ART Płakowice

Adres: Nowy świat 2, 59-600 Lwówek Śląski

NIP: 6161001491 KRS: 0000157764

ART Płakowice
4 68 6 1

Opinie o ART Płakowice

Pozdrawiam

Pracy w tej firmie nie można nazwać pracą. Opisywany zakład dąży do samozniszczenia, co myślę, że rzadko się zdarza. (usunięte przez administratora) i brak szacunku do pracownika widać na każdym kroku. Są pewne osoby w zakładzie, które dążą do tego aby ten zakład upadł- nie koniecznie o tym wiedzą, ponieważ ich IQ można porównać do IQ psa wartowniczego, co może być dla tych piesków obrazą. Zakład powinien pracować wspólnymi siłami, dążyć do wspólnego celu, za czym idzie pracownicy jednego i tego samego zakładu powinni otrzymywać podobne wynagrodzenie. Rozbieżności w wypłatach są bardzo duże. Każde Twoje potknięcie dobrze zapamiętają i wykorzystają w przyszłości a każdy Twój sukces obrócą w porażkę, o docenianiu pracowników nie ma nawet mowy. Jeżeli ktoś ma czas i nerwy ze stali to polecam. Pozdrawiam byłych, przyszłych oraz teraźniejszych pracowników ART ;)

inżynier
@Pozdrawiam 30.07.2018 13:31

to znaczy że jak? inżynier ma zarabiać jak monter, czy monter jak inżynier?

Heheszki
@inżynier 30.07.2018 18:22

Chodzi o docenienie kompetencji poszczególnych osób. Chodzi tu o monterów tych "lepszych" i " gorszych". Jedni mają superpremie A inni muszą jeszcze po nich na bóle poprawiać. I o to tylko chodzi. Pozdrawiam

Heheszki
@Heheszki 30.07.2018 20:02

Przepraszam. Pomyłka słownikowa. Chodziło o poprawianie baboli

buhahaha
@Heheszki 30.07.2018 20:04

A po kim tak poprawiasz?

Kwiatkowski
@inżynier 30.07.2018 18:22

Boże porównując wiedzę inżynierów a monterów to połowa produkcji powinna zarabiać jak ten niby inżynier. Max dwóch ogarnia temat reszta to statyści

inżynier
@Kwiatkowski 03.08.2018 21:02

Jasne, na tablicy wisi rekrutacja na technologa i jakoś tłumu chętnych a kumatych nie widać.

Kuba
@inżynier 03.08.2018 21:43

Nadal wisi, czy już miejsce obsadzone?

kierowca bombowca
@Kuba 10.01.2019 19:41

To już obsadzone, ate proszę próbować firma duża i zawsze jakiś nowy technolog się przyda, jak nie dzis to jutro czy za miesiac

Edward
@kierowca bombowca 12.01.2019 10:09

Mam przez to rozumieć, że firma ART Płakowice w każdej chwili chętnie rozważy aplikację doświadczonych technologów? Firma jest na tyle duża, że może pozwolić sobie na takie ciągłe zatrudnienia? Będę wdzięczny za dokładne przedstawienie, jak to wygląda.

Kuba
@kierowca bombowca 12.01.2019 10:09

dzięki za info

Grzegori

Polecam pracę w tej firmie, stałe stabilne zarobki i atmosfera jest wporządku

Edward
@Grzegori 07.01.2019 10:39

Jakiego stanowiska pracy dotyczy Twój wpis? Napisałeś o stabilnych zarobkach, które oferuje firma ART Płakowice zatrudnionym pracownikom. Mógłbyś napisać, czy poza stałym miesięcznym wynagrodzeniem można liczyć również na ewentualne dodatki? Zachęcam do przedstawienia informacji na ten temat.

Grzustlik
@Grzegori 07.01.2019 10:39

Ehe

Niezaskoczony

O jejuś a czemuż to wywalili jednego z dyrektorów i to najsympatyczniejszego? a któryż to cwany lisek za tym stoi?...

heheszki
@Niezaskoczony 30.10.2018 18:36

bo najlatwiej go bedzie zastapic, pomysl dlaczego (dla ulatwienia cytuje: najsympatyczniejszy bo...?

