Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Adres: Poznańska 16 D, 62-080 Dąbrowa Górnicza

NIP: 5262654857 KRS: 0000140400

Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.
3 597 6 1

Opinie o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.

Stały pracownik

Ostrzegam wszystkich, którzy chcą aplikować do magny. Lepiej od razu poszukać czegoś innego i nie tracić czasu na taka firmę. Znów zwolnili wszystkich, którzy mieli umowę przez agencję, nie patrzą czy dobry pracownik, kwalifikują tylko wedle rodzaju zatrudnienia. Dodam, iż wielu pracowników zatrudnionych pod magną, przez swoją postawę względem obowiązków bardziej kwalifikuje się do zwolnienia niż "nowi". Pozdrawiam.

saegpodpalony przez magnashell

Pracownicy magna są tak bardzo podrasowani swoją głupotą, że kłamią w żywe oczy. Mając wyroki (usunięte przez administratora) państwa polskiego, zydowskiego, amerykańskiego, unijnego o innej treści, ci pracownicy właśnie w osobie YOUTH PSYCHIATRIC WARD sugeruje, że mam wyroki za pedofilię. Oczywiście zniesławia mnie i mówi nieprawdę. Tylko dlatego, że nie chce mi się wydać kasy nie podałem (usunięte przez administratora) za zniesławienie. Ten syn z (usunięte przez administratora) może znać moje dane osobowe i nawet to nie przeszkodziło mu sugerować o mojej pedofilii. Jak wielki to (usunięte przez administratora) nie trzeba wyjaśniać.

.
@saegpodpalony przez magnashell 11.01.2019 11:29

Powoli zaczynasz mnie męczyć kolo spotkajmy się pod bramą po 14-00 wyjaśnię ci co znaczy słowo KONIEC .

Ja
@. 13.01.2019 13:35

Krzysztof Drąg Dąbrowa Górnicza. Jeśli nie przestanie podam jego pełen adres to każdy kto chce będzie mógł go odwiedzić.

Smutny
@saegpodpalony przez magnashell 11.01.2019 11:29

W Magnie podmieniono już trochę kadry biurowej ale to wciąż ta sama ujnia, pani (usunięte przez administratora) to tylko wspomnienie na szczęście, nie ma się co rozpisywać po co sobie nerwy psuć, niczego to już nie zmieni, jej rolę przejęli inni i jest ich wielu, koordynatorzy, liderzy...... Współczuję wszystkim którzy godzą się na pomiatanie, zastraszanie, mobbing..... Ech. Szkoda pisać o polityce którą stosuje ta firma wobec pracowników, szkoda bo zniechęca to ludzi i powoli się wykruszają dobrzy, solidni pracownicy, ale w końcu ileż można być poniewieranym, karanym po cichu itd

Ja
@Ja 15.01.2019 15:38

Poprosimy adres kolega nie może przestać

saegpodpalony przez magnashell

Firma, która wsadza do więzienia byłych pracowników za chęć kontynuowania zatrudnienia: magna automotive w Dąbrowie Górniczej, ul. rozdzieńskiego 12 ta firma pracuje właśnie w takim standardzie.. standard psa magnańskiego: 1. głupota kadry zarządzającej zasobem ludzkim, bo przecież oni w życiu człowieka nie widzieli. 2. głupota, prowokacja, zaniedbanie, głupota poszczegolnych ludzi i całości. 3. nieprzestrzeganie: norm firmowych, norm ludzkich, norm obyczajowych, statusu firmy. 4. wyroki dla podwójnie kalekiej osoby z pełną świadomością swojego czynu - monika taras..k z dzieckiem - także miało swój podły udział, gdyż matka podpisała się za nie na dokumentach sądowych. 5. kaleka pracuje z chorą nogą w pracach społecznych niszcząc dalej zdrowie. NORMALNIE POSTĄPIĆ JAK Z ŻYDAMI TO MAŁO - TAKIE RZECZY DZIAŁY SIĘ Z UDZIAŁEM KADRY ZARZĄDZAJĄCEJ MAGNY - mógłbym się podpisać imieniem i nazwiskiem, ale po co mnie to, oni wiedzą a skoro tej szmaty nie można napisać nazwiska to sam się nie przedstawię. Nawet polscy janusze biznesu pojmują tą zasadę.

saegpodpalony przez magnashell
Zweryfikowany użytkownik

Pracując w magnie pracujesz z karykaturami ludzi. Zamiast leczyć impotencję musiałem pracować za darmo w pracach społecznych z chorą nogą. Taki jest wymiar podłości kadrowej magny. Do tego doprowadziła ta mściwa śmieciara bez intelektu i za to odpowiada razem ze swoim bachorem i psami magnańskimi. Pisałem o tym tutaj na forum zatem kadrowa magny wzięła na siebie tą odpowiedzialność. A że była bardzo głupia, to doprowadziła do tego, że zamiast pracy w magnie otrzymałem wyroki i dzięki temu chory kaleka pracował za darmo, a ludzie z magny, czyli tak zwani pracownicy cieszą się z tego, co pokazali wielokrotnie w oszczerczych postach, dalej gloryfikują swoją kadrową i cieszą się z mojej krzywdy. śmiecie magnańskie - z krzywymi ryjami, gdyż nikt nie przyznaje się z imienia i nazwiska, tak to nie on nie ja, ale korwa kto ? kto jest winien tych prowokacji i mojego kalectwa, które doprowadziły do wyroków, które są faktem i które ktoś wykorzystał bo jest chory umysłowo... oczywiście pracownicy magny, magnańskie śmiecie. Bez nazwiska, zatem wszyscy są winni. Prokuratura zna wasze wyczyny prowokacje, zatem tego się nie wyprzecie masońskie świnie.

saegpodpalony przez magnashell

Za to co zrobiliście mi powinniście ponieść karę: na przykład 10 lat więzienia dla każdego pracownika magny każdego szczebla. To że mogę pisać chwilowo po 5-6 latach nie zmienia waszej winy w nic lepszego. Jesteście skrajnie podli, nawet naziści byli czasami mniej podli od ludzi pracujących w magnie. Jedynie upa dorównuje w mig waszym działaniom i podłościom. Ja nie wiem jak możecie wychowywać swoje dzieci - przecież to wyrosną banderowskie śmieci, ale takie gorsze, bo i tak oni was dojadą.

