Multiserwis Sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
Multiserwis Sp. z o.o.
3 528 6 1

Opinie o Multiserwis Sp. z o.o.

85

Witam interesuje mnie paraca jako blacharz, doswiadczenie 19 lat z trzy letnia praktyką.pozdrawiam

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@85 14.02.2019 10:23

Dzień Dobry @Ż85 Prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutację pod numerem 77 40 09 193 / 77 40 09 192 Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Demian

Witam czy ktoś z was pracuje na tunelach w Austrii bende bardzo wdzięczny o pomoc sprawie omówienia o zakwaterowaniu itp pozd

Obecny pracownik

Witam , jestem obecnym pracownikiem z 2-letnim stażem który odchodzi z firmy (usunięte przez administratora) mówią że w polskich filmach jest za dużo wulgaryzmów , zapraszam scenarzystów na budowy do Niemiec wschodnich poznacie słowa na określenie ludzi o których istnieniu nie mieliście pojęcia, szkoda że firma nic z tym nie robi , chociaż Wszyscy wiedzą jak obecnie brygadzisci traktują pracowników! Sama praca i wynagrodzenie jest w miarę ok ale atmosfera na budowach poniżej wszelkiej krytyki

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Obecny pracownik 20.01.2019 14:11

Szanowny @ OBECNY PRACOWNIK Każda opinia jest dla nas sygnałem do dalszych działań. Jeśli widzisz nieprawidłowości lub coś nie jest dla Ciebie jasne, zachęcamy do kontaktu bezpośredniego. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Rozczarowany pracownik

Niestety z ciężkim sercem muszę to przyznać ale firma stacza się na dno. Zatrudnianie na odpowiedzialne stanowiska ludzi bo są "znajomymi znajomych" przynosi swoje fatalne skutki. Która firma pozwala sobie na wynajem "fachowcow" od innych firm i płaci im odstępne? Tak robia kierownicy jednego działu (usunięte przez administratora), który ma swoją siedzibę na pierwszym piętrze. Tak zwani "fachowcy" zwalniają się po 2 tygodniach i tyle z nich pożytku ale ważne żeby kasa u kierowników z transakcji się zgadzała. I tacy ludzie, którzy tak zarządzają każą się nazywać kierownikami? Beneluks? Jedno wielkie dno. Praca po 10 h 7dni w tygodniu bez przerwy. Gdzie jest bhp? Gdzie jest kierownictwo? Nie ma. Udają, że o niczym nie wiedzą. Pracownik bez szkolenia bhp kilka tygodni to norma w tym dziale gdyż sekcja BHP w ogóle tam nie istnieje...kierownictwo działu panoszy się po firmie, że kim to oni nie są a tak naprawdę nie mają pojęcia o tym co robią. Dwóch kumpli od piwa się spotkało i podpisuje umowy za marne stawki i pozwalają na wyzysk ludzi ale premię dla siebie zgarniaja. Kontrakt na kilka dni to u nich norma. Która szanująca się firma sobie na to pozwoli? Kierownik (usunięte przez administratora) w ogóle nie wiem co tam robi?..chyba tylko zament. Nic nie wie, niczego nie potrafi ogarnąć ale z klientami bierze się za negocjacje a później projekty wychodzą na minusie. Kolejny przykład fatalnego kierownika to (usunięte przez administratora) odpowiedzialny za Niemcy. Kiedy te same zadania wykonywała K.K. wszystko było w porządku. Teraz? To jedna wielka porażka. Ludzi bez umów na budowach. Mieszkania stoją puste ale za nie płaci. Większość osób na budowie jest pod wpływem alkoholu. Ale do pomocy swoich kierowników robót ma, którzy są utrzymywani z pracy zwykłych pracowników. Co ci "kierownicy" robia? A no nic raz w miesiącu przyjadą z fakturami do podpisu i tyle. Skargi? Prośby interwencje? Kierownik (usunięte przez administratora)ma to gdzieś. Potrafi jedynie oszukiwać pracowników a na tym daleko się nie ujedzie bo pracownicy to widzą i powoli mają dość i odchodzą. Pani K.K. sama! Wszystko ogarniała. Nie potrzebowała do tego sztabu ludzi i nigdy ich nie oszukiwala. No ale tak to jest jak ktoś niekompetentny zostanie "kierownikiem". Pracowici, dobrze pracujacy i to zarówno Ci z administracji jak i ci na budowach ludzie są niezauwazni w tej firmie i traktuje sie ichv jako śmieci. Ci którzy na to nie zasługują zostają natomiast kierownikami. Stąd moja prośba do Zarządu, szczególnie do Pan Prezesa (usunięte przez administratora): Panie Prezesie, nie słuchaj tego co mówią kierownicy bo oni zawsze pięknie mówić będą. Posłuchajcie Państwo zwykłych pracowników ale nie takich, którzy na wizytacji budowy sa wybierani i uczeni co mają mówić żeby było pięknie. Posłuchajcie nas zwykłych, oddanych firmie pracowników, którzy coraz bardziej mają dość tego co sie dzieje. Sami Państwo mówią, że siła firmy są jego pracownicy, prosimy więc o otworzenie oczu. Proszę wybrać sie niezapowiedzianie na budowę. Zapytać ludzi tam pracujących. Stary, oddany firmie pracownik zarabia mniej niż nowo zatrudniany czy tak powinno być? Pracownicy, którzy co zjadz z rotacji przynoszą l4 są lepiej traktowani od takich co przez 15 lat ani razu nie byli ma l4. Czy tak ma to wyglądać? Proszę pamiętać, że to my zwykli pracownicy uczciwie wykonujący swoją pracę, nie naciagajacy firmy na koszty pracujemy na pensje całej administarcji. Ale nikt nie godzi się, żeby z naszej pracy otrzymywana byli znajomi znajomych albo pomocnicy bo kierownik nie potrafi sam sobie poradzić. Pani K.K. sama ogarniala wszystko i pracowaliśmy na jej wypłatę. Teraz musimy pracować na wypłatę (usunięte przez administratora) i jego 3 pomocników którzy i tak nic nie robią...czy na pewno o to chodzi? ...to już wiemy czemu pracownicy nie dostają podwyżek albo dostają 20eurocentow więcej bo trzeba utrzymać już nie jednego kierownika ale aż 4... Kolejna sprawa opłata za zjazdy i opłata klimatyczna. Dlaczego pracownicy, którzy np pracuja w systemie 10dni na budowie 5w domu muszą płacić za zjazdy nie z ich winy? Dlaczego ludzie pracujący na terenie spalarni odpadów muszą płacić opłatę klimatyczna? Odpowiedź jest prosta bo firma musi skądś wziąść pieniędze na utrzymanie niekompetentnej rzeszy tzw. "Kierowników", którzy robią wszystko aby im było dobrze i mieli dobre wypłaty a nie pracownik. Żeby nie było że tylko wadey opisuję: są też tam małe przeblyski nadziej, że będzie dobrze - niektórzy kierownicy np P.G., J.L., P.B. oraz niektórzy pracownicy administracji, którzy nawet kosztem swojego czasu potrafią poświęcić się aby pomóc pracownikowi. Mam nadzieję, że dojdzie to do Zarządu i zobaczy on jak jest na prawdę, a nie tylko słuchał tego co mówią Ci, którym opłaca się mówić tylko dobrze...

