Unilever Polska SA

Adres: Aleje Jerozolimskie 134, 02-305 Bydgoszcz

NIP: 5213390341 KRS: 0000258512

Unilever Polska SA
3 457 6 1

Opinie o Unilever Polska SA

Poranna Rosa

Hej :) jaka zmianę ma teraz brygada B?

Elo

Nauczcie się korzystać z toalet

Aras

Nie polecam tej firmy przyjmuja cie na niby dane stanowisko a tak naprawde robisz co innego mnie tak firma w ch.u.j.a zrobila . a na dodatek gdy dalszej umowy mi nie dali to zgubili mi moje wazne dokumenty uprawniające mnie do kierowania wozkiem widłowym i nie moga ich znaleźć to ja sie pytam co oni tam za (usunięte przez administratora) mają.

misio
@Aras 09.01.2019 17:19

nie polecam sie tam zatrudniać bo to nie zatrudnia was firma tylko pośrednik pracy randstad a oni robią ludzi w ciula sam sie na nich przejechałem najpierw cie zapewniają ze bedzie fajnie a potem wychodzi co innego . a po 3 miesiacach próbnego ci nie przedłuzają umowy .... DLATEGO APELUJE DO LUDZI KTÓRZY CHCĄ SIE TAM ZATRUDNIĆ NAJPIERW 3 RAZY SIE ZASTANÓWCIE 100 RAZY PRZECZYTAJCIE OPINIE NA TEMAT TEJ FIRMY A POTEM PODEJMUJCIE SŁUSZNA DECYZJE .

Karolek
@misio 09.01.2019 17:41

Gdybym miał się tylko sugerować opiniami to nigdzie bym nie pracował.

Ira
@Karolek 13.01.2019 12:43

To prawda. A na magazynach Unilever jest też wysoki skład(reach trucki)?

Nudziarze
@Karolek 13.01.2019 12:43

Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Ludzie narzekali, narzekają i będą narzekać. Nawet jeśli się im trzyma palec prosto w d. To powiedzą, że za sztywno.

Stasiu
@Ira 13.01.2019 16:09

jest

Jachu
@Ira 13.01.2019 16:09

Nie ma

Bum
@Jachu 14.01.2019 16:27

Jest. Co sciemniasz?

Stasiu
@Bum 14.01.2019 18:38

Pewnie sypacz i nie wie gdzie są te wózki :D

Mariola
@Ira 13.01.2019 16:09

Tak masz magazyny wysokiego składowania :)

misio
@Karolek 13.01.2019 12:43

na moje możesz pracować tam nawet jako pomietło ja tam pracowałem i wiem jaka (usunięte przez administratora)tam jest . ci co piszą opinie wiedza co jest we firmie i jak tam jest .

Niedziwedz
@misio 15.01.2019 15:04

To jak pracowałeś a już tego nie robisz. To(usunięte przez administratora)stąd i zajmij się swoją nową, lepszą robotą. Płacz i użalanie się nad sobą już Ci cieniasie nie pomoże.

Ira
@Mariola 15.01.2019 12:10

Dzięki, a magazyny też na Kraszewskiego? A, i jeszcze, jak wygląda 4 brygadówka, 2,2,2 i 3 wolnego?

Ira
@Mariola 15.01.2019 12:10

Dzięki, a jak wygląda praca w czterobrygadówce, 2,2,2 i 3 dni wolnego?

Tralaliński
@Ira 16.01.2019 16:21

1111333, dwa dni wolnego (półtora, bo odsypiasz nockę), 2222233, półtora dnia wolnego, 1112233, dwa i pół dnia wolnego.

Ira
@Tralaliński 16.01.2019 16:35

Dzięki

misio
@Niedziwedz 15.01.2019 18:31

cieniasem to ty jesteś ja przynajmniej umiem walczyć o swoje a nie dawać sie w du...pe ru..ch..ć jak ty pe..da..le ja przynajmniej mam lepszą robote i lepszą kase a ty idz do swojego pana niedługo ci patyk zuczą i polecisz za nim jak ostatnia sz..u..k..a oni będą ci ochłapy zuczać a ty bedziesz je zlizywał z podłogi ja przynajmniej nie mam pana jak pies i ty .

Niedźwiedź
@misio 16.01.2019 17:57

Nie dość, że cienias to jeszcze prostak.... znasz inne słownictwo czy twój słownik ograniczone ma możliwości? Nie dziwie się, że nie robisz już w UL bo tu chociaż trzeba potrafić czytać gdzie jest wyjście ewakuacyjne.

