecie ;) A jak atmosfera na magazynie ?;)

A.
@Olanka 14.12.2018 01:54

Widzę komuś gul skacze, że innibmaja domy.. liderzy nie zarabiają 2 tys złotych miesięcznie i Ty tez nie zarobisz. Pracuje w tej firmie ponad 3 lata i uwierz mi, że wiem więcej niż Ci się wydaje. Wybudował dom to go wybudował więc w czym problem?? Chcesz to za 2 tys może Cię u siebie zatrudnić jako pomoc domowa jak bardzo Cię w oczy kłuje jego dom. Załatwić posadkę? Żadna osoba mająca „znajomosci” nie zarobi więcej nie ma czegoś takiego. Lider tez człowiek i większość z nich tak jak i my maja kredyty i je słacaja nawet kredyty na dom! Ludzi błagam o ogarnięcie

Pamelka
@A. 28.12.2018 10:40

Ta osoba opisała sprawę logicznie. Aby wziąć kredyt na dom, spłacać go i żyć, utrzymać rodzine, to trzeba mieć z 4 netto, a u Was nie wiem czy taki lider ma chociaż 2500 netto. Gdzie Wy żyjecie, w Anglii ?

Paker
@A. 28.12.2018 10:40

Z tego co wiem to pracownik produkcyjny ma 2200 brutto to lider nie może mieć niewiadomo ile więcej. Może 3-3,5 brutto. Tu chodzi ewentualnie o zawyżone stawki a nie o jakieś domy.

Obey
@A. 28.12.2018 10:40

odezwała się liderzya (usunięte przez administratora) z electroluxa xd. Nie ma czegos takiego jak kasa po znajomosciach? (usunięte przez administratora) jestes czy udajesz? :D

Jessica
@A. 28.12.2018 10:40

Oczywiście, że istnieje stawka po znajomościach. Wszędzie to funkcjonuje. Kierownik może ustalić liderowi stawke jaką chce. Tak samo lider może dać jednemu pracownikowi większą a drugiemu mniejszą podwyżkę.

Yhm
@A. 28.12.2018 10:40

Nie rozśmieszaj mnie. Aby móc wziąć kredyt na dom, gdzie rata średnio wychodzi 1,5 tys zł, a dodatkowo inne opłaty, ogólnie życie, rodzina itp. to trzeba min. 4 netto, więc to trochę dziwne że pracownik produkcyjny zarobi 1600-1700 zł a lider o 60-70% więcej. Nie mogą normalnie funkcjonować aż takie duże różnice w zarobkach, więc można się domyślać......

sad
@placek 06.12.2018 14:36

to obudź się,zastanów o czym piszesz

sad
@A. 28.12.2018 10:40

ja pracowałem 6 lat i w twoje lata to ja w 18 miesięcy więcej zrobiłem za gówniane pieniądze niż ty....(usunięte przez administratora) blaga tam panuje nie za umiejętności tylko po rodzinie i znajomości i nie(usunięte przez administratora) się tu

Obey

Ścierwo

BIDA Z NĘDZĄ

Nie polecam pracy na magazynie a szczególnie na linkach a czemu?bo pracowałem tam .Nie dajcie się otumanić niektórym odpowiedzią bo to pracownicy odpisują ci na wyższym stanowisku .Wracając do magazynu -co do linek 3200 brutto bajka nie dostaniecie tyle 2400 z premią i to pot po jajkach cieknie trzeba (usunięte przez administratora).Co do magazynu wyrobów gotowych pani kierowniczka lubi kokietować z pracownikami i coś więcej a potem jeżeli nie podpierdzielasz albo nie jesteś zaufanym pracownikiem to wypad.Jeżeli rozwalisz kuchenkę to piszesz papier i po premii .Na magazynie gotowym jest jeszcze gorzej jak na linkach i WY SIĘ ZASTANAWIACIE DLACZEGO CAŁY CZAS POTRZEBUJĄ DO PRACY BO TAM JEST (usunięte przez administratora) TAKA PRAWDA .SZKODA SŁÓW CO TAM SIĘ DZIEJE (usunięte przez administratora) SZATNIE PRYSZNICE JAK W ALBERCIE .Macie jakieś pytania to piszcie odpowiem.