brygadzista
@Rozczarowany pracownik 10.10.2018 21:25

Zgadzam się w 100 % z tym co piszesz o kierowniku (usunięte przez administratora) który zajmuje się budowami w Niemczech i pracuje w DZUM'ie. (usunięte przez administratora)w całej firmie. Nie wiem skąd oni go wytrzasnęli ale powinni się go jak najszybciej pozbyć gdyż tylko szkodzi firmie. Brak szacunku dla pracowników. O jakiej kolwiek kulturze nie wspomnę. Wszyscy na budowach się z niego śmieją, że jakiego to on ważnego nie udaje a przychodzi co do czego to nawet kart pracy rozliczyć nie potrafi. Brak jakichkolwiek kwalifikacji no chyba, ze będziemy brali pod uwagę tylko znajomość język niemieckiego ale chyba nie tylko to liczy się w byciu kierownikiem. Jeżeli masz jakąś do niego sprawę to staraj się ja załatwić w środku miesiąca bo pod koniec miesiąca kiedy trzeba robić karty pracy on dziwnym trafem wtedy wyjeżdża na delegację albo bierze urlop jakby nie mógł zaplanować tej delegacji po kartach pracy. Śmiech na sali. No ale cóż kto chciałby pracować jak można pojechać na delegację,nic nie robić i jeszcze zgarnąć za to kasę? Ludzie bez meldunku pracują na budowach a z tego co wiem w Niemczech meldunek należy zrobić jeszcze przed rozpoczęciem pracy pracownika. Ciekawe kiedy jakaś kontrola w końcu to zauważy? Może wtedy, jak Firma będzie musiała zapłacić karę za to, że ludzie nie są zameldowani i pracują bez umów , ktoś w końcu otworzy oczy. Naciągacz i oszust tak mogę go podsumować.

