NIFCO KOREA POLAND
3 314 6 1

Opinie o NIFCO KOREA POLAND

Pracownica

Liderki z montażu, wasze miejsce jest na hali a nie ciągle w biurze

Ola
@Pracownica 18.01.2019 14:17

witam. mam pytanie o stawki godzinowe czy to jest 14,70zł na godzinę czy więcej bo chcę się tam zatrudnić

Kast
@Ola 20.01.2019 22:28

Hej. Nie ma stawki godzinowej tylko najnizsza krajowa przez pół roku.

Ktoś

Ta firma to porażka... Liderki zmuszają do nadgodzin masz zostać i koniec... Jeśli odmowisz bo nie zawsze możesz Zostać to wielka awantura i liderka staje się arogancka... Pewna. Liderka powiedziała że jak sie pracuje w nifco to lepiej sobie nie planuj nic po pracy... Co to ma być to znaczy... Człowiek chodzi nerwowy do tej pracy bo nigdy nie wiadomo co im się odwidzi...zrobisz swoje a i tak zostać musisz... Teraz wielkie napięcie. O panika bo jakiś audyt po firmie chodzi... Po zabierali wszystko pracownika i zadowoleni... Dużo Ukraińców wyjechało bo miało dość i dużo osób się pozwalnialo... Firmo jak chcesz mieć pracowników to zacznij o nich dbac... O tych co jeszcze zostali..

Ktoś
@Ktoś 15.01.2019 16:58

W dodatku jakby soboty byly dla chętnych założę się że osoby by się znalazły a nie tak jak do niedawna zostawales zmuszony czy ci pasowało czy nie i tak masz. Przyjść... Ten szantaż..

Ktoś
@Ktoś 15.01.2019 17:03

A ten parking pod nifco jeden lód i śnieg... Puki się ktoś nie zabije to chyba nikt z tym porządku nie zrobi... :/

Co jest ??

O co chodzi z tymi sobotami ?? Przecież bez soboty to będzie lipna wypłata !

ja
@Co jest ?? 04.01.2019 16:47

i zaczyna się... a jak w zeszłym roku potrzebowali ludzi do pracy w soboty to było narzekanie,że wykorzystują,zmuszają,że kto to widział tyle pracować... teraz jest zakaz to znowu źle,bo nie można ,ech i tak źle i tak nie dobrze

.....
@Co jest ?? 04.01.2019 16:47

hyundai ma zadyszkę dziś 1 dzień w tym roku mają roboczy od 14 do 18 stycznia nie pracują w lutym maja wolne piątki wiec nie będzie sobót nadgodzin i dobrze jak chcesz więcej zarobić to zmień zakład :-)

Viola
@ja 04.01.2019 17:03

Ludzie sami nie wiedzą czego chcą,Ale przynajmniej nie przekroczą normy nadgodzin,także cieszmy się wolnymi weekendami póki są:)

K
@Viola 07.01.2019 18:44

Eeee, nadgodziny też są spoko. Można sobie dorobić.

!
@K 12.01.2019 14:11

nadgodzinami dorobić???? haha,może jakby były płacone 300% a nie 50%

Machines

Boże co tu sie dzieje w tej firmie, przez cały rok (usunięte przez administratora) a teraz wielce chcą poprawić błędy bo przyjeżdża jakiś prezes

Patrycja
@Machines 12.01.2019 11:19

Chętnie dowiemy się od Ciebie, co - Twoim zdaniem - dzieje się w firmie NIFCO KOREA POLAND. Nie wyjaśniłaś tego bowiem w sowim poprzednim wpisie. Jak funkcję sprawujesz w strukturach tego przedsiębiorstwa? Ze strony tego pracodawcy możecie liczyć na jakieś ciekawe dodatki pozapłacowe, na przykład dofinansowanie do wczasów, itp.?

Masakra jakaś
@Patrycja 12.01.2019 15:33

Do jakich wczasów ?? Jak My nawet nie wiemy kiedy będzie przestój ?! Więc tym samym nie możemy sobie tych wczasów zaplanować, dowiadujemy się końcem czerwca o przestoju .w tym okresie raczej juz nie ma szans na rezerwację wyjazdu wakacyjnego :( Smutne !!!!