Ja
@saegpodpalony przez magnashell 21.12.2018 12:52

Chłopie lecz się na głowę. Jesteś totalnym psycholem, który nawet zdania po polsku nie umie sklecić.

saegpodpalony przez magnashell
@Ja 21.12.2018 20:27

Nie odpowiadałeś na pytania więc nie uzyskałeś prawa do stawiania zdań twierdzących. Sam byś wyleczył swoją głupotę.

saegpodpalony przez magnashell
@Ja 21.12.2018 20:27

Czterech dałnów nieświadomych własnej głupoty zadałnowało łapką w w głupotę.

Nikola
@saegpodpalony przez magnashell 21.12.2018 12:52

Podaj mi swoje dane osobowe .

YOUTH PSYCHIATRIC WARD
@saegpodpalony przez magnashell 21.12.2018 12:52

Słuchaj śmieciu zostaniesz przeniesiony do zakładu w GOSTYNINIE tam będziesz mógł leczyć swoje podwójne kalectwo a raczej brak jonder .

YOUTH PSYCHIATRIC WARD
@saegpodpalony przez magnashell 21.12.2018 12:52

Wiesz czym się różni rewolucjonista od szmaty że jest zawsze gotowy na atak a ty śmieciu teraz wyjadasz matce obiad . Wkrótce dam ci znać lepiej na mnie UWAŻAJ zniszczę cię pedofilu .

YOUTH PSYCHIATRIC WARD
@saegpodpalony przez magnashell 21.12.2018 12:52

Widzę że kolega jest za bardzo zajęty posuwaniem swego kalectwa w tym dniu . Lubisz porzrec co nie a kto ci ugotował może siostry Faustyny ?

saegpodpalony przez magnashell

Życzę wam magnańskie psy najgorszego na święta. Zgińcie, przepadnijcie, ponieście śmierci, u każdego członka rodziny. I mówcie najlepszego magnańskiej świętej monice tar...k, oraz tej osobie z którą chcę się przyjażnić. Sami pokazaliście, że pojęcie kultury jest wam super obce. W świetle braku przeprosin oraz rehabilitacji mojej osoby wydaje się to całkiem normalne i nie możecie mieć za to żadnych zastrzeżeń. Dobrze wiecie, że każda magnańska rodzina będzie płacić 10 pokoleń za moje cierpienie - odpowiedzialność zbiorowa, sami chcieliście.

saegpodpalony przez magnashell
Zweryfikowany użytkownik

8 lat kadra kierownicza magny (magnańskie psy) znęca się nad podwójnym kaleką, dzięki forum go work dobrze wiedzą dlaczego osoba, którą skazali chciała pracować w magnie! Ponieważ chciał poznać osobę, która dużo dla niego znaczy. I także dzięki tej osobie mam te wyroki. Jak ona z tym żyje, to wiem, ale nie mogę zrozumieć jak tak może. Bardzo zajadle broniliśście tej osoby (dodatkowy wkład magnańskiego ścierwa), robiąc jej straszną krzywdę, gdyż dzięki temu wciąż nie mam z nią kontaktu. Tak grała ta ukraińska monika (usunięte przez administratora) - wiedziała o tym, że potrzebuję kontaktu z tą osobą, ale wolała wsadzić mnie do więzienia, żeby oczyścić się z zarzutów. Dzięki tej podłej kobiecie dzisiaj żyje ta osoba z wiedzą, że dzięki niej podwójny kaleka dostał wyroki, niemiłosiernie cierpiał, i wciąż jest gnębiony psychicznie! taka jest kadrowa magny monika (usunięte przez administratora) ! zniszczyć kilka osób, ale posady i tak nie utrzymała!

Zenon

Seag gdyby normalni pracownicy mieli trochę więcej godności biurą by się uruciło,tymczasem już na rozmowach o pracę wykazują desperacje mówiąc o chęci pracy do emerytury buahahaha cóż za idiotyzm. Zero szacunku do samego siebie. Od razu pokazuje jaką jest (usunięte przez administratora) A ty masz pretensje do biur...

saegpodpalony przez magnashell
Zweryfikowany użytkownik
@Zenon 18.12.2018 11:16

Pewnie dostali odpowiednią pensyjkę to i by chcieli do emeryturki. Ja mam normalną pretensję od inteligencji bijącą! To że są ci.p.ami nie usprawiedliwia ich w żaden sposób. Powinieneś to wiedzieć, skoro odnosisz się do godności.

1234
@Zenon 18.12.2018 11:16

Zobaczymy ile osob z tego zostanie przeciez to praca tylko dla wybrancow

saeg

W biurach wiedzą bardzo dobrze kto to taki. Zaufali monice (usunięte przez administratora) więc zawierzyli jej swoje zbawienie - zawierzyli w prawdę, krtórą ona podała. Nie uznała swoich win, a przynajmniej zachowywała się tak jakby to nie miało zupełnie żadnego znaczenia. Zatem podpisali się jako świadkowie jej pozwu. Świadczą zatem nieprawdę swoim świadectwem, które doprowadziło do skazania mnie w warunkach urągających sprawiedliwości, rzetelności, faktowości, obyczajowości, prawu, inteligencji oraz intelektowi. Zatem widać co to za sprawa ! Wyroki z dopy, które usankcjonowało to żydowskie państwo i nie przyznaje się do winy Takie akcje wyprawiają wasi z biur,,, białe kołnierzyki z intelektem mopa.

saegpodpalony przez magnashell

Mógłbym sypać jak z rękawa, faktami tego jacy byliście wobec mnie podli. Jednak tyle powinno wystarczyć.