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Rozczarowany pracownik 10.10.2018 21:25

Szanowny @Rozczarowany Pracownik, Dziękujemy za Twoją obszerną wypowiedz, gdyż pojawiły się w niej informacje, które są dla nas bardzo niepokojące. Pana wpis, zgodnie z prośbą zostanie przekazany Zarządowi Spółki. Niedopuszczalne jest to, aby pracownicy pracowali bez szkoleń BHP lub przebywali na budowach pod wpływem alkoholu. Prowadzimy wiele działań, aby poprawić bezpieczeństwo naszych pracowników na projektach, ale wiele zależy także od nich samych. Jeśli zauważyłeś niepokojące sytuacje zgłoś to niezwłocznie swojemu bezpośredniemu przełożonemu. On wie jak zareagować w takim przypadku. Multiserwis działa zgodnie z międzynarodowymi i krajowymi przepisami prawnymi, między innymi dotyczącymi uregulowań BHP. Niestety, musimy dostosować się do niektórych przepisów kraju oddelegowania, niekorzystnych dla pracownika i pracodawcy, na które nie mamy wpływu (np. opłata klimatyczna). Jeżeli masz jakiekolwiek spostrzeżenia lub uwagi co do pracy którejś z osób na stanowiskach kierowniczych możesz je wyrazić w sposób bezpośredni do ich przełożonych. Jesteśmy otwarci na konstruktywną rozmowę i chętnie wyjaśnimy przy tej okazji sposób funkcjonowania przedsiębiorstwa i związane z tym zakresy odpowiedzialności i strukturę organizacyjną działu, jak również wewnętrzne regulacje (m.in. obciążenia za zjazdy). Cieszymy się, że dostrzegasz pozytywne przykłady zachowań naszych pracowników. Każdemu przełożonemu zależy na tym, aby jego podwładni (między innymi osoby kierujące) byli tak postrzegani. Stale do tego dążymy. Z wyrazami szacunku P.G. i Zespół Multiserwis

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@brygadzista 11.10.2018 19:22

Szanowny @ BRYGADZISTA W związku z tym, iż Twój wpis dotyczy mojego pracownika i działu za którego funkcjonowanie jestem odpowiedzialny (m.in. dobór personelu do zespołu) chętnie się z Tobą spotkam aby wysłuchać Twoich uwag. Osobiście zależy mi na tym, by każdy mój podwładny wykonywał rzetelnie swoją pracę a naszych pracowników traktował w należnym im szacunkiem. Jestem otwarty na spotkanie z każdym, kto ma jakiekolwiek uwagi i spostrzeżenia, gdyż konstruktywna rozmowa jest zawsze lepsza niż anonimowo publikowane treści. „(…)Ludzie bez meldunku pracują na budowach a z tego co wiem w Niemczech meldunek należy zrobić jeszcze przed rozpoczęciem pracy pracownika.(…)” - Obowiązek meldunku istnieje praktycznie w każdym kraju oddelegowania a w przypadku Niemiec leży po stronie naszych Klientów, których staramy się w tym zakresie wspierać w ramach naszych możliwości. Kierujemy się zasadą, by nie traktować pracowników w sposób w jaki to my sami nie chcielibyśmy być potraktowani. Jeżeli czujesz, że któryś z moich współpracowników mógł Cię naciągnąć czy oszukać zgłoś to, gdyż takie postawy są dla nas nieakceptowalne. Z poważaniem Piotr Golenia

pracownik
@Multiserwis Sp. z o.o. 12.10.2018 11:18

Jeżeli mogę się wtrącić to także zgadzam się z poprzednikami @rozczarowanym pracownik i @brygadzista: Panie Piotrze osobiście bardzo Pana szanuję i podziwiam, za to jakim Pan jest człowiekiem. Podziwiam też to, że chce Pan się spotykać z pracownikami osobiście. Wybaczy jednak Pan ale pewnie nikt na to się nie odważy (chociaż może autor poprzedniego wpisu się na to odważy?). Z tego co wiem w tamtym roku jeden z pracowników, którzy odważyli się powiedzieć prawdę i przeciwstawić się kradzieżą i wywożeniu sprzętu z budowy w Skandynawii "w nagrodę" za swoją postawę został parę dni później zesłany do domu bez słowa wyjaśnienia przez swojego kierownika, któremu chyba w niesmak było, że ktoś w końcu odważył się zwrócić uwagę, że coś jest nie tak. Za to, że odważył się pokazać prawdę jaka jest na budowach ostatecznie skończył na Niemczech. Ja w chwili obecnej pracuję w Niemczech i aż się boję pomyśleć jaka "nagroda" czekałaby na mnie za powiedzenie tego co myślę i co wiem osobiście. Pracuję w tej firmie już kilkanaście lat ale takich rzeczy jakie dzieją się teraz na budowach nie pamiętam. Ci co wywozili albo napiszę wprost kradli rzeczy z budów i zostali na tym przyłapani nadal pracują w tej firmie, mają się dobrze i otrzymują za to wyższą stawkę niż zwykły pracownik. Alkohol to codzienność i wszyscy o tym wiedzą. Bardzo mi przykro, że to muszę napisać Panie Piotrze ale tak naprawdę nie wie Pan co się u Pana w Dziale dzieje. Wiem, że Pan jako osoba jest uczciwy wobec pracowników i zawsze stara się traktować ich tak jak sam chciałby być Pan potraktowany ale nie jest Pan w stanie reagować jak nie ma Pan o czymś pojęcia a tak niestety się dzieje bo żaden kierownik sam na siebie nie doniesie. Przykro mi ale taka jest prawda. To nie jest Pana wina bo Pan jako kierownik może być przykładem dla innych. Niedopuszczalne jest jednak aby pracownik, który na budowie jest "wczorajszy" i unika pracy jak ognia albo "pilnuje" łopaty miał pisane godziny i dostawał wypłatę, taką samą jak pracownik, który pracuje. Sam Pan przyzna, że w takim przypadku stwierdzenie byłem w pracy w obu przypadkach się znacznie różni. Jeden był w pracy aby pracować drugi był w pracy aby postać. Każdy chciałby dostawać wypłatę za to, że po prostu było się na budowie...

