Schneider Electric Energy Poland Sp. z o.o

Adres: żwirki I Wigury 52, 43-190 Mikołów

NIP: 8840007793 KRS: 0000202164

Schneider Electric Energy Poland Sp. z o.o
2 134 6 1

Opinie o Schneider Electric Energy Poland Sp. z o.o

Leon

Słyszałem, że od przyszłego tygodnia maja być podwyżki. Czy to prawda ???

Lenka
@Leon 16.01.2019 10:20

Podwyżki zawsze są w Marcu skąd masz takie info nie mam pojęcia

kaliber
@Lenka 16.01.2019 19:30

mogły by się zacząć wcześniej bo idzie fala odejść

Dot
@kaliber 22.01.2019 20:04

A z jakiego powodu?

Strzała
@Dot 22.01.2019 23:42

Z powodu niezadowolenia pracowników z kilkuletnim stażem pracy. Mają niskie stawki w stosunku do nowych pracowników, poza tym wymaga się od nich pracy na różnych stanowiskach co jest dodatkowym obciążeniem fizycznym i psychicznym (stres). Jest bardzo duże niezadowolenie z pensji zasadniczej, dlatego szykuje się ta kolejna fala odejść. Nikt nie będzie pracował za tak niskie stawki po kilku, kilkunastu latach pracy. Trzeba pamiętać, ze produkcja wykonuje najcięższą robotę, za co należy jej się godne wynagrodzenie. Pracownicy nie siedzą sobie w biurze z klimatyzacją i piją kawę tylko pracują ciężko - zmiany, hałas, oświetlenie, metale ciężkie w powietrzu ze spawalni, do tego brak pozytywnych relacji z przełożonymi - wszystko odgórnie ustalone i nakazane, a problemy powinno się rozwiązywać przy wspólnym stole.

Dot
@Strzała 26.01.2019 16:13

Ha! u mnie jest tak samo dlatego planuję odejść i zatrudnić się gdzie indziej bo nie mogę się z tym pogodzić że nowi którzy mają wszystko w nosie zarabiają więcej niż starzy pracownicy. Z tego co wiem tak jest w tej chwili wszędzie, w każdej branży. Nie docenia się wieloletnich pracowników.

obserwator X
@Strzała 26.01.2019 16:13

Ile chciałbyś zarabiać w takim razie podaj kwote brutto moż...e się coś da zrobić.

Kaliber
@obserwator X 26.01.2019 20:21

Tu nie chodzi o konkretne sumy, tylko o godne życie i szacunek do pracowników z długim stażem bo jeśli po 10 latach ma się 3600 A po 3 miesiącach 3100 to chyba jest kpina.

obserwator X
@Kaliber 27.01.2019 09:47

Jak już piszesz to pisz fakty nikt nie ma 3100 po 3 miesiącach wprowadzasz niepotrzebny zamęt. Poza tym wydaję mi się jesteś typem człowieka niezadowolony z życia ogólnie i żadna stawka Cię nie zadowoli, dlatego jej nie podałeś. Może warto cenić branżę terapeuci w takich przypadkach polecają sprzedaż okularów nad baltykiem. Podobno bardzo pomaga taka terapia i uczy pokory.

Kaliber
@obserwator X 27.01.2019 10:47

Widzę że się u nas marnujesz, powinieneś zostać psychoanalitykiem online i dawać ludzią porady bo przeswietlasz wszystkich na wylot po wpisie, nostradamus przy tobie to mały chloptaś. A co do zarobków Ty wiesz swoje A swoje

Ania
@Kaliber 27.01.2019 09:47

500 zł różnicy między starym pracownikiem a nowym to wydaje mi się sporo. W innych firmach nowi dostają na start tyle samo co starzy. Zarządzający mówią że stawiają na «świeżą krew».

Ja
@obserwator X 27.01.2019 10:47

A uważasz że to fair że ludzie którzy pracują 2 lata mieli nagany pozostawali po 400 zł podwyżki a ci którzy pracują po kilkanaście lat przychodzą w soboty i niedziele do pracy dostali po 50 zł. Uważasz że 3700 brutto zapierdzielania 16 lat na maszynie to dużo? Poczekamy do marca... Wypowiedzenie już wydrukowane tylko datę wpisać.

Lenka
@Ja 29.01.2019 11:39

Bardzo dobrze napisane :) tak właśnie było może to przesada że nowi po 3 miesiącach mają ponad 3 tys ale mają 2900 na start gdzie pracownik po 3 latach pracy ma 2900-3000 a takich już traktują jak starych pracowników więc przy podwyżce nowy i tak będzie do przodu bo dostanie 400 a my 50.Ciekawe czy gdyby szanowny obserwator dostał w przeciągu dwóch lat podwyżkę 120 zł skakalby z radości wiedząc że kolega obok co ciągle rewiruje dostał 500 o tą niesprawiedliwość pracownikom chodzi !!!!

Dot
@Lenka 29.01.2019 12:00

A pytaliście przełożonych dlaczego tak jest? Jak oni to tłumaczą?

Mrtyon
@Dot 29.01.2019 17:56

Taaaa jasne oni ci to wytlumacza..... kit kit i jeszcze raz kit pocisna ci prosto w oczy..... ci MAJSTRY Z BOZLEJ LASKI TO JEDNA KLIKA

Lenka
@Dot 29.01.2019 17:56

Wiele osób już rozmawiało i zawsze słychać jedni albo Nowych trzeba czymś zatrzymać albo teraz góra decyduje o podwyżce z jakiś wyliczeń a majstry nie mają nic do tego itd itd a przecież niedługo stary pracownik odejdzie jak widzi że stawki marne i kim firma będzie robić?? Jak większość która przychodzi nie nadaje się nawet do trzymania łopaty a już ktoś chce odejść to nawet za porozumieniem nie chcą dawać a kto będzie czekał na ciebie 3 miesiące ? I tak koło się zamyka

Dot
@Lenka 29.01.2019 23:46

Lenka, jakbym swoje myśli czytała. Też mam u siebie to samo dlatego postanowiłam zwijać żagle po 12 latach. Też obowiązuje mnie trzymiesięczne wypowiedzenie. Wcześniej nie puszczą bo nie ma ludzi. Możliwe że zawitam u was jak mnie przyjmą. Szkoda że nie ma tu możliwości pogadać na priv bo chętnie dowiedziałabym się więcej.