Ble

Tarasiukowej nie ma w magnie od kilku lat, nawet większość z tego forum nie wie kto to taki. Kolego daj już z tymi wpisami spokój bo nic to nie da.

saegpodpalony przez magnashell
@Ble 15.12.2018 22:45

Chciałbyś teraz wypaść przed czytającymi tak i udać, że się nic nie stało! A stało się bbbbbaaardzo dużo złego i wiele gnid powinno chować się w biurach ze wstydu z tego powodu, natomiast w katolickim świecie mają przegrane zbawienia dusz! Za poświadczenie fałszywego świadectwa przeciw bliżniemu swemu! Na produkcji także nie bywaliście lepsi! A kiedy zayebywaliście sprawy w stosunku co do mnie, to też byłem waszym kolegą ? nie uważam tak. Niech inni wiedzą, na przykład, że nikt nie przeprosił mnie chociażby za grożby śmierci i pobicia pod magną! A takich niuansów o was mam wiele!

saegpodpalony przez magnashell
@Ble 15.12.2018 22:45

W biurach wiedzą bardzo dobrze kto to taki. Zaufali monice (usunięte przez administratora) więc zawierzyli jej swoje zbawienie - zawierzyli w prawdę, krtórą ona podała. Nie uznała swoich win, a przynajmniej zachowywała się tak jakby to nie miało zupełnie żadnego znaczenia. Zatem podpisali się jako świadkowie jej pozwu. Świadczą zatem nieprawdę swoim świadectwem, które doprowadziło do skazania mnie w warunkach urągających sprawiedliwości, rzetelności, faktowości, obyczajowości, prawu, inteligencji oraz intelektowi. Zatem widać co to za sprawa ! Wyroki z dopy, które usankcjonowało to żydowskie państwo i nie przyznaje się do winy. Takie akcje wyprawiają wasi z biur,,, białe kołnierzyki z intelektem mopa.

saegpodpalony przez magnashell
Zweryfikowany użytkownik
@Ble 15.12.2018 22:45

Nie ma jej bo nikt nie chce pracować z osobą najniższego formatu. Trzeba dodać, że by nie zaciemniać sprawy. A gdzie sięchowają osoby o najniższym formacie ? Wśród takich samych osób - to oczywiste.

saeg

monika tarasiuk dała dwa wyroki podwójnemu kalece, za to, że powiedział prawdę o niej, że jest .... ale to wiecie kim jest... sąd to przeczytał, zatem lekko pisane o niej nie było. Pomyślmy tępacy wszyscy razem: zgodnie kolwa pomyślmy, jakże kolwa pomyślmy, że kolwa pomyślmy :P jaka osoba dostaje okoo 100 000 słów wyzwiskowych na forum publicznym i to o zasięgu światowym w najgorszym tonie ? I przez kilka tygodni udaje, że nic się nie stało ? ewidentnie chyba ona cos zrobiła ? no raczej! na pewno nie to, że odebrała mi kasę na karnet Korony Kielce oraz po dwa ręczniki na rok! na pewno miała więcej na rękach ta niby kobieta... nawet moją krew judajska facetka, żydówka

zixi

miejsce pracy dla niewymagajacych badz lizusów. zarobki nizsze niz w innych firmach z branzy. ogolna ocena to -3. Moje sugestie dla Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.: ludzie stanowia o firmie a nie słupki i wykresy Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: traktowac wszystkich ludzi tak samo - jak jest zapisane i swietym magnowskim dokumencie.

:P

Nie przejmujcie się jest nowy nabór pracowników ranstad na mikołaja wystawił ogłoszenie w sprawie pracy.

saegpodpalony przez magnashell
Zweryfikowany użytkownik
@:P 09.12.2018 12:16

A za ile dają tą pracę ?

Nikoś

Do saegpodpalony przez magnashell zachowujesz się jak dziecko, czyli : jeżeli nie dostaniesz tego co chcesz będziesz dręczył tak długo aż dostaniesz to czego chcesz. Mikołaj na pewno przyniesie ci rózgę, bo Mikołaj nie lubi niegrzecznych dzieci...

saegpodpalony przez magnashell
@Nikoś 05.12.2018 20:41

Przedstaw się magnański psie ! potem wypowiedz swoją szczekankę:P

saegpodpalony przez magnashell
@Nikoś 05.12.2018 20:41

Z magny nie dostanę nawet dużego ręcznika, które lubiłem dostawać tak jak dostawałem kiedyś :P Zatem magnsńki psie wypowiadasz się tak jakby ci kazano, albo sam chcesz błysnąć przed psią kadrą wyższą kierowniczą. zasługujesz na wpielol swoim zachowaniem, a prawdopodobnie jesteś jednym z zarządzających. to świadczy o magnie!

saegmagnashell

Ja nie wykażę swojej wierności dla nosicielki wyroków firmy magna. Znane z życia, kiedy to kadrowa magny monika t. pozbawiła wolności wyrokami dwa razy po 10 miesięcy podwójnego kalekę, ponieważ chciał się szmacić w magnie - to znaczy pracować, tam!! Ale w wyrokach napisano co innego!

saegpodpalony przez magnashell

Ja nie wykażę swojej wierności dla nosicielki wyroków firmy magna. Znane z życia, kiedy to kadrowa magny pozbawiła wyrokami dwa razy po 10 miesięcy podwójnego kalekę, ponieważ chciał się szmacić w magnie - to znaczy pracować, tam!! Ale w wyrokach napisano co innego!

jolo

saegpodpalony przez magnashell 03.12.2018 10:35 chłopie zamknij się już!!

saegpodpalony przez magnashell
Zweryfikowany użytkownik
@jolo 05.12.2018 10:48

zniesławiasz mnie i kłamiesz bo jesteś głupi i niedoinformowany -prawdopodobnie jesteś z kadry zarządzającej i chcesz się wykazać przed wyższymi od siebie. świadczy to nagannie o magnie.