!
@Masakra jakaś 13.01.2019 10:29

ale mamy "przecieki" ,że przestój będzie jak zawsze koniec lipca początek sierpnia,w tym roku to 22 lipca do 3 sierpnia,żałosne jest właśnie,to,że musimy dowiadywać się wcześniej od ludzi z powiązanych firm,kiedy oni mają przestój to wiadomo,że i my będziemy wtedy mieć a oni wiedzą już w grudniu a my jak powyżej ktoś napisał maj/czerwiec i to jest żenujące....mężowie na kopalniach w styczniu muszą podać termin urlopu i jak mają się dostosować do żon? znowu większość będzie miała urlop osobno :( WSTYD dla zarządzających w Nifco

Oburzona

Ta firma schodzi na psy.... Obiecali premię i gdzie się podziała... Żenujące zachowanie Zero szacunku...

Marta
@Oburzona 20.12.2018 23:32

Niektórzy dostali wczoraj. Ja do teraz nie mam.

Patrycja
@Marta 21.12.2018 09:44

Skoro już niektórzy pracownicy firmy NIFCO KOREA POLAND dostali obiecane premie, to można przypuszczać, że i Ty niedługo dostaniesz. A jak długi staż pracy masz w wyżej wspomnianym przedsiębiorstwie? Czy oprócz owych premii, z okazji nadchodzących Świąt, dostaliście jakieś paczki?

Marek
@Oburzona 20.12.2018 23:32

Ja do tej pory nic nie mam. Jak to mozliwe? Administracja se jaja z ludzi robi czy co? Czemu to wstrzymuje? Co jest grane? Czemu wnioski były bezsensownie wypisywanie A niczego nie mamy? To jest nieludzkie!

Jacek
@Marek 21.12.2018 16:13

może jednak nie wszyscy dostali...

Patrycja
@Marek 21.12.2018 16:13

Mimo wszystko nalegam, abyś na forum zawsze wypowiadał się używając stosownego słownictwa. Skoro jeszcze nie dostałeś swojej premii, to może najlepiej byłoby, jakbyś zwrócił się bezpośrednio do Dyrektora firmy NIFCO KOREA POLAND w celu wyjaśnienia tej kwestii? Jak myślisz? Informuj Nas na bieżąco o rozwoju sytuacji.

Iwona
@Patrycja 27.12.2018 12:41

Ktoś z Was może wie, jak mogę najszybciej złożyć swoje cv do tej firmy?

Patrycja
@Iwona 27.12.2018 20:53

Bardzo cieszy fakt, że jesteś poważnie zainteresowana tym pracodawcą. Zapewne najszybciej byłoby złożyć CV osobiście, w siedzibie firmy NIFCO KOREA POLAND. Być może ktoś z obecnych na forum doradzi Ci coś innego. A o jakim stanowisku myślałaś?

Hmmm

Co się dzieję na montażu ?? Z czego wynika te ciśnienie ?? Nerwowość liderek ? Wie ktoś coś ??

Montaż
@Hmmm 03.01.2019 19:47

Pewnie nie wiedza ktòra zostanie pracownikiem roku

Nowy1222

Nie polecam i zdecydowanie odradzam tą firmę! Liderzy traktują pracowników jak niewolników, niby pracuje się 8 godzin a w rzeczywistości 10-12z Liderzy tragiczni, nie pytają się czy może ktoś zostać na nadgodzinach tylko każą przymusowo. Nie mogąc zostać na nadgodzinach z przyczyn bardzo ważnych usłyszałem słowa „co mnie to obchodzi”. Jeśli ktoś chce się poczuć jak w (usunięte przez administratora) to polecam!

Nikol
@Nowy1222 20.12.2018 21:25

Pracowałeś 12 godzin ?

Nowy1222
@Nikol 21.12.2018 23:53

Tak

Nikol
@Nowy1222 23.12.2018 09:45

Nie wierzę. Chyba że lider się pytał z polecenia menagera... I na pewno nie było ze musisz ...

Tom
@Nowy1222 20.12.2018 21:25

To prawda zero szacunku dla pracowników w tej firmie ciekawe kto będzie pracował za niedługo bo Niemcy od pierwszego stycznia wprowadzają ustawę korzystną dla Ukrainy i dużo pojedzie pracować za trzy razy wyższe zarobki

Hmmm

Czy wiadomo coś na temat imprezy zakładowej dla montażu ???

