Tradiro
4 312 6 1

Opinie o Tradiro

anonim

(usunięte przez administratora)

myszka

masz racje ja na swoje pieniądze czekam 1miesiac już i nie widze ich rozmawiałam z nimi przez tel to kobieta mowila mi ze jak faktycznie tak jest zrobi natychmiast wyprostowanie i wysle mi sms dziś postanowiłam wejść na konto holenderskie bo myslalam ze ja cos w banku polskim zle zrobiłam i zalamalam się ze mi zjadło 400zl otoz nie okazało się ze wgl pieniędzy mi nie wyslali tragedia ludzka !

kasia

a ja jestem zadowolona z wypłat 300 e po opłatach za mieszkanie i ubezpieczenie. po 1 można mieszkać sobie na swoich tańszych mieszkaniach, nikt nie zmusza do pracy w tej firmie. ja uważam że jest to jedna z lepszych firm w ktorej pracowałam. i na pomidorach robię i dobrze mi tam. i bardzo sie ciesz że mam samochod firmowy u jestem niezależna. super, że tankuj i każdy jueżdzi za darmo ale jak widać dla jednego to są plusy a dla innego minusy. każda firma jest inna niejednokrotnie otrzymywałam wypłate 370 e więc może jest to uzależnione od stawek podatkowych?

Paauliniaa

Witam w jakiej wcześniejszej firmie pan miał taką stawkę?

Sandra

Bardzo dziwne, bo mi tam na WIEKÓWCE (18 lat) wychodziło po odraceniu mieszkania ok. 250€ tygodniowo (5dni roboczych bez soboty i niedzieli) Warunki mieszkaniowe też były spoko. I tak dla jasności, pieniążki po zakończeniu umowy dostaje się po 6 tygodniach od zakończenia współpracy, nie po miesiącu.

Mosia

Gdzie można zarobić 450€??

Julita

Proszę Cię, byś nie używał we wpisach na forum wulgaryzmów oraz innych słów, uznawanych za niekulturalne. Język polski jest na tyle bogaty, że każdą opinię można sformułować w sposób kulturalny. Rozumiem, że temat doświadczeń w pracy budzi w Tobie dużo emocji, ale nie usprawiedliwia to łamania obowiązujących nas wszystkich zasad, dotyczących wzajemnej komunikacji.

diana
@kasia 17.09.2018 13:39

Proszę o więcej informacji na temat tej agencji i pracy

Mari
@Mosia 27.10.2018 11:42

Prominent,nocne zmiany

zebra2386@gmail.com
@kasia 17.09.2018 13:39

przy jakiej ilosci przepracowanych godzin pani Kasiu miala pani 370€ ? Jaka stawke pani posiada na godzine i jakim stanowisku pani pracuje?

czorna_@op.pl

Jak najbardziej polecam wszystkim Moje sugestie dla Tradiro: Niemam żadnych sugestii wszystko wporzadku Lubię atmosferę w Tradiro za: Zgranie

Cziki

Dla mnie nie jest tak źle co do pracy mieszkania nie wiem nie mieszkałam Moje sugestie dla Tradiro: Powinien być Internet bo niby nie ma Lubię atmosferę w Tradiro za: Obsługa

Edek

Ta firma to jedna wielka pomyłka i tyle mam do powiedzenia na ten temat...

Kris
@Edek 04.01.2019 18:29

Tyle masz do powiedzenia bo pewnie jesteś ćpunem i pijakiem i do tego nierówne a takich nam tu nie trzeba więc dowidzenia

Kris

Pracuje przez tradiro kilka lat ,nie narzekam firma jak najbardziej uczciwa,nie tak co inne firmy,są wypłacalni w 100 %,mieszkania ok,robota jak robota jak ktoś jedzie zarobić a nie ćpać to zarobi,ludzie lepiej pytajcie o ćpunów a nie o firmę takich trzeba się pozbyć z rad jak najszybciej,my mieliśmy już kilku na domku ale po 1interwencji do biura pozbyliśmy się dziadostwa,po za tym biuro jak się dzwoni odbiera od razu telefony także polecam w stu procentach to biuro,tradiro to tradiro fajna firma i koordynatorzy

zebra2386@gmail.com
@Kris 18.01.2019 19:46

Wiesz Kris, to zależy co (usunięte przez administratora) to zamuleni w (usunięte przez administratora) caly dzien i musisz nadganiac tempem i podpowiadac co ma robic bo nie ogarniaja. Ale jak (usunięte przez administratora) to innym lepiej w pracy bo ci (usunięte przez administratora) 200% normy-tempa.