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@pracownik 12.10.2018 15:50

Szanowny @Pracownik, Anonimowe forum na GoWork nie jest odpowiednim miejscem na zgłaszanie zauważonych nieprawidłowości. Sprawy o których piszesz powyżej nie są zgodne z zasadami naszego przedsiębiorstwa. Jako pracownik wiesz, że powinieneś je zgłosić odpowiednim osobom. Ponownie zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiamy, Zespół Multiserwis

pracownik niemcy
@Rozczarowany pracownik 10.10.2018 21:25

Zgłoś to tu może ktoś sie zajmie z niemiec Twoim przypadkiem. Jest to system zgłaszania takich przypadków. http://www.bkms-system.net/bkwebanon/report/clientInfo?cin=2bilfingb2

Picek
@Rozczarowany pracownik 10.10.2018 21:25

Rozczarowany Możesz napisać do mnie na priv. Mam kilka pytań. cukero3@vp.pl Będę wdzięczny

Obecny pracownik
@Multiserwis Sp. z o.o. 16.10.2018 09:42

Niestety ale niema komu zgłosić tego co dzieje się na budowach i dobrze o tym wiecie że nikt nie słucha pracowników, jedynie tu można coś napisać kogoś ostrzec itd.

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Obecny pracownik 20.01.2019 14:01

Szanowny @Obecny Pracownik Ponownie zachęcamy do kontaktu bezpośredniego, abyś mógł wyjaśnić nurtujące Cię sprawy pod numerem 77 40 09 190 lub na adres email: aleksandra.kowalska@bilfinger.com Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Prawda

Smialo moge sie wypowiedziec na temat tej firmy ze nie jest godna polecenia. Zaczne od przelozonych a szczeglonie tzw.Brygadzisci ktorzy sa wybierani przez '' znajomosci '' a nie jak powinno byc przez umiejetnosci. Mobbing jest praktycznie na kazdym kroku tylko nikt tego nie zglasza z obawy o utrate pracy przez " kolegow" osoby ktora podajemy o mobbing. Praca sama w sobie nie bylaby wymagajaca gdyby nie wlasnie zyczliwi ludzie ktorzy sa nastawieni na znecanie sie nad nowymi pracownikami a nie tak jak powinno byc czyli nauczaniem do prawidlowej pracy. Ludzie ktorzy przychodza do firmy i maja dodatkowe atuty takie jak uprawnienia monterskie czy tez jezyk ( ktory kazdy brygadzista powinien znac a nie zna wgl) sa sabotowani , upokarzani i dreczeni psychicznie. Moge powiedziec smialo ze wspolczuje ludzia ktorzy zaczynaja pracowac w tej firmie i na kazdym kroku beda piętnowani za to ze zyja. Nie dajcie sobie zamydlic oczu wypowiedziami firmy na tym forum poniewaz zamiataja wszystko pod dywan i nie zrobia z tym nic. Odnosnie zarobkow moge smialo stwierdzic ze nie sa adekwatne do pracy z tego tytulu iz płacone za godzine a pracuja jak na acord. Kierowcy nie dosc ze placa za przewoz jak kazdy inny to maja na sobie odpowiedzialnosc aby dowiezc ludzi bezpiecznie na miejsce jak i nie uszkodzic samochodow. Dojazd do pracy nie jest platny mimo ze trwa to 3 godziny w dwie strony. Nie ma zadnych premi a firma tylko szuka sposobow aby skrocic pasek wyplat o kilkaset zlotych. Ludzie na zakladach sa traktowani gorzej od plebsu. Deszcz , grad , snieg , wiatr nie maja znaczenia poniewaz trzeba ciagle pracowac a jesli stanie sie na chwile zeby dychnac , przechodzi przelozony i ucina godziny. Organizacja pracy i ludzi pozostawia sobie bardzo wiele do zyczenia. Mieszkania male , pokoje wielosobowe sa wielkosci budy od psa , a o prywatnosci mozna zapomniec. (usunięte przez administratora) Brak kompetencji , empatji , zrozumienia powinny byc sloganem firmy.