Paulina
@heheszki 05.11.2018 18:44

W związku z tym, że zmieniono dyrektora w firmie ART Płakowice to, czy warunki pracy osób, które tam pracują, mają szanse się zmienić? Jesteś w stanie przedstawić, jak obecnie wyglądają warunki, które oferuje pracodawca? Interesuje mnie, czy od początku zatrudnienia można liczyć na umowę o pracę, czy raczej wpierw pracodawca zatrudnia w formie stażu? Odpowiedz, co wiesz na ten temat.

Normalny
@Paulina 29.11.2018 12:11

Jakiego stażu???!!!! Co to w ogóle za wymysł, żeby pracować za darmo. Nie znam nikogo kto by to popierał. PRACA=KASA!!!!!!!!

sprostowanie
@Paulina 29.11.2018 12:11

Nie zmieniono dyrektora tylko zwolniono jednego z dyr. czy właściwego rzecz gustu. Nie ma stazy firma z tego co wiem zatrudnia tylko na umowę o pracę, nawet ukraińców.

Edward
@sprostowanie 12.12.2018 18:32

Znacie może konkretne zarobki, które oferuje firma ART Płakowice? Z upływem czasu są szanse na podwyżki, czy raczej tego typu sytuacje nie występują w tym miejscu pracy? Jest to ważny aspekt pracy, dlatego zachęcam do opisania, jak to wygląda.

Jasiek

ART Płakowice ma opinię dobrego pracodawcy i jeśli tego nie potraficie docenić to zmieńcie pracę!

Pracownik
@Jasiek 31.07.2018 19:33

Opinia na tym forum nie jest wcale prawdą. Jak jesteś człowiekiem szczerym to omijaj ten zakład, bo wybijesz co najwyżej sobie kręgosłup (mowa o jakimkolwiek awansie) a Ci, co nadskakują tym wyżej będą robić nic i brać za to ciężkie pieniądze do kieszeni. Błagam - technologowie niedługo będą chodzić już trójkami bo tylu ich jest. Jasiek - otrząśnij się. No chyba, że jesteś technologiem to gratuluję posadki

Brrr
@Pracownik 08.10.2018 08:24

Panie pracowniku, pan administrator wstawił post sprzed miesiąca na pierwszym miejscu i spowodował zamieszanie adekwatne do opisywanego zakładziku

Brrr
@Brrr 08.10.2018 20:46

... sorry, sprzed 3 miesięcy...

Znajomy

Ostatnio została zwolniona koleżanka niby za L4 ,śmiechu warte ,a dzień wcześniej po nią przyjechała limuzyna ,widać niektórych w oczy kole.

nieznajomy
@Znajomy 21.09.2018 12:44

Ciekawe czy bardziej kole tego co jeździ służbową limuzyną czy terenówką, weź sie puknij w ten głupi łeb.

Nowy

Witam. Jak wygląda tu spawalnia czy można zarobić i co się spawa . Czy są spoko ludzie?

Podirytowany

Pozdrowienia dla pani W. z GT, największej beznadziei i nieroba w historii.

Sebastian

@Głos rozsądku Czy dobrze rozumiem, że jesteś obecnie pracownikiem ART Płakowice? Czy mógłbyś podzielić się informacjami (konkretami) na temat tego jakim pracodawca jest ART Płakowice? @Jaseik Rozwiń, proszę, swoją wypowiedź. Z jakiego źródła i co konkretnie dobrego słyszałeś o ART Płakowice?

anonymous

Od najwyższego numeru pracownika odjąć aktualną ilość pracowników, dodać ilość zmarłych pracowników a wynik mówi o ilości "zadowolonych" z tego pgr-u. Pozdrawiam niezadowolonych i zachęcam do wzięcia życia w swoje ręce a nie ręce cwaniaków.