Jezus

Ciekawe kto wykaże swą wierność do matki żywicielki Magny i przeczeka ten jakże trudny okres Bożo Narodzeniowy, by do niej powrócić po Nowym Roku narażając dobro swojej rodziny, każąc jej przez cały styczeń jeść tynk ze ściany...

abecede
@Jezus 01.12.2018 21:32

A może ty podpisując się imieniem Jezus zamienisz tynk w chleb i się podzielisz?

Jezus
@abecede 01.12.2018 22:19

dzieląc się pomnożę

Marija
@Jezus 01.12.2018 23:00

Decydując się na pracę tymczasową ,każdy wiedział co go czeka większość obecnie pracujących przez to przechodziła, takie dziś są czasy. Trzeba się z tym pogodzić i żyć dalej jedni lepiej inni gorzej.

Judasz
@Marija 02.12.2018 17:05

To szkoda, że nikt nie bierze tego pod uwagę w pracy. Tymczasowi często pracują ciężej, bo muszą się wykazać, żeby firma ich przejęła, przez rok nikt nie chce im dać urlopu, a o L4 mogą zapomnieć, bo od razu do zwolnienia i tak im podziękowali.

becia
@Judasz 02.12.2018 17:16

Tak jest nie tylko w Magnie. Niestety taka jest teraz rzeczywistość. Rzadko w której firmie mają jakiekolwiek poszanowanie dla pracownika a tym bardziej tymczasowego.

Tosia
@becia 02.12.2018 19:45

No bo są leasingowani. Ktoś powinien się wziąć za te agencje, bo skoro pracodawcą jest Ranstad to wnioski urlopowe powinny być kierowane do Ranstdu a nie do Magny. L4 Magnie się nie zanosi. A Ranstad reklamuje się, że 2 dni urlopu za miesiąc pracy. Tymczasem magna za żądanie daje tymczasowym po pół roku. Absurd. Co ma Magna do urlopu z Ranstadu...

saegpodpalony przez magnashell
@Marija 02.12.2018 17:05

Patrząc na warunki jakie mam dzisiaj umowa o szmacę oraz stawkę i porównując do magnashell warunki dla cieci z jakichś tymczasowych... no nie wiem.. przechodziłem to lata temu tutaj.. ale zawsze pojawi się jakiś zyeb typu piotr zawada. Nie polecam przechodzić na umowę o szmacę ! bo i tak zostaniesz wyebana - kiedyś za coś, bo ktoś inny jest zyebany to był w sumie zayeb, ponieważ to typ nie otwarty na rzeczy

ToTen
@Tosia 02.12.2018 21:37

Czytam i nie wierzę. Wy jesteście wyciągnięci z rzeczywistości. Teraz to pracownik jest panem na rynku pracy. Zgodzę się że o dobrą pracę jest ciężko i pod tym względem nie wiele się zmieniło ale taka praca i takie zarobki jak w magnie to jest pełno na rynku i dzisiaj wysyłasz CV, a jutro masz już telefon z pracą. Naprawdę Magna to jest jeden z najgorszych pracodawców na rynku i taka jest prawda czy komuś się to podoba czy nie.

Rolnik sam w dolinie
@ToTen 03.12.2018 21:32

Jak w magnie tak zle zapraszam do fico stawka 15.28 brutto. Premia duze zero bo agencji sie nie nalezy. Wczasy pod grusza przez agencje rowna sie Zero. Urlop na zadanie mozna spotkac sie z odmowa. Po 3 miesiacach 16zl brotto. Jest karta zywnosciowa ale jak jest urlop bezplatny bo nie ma akurat pracy to zostaja grosze.

saegpodpalony przez magnashell

niemal codziennie jakaś siksa z magny oraz z forum go work moderuje to podforum. Wynika stąd, jak bardzo potrzebują tej moderacji. W magnie musi się zatem pracować bardzo solidnie... łącznie z zachowaniami szkalującymi made in hunia żydopejska :P pali się rurociąg należący do magna shell od 8 lat

saegpodpalony przez magnashell

Wyroki należały do firmy magnashell !!!!!