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Prawda 04.01.2019 11:09

Każda opinia jest dla nas sygnałem do dalszych działań. W celu umożliwienia dalszego postępowania, potrzebujemy dodatkowych, bardziej szczegółowych informacji i dlatego prosimy o kontakt bezpośredni na email kultura@multiserwis.com.pl lub pod numer infolinii +48 77 4009 109 Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Zawiedziony pracownik
@Multiserwis Sp. z o.o. 04.01.2019 11:51

Szanowny zespole Multiserwis kolejny raz piszecie bzdury o tym że można wam coś zgłosić. Nikt nie chce stracić pracy i dlatego nikt oficjalnie niczego nie zgłosi bo doswiadczeni tym co spotkało nielicznych odważnych nie będziemy ryzykować. Więc może zamiast pisać post o kontakcie zglosicie ten problem komu trzeba i w końcu cos w tej firmie sie zmieni. Z tego co wiem kierownik z Dzum odpowiedzialny za Niemcy nadal robi to co robił czyli nic. Pomocników ma całą gromade a sam nic nie robi a niby miała być jakas reakcja z waszej strony. No chyba że nic się nie zadzialo bo jego żona jest pracownica dzialu, który odpowiada za to aby informować przełożonych o opini pracowników?

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Zawiedziony pracownik 05.01.2019 18:19

Szanowny @Zawiedziony Pracownik Zachęcamy do kontaktu bezpośredniego, abyś mógł wyjaśnić nurtujące Cię sprawy pod numerem 77 40 09 190 lub na adres email: aleksandra.kowalska@bilfinger.com Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Obecny pracownik
@Prawda 04.01.2019 11:09

Idealnie ujęta i opisana praca w tej Firmie Doslownie! ..I jak to mówią to samo rusztowanie niemcy robia trzy dni , turcy-wegrzy dwa dni A chłopaki z Multisereisu do śniadania!

Żyleta

Dzień dobry, Pytanie do firmy Multiserwis- czy doświadczenie 4 miesięczne w pracy na rusztowaniach na dużych rafineriach i zakładach chemicznych w Belgii oraz aktualne VCA, wystarczające są do złożenia aplikacji w Państwa firmie ? Byłbym zainteresowany pracą w Belgi/ Holandii. Pozdrawiam

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Żyleta 13.01.2019 19:55

Dzień Dobry @Żyleta Prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutację pod numerem 77 40 09 198. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Polakmały

Dzień dobry, Pytanie do firmy Multiserwis- czy doświadczenie 4 miesięczne w pracy na rusztowaniach na dużych rafineriach i zakładach chemicznych w Belgii oraz aktualne VCA, wystarczające jest do pracy u was ? Pozdrawiam

Rogal

Witam. Mam pytanie czy firma przyjmuje do pracy malarzy piaskarzy metalizatorow? Wiem ze kiedys firma miala oferty dla tego zawodu ale na stronie nic na ten temat nie jest napisane. Pozdrawiam Serdecznie

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Rogal 10.01.2019 21:28

Dzień Dobry @Rogal Na chwilę obecną nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko malarz-piaskarz. Zachęcamy do obserwowania naszej strony internetowej http://www.multiserwis.com.pl - zakładka kariera, lub prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutację pod numerem 77 40 09 192, 77 40 09 193 Pozdrawiamy Dział Rozwoju Personalnego

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
Wesołych Świąt życzy Multiserwis !!!
   
Gość

Ogólnie praca w firmie nie należy do najłatwiejszych ale wynagrodzenie jak najbardziej adekwatne do wykonywanych obowiązków ( praca za granicą)- tu nie można o nic się do czepić. Jedyny minus to bezpłatne postoje w okresie zimowym gdy nie ma pracy - choć to nie z winy pracownika. Zdarza się że w miesiącu jest wyjazd na tydzień a pozostałe tygodnie siedzi się w domu - i za co tu żyć.

batmax53
Zweryfikowany użytkownik

Kiedyś była to fajna firma do momentu kiedy tym co przy korycie nie wzrósł apetyt na kasę

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
KULTURA MULTISERWIS

Kultura organizacyjna to zbiór podstawowych zasad, którymi kieruje się przedsiębiorstwo w swoich działaniach do wszystkich pracowników i klientów. 