anicik

Hej. Poszukuje pracy od stycznia do konca lipca. Powiedzcie prosze czy w tradiro jest praca od stycznia? Moze macie namiary na fajnego koordynatora? Jestem z Rotterdamu mieszkam na prywatnym mieszkaniu ale auta nie posiadam a jezyk ang slabo ale rozumiem co sie do mnie mowi gorzej z odpowiedzia ???? pozdrawiam i wesolych swiat ????

Ewa
@anicik 20.12.2018 13:21

Na sadzonkach, dla kobiet.

Iga
@Ewa 29.12.2018 19:30

Kiedy wyjazd? Tylko konkrety proszę.

Ewa
@Iga 08.01.2019 21:55

Konkrety to z koordynatorem. To forum z opiniami.

Paweł

Witam, czy pracował ktoś bądź pracuje w Nippon Express w Rotterdamie przez agencje Tradiro?

jakub_jakub
@Paweł 02.01.2019 13:00

Kiedyś pracowałem przez inną agencję, praca fajna i lekka. Możesz podać jakieś namiary do oferty bo ponownie byłbym zainteresowany pracą w tej firmie.

Paweł
@jakub_jakub 02.01.2019 20:40

wszystko zalatwialem telefonicznie z koordynatorem z agencji. Ale jutro bede jeszcze z nim rozmawial. Powiedz mi na czym dokladnie tam praca polegala jak byles?

jakub_jakub
@jakub_jakub 02.01.2019 20:40

Rozładunek i załadunek kontenerów (aparaty i kamery), wkładanie instrukcji do aparatów i kamer. Mógłbyś mi podać na maila nr do koordynatora? Mój mail chacko@o2.pl

Paweł
@jakub_jakub 03.01.2019 17:14

napisałem e--mail

Karolina

Polecam bardzo uczciwa firma

Julita
@Karolina 25.12.2018 15:07

Mam prośbę, żebyś napisała więcej na temat swoich doświadczeń z Tradiro. Czy można liczyć na ich wsparcie i pomoc przy rozwiązywaniu ewentualnych problematycznych sytuacji także po rozpoczęciu pracy? Jak wygląda kontakt z agencją? W przypadku wyjazdów zagranicznych jest to bardzo istotne i wiele zainteresowanych osób chciałoby wiedzieć, jak będzie wyglądała ich rzeczywistość podczas całego pobytu.

Ola
@Julita 26.12.2018 16:01

Ja również polecam każdemu kto chce sobie dorobić.

Adas

Praca ok. Biuro jedno z lepszych w jakich pracowałem. Robiłem 2 sezony na pomidorach. Wszystko zawsze się zgadzało. Lubię atmosferę w Tradiro za: Koordynatorzy wporzadku

Tobiczek6543221
@Adas 25.11.2018 20:17

Witaj Adaś gdybyś mógł mi podać nr telefonu do firmy bo te które są podane w żaden sposób nie mogę się dodzwonić pozdrawiam

Nieznajomy

Czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na pytanie : czy firma dopłaca do pensji jeśli się mieszka na prywatnie wynajętym mieszkaniu? Jeśli tak, to czy w takim przypadku dają darmowo firmowe auto?

Ewa
@Nieznajomy 13.12.2018 21:41

Nie doplaca. Poprostu nie odciaga z pensji za mieszkanie firmowe. Auto firowe mozesz dostać, jesli będziesz woził także innych pracowników.

Karolina

Bardzo dobra agencja pracy. Jedna z lepszych w której pracowałam.

Ptakilatajakluczem

Tradiro zmieniło siedzibę z Vlaardingen do De Lier, pracuje w tej firmie 2 lata i nie narzekam, wiadomo zdarzają się pomyłki ale jak się pilnuje samemu salarisów too wszystko po paru telefonach jest wyjaśnione ;) jedna z lepszych firm.