Niedźwiedź
@Niedźwiedź 16.01.2019 18:26

W telefonie Ci się nie podświetla nawet jak błędy robisz? To jak tyle zarabiasz to spraw sobie taki co będzie miał taką funkcję ^^ Zresztą pewnie tyrałeś przez Randstad to czego ty wymagasz, że będą Cię po zadzie leniwym całować i dziękować za to, że jesteś?

freedom
@misio 16.01.2019 17:57

Lepszą robotę i lepszą kasę - od wielu to słyszałem a po miesiącu, dwóch wracali z powrotem z podkulonym ogonem. Tak dobrze jest w Bydgoskich zakładach...

Aga
@freedom 16.01.2019 20:05

Może i wracają , ale przynajmniej nie boją się spróbować czegoś zmienić ....

Turek
@Ira 13.01.2019 16:09

Jest ale nie przyjmują teraz. Ale kto wie czy się kogoś nie pozbędą haha

Anonim
@Karolek 13.01.2019 12:43

Witam. Zapytam trochę o inną sprawę. Pracuje w firmie Graf. Mamy system 4 brygady, 4 dni pracy, wygoda to tak... Raz 4 dni rano, 4 dni pp 4 nocki.. Pomiędzy wolne zawsze po 4 rano, dzień wolnego, nocka Od 2 miesięcy rozpętała się burza. Część ludzi tych co już pracuje X lat chciała zmian i aby zrobić system 7 dni, tz 2 dni rano, 3 pp, 2 nocka, wolne itd. Wychodzi ze w mies zawsze będzie weekend wolny. Zatrudniając się tam byłam w obecnym systemie, mam mieszane myśli jak to będzie. Zarobki kiepskie i zastanawiam się bo tak czytam, szukam porady czy przenieść się do Unilever Bydgoszcz. Jaki państwo macie system?jak się w nim pracuje, bo słyszę bynajmniej u mnie w Unilever tak pracują i żyją... My nie mamy socjalu, itd tylko możemy nadgodziny. Byłabym wdzięczna za naprawdę szczere podejście. Jeśli miałabym pracować w tym samym systemie co Państwo to do waszej firmy mam znacznie bliżej. I proszę wierzyć w pracy nie ma kolegów, koleżanek.. Przekonałam się. Prace trzeba traktować jako pracę .nie żyjemy aby pracować, tylko pracujemy aby żyć.. Proszę wierzyć też ludzie są dzieleni, na lepszych gorszych, ustawiacze to Alfy i Omega, pracownik produkcji szarak. Tak jest wszędzie. Ludzie oczekują szacunku, a sami nie szanują innych. Dlatego szuka się rozwiązań,.. I pytam..

Turek

Opowiadajcie jakieś plotki z magazynów, po tam to się dzieje ostatnio :p

Solo
@Turek 17.01.2019 18:59

co niby się dzieje nic nudy

Anyciapaty
@Turek 17.01.2019 18:59

A ty co ciapaty? Zajęcia nie masz? Zajmij sie robotą leserze a nie plotami.

Michał
@Anyciapaty 18.01.2019 00:47

Proszę was o konstruktywne wypowiedzi i nie zaśmiecanie tego wątku. Na forum staramy się wymieniać przydatnymi opiniami. Jak oceniacie atmosferę w firmie i między pracownikami, czy organizowane są spotkania integracyjne?

Robak
@Turek 17.01.2019 18:59

Właśnie. Pracuje na magazynie I z chęcią się dowiem co się dzieje :p

Edek
@Michał 18.01.2019 17:42

Ej Kolego czy ja tu przyszedłem się integrować czy pracować w tej firmie. Dla mnie i dla mojej rodziny jest najważniejsze ile tu zarobię. A jest coraz gorzej bo od kilku lat zarabiam tyle samo. Zero awansu zero szkoleń podwyższających umiejętności , zero kursów podwyższających kwalifikację i tak ma 99 ,9% , operatorów pakowaczky i liderów. Nie polecam do umowy na stałe.

Rondo
@Michał 18.01.2019 17:42

Brak spotkań integracyjnych. Ludzie w większości fałszywi, plotkarze albo jaracze. Normalnych bardzo mało. Już nie wspominając o starych wyjadą zach, którym się wydaje, że nic nie muszą robić, bo oni to już się narobili. A na magazynie i pakownk takich nie brakuje.

