Fabryka Śrub Śrubena Unia

Adres: Grunwaldzka 5, 34-300 Żywiec

NIP: 5472029479 KRS: 0000239466

Fabryka Śrub Śrubena Unia
2 77 6 1

Opinie o Fabryka Śrub Śrubena Unia

ZIAJA

Rozmowy płacowe idą w dobrym kierunku dzięki Panu Prezesowi i panu B z OPZZ niepokojące jest kto spożywał alkohol spożywa proste układy z ochroną SUGESTIA wymienić 3/4 ochrony i dwóch mistrzów na Pr - 1

Gumka
@ZIAJA 24.11.2018 08:09

Których mistrzów?

2
@Gumka 03.01.2019 21:05

Obydwoch

patron
@2 08.01.2019 09:32

jest 3 mistrzów jak byś zapomniał, masz odwage to napisz ktorych fajo

2
@patron 09.01.2019 08:30

Obydwoch

Stein

Lubię atmosferę w Fabryka Śrub Śrubena Unia za: Kurs - azymut obrany Wolność Suwerenność Walka z osobami łamiących PRAWO PRACY Tylko ogień i żelazo ...jako oręż ... Wypalić, jak kuzajke Jest dobrze ale może być lepiej

Jz
@Stein 04.11.2018 12:01

Kto łamie prawo pracy ty prezesowski trolu płaci ci ktoś za pisanie tych brednie A poza tym kogo obchodzi co ty lubisz zboku

Jz
@Stein 04.11.2018 12:01

Kto łamie prawo pracy ty prezesowski trolu płaci ci ktoś za pisanie tych brednie A poza tym kogo obchodzi co ty lubisz zboku zelazem gorącym to ci jajca możemy przypiec

J

Dla obydwu przewodniczących i Pana steina który tak się podnieca na tym forum serdeczne chuu

J
@J 24.12.2018 11:59

Hoj wam w te spasione (usunięte przez administratora)

Szukasz pracy?

Stein

Lubię atmosferę w Fabryka Śrub Śrubena Unia za: Dziękujemy Grubaskowi za propozycję popraw Jest osobą szanującą PRAWO PRACY anie broniący alkoholików i nierobów

H
@Stein 22.11.2018 12:37

(usunięte przez administratora)

Pio
@Stein 22.11.2018 12:37

Kochamy grubaska z opzz

Zdziwiony

Dlaczego niektore wpisy sa usuwane?

Byku

Panie przewodniczacy NSZZ mam nadzieje ze w zwiazku z nadchodzacymi rozmowami placowymi wezmie Pan pod uwage podwyzki ktore ostatnio dostaly sluzby mundurowe?

Chcacygodniezyc
@Byku 16.11.2018 12:26

Przewodniczący maja we d....ie twoje zarobki. Chcą sie utrzymać na stanowisku i to jest ich jedyny cel. Raz do roku pare populistycznych haselek a ludzie łykają jak pelikany. Z tego co wiem z solidarności dużo osób planuje sie wypisać bo oprócz bezsensownej walki z alkomatami nic nie robią, podwyżka 4% to żaden sukces tylko ochłap zeby ludzie sie uciszyli. Nie wspominając o drugim zwiazku ktorego przewodniczącym jest kierownik jednego z działów co stanowi konflikt interesów bo kierownik nigdy się prezesowi nie narazi w poświęceniu dla pracowników. Taki to mamy chory układ przez który płace w firmie stoją w miejscu.

H

Zarobki w tym zakładzie zawsze były marne i nie ma co liczyć że będzie lepiej

anonim

(usunięte przez administratora)

Bunia

Kto?

