Covebo Work Office Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Covebo Work Office Sp. z o.o.
2 1730 6 1

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

karol

kurcze nie wiem jak zacząć żebyście mnie nie zjedli jestem w polsce poszukuje pracy jakiejkolwiek tutaj ale tez w nl hmmm widze ze w kazdym komentarzu pojawiaja sie bardzo negatywne opinie dotyczace sum za samochod rower itp powiem wam ze probowałem juz w kilku albo kilkunastu agencjach a ostatnio w podobno jednej z najlepszych czyli a&e ale po tym co mi przedstawiono na spotkaniu zrezygnowałem myslicie ze te 75 euro za samochod to duzo w kazdej agencji chca od 80 do 90 euro myslicie ze 10 euro za rower tygodniowo w a&e chca 20 euro myslicie ze 120 euro za domek to duzo mylicie sie mowie wam ostatnio byłem lub dzwoniłem do około 10 agencji i wszedzie tye koszty sa wyzsze o co najmniej 10 20 euro

BZDURA
@karol 07.01.2019 11:25

Otto - (usunięte przez administratora) mieszkania po 90€ (wpiszcie sobie waalwijk otto hotel w zdjęcia, siłownia, pokoje z aneksami, łazienkami), SBA Flex mieszkania po 95€, Axell 90€, Hobij 90€. A&e to przecież taka sama patologia jak te całe covebo. Samochody WSZĘDZIE są darmowe, Hobij dodatkowo nie robi problemów jak ktoś chce jechać gdzieś dalej poza oczywiście sklepami, z którymi nigdy problemów nie ma. Zadzwoń do Hobij, Otto. Jedynie SBA pobiera kasę, dokładnie 1.25€ za dzień i w to masz wliczone wyjazdy do sklepów itp. (6.25€ tygodniowo) , tygodniówki są wszędzie standardem i są normalne, na chorobowym wychodzi 370€, jak się pracuje normalnie to i 500-600€ można wynieść na rękę po odjęciu już zakwaterowania.

prawnik prawiczek
@BZDURA 08.01.2019 12:27

Bzdura pisze bzdury, poczytajcie trochę o przepisach dla Agencji pracy w Holandii i wtedy się wypowiadajcie. Bo takie pisanie to jak wróżenie z fusów, ta agencja to, ta agencja tamto. Prawda jest taka że zgodnie z prawem Holenderskim Agencja może pobrac maksymalnie ileś % Waszej wypłaty z tytułu zakwaterowania, jest to uregulowane prawnie, aby nieuczciwe agencje nie pobierały zbyt dużo. Dodatkowo ważne czy te koszty sa po czy przed opodatkowaniem , tak naprawdę wszyscy ściągają tyle samo bo mają do tego prawo. Środki transportu to już inna sprawa. Niektóre Agencje udostępniają swoje stare graty za darmo, niektóre leesinguja nowe samochody i wtedy zazwyczaj koszty przerzucane są na użytkowników. Ludzie obudźcie się żyjemy w 21 wieku, wszystko musi być przejrzyste, sa kontrole urzędów itd. Żadne duża Agencja pracy nie może sobie pozwolić na jakieś wałki.

BZDURY
@prawnik prawiczek 09.01.2019 11:26

Po co piszesz skoro nie masz pojęcia o czymkolwiek? Hobij, Otto, SBA ma doskonałe auta i daje je za darmo lub za 1.25€ dziennie. Wiesz dlaczego? Ponieważ pracodawca na 4 osoby które dojeżdzają do pracy daje agencji 25€ za dzień za koszty zwrotu transportu. Jedynie Covebo to wykorzystuje i pobiera te 25€ za dzień pracy, dodatkowo 75€ od ludzi i dodatkowo daje KARY za używanie auta niezgodnie z wykorzystaniem!!!!! To jedyna taka agencja. Noclegi? WSZĘDZIE noclegi są tańsze i to w o WIELE lepszych warunkach. Co ma jakieś prawo do tego, że każda agencja bierze od 90 do 95€ a Covebo chce 130€ za spanie w oborze (sorry domki letniskowe, brak internetu LOL). Przecież to jakaś parodia. I prosta matematyka, 75€ miesięcznie więcej za auto, 40€ więcej za gorsze mieszkanie tygodniowo. Rocznie daje to prawie 3000€ !!!! TO SĄ WASZE PIENIĄDZE !! Przecież to jest dosłownie policzek w twarz. Wykonuję tę samą pracę co osoby z Covebo i mam 3000€ więcej po roku + nie boję się wykorzystywać auta na dowolne cele + mieszkam w super warunkach (jedynki, a nie domki letniskowe z mini dwójkami).