eg
Zweryfikowany użytkownik

Przedmiotowe traktowanie pracowników niebieskich objawiające się między innymi tym, że kadrowa firmy monika (usunięte przez administratora) nie ma czasu na rozmowę z podwójnym kaleką, wówczas kiedy do niej przyszedł. Świstek z bramy magny, czyli od tych (usunięte przez administratora) z bramy powinienem udostępnić wielkiej orkiestrze świątecznej pomocy, na licytację: może monika (usunięte przez administratora) sobie odkupi dowód na swój życiowy intelektualny błąd ? Także przyszedłem do niej jakieś dwa dni po tym jak doniosła na policję o obelgach kierowanych w jej stronę - całkowicie słusznie. No to sobie pani blondyneczka jakaś taka z widzenia ją jeszcze kojarzę ale tylko w magnie bo tak wogóle nie, przyjęła moją osobę i prośbę o widzenie z moniką.. MOże nawet do niej doszła, bo na przykład chciała wywalić koleżankę z pracy - szefową moim kosztem, wszakże wróciła po kilku minutach i oznajmiła mi: że monika (usunięte przez administratora) nie przyjmuje nikogo z poza magny :) [oczywiście z uśmiechem - i już tępy ochroniarz brał się, żeby mnie wyrzucić - ledwo zebrałem myśli na tak haniebne zachowanie moniki bo to już dwa sępy stały nade mną żebym wypielalał a tu trzeba się zapiąć przecież i wogóle czapka rękawiczki szalik a ten stary buc - żebym go wiadomo, o na szybko - tak mi podziękowano - TA BLONDYNECZKA, jak mi się wydaje także świadkowa mojego wypielolenia z piotrem zawadą może mieć więcej między uszami niż mi się wydaje. reasumacja: zachowanie moniki (usunięte przez administratora) : nie przyjmuje nikogo z poza magny. Wiadomo, że to byłem ja gdyż się przedstawiłem, i wiadomo, że tylko ja mogłem ją nachodzić a sama dobrze wiedziała na kogo nadawała policji. Zatem kadrowa nie posiadała dwa razy 5 minut czyli czasu dwóch fajek dla kogoś kto był w potrzebie, no i czego ona była świadoma, problemie który mógł okazać się równoważnią jej bycia lub niebycia w firmie.... czyli była mocno przekonana o tym kim jest dla niej zwykły pracownik .... przeeedmiootem a nie pracownik gównem :( Z tego co wyczytałem to dzięki mojej akcji zyskaliście w magnie więcej przykrywek tego, że jest dobrze: ) ale nie jest dobrze. bo byłem oczywiście ..... przedmiotem :( Mam nadzieję, że teraz nikt z magny nie przyjmuje moniki (usunięte przez administratora) chociaż znając wasze kłamstwa, to ona wciąż tam pracuje :P Współczuję tym, którzy mają kontakty koleżeńskie z moniką, nawet jeżeli nie macie do niej teraz zastrzeżeń, to i tak to co zrobiła, wskazuje na to, że kolegowanie się z kimś takim to skandal dla was. Nawet poza magną.

Magda
Zweryfikowany użytkownik

Ile zarabiacie - pracownicy z kilkuletnim stażem ?

aaaaaa

dzisiaj kolejna rozmowa o premię świąteczną oraz podwyżki co uda się oczywiście nic szczególnego bo nasze związki tylko potrafią chodzić po liniach i bełkotać coś oraz na palarni ale nic nie potrafią działać a naiwne osoby w nie wierzą - nie mam dzieci ale szkoda mi tych co mają dostaną bony podobno po 80 zł na dziecko co można kupić dziecku za 80 zł jaki prezent na mikołaja czy gwiazdkę ? podwyżka pewnie ochłapy jak co roku a związki będą mówiły walczyliśmy h..ja walczyliście jesteście przeciwieństwem związków a istniejecie tylko dlatego że dobrze kit wciskacie bo kryzys bo nowe projekty pragnę powrotu Antonio dlaczego bo te układy które są będą srały ze strachu

Beata
@aaaaaa 16.11.2018 09:17

To co mamy Kochać kordynatorow i olac zwiazki ? Mam nadzieję ze nie weźmiesz tego co wyciagną. Honorowo jest powiedzieć nie skoro tak piszesz. A może sam się zaprezentujesz przed Dyrekcją jestem bardzo ciekawa ile dostaniesz miernoto. Pali Ci się koło tyłka bo idzie eos.

aaaaaa
@Beata 16.11.2018 16:03

nie napisałem że masz ich kochać zrozum cała wypowiedź ale to chyba za wysoki poziom dla Ciebie , kwestia eos same negatywne odpowiedzi z mojej strony będą , hmm honorowy mam być i nie przyjąć premii w zeszłym roku ile dostaliśmy a w tym ile ?i nie jestem koordynatorem - napisałem prawdę a ty jej nie rozumiesz bo masz klapki na oczach jesteś jedną z tych co całkowicie wierzą w bzdety związków - walka o podwyżki premia i i i i wielkie nic tylko gadają a co robią z tym by doceniać w zakładzie ludzi którzy wiele lat pracują pozwolili zabrać jubilaty wiec sorry ale związki my to mamy tylko z nazwy nic więcej

Anonymous
@aaaaaa 16.11.2018 09:17

Sadze że im większy detal tym większe poczucie wartości co wyjaśniało by dlaczego likwidują podnośniki. Przekornie na zamkach przekonają się ile trzeba cierpliwości i pokory, żeby złożyć takie (usunięte przez administratora)

El
@Anonymous 16.11.2018 19:36

Zapraszam na podnośniki, bo od niejednej osoby którą przenieśli z zamków słyszałem że na zamkach robota lajtowa w porównaniu z podnosnikiem i do tego trzeba się nabiegac, więc nie gadaj farmazonow

fuck you
@El 16.11.2018 19:49

Brazylia. Mówi ci to coś?

blee
@aaaaaa 16.11.2018 09:17

Gdyby nie związki to wcale by premii nie dali. Albo daliby marne 100 zł dla świętego spokoju. Więc nie pisz farmazonów, że związki nic nie robią. Wszyscy by wszystko od związków chcieli. Ale zapisać się i wspierać ich to już nie ma kto.

aaaaaa
@blee 16.11.2018 23:24

kogo mam wspierać tego co chodzi po hali jak boss a drugie co kit wciska a jak mu zadaje pytania na palarni to spier... la bo nie umie odpowiedzieć

jolo
@aaaaaa 16.11.2018 23:37

Są jeszcze drugie związki na zakładzie. I skończ już narzekać na związki bo tak krzyczycie, że wam źle i związki nic nie robią. Bez wsparcia ludzi (usunięte przez administratora) zrobią. Był ostatnio spór zbiorowy? Był. A jak zbliżała się opcja strajku toście pochowali ogony pod siebie ci co najwięcej krzyczą tutaj. Podobna sytuacja była w Bitronie, ale tam ludzie się postawili, zastrajkowali i wygrali. A wy jedynie potraficie narzekać i obrzucać innych błotem. Razem do kupy nie potraficie się zebrać i walczyć ze związkami o swoje. Najlepiej to potraficie gnoić siebie na wzajem, stwarzając atmosferę godną pożałowania. Zamiast pomagać jeden drugiemu. To nie tylko dzięki Dyrekcji (usunięte przez administratora) macie ale w głównej mierze dzięki sobie.

Paweł
@aaaaaa 16.11.2018 23:37

Moze nie chce nikt z Tobą gadać. Wszyscy związkowcy dostają info na bieżąco . Jest 9 osób z komisji którzy wiedzą wszystko. Ja dostałem wczoraj sms jaka jest propozycja od naszej Dyrekcji tak ze wiem. Dawaj chłopie sam do Dyrektora i nie wylewaj żali ze Cię olewają.

Paweł
@Paweł 17.11.2018 10:43

Dokładnie jak idę do Zwiazkowca to chłop wszystko zalatwi. Dzięki niemu dostałem odszkodowanie za wypadek gdzie Bhp chciało zamieść sprawę pod dywan.Co jak co ale gość każdemu pomaga więc nie obrażaj ludzi.

Rolka
@aaaaaa 16.11.2018 09:17

A co ty teraz chcesz podwyżkę, jak miał być strajk to większość ogon podwineła ze strachu,to więc macie to na co zasługujecie.Teraz by się chciało na łakocie,dyrdymałki itp.Dostaniecie po Śwince skarbonce bo oszczędnością i pracą ludzie się bogatą i tego się teraz trzymajcie.

Smutny
@El 16.11.2018 19:49

Looo niejedna osoba na zamkach ma zepsute biodro, zastrzyki z blokad, i nadgarstki wykrojone i barki przewlekle chore, laski w szatni smarują się końskimi masciami ale jak je kto zapyta to zdrowe oczywiście bo się boją że zużyty towar wywalą, a praca czy to podnośnik czy zamek zależy od tego ile kto robi i jak długo robi

Lila
@aaaaaa 16.11.2018 09:17

Już wiem, żeby pracy starczyło do stycznia można by robić mniej na każdej linii, iść z propozycją do biurowych, może się zgodzą, dla dobra zakładu i pracownika..

Ziuta
@Rolka 17.11.2018 14:52

Sory ale tuż przed strajkiem to związkowcy chodzili po liniach i go odradzali, że to będą bezpłatne godziny a nawet dni i że mogą przenieść zakład do Rumunii. A z naszej strony to wyglądało tak że najpierw namawiali do strajku potem było spotkanie z dyrekcją i nagle zmiana stanowiska .Wniosek nasuwa się jeden dostali w łapę i tyle kwestia tylko za ile się sprzedali a teraz będą gadać żeby się zjednoczyć ...No już lecę

jolo
@Ziuta 19.11.2018 18:30

Żaden ze związkowców takich rzeczy nie opowiadał. To były tchórzliwe domniemania tych, którzy bali się strajkować

Kardio
@Ziuta 19.11.2018 18:30

Nie szkaluj ludzi bo to jest powazne . Chyba zdajesz sobie sprawę ze można to zgłosić i łatwo Cię namierzyć? Jeśli nie masz dowodów to raczej nie wyskauj z takimi teoriami. Jeśli masz to pierwszy pójdę z Tobą do prokuratury.

Kolo

Prawda jest taka odkąd jest ten drugi to jest lepiej. Pamiętam jak było 5-8 lat temu 20 groszy i do domu. Ja tam chlopu ufam nigdy mnie nie zawiodl i przynajmniej umie rozmawiać.

Gaweł
@aaaaaa 16.11.2018 09:17

No jak tam weźmiesz te ochlapy ?

Zen
@Gaweł 23.11.2018 15:33

Właśnie teraz to już 1 złoty nie śmierdzi? Mam nadzieję że nie przyjmiesz tej podwyżki skoro jesteś przeciw tym co walczą. To jak będzie?

ss
@Zen 23.11.2018 23:34

to według ciebie zasługujesz na marną złotówkę podwyżki wow ale zawalczyli nasi związkowcy mega kozacy

Grażyna
@ss 24.11.2018 22:11

Zasługuje na więcej ale pokaż choć jedną osobę która przyniosła większą podwyżkę. I dla tego się cieszę że ją mam. Jeżeli jest to dla Ciebie i innych marne porostu jej nie bierz a ja ją z chęcią wezmę. Więc dla mnie zz są skuteczne.

jolo
@ss 24.11.2018 22:11

oni przynajmniej coś dla nas robię w przeciwieństwie do ciebie. Kozak w necie picza w świecie

Fest
@ss 24.11.2018 22:11

Ha z tego co wiem to problem się sam rozwiąże. Od nowego roku ZZ maja tylko dbać o swoich a reszta niech się martwi sama o siebie. No i będzie każdy zadowolony.

blee
@ss 24.11.2018 22:11

Proponuję iść samemu i walczyć zamiast na związki narzekać. Zobaczymy jaki wtedy z ciebie będzie kozak. Najmądrzejsi ci co nic nie robią tylko najwięcej mają do powiedzenia.