Obojetny
@Dot 30.01.2019 11:58

Powiem tak.... jak by chcieli.... firma dyrektor zarzad to by DALI ludzia zarobic dbali by o nas..... A tak to dla nich sie licza slupki procenty i kasa na koncie..... i jak widza ze ludzie robia to maja nas gdzies..... wazne ze ONI wszyscy maja konta napchane nasza krwawica.....

Lenka
@Dot 30.01.2019 11:58

Pewnie przyjdź zawitaj myślę że nie jest tu jakaś ciężka praca są gorsze pracę na produkcji.moze ci się spodoba a przyjęcia są więc zapraszamy :)ale mogliby dać ludziom zarobić na stawianie kamer kasa jest ale dla pracownika już nie .

Dłużej pracujący.
@obserwator X 27.01.2019 10:47

3150. Po 3 miesiącach pracy pod agencją. Podać nazwisko?

Kaliber
@Dłużej pracujący. 05.02.2019 23:45

Jest też koleś co po niecałych dwóch latach ma 3600, zdziwko

Bob
@Kaliber 06.02.2019 18:43

Jest jest inteligencja niegrzeszy ponoc

Rust
@Bob 07.02.2019 20:00

Ty, kolego, nie grzeszysz z kolei umiejętnością posługiwania się poprawną polszczyzną. Zabawne, że oceniasz inteligencję innych. Twojej, na pierwszy rzut oka, nie oceniałbym zbyt wysoko.

Rust
@Bob 07.02.2019 20:00

Ty, kolego, nie grzeszysz z kolei umiejętnością posługiwania się poprawną polszczyzną. Zabawne, że oceniasz inteligencję innych. Twojej, na pierwszy rzut oka, nie oceniałbym zbyt wysoko.

Bob
@Rust 10.02.2019 22:04

A co sie bede spuszczal tutaj z ortografią jak i tak nieumiesz czytac z zrozumieniem nawet

Adamo
@Dot 26.01.2019 16:34

I na co liczysz ? że w innym zakładzie na innej produkcji będziesz miała lepiej ? że nie będą wymagać, poganiać, liczyć Ci każdej sekundy, i że nie będą na Ciebie spoglądać z kamer ? buhaha wez lepiej dziewczyno zainwestuj w siebie, zrób sobie jakiś kursy, szkolenia itp bo na produkcji gdziekolwiek byś nie pracowała zawsze jest tak samo ;) szybko szybciej i dlaczego tak wolno i mieszanie człowieka z błotem. Ale jeżeli dotychczasowa praca Cie irytuje i masz już naprawdę dość to możesz szukać NORMALNEJ pracy na produkcji ale już Ci mówię że ciężko będzie.

Ulalalala
@Adamo 12.02.2019 20:52

Dobrze powiedziane a raczej napisane ;) Schneider nie jest najgorszy ;) Prawie wszystko ok..... ale jak to zawsze na produkcjach ;)

H. Haller

Pani Prezes wygląda nieco jak Tori Amos. Świetne podobieństwo. Życzę szczęścia.

Ja

Witam mam pytanie jak wygląda praca na lakierni proszkowej ?sprzęt Stary?

Mati
@Ja 23.01.2019 19:25

Lakiernia sztuka nówka ma 8-9 miesiecy. Inwestuja w sprzęt.

bodzio

@dot to ja ci odpowiem na twoje pytania. Pracuje tu już bardzo długo więc... PLUSY : zaczynasz kariereę pod agencją jeżeli jest dobrym pracownikiem szybko przyswajasz wiedzę pracujesz też w nadgodzinach czyli wspomagasz produkcję to po jakimś czasie możesz liczyć na awans bezpośrednio pod zakład a do tego dochodzą : ręczniki , odzież robocza którą zakład ma firmę która ci ją dostarcza czystą , cukier+herbata , premia miesięczna lepsza niz kiedyś nawet 500 zł na rękę , automaty z bułkami itp. , umywalnie damską i męską w zimie cieplutko , wczasy pod gruszą premia świąteczna , imprezy integracyjne np. w gołębiu , wigilia zakładowa nadgodziny w dużym stopniu płatne co miesiąc ale nie zawsze... , nie jest to brudna praca nie bd uwalony ze smaru no chyba że pracujesz na montażu na naprawach gdzie trzeba spotkać się z olejem... MINUSY : przerwy wiadomo 15 minut zgodnie z kodeksem pracy ale ostatnio nawijaczki sie spóźniły 2 minuty i upomnienia..... , upał w LATO najgorszy czas na hali po 32 stopnie nie wyobrażam sobie pracy w tym roku w lato w kasku i rękawkach chyba się rozpuszcze jak cukier.... , nie zawsze wypłacane nadgodziny co miesiąc , bez sensowne akcje typu przyjeżdza delegacja z Francjii nagłe sprzątanie hali... malowanie choćby to nie był zakład tylko biuro wszyscy nagle sikają w pampersy.. słaba postawa planowania pracy w kontekście rdzenie-nawijalnia-montaż , słaba jakość : duże błędy konstrukcyjne zostawione bez konsekwencji dla nich a powtarzające sie hmm... to chyba tyle zakład ma wady ale i zalety ale według mnie nie jest najgorszy...

Dot
@bodzio 15.01.2019 18:16

Dziękuję za odpowiedź

Oliwier
@bodzio 15.01.2019 18:16

Jakim plusem jest automat z bułkami skoro słyszy się że standardem jest już darmowy posiłek w niektórych zakladach

?
@Oliwier 16.01.2019 18:37

Czy masz na myśli zakład opieki społecznej? Jeśli nie, to podaj konkretny przykład takiego zakładu. Dowiemy się jak to wygląda, na jakich to jest zasadach. Również dobrze może być, że pracownik dostanie bułkę z automatu, a np premii nie ma.