:-)
@Hmmm 25.11.2018 20:14

Proponuje taka impreze zorganizowac w sadzie pracy miejsca vip dla liderek :-)

Elena
@Hmmm 25.11.2018 20:14

Liderki się wczoraj same bawiły :)

Nowy1222
@:-) 26.11.2018 17:15

Hahahahha wygrywa komentarz

Ja

I gdzie ta premia?? O której oni te przelewy zrobili???

Florian
@Ja 20.12.2018 20:45

O 21 chyba

Viola

Ludzie czy wy wiecznie musicie narzekać??? A kiedy wolne ,A kiedy premia ? Ciekawe czy macie tyle pytań odnośnie pracy????

Xxxxx
@Viola 19.12.2018 20:28

Chyba od tego jest forum

?????

Ktos wie czy bedziemy miec tak samo wolne w styczniu jak Czesi czyli 1 oraz 3 tydzien stycznia wolne czy pracujemy normalnie ?

Xxxxx
@????? 18.12.2018 10:44

O premiach nic nie wiadomo a ty o nowy rok sie pytasz haha

??????
@Xxxxx 18.12.2018 13:52

Mnie premia nie interesuje. Mają obowiązek nas poinformować dlatego pytam czy ktoś coś wie ?

Xxxxx
@?????? 19.12.2018 10:30

A to nie wiesz że w tej firmie informują parę dni przed jak zawsze albo na ostatnią chwilę?

Bartek

Najniższa dla początkujących, a co do tego??

Uuuu
@Bartek 13.07.2018 18:32

A to ze chcę sie tam zatrudnić i nie wiem jaką mają stawkę to do tego

X
@Uuuu 13.07.2018 22:54

2200zl

Uuuu
@X 17.07.2018 09:59

Bez sobót?

Lola
@Uuuu 17.07.2018 19:03

bez

Z.
@Bartek 13.07.2018 18:32

Dobrze wiedzieć, że nowo zatrudnieni mają 2200.A pracownicy po 2-3 latach mają 2300 -.- Dzięki :)

anonymous
@Z. 19.07.2018 21:11

Dokładnie. Ja pracuje 4 rok i mam 2300

Zaciekawiony
@anonymous 02.08.2018 11:41

To po co tam robić, jak za płotem w Extralu ludzie po roku maja półtora, dwa razy tyle?

Hhdydhu
@Bartek 13.07.2018 18:32

Hmm 200 premiera że jesteś 50zs dojazd Ale jeśli j stes bezpośrednio z NKP

???

Dlaczego wciąż są usuwane komentarze? Zwłaszcza te negatywne? Ktoś chyba nie chce żeby były, a chce zostawić forum nieskazitelne jakaż to firma jest super! Żal...

Patrycja
@??? 09.12.2018 10:54

Jeśli zauważyłeś, że jakieś komentarze zostały usunięte, to możesz być przekonany, iż w jakiś sposób musiały one naruszać regulamin serwisu Gowork. Możesz się z nim zapoznać: http://motzgraphics.com/regulamin Skoro już wyjaśniłam Ci tę kwestię, to przejdźmy do głównego tematu tego wątku. Czym zajmujesz się w strukturach firmy NIFCO KOREA POLAND?

???
@Patrycja 15.12.2018 14:54

A co kogo to obchodzi?

Justyna

Halo halo! Kiedy wpadnie premia na święta?

Dormamu
@Justyna 10.12.2018 08:44

Z tego co wiadomo to tylko pracownicy biurowi mają dostać.

Torry
@Dormamu 11.12.2018 12:08

I bardzo dobrze.

Xxxxx
@Dormamu 11.12.2018 12:08

Guzik prawda

Pracownik państwowy
@Dormamu 11.12.2018 12:08

A to co biurowi mają inne żołądki? Reszta to pleps? Przykre to jak czytam... jak można w takim czasie jak okres świąt dzielić ludzi na lepszych i gorszych? Gorsi bez ryby w tym roku? To czytają też inni ludzie nie pracujący w tej firmie jak ja. Mi byłoby bardzo przykro gdyby mój pracodawca jednym dał premie świąteczną a innym nie!!! Mam nadzieje że dostaniecie wszyscy! Wesołych świąt????

Daro

Wiadomo już o której mniej więcej przyjadą karpie i czy rzeczywiście we wigilię?