Elwira 34

Czy beda przedluzane umowy tym co sie koncza umowy na 3 miesiace. Wie ktos cos na ten temat czy tylko wybranym osobom przedluza i od kogo to zalezy . Pilne

Pan Prezes
@Elwira 34 19.01.2019 13:33

Mi w Randstadzie mówili, że po tej 3-miesięcznej umowie będzie roczna, a potem na czas nieokreślony. Ale czy każdemu dadzą - nie wiem. Dowiaduj się w agencji.

Elwira 34

Dzien dobry mam pytanie pracuje mam umowe na 3 miesiace nie dlugo mi sie konczy nie wiem co mam robic czy cos szukac mam. Wie ktos cos wie na ten temat . Pilne

ly6

Pozdrowionka dla Patki i Natalki z kanciapki QL. Buziaczki dla was hihi

Ryba

Co robi ten dinozaur w medicoverze, dawno powinna być już na emeryturze a tak połowa operatorów na p5 (zdrowych facetów) ma problem z badaniami bo szanowna pani pozjadała wszystkie rozumy :)

Starababcia
@Ryba 16.01.2019 04:00

Ona jest nieśmiertelna:D

Skandal
@Ryba 16.01.2019 04:00

Niby prawie nikt badań nie przechodzi bo wystarczy, że na (usunięte przez administratora) masz milimetrową krostę i już "nie nadajesz się do tej pracy" a pracownicy Randstad robią obojętnie w jakim stanie zdrowia, bo w czasie badań medycyny pracy mają robioną tylko spirometrię. To po co te rygorystyczne badania skoro 90 procent ludzi, których u tej Pani nie przeszłoby badań i tak tam pracuje i wszystko jest ok? Pomijam już fakt, że Pani L. robi badania chyba dla komandosów GROMU i astronautów z NASA.

Takaprwda
@Skandal 17.01.2019 10:28

Co niektórzy w Randstadzie to powinni nawet przechodzic psychotesty dla dzieci z przedszkola. Wiecie. Klocki w różnych kształtach które trzeba dopasować do otworów :D

freedom

Pamiętajcie - my jesteśmy tylko pionkami, najważniejsze są statystyki produkcji i ciepłe stołki. Praca w wykańczającym fizycznie systemie, nieadekwatne do systemu pracy jak oni to nazywają "wynagrodzenie", pucowanie zakładu tylko na wizyty audytów (A niech tak raz wpadną bez zapowiedzi), umowy tygodniowe - to czysta kpina i cwaniactwo ze strony agencji, częste niedopłaty na wypłatach - witaj w Unilever chcesz więcej minusów? Zapraszamy!

krytyk
@freedom 16.01.2019 20:11

W Unileverze nie ma umów tygodniowych tylko w Randstadzie. Sam podpisujesz tą umowę godząc się na warunki jakie proponują... więc czego marudzisz? Ktoś ci każe tam pracować, złapali cię i siłą trzymają? Teraz rynek pracy jest otwarty, za te same pieniądze co masz przez Randstad, znajdziesz pracę z dnia na dzień gdzieś indziej. No ale po co, lepiej narzekać na swoją ciężką dolę. Jak się czyta te komentarze, to widać w nich tylko rozgoryczenie nieudolnych życiowo ludzi, którzy potrafią tylko marudzić zamiast działać i zrobić coś ze swoim życiem. Piszcie dalej jaki to ciężki macie los... na pewno to coś zmieni :)

freedom
@krytyk 16.01.2019 20:31

Oj chłopie. Myślisz, że ja tylko siedzę na goworku i narzekam? Człowieku ja tylko wyraziłem swoją opinię na temat zakładu a dużo lepszą i więcej płatną pracę mam już dawno ogarniętą. Myśli , że płaczę nad swoim ciężkim losem gdzieś w kącie i tylko czekam gdzie by tu jeszcze ponarzekać. Dobre

Obserwator

Jak chcesz mieć luz, zapraszamy na brygade D, linia 4. Tam zawsze jest jak na Majorce. Moje sugestie dla Unilever Polska SA: Super firma, szerokie perspektywy kariery.

dobrywujek

Co to się dzieje (usunięte przez administratora) grubego i tomka chyba dostał jakieś ultimatum że musi wkońcu szkołę skończyć bo ostatnio z książką był widziany. Czyżby lever podnosił wymogi i już jedna klasa ochapu to mało? I dobrze niech się smierdziel uczy może wkońcu podstawówke skończy. Swoją drogą żal mi trochę tego idioty, na linii się panoszy i wszystkim rozkazuje a tak jest lubiany że nawet z nikim na przerwę nie chodzi. No chyba że ktoś go widział. Nie dziwię mu się jak mi by tak z ryja waliło alkoholem też bym nie chodził do ludzi. Myśli pewnie że ta dziewicza kiteczka uroku mu dodaje. A to (usunięte przez administratora) prawda. Nawet na linii go unikają bo wali od niego jak z murzynskiej haty! No ale cóż widać nie którzy lubią czuć od siebie tą woń alkoholu. Gdy by mareczkowi w d..e nie wchodził pewnie by go zwolnili a tak lajza sobie pracuje i myśli że przychodząc godzinę wcześniej lidera dostanie. Pedryl jeden jak go widzę to mi się drobne w portfelu niezgadzają. Walić Cie lajzo z 56!Na czole sobie kut..a wytatułuj będzie Ci pasować - Buźka o tobie mowa ty pedale Pozdrowienia od kolegów z pracy

Takisseeee
@dobrywujek 09.01.2019 21:56

Dobrze ze ja nie pracuje na brygadzie D. Bo tam to tylko parę normalnych ludzi pracuje

Słoik
@Takisseeee 11.01.2019 19:16

A których masz na mysli ze normalni?

malina
@Słoik 12.01.2019 19:41

Na starej hali z brygady D normalni? Chlopaki z 15stki. Glupki na 17-wszyscy. 13- lider i 12 paker. Z nowej nie wiem, malo przebywam.

Swedzicos
@malina 13.01.2019 20:50

No tak czego się spodziewać? Wnioskując. Przychodzisz uganiać się za liderami zamiast pracować?

malina
@Swedzicos 14.01.2019 00:23

Za nikim sie nie uganiam. A opinie maja wyrobioną.

Ciekawska
@dobrywujek 09.01.2019 21:56

Kto to jest ten cholerny Buźka? :D p5 czy p4?

Ziom

Na p5 są takie śliczne dziewczyny szkoda że tam nie pracuje

Tralaliński
@Ziom 16.01.2019 07:17

P4 też ma się czym pochwalić ;-)

Milan
@Ziom 16.01.2019 07:17

hahahahahha

Bum

Och (usunięte przez administratora) wywiesił petycję, żeby była premia 5%. Cóż za dobry człowiek z niego. Widać, że związki walczą o nas :D

Karol

To prawda że mają zatrudnić kilkunastu ukraińców a dobrych pracowników co robią kilka lat wywalą na zbity pysk???

Jan
@Karol 11.01.2019 19:04

Prawda

Karolek
@Karol 11.01.2019 19:04

Umów nie poprzedłużają pracownikom randstad, cały cyrk był po to, żeby przetrzymać paru pracowników do czasu aż wydziały poprzejmują ukraińcy którzy będą robić za mniejsze pieniądze. Unilever będzie miał tanią siłę roboczą a ukrainiec będzie ci wszystko robił za póldarmo, przecież biuro doskonale wie , że ukraińcy to oszczędności a nas mają w (usunięte przez administratora) Eh, na ukraińskim wózku daleko nie zajadą... przykre ale Lever wybiera złą drogę, niedługo się o tym przekonają

Stasiu
@Karol 11.01.2019 19:04

kogo oni mają (usunięte przez administratora) jak 3/4 u góry to nie ogarnięci debile?

Gacek@12

Ej co tu się wyprawia... Ponoć operator z Schubert ma awansować na jakieś stanowisko na P5...

Nieogarniam
@Gacek@12 08.01.2019 10:36

Jasneee już widze jak wezmom kogoś z produkcji. Ludzi brakuje do roboty.

Cocolino
@Nieogarniam 08.01.2019 11:54

Tylko nie mówcie ze gruby?!

misio
@Nieogarniam 08.01.2019 11:54

jak ludzi brakuje to po co randstad przyjmuje na 3 miechu a potem zwalnia i biorą znowu nowych po ch.u.j tak robią . zawsze będzie ludzi brakować jak tak będą robić .

GrammarNazi
@Nieogarniam 08.01.2019 11:54

Pisze się wezmą a nie wezmom.

Slawciio

5% premi rocznej. Chociaz cos nas czeka.

Małpa

Co raz więcej plotek na temat braku premii rocznej? Ktoś coś wie? Myślicie, że strzelą tym sobie w kolano? Ciekawe ile dostali w biurowcu za brąz w WCM.

Szarik
@Małpa 04.01.2019 16:35

prosta sprawa, premii rocznej bedzie mało (mniej niż 4,5 %) będzie wtedy DUŻO wypowiedzeń. Bo premia to jedna z nielicznych rzeczy ktore trzymaja tutaj jeszcze te resztki wartościowych ludzi. Będzie mniej niz 4,5 % to BAJOBONGO i ludzie sobie pójdą w długą.

Mistrze
@Szarik 06.01.2019 23:40

Ciekawe ile sobie przytulili za brąz w WCM.

Devin

Najgorsze są dwie pewne kobiety z P4 brygada C każdy kto zna ten wie o co chodzi

Aa
@Devin 07.01.2019 14:22

Znaczy które? Ja babeczki z C lubię. Dobrze się z nimi pracuje.

Mistrze
@Devin 07.01.2019 14:22

Ooo to co wam wychodzi najlepiej. Plotkowanie. Z zerową odwagą, żeby powiedzieć coś prosto w oczy. Pakować i robić swoje.

Buźka

Dziękuję za prezenty. Fajne te czyste skarpetki :*

Buzka
@Buźka 30.12.2018 19:44

Co się podszywanie g amonie. Się ze mnie smiejcie a ja się z was śmieje bo mi się hajs zgadza a jak u was?

P4
@Buzka 01.01.2019 22:55

A nowych butów nie dostałeś? Skarpetki skarpetkami ale buty dalej smierdzą :)

Obserwator
@P4 01.01.2019 23:12

Jesteście żałosni. Ci co po 8 godzinach roboty w trzy minuty są przebrani, nie biorą prysznica i walą potem zmieszanym z dovem. Smierdziele. Chociaż w sumie jak się nic nie robi to nie ma po czym się spocić.

Obserwator
@P4 01.01.2019 23:12

A nabijacie się z innych. Woda nie jest kwasem i krzywdy wam nie zrobi. Więc dajcie spokój Buźce bo lepsi nie jesteście.

Codrugiwystap
@Buźka 30.12.2018 19:44

A tobie szczerbała gwiazdor wstawił nowe zęby? ;)

Morris
@Obserwator 01.01.2019 23:45

Ja np pracując na fizycznie też się nie myłem po pracy. Nie dlatego, że jestem brudasem ale kilka lat temu po zabiegach chirurg zostawił mi kilka pamiątek w postaci dużych blizn i nie mam ochoty się z tym afiszować bo nie ładnie to wygląda a leczę je do dziś aby były mniejsze. Także są różne powody i nie ma co oceniać a wskakuję do auta i tyle, autobusem nie jadę aby komuś to musiało przeszkadzać jak się człowiek spoci :)

Gggggggg

Trochę pokory ludzie

TakaPrawda
@Gggggggg 07.01.2019 03:35

W tym zakładzie u 80% ludzi takie słowo nie występuje w słowniku... Ale mądrzy są tylko tutaj. Na hali p ska otworzyć nie potrafią do przełożonych i kolegów jeśli im coś nie odpowiada. Prostaki.

freedom
@TakaPrawda 07.01.2019 19:09

A co mają zrobić? Może im co prawda nie odpowiada ale się nie wychylają bo nie chcą stracić pracy a pracować trzeba. Wolą tu wylewać żale i nie nie narażać.

Janek

Siemka

Mati

Znalazłem ogloszenie, że szukają na mechanika. Ktos moze mi napisać jak wygląda praca takowego. Czy to jest praca w 4brygadowce, czy pon-pt? Dają możliwość rozwoju? Jakies kursy itp.? Zarobki, czy jest jakiś fajny socjal? Złożyłem juz papiery, czekam na odzew. Jakby zadzowonili chciałbym wiedzieć czego oczekiwac. Pozdro ;)

unilewur
@Mati 19.12.2018 20:04

Mechanik obleci, pieniądz lepszy od tego co dostaje operator. Praca nie jest jakaś wycięczająca, chyba, że ciągłe nadgodziny. Większość robi od pn-pt, a po jednym w systemie 4bryg.

Chudy
@Mati 19.12.2018 20:04

dosyć fałszywi ludzie, musisz uważać co mówisz i do kogo i dopóki nie dostaniesz umowy na stałe jesteś do odstrzału w pierwszej linii jak im sie powinie noga także ryzyko jest zwolnienia albo wywalenia na operatora, choć nie powiem że kasa jest w miare fajna. i powtarzam uważaj co komu mówisz bo ktoś kto jest w porządku ci będzie kłaść najwieksze kłody pod nogi. ogólnie nie daj sie wywalić na 4 brygadówke a jak juz masz iść to za dobrą kasę.

kaczor

Podobno na P5 zaczynają przyjmować Ukraińców !!! jeden wielki (usunięte przez administratora) tam się zaczyna robić...

Małpa
@kaczor 04.01.2019 10:54

No jal nie ma kto robić... to tonący brzytwy się łapie. Ciekawe swoją drogą jak sobie radzą z czytaniem instrukcji :D Może wprowadzili już przetłumaczone na ukraiński;)

Dobry człowiek
@Małpa 04.01.2019 16:33

Niedługo na P4 też będą Ukraińcy jeszcze trochę...

Małpa
@Dobry człowiek 04.01.2019 22:29

Czekamy na nich ;) Nie będą chcieli robić, powiedzą "ja nie panimaju" i tyle będą mieli z nich pożytku.

Prawda
@kaczor 04.01.2019 10:54

Ukrainki instrukcje miały przetłumaczone i były oprowadzane z tłumaczem.

Dobry człowiek
@Prawda 06.01.2019 10:22

Ciekawe jaka maja stawkę... Bo napewno większą niż my.

am

Firma kupuje duże telewizory, a na miotły nie mają. Na P5 nie mamy czym sprzątać.

am

Nie ma co się dziwić randstad daje tygodniowe umowy i najniższa krajowa to ludzie nie chcą pracować.

...

Brygada C którą zmianę jutro macie bo grafiku nie mam (randstad nie odbiera,do biura nie mogę isc)

Cccc
@... 02.01.2019 12:44

Jutro rano od piatku nocki

Jola 23

Mam pytanie z brygady b który jest najlepszy operator i jaka najlepsza pakowaczka . Boje sie chodzic na ta brygade . najgorszym jest Ryszard z 41 . Pilne

Stasiu
@Jola 23 09.12.2018 18:59

ale się przyjebaliście do tego Rysia :D

Rimmel xd
@Jola 23 09.12.2018 18:59

Najlepsza brygada B. Pan Ryszard jest spoko. Co wy od niego chcecie?? A najlepszymi pakowaczkami jest Natalia z 12 i Brygida z 23 :)

Beka

Masz coś do niej? Po co ta zawiść głąby? ???? Pewnie wy się przez Lever nie dostaliście to niektórych ludzi się czepiacie bo są lepsi ????

Jola
@Beka 11.12.2018 18:43

To, że ktoś się dostał przez lever to znaczy że jest lepszy? Weź nie rozśmieszaj

Ola
@Jola 12.12.2018 12:11

Popieram. :) Ktoś kto egzaminu nie potrafi zdać ma być lepszy? Hahaha nie uważam tak :)

hahah
@Ola 12.12.2018 18:10

A kto niby nie zdał? ????

Anulka
@Beka 11.12.2018 18:43

Praca w Lever to ma niby być cos lepszego ? Może dawno temu tak było. Nikt to ma chociaż troszkę amibicji i rozumu długo tu nie popracuje . Przecież to dno .

Obserwator
@hahah 12.12.2018 18:39

Trochę ludzi nie podołało temu zadaniu:D

Obserwator
@Anulka 13.12.2018 11:44

Racja. Kiedyś trzeba było "zabłysnąć", żeby ktoś Cię docenił... a teraz? Nawet zdania niektórzy nie potrafią skleić...

Ghffgg

Siema,ma ktoś wrzucić grafik na przyszły rok?

Radzse
@Ghffgg 28.12.2018 16:57

Nie.

Piątkowa :)

Wesołych Świąt dla brygady B. Dużo zdrówka i szczęścia :)

Anna

Szukają na produkcję pon-pt?

Ja
@Anna 10.12.2018 16:16

Nie ma pracy dla osób od pon do pt. 2 tydzień siedzę w domu.

Anna
@Ja 10.12.2018 18:43

To genialna firma, naprawdę.

Jola
@Anna 12.12.2018 01:11

Rusz (usunięte przez administratora) do 4brygadówki to będziesz mieć robotę całe 7dni pod rząd a nie żalić się na firmę, kiedy nie chce się zada ruszyć i pracować jak normalny człowiek na cały etat

Ja
@Jola 12.12.2018 12:09

Po pierwsze ja się nie żale,tylko odpowiadam Annie. I tyle. Nie każda osoba może pracować w 4brygadowce ze względu na sprawy prywatne. Więc nie oceniaj osób od pon-pt jeśli nie wiesz.