Oliwier
@? 20.01.2019 08:18

Znam takie trzy osobiście, nazw nie będę podawał w jednym z nich w okresie zimowym była ciepła przekąska zamiast wody która była latem. Premię dostają w każdym z nich, herbaty nie. Ale należy dodac że nasza premia przemianowala się z 13 A ta jest w zakladach razem z premiami miesięcznymi.

Kaja
@Oliwier 22.01.2019 08:03

To i ja coś dodam, otóż ta przemianowana jak to ujołeś premia jest w twj chwili ok. 100% wyższa od wspomnianej 13, a tego już nie dodaleś, przypadek...

Oliwier
@Kaja 22.01.2019 14:56

Twierdze że zmienili 13 na premię miesięczne, czy ktoś stracił to niewiem, ale jak napisałem są zakłady gdzie jest premia roczna wraz z miesięczną lub kwartalna i oto mi chodzi

Kaja
@Oliwier 22.01.2019 17:31

Zawsze jest gdzieś lepiej...

Dot

Interesuje mnie oferta pracy w tej firmie głównie ze względu na zarobki ale w obecnej pracy obowiązuje mnie trzymiesięczne wypowiedzenie. Jak często w ciągu roku są przyjęcia do Schneider? Na czym polega praca wykonywana przez kobiety?

Maja
@Dot 04.01.2019 10:03

A jest jakaś oferta ?

Dot
@Maja 04.01.2019 20:07

Z przeczytanych przeze mnie opinii wnioskuję że co chwilę kogoś nowego zatrudniają. Do tej pory nikt nie odpowiedział na moje pytania. Wydaje mi się że firma kiedy potrzebuje pracowników bo np. ma duże zamówienia rekrutuje przez pośrednika a po wykonaniu zlecenia zwalniają. Nie wiem czy jest sens zwalniać się z obecnej pracy po parunastu latach aby ryzykować zwolnienie po paru miesiącach. Wysokość zarobków kusi ale opinie przeczytane tutaj niestety odstraszają.

Lenka
@Dot 13.01.2019 14:05

Myślę że możecie spróbować opinie są jakie są prawie o każdym zakładzie i tyle kiedyś było lepiej ale tragedii niema teraz z końcem roku było mało zamówień ale nie zwolnili nikogo z nowozatrudnionych rozrzucali po działach aby się szkolili byle ich utrzymać myślę że nauczyli się że szkolenie pracownika wymaga sporo czasu i tych którzy się wyszkolili a chcą pracować trzymia a wiadomo leserów nie lubią w żadnej firmie także zapraszamy przyjdzie zobaczcie potem napiszcie swoje opinie

Dot
@Lenka 14.01.2019 16:46

Jesteś pracownikiem Schneider? Czy mogłabyś napisać coś więcej o pracy wykonywanej przez kobiety w tym zakładzie?

Rambo 3
@Dot 14.01.2019 18:22

Kobiety pracuja na roznych dzialach maja spoko robote bo wiadomo sa kobietami i nie maja zbyt ciezko.... ale jak to kazda kobieta uwielbieja plotki i ploteczki rozzsylac po hali i nakrecac teorie buahahahahahah

Lenka
@Dot 14.01.2019 18:22

Praca dla kobiet nie jest ciężka stanowiska składania rdzeni jest trochę ciezejsze bo trzeba dźwigać blachy trochę ale nie jest źle prac w pozycji stojącej a dział nawijania uzwojeń stanowiska stojące i siedzące wymaga trochę myślenia wiadomo są ciezejsze rzeczy ale od tego jest suwnica

oklachoma
@Lenka 15.01.2019 13:39

Hmm ciekawe ,nie zgodzę sie widzę jak te kobity pracują i jakie cewki nawijaja ,zobaczyć prosze stolbergi ,jakie tam cewki sie nawija ! I naprawdę musza dużo pomyśleć bo nie kiedy kum jest nie zgodny z programem ,lub brak programu ,a jakie maja czasy technologiczne aż strach pomyśleć ,!!!

Dot
@Lenka 15.01.2019 13:39

Dzięki za odpowiedź

Magda
@oklachoma 15.01.2019 19:06

A na rękę np 3tys zł to po ilu latach pracy będąc wzorowym pracownikiem. Dziękuję

Lenka
@Magda 18.01.2019 09:45

Hahaha tyle to nawet po 15 latach pracy nie mają

Dot
@Lenka 15.01.2019 13:39

A praca dla kobiet na dwie zmiany czy trzy?

Lenka
@Dot 20.01.2019 09:58

Praca na 3 zmiany

Dot
@Lenka 20.01.2019 19:40

Szkoda. Teraz pracuję na dwie zmiany ale trzy nie wchodzą w grę.

Nawijalnia

Dodatkowo koordynator z rdzeniowni nie wie jaką ma już przyjąć pozycję na krześle grając na telefonie.

Rdzenek
@Nawijalnia 06.10.2018 12:27

Pewnie go cenią za to że się czepia o wszystko i daje upomnienia i nagany. Zapominaj już jak był zwykłym szarym pracownikiem co siedział w blaszanym kontenerze.

Młody Nietoperz
@Nawijalnia 06.10.2018 12:27

Dupek jesteś i tyle. Mniej odwagę i przyjdź powiedzieć to w twarz. Pewnie nie umiał juz patrzeć jak lecisz w pręta. To se zagrał ☺ Tomek jest ok .

Kazik
@Nawijalnia 06.10.2018 12:27

Albo stoi za plecami, nawet nie na swoim dziale i czeka tylko do czego się przyczepić.

Jasiu
@Nawijalnia 06.10.2018 12:27

Ale wy jesteście śmieszni

Gajowy
@Nawijalnia 06.10.2018 12:27

Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie

Zorro
@Rdzenek 06.10.2018 14:25

Upomnien i nagan sie za darmo nie dostaje, tylko przez to ze masz na to wyjeb... A czepia sie wtedy kiedy olewa sie bhp i podstawowe rzeczy. Jak jestes taki madry to rzeba bylo aplikowac na stanowisko. Nie siedzial bys na maszynie czy montażu teraz. Siedzial w kontenerze to jest na hali. A swoja droga zauwaz jak rdzeniownia wygladala kiedy a jak wyglada dzis. Koles jest wporzo a zal wam (usunięte przez administratora) sciska, byle kogo oczernic piszecie bzdety.

Rafo
@Zorro 10.10.2018 20:33

Jest wporzo ale jak wyglądała rdzeniownia kiedyś a jak wygląda teraz? Nic się nie zmieniło jest tak samo.. Minimalne zmiany ale funkcjonuje tak samo, jest więcej sztuk robionych bo dokupili maszyn i stanowisk ale jego zasługi w tym nie ma. Nie mniej jest bardzo w porządku człowiekiem.

Pan Prezes
@Nawijalnia 06.10.2018 12:27

Dziękuje za dobrego memesa panie Tomku.

Dziki
@Młody Nietoperz 06.10.2018 15:10

Akurat T.G ... To nawiększa (usunięte przez administratora) na zakładzie mądralo :)

nietoperz
@Dziki 07.01.2019 21:58

Sam jesteś (usunięte przez administratora) i to bez jaj potrafisz tylko zamknąć się na palarni i pisać głupoty. Do roboty dzbanie.

zainteresowany

A jak wygląda Social w firmie wczasy pod gruszą premie świąteczne.....

Nick
@zainteresowany 04.01.2019 18:12

Dobrze przeczytaj forum to dowiesz się wszystkiego, socjal na cały rok to około 1300zl, taka kwota podzielona jest na różne okazje np. grusza i święta itd.

Zen

W zakładzie bardzo się polepszyło, razem z innymi pracownikami mamy nadzieję na podwyżki w nowym roku. Atmosfera w pracy bardzo dobra, schenider to bardzo solidny pracodawca. Życzę Wam wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Obyśmy wypoczęci wrócili do swoich obowiązków.

Nick
@Zen 23.12.2018 15:29

Pracuje prawie 10 lat zaczynać za 1450 i nie mieć jeszcze 3tys więc nie liczę na wiele

?
@Nick 26.12.2018 20:59

To jest nieprawdopodobne. Chyba to wina systemu jest. Prawie jak FERDEK KIEPSKI się masz.

Nick
@? 26.12.2018 21:48

Popytaj ludzi to się okaże że nie jestem sam

Amisz
@Nick 26.12.2018 20:59

Tak to jest racja niektórzy dostali podwyżki 50 zł inni 80zl a ci co mieli z rocznej oceny 1 i jakaś naganę itd dostał 400 gdzie sprawiedliwość i po co te oceny pracownika nic nie warte.teraz pracownik nowo przyjety po podwyżce będzie miał 3000 tys brutto a po 5-7 latach 3100 zarobki wspaniałe szkoda gadać.Niektorzy po 14 latach nie mają nawet 4 z przodu

Taki se

zgadzam sie z Zen ale ci co mieli dostac po (usunięte przez administratora) dostali mogli sie niewywższac tylko jakos podchodzic do ludzi a nie traktowac jak bydlo.Mam nadzieje ze ten 2019 bedzie lepszy mniej bubli zgrzytow a wiecej normalnej pracy przedewszystkim spokojnej.

Wydziarany

Witam czy firma organizuje jakieś zbiórki pieniężne dla chorych rodzin pracowników pdk ?

Niepani

Ten moment gdy słyszysz o zakładzie w którym faceci walczą o równouprawnienie...

Montaż

Rządzą tym zakladalem ludzie z bior, co nie mają jakiekolwiek wiedzy praktycznej tylko wszystko im się na papierze musi zgadzac. Idioci w akwarium, którzy po 16 mają wyjebane na świat i do domku a "Paniusie", które niosą głowę wyżej niż lqmpy, chyba myślą że mają przed sobą gorszy sort, pudernice. Tfu..

Bob

Sztuki sztuki sztuki ????????

Pan Prezes
@Bob 15.09.2018 10:42

Wiem o kogo chodzi ;)

Nowy

Chcę się przyjąć do tej firmy . Ile dosteje nowy pracownik na rękę ? I jeśli ktoś pracował w yazaki to porównując prace tam a tu to gdzie lepiej ?

anonymous
@Nowy 20.09.2018 11:23

Jak to kolega napisał. Dostaniesz arbuza i nawet sok do wody :)))

Rafo
@Nowy 20.09.2018 11:23

Z premia na rękę jest około 2300. Jeśli chodzi o porównanie Schneider - Yazaki wygrywa Schneider. Zapraszamy

Logo
@Rafo 20.09.2018 14:55

Za 2300 zł bez premii to w Biedronce zarobie !

Rafo
@Logo 20.09.2018 16:43

No to dlaczego tam jeszcze nie pracujesz? Ps jako programista wyciągniesz nawet i 10 tysięcy na rękę nawet nie wychodząc z domu pracując w godzinach jakie ci pasują.

Ja
@Rafo 20.09.2018 14:55

W czym wygrywa? Bo na pewno nie w zarobkach i socjalu. Chyba że mówisz o wyzysku to tak tu wygrywa.

max
@Logo 20.09.2018 16:43

Tylko w biedronce trzeba zapiepszac, nie masz czasu iść do kibla siedzisz na kasie , wykladasz towar, myjesz , albo pieczesz chleb. A jak już oczekujesz końca zmiany to dowiadujesz się musisz zostać 2 godziny i spróbuj zaprotestować to już nie robisz . Także kochani praca w Schneider to jak w sanatorium !!!

Nowy
@Ja 20.09.2018 20:28

W Yazaki na początek masz najniższą plus premie . U was widzę że 2700 dawaja plus premie .

anonymous
@Nowy 21.09.2018 07:59

Pracuje w Biedronce i bzdury napisane 3200 na rękę plus deputat w towarze i co trzy miesiące premia. I nigdy nie pracowałem nadgodzin.Od dzwona do dzwona.

anonymous
@Rafo 20.09.2018 17:58

Nie obiecuję facetowi gruszek na wierzbie. Bo po pracy nie będzie wiedzieć jak się nazywa.A finanse tak marne, że zbieram puszki po piwie i więcej zarabiam.