Dostawca
@Daro 08.12.2018 19:36

One caly czas plyna z Korei????Uwaga! One sa bez ogonow dlatego nie wiemy czy dotra na czas!!!!!

Daro

Co z karpiami?

Nifco

Jeden wielki smród wydobywający się z fabryki 24/h przez cały rok!

Michal
@Nifco 18.11.2018 11:08

Dlaczego wszystko znów ucichlo??Przecież nie da się tutaj funkcjonować

Daro

Czy to prawda że na święta dostaniemy pół karpia od prezesa?

Dormamu
@Daro 05.12.2018 18:44

tak, otrzymasz półkarpia i wypowiedznie :D

Patrycja
@Daro 05.12.2018 18:44

Nie mam pojęcia, w jakim celu posługujesz się w swojej wypowiedzi ironią. Przecież na to forum wchodzą osoby, które pilnie szukają rzetelnych informacji na temat specyfiki pracy w NIFCO KOREA POLAND. Możesz zatem poważnie podejść to tej kwestii? Proszę, abyś opisał nam atmosferę między pracownikami wyżej wspomnianej firmy - można liczyć na wzajemną pomoc?

dzidzia

Gdzie sprawiedliwosx!My jesteśmy pilnowane by nie gadac bo to jest niewskazane a tymczasem liderka głowna zm C przesiaduje na nockach wiadomo gdzie!! Jeśli my mamy zwracać wieksza uwagę na produkowane cześci to co ONA sprawdza? bo na pewno noe biezaca produkcje Ja pytam co to za przyklad dla nas pracownikow od nas sie wymaga a przyklad idzie z gory.

gwiazdor
@dzidzia 26.11.2018 17:29

Potwierdzam!!!!Proponuje do pogaduszek kawkie i ciateczko????To jest miejsce pracy a nie spotkania towazyskie

Patrycja
@gwiazdor 27.11.2018 20:14

Zapewne musisz być trochę rozżalony. Ale jednak prosiłabym, aby ton Twoich wypowiedzi nieco się uspokoił. Myślę, że osoby zainteresowane pracą w NIFCO KOREA POLAND chętnie poznałyby tamtejsze warunki zatrudnienia. Czy wysokość wynagrodzenia nowych pracowników bardzo różni się od tej, którą uzyskują Ci bardziej doświadczeni?

Mimi
@dzidzia 26.11.2018 17:29

Tak prawda jest tak .zamiast pracować to siedzi A wymaga od innych tego czego sama nie robi zresztą druga też nie lepsza .pracuje tylko blondi chociaż się stara pracowac.smieszna jest troszkę ale przynajmniej wie że do pracy przychodzi

...

Czy przestój świąteczny będzie? Wie ktoś coś???

Marian

Za miesiąc wpadnie premia i kazdy bedzie zadowolony :)

Ala
@Marian 12.11.2018 10:08

Nie bądź taki pewien. Haha

Marta
@Ala 16.11.2018 11:01

Właśnie. W zeszłym roku już do 14 listopada mieliśmy wnioski złożone o premie A teraz cisza...

Ewald

Pozdrawiam kolegę sympatycznego z paleciokiem co lata po montażu i cały czas coś pod nosem bredzi... wygląda jak kryspin z kabaretu:)

mania

kto ma piątek wolny ha kto ma to ma

mania

kiedy mamy inweteryzacje na montazu

pracownica

To co dzieje sie na forum to masakra. Widac że montaż najwazniejszy, a jeszcze jakis czas temu te wasze dzidy myślały że wtryski same ustalają co.idzie na produkcję. A co do NG... jak z przemiału idzie wszystko to tak jest.

Torry
@pracownica 08.10.2018 17:19

Oczywiście, że montaż najważniejszy. W końcu to oni mają największą odpowiedzialność wysyłając części bezpośrednio do klienta.