Kaz
@Fest 25.11.2018 10:49

I bardzo dobrze. Zobaczymy jak sami będziecie dbać o swoje interesy. Proponuję już zbierać pieniądze na adwokatów. Hahaha

tul
Zweryfikowany użytkownik

Przedmiotowe traktowanie pracowników niebieskich objawiające się między innymi tym, że kadrowa firmy monika (usunięte przez administratora) nie ma czasu na rozmowę z podwójnym kaleką, wówczas kiedy do niej przyszedł. Świstek z bramy magny, czyli od tych (usunięte przez administratora) z bramy powinienem udostępnić wielkiej orkiestrze świątecznej pomocy, na licytację: może monika (usunięte przez administratora) sobie odkupi dowód na swój życiowy intelektualny błąd ? Także przyszedłem do niej jakieś dwa dni po tym jak doniosła na policję o obelgach kierowanych w jej stronę - całkowicie słusznie. No to sobie pani blondyneczka jakaś taka z widzenia ją jeszcze kojarzę ale tylko w magnie bo tak wogóle nie, przyjęła moją osobę i prośbę o widzenie z moniką.. MOże nawet do niej doszła, bo na przykład chciała wywalić koleżankę z pracy - szefową moim kosztem, wszakże wróciła po kilku minutach i oznajmiła mi: że monika (usunięte przez administratora) nie przyjmuje nikogo z poza magny :) [oczywiście z uśmiechem - i już tępy ochroniarz brał się, żeby mnie wyrzucić - ledwo zebrałem myśli na tak haniebne zachowanie moniki bo to już dwa sępy stały nade mną żebym wypielalał a tu trzeba się zapiąć przecież i wogóle czapka rękawiczki szalik a ten stary buc - żebym go wiadomo, o na szybko - tak mi podziękowano - TA BLONDYNECZKA, jak mi się wydaje także świadkowa mojego wypielolenia z piotrem zawadą może mieć więcej między uszami niż mi się wydaje. reasumacja: zachowanie moniki (usunięte przez administratora) : nie przyjmuje nikogo z poza magny. Wiadomo, że to byłem ja gdyż się przedstawiłem, i wiadomo, że tylko ja mogłem ją nachodzić a sama dobrze wiedziała na kogo nadawała policji. Zatem kadrowa nie posiadała dwa razy 5 minut czyli czasu dwóch fajek dla kogoś kto był w potrzebie, no i czego ona była świadoma, problemie który mógł okazać się równoważnią jej bycia lub niebycia w firmie.... czyli była mocno przekonana o tym kim jest dla niej zwykły pracownik .... przeeedmiootem a nie pracownik gównem :( Z tego co wyczytałem to dzięki mojej akcji zyskaliście w magnie więcej przykrywek tego, że jest dobrze: ) ale nie jest dobrze. bo byłem oczywiście ..... przedmiotem :( Mam nadzieję, że teraz nikt z magny nie przyjmuje moniki (usunięte przez administratora) chociaż znając wasze kłamstwa, to ona wciąż tam pracuje :P Współczuję tym, którzy mają kontakty koleżeńskie z moniką, nawet jeżeli nie macie do niej teraz zastrzeżeń, to i tak to co zrobiła, wskazuje na to, że kolegowanie się z kimś takim to skandal dla was. Nawet poza magną.

rh
Zweryfikowany użytkownik

Przedmiotowe traktowanie pracowników niebieskich objawiające się między innymi tym, że kadrowa firmy monika (usunięte przez administratora) nie ma czasu na rozmowę z podwójnym kaleką, wówczas kiedy do niej przyszedł. Świstek z bramy magny, czyli od tych (usunięte przez administratora) z bramy powinienem udostępnić wielkiej orkiestrze świątecznej pomocy, na licytację: może monika (usunięte przez administratora) sobie odkupi dowód na swój życiowy intelektualny błąd ? Także przyszedłem do niej jakieś dwa dni po tym jak doniosła na policję o obelgach kierowanych w jej stronę - całkowicie słusznie. No to sobie pani blondyneczka jakaś taka z widzenia ją jeszcze kojarzę ale tylko w magnie bo tak wogóle nie, przyjęła moją osobę i prośbę o widzenie z moniką.. MOże nawet do niej doszła, bo na przykład chciała wywalić koleżankę z pracy - szefową moim kosztem, wszakże wróciła po kilku minutach i oznajmiła mi: że monika (usunięte przez administratora) nie przyjmuje nikogo z poza magny :) [oczywiście z uśmiechem - i już tępy ochroniarz brał się, żeby mnie wyrzucić - ledwo zebrałem myśli na tak haniebne zachowanie moniki bo to już dwa sępy stały nade mną żebym wypielalał a tu trzeba się zapiąć przecież i wogóle czapka rękawiczki szalik a ten stary buc - żebym go wiadomo, o na szybko - tak mi podziękowano - TA BLONDYNECZKA, jak mi się wydaje także świadkowa mojego wypielolenia z piotrem zawadą może mieć więcej między uszami niż mi się wydaje. reasumacja: zachowanie moniki (usunięte przez administratora) : nie przyjmuje nikogo z poza magny. Wiadomo, że to byłem ja gdyż się przedstawiłem, i wiadomo, że tylko ja mogłem ją nachodzić a sama dobrze wiedziała na kogo nadawała policji. Zatem kadrowa nie posiadała dwa razy 5 minut czyli czasu dwóch fajek dla kogoś kto był w potrzebie, no i czego ona była świadoma, problemie który mógł okazać się równoważnią jej bycia lub niebycia w firmie.... czyli była mocno przekonana o tym kim jest dla niej zwykły pracownik .... przeeedmiootem a nie pracownik gównem :( Z tego co wyczytałem to dzięki mojej akcji zyskaliście w magnie więcej przykrywek tego, że jest dobrze: ) ale nie jest dobrze. bo byłem oczywiście ..... przedmiotem :( Mam nadzieję, że teraz nikt z magny nie przyjmuje moniki (usunięte przez administratora) chociaż znając wasze kłamstwa, to ona wciąż tam pracuje :P Współczuję tym, którzy mają kontakty koleżeńskie z moniką, nawet jeżeli nie macie do niej teraz zastrzeżeń, to i tak to co zrobiła, wskazuje na to, że kolegowanie się z kimś takim to skandal dla was. Nawet poza magną.