Od wielu lat działamy zgodnie z normami takimi jak szacunek, zaufanie i współpraca. Dzięki temu budujemy spójny i konsekwentny wizerunek naszego przedsiębiorstwa. Posiadając różnorodne zespoły pracowników, stale zwiększając zatrudnienie, a także starając się utrzymywać dobre relacje pomiędzy pracownikami naszej firmy postanowiliśmy  skierować działania w kierunku jednolitych i zrozumiałych dla wszystkich zasad. 

Każdy z naszych pracowników powinien kierować się nimi, niezależnie od stanowiska jakie zajmuje w przedsiębiorstwie.

Jeśli zobaczysz przypadek naruszenia przyjętych zasad – zareaguj. Porozmawiaj na osobności z osobą, która ich nie przestrzega.

Jeśli to nie przyniesie skutku, to poinformuj nas o tym.
Możesz zostawić nam wiadomość pod numerem +48 77 4009 109
wysłać email na adres: kultura@multiserwis.com.pl
lub wrzucić informację do jednej ze skrzynek zamieszczonych w sekretariatach w budynkach w Krapkowicach i Ostrzeszowie.

Mamy nadzieję, że KULTURA MULTISERWIS zainspiruje nas wszystkich do stałego podnoszenia standardów naszych relacji zawodowych,  które będą się przekładać nie tylko na wyniki finansowe i wydajność ale przede wszystkim nasze dobre samopoczucie w pracy.  
   
Mirunio

Jak ktoś się decyduje wyjechać za granicę do pracy to powinien mieć świadomość, że tam nie będzie leserki. Trzeba zasuwać ale na koniec miesiące każdy ma co przeliczać!! Przestańcie narzekać i weźcie się do pracy.

Kolo
@Mirunio 18.10.2017 18:17

CO ma przeliczać,czy starczy mu na życie?

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Kolo 22.11.2018 23:37

Szanowny @KOLO, Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy, Zespół Multiserwis Sp. z o.o.

Izoliera

Witam. Mam pytanie jakie są u Was stawki dla Montera Izolacji przemysłowych posiadam staż pracy około 10 lat za granica (Niemcy) jak i również stawki dla Hydraulika staż pracy 5 lat (Niemcy) Dziękuję i Pozdrawiam

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Izoliera 21.11.2018 21:03

Dzień Dobry @Izoliera Prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutację pod numerem 77 40 09 192, 77 40 09 193 Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Damian

Na dzien dzisiejszy mam prace na stanowisku szt.zmianowy na kopalni , szukam pracy za granicą . Czy są przyjęcia z góry dziekuje

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Damian 15.11.2018 08:23

Dzień dobry, @Damian w chwili obecnej możemy Panu zaproponować kurs montera rusztowań w Ostrzeszowie lub kurs montera izolacji przemysłowych w Krapkowicach. W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny 77 40 09 192 - Dział Rekrutacji. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis.

Szczuply2018

Wyslalem w dniu dzisiejszym cv odnosnie mozliwosci dolaczenia do panstwa zespolu , niemam jakoby doswiadczenia na tego typu budowach ale mam chec przyuczenia sie do danej profesji checi do pracy mam nadzieje ze panstwo takie czynniki tez biora pod uwage bo przeciez kazdy z nas dochodzac do danej profesji musial zdobyc gdzies te doswiadczenie . Mam nadzieje ze w panstwa firmie takie doswiadczenie bym zdobym chocby jako pomocnik badz po odbyciu kursow. Pozdrawiam

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Szczuply2018 12.11.2018 13:44

Dzień dobry, Prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutację pod numerem 77 40 09 192 -193. Czekamy na Pana telefon. pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Bezrobotny

Dziękuję za odpowiedź i za numer a jeszcze chciałbym zapytać o stawki na początek za granicą

Bezrobotny

Witam mógłby ktoś dać mi namiar na kierownika od eksportów interesuje mnie praca monter izolacji za granicą pracowałem jako monter izolacji 5lat zam się na izolacji i na blacharce mam też uprawnienia monter rusztowań pracowałem 2 dwa lata jako monter rusztowań Szwecji Francja