pracownik Covebo
@prawnik prawiczek 09.01.2019 11:26

Prawniku, pierwszy raz poczytałeś sobie ustawy o agencjach pracy w Holandii? A może wcale nie jest prawnikiem? Pisanie, że agencja w NL zabiera za mieszkanie "ileś %" wynagrodzenia jest mało konkretne, jakbyś nie mógł choć w przybliżeniu napisać, ile to jest %. Bzdura wcale nie pisze bzdur, w przeciwieństwie do Ciebie, prawniku prawiczku, rzeczowo i z podaniem liczb opisuje kolejne biura pracy. A co do opłat w Covebo - oni za zdezelowane rowery warte może 20-50 euro każdy, pobierają opłatę w wysokości 10 euro/tygodniowo, niezależnie, czy do pracy pojechałeś 5 razy czy 1 raz w tygodniu, co daje kwotę 520 euro rocznie. Tacy, którzy zasugerują się Twoją opinią, będą korzystać z rowerów Covebo, a za takie pieniądze można w NL kupić kilka dobrych rowerów albo samochód. Widać, że nie wiesz, kogo bronisz. Ludzie dostają przed pracą rower z przedziurawioną oponą, bez żadnego oświetlenia, bez przerzutek albo niski dziecięcy dla osoby 175cm i jeszcze dopłacają, żeby do pracy dotrzeć. Ciężko potwierdzić, że Covebo daje nowe samochody, psują się dość często. Kierowcą zostaje jeden z pracowników, który za wyświadczoną przysługę zbierania po okolicy innych pracowników i dowiezienia ich do pracy płaci "tylko" 50 euro za każde 4 tygodnie. W innych agencjach pracy kierowca dostaje dodatek za bycie kierowcą lub po prostu nie ponosi kosztów transportu. Pasażer w Covebo to już "jedynie" ok. 80 euro za każde 4 tygodnie. To ile euro zarobku jedzie każdym samochodem? Covebo pozwoliło też na to, że część zakładów nie zwraca im za paliwo (tak przynajmniej to tłumaczą), więc kierowcy z pasażerami muszą jeszcze robić składkę na paliwo. Niektóre zakłady z kolei twierdzą, że dopłacają do dojazdów każdego pracownika, niezależnie, czy jeździ rowerem czy autem. Jakoś pracownicy Covebo tych dopłat nie widzą, tylko odciągnięcia za dojazdy rowerami i autami. Najgorzej, gdy zachorujesz lub przytrafi Ci się wypadek w pracy. Covebo zwleka z wizytą u lekarza, wyznaczajac odległy termin. Po kilku dniach mają problem z głowy, bo najczęściej ludzie nie wytrzymują i rezygnują z ich pomocy. Co odporniejsi stwierdzają, że jednak będą pracować pomimo choroby lub, co gorsze, po wypadku, a wtedy Covebo podsuwa im papier do podpisania, że "pracownik kontynuuje pracę pomimo doznanych urazów w wypadku przy pracy, biorąc na siebie odpowiedzialność za ewentualne pogorszenie swojego stanu zdrowia". Niezależnie, co zrobi pracownik, Covebo ma zapis w umowie, że w przypadku choroby, może rozwiązać umowę z pracownikiem. Tak czy inaczej agencja nie poniesie odpowiedzialności. Zresztą nie licz na sporządzenie raportu w przypadku wypadku w pracy. Odliczenia odpowiednich składek z wypłaty dla jasności są zawsze. Pisanie o agencjach to szansa dla ludzi, którzy naprawdę ciężko pracują i wykonują prace, których Holendrzy nie chcą wykonywać, żeby się dowiedzieli, gdzie można otrzymać lepsze, bardziej godziwe wynagrodzenie, a nie dać się oskubać ze wszystkiego. To podpowiedź, gdzie można liczyć na jakiekolwiek respektowanie praw zapisanych w ustawach. I nie pisz prawniku prawiczku, że żyjemy w 21 wieku i wszystko musi być przejrzyste. To, co jest w prawie holenderskim to jedno, a to, co często biura pracy robią, to drugie. Przed urzędami to można pokazać tylko przejrzyste papiery. A pracownikowi zrobić tyle odciągnięć, jak w żadnym innym biurze. Takie nowoczesne niewolnictwo - niewolnictwo 21. wieku. Kolejną sprawą jest kwestia zakwaterowania w Covebo. Gemeente wymaga określonej liczby osób w mieszkaniu i określonej powierzchni przypadającej na jednego lokatora. A jak jest w Covebo? Raz po raz zamykane sa ich lokacje z powodu łamania tych podstawowych praw. Bo o braku ogrzewania, wyposażenia czy internetu to dopiero można pisać... Telewizji nigdy nie zapewniają. W Covebo pokój wyposażony to pokój, w którym znajduje się łóżko i w dobrym układzie szmaciana szafa. Po co pracownikowi krzesło, stolik jakiś, półka, cokolwiek? Wszystko można zrobic i położyć też wszystko na łóżko. Jak nie ma wystarczającego ogrzewania, to tez Ci będzie cieplej w łóżku. Zresztą najważniejszę, żebyś się wyspał do pracy. Ty masz pracować... I przynosić dochody dla agencji...

Grzegorz
@karol 07.01.2019 11:25

A ty jedziesz do pracy przez to biuro?

Covebus
@BZDURY 09.01.2019 21:01

Pewnie Ci nie pykło w Covebo bo jestes leń i teraz jeździsz po biurze, pracuję tu z Żoną od 2013 roku z przerwami i jakoś nie narzekamy, są lepsze domy i lepsze pokoje jak wszędzie, trzeba się po prostu dogadać a nie uciekać od razu do innej firmy, jesteśmy na kurach od początku i jakoś idzie wytrzymać kwestia motywacji i determinacji a co do kasy to każde biuro musi zarobić.

Covebus
@pracownik Covebo 09.01.2019 22:40

Nie wiem co Wy chcecie od tego Covebo jesteśmy żywym przykładem z Żoną że da się normalnie tutaj pracować, żyć, odłożyć mieszkać i w ogóle można sobie poradzić tylko trzeba być człowiekiem normalnie sumiennie pracować nie robić problemów to wszystko idzie załatwić z koordynatorami bo to są normalni ludzie przynajmniej w Naszym Teamie pani Kasi w Covebo Bunschoten, a jak jesteś leń pijak i awanturnik to mieszkasz w bungalach z dala od ludzi i tyle !! Pracujemy już sporo w kwietniu będzie 6 lat i jakoś się da bezproblemowo tylko wiadomo żeby brac trzeba dac a nie wiecznie robić problemy. Co do samochodów się nie wypowiadam bo od zawsze jeździmy rowerami, tak tak firmowymi za 10€ tyg, i to nie są graty !!

sadaasd
@BZDURY 09.01.2019 21:01

ja tam pracuje w covebo i place 55 e za dom z internetem i calkiem spoko warunkami

pracownik Covebo
@Covebus 14.01.2019 19:10

Covebusie! Nie jestem ani leniem, ani pijakiem, ani awanturnikiem. Koordynatorzy Covebo mówią, że wzorowy ze mnie pracownik. Nigdy nie było mi dane mieszkać przez Covebo w bungalach. Mimo to stwierdzam duże nieprawidłowości i braki na mieszkaniach. Bo przykładowo, jak człowiek przez parę miesięcy zimowych przychodzi do domu zziębniety a nawet przemarzniety (praca w chłodni, nieogrzewanym magazynie czy na zewnątrz) i nie jest w stanie się ogrzać, wykąpać, bo temperatura wiecznie niska, dużo poniżej 18'C, to coś chyba jest nie tak z Covebo. Dla jasności – brak ogrzewania zgłaszaliśmy. Też tak niejeden myślał, trzeba się dogadać, ja też. Akurat. No chyba, że masz na myśli, że trzeba się ustawić, ooo to bardziej. Żona czy dziewczyna koordynatora to się potrafi ustawić. Tak samo, jak koordynator ściągnie swoją rodzinę do Covebo, to kosztem innych pracowników. Tak, tak, rodzinie się należy lepsze mieszkanie, nieprzepełnione, wyposażone, ogrzewane; dla rodziny można załatwić rowery do bezpłatnego korzystania; dla rodziny nie ma flexów w grafiku, nawet samochodem służbowym można podwozić swoją żonę czy rodzinę do pracy za darmo:) Zastanawia mnie jedno – jak para ludzi (Ty z żoną) pracuje 6 lat od początku w jednym zakładzie, przy kurach, sumiennie, uczciwie, nie robi żadnych problemów, wszystko im się w pracy i na mieszkaniach podoba, i żadne z tej dwójki nie otrzymało kontraktu??? I jak możecie jeździć rowerami Covebo przez 6 lat i płacić 10 euro tygodniowo? Przecież to jest 520 euro rocznie, co przez te 6 lat daje kwotę 3 120 euro na pracownika!!! Was jest dwójka, to będzie 6 240 euro!!! Czy przez te 6 lat nie daliście rady kupić sobie prywatnych rowerów? Żadne z Was nie chciało zrobić prawa jazdy i kupić samochodu? Lepiej, żeby Wam w sumie odciągneli 6 240 euro za dojazdy firmowymi rowerami??? Tak tak, masz rację, gdy piszesz „jakoś się da”, „jakość idzie wytrzymać... a co do kasy to każde biuro musi zarobić”.