Abcde

Jaką stawkę ma lider produkcyjny i kierownik zmiany ?

korex
Zweryfikowany użytkownik

Witam wszystkich. Mam pytanie o dojazd np. z placu grunwaldzkiego w do elektroluxa tak żeby zdążyć na zmiany bo chciałbym się przyjąć do pracy ale mieszkam po za Świdnicą i musiał bym korzystać z MPK

Ukraina

Rodacy nie podejmujcie pracy w tej FIRMIE totalna porazka

Najlepszy

Pozdrawiam ???? Lubię atmosferę w Electrolux Poland za: Ludzie

sad
@Najlepszy 27.10.2018 01:55

a ja nie lubię jak z ukraińskich stref ekonomicznych,bazgrają analfabeci po POLSKU

10091975

Zakład bardzo dobry

dd

ile można zarobić w elektrluksie

anonim
@dd 18.06.2018 12:51

na lini 2100-2200 na poczatek

Ewer
@anonim 19.06.2018 15:19

Tragedia

Abcde

Jakie stawki mają liderzy produkcyjni bo ponoć po 7 tys brutto ?

Ukraina

Dlaczego administrator usunął mój wpis Była tam cała prawda o tej FIRMIE Czyżby prawda była niewygodna

Jurkol
@Ukraina 06.11.2018 18:04

Pewnie tak

Ewa

Pralki Electroluxa działaja tylko do końca gwarancji,a potem siadają łozyska ktore nie można wymienić bo zbiornik jest sklejony,a propozycja firmy to wymiana zespołu piorącego to koszt ok.600zł. plus usługa.Napewno nie kupię już nic tej firmy.

Xyz

Sytuacja wygląda tak, że jeżeli masz " plecy" to masz dobrą stawkę. Ponoć liderzy mają marne stawki, a są tacy którzy domy wybudowali i za co ?

Urszula
@Xyz 14.11.2018 09:46

To bardzo ciekawe, o czym piszesz. A możesz jeszcze powiedzieć, czy w firmie Electrolux Poland istnieje w ogóle coś takiego, jak premia? Czy zwykły pracownik może sobie dorobić do wynagrodzenia poprzez nadgodziny? Myślę, że każdy chciałby to wiedzieć. Zechcesz powiedzieć?

Maciej W

Panowie , Panie może będę u Was pracował czytam opinię to jak zawsze i na każdym forum jest źle, pomijam to chodzi o zarobki , bo nie chce z deszczu pod rynnę . Ile na rękę jest na lini bez nadgodzin, a ile jako lider,?

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Hehehe dobre, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Lider

Daj jej nr, bym chciał ja poznać!

Ukraina

Może założyć związki zawodowe Ktoś musi was bronić.

anonim

(usunięte przez administratora)

...

Jaki problem zgłosić to wyżej? Nawet do działu HR. A nie sory lepiej jak (usunięte przez administratora) w internecie

Magazynier

Ja pisze o braku szacunku do pracownika, a nie pracy fizycznej. Praca jest ok, a na nockach to juz calkiem.

Dziwny.
@Magazynier 11.09.2018 11:00

Czytaj ze zrozumieniem. Ja właśnie o tym piszę. Lepiej jakbyś wogole się nie wypowiadał.Praca fizyczna? Siedzisz cały czas za kółkiem.(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Jagoda

Jesteś pracownikiem 3 miesiąc więc na podwyżkę trzeba sobie zapracować ,a urlopu masz wypracowane 4-5 dni więc o co takie hallo?

Kamil

Idealnych firm nie ma ale przesadzacie z tym narzekaniem. Może trzeba bardziej efektywnie pracować?

Patryk

Potrzebni są w firmie ludzie?

bolek

Jaka stawkę oferują na wejściu na produkcji?

Aneta

Dzięki opiniom @Marcin i @soczysty pan, wiemy więcej na temat warunków pracy w firmie Electrolux Poland. Ciekawe natomiast jak wygląda sprawa rekrutacji do firmy. Sprawdziłam na stronie internetowej firmy i nie znalazłam żadnej informacji na ten temat. Dlatego zachęcam wszystkich, którzy wiedzą coś więcej ,aby podzielili się tymi informacjami z innymi użytkownikami tego forum.

Marcin
@Aneta 09.07.2018 20:57

Poszukaj na przystankach autobusowych jest pełno witryn w końcu reklamować się nie muszą (podobno) napisz do kierownika prersonalnego adres jest w sieci ludzi im brakuje więc przyjmują jak leci

Igor

Normalna stawka na start a później dużo zależy od naszej pracy.

Olek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Berek
@Olek 07.06.2018 10:51

To zależy gdzie chcesz aplikować, na linki masz prace od jutra, no chyba, że masz więcej ambicji to musisz podejść do kadr. Pozdro.

anonim

(usunięte przez administratora)

Abcde

Jaką stawkę ma lider ?

Zostaw opinię o Electrolux Poland - Świdnica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland