Belma AS Sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
Belma AS Sp. z o.o.
3 170 6 1

Opinie o Belma AS Sp. z o.o.

Olek

Kiedyś lubiłem prać takich cwaniaczków na dyskotekach a teraz co mu zrobisz nic. Policję wezwie nienawidzę takich (usunięte przez administratora)

Olek

A kto to jest taki (usunięte przez administratora) co siedzi za szyba na spawalni jak idziesz na magazyn teraz będzie miał na popołudniu jakiś lider czy co? Strasznie szeroko chodzi i łeb do góry nosi ciekawe czy na parkingu jak go spotkam też tak będzie chodził?

Hhh
@Olek 17.02.2019 18:54

To strażnik basu, imbecyl, nikt ważny. Kozaczy, bo myśli że jak zarabia 1 tys więcej to jest kimś. Kabaret, ale co zrobisz. Trzeba ignorować, bo z tak wypranym łbem nie idzie się nawet skomunikować

0Rh+
@Olek 17.02.2019 18:54

Ja nie siedzę za szybą ale powiedz tylko słowo a uzdrowiona będzie dusza twoja. Na parkingu czy za szlabanem.

Stary

Zarobisz Belma płaci najgorsze pół roku przeżyć potem idzie z nadgodzinami 4 tyś netto zarobić.

Irek
@Stary 07.02.2019 00:14

Dużo tych nadgodzin trzeba mieć, żeby tyle dostać?

Irek
@Stary 07.02.2019 00:14

Ile tych nadgodzin trzeba zrobić, żeby tyle mieć?

Tyran
@Irek 07.02.2019 07:10

ok 100 nadgodzin w miesiacu potrzebujesz by 4000 netto na reke dostac srednio +4 godziny w tygodniu + sobota + niedziela

Młody
@Stary 07.02.2019 00:14

Co Ty za bzdury gadasz, na 4tys musiałbyś mieć z 70 nadgodzin 100%. Płacą Ci za pisanie takich bzdur? To spawacz musi mieć 35h nadgodzin żeby mieć 4 tys netto. Jesteś głąbem, poza tym nie "tyś" tylko "tys". Tysiąc a nie tyśiąc.

Irek
@Tyran 07.02.2019 14:52

Czyli na okrągło w pracy? I jeszcze po 9 godzin dziennie w tygodniu?

Irek
@Młody 07.02.2019 17:06

A Ty też wózkowy?

Irek
@Młody 07.02.2019 17:06

A te nadgodziny (usunięte przez administratora)

Antek
@Stary 07.02.2019 00:14

Teraz z nadgodzinami to wszędzie zarobisz 4-6 tys na rękę. Sztuką jest bez nadgodzin tyle zarobić

Józef

Po 2 latach pracy a zaczynałem od 16 zł.

Ktoś taki
@Józef 17.02.2019 08:01

A jak to u was jest...bo na godzinę stawki...to w zależności od tego ile jest dni roboczych dostajecie kasę? Jak np.są święta, czy ktoś ma urlop, czy jest chory, to jak to jest płatne?

Józef

Na widlaku mam20zł na godzinę taka jest prawda.

Ktoś taki
@Józef 16.02.2019 09:41

Po ilu latach pracy?

Przemek

Nie jest źle piszą tylko źle ci co ich zwolnili za obibostwo albo tacy co są źli na cały świat.

Ktoś taki
@Przemek 07.02.2019 12:45

A Ty co tam robisz? Fachowiec jakiś?

Przemek
@Ktoś taki 11.02.2019 13:41

Jaki tam fachowiec, majstrem jestem

Nowy ????

Witam. Jak wygląda aktualna sytuacja we firmie? Ludzie zarobki atmosfera... Interesuje mnie stanowisko pracownika transportu

Billy
@Nowy ???? 19.09.2018 23:38

Nowa spawalnia: nie znam nikogo kto miałby mniej jak 25 zł za godzinę. Idzie ku lepszemu.

Olandis
@Billy 22.09.2018 10:03

Potwierdzam. Kolega w transporcie teraz z 26 na 31 brutto skoczył.

Gajowy
@Billy 22.09.2018 10:03

Chyba w twoich snach maja 25

Olandis
@Gajowy 28.09.2018 21:33

Nie wprowadzaj zamętu, nie wiesz to nie pisz.

Gajowy
@Olandis 29.09.2018 09:52

Transport ma po 17 zl (usunięte przez administratora)

Olandis
@Gajowy 30.09.2018 14:21

Miał, ale cztery lata temu.

Jack
@Billy 22.09.2018 10:03

Potwierdzam. Dwa miesiące temu podnieśli mi podstawę do 27 brutto. Staż pracy 8 miesięcy. Nie jest tak źle jak piszą.

Ciekawski
@Jack 06.10.2018 09:01

Na wózku tyle, czy na czym? Bo piszą, że 17 na widlaku

Młody
@Ciekawski 12.02.2019 18:49

Na hulajnodze

SzczeryDoBólu
@Ciekawski 12.02.2019 18:49

17 widłak poniżej młodzi i głąb, Magazyn 19-20 poniżej głąby i młodzi. Spawalnia w granicach 22, CNC 20.

Jacek styczeń

Jak wygląda sytuacja źle jak ludzie źle ile wam pisać że źle ciężko to zrozumieć. O co wam chodzi idź zobacz porob trochę.

Przemek

Co ja robię nic chodzę sobie po hali i spaceruje też za to płacą za nic robienie. Skończyłem podstawowke siedziałem 5lat w więzieniu za brutalne pobicia i robię tam nic.