wiertnik
@pracownik Covebo 09.01.2019 22:40

ale jaja ludzie udający pracowników covebo, czy podpisując sie jako pracownicy covebo smaruja na swoja agencje w necie, a dalej siedzą tam i pracują.....no nie wierzę :) przeczytałem to i smierdzi to ewidentnie albo jakąś duża ściemą, albo wielka hipokryzją, albo konkurencją. Eseje jakby sam poeta pisał - żenuła

pracownik Covebo
@wiertnik 15.01.2019 22:17

Wiertniku, nie udaję nikogo, jestem pracownikiem Covebo. Żadna konkurencja, ściema czy hipokryzja. Tylko będąc pracownikiem agencji, wiesz, co się naprawdę w niej dzieje. Moja kariera z Covebo zaczęła się dawno temu, stąd trochę wiem, co w tej agencji było i jest nie tak. Czy smaruję na swoją agencję? Od tego są fora, żeby na nich napisać o tym, co się nam nie podoba, więc ja piszę, co mi się nie podoba w Covebo, zwłaszcza, że opisywane przez mnie sytuacje nie są pojedyncze i nie stanowią jakiegoś wyjątku od ich postępowania. Ludzie, którzy chcą się czegoś dowiedzieć o Covebo, poznają minusy. Może dzięki temu zaopatrzą się w swój rower czy auto, zabiorą jakieś wyposażenie na kwaterę Covebo lub poszukają prywatnego mieszkania. Z przykrością stwierdzam, że niestety Covebo wykorzystuje niewiedzę pracowników; dobrze, że na forach można otworzyć tym ludziom oczy. To będę pisać o tych minusach, czy jak to określasz "smarować na swoją agencję"

BZDURA
@wiertnik 15.01.2019 22:17

Ja tam pracowałem i uciekłem. Po prostu się wkurzyłem, że za tę samą pracę zarabiałem dużo mniej, mieszkałem w fatalnych warunkach z przestępcami, bo covebo nie namówisz, aby brał zaświadczenia. Im kryminaliści na rękę, a potem się człowiek boi czy jak wróci z pracy to wszystko będzie jeszcze. Ale za to zabawnie czyta się o ludziach udających zadowolonych pracowników, którzy wydali 6500€ na pożyczenie roweru do pracy :DDD Moglibyście jak już robicie takie (usunięte przez administratora) i piszecie sztuczne komentarze chociaż trochę pomyśleć wcześniej i wymyślić bardziej wiarygodną historię. Pewnie tak napisaliście, aby ludzie sami pisali się na te rowery i biznes się dalej kręcił hahaha :D

BZDURA
@Covebus 14.01.2019 19:10

Hahaha dobre :D Swoją drogą 520€ za rower rocznie to w sumie połowa mojego wakacyjnego :D 40€ więcej za ich mieszkania w lesie w fatalnych warunkach (małe pokoje dwuosobowe) to 2000€ rocznie mniej niż w innych agencjach. Aczkolwiek rozumiem gości z wyrokami, ciężko miejsce znaleźć w Holandii bez zaświadczenia, więc to taki w sumie taki pomysł Covebo na biznes. No i przy okazji ktoś inny się nabierze i wpadnie, przy okazji da się mu karę za jazdę autem niezgodną z przeznaczeniem czy coś :D

Covebus
@pracownik Covebo 15.01.2019 20:49

Pierwsza sprawa nie chodzi o indywidualności w senie kontrakty i tego typu rzeczy wybraliśmy tak no tak jest nam dobrze, tylko ogólnie bronię Covebo bo dużo dzięki tej pracy zdobyłem i tak tutaj zarobie więcej niż w PL a nie tylko moją opinią jest to że nie są idealnym biurem bo takich nie ma, ale wiem że ludzie przychodzą tutaj i bardzo są pozytywnie zaskoczeni bo w tym biurze nie jest źle trafi się czasem zły domek czy gorszy ale wszystko idzie załatwić z koordynatorami. Co do kontraktu to propozycje były dwie przed każdą pół roczną przerwą ale nam się to po prostu nie opłaca bo na większej stawce zarobimy na rękę więcej niż zostaje kontraktowcom, ale to na dłuższe pisanie, co do prawka masz racje w 100%, a co do rowerów swoich to żeby je mieć i za nie nie płacić musielibysmy wypelnic formularz o transporcie prywatnym a wtedy moglibysmy mieszkac duzo dalej no prywatny to prywatny nie wazne czy auto rower czy skuter. Nie intersuje nas czy wychodzi 6400 € czy ile, tak jak nie interesuje nas czy mamy mniej o 10€ na wypłacie niż powinniśmy, przelew się podoba i tyle nie licze każdej godziny na solarisie jak typowy zarobas, a ewidentnie widać że pijesz do koordynatora R. i Jego żony O. z kilometra to czuć a tonie już nie jest Twój biznes co Oni robią. Tak samo jak nie trudno się domyślić że robisz bądź robiłeś na Boni albo na dużym Storteboomie. A to już nie powinna być Twoja sprawa co robią koordynatorzy, właśnie dlatego my m.in. mamy święy spokoj i np nie zmieniamy co parę miesięcy mieszkania. Interesujemy się tylko sobą i tylko swoją pracą, bardzo dobre wyjście na długo spokojną pracę.

BZDURA
@Covebus 17.01.2019 21:41

Dokładnie i za tę samą pracę i gorsze warunki mieszkalne godzicie się płacić do tej pory 6.400€ za rower i uwaga 24.000€ więcej za mieszkanie niż w innych agencjach za dwie osoby. Ten sam Franek który sobie pracuje w innej agencji ma te pieniądze w kieszeni. No ale skoro Was nie interesuje to, czy zarobicie więcej czy mniej to nie ma sensu dalej rozmawiać. Jak na Was kwota 30.000€ które tracicie nie robi wrażenia, spoko. Ja wolę za identyczną pracę mieć te pieniądze w kieszeni. Ja wolę mieć auto z agencji i nie płacić za nie. Może jestem dziwny, ale lubię pojechać sobie do AH za darmo i przywieźć większe zakupy. Lubię kupować zgrzewki wody, jedzenie na tydzień. Lubię też czasami wyjechać sobie na weekend i zwiedzić nieco kraju. I lubię, jak agencja naprawdę stara się dbać o mnie, a nie skubać w ten sposób, bo 10€ za pożyczenie roweru niema nic wspólnego z uczciwym traktowaniem ludzi tylko chłodnym biznesem.

pracownik Covebo
@BZDURA 18.01.2019 12:21

Bzdura, zapomniałeś jeszcze do tych kosztów doliczyć tego, co zakład pracy płaci Covebo za każdy dzień dojazdu każdego pracownika do pracy, obojętnie jakim środkiem transportu (rowerem, autem, skuterem itp.). Covebo dostaje dopłaty do dojazdów pracowników zgodnie z prawem NL, ale niestety nie zwraca tych pieniędzy pracownikom. To Covebo zarobiło na tym małżeństwie jeszcze więcej niż te 6 400 euro za pożyczanie rowerów i 24 000 euro za mieszkanie służbowe. Już mi się nie chce liczyć, ale kwota na dzień x liczba dni pracy w tygodniu x 52 tygodnie w roku x 6 lat x 2 (bo to para) = kolejna spora suma. No ale głupiego nie przekonasz. Myślę, że ta para ma zagwarantowane zatrudnienie w Covebo aż do śmierci . Biuro robi na takich najlepszy, poza pracą biznes:) Nie należy zapominać, że zarabia cały czas na ich przepracowanych godzinach...

pracownik Covebo
@BZDURA 18.01.2019 12:21

Bzdura, zapomniałeś jeszcze do tych kosztów doliczyć tego, co zakład pracy płaci Covebo za każdy dzień dojazdu każdego pracownika do pracy, obojętnie jakim środkiem transportu (rowerem, autem, skuterem itp.). Covebo dostaje dopłaty do dojazdów pracowników zgodnie z prawem NL, ale niestety nie zwraca tych pieniędzy pracownikom. To Covebo zarobiło na tym małżeństwie jeszcze więcej niż te 6 400 euro za pożyczanie rowerów i 24 000 euro za mieszkanie służbowe. Już mi się nie chce liczyć, ale kwota na dzień x liczba dni pracy w tygodniu x 52 tygodnie w roku x 6 lat x 2 (bo to para) = kolejna spora suma. No ale głupiego nie przekonasz. Myślę, że ta para ma zagwarantowane zatrudnienie w Covebo aż do śmierci . Biuro robi na takich najlepszy, poza pracą biznes:) Nie należy zapominać, że zarabia cały czas na ich przepracowanych godzinach

5lat w Nl
Zweryfikowany użytkownik
@BZDURY 09.01.2019 21:01

Powiem tak najlepiej jest jeździć prywatnym samochodem ale .... Po pierwsze nie płacisz za transport ale żeby covebo za niego zaplacilo musi jeździć nim minimum 3 osoby. I to z przymusu ta 3 osoba jest wpychana. I wypieranie bo covebo nie dostaje nic za to że ludzie dojeżdżają do pracy a niestety byłem u szefa i szef mówi płaci po 25 euro dziennie powyżej 20 km ale covebo ustala tak że jest nawet 19.900metrow i nie przysługuje no chyba że weźmiesz ta 3 osobę to się zastanowią. Domki jak ja trafiłem były bardzo fajne w Ermelo był to dom jednorodzinny full wypas , domki w lunteren nie chodzi o bungale tylko domki koło nich były fajne ciepło przytulnie itd. Praca w CFG lekka no tylko że pracując za 800 e miesięcznie to przyszłości nie ma. W firmie gdzie pracuje 800e wyciągnąłem w tydzień. Agencja nie jest zła ale bardzo mało się w niej zarabia. Podatek wysoki a rzeczywiście ucieka dużo ludzi i pobierają więcej za to żeby opłacić puste miejsca w domku. I powiem tak jeśli ktos został okradziony czy ktoś wie że cos w agencji jest nie tak wystarczą dowody i pisać do Cuipers.nl jest tam Pani Polka i chętnie pomogą. Wiem z doświadczenia bo sam zgłosiłem i agencja nie istnieje

5lat w Nl
Zweryfikowany użytkownik
@karol 07.01.2019 11:25

(usunięte przez administratora) Ta agencja nie jest warta najmniejszy zarobek. W innych można zarobić 4 razy tyle. Znacie język angielski dzwońcie po holenderskich pracodawcach a nie Pl. Bo to są (usunięte przez administratora) a taka prawda Polak Polaka sprzeda za grosze , zgnoi poniży itd. Holender Polaka szanuje za pracę a Polak widzi w Polaku pieniądze, dodatkowy zarobek niestety. I moja rada dzięki której się nie dałem. Jak Polak grozi powiedz coś , zrób coś a pójdę do szefa , powiedz nie fatyguj się ja pójdę pierwszy gwarantuje wyleci ten co grozi . Bo każdy boi się do wyższej rangi iść tylko skarży się Polakowi co nic nie zrobi. Nie daj się Walc z o swoje

Sabina
@Covebus 14.01.2019 19:10

Przez 6 lat odkładajac po 10€ miesięcznie to byś se skutera kupił jak nie małe autko a nie dał się tak wykorzystywać ????

pracownik Covebo
@Sabina 27.01.2019 22:15

Hej Sabina! Covebus płacił i płaci 10 euro za każdy tydzień (nie miesiąc), każdy tydzień użytkowania roweru, rok ma 52 tygodnie, czyli 520 euro rocznie!!! Przez 6 lat pracy wyszło dokładnie 3 120 euro!!! Jego żona to samo płaci za rower!!! i Jeszcze wszystkim polecają!!!

Zbigniew
@pracownik Covebo 28.01.2019 16:06

Próbowaliście może rozmawiać z firmą Covebo Work Office o ewentualnych zwrotach części kwot, które firma otrzymuje za dojazdy pracowników do pracy? Jeżeli takie rozmowy były podejmowane, to mógłbyś napisać, jakie było stanowisko firmy w tej sprawie? Zastanawia mnie, czy podejmowaliście próby rozmów w tej sprawie.

5lat w Nl
Zweryfikowany użytkownik
@Zbigniew 29.01.2019 10:19

Pytanie Covebo o zwrot kosztów dojazdu prywatnym samochodem było: musi po 1 być minimum 20km dojazdu a po 2 musi być jeśli jeździ 1 osoba muszą być 3 osoby żeby koszty zostały zwrocone. Pytając pracodawcy czy płaci za nasz dojazd owszem płaci nie ważne czy masz 500 metrów czy 50 km płaci tyle samo . A że Covebo zgarnia to do siebie wpiera że pracodawca nic nie płaci to inna sprawa

majk
@karol 07.01.2019 11:25

jakby ktoś chciał opinię o covebo praca na ingramie to zapraszam na maila mikolaj.nowak16@wp.pl. pracuje obecnie w tej agencji więc mam najświeższe informacje

Były pracownil
@karol 07.01.2019 11:25

(usunięte przez administratora)... Widać ze siedzisz u nich w biurze ...