Kacha

No i jednak zwiazki wytargaly 1 zeta do stawki. Nie liczyłam na tyle. Chłopy tak trzymać.

saeg
Zweryfikowany użytkownik

Mam nadzieję, że teraz nikt z magny nie przyjmuje moniki (usunięte przez administratora) chociaż znając wasze kłamstwa, to ona wciąż tam pracuje :P Współczuję tym, którzy mają kontakty koleżeńskie z moniką, nawet jeżeli nie macie do niej teraz zastrzeżeń, to i tak to co zrobiła, wskazuje na to, że kolegowanie się z kimś takim to skandal dla was. Nawet poza magną.

saeg
Zweryfikowany użytkownik

Przedmiotowe traktowanie pracowników niebieskich objawiające się między innymi tym, że kadrowa firmy monika (usunięte przez administratora) nie ma czasu na rozmowę z podwójnym kaleką, wówczas kiedy do niej przyszedł. Świstek z bramy magny, czyli od tych (usunięte przez administratora) z bramy powinienem udostępnić wielkiej orkiestrze świątecznej pomocy, na licytację: może monika (usunięte przez administratora) sobie odkupi dowód na swój życiowy intelektualny błąd ? Także przyszedłem do niej jakieś dwa dni po tym jak doniosła na policję o obelgach kierowanych w jej stronę - całkowicie słusznie. No to sobie pani blondyneczka jakaś taka z widzenia ją jeszcze kojarzę ale tylko w magnie bo tak wogóle nie, przyjęła moją osobę i prośbę o widzenie z moniką.. MOże nawet do niej doszła, bo na przykład chciała wywalić koleżankę z pracy - szefową moim kosztem, wszakże wróciła po kilku minutach i oznajmiła mi: że monika (usunięte przez administratora) nie przyjmuje nikogo z poza magny :) [oczywiście z uśmiechem - i już tępy ochroniarz brał się, żeby mnie wyrzucić - ledwo zebrałem myśli na tak haniebne zachowanie moniki bo to już dwa sępy stały nade mną żebym wypielalał a tu trzeba się zapiąć przecież i wogóle czapka rękawiczki szalik a ten stary buc - żebym go wiadomo, o na szybko - tak mi podziękowano - TA BLONDYNECZKA, jak mi się wydaje także świadkowa mojego wypielolenia z piotrem zawadą może mieć więcej między uszami niż mi się wydaje. reasumacja: zachowanie moniki (usunięte przez administratora) : nie przyjmuje nikogo z poza magny. Wiadomo, że to byłem ja gdyż się przedstawiłem, i wiadomo, że tylko ja mogłem ją nachodzić a sama dobrze wiedziała na kogo nadawała policji. Zatem kadrowa nie posiadała dwa razy 5 minut czyli czasu dwóch fajek dla kogoś kto był w potrzebie, no i czego ona była świadoma, problemie który mógł okazać się równoważnią jej bycia lub niebycia w firmie.... czyli była mocno przekonana o tym kim jest dla niej zwykły pracownik .... przeeedmiootem a nie pracownik gównem :( Z tego co wyczytałem to dzięki mojej akcji zyskaliście w magnie więcej przykrywek tego, że jest dobrze: ) ale nie jest dobrze. bo byłem oczywiście ..... przedmiotem :(

Darek

A co sądzicie o liderach na liniach? W porządku?

jedi
@Darek 19.11.2018 08:13

Najlepsi liderzy z podnośników:Patrycja,Rafał z manualną,Łukasz z elekt,WojtekiRafał z Brazylii,Grześ z Iveco, Najgorsi do odstrzału:Grażyna z pandy i Przemek z elekt.Reszta spoko.Takie jest moje zdanie.

toby
@jedi 19.11.2018 15:29

No i wszystko jasne czytaj liderzy u których musi się pracować i nie ma czasu (usunięte przez administratora) w stołek są źli. Bardzo jasny komunikat i ten kto pracuje na podnośnikach wie dokładnie o co chodzi. Ludzie to nie targowisko a praca. Obrzucacie się błotem jeden z drugim na wzajem ale nie widzicie tempoki że zakład i jego polityka was (usunięte przez administratora) Dali by wam normalną podwyżkę i nagle związki, liderzy,koordynatorzy byli by super. Typowe zachowanie szarej masy. Dziękuje bogu że szybciej zmieniłem prace i nie muszę w tym już uczestniczyć. Pozdrawiam zwłaszcza ludzi z podnośników

Dzordz
@jedi 19.11.2018 15:29

A zamki?

zetka
@Dzordz 21.11.2018 09:26

A na zamkach też jest paru fajnych liderów, którzy już lata pracują w Magnie i wiedzą jak jest. Potrafią być w porządku. I wcale nie chodzi o to, że nie trzeba nic u nich robić. I że można się obijać. Ale są też karierowicze i włazidupy jak Kaczor. Który nie ma w ogóle pojęcia o robocie na zamkach. A dostał się na lidera przez przypadek bo akurat była luka. Starych wysłużonych pracowników podpieprza do koordynatorów. Mimo, że starają się jak mogą. A nie zastanowi się dlaczego tak jest, że nie dają rady tam gdzie są.

Dzordz
@zetka 21.11.2018 16:15

Który to?

Jan
@Dzordz 21.11.2018 20:11

A taki z czerwonym dziobem

Dzordz
@Jan 22.11.2018 12:43

A ten wysoki, szczupły bardzo? Krótkie włosy. Chyba nowy.

Zostaw opinię o Magna Automotive (Poland) sp .z o.o. - Dąbrowa Górnicza

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Automotive (Poland) sp .z o.o.