Pan Prezes
@Nowy 20.09.2018 11:23

Yazaki likwiduje działy przez wycofanie się inwestorów produkujących samochody diesla. przez 1 rok dało się wyciągnąć 8 na rękę jeżeli pracowały się z sobotami, ale było to tylko w czasie za kary za niedopełnienie produkcji.

Makaron

Witam, zarabiam 5 tys. na rękę.Czy jest możliwość u Was większego zarobku. Potrzebuje gotówki dlatego chciałbym się przyjąć.

Pan Prezes
@Makaron 21.09.2018 21:08

Zamieni się pan?

anonymous

Jeżeli lubicie % to zapraszam, na weekendy i nocki w tygodniu. Szczególnie weekendy bo z palarni nie trzeba wychodzić, a i inne używki też idą w ruch. Nasz prowadzący (tak rodzaj męski ) pozwala nam na wszystko.

Andrzej
@anonymous 18.09.2018 07:59

Ja zapraszam na rampe, tu się poniżej 2 promili nie ma

Pan Prezes
@anonymous 18.09.2018 07:59

Lubię takie głupie gadki. Panie pokrywowy "zawsze zrobiłem więcej" proszę pozdrowić 3 miesiące bez premii.

gocha

Jeszcze kaski wprowadzili łomatko dramat... upały + kaski + rękawki jeszcze troche i pracownik bd jak rycerz..

anonymous

Nie kask tylko hełm. Są osoby które dostały pelerynę z krzyżem. Będą u nas kręcić Krzyżaków podobno. Nie wiedzą tylko kogo obsadzić w roli Jagiełły ;)

szczery

A obsługuje i żurawie i suwnice. I nie wiem co za różnica. Wiecznie komuś się coś nie podoba.

Pan Prezes
@szczery 30.09.2018 22:24

Odbieram panu uprawnienia S2.

iga

Nie pracuje w tej firmie .. Więc mogę się wypowiedzieć pracowałam tu trochę lat ale od pewnego czasu zaczęło się tu źle dziać odchodzą bardzo dobrzy pracownicy co jest powodem??? Jest jedna osoba która zaczęła wszystko psuć rujnuje zakład.. Nie podam nazwiska ale mogę podać imię (usunięte przez administratora) Dlatego postanowiłam odejść bo atmosfera była nie do wytrzymania...

Pan Prezes
@iga 05.10.2018 11:24

Nie szanujemy waszego zdania. Braki są, ale co z tego? ważne, żeby palety stały prosto!! wiemy, że brakuje stanowisk w schneiderze na weekend a umowa jest tak tworzona aby dało się wszystkich zwolnić. Na tygodniu jak na weekendzie często brakuje przeszkolenia a jeżeli pracownik jest np. na skręcaniu to wiadomo, że nie przykręci jednej śruby po montażu. Ludzie którzy potrzebują uprawnień muszą się o nie prosić a ci którzy nie potrzebują mają je od razu ale takie jest życie. Gdyby ktoś chciał poczuć się jak (usunięte przez administratora) czy po prostu chcesz żeby ktoś zmieszał cię z błotem proszę się udać do naszego pokoju z paniami odpowiedzialnymi za umowy oraz pracowników w biurze prezesów drugie drzwi po lewej mijając recepcje. Przejawiacie się przejawem ambicji albo problemem? spokojnie, mają was gdzieś. Wezmą was za głupków i to tyle właściwie.

Garbary

I co zadowolona pani że dopięła swego czym tak bardzo zalazł za skórę? Tym że na zmianie weekendowej zawsze pracował na montażu i nie czepiał się nikogo??czy po prostu zabolało że trzeba pracować jak inni i trzeba było się wyżyć.może ktoś w koncu otworzy oczy że tak naprawdę to ty nic nie robisz latasz kręcisz tyłkiem i zagadujesz chłopów ,co chwilę przy maszynie się zmienia kolejka albo klepiesz na telefonie i latasz jak głupia po całej hali bez celu.wiecej cię niema niż jesteś w pracy-gdsie zabiegasz że nadal cię trzymia? Przyznaj że lubisz być w centrum uwagi,nie panosz się z faktu że zrobiłaś to co chciałaś od dawna Wstydź się swojego zachowania i pamiętaj że karma wraca i że to ty jesteś glownym prowokatorem pewnych sytuacji .

Jasiu
@Garbary 10.10.2018 08:37

Ma przewagę w naszym szowinistycznym zakładzie- jest kobietą

Gryzli
@Garbary 10.10.2018 08:37

Troje krecilo i zle skonczylo :( A nie wiadomo na ilu jeszcze cos moze miec z ta pania wspolnego....

Garbary
@Gryzli 11.10.2018 10:47

Dlatego uważam że powinna być przeprowadzona rozmowa w tej sprawie z innymi kobietami z weekendu i z dniówki bo raczej nikt niema nic do zarzucenia naszemu koledze i na opinii jednej osoby można tak zniszczyć komuś reputacje a ona to wszystko ukartowala.niejednokrotnie niektórzy byli świadkami jak rzucała różne propozycje innym facetom.lepiej uważajcie bo to cwana bestia za chwilę wszyscy polecicie.

Miss
@Garbary 11.10.2018 16:05

A może spójrzmy na tę sytuację obiektywnie, a mianowicie jeżeli gość uważa ze jest niesłusznie oskarżony to powinien ten fakt zgłosić do prokuratury. Przynajmniej ja bym tak zrobiła. A może tu nie chodziło o żadną Panią i ktoś celowo ukierunkował całą aferę... Zaznaczam że nie bronię żadnej ze stron i nikogo nie osądzam jak co niektórzy.

Pan Prezes
@Garbary 10.10.2018 08:37

Zgadzam się z panem, ale koleżanka ma pewną specjalną umiejętność która mi odpowiada, Ma ambicję :D XD (ciekawe, że ją degradowałem a potem nagle wyszła akcja z R) mimo od niej o wiele lepszy jest pan Rafał, ale jego też nie przywrócę na stanowisko, bo mimo tego, że jest lepszy nie oznacza, że jest odpowiedni.