Stein

Lubię atmosferę w Fabryka Śrub Śrubena Unia za: Rosnące wynagrodzenia Wprowadzenie badania trzeźwości

;)
@Stein 10.10.2018 05:13

Stein ma spore poczucie chumoru albo powinien isc do lekarza z główką :)

Jerry
@;) 10.10.2018 09:01

Pisze sie humor Paniczu. Stein ma racje. Ta firma jest wspaniala. Dzieki tak wysokim zarobkom stac mnie zeby wybudowac dom, kupic sobie samochod z salonu, wyjezdzac co roku na egzotyczne wczasy. Nie mam znajomosci i dzieki temu ze sie bardzo dobrze uczylem i mam bardzo dobre wyksztalcenie, znam sie na robocie w tym zakladzie i jestem zaangazowany w prace i cale zycie jej poswiecam awansowalem bardzo wysoko i kazdemu polecam prace w tej firmie kto sie stara

Awsome
@Jerry 26.10.2018 20:59

Niestety MP ale niektórzy myślą ze manna z nieba im spadnie. Taka mentalność

Jerrt
@Awsome 26.10.2018 23:03

Nie trafiles bo ja nie jestem MP

:)
@Jerry 26.10.2018 20:59

Ile ci placom za pisanie bredni i robienie ludziom wody z mózgu :)

Nie MP
@Jerry 26.10.2018 20:59

Jerry, świetny komentarz. Nie każdy odczytał sakazm twojego komentarza. Jednak! Nie czepiaj się błędów, bo sam podpisałeś się Jerrt. Literka "y" jest koło literki "t" na klawiaturze - to tak na przyszłość :). Piszesz sarkastycznie lub też prowokacyjnie, stosując figurę retoryczną polegającą na odwrotności znaczeń (gratuluję inteligencji), że zarobki są takie, że nie stać cię na wybudowanie domu, kupno samochodu z salonu, i coroczne egzotyczne wczasy. Znasz taką firmę gdzie spełniają się te marzenia? Ot tak, z d - u - p -y, pracując parę, czy też paręnaście lat? Bo takie profity osiąga się, pracując i oszczędzając latami. Podaj namiary! Pójdziemy tam wszyscy!

Jerry
@Nie MP 31.10.2018 14:46

Dziękuję że chociaz Ty zrozumiałeś. Nie czepiaj się mojego błędu bo jest to tylko literówka "klawiaturowa" a nie blad jak wyżej kolega ktory humor napisał przez "ch". Dziękuję za gratulacje. Uważam jednak, że istnieją w tym kraju firmy w których można dużo szybciej zarobić na to co napisałem. Poza tym moim marzeniem jest zeby pracując w naszej firmie można bylo spelnic takie zachcianki.

Skurwysyn

Skruce go o glowe ten jego swinski ryj spasiony prosto poleci do latryny.

Przerazony
@Skurwysyn 24.10.2018 18:37

O kim piszesz?

Skurwysyn

Pocwiartuje sąsiada a jego zasrane resztki ciala wyrzucę do rynsztoku.

Pracownik

Przewodniczący związków zamiast sie kłócić anonimowo w internecie o pierdoły to lepiej załatwcie podwyżki dla pracowników, bo od tego jestescie.

Stein
@Pracownik 09.10.2018 14:04

Pan przewodniczący nszz S załatwia dokładnie dwa lata od 01 01 2019 na pewno załatwi bądź spokojny hehehe

:)
@Stein 10.10.2018 05:23

Za to grubasek z opzz szczeli palke prezesowi i jakis ochłap zapoda wbrew woli reszty i bedzie super;)

Bull
@Pracownik 09.10.2018 14:04

Cale szczescie ze niedlugo bulten rusza

:)
@Pracownik 09.10.2018 14:04

:)

:)
@:) 11.10.2018 11:09

:)

Stein

Pan Zniesmaczony i profesor Antykonfident należą do na szczęście małej grupy pracowników niezdyscyplinowanych łamiący Prawo pracy. Z braku dyscypliny i lekceważącego podejścia do wykonywania swoich obowiązków między innymi powstają wypadki w pracy .

Nowy :P
@Stein 05.10.2018 15:29

Warto chyba przyjść do tej pracy z tego co wiem zarobki ekstra jak na szarka czyli zrobić ale się nie narobić?

Bialy
@Nowy :P 05.10.2018 16:23

Można powiedzieć ze solidnie cie wynagrodzimy.