Rajdowiec1981
@BZDURA 08.01.2019 12:27

Dlaczego tylko 500 600 euro można zarobić na miesiąc w Holandii a w Niemczech mam. 1200 euro miesięcznie

Xyz
@BZDURA 08.01.2019 12:27

Co Hobij robi?..tankujesz tu za swoje o paliwo się prosisz czekasz za autem lub nie ma Cię kto zawieść jedna wielka porabana agencja

Covebus
@pracownik Covebo 28.01.2019 16:06

Tak polecamy i polecać będziemy, ponieważ nie chodzi i szczegóły ile biorą za to czy za to ba każda firma zarobić musi jak nie na tym to na tamtym, chodzi o to że pasuje nam co miesiąc kwota na solarisie i to wystarczy przynajmniej dla nas. Chodzi o to że są firmy gorsze i lepsze, nam ta odpowiada w zupełności i dlatego ją polecamy. Mamy do tego prawo, każdy może sie wypowiadać za siebie i ja to zrobiłem.

Karmuś
@BZDURA 08.01.2019 12:27

2000 euro??? Nie wydaje mi się że po odliczeniu lokum mas, tyle

Spawacz

Nie wiem czego ludzie narzekają ale Covebo to bardzo dobra agencja pracy wypłaty na czas i wszystko się zgadza jak w szwajcarskim zegarku pozdrawiam Lubię atmosferę w Covebo Work Office Sp. z o.o. za: Dbają o ludzi i nie oszukują

Shita
@Spawacz 21.11.2018 19:30

To ten twój zegarek szwankuje gościu, coś mi się wydaje ze to ktoś z biura covebo napisał ten komentarz, lecz jeśli się mylę to mniej więcej wiem jaki z ciebie spawacz stary gruby i chlejacy zaraz po pracy piwsko albo wódkę z salcesonem nie wprowadzaj ludzi w błąd jeśli nie widziałeś więcej niż grzęda na wsi z której pochodzisz

Mikołaj
@Spawacz 21.11.2018 19:30

Ja chciałem zacząć u nich pracę od nowego roku, ale źle bym się czuł pracując u kogoś, kto oszukuje setki moich rodaków, nawet gdybym ja sam miał być rozliczany uczciwie. Także jednak odpuszczam co i reszcie radzę. Samo to, że nam oferują tygodniowe wypłaty, a reszcie co miesiąc już nie jest fajne. Nienawidzę podziałów na lepszych i gorszych, a to że pracujemy jako spawacz nie czyni nas lepszymi. W dodatku wiadomo, że nas nie będą oszukiwać, bo generujemy profity potencjalnie 3 pracowników, ale to nie znaczy, że mają oszukiwać innych

Spawacz
@Spawacz 21.11.2018 19:30

Shita przykro mi z powodu twojej niezaradności

Rafał
@Spawacz 21.11.2018 19:30

Weź pacjencie co Ty wiesz o Covebo jak widzę mało przecież Ty na komunie młotek dostałeś żeby sobie zegarek z głowy wybić albo już za dużo wypiłeś i się tu głosisz i tak niebawem zostaniesz wystrzelony w powietrze...

Artur
@Rafał 03.01.2019 22:45

@rafal wiem tyle, ze to najgorsza agencja i nie oplaca sie tam pracowac. w innych zarabia sie wiecej i zakawaterowanie jest znacznie lepsze. a jak sie jest kryminalista i nie ma sie zaswiadczenia o niekaralnosci to faktycznie, zostaje covebo i praca za 30% tego, co zarabiaja normalni ludzie.

Covebus
@Artur 04.01.2019 18:25

To ile Rafał pracowałeś w Covebo że tyle wiesz bo ja tu jestem z Żoną 5 lat i przychodzą ludzie ba kury do Nijkerk z różnych biur i sobie baardzoo chwalą...Więc nie wiem, jak się pracuje sumiennie nie choruje i nie zachlewa pały co weekend to są pieniądze praca godziny, no i spokojny dom a pamiętajmy że tam też pracują ludzie. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie....proste.

A ja coś wiem:)
@Spawacz 21.11.2018 19:30

Od paru lat wklejasz ten sam tekst jako opinię o Covebo. Masz zapisany ten tekst na laptopie. Jesteś pracownikiem biurowym Covebo, więc Twoja opinia o Covebo pojawia się często, zawsze idealna jak szwajcarski zegarek. Twoi przełożeni dobrze wiedzą, że pracownicy Covebo piszą niewygodną prawdę na forach, więc Ci każą, żebyś w wolnej chwili przeglądał wpisy na temat Covebo i rónoważył te negatywne opinie jakąś pozytywną opinią. Robisz to, bo musisz, nie jesteś zbyt kreatywny, Wklejasz jedno i to samo co trochę. W sumie to nieprzeciętny z Ciebie leń. Wiesz, że w Covebo nie dbają o ludzi i oszukują, to piszesz "Dbają o ludzi i nie oszukują" Ludzie, którzy nie mają czasu na przeczytanie wszystkich opinii o Covebo, zajrzą na chwilę na forum i zawsze trafią na Twój wpis. Nie skapną się, co robisz od lat. A żeby zdobyć ich zaufanie, bezczelnie się podpisujesz: "Spawacz". Niejeden pomyśli: "Będzie dobrze" i zaryzykuje, Twoja strategia zadziała. Zadziwiające, jaką człowiek staje się k...., jak się dostanie do bura Covebo...

Miki
@Spawacz 21.11.2018 19:30

Spawacz !!! Nie wypisuj bzdur bo takiego podlizywania nie da sie czytac . I zacznij od tego czy ty wogole wiesz jak wygląda szwajcarski zegarek !

Niezadowolony pracownik

NIE POLECAM!! Ogłoszenie znaleźliśmy w internecie, super stawka (12e/h), ponad 40h pracy, możliwość nadgodzin, zakwaterowanie, transport. Niestety w rzeczywistości wyszło zupełnie inaczej. Mieszkanie sprawdzaliśmy na google - super domek jednorodzinny - na serio to był hangar za tym domem!! Zakwaterowanie tragedia - hangar przerobiony na mieszkanie 16 osobowe, trafiliśmy niestety na okres zimowy, wiec problemy z ogrzewaniem (para z ust w pokoju!!), łazienki w sumie nie było tylko dwie kabiny prysznicowe i dwie toaletowe, brak ciepłej wody w "łazience", sami pijacy i narkomani!! Jak już doszło do tragicznych zaniechań i buntu ponad połowy domowników, przenieśli nas do innej wioski, a tam grzyb w pokoju na oknie, które oczywiście się nie otwierało, łazienka w opłakanym stanie no i standarowo pijaki i świry. Koszty za zakwaterowanie kosmiczne, kompletnie nieadekwatne do stanu rzeczywistego. Co tydzień kontrole koordynatorów, bez zapowiedzi, wchodzili do każdego pokoju bez pukania, oczywiście nie można było się zakluczać, bo oni muszą mieć dostęp i tylko szukali powodu na wystawienie kar pieniężnych, a jeśli im się zwracało na coś uwagę to olewali temat i wychodzili. Praca też ciężka, trzy zmiany, co drugi dzień inaczej, raz w tygodniu z popołudniówki na rano - więc zanim się dojechało do mieszkania, kolejka pod prysznic (były dwa, ale tylko jeden działał), zrobienie jedzienia - to na sen zostawało ok. 3-4h. Transport też śmiech, za zajechany rower trzeba było płacić, za samochód do pracy także, choć chcieliśmy jeździeć swoim (mniejsze opłaty no i było mówione że koszty paliwa zwracają), niestety w naszej sytuacji było to niemożliwe i ostatecznie byliśmy zmuszeni płacić za ich transport. Im bardziej naciskaliśmy na koordynatorke tym mniej się odzywała i dawała coraz mniej godzin w pracy. Maksymalnie zarobiłam ok. 1000e za miesiąc na czysto po obcięciu wszystkich kosztów, niestety to była jedyna tak wysoka wypłata, później było już coraz gorzej. Wytrzymaliśmy tam niecałe 4 miesiące i wróciliśmy do Polski. Nigdy nie spotkałam się z tak tragicznym podejściem do pracownika, który wie jakie ma prawa i czego może wymagać od pracodawcy.