Nick

Uważam że jesli ta informacja nie jest prawdziwa to ta sprawa nie jest tylko wewnatrz zakladowa. Pomowienie kogos w taki sposob bezpodstawnie powinno byc wrecz karalne. Mam nadzieje ze sprawiedliwosci stanie sie zadosc. Mam nadzieje ze zainteresowany jesli jest niewinny tak tego nie zostawi.

Miss
@Nick 12.10.2018 19:31

Widzę że jest jeszcze ktoś kto myśli jak ja tzn. jeżeli sam zainteresowany nic nie zrobi w tej sprawie to wszystko jasne... Czy myślicie że przełożeni podjęli by taką decyzję tylko na podstawie plotek, myślę że nie bo to jest zbyt poważna sprawa. Proponuję poczekać z tym linczem bo może się okazać że nie było tak kolorowo...

Garbary
@Nick 12.10.2018 19:31

Też tak uważam że jeśli nie czuje się winny niech walczy,my napewno wstawimy się za tobą tylko pokaż nam że to wszystko jest kłamstwem a sprubujemy ci pomóc,,takie oskarżenie może się ciągnąć za tobą długie lata.mysle że większość pracowników jest z tobą byłeś jaki byłeś raz są lepsze dni raz zle.jesli to czyta dział HR my pracownicy chcemy zebranie w tej sprawie na jakiej podstawie została osoba oskarżona gdzie są świadkowie,gdzie przesłuchania reszty załogi, może ktoś się wypowie w temacie informacje oskarżające mogą być stare i mogą wpływać na bliższe relacje tych obu osób które zostały wykorzystane w ten tak perfidny sposób!!!!

Lol
@Garbary 12.10.2018 21:24

Jak to czyta dział HR... Hahhaha miej odwagę i idź do HR osobiście w tej sprawie ????

Pan Prezes
@Garbary 12.10.2018 21:24

Spróbujemy kolego... brak premii przez 3 miesiące

Makaron

Witam, czy T.B. dalej stoi za słupami i odserwuje ludzi żeby potem kablować p.Prezes ?

Amisz
@Makaron 20.10.2018 10:18

Jasne cały czas przecierz jak włazi na hala to zaro włącza swojego smartfona

Dex
@Amisz 20.10.2018 20:02

To by się zgadzało, robię sobie spokojnie i nagle koło regałów stal i trzymając komórkę udawał że zmienia muzykę :)

Kreskówka
@Dex 21.10.2018 18:08

Pon T jest teraz smutny bez swojego Pana, który poszedł na CRT

Obi
@Dex 21.10.2018 18:08

Piszcie donosy róbcie zdjęcia. Na hali jest zakaz używania telefonu i słuchania muzyki. Wszyscy są równi a skoro on kabluje na was to i Wy wyjasnijcie jego.

Kaja
@Makaron 20.10.2018 10:18

Czy mógłbyś napisać jaśniej o kogo chodzi bo same inicjały nie wiele mi mówią.

Logo
@Obi 22.10.2018 23:04

Jak mam robić zdjęcia jeżeli jest zakaz używania telefonów :)))) Piszesz, że muzyki też. Hmmm... To ciekawe bo on słucha bardzo często :)

kreskowka
@Kaja 23.10.2018 08:34

Samozwańczy lider weekendowki z montażu. Był kiedyś koordynatorem, ale kadry do dziś żałują że dali mu szanse ???? Serdeczny dupowlaz już byłem koordynatora weekendu.

Kaja
@kreskowka 23.10.2018 10:44

Oki. dzięki, teraz już wszystko jasne. A może się łudzi że dzięki temu jeszcze wróci na stanowisko, w końcu jest wakat...

Obi
@Logo 23.10.2018 10:21

To zrób tak żeby nikt nie widział i anonimowy donosik daj. No zakaz zakaz muzyki :) tam przy wejściem na hale jest taka kartka czego nie wolno a obok niej skrzynka gdzie możesz ten donos wsadzić.

Pan Prezes
@Makaron 20.10.2018 10:18

Odnoszę się tu głównie do komentarzy, Nie podoba mi się takie niepotrzebne dupienie głupot. Pan T.B jest na weekendzie więc co wam przeszkadza? Towarzysz T na pewno nie robi zdjęć ponieważ jest to niemożliwe jednocześnie z nagrywaniem. Zamiast zając się pracą na moje wakacje niepotrzebnie (usunięte przez administratora) kolegów i wykorzystujecie młodzików do pracy. Byłem świadkiem zdarzenia które opiszę anonimowo, aby nikt nie pomyślał sobie niczego głupiego. Pewien wysoki pracownik skręcał transformatory, które miał przekazać Blond głowie a, że nie chciało mu się pracować siedział na stacji elektrycznej, ale produkcja musiała iść więc wydarł się na blondasa, że nie pracuje mimo tego, że ten pracował na innym stanowisku. Następnie wysoka głowa poszła do lidera i powiedziała mniej więcej "Już opierdoliłem tego młodzika za ciebie". Gdyby nie brat zwolniłbym pana... A co do byłego szefa z weekendu: -nigdy się tego nie dowiecie -po co wam to wiedzieć? -o co chodzi z "paluchami drapu drapu"? -Każdy pracownik, który chce zostać nowym koordynatorem na weekendzie proszę wysłać list motywacyjny przez skrzynkę donosów ze wzoru: Imię Nazwisko Stanowisko Proponowana jednorazowa premia

Sierp

Witam. Za uczciwą pracę zwalniają .Ktoś na stołku boi się o swoje stanowisko jak ktoś jest trochę mądry to widzi że nie umie ten ktoś ogarnąć tematu i się boi i zwolni pracownika aby go nie wygryzł . Szkoda że głupota nie boli . Pracownicy - fachowcy zatrudnieni pod agencją nie zatrudniajcie się w tej firmie. Nie warto! Jak nie masz znajomości i układów to twoja wiedza się nie liczy .