Tobiczek6543221
@Ptakilatajakluczem 06.12.2018 19:27

Cześć, co się dzieje w tej firmie niemogę się do nich dodzwonić jakbyś mógł podać mi prawidłowy tel. będę wdzięczna pozdrawiam

Ania k

Osobiscie pracowalam na szklarniach i wszystko mi pasowalo. Koordynator ok. Mieszkanie ok. Dojazdy do pracy. Lubię atmosferę w Tradiro za: Wszystko

Julita
@Ania k 24.11.2018 13:49

Proszę Cię, żebyś napisała więcej o warunkach mieszkaniowych, oferowanych przez Tradiro. Ile osób jest zakwaterowanych w jednym mieszkaniu? Dla wielu kandydatów do pracy za granicą, jest to jeden ze znaczących aspektów. Zainteresowani użytkownicy forum, będą wdzięczni za informację, dzięki której będą mogli zdobyć wyobrażenie odnośnie realiów.

Ptakilatajakluczem
@Julita 24.11.2018 15:26

Tradiro w regionie noord brabant posiada bardzo fajne i zadbane mieszkania, wyposażone(garnki sztućce, talerze) 2 lokalizacje 3 pokoje 2 osobowe i jeden dom 5 pokoi 2 osobowe. Mile widziane pary, ale rownież singiel/ka. Praca przy pomidorach. Do pracy max 1.5 km.na rowerku. Dom znajduje się przy samych szklarniach. 3 min. Do pracy ;)

Julita

@PracownikTradiro na forum używanie wulgaryzmów i obrażanie innych osób jest niedopuszczalne. Twój komentarz został zgłoszony do administratora. @alina.szulcek@wp.pl regulamin zabrania podawania we wpisach imion oraz innych danych osób, które pracują w danej firmie. Jeżeli taka informacja pojawi się w komentarzu, może zostać usunięty. Zachęcam do zapoznania się z zasadami serwisu: http://motzgraphics.com/regulamin

lili
@Julita 13.10.2018 21:26

zabrania uzywania imion a w komentarzach co rusz czyjes imie buhaha ta wypowiedz to kpina tak jak i ta zalosna strona dla hejterow ktorym s zyciu nic nie wychodzi

Bandit

Tak oferuje transport ktory jest darmowy,

Pawel

Dobra firma pracuje w niej juz kilka miesiecy na szklarni.

Iza
@Pawel 11.10.2018 13:06

Witam czy ktoś może coś napisać o hotelu we vlardingen z tradiro ? Jakie warunki itd

PracownikTradiro
@Iza 17.10.2018 13:03

Mieszkanie zadbane dla dwoch osob,mala kawalerka dobrze wyposazona najlepsze firmowe mieszkanie jakie mozna miec

Julita
@PracownikTradiro 17.10.2018 15:37

Chciałabym dopytać jeszcze o kwestię dojazdów. Czy Tradiro oferuje transport z mieszkania firmowego do miejsca wykonywania pracy? Jest to istotny aspekt, dotyczący codzienności. Jeżeli napiszesz jak to wygląda w praktyce, będzie to cenna wskazówka dla osób rozważających złożenie do tej agencji swojego cv.

Nik

Tradiro spoko, zawsze hajs sie zgadzał, tylko praca ciężka

polaczek

ha ha slyszalem ,ze tradiro mialo wywiad w tv, ze polaczki sie sami zwalniaja i na zasilki ida.ponoc dla 70 procent ludzi ktorym sie nie chce pracowac maja jeszcze prace ....wszyscy wiemy ze wysylaja na stopy.

Nik
@polaczek 15.10.2018 18:06

Ktos chyba nie zrozumial tego wywiadu w TV ... znaczenie calkiem odwrotne mial ten wywiad ... obejrzec raz jeszcze ze zrozumieniem :)

Iza
@Nik 16.10.2018 09:59

Czy ktoś może coś napisać o hotelu z tradiro we Vlaedingen

Jwd

Wszystko fajnie do półki nie pojawi się jakiś problem ;) wtedy zazwyczaj zostajesz z nim sam.