Cleoo

Witam, czy ktos pracuje w Nijkerk orderpicker Boni Supermarkt ? Zakwaterowanie bodajze w Zeewolde. Moze ktos sie podzielic opinią jak tam jest ?:)

Covebus
@Cleoo 10.02.2019 15:18

Jeżeli zarobki to ponad 12€ na godzinę brutto. Praca 5-6 dni w tyg soboty przeważnie po 12 h lecz nie zawsze. Jeżeli zakwaterowanie w Zeewolde to moim zdaniem nie za ciekawie bo to bungale, starał bym się raczej o dom w Covebo w Nijkerk/Nijkerkerveen. Ale są tacy co sobie bungale chwalą, podobnie jak wszedzietam zależy z kim siesię mieszka i co się lubi.

Cleoo
@Covebus 11.02.2019 13:36

A w pracy cieżko ? Ile pików na godzine ?:) i jak atmosfera w pracy ?:)

Covebus
@Cleoo 11.02.2019 20:16

Aż tak dokładnie nie wiem ludzie ode mnie z domku normę wyrabiają, spokojnie, atmosfera najlepsza w Covebo na pewno !! Jeżeli komuś nie przeszkadza 12stka w sobotę to jest super bo tylko na to czasem słyszałem narzekania.

MASAKRA

Usunęli komentarze i na górę wstawili ten sam post 5 razy, aby nie było widać negatywnych. Gratulacje! Pamiętajcie jednak, że ludzie wiedzą co to za (usunięte przez administratora) w które chcecie ich wpakować

Cleoo

Coś na temat pracy, zarobkow, lokacji ?:) (boni supermarkt nijkerk)

5lat w Nl
@Cleoo 10.02.2019 15:25

Mieszkaliśmy z ludźmi z Boni robiło od poniedziałku do niedzieli jakieś wyjątki wolne były i robiło więcej jak 12 godzin. Mieszkaliśmy w Ermelo ale ten dom sprzedany więc zostanie hotel w Nijkerku porażka i w Putten bungale . Stawka zarąbista ale po podatku takie pieniądze ze więcej zarobicie np w SBA

Cleoo

Coś na temat pracy, zarobkow, lokacji ?:) (boni supermarkt nijkerk)

Cleoo

Witam, czy ktos pracuje w Nijkerk orderpicker Boni Supermarkt ? Zakwaterowanie bodajze w Zeewolde. Moze ktos sie podzielic opinią jak tam jest ?:)

Cleoo

Witam, czy ktos pracuje w Nijkerk orderpicker Boni Supermarkt ? Zakwaterowanie bodajze w Zeewolde. Moze ktos sie podzielic opinią jak tam jest ?:)

Olcia

Dlaczego mój komentarz został od razu usunięty. (usunięte przez administratora) i kretacze najgorsza firma jaką znam. Trzeba coś z tym zrobić żeby kolejni polacy nie zostali oszukani

Olcia

Brat pojechał z paczką gadali że będzie miał ponad 10 euro na godzinę przerobil miesiąc ciężka praca każda sobotę co się okazało dostał 7 euro na godzinę i powiedzieli że jak nie pasi to ma 12 godzin na wyprowadzenie się z domku który wyglądał jak chlewik dosłownie.

Rglddl

Siema. mam pytanie jade z kolega na Bakker Zeewolde order picker. Pracował tam ktoś już jak godziny stałe? Wynagrodzenie na czas ? Domek w jakimś parku dobrze wyglądają czy meliny ?

Mika12

Najgorsza agencja jaka może być nie polecam jechać to boboli na pizzerki obiecywali godziny a po 4 godziny pracy i praca na telefon dzwonią za godzinę i masz być pracuje się na domek... Ludzie nie przyjaźni a domek zależy jak to trafi.. Nie polecam!!!!

PRAN, KRAMER HR, PRACA.NL

Szukam pracy, dzwonię do agencji. I co się okazuje? PRAN szuka pracowników tylko dla Covebo. Dzwonię do innej agencji KRAMER HR - szukają dla Covebo. Ktoś mówi - spróbuj poprzez PRACA.NL. dzwonię i uszom nie wierzę - oni też rekrutują dla Covebo. To już wszyscy dla Covebo pracowników szukają??? Nie chce na nich trafić

hhhh

http://www.covebo.pl/download/zielona_ksiazeczka.pdf .Powodzenia.

Saavas

Jedyna agencja która bym polecił, chociaż może po prostu lepiej nie trafiłem. Operator cnc, 500 EUR na rękę / tydz, pokój 1 osobowy, raz się trafił słaby, w starym domku, ale nie narzekalem. Aktualnie nowy domek, ściany bialutkie, podłoga panele nowki sztuki. Nie wiem, mam zdjęcia jakby ktoś chciał bo sam w szoku byłem na początku. Specjaliści są traktowano inaczej, ktoś kto jedzie na jakieś śmieszne pomidory czy kur+a inne prace które zwierzę potrafiłoby robić gdyby miało zdolności manualne, to nie ma prawa się dziwić, że warunki słabe.