Gosia
@Jola 12.12.2018 12:09

To normalni ludzie pracują od pon do piątku. A 4 brygadówka jest to współczesny niewolnizm za psie grosze bez życia rodzinnego. Wstyd...

Ania
@Gosia 12.12.2018 19:04

Pracujesz w systemie tyle samo godzin ile osoby pracujące w tygodniu a masz wypłatę większą od tygodniowych, wolę pracować w 4brygadach i mieć o przynajmniej 500zł więcej niż wynosi najniższa krajowa, a narzekanie że taka firma a nie ma dni pracujących dla tygodniowych?-Tzn że większość ludzi idzie tym samym tropem i wchodzą do brygady żeby móc zarobić więcej, tylko się cieszyć

Anulka
@Ania 12.12.2018 19:47

Pracujesz w systemie ,bo nie masz żadnych innych zainteresowań. Twoje życie to ta praca i pewnie jak większość ludzi zajmujesz się plotami, bo czym innym ,jak nie masz czasu na nic . Za chwilę będziesz wyglądać na 10 lat więcej. Spójrz na ludzi pracujących w systemie dłużej. Taki system niszczy organizm .

A
@Anulka 13.12.2018 11:30

Moim zainteresowaniem są podróże i teraz w końcu stać mnie żeby kilka razy w roku udać się do ciepłych krajów, nie mówiąc już o zwiedzaniu zakątków Polski:) pracuje już od kilku lat i o dziwo wyglądam coraz lepiej i mimo 32 lat na karku nie mam jeszcze ani jednego siwego włosa jak większość rówieśników :) trochę więcej radości z życia życzę! :)

Cała prawda
@A 13.12.2018 12:26

To Ty jesteś przebojowa. A Gdzie rodzina,dzieci. Do ciepłych krajów chyba Rumunia, Bułgaria i na maxa może Chorwacja bo za płacę pakowaczki to cię może stać ale raz na rok i to na dodatek ze sponsorem.

A
@Cała prawda 13.12.2018 19:47

Haha :D nie moja wina że nie umiesz gospodarować pieniędzmi i nie potrafisz wyszukiwać dobrych tańszych ofert w kurortach z 4 gwiazdkami :)

Pajacu ty
@Cała prawda 13.12.2018 19:47

A ty co za prostak nie wychowany? Kozak taki jesteś? Może też szukasz sponsora? Bułgarię to pewnie tylko na mapie widziałeś w tvp jak pogodę oglądasz. A na wakacje do borówna z całą rodziną stopy pomoczyć w tym brudzie, a rozrywką jest rzucanie kamieniami w okna. :)

Anna
@A 13.12.2018 12:26

To świetnie, ale nie każdy chce pracować w tym żałosnym trybie pracy i woli mieć mniej, ale mieć życie. Jeden weekend wolny w miesiącu w systemie brygadowym? Żenada. Nic się nie da zrobić.

Grosik
@A 13.12.2018 12:26

Pewnie za te grosze pakowaczki to na Rodos lecisz ,ale nasze polskie ,czyli Rodzinne Ogródki Działkowe Otoczone Siatką .... No nie mogę:))))))))

Gosia
@A 13.12.2018 20:24

No tak kilka razy do roku ciepłe kraje, a w weekendy jednodniowe w systemie 4 brygadowym zakontki w Polsce smieszna jesteś. Masz urlopu na maxa 26 dni no brawo. Na wszystko Ci go starcza. Ściema po to aby tylko ludzie się żarli. I nie pisali o złej atmosferze w firmie.

Karolina
@Anulka 13.12.2018 11:30

Jak się jest leniem to się nie ma czasu na nic. Ja pracuję w 4brygadówce już bardzo długo i jakoś mam czas na wszystko bo nie muszę przesypiać każdej wolnej chwili. Nie harujemy jak woły żeby być styranym po pracy.

Jack Daniels
@Karolina 15.12.2018 17:46

Tak.... Tak.... oszukujcie się dalej .... Kobieta tu daleko do miss ... No nie są super zadbane ... A i zachowania nie będę komentował już...