Łukasz Nowak

polecam tradiro. dobra firma.

pomidorek xdd

nie polecam tej firmy ! pracowałam na pomidorach praca mogła być nie była zla ale nie o to mi chodzi jeżeli chodzi o koordynatorkę którą miałam nie umiala mi pomoc zalatwic moich spraw tym bardziej ze wiedziała ze nie znam języka co do mieszkan płacimy prawie 100 euro tygodniowo a nwm za co skoro nie ma internetu i telewizji urlop ? zapomnij ! piszą ze po 2 miesiącach możesz zjechać to kłamstwo !! pieniadzę ? marne codziennie musisz siedzieć po 10 h aby mieć 300 euro sciagaja ze wszystkiego jak mogą tylko uważajcie tez za co macie sciagane ja wypowiedzenie wręczyłam napisałam zjazd na stale do polski zabrali mi za 2 tygodnie mieszkania bo niby rezerwuje (100euro) ja nwm co w moich słowach było nie jasne( zjazd na stale do polski ) może wy mi powiecie ? mało tego wysylam do nich e-maile nawet mi nie odpowiadają !!! nie maja pieniędzy czy jak ??!! a jak zaczęłam prace wypłacili mi dopiero po 3 tygodniach kase a dlatego ze maja (usunięte przez administratora) w papierach jak mowilam ze już nie mam za co zyc to pani z biura z którą rozmawiałam powiedziała to nie jej problem czy tak się ludzi traktuje ? ucinają tez na godzinach a dlatego ze była sytuacja ze miałam 41 h dostałam 297 euro miałam tyle samo godzin w kolejnym tygodniu lecz zaczelam sb zapisywać godziny wyszlo mi godzin prawie 50 mimo ze dali mi tylko za 41 czyli 300 euro to reszta godzin kij wie gdzie poszla jeden dzień pracowałam za darmo uważajcie na tą firme ja już się przejechałam

Kwiaty 1
@pomidorek xdd 17.08.2018 09:45

Kompletne bzdury. To przeciez szef wysyla godziny a biuro tylko rozlicza , jedyna za co sciagaja jest mieszkanie i ubezpiczenie. Jesli cos Ci sie nie zgadza z godzinami to wystarczy zadzwonic i powiedziec, bynajmniej ja tak zawsze robie i odrazu jesli strawa sie rozwiazuje mam korekte na koncie, tez zadrzylo sie ze mi raz za duzo sciagneli, ale po polsku chyba mowisz, wiec nie umiesz normalnie grzecznie do biura zadzwonic i rozwiazac problemu ? Koordynatrorzy w tej firmie pomagaja i to czasem az za duzo w rowznych sprawach nie tylko finansowych, ja nigdy nie spotkalam sie z odmowa ze ktos czego nie zrobi.... wiec to co piszesz to calkowita nie prawda... moze problem lezy po Twojej stronie ? Pozdrawiam

pomidorek xdd
@Kwiaty 1 17.08.2018 10:21

Po Angielsku nie mówię jak chciałam z szefem porozmawiać zostałam odeslana dopiero jak głowny koordynator przez moja grupę z którymi mieszkałam dowiedział się o naszej sytuacji to zaczela nasza koordynatorka dzialac ale trzeba było wzywac kogos by ona ruszyla z godzinami nie tylko mi się nie zgadzalo a tym co pracują na pomidorach z firmy tradiro dostali po 300 euro a ci co sa z innej firmy dostali 400 i mówicie ze niby szef zle wysyla mi się wydaje ze on wszystko db wysyla tylko oni zle robią dzwonie pisze najpierw zawsze spokojnie jakos zwrocic i odezwac się nie maja zamiaru .. ps wydaje mi się ze odpowiedzi słyszymy od kogos z biura oni zawsze się będą w jakiś sposób bronic bo prawdy nie chcą slyszec ;)

tomato:)
@pomidorek xdd 17.08.2018 09:45

zawsze jest możliwość zmiany koordynatora jak coś uważałaś ze jest nie tak. tradiro załatwia mieszkania, dojazd do pracy bezpłatny, ubezpieczenie. mieszkania jak wszedzie 92 e. na moim adresie jest internet a tv mam swój. idz do adecco tam nie dadza mieszkania, samochodu, dojazdu, nie wyrobi sofi, i trzeba mówić po angielsku. a godziny liczy firma na której pracujesz a nie tradiro. wiec zawsze trzeba liczyc godziny i sprawdzac.