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Bezrobotny 07.11.2018 09:20

Dzień dobry, prosimy o kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutację pod numerem 77 40 09 192. pozdrawiamy Zespół Multiserwis

pracownik niemcy

Wszystko co opisujecie tu to, jak kierownicy z Multiserwis nie ma w sobie nic z etyki, firma jak i całe Bilfinger tak ostatnio mocno krzyczy o zasadach. Może warto jednak poinformować osoby które mogą to zmienić, to znaczy Kierownictwo w całym Bilfingerze, jak się rekrutuje pracowników, jak im się obiecuje co innego niż później jest, te dodatkowe opłaty które od nas zabierają, ciekawy jestem czy normalnie one są opodatkowane, przecież za opłate za przewóz normalnie paragon powinieniem dostać tak za każdy bilet jaki kupuję a nie dowiaduje się z paska, a te opłaty za liche noclegi - przecież to normalna delegacja, nie ja powinienem tym być obciążany. Jeszcze te kolesiostwo, Ci wszyscy kierownicy i firmy z ktorymi Multisewris współpracuje, powiązania rodzinne, powiązania sasiedzkie, na Państwowym stołku gdyby tak było dawno ich by juz nie było. Ostatnio słyszałem że to wszystko można zgłaszać bezpośrednio do Bilfingera poprzez ich kanał, nazywają to compliance tu jest link http://www.bkms-system.net/bkwebanon/report/clientInfo?cin=2bilfingb2 na górze wybierasz jezyk pOlski oraz kraj. Piszą tam "Wiesz o konkretnych przypadkach naruszenia zgodności z prawem, dotyczących Bilfingera? Chcemy chronić przedsiębiorstwo i jego pracowników i dajemy ci możliwość aktywnego wspierania nas przy tym. Jeśli sobie życzysz, to możesz swoje zgłoszenia wysyłać do nas całkowicie anonimowo." więc jeśli wiemy i czujemy się przez firmę Multiserwis pokrzywdzeni zgłaszajmy to tam. Ilość negatywnych tu opinni jest zatrważająca więc może trzeba teraz inaczej próbować to zmienić Moje sugestie dla Multiserwis Sp. z o.o.: zmienicie się, zacznijcie szanować pracowników i nie okłamujcie ich!! może za bardzo łasi jesteście na pieniądze! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: mniej kolesiostwa,

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@pracownik niemcy 25.10.2018 19:29

Szanowny @ PRACOWNIK NIEMCY Każda opinia jest dla nas sygnałem do dalszych działań. Jeśli widzisz nieprawidłowości lub coś nie jest dla Ciebie jasne, zachęcamy do kontaktu bezpośredniego. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Patryk

witam czy dostepna jest praca w zawodzie technolog robot wykonczeniowych?

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Patryk 22.10.2018 20:27

Szanowny @PATRYK Informacje o naszych ofertach pracy znajdziesz na naszej stronie internetowej http://www.multiserwis.com.pl w zakładce KARIERA. http://multiserwis.com.pl/praca/kariera_8.php Zachęcamy do aplikowania. Zespół Multiserwis

Miro

Praca jak kazda inna. trzeba robić swoje czasem sie zdarza ze trzeba byc dluzej, ale zle nie jest. kwatery tez ok w Niemcach. ale najbardziej cieszy system polecen, dostalem do ostatniej wyplaty fajna dodatka kase. kasa za darmo. kierownik czasem wkurzajacy ale co sie dziwic jak "fachowcy" na budowach glowy nosza jak pawie a guzik potrafią. ogólnie jestem na tak. moglyby sie stawki poprawić ale tragedii nie ma, w polszy tyle nie daja Lubię atmosferę w Multiserwis Sp. z o.o. za: Panie w Drp

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Miro 10.10.2018 21:47

Szanowny @MIRO, Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy, Zespół Multiserwis Sp. z o.o.

Pracownikk
@Miro 10.10.2018 21:47

Miro, rozumiem że pieniadze za darmo i (usunięte przez administratora)w drp czynią twoja pracę satysfakcjonującą. Gratuluję i pozdrów żonę.

Golab

Witam czy macie oferty pracy jako murarz. I jak stawka jest u was dla murarz z doświadczeniem poz

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Golab 15.10.2018 11:16

Szanowny @Golab, w tej chwili nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko Murarz. Niemniej zachęcamy do śledzenia naszej zakładki Kariera, gdzie zamieszczone są aktualne oferty pracy. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

anonymous

Witam, mam pytanie jak wyglądają kwestie BHP w firmie i na kontraktach w Belgii i Holandii, ponieważ są oferty pracy a nie wiem czy bardziej potrzebują na sztukę kogoś, czy może BHP w firmie jest na prawdę istotne. Bo dość martwiące jest, że pracownicy robią "wczorajsi" na Budowie. Prośba o przekazanie jakiejś opinii czy firma warta uwagi czy niekoniecznie. Z góry dzięki

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@anonymous 15.10.2018 08:48

Szanowny @Anonymous, Kwestie BHP (HSEQ) są dla Multiserwis kluczowe. Otrzymując sygnały o pracownikach "wczorajszych" niezwłocznie interweniujemy podejmując odpowiednie działania. W razie dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu. Pozdrawiamy Zespół Multiserwis

Janek

Najgorszy pracodawca z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia. Nie polecam z całego serca. Kłamią obiecują co innego a w rzeczywistości jest na opak. Jeszcze raz odradzam i te 5 zl klimatycznego co to ma znaczyć!!!

operator

Na jaką formę wspolpracy moze liczyc operator żurawia w Monachium? To umowa na warunkach polskich czy niemieckich?