Dhdhs
@Karolina 15.12.2018 17:46

Jaka Ty jesteś głupia, nie wierzę XD Wśród bliskich osób mam kogoś kto tyra w tej śmiesznej niewolniczej firmie i jesli cos takiego Ci odpowiada to tylko współczuć

Herman
@Dhdhs 16.12.2018 01:15

Napisala durna osoba która próbuje sie wypowiedzieć merytorycznie używając "XD" w zdaniu, co kolwiek to znaczy ;) raczej inteligencją nie grzeszysz. Więc ta twoja bliska osoba też jest głupia z Tobą do pary. Znam ludzi którzy pracują w systemie i byli w miejscach na świecie o ktorych to może jedynie słyszałeś/aś w telewizji. Kozaku z internetu. Tyraj tam na ten nocce a nie na telefonie siedzisz i ludzi obrażasz.

Herman
@Dhdhs 16.12.2018 01:15

Mało tego pewnie sam/a tyrasz przez Randstad w systemie albo na weekendy żeby do 500+ dorobić. Bo takim jadem tylko takie prostaki plują.

Kaśka
@Herman 16.12.2018 05:27

Praca w systemie nie jest fajna . Mijam się z rodziną. Mam mało czasu na dom . Kolejny weekend zamiast spędzic z dziećmi, mężem to idę do pracy. Smieszne jest to , że kobiety teraz wypisują jak super się pracuje w systemie , a na hali ciagle narzekają . Ja lubie swoja rodzine i chce spedzac z nia jak najwiecej czasu . Ciągle mysle o zmianie pracy .

Prawdaboli
@A 13.12.2018 20:24

W kurortach 4 gwiazdkowych he he zabawne . Jesteś tylko pakowaczka w chorym systemie pracy i tak zostanie pewnie do końca życia. Takie to smutne .... Najniższy szczebel w firmie . Zero ambicji ...

Marcin
@A 13.12.2018 12:26

Jeden wyjazd w roku na wakacje to nie podróżowanie. Podróżowanie to styl życia. .. A co Ty w tym systemie masz czas zobaczyć , chyba promocje w Biedronce . A siwego włosa nie masz ,bo łeb farbujesz . To , że nalozysz tapetę, przykleisz pazury to nie znaczy ,ze jestes ladna i wyglądasz lepiej niż Twoje koleżanki .

robotarobota
@Karolina 15.12.2018 17:46

Jak pracując w 4 brygadówce na 3 zmiany możesz mieć czas na wszystko? Taki system wyniszcza organizm na dłuższą metę więc popracujesz ale do czasu aż ci kregosłup nie siądzie albo zachorujesz.

DonPardon
@robotarobota 17.12.2018 09:56

Co wy macie z tym za problem? Wam ktos każe robić w systemie? Jak nie to sobie dajcie na luz. Bo nikt wam za robienie za prześcieradło nie płaci- chyba.

Ola
@DonPardon 18.12.2018 17:44

Tak. To prawda, dlatego pracuje od pn. do pt, bo tak mi pasuje. Pracowałam kiedyś w systemie i więcej nie chce. A wszyscy mi mówią ,żebym przeszla do systemu . Nie rozumiem w czym problem . Ja wolę mieć życie . Mało tolerancyjni ludzie pracują w tej firmie , byle się do czegoś doczepic...

TenKtoregoImieniaNieWolnoWymaw
@Marcin 17.12.2018 00:47

Leczyłeś się już może u specjalisty? Masz jakieś kompleksy, że musisz w internecie sie wyzywac? Żona nie daje? A może mąż nie zadowala? Zajmij się swoim życiem pajacu. A nie się tu podniecasz i próbujesz się dowartościowac komuchu.

Marcin
@TenKtoregoImieniaNieWolnoWymaw 20.12.2018 08:32

A co zabolało ? Lepiej patrzcie co pakujecie , bo nawet tego co niektóre nie potraficie .

TenKtorego
@Marcin 20.12.2018 21:46

Sam pewnie tyrasz na hali i jesteś jednym z tych co lata jako kondifent i lize podłogę albo sadła przełożonym;) a ustawienie PAGO albo pieca jest ponad twoje możliwości;) więc wchodzisz tu żeby przedłużyć swoje maleństwo bo pewnie nawet nie mozesz tego zrobić w inny sposób tylko poprzez ubliżanie innym. W internecie. Jakie to męskie. Jakie władcze. Pokazujące samca alfe :D

Ja
@Gosia 12.12.2018 19:04

Dokładnie tak. Normalna praca na całym świecie polega na pracy od poniedziałku do piątku

Marcin
@TenKtorego 20.12.2018 22:02

:D

Zostaw opinię o Unilever Polska SA - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever Polska SA