[POMOCNIK
@pomidorek xdd 17.08.2018 09:45

JEST DARMOWY PRAWNIK W HOLANDI WPISZ W WYSZUKIWARKE I ICH POZWIJ ,W KONCU KTOS MUSI TO ZROBIC BO WSZYSCY REZYGNUJĄ I DLATEGO TAK (usunięte przez administratora) ROBIĄ

Jaro

Pracuje tu ponad 10 lat i wszystko gra jak w szwajcarskim zegarku.....ale jestem normalnym pracownikiem ,lokatorem .nie ćpam i nie pije a złe opinie o firmie pisze patologia co przyjechała ze slamsów a wymagania ma wielkie...nie napisze jeden z drugim ze jest ćpun alkoholikiem (usunięte przez administratora) i brudasem...nierobem dorzucę...tępić takich....a Tradiro jest super firma ....polecam

robert i gosik

pracuje w tradiro kilka miesiecy razem z dziewczyną. jestemy zadowolenia z wypłat średnio ok 320e netto tygodniowo, w sezonie teraz wypłaty do 390 e tygodniow netto na rękę. mamy bonusy, dodatki, samochód, polecamy firmę wszystkim ktorzy chcą pracowac bo niestety nie wszyscy jadą tam do pracy.

Gosia

Bylam z Tradiro bardzo zadowolona firma wyplacalna ,na domek trafilam super . Poczatkowo bylam na szklarni z pomidorami potem pracowalam na kwiatach mialam stycznosc z trzema koordynatorami Lukaszem , Ilona w zastepstwie byl Adam nie mialam problemu z urlopem lub z zalatwieniem czegos innego . W pelni polecam firme ! :)

grubasek

jak dla mnie wszystko ok. kasa sie zgadza a to najwazniejsze.

Agnieszka

Bardzo fajna firma. Polecam

matka_teresa

czytam te opinie i chyba ktoś je pisal na poczekaniu i z nudów w biurze.. hahaha.. ogolnie nie polecam współpracy z tymi osobami 60 h tygodniowo masakra gdzie tam naprawdę od 45 jest już ma podatek, ludzie tym bardziej juz jacys spierdoleni od tych pomidorow tym bardziej koordynatorzy i operatorzy maszyn po kokainie . ech nie polecam i jesli macie choć trochę szacunku do samego siebie poszukajcie czegoś innego bo bd robic na (usunięte przez administratora) . pozdrawiam .

tutka
@matka_teresa 03.08.2018 09:50

matka teresa chyba dziś została zwolniona:) pracuje na pakowni na nocki i jestem bardzo zadowolona. ale wiadomo, ze zawsze komus cos nie pasuje. mało godzin zle, za dużo źle. ja się ciesze, ze mam godziny bo przyjechałam do pracy. nie wszyscy tam przyjezdzaja pracować. niestety tak jest, ze jak nowe osoby przychodzą i nie daja rady to później narzekają na prace. jakoś 200 osób pracuje więc chyba nie może być tak zle. moim zdaniem jest to jedna z lepszych prac i firm w Holandii w jakich pracowałam.

Ewa
@tutka 03.08.2018 15:25

Duzo wiecej niż 200, w sezonie oczywiscie???? a Matka Teresa, to z tych co po autostradzie chce jeździć, zasilki pobierać, a jak trzeba podatek zapłacić , to czuje się okradana.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ania

Fajny koordynator. Pracuje u niego na papryce.

TomIroksi

Pracuje z chłopakiem na pomidorach w adrichemie. Nie mogę powiedzieć złego słowa. Wyplaty dobre. Kasa zawsze na czas. Nie mieliśmy żadnego problemu z tradiro nigdy. Dojazdy do pracy za darmo. Do tej pory w holandii są firmy które kasuje za dojazd.

andrzejo

moim zdaniem jedna z lepszych agencji w której pracowałem. koordynatorzy z którymi wszystko idzie zalatwic no chybva ze ktoś pije i cpa to dla takich miejsca nie ma.

Zostaw opinię o Tradiro - Vlaardingen

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tradiro