Jerzy

Dziwny zakład nie wiadomo kto kim rządzi ludzie kto tam jest szefem pracownik rządzi pracownikiem jaja

Kóń

Ludzie ile wam trzeba tłumaczyć sto razy czy milion że na 50 osób przyjętych po 2 miesiącach zostaje max jedna albo nikt. (usunięte przez administratora) Jest tragicznie w tej pracy a latem jest na zakładzie (usunięte przez administratora) taki upał. Pracowałem tam dwa lata i nigdy tam nie wrócę.

Kóń

Ludzie ile wam trzeba tłumaczyć sto razy czy milion że na 50 osób przyjętych po 2 miesiącach zostaje max jedna albo nikt. Dlatego firma szuka jeleni cały czas i będzie szukać nawet 50lat. Jest tragicznie w tej pracy a latem jest na zakładzie 38stopni taki upał. Pracowałem tam dwa lata i nigdy tam nie wrócę.

Gieniu

Odradzam pracę tragedia za cały miesiąc (usunięte przez administratora). Chodzisz mokry ludzie fałszywi kapusie cwaniaki i (usunięte przez administratora) w transporcie jeszcze gorzej obiecują jazdę widlakiem a tak naprawdę zaiwaniasz paleciakiem ręcznym(usunięte przez administratora).

Belma

Ile wam tłumaczyć że płacą najniższa krajowa to samo zarobisz co np. W orlenie czy lotos. Gdzie się obijasz.

Stary

Oczywiście przecież jaja sobie robię każdy wie że tam nie zarobisz ogólnie to 2000zl się zarabia. A ty (usunięte przez administratora)mnie ortografii nie ucz kim ty jesteś co? Jak taki wykształcony to idź do biura. (usunięte przez administratora)

Irek
@Stary 08.02.2019 09:44

A szkoda, że to jaja...myślałem, że da się na życie zarobić

Irek

Powiedzcie, a te 200% nadgodziny to za co?

Stary

Do :(usunięte przez administratora)skróty pisze się tyś. Skróty rozumiem a cały wyraz tysięcy. (usunięte przez administratora)

Janusz Januszowaty

W belmie robią sami Janusze i to większość z Nakla ludzie Januszowi a kobiety jak z dawnego sklepu za komuny społem albo pewex.

Stary

Mało

Irek

Tyle to Ty jako stary, czy na tyle może nowy liczyc?

Stary

Bez nadgodzin 2500zl netto.

Irek
@Stary 05.02.2019 13:10

Ale to stary pracownik? Nowy też na tyle może liczyć?

Irek
@Stary 05.02.2019 13:10

To Ty jako stary tyle, czy nowy na tyle może liczyć?

Krótko

Do liderów :Jak zatrudniacie nowych to interesujcie się nimi a nie potem odchodzą bo denerwują ich cwaniaki co robią trochę dłużej.

Stary

Stary pracownik co pracuje z nadgodzin (usunięte przez administratora)

Irek
@Stary 04.02.2019 18:16

Czyli jakieś 2.000 na rękę, bez nadgodzin, tak?

Praca

Na wózkach tragedia tak jak wszędzie to jest chory zakład 10 osób przychodzi a po tygodniu 9 odchodzi w całym zakładzie jest tragicznie czy to malarnia czy montaż wymiotować się chce.

Irek
@Praca 04.02.2019 11:52

To ile tam się godzin pracuje? (usunięte przez administratora) a te nadgodziny co to niby podwójnie płatne?? Można robić? I o premiach piszą...to są czy nie?

Radek

Poszedłem tam na wózki widłowe mam UDT ludzie tragedia za cały miesiąc 2500zl i jedna sobota nadgodzin tragedia!(usunięte przez administratora). Zwalniam się szybko bo mam dosyć tego zakładu(usunięte przez administratora).

Irek
@Radek 08.12.2018 09:46

2.500 brutto czy netto, znaczy na rękę?

Jack Norris
@Irek 03.02.2019 23:13

2500 tys brutto na poczatku dostaniesz 17zl brutto po roku moze 1zl podwyzki

Artur

To ja już nie wiem ile tam płacą wkoncu na miesiąc nikt nigdy nie pisał tego????????????

kasprzyk
@Artur 26.12.2018 12:16

15zl brutto max 17 jako operator maszyn

Irek
@kasprzyk 27.12.2018 10:28

A na wózku widłowym ile na godzinę??

Lalus88

Niech jeszcze więcej ludzi z ukrainy firma zatrudni np na montaż spawalnie jak idziesz na papierosa to na palarni dominuje jezyk ukraiński śmiech na sali co się dzieje z ta polska ?w tamtym tygodniu Polacy mieli urlopy a Ukraińcy pracowali powinno byc na odwrót? ? Dokąd idziemy ?

Ira

A jak wygląda praca na wózkach widłowych? Bez nadgodzin da się w miarę zarobić? I tylko na wózku jeździsz, czy coś jeszcze?

Ira

A jak wygląda praca na wózkach widłowych? I ciężko się dostać? Bez nadgodzin ile można zarobić?

Andrzej.

Mam rozmowę na planistę produkcji. Ktoś może coś opowiedzieć ? Ile płacą ? Jak atmosfera? Jak szef?

Arek
@Andrzej. 31.01.2019 14:30

Super atmosfera

Zostaw opinię o Belma AS Sp. z o.o. - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma AS Sp. z o.o.