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@operator 24.09.2018 09:21

Dzień dobry, jest to praca na warunkach polskich (polska umowa + aneks eksportowy). W razie dalszych pytań zachęcamy do kontaktu telefonicznego.

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Multiserwis Sp. z o.o. 25.09.2018 14:51

Zamieszczamy bardziej szczegółowe informacje dotyczące warunków umowy w branży usług montażowych: W przypadku zatrudnienia na terenie Niemiec ubezpieczenie zdrowotne i społeczne odprowadzane w Polsce, stawka godzinowa i dodatki ustawowe zgodne z niemieckim układem zbiorowym branży budowlanej (monterzy izolacji podlegają również pod ten układ), podatek odprowadzany do niemieckiego urzędu skarbowego od pierwszego dnia. W przypadku takiej formy opodatkowania, pracownicy realizujący projekty w Niemczech zachowują prawo do otrzymywania zasiłku rodzinnego, tzw. Kindergeld (200€/ na miesiąc/dziecko). Zespół Multiserwis

Stero

Dajcie spokój porazka

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Stero 08.10.2018 14:36

@STEREO, dziękujemy za Twoją opinię. Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i merytoryczny dialog zarówno z obecnymi, jak i byłymi pracownikami. Niestety Twoja opinia jest zbyt ogólna, abyśmy mogli się do niej odnieść. Pozdrawiamy, Zespół Multiserwis Sp. z o.o.

marian

Dzień dobry! Dwa pytanka. Na początku września była oferta pracy na prefabrykacji w Niemczech, trochę się spóźniłem z wysłaniem cv i już była nieaktualna. Jest szansa ,że w najbliższym czasie znów się pojawi? przespałem także kurs na Montera izolacji, za ile można spodziewać się kolejnego? pozdrawiam

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@marian 02.10.2018 16:16

Dzień dobry, Oferta dla prefabrykacji w tej chwili faktycznie jest już nieaktualna. Ale jeśli jest pan zainteresowany pracą w tym obszarze, to proszę o kontakt telefoniczny z nami (77 4009 192-193 w godzinach 7:30-14:30). Kolejny kurs dla montera izolacji przemysłowych rozpoczyna się 16 października. Tu znajdzie Pan szczegóły naszej oferty. http://skk.erecruiter.pl//Offer.aspx?oid=2754314&cfg=6614ab0a1df74d36a878d198fce825ad&fromSkk=1538567516728&ejoId=35399&ejorId=74111&comId=20010707 pozdrawiamy Dział Rozwoju Personalnego

barthez669

Witam. Na jakie zarobki może liczyć u Was specjalista ds.bhp ze znajomością języka angielskiego? Chodzi o pracę w Holandii, Belgii itp. Jaki jest tryb pracy-w iluosobowym zespole bhpowców,co ile czasu przyjazdy do Polski its? Proszę o info tutaj lub na maila barthez669@gmail.com. dziękuję.

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@barthez669 01.10.2018 12:08

Witam serdecznie, zarobki są ustalane według Pana doświadczenia, które jest ustalane na rozmowie kwalifikacyjnej. Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko BHP na prace w kraju i za granicę. Przesyłam linki do aktualnej rekrutacji, zapraszam do aplikowania. http://skk.erecruiter.pl//Offer.aspx?oid=2749377&cfg=6614ab0a1df74d36a878d198fce825ad&fromSkk=1538391408900&ejoId=29593&ejorId=61299&comId=20010707

Hardday

Firma bardzo wporządku. 5/5*

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@Hardday 29.09.2018 00:30

Dziękujemy.

MD

Witam szukam pracy w zawodzie : Metalizator ,Hydroblaster, Malarz, Piaskarz????

Multiserwis Sp. z o.o.
pracodawca
@MD 25.09.2018 11:39

Dzień dobry, prowadzimy obecnie rekrutację na to stanowisko. Przesyłam link do oferty: http://skk.erecruiter.pl//Offer.aspx?oid=2732894&cfg=6614ab0a1df74d36a878d198fce825ad&fromSkk=1537880226145&ejoId=34331&ejorId=71408&comId=20010707 Jeśli nie posiada pan certyfikatu TSH, to możemy zaproponować pracę na projekcie w Niemczech. W razie pytań zachęcam do kontaktu telefonicznego w godzinach 7:30-15:00 pod numerem 77 4009193 lub 77 4009 192.

Zostaw opinię o Multiserwis Sp. z o.o. - Krapkowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiserwis Sp. z o.o.