Sokole Oko
@Sierp 14.12.2018 17:04

Czytając twoje wypociny, mam nadzieję że tam nie pracujesz. Bo czytając ten wpis to raczej nie chodzi tu o Ciebie ponieważ wspomniałaś/eś coś o... mądrości.

Sierp
@Sokole Oko 14.12.2018 18:53

Nie nie pracuję .Szkoda tylko poczciwych ludzi. Tyle w temacie .

Pan Prezes
@Sierp 14.12.2018 19:04

Skoro pan tu nie pracuje proszę pójść na fundowany przez nas kurs ortografii (do odebrania u ochrony). Nie wiem też po co pan mi tu miesza jak bigosem w garze, ale proszę tego nie robić bo pracownicy mi się burzą w komentarzach.

oklachoma

Proponuje aby nasi inżynierzy jakości chodzili na 3 zmiany tak jak my a nie , chodza w trzech do jednej rzeczy!

Chyba dobrze
@oklachoma 12.12.2018 07:12

Bo jeden nie dal by rady z problemem.... dlatego ida w 3 bo wtedy zrobia zament szum zeby nie wyszlo na jaw ze nic nie wiedza... a najlepsza jest jakos 1 rodzynek i 2 czekoladki buahahahahaha jak sie zblizaja to slychac klepot rzes :) przynajmniej wiadomo ze ida.....

Maxior
@oklachoma 12.12.2018 07:12

Popieram, tak powinno być. Nieraz trzeba przerywać zlecenia, ponieważ nie ma kto podjąć stosownej decyzji. W tej kwestii były już prośby o pracę w/w osób na trzy zmiany, jednak nie doszło to do skutku. Podczas kiedy zakład pracuje w granicach możliwości produkcyjnych generuje to straty poprzez niepotrzebne przekładanie zleceń i oczekiwanie na decyzję, czyli w efekcie strata kasy

Nick
@Maxior 12.12.2018 12:36

Może by majster podejmował decyzję, tylko który bhuhaha, już to widza jak się szkrobie

Xyz
@Nick 12.12.2018 20:34

Juz sie jeden nie szkrobie..... chyba sie wyleczyl...

bestia
@oklachoma 12.12.2018 07:12

Inzynier jakosci powinien byc dostepny na kazdej zmianie, w innych zakladach tak jest. Masz problem to dzwonisz andonem i za chwile gosciu jest u ciebie

Pan Prezes
@oklachoma 12.12.2018 07:12

Rozmawiałem z jakością i są wstanie chodzić na 3 zmiany w systemie 6 dniowym. Inżynier 1: PON 6-14 WT 6-14 Inżynier 2: Śr 6-14 Czw 6-14 Inżynier 3: Pt 6-14 Sob (Inżynier któremu wypadają godziny pracy w weekend ma dzień wolny, ale płatny 100%) Jeżeli pracownikom pasują godziny pracy Inżynierów proszę słownie im potwierdzić, że zgadzacie się im płacić jak za 160h.

Anonimowy

Czy Schneider organizuje paczki mikołajkowe/świąteczne dla pracowników pod agencją pracy tymczasowej?

Godleś
@Anonimowy 30.11.2018 12:00

Pani Prezes chyba znalazła kurę znoszącą złote jaja bo wszystko organizowane poprzez ZFŚS, a 3/4 zakładu pod agencją.

War
@Anonimowy 30.11.2018 12:00

nie.

niezadowolony
@Godleś 04.12.2018 13:46

oddajcie nam bony sodexo na święta a te 350zł to wiecie kaj

?
@niezadowolony 05.12.2018 15:47

Co pan miał na myśli?

Garbary
@? 05.12.2018 16:23

To że kiedyś dawali 1000zl w bonach na święta a teraz marne 350 zł firma z roku na rok coraz gorsza

Nick
@Garbary 07.12.2018 15:38

A pamiętasz może że przed samymi świętami dawali nam małe gadżety np. pasek czy portfel

Pan Prezes
@Anonimowy 30.11.2018 12:00

Panie/Pani Anonimowy, aby nie zapomina się pan? Pracownicy tymczasowi a zwłaszcza weekend jest tylko po to aby pracownicy w szarych spodniach mieli na co narzekać więc proszę o powagę.

Miras

Ehh co to się porobiło dobrego koordynatora z montowni przenieśli do biura.. On przynajmniej umiał ludzi sobie ustawić i wszystko działało jak należy bo go szanowali i był sprawiedliwy.. Ciekawe co dalej.

Amisz
@Miras 17.12.2018 18:20

Też mam takie zdanie gdy był na nawijalni panował porządek i wszystko było.Teraz został tylko...... który traktuje ludzi jak przedmioty ,miesza ludzi między zmianami jakby ludzie nie mieli swojego życia prywatnego ułożonego pod swoje zmiany,nie szanuje naszego czasu.zostawia chyba trzeba będzie poruszyć to wyżej. za chwilę same barany będą rzadzic ten potrafi tylko foty cykac i maile wysyłać. Więc nad stratom nie ubelewa tylko montownia ale też dział nawijalni

Adison
@Amisz 17.12.2018 20:41

Bardzo dobrze ze go (usunięte przez administratora) teraz w koncu jest ktoś ludzki z kim idzie normalnie porozmawiać i utrzymywać kontakty koleżeńskie nawet po pracy

Św. Marek
@Amisz 17.12.2018 20:41

Kogoś tu fantazja poniosła:)

Pomocny
@Amisz 17.12.2018 20:41

Art. 129 § 3. Rozkład czasu pracy danego pracownika może być sporządzony - w formie pisemnej lub elektronicznej - na okres krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej 1 miesiąc. Pracodawca przekazuje pracownikowi rozkład czasu pracy co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony ten rozkład. Więc nie musicie się na nic zgadzać :)

oklachoma
@Adison 17.12.2018 22:44

Haha ! No tak bo przyjdzie i uśmiecha sie to jest spoko ale pracy nie umie zorganizować totalna porażka z nim na nawijalni! Bylo lepiej za czasów innego koordynatora ! Teraz to ludźmi rzuca gdzie popadnie a ludzie to nie worki z piaskiem w końcu sie wkurza i pójdą do p.prezes!