Zniesmaczony
@Stein 05.10.2018 15:29

Powiedz proszę w którym miejscu złamałem prawo pracy, jeśli wyraziłem tylko swoją opinię

Stein
@Bialy 05.10.2018 16:25

Przepraszam jak Cię uraziłem a może trafiłem w czuły punkt? Nie można tolerować osób przychodzących na kacu oraz spożywających alkohol. Oni narażają siebie i pozostałe osoby na wypadki w pracy !!!Być przeciw sprawdzaniu trzeźwości to kategoryczne beznadziejne myślenie na szczęście nielicznej grupy.

anonymous
@Stein 06.10.2018 06:00

Dalej twierdzę że nie znoszę kapusiów, a kontroluje się tylko niewolników a ze słów Stein wnoszę że ma problem z realnym postrzeganiem rzeczywistości, 90% załogi bardzo negatywnie ocenia działania podjęte przez zarząd w kwestii kontroli, a ja za 1 rok kończę 65 lat i będę już na emeryturze więc zostaniecie sami z tym problemem

Stein
@anonymous 06.10.2018 19:38

Ja twierdzę że zniesmaczony nie wie co to jest kapuś i konfident gdyby 90% nie przestrzegało regulaminu pracy to byłoby bezprawie a głównie Zniesmaczonemu chodzi o sprawdzanie trzeźwości Zniesmaczony gdy byłby w prządku jak większość załogi to sprawdzanie alkomatem nie było by problemem.Powinien każdy być sprawdzany, powodzenia na EMERYTURZE.

anonymous
@Stein 08.10.2018 04:59

Ty wiesz co to jest kampus bo nim jestes

Stein

Panie przew.NSZZ co to za riposta Pan przew OPZZ napisał szczerą prawdę bo to OPZZ trzeba zawdzięczać poprawę i dobrobyt Żeby autor WY nie awansował na miszcza transportu ręcznego

94
@Stein 22.09.2018 12:58

Stein jaki dobrobyt ty staaryy wyydymancu kapusiu kim ty jesteś ze tak chętnie pouczasz innych kto ci dał takie prawo może przewodniczący opzz wyjdź do ludzi i powiedz to publicznie a napluja ci w ten falszy wy pysk

Znudzony

Człowieku w imieniu wszystkich pracowników proszę cie skończ juz

Kubuś Puchatek

Kochany "Pracowniku", właśnie to chciałem powiedzieć w mojej wczorajszej wypowiedzi. Pozdrowienia ze Stumilowego Lasu. Kłapouchy, Tygrysek i Prosiaczek też Cię pozdrawiają.

Kubuś Puchatek

Najwyższy czas skończyć tą głupią dyskusję na temat wprowadzonej wyrywkowej kontroli anty pijackiej. Przew.NSZZ, pewnie pod wpływem pijackiego lobby w komisji zakładowej, walczy o zlikwidowanie wyrywkowej kontroli trzeźwości. Walczy jak lew, pisząc odwołania do PIP i do zarządu, oraz głupie instrukcje dla pracowników, które sprowadzić mogą na nich tylko kłopoty. Walczy jak lew, tak jakby nie było ważniejszych spraw: - zbliżające się negocjacje w zakresie wzrostu wynagrodzeń w przyszłym roku. - pracownicze plany kapitałowe. Kr...siu dalej walcz o pijaków, powiedział Puchatek odchodząc na zawsze do stumilowego lasu ;). Na odchodne jeszcze dorzucił z oddali "Myślenie nie jest łatwe, ale można się do niego przyzwyczaić!"

anonymous
@Kubuś Puchatek 08.10.2018 19:48

Zmieniłeś pseudonim Stein,, §

Zniesmaczony

Pracuję w tej firmie 30 lat, wcześniej w kilku innych ale takich KAPUSIÓW nie spotkałem za 64 lata mojego życia nigdy i w żadnej innej firmie, a było ich kilka.

znający sytuację

Informacja REDAKCJA wrzesień wprowadzono wyrywkową kontrolę trzeźwości byłem za ale kto pił to pije dalej kto przychodził na kacu chodzi dalej.Ta grupa ma powiązania z pracownikami ochrony którym się nawet nie chce wstać przy wejściu jak również ze swoimi przełożonymi Efekt kontroli zerowy??

...
@znający sytuację 29.09.2018 06:59

Lata temu w "pewnej fabryce piwa" tez tak bylo. Bez kładów zagranica.