Kkk

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć szanować pracowników.lepiej zorganizować pracę .o podwyżkach nawet nie wspomne

Zbulwersovvana

Szukasz pracy w Nifco Korea Poland ?? Nie wiesz na jaki dział się zdecydować ? Proponuje JAKOŚĆ ! Praca siedząca ,ch*ja robiąca ! Na stanowisko pracy idą o 6:30 na przerwy schodzą 10 minut przed dzwonkiem idą tacy zadowoleni z pracy ,zawsze uśmiechnięci ! ( montaż napier... do dzwonka w pocie czoła) przerwy mają wszystkie po 20 minut , Ze stanowiska schodzą juz o 13:25 tak co by w szatni chyba im ciasno bie było ! Zamiast być ma wtryskach czy lakierni i pilnować jakie części wychodzą do montażu to siedzą na samym końcu ŁAŃCUCHA NIFCOWEGO i bawią się w selekcje . Oni decydują czy wypocina montażu jest OK czy też nie . Aaa i jeszcze jak lubisz być w centrum uwagii i czuć się jak na jakiejś ściance to JAKOŚĆ jest dla Ciebie. Pozdro dla blondynki która chyba pomyliła Nifco z aleją gwiazd :)

Paintwoman
@Zbulwersovvana 12.06.2018 21:50

Montaż, wy to jesteście ostatnio jednym z najbardziej nieszczęśliwych, poszkodowanych i najbardziej burzliwych działów ;) Parking wam postawili, to nagle się kłócicie, że nigdzie nikt nie powiedział, że to dla Was. Do wtrysków macie pretensje, że części z niedolewami, lakiernia że kropki i zatrzymujemy wam części, a ostatecznie to przecież wy montujecie i na siłę wysyłacie nawet byle "g**no", żeby tylko wysyłka była. Serio jesteście aż tak niedowartościowane, nieszczęśliwe i smutne? Ps - co do jakości. Nie żebym ich broniła, ale wydaje mi się, że akurat ich stanowisko pracy jest na całej firmie, a wasze montażowe zadu**e, to nie cała firma.

mon
@Paintwoman 13.06.2018 19:25

trafiłaś w samo sedno pisząc cyt: " ...a ostatecznie to przecież wy montujecie i na siłę wysyłacie nawet byle "g**no", żeby tylko wysyłka była." To my montujemy to byle g...no,które dostajemy skąd-jak myślisz? z działu wtrysków i lakierni i to właśnie wy takie coś produkujecie a my to,co wy wyprodukujecie składamy i wysyłamy,bo bez wysyłek na czas i w odpowiednich ilościach nie byłoby lakierni,wtrysków i montażu czyli całej firmy-rozumiesz? a za złą jakość części odpowiedzialni jesteście wy lakiernio i wtryski,więc skoro wybieramy części najlepsze z najgorszych,żeby zrobić wysyłkę to tylko i wyłącznie z waszej winy i tym samym ratujemy wam d...y przed ogromnymi karami,które firma może płacić za kilkuminutowe nawet opóżnienie w wysyłce i zatrzymanie linii u klienta z tego powodu,ale więcej nie tłumaczę Ci o co chodzi,bo jesteś niezbyt rozgarnięta chyba,aby zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi (firma nie ma kasy to i pracownicy jej nie mają,bo prezes szef kierownik dyrektor-jak zwał tak zwał,ze swojej kieszeni nie wyjmie i nie da pracownikom,tylko klient da nam zarobić)

Luzik
@mon 14.06.2018 17:45

Wszyscy dużo gadają ale NIKT z tym nic nierobi ciekawe jak ta firma dlugo pociągnie na tych boblach które wysyla

XnifcoX
@Paintwoman 13.06.2018 19:25

Na wtryskach kontroli WGL nie widać, ja się nie dziwię że NGiki idą skoro nikt tego nie sprawdza poza pracownikami z wtrysków.(brak odpowiednich kwalifikacji, kursów itp).. kontrole jakości to tylko widać na przerwie albo w drodze na przerwę ... Jeszcze w dodatku ta co ma ryj jak morświń hahaha

Amela
@XnifcoX 05.07.2018 15:58

Taaa paulina albo patrycja jakoś tak. Ledwo jakiś koreaniec na montażu do stolika podejdzie to ta pojawia się znikąd i już pyta co się stało po czym opowiada co jadła na śniadanie obiad kolację i podwieczorek

Dana
@Amela 05.07.2018 22:54

Albo łazi ze słuchawką w uchu. pewnie z prezesem na łączu jest hahahaha

ynn
@Dana 05.07.2018 22:57

Że Piga???

@Amela 05.07.2018 22:54

Haha No nasza gwiazda koreańska marionetka cały dział z niej polew ciśnie.Troszke pokory Paulinko bo gwiazda na jaką się kreujesz nie jesteś I nikt niczego ci nie zazdrosci jak twierdzisz:)))))zwłaszcza figury i nóg.