Bogdan

(usunięte przez administratora)Byłem obiecywali hate normalna a trafiłem na bungalo(usunięte przez administratora).Tydzień robota,tydzień bez 0 pomocy.Musiałem 10 euro na jedzenie pożyczać. (usunięte przez administratora)Odradzam(usunięte przez administratora) covebo ale (usunięte przez administratora)i tak pojadą heh. POLECAM na Jobs byłem 3 razy i było ok.(usunięte przez administratora)

Kamil

Smutne jest to jak rodacy sie daja oszukiwac. Przez to potem niektore agencje oszukuja po prostu innych. Ci panstwo sa po prostu niezaradni zyciowo i takie agencjie jak Covebo na tym zeruja. Wzieli im 6500€ za pozyczenie rower i kazali placic ponad 1000€ za mieszkanie na miesiac. Taki pokoj - dwojka - mozna miec za 500€ (mozna taniej ale pisze o dobrym standardzie). Dodatkowo pracujac w agencjach dostaje sie 6€ za dojazd za osobe, czyli na transporcie mogliby zarabiac ze 100€ miesiecznie. Czyli w 6 lat dali sie oskubac z niemal 55.000€. MASAKRA. To przeciez mieszkanie w Polsce ktore mogliby wynajac i miec pasywny dochod. Smutna prawda, ale przez takich niezaradnych ludzi agencje czuja sie bezkarne i zeruja na innych. Szkoda ze po reportazach w telewizji to sie nie zmienia :(

Covebowiec
@Kamil 02.02.2019 19:15

Nie wytłumaczysz im. 6 lat spędzić w Holandii i nie umieć wynająć pokoju albo pójść do innej agencji, gdzie można liczyć na dużo tańsze mieszkania, darmowy transport i tygodniówki zamiast pensji co miesiąc.

Stary

Za dwa tygodnie pracy dostałem niecałe 400 euro. To śmieszne jest. Zapomnieli dpliczyc jednego dnia do wypłaty, gdy się upomnialem to każdy mnie zbywa... Obiecują pewne 40 godzin pracy a na miejscu 25 godzin. I koordynator nie mówiący po polsku... Cała prawda o tej agencji.

RADEK

Dostałem propozycję do covebo zwolle do pracy na kurczakach dedemsvard plukon jakieś opinie

Iwona
@RADEK 11.01.2019 17:56

Jakie dokładnie informacje są dla Ciebie istotne w kwestii pracy w firmie Covebo Work Office? Wiele osób pisało tutaj o możliwości wyboru transportu do pracy - zamierzasz korzystać z firmowego dojazdu, czy też robić to we własnym zakresie? Masz już jakieś doświadczenie w branży? Napisz proszę, czy zdecydowałeś się ostatecznie podjąć pracę w Covebo.

5lat w Nl
Zweryfikowany użytkownik
@RADEK 11.01.2019 17:56

Opinia szukaj innej agencji. Mało płacą w wielu agencjach moznq zarobić duuuuuzo więcej. Stawki e na godzinę niech nie zawracają w głowie bo w rzeczywistości tak utną na podatku ze będzie połowa tego niż ktoś sobie policzył w Pl ile zarobi itd. wiem po sobie jak liczyłem minimum 40 godzin to taka kwota mi wyszła ze powiedziałem sobie do końca życia chyba będę tu pracował a nastała rzeczywistość .. połowa tego co policzone. Tyle odciągają że cały wpis za coś. A jak człowiek się nie zna to nie ma pojęcia za co ciągną kasę. A niestety dużo się można dowiedzieć. Jak patrzę wiele komentarzy polecam SBA w Tilburgu. Mieszkanie jest to klasztor ale jest wporzadku, każdy ma swoją prywatnośc, lodówkę w pokoju nikt nic z lodówki nie wyjadą, miejsca do parkowania na terenie zamkniętym . I przede wszystkim zarobki. Można zarobić przez 1.5 tyg tyle co w covebo za miesiąc robienia w chłodni gdzie jest od 0-3 stopni. Żadnych kilometrówek 1.25 za transport ale jedziesz gdzie chcesz. A każdy samochód służbowy typu covebo itd ma GPS więc wiedzą kto gdzie jeździ więc każda niezgodnośc jest wykrywana . I wiecie co żal mi patrzeć jak Polak Polaka okrada. I to nie zrobi tego holender bo holender Polaka szanuje za pracę a Polak Polaka jak jedno wielkie g. I niech nikt nie zaprzecza ale Polak za 1 euro jest w stanie tak człowiekowi życie uprzykrzyć że posunie się do wszystkiego. Dlategk cieszę się że znam język angielski pracuje u holendra przez holenderska agencje jestem zadowolony. Polaków minimum. I jak jest raj na ziemi. Dlatego mówię co trzeba robić żeby nie być terroryzowany przez Polaka. Nie daj się , odpowiedz co myślisz nie bój się że wylecieć bo jesteś w stanie więcej zrobić nic sobie wyobrażasz. Polak zagrozi bo pójdę do szefa. Powiedz nie fatyguje się ja pójdę pierwszy i szybciej wyleci osoba która straszy mimo że nawet ma kontrakt. Zrobiłem tak i nie myślcie że jestem kapusiem ale takich ludzi trzeba uczyć że byli na tym samym miejscu co my niech nie wyzywają się na nas bo źle na tym wyjdą

Kinga
@RADEK 11.01.2019 17:56

Odradzam.Praca ciężka, brak godzin. Mimo że koordynator otrzymuje paragon za kilometry nie wypłaca pieniędzy za nie, tak jaki za dni świąteczne czy dodatkową pracę.

Qwerty

Witam. Pracowal ktos w harderwijk na wozek widlowy? Jakie warunki mieszkalne itp?

Informator Cnc

Witam; Czy pracował ktoś przez Covebo w New Bergen w firmie Doesburg components jako operator CNC i mógłby powiedzieć jakie są tam warunki pracy, mieszkaniowe i ile można zarobić?

bartek
@Informator Cnc 29.01.2019 19:26

Praca co prawda mało rozwojowa (zwykły operator) i dość ciężka, ale dla początkujących bardzo fajna trampolina, żeby narobić sobie doświadczenia. Za 40 godzin dostawaliśmy na rękę ok. 450 euro. Mieszkanie i ubezpieczenie było opłacane przez Covebo. Ja trafiłem do domku 3- osobowego, gdzie każdy miał swój pokój.

Welder'

Witam, pytanie kieruje do spawaczy. Otóż mam zamiar wyjechać przez covebo i pracować przy spawaniu dużych gabarytów. Chwalicie sobie tą agencje czy jednak duże braki i słabo się tu pracuje/mieszka. Pokoje jedynki, to wiem. Jak to wygląda.?

krzychu

Zwrot podatku z holandii i innych krajów UE. Polecam!! 100% satysfakcji. http://kampania.euro-tax.pl/zwrot-podatku/eu16/?source=sme3-display&utm_source=sme3-display&utm_medium=display_eu16&utm_campaign=zwrot_podatku&p1=000038271272

Michał

Mogę opowiedzieć o pracy jako wulkanizator przez covebo nijmegen , praca przyjemna bez pośpiechu za 40 h dostawałem 400 euro na czysto po odjęciu wszystkiego w tym auta , co tydzień wypłacają pieniądze wakacyjne stąd taka wypłata, mieszkałem w grosebeek na domkach letniskowych , jak na bungalow w porzadku mieszkaliśmy w 4 każdy miał swój pokój z czego osobiście byłem zadowolony ponieważ zdarzało się dość często że mieszkałem w pokoju z obcym mi człowiekiem (przez inne agencje) każdy otrzymał prezent na święta , wypłacanie godzin urlopowych bez najmniejszego problemu , jeżeli ktoś ma trochę oleju w głowie i potrafi coś zrobić to zachęcam do wyjazdu na opony na prawdę nie miałem na co narzekać. Z własnego doświadczenia wiem że na proste pracę produkcyjne magazynowe jeździ holota oczywiście nie pakuję wszystkich do jednego worka ale zawsze znajdą się ćpuny i alkoholicy których w Holandii jest mnóstwo . Sezon trwa 8-12 tygodni które warto przepracować dla covebo.