Głos rozsądku
@anonymous 30.07.2018 21:49

Nie demonizuje, wyjdzie tego jakieś 30 osób rocznie, firma ma przecież 23 lata.No u jeszcze trzeba uwzględnić zwolnionych. Dużo w zeszłym roku było odejść do konkurencyjnej nowej firmy ale nie wiem czy ktoś tam w ogóle został, żadne kokosy w każdym razie. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i wszędzie robić trzeba.

Witold

A ja słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!

do Witold
@Witold 17.07.2018 17:21

Kiedyś to była firma czy się stoi czy się leży. Płace podłe ale wymagania małe. Teraz coś sie zmienia i to chyba na lepsze.

anonymous

Sebastianie fajny ten zakład bo do cyrku to trzeba za bilety płacić a tu za darmo.

Sebastian

@anonymous Mogłabyś\mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Co spowodowało, że uważasz ART Płakowice za bardzo fajny zakład? @madry po szkodzie A Ty? Jaka masz opinię o ART Płakowice? Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że już jakiś czas pracujesz w ART Płakowice, skoro miałeś czas na takie obserwacje. Może mógłbyś się z nami podzielić informacjami o tym jakim pracodawcą jest ART Płakowice?

Jasiek

Tak sporadycznie piszecie , że zastanawiam się z jakiego powodu?

Balbina
@Jasiek 05.04.2018 18:30

Wszystko na temat tego zakładu zostało powiedziane panie .........

zadowolona
@Jasiek 05.04.2018 18:30

bo nie zadowolonych nie wielu

anonymous

Bardzo fajny zakład

anonymous

Mylisz się Arturku. Ludzie wybierają właściwą drogę -zawsze _ nie wiedzą tylko że na ich drodze staje pojęb i cwaniak

Arek
@anonymous 24.06.2018 19:40

Tlumaczenie kazdego nieudacznika...

madry po szkodzie
@anonymous 24.06.2018 19:40

Byly juz ztakie gieroje co sali do konkurencji a potem wracali z podkulonym ogonkiem tylko nikt ich juz nie chcial.

Arek

Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę i stąd to niezadowolenie!!

Roxi

Czy jest trudną praca w tej firmie? I jak jest wypłatę? Czy jest nadgodziny?

Nick
@Roxi 20.06.2018 15:13

praca latwa, wyplata denna ale na czas na szczęście są nadgodziny ekstra płatne do poborów

anonymous
@Roxi 20.06.2018 15:13

Panie Hein. Czy to pan pytać?

Andrzej

Słyszalem, że firma ma opinie dobrego pracodawcy.

Pussy cat
@Andrzej 14.06.2018 10:14

To źle słyszałeś panie derektorze

Nick
@Andrzej 14.06.2018 10:14

chyba nie umiesz czytać albo ci się nie chce

Sebastian

@Czupiradlo Co masz na myśli pisząc o niewyrozumiałym kierownictwie? Możesz podać jakieś przykłady zachowań czy sytuacji, które by na to wskazywały? Czy kwestie o których tu piszecie próbowaliście rozwiązać z kierownictwem? Może da rozwiązać się te problemy?

Sebastian

@do czupiradło, to dość sprzeczne co piszecie na temat warunków pracy w ART Płakowice. W żadnym miejscu nie powinno być tak, że zwalniają pracowników za bycie na L4. Jak dokładnie jest w takim razie w tym miejscu?

Czupiradlo
@Sebastian 06.05.2018 10:59

O to trzeba by zapytać Panią Dyrektor

Czupiradlo

Jedyny zakład w okolicy, najniższe pensje A najwyższe wymagania. Mają tu pracownika za nic, nie masz prawa głosu, najlepiej nie wypowiadać swojego zdania bo jesteś pierwszy Do wylotu. Ludzie pracują bo nie zawsze mają inne wyjście, ogólnie praca łatwa, można trafić na fajnych ludzi ale nie na wyrozumiałe kierownictwo,najlepiej w ogóle nie chorować bo za L4 idziesz za bramę.