Haha
@● 09.07.2018 07:03

Patrycja a nie Paulina

Ahoula
@Haha 09.07.2018 10:28

Gwiazda Hollywood to Beata, a koreański lizodup vel Piga/Morświn Patrycja. Obie akurat non stop latają do mnie na montaż z jakimiś problemami. Szkoda tylko, że życiowymi.

@Haha 09.07.2018 10:28

No nie....akurat tą drugą mam na myśli

anonymous
@Ahoula 09.07.2018 11:00

Mądra w gębie jesteś, szkoda że tylko tam. Jak się coś do kogoś ma to mówi się w prost a nie na forum - co odwagi zabrakło...haha

Luzik
@Dana 05.07.2018 22:57

Widać że komuś żal (usunięte przez administratora) ściska że języka poza chamizną się nie poznało, biedactwo co nawet nie potrafi na "gorąco" wyrazić swoich emocji. Żenada.

szrołd
@Zbulwersovvana 12.06.2018 21:50

a weżcie wy się o jakości od...olcie. Żal (usunięte przez administratora) ściska, że musicie zapie.. na montażu? Trza było się uczyć to by się korzystało z przywilejów a tak to obcierać pot z tyłka i do roboty.

blahblah
@szrołd 31.07.2018 18:03

Pot z tyłka? my mamy przynajmniej klimatyzacje "inteligenci" haha.

Szrołd
@blahblah 07.08.2018 23:10

Klimatyzacja, duże słowo jak na te kilka nadmuchów haha czerwone smieja sie z tej waszej 'klimy' z chlodnego labu haha napinalaj tam klipy i nie gadaj bo trafisz pod kinzonguna

Ktoś
@szrołd 31.07.2018 18:03

Nie bucz tu o wykształceniu, bo mogła by ci kopara opaść na wieść z jakim wykształceniem ludzie tu pracują i to nie na jakości tylko jako zwykli robole.

Była pracownica.
@Ktoś 01.09.2018 08:24

O tak.Jesli chodzi o wykształcenie Pani z montazu którą jakimś cudem jest tam gdzie jest:)))))) No ale nie bądźmy złośliwi przyuczyla się troszeczkę i zawsze to średnie A nie podstawowe.Pozdrawiam cały dział montażu.

BELLA

Witam. Pracuje już tu prawie 3 lata nie jest kolorowo naginam równo wypłaty takie sobie... Ale za to atmosfera do (usunięte przez administratora) baby im starsze tym gorsze udawać tylko umią jak ich to w krzyżu boli drugo Mo non stop dzieci chore jedne w soboty mogą nie przychodzić wcale a mnie nie Mo kto zastąpić więc muszą być zdrowo jak koń

Hipek
@BELLA 23.09.2018 22:21

A Ty Bella z kąd się wytrzasnęlaś????????

JO
@BELLA 23.09.2018 22:21

Bella i z..ie....rdalaj bo kto będzie robił jak nie ty,i naginają niedziele to 5 dostaniesz

anonim

(usunięte przez administratora)

Jaaaa

Cały czas są przyjęcia bo ludzi nie ma a jak chcesz pracować to i zarobisz i to fajnie.

Życzliwa

Nie polecam firmy.Praca ciężka bardzo ciężka jeśli chodzi o produkcję.Liderki okropne nie ma zmiany na której byłaby jakas normalna.Atmosfera taka że pracować się nie da jeśli ktoś wybiera się na produkcję do pracy to z daleka od zmiany C.

Bida
@Życzliwa 20.09.2018 09:15

Zależy jaki dział masz na myśli...

Ja
@Życzliwa 20.09.2018 09:15

Tak potwierdzam zmiana C najbardziej pokopane liderki

Wata
@Życzliwa 20.09.2018 09:15

Buhaha za to na A zmianie są super liderki no gratulacje nic tylko spierdzielac od nich.

Życzliwy Nifcowicz
@Życzliwa 20.09.2018 09:15

Bravo życzliwa masz racje w tym co piszesz, firma jest ok da zarobić ale liderki i ludzie na zmianach okropni, atmosfera straszna tylko patrzą kogo obgadać i wyśmiać się z każdego.

Zostaw opinię o NIFCO KOREA POLAND - Żory

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NIFCO KOREA POLAND