Zainteresowany

Witam! Chciałbym się dowiedzieć sie coś o pracy na mentosach w Zeewolde bo chciałabym się tam wybrać. Jak z godzinami I wgl?

Julka

Za darmo nikt nigdy nie dostał pieniędzy, chyba że zna ktoś taką agencję to chętnie skorzystam. Praca prosta nie wymagająca wielkich rzeczy. Wypłaty się zgadzają. Koordynatorzy OK. Pomoc gdy coś nie odpowiada jest. Jeżeli ktoś żył do tej pory na garnuszku z rodzicami lub wcześniej nie pracował to może nie dać rady bo "praca ciężka". Śmieszą mnie takie opinie ale niestety dużo młodych narzeka.

Karol
@Julka 02.01.2019 13:25

Co ma wiek do tego, że jako jedyni wypłacają kasę co 4 tygodnie, mają największe opłaty za wypożyczenie auta (które jest niezbędne do jazdy do pracy i za które pracodawca płaci każdemu po 6€, a covebo bierze to dla siebie!) i którzy jako jedyni nie pozwalają nim jechać do sklepu pod groźbą kary! Tu w ogóle o prace nie chodzi, chodzi o to, że pracując u nich zarabia się najmniej ze wszystkich agencji, a warunki mieszkalne mają bezapelacyjnie najgorsze! (usunięte przez administratora) gość dobrze gada odnośnie tej agencji a ma 10 lat przepracowane za granicą.

Agga

Praca na ciastka w Delfin oraz na sałatka da się zarobić?

Artur
@Agga 27.12.2018 20:26

Da się zarobić 1/3, co w innych agencjach, w dodatku wypłacą Ci kasę po 4 tygodniach a nie jak wszędzie co tydzień. O warunkach to inni już pisali, brak ogrzewania i internetu to tylko początek atrakcji. Jeżeli masz 1% ambicji i szacunku do siebie, to uciekaj.

Paulina
@Artur 01.01.2019 05:50

popieram....

Boski Roman

Zaczęło się niewinnie jak w każdej agencji na początku tygodniami weryfikacja pracownika pod kontem zdolność mówienia w językach obcych ???? ???? następnie sprawdzenie przez osoby zatrudnione już od jakiegoś czasu w agencji czy się ma jakieś to znajomość z bandytierka itd. Zregoly miły gość przylepa następnie zdolności umiejętności i znajomość innych agencji w no w celu wykluczenia ewentualnej zmiany pracy .... Generalnie zgadza się wszystko co kriss maslak na swoim kanale w bardzo znanym portalu mówi ... A lepiej powracając do covebo heh banda nieuczciwych naćpanych (usunięte przez administratora) zarządzających ludźmi potrafią (usunięte przez administratora) z mieszkania i pracy w jeden dzień. Mimo że się ma zapłacone za cały tydzień do soboty włącznie a jest wtorek np. To jedno za wszystko sobie liczą same wypłaty sięgają minimum obecnego w nl. ale tu wkracza covebo z wszystkimi minusami i z (usunięte przez administratora) magicznym minusem co sami holedzy nie mają pojecia co to jest a zwie się on tak Zmiana kosztów norm et wynagrodzenia 81% wyyyjjjebka totalna ????????która opiewa zreguly na około 200 € a oprócz dochodzą rower nawet jak się nie jeździ auto prywatne jeżeli ludzi wozi się do pracy aaaa przepraszam niema jeżeli masz wozić nawet jeżeli ci to nie odpowiada bo to jakieś zajazdy od których daje że auto później nadaje się na złom bo ni uja nie wywietrzyć pan już to jeszcze w covebo za to zaplacisz tak tak tak potrąca ci za dojazd 44 euro a nie 55 tyg ale to też jest zmienne heh ???? niema kosztów stałych zależy też od kilometrów a jakże tyle że nigdy nie wiesz ile faktycznie płacisz za km mimo że przy 50 km dojazdu dzień na dzień w jedną stronę oczywiście korzystniej dla ciebie było by załatwienie mieszkania w okolicy pracy żebyś mógł na rowerku albo autkiem swoim jechać ale to tak nie działa napewno nie w covebo ta agecjia jest tak zorganizowana żeby wycisnąć z każde go ostatniego centa do swoich kieszenie mówię tu o kordynatorach kierowcach covebo itd... A na końcu a w zasadzie kiedy im się spodoba to cię wyjebibbbia na dwór i radź sobie szczęście twoje jak będziesz mieć auto albo znajomych w niedalekiej okolicy którzy cię przygarną bądź grosza przy (usunięte przez administratora) bo może się tak zdarzyć że zostaniesz wyjebibbbia Niny jeszcse przed wypłata a twoje środki na koncie cowebo zostaną tymczasowo zamrożone hehe niemys że się ktoś z agencji covebo zlituje nie tu nie tam nie teraz pozdrowienia dla wiecznie naćpanego zespołu covebo AA nie o wszystkim napisałem oczywiście z jasnych powodów podejrzewam poprostu że nie przejdzie przez administratora tak jak robota dla covebo hehe

angelo
@Boski Roman 21.11.2018 20:59

Dobrze się czujesz człowieku ? czy gdy to pisałeś zakrztusiłeś się żuberkiem i dostałeś wylewu ? Patologia...

Aga
@angelo 28.12.2018 10:37

Patologia? To jest typowy pracownik tego miejsca, wytrzymałam tam 2 dni i uciekłam.

Keraiw

Witam Covebo jak każde biuro raz lepiej raz gorzej ale uważajcie na oddział w zeist jak teaficie na genialnego koordynatora Łukasza J który potrafi powiedzieć jako koordynator zastępując Sebastiana że jak nie masz samochodu to nie jedziesz do pracy to mi podniosło ciśnienie kiedy byłem załamany tą sytuacją (A dyrektor z firmy w której pracowałem zapewniał mnie że dla mnie będzie praca)napisałem do Łukasza że źle się czuję ( bo wypiłem kilka piw z żalu że tak postąpił że mną koordynator Łukasz j) i nie chcę iść do innej pracy w następnym dniu wpadł mi na lokację i chciał mnie pobić że nie poszedłem do pracy a ja byłem załamany tą sytuacją tak postępują koordynatorzy z Covebo gratuluję im ale zrobię wszystko żeby zapłacili za swoje błędy uważajcie

Zostaw opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.