do czupiradlo
@Czupiradlo 17.04.2018 17:47

hahaha żeby wyleciec trzeba sie napocic a za l4 , Wielki Tydzien połowa "chorowała" a nie poleciał nikt

wicia
@Czupiradlo 17.04.2018 17:47

Ja tam nie musze dobrze zarabiać. Wole żeby mój pan dyrektor wreszcie se kupił nowy samochód bo tym to już półtora roku jeździ...

anonim

Najbardziej nie podobało mi się w ART Płakowice:

Czupiradlo
@anonim 19.11.2008 09:17

Podejście kierownictwa do ludzi na niższym stanowisku

Sebastian

@podirytowany, jeśli komentarz nie spełnia wymogów regulaminu serwisu gowork.pl, to administrator ma prawo go zweryfikować, inne komentarze na forum pozostają i nikt nie ma prawa ich usnąć. @Balbina, zawsze przydają się jednak aktualne informacje, czy w ART Płakowice nic się nie zmienia?

Ochotnik

Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie?

anonymous
@Ochotnik 21.02.2018 22:33

Oczywiście. Pod warunkiem że chcesz (usunięte przez administratora) sobie życie., No i musisz lubieć lizać (usunięte przez administratora)

Haineken

Popieram podirytowanego na ABW została garstka ludzi którzy znają się na robocie która do prostych nie należy trzeba myśleć kombinować nikt tego nie docenia.Reszta to tzw statysci którzy bez naszej pomocy sami nie potrafią nic zrobić.Czekam na dzień kiedy nas braknie a to już wkrótce nastapi bo mamy inne oferty pracy za godne pieniadze adekfatne do naszych umiejętności.Wtedy zarząd Art i kierownictwo sie obudzi ale będzie za późno....

podirytowany

No właśnie jest brak zarządu...

podirytowany

Dlaczego usuwacie komentarze,czyzby kogos prawda w oczy kola?

podirytowany

Niestety musze poprzec opinie poprzednikow,a to co sie dzieje na dziale GT czy ABW (jak kto woli) to juz jest totalna przesada i pokaz kolesiostwa,polowa zalogi to slizgacze,statysci,aby tylko sztuka sie zgadzala,jak osoba ktora tak na prawde nic nie umie jako operator krawedziarki(wszyscy o tym wiedza i widza to ale oczywiscie kierownictwo nic) moze zarabiac niewiele mniej od doswiadczonego operatora ktory potrafi na kazdej maszynie napisac najbardziej skomplikowany program i giac najwieksze i najciezsze elementy,chodzi tu tez o kobiety (nie mam nic przeciwko zeby robily na gietarkach,jestem za rownouprawnieniem ale nie tam gdzie pracuje sie fizycznie) jak kobieta,ktora wiadomo nie da rady sobie z wiekszym elementem czy tez ciezszym,nie ma tez sily zazbroic maszyny bo stemple 500 mm sa dosyc ciezkie,moze zarabiac tyle samo a nawet wiecej od faceta,nie mowiac juz o umiejetnosciach tych kobiet,bo kto pracuje na tym dziale ten wie jak jest (oczywiscie oprocz kierownictwa),powinni przeprowadzic indywidualna weryfikacje umiejetnosci i to najlepiej ktos z zewnatrz,wtedy wszystko wyszlo by,kto jakie umiejetnosci posiada....

nonymous
@podirytowany 16.12.2017 23:44

a co to za firma ze operator jest od przezbrajania???

anonymous

Nowym płaca jak rynek kaze bo by nikogo nie znalexli szkoda ze o starych nie dbaja

anonymous

Art płakowice to stan umysłu

katarzyna

Ala tam masakra jakaś. Chciałam tam zapytać o pracę. A zarobki?

ujdzie
@katarzyna 04.01.2018 16:50

zarobki jak wszedzie bez szału ale przynajmniej nie przez agemncję a ciagle zwiększaja załogę

anonymous
@katarzyna 04.01.2018 16:50

Gdzie derektorów 6 tam nie ma co jeść

Zostaw opinię o ART Płakowice - Lwówek Śląski

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ART Płakowice