Antykonfident
@znający sytuację 29.09.2018 06:59

Jak jestes taki madry i chcesz dyskutowac to dlaczego nie zglaszasz swojemu przelozonemu ze twoi koledzy pija? Boisz sie? Nie masz jaj? Twoj przelozony ma to gdzies? To zglos wyzej. Taki jestes madry anonimowy konfident a sam zapewne pijesz razem z nimi.

Rudolf
@znający sytuację 29.09.2018 06:59

Dokładnie! Ochrona to ludzie ktorzy nic nie umia. Nieudacznicy. A z gatu jeżdżą wypici I nikt im nic nie zrobi. To jest porabane co się u nas w zakładzie dzieje. Że nikt z tym nie zrobi porządku to się dziwię.

Luk

Jest ogłoszenie do zakupów. Co możecie powiedzieć.

Skywalker
@Luk 28.09.2018 10:28

Ja bym sie nie zastanawiał tylko składał podanie.

Wkurzony
@Luk 28.09.2018 10:28

Daj sobie spokoj. W tej firmie jak nie masz plecow i to duzych to kariery nie zrobisz. Chyba ze zalezy ci zeby byc zwyklym pracownikiem zakupow bez ambicji to tak. Ciezka i uczciwa praca nie dojdziesz do niczego a i pieniadze slabe

Luk
@Wkurzony 29.09.2018 13:04

Byłem w zakładzie na lesniance. Potrafili tylko (usunięte przez administratora) roboty i kasować zamówienia jak kasy brakowało, a potem sapać że nie zrobione. Jeśli tu też tak jest to spylam do Bielska.

Aa

Jak jakiś stary pierdziel z bramy lub ta jego nadgorliwa szefowa poradzą sobie z obsługą alkomatu

Miszczu
@Aa 28.08.2018 21:06

Ta baba to by pewnie paralizator jeszcze chciała. Przecież to (usunięte przez administratora) Ktoś jej ten alkomat w koncu wsadzi w (usunięte przez administratora)

anonymous
@Miszczu 29.08.2018 07:18

Pupe

anonymous
@Miszczu 29.08.2018 07:18

Tak to jest jak alkocholiczka dostanie trochę władzy w sumie to wstretna baba

anonim

(usunięte przez administratora)

Mały

Kto? Bo jest paru

Ogromny
@Mały 29.08.2018 07:38

Ten co się za szefa produkcji uważa

anonymous
@Ogromny 29.08.2018 08:24

Mały fiuuuteczek następnym razem jak przyjdzie to światło zgasic i wyyyyd&dupczc go

anonymous
@anonymous 29.08.2018 16:23

Zdaje się że powstaje nowy (usunięte przez administratora) wszyscy jesteśmy podejrzani

anonymous
@Ogromny 29.08.2018 08:24

Powstaje nowy (usunięte przez administratora) wszyscy jesteśmy podejrzani

anonymous

Yeeebanny mały sssskkkuuurrwiiielll

Zbulwersowany

Ludzie nie przeginajcie

;)
@Zbulwersowany 31.08.2018 07:46

Dziady a nie kierownicy tyle w temacie

hary

co to nocne naloty

Maly Czlowiek
@hary 29.08.2018 21:09

Tak i uważaj bo nie znasz nocy ani godziny jak cie dopadne

anonymous
@Maly Czlowiek 30.08.2018 07:13

I co mu zrobisz

anonymous
@Maly Czlowiek 30.08.2018 07:13

Nie strasz nie strasz bo się, że,,,,,, (usunięte przez administratora)

Maly Czlowiek
@anonymous 30.08.2018 10:25

Nic. Przywitam sie :-)

usunięte przez administratora

(usunięte przez administratora)

usunięte przez administratora

(usunięte przez administratora)

usunięte przez administratora

(usunięte przez administratora)

usunięte przez administratora

(usunięte przez administratora)

usunięte przez administratora

(usunięte przez administratora)

(usunięte przez administratora

(usunięte przez administratora)

(usunięte przez administratora

(usunięte przez administratora)

(usunięte przez administratora

(usunięte przez administratora)

(usunięte przez administratora

(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Fabryka Śrub Śrubena Unia - Żywiec

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Śrub Śrubena Unia