Św. Marek
@oklachoma 19.12.2018 07:32

Prucz Ciebie narzeka ktoś jeszcze? Masz bardzo wąskie pole widzenia (własny nos) Poproś o zmianę działu jeśli tak Ci źle tylko nie pal za sobą mostów żebyś miał gdzie wracać:)

Pan Prezes
@Adison 17.12.2018 22:44

Proszę się nie wygłupiać!!! Mówienie z samym sobą i spędzanie ze sobą czasu się nie liczy...

Pan Prezes
@oklachoma 19.12.2018 07:32

Przepraszam pana za problem i zajmę się nim osobiście. Rozporządzenie Prezesa z dnia 20.12.18 wraz z zakończeniem dnia Pan oklachoma przechodzi na nowe stanowisko "Bezrobocie".

Lipski

Kurr.... na montażu walą w chu#ja same nieroby i potem zakład premii nie ma... najbardziej poszkodowani uczciwi pracownicy ktorzy zetelnie wypelniaja swoje obowiąki... norma... A druga sprawa bardzo dobrze ze na palarni sa pszeszklone drzwi, jaraja w 10 osob na pięciu metrach kwadratowych i caly dym na stolowke leci ze idzie wytrzymac. TEN ZAKLAD TO BANDA SMIERDZIELI I NIEROBOW.... przynamniej na tej palarni mozna was ogladac jak malpy w zoo powinno sie was pokazywac dzieciom za kare zeby wiedzialy ze maja sie uczyc inaczej skoncza jak te nieroby na montarzu.

Pan Prezes
@Lipski 18.12.2018 22:49

Panie Lipski. Po co pan się pruje do montażu? Proszę podać stanowisko pracy a zwiększymy towarzyszowi premie. Proszę też pamiętać, że jeden z pokrywowych robi tyle pokryw w 6 godzin co cały weekend w cały weekend :D więc wiemy co to prawdziwa produkcja.

oklachoma

Kto jest teraz koordynatorem na montażu,bo ja sie juz tracę kogo pytać o urlop czy inne rzeczy ! Zwariować można !

Czytacz
@oklachoma 04.12.2018 15:30

Nie wariuj... wystarczy zapytać szefa produkcji, On na pewno Ci pomoże.

?
@oklachoma 04.12.2018 15:30

Nie daj się zwariować! Pytaj lidera, on wszystko Ci powie.

oklachoma
@? 05.12.2018 16:28

Lidera ! Oni tez nie wiedza ,bo w zakładzie się zmienia co dzień to ktoś inny !

Pan Prezes
@oklachoma 05.12.2018 21:53

Poproś kolegę o odbicie karty. Nikt i tak nie zauważy a ja będę miał wpisaną w normę produkcję.

Taki tam

Co zrobi co zrobi no musi wypuscic nowy album this is it drapu drapu miechy dwa sialalala

Pikus
@Taki tam 20.11.2018 11:13

Fajnie by było gdybyś się zwolnił jednego imbecyla mniej na zakładzie

Robert
@Pikus 21.11.2018 00:12

Ty też byś się zwolnił i już dwóch mniej. Prostactwo i buractwo.

Nick
@Robert 21.11.2018 17:01

Z takim imieniem to się wal

Przemek
@Nick 21.11.2018 18:04

Wyciś tego pryszcza na szyji, to będziesz przynajmniej ładniejszy.

Nick
@Przemek 22.11.2018 06:56

Dzieciaku to że Ty masz trądzik młodzieńczy nie znaczy że dorośli też. Może jak zmądrzejesz to się go pozbędziesz A teraz do roboty

Przemek
@Nick 22.11.2018 10:31

Dorosły by takich głupot nie pisał chyba że masz problemy z psychiką. A pisząc o wyciśnięciu czegoś na szyi, nie miałem na myśli pryszcza tylko Twoja głowe bo oprócz łoju i syfu nic na niej nie ma.

Nick
@Przemek 23.11.2018 11:55

Muszę się z Tobą zgodzić nic na niej nie ma, jedynie w głowie mieści się tyle wiedzy o której Ty możesz tylko pomarzyć. A teraz pracuj gdzieś na produkcji za 2300

Przemek
@Nick 24.11.2018 11:20

Po tym co piszesz, wysunąłeś sie u mnie na czołówke głupoli. Brawo jesteś liderem. Napisz cos jeszcze to umocnisz swoja pozycję :)

Nick
@Przemek 26.11.2018 18:28

Za malutki jesteś chłoptasiu

Dex
@Nick 27.11.2018 16:21

Blad.Chyba za małego masz dziecino.

Nick
@Dex 27.11.2018 18:30

Za mało to masz w główce

Nickiiii
@Nick 28.11.2018 17:27

Nie dość ze firma ma zła opinie jesli chodzi o zarobki i traktowanie ludzi w pracy, to jak ludzie zobaczą takich podludzi jak wy co kłócą się jak male dzieci to firma już nikogo więcej nie da rady zatrudnić.

Taki sobie jeden

Znow bez przesady.... z ta premia.... akurat w tym roku bylo fajnie zaplacone.... konkretny pieniadz.... karpiowe plus premia wydajnosciowa.... Jak sie komus nie podobaja warunki placy i pracy to prosze sie porzegnac i tyle i szukac lepszych warunkow.....

Taki se

Wiecie co mnie wkurza ostatnio jest zima ida palic do tego cholernego kibla otworza okno i zostawia otwarte kur.....potem czlowiek Udaje sie w pewnej sprawie to zimno jak cholera masakra leje na to ze smierdzi papierosami ale cholera jasna z tym wietrzeniem co niektore gląby przesadzaja a i jak spuszczacie wode to.wcale nieslychac zapalniczki nic a.nic hahahahaja żałosne

Zostaw opinię o Schneider Electric Energy Poland Sp. z o.o - Mikołów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schneider Electric Energy Poland Sp. z o.o