Teleplan Polska
2 714 6 1

Opinie o Teleplan Polska

Szukający pracy

Dostałem ofertę pracy na magazynie. Jak usłyszałem ze mi, magazynierowi z doświadczeniem i uprawnieniami na wszystkie wózki proponują w tej firemce 2200 brutto, to o mało ze śmiechu nie pękłem na rozmowie w agencji . Powodzenia w dalszym szukaniu jeleni. Nie pozdrawiam i nie polecam.

Adrian
@Szukający pracy 18.10.2018 11:12

@Szukający pracy, rozumiem, że poczułeś się rozczarowany, ale czy mógłbyś napisać jak przebiegała rozmowa o pracę? O co Cię pytali i jakich kwalifikacji wymagali? Takie informacje bardzo przydadzą się osobom szykującym się na rozmowę kwalifikacyjną. Ja też znalazłem ogłoszenie rekrutacyjne dla pracowników serwisu i magazynu. Oferują przeszkolenie niezbędne do podjęcia zatrudnienia, możliwość rozwoju i przyjemną atmosferę.

Jason
@Adrian 18.10.2018 16:39

Jaka atmosferę? Przyjemna? ZAPOMNIJ. Ciągle pretensje, podpier, codziennie robienie czegoś innego itd. Żadnych szkoleń i żadnej możliwości awansu chyba że jesteś w bliskim kontakcie z osobami na wyższych stanowiskach. Zero socjalu nie licząc 5 zł. do czegoś co nazywają jedzeniem serwowanym w brudnej stołówce. ODRADZAM PRACY W TEJ FIRMIE.

Pracownik magazynu
@Szukający pracy 18.10.2018 11:12

Takie są niestety realia tej firmy. Zarobki są różne jeden zarabia 2300 brutto i jest zatrudniony przez agencje a inny zarabia 2700 i jest zatrudniony przez teleplan a robią dokładnie taka sama robotę. Nikogo tez nie obchodzą jakieś uprawnienia na wózki bo jak się coś niepodoba to do widzenia i jutro znajda kogoś kto przyjdzie z uprawnieniami i będzie robił na wózku praktycznie za najznizsza krajowa albo dziewczyny na rejestracji na magazynie dźwigając niekiedy ciężkie kartony ze sprzętem zarabiają mniej niż ktoś kto siedzi na serwisie i odkręca śrubki z dekoderów. Niestety kierownictwo magazynu ma gdzieś te różnice w zarobkach bo wyznają zasadę ze jak się coś nie podoba to nara bo na twoje miejsce jutro agencja przyśle następnych ludzi

Były lider
@Pracownik magazynu 21.10.2018 15:05

To jest jednak wina ludzi W ludziach siła Jakoś ja jak tam pracowałem i byłem Liderem nie miałem problemu z wywalczeniem podwyżki dla ludzi z mojej lini. Czasy monitorów HP i Della kiedy premi więcej można było wypracować niż wypłaty już tam nie wroca Nie ma tam ludzi którzy potrafiliby się postawić Kierownikowi operacyjnemu A tak między nami nadal Mariusz jest operacyjnym zwany TOFIKEM

Żenada
@Adrian 18.10.2018 16:39

Adrian ty jesteś pracownikiem gowork, że takie brednie wypisujesz? A z czego koleś ma być zadowolony że w tej nędznej firmie kandydatowi z uprawnieniami i doświadczeniem proponują najniższą krajową, to jest żałosne, oni nie mają wstydu.

Jaszczomb
@Szukający pracy 18.10.2018 11:12

Płacą 2200 brutto a wymagania jakby człowiek tam pensje kierowniczą miał.

123
@Jaszczomb 11.01.2019 08:05

Każdy ma prawo wyboru. Jak się nie podoba to zawsze można zmienić pracę. Najłatwiej jest krytykować.

Unnamed

Pani D z WD liderka jest najseksowniejsza liderka w całym teleplanie :D

Gut gut
@Unnamed 15.01.2019 10:38

Szkoda że inteligencja nie grzeszy :(

Unnamed

Pani D z WD liderka jest najseksowniejsza liderka w całym teleplanie :D

Zeus

Ludzie po co piszecie takie bzdury nie podoba się zmień pracę ,nikt Was tu na siłę nie trzyma ...pracy jest pełno tylko żebyście w gorsze (usunięte przez administratora) nie weszli !!!

Brzdęk
@Zeus 12.01.2019 11:25

Kolo w gorsze g... już nie trafi bo teleplan to już jest najgorsze g... sam się o tym przekonałem, już na szczęście mnie tam nie ma, teraz pracuje w Normalnej firmie

Zeus
@Brzdęk 12.01.2019 14:11

To mało wiesz o rynku pracy ...

No proste!
@Zeus 12.01.2019 11:25

Z tego co piszesz, wywnioskować można tylko, że dopadła Ciebie HIPOTERMIA!...

fuj
@Zeus 12.01.2019 11:25

jest tak zaje...fajnie że nawet już Polacy nie chcą tu pracować, jeszcze trochę i będą mniejszością spośród wszystkich zatrudnionych xDD

Zeus
@fuj 13.01.2019 14:07

Nie podoba się zmień pracę...proste

Zeus
@fuj 13.01.2019 14:07

No to zapraszam na system 4 brygadowy. To jest jazda bez trzymanki dopiero za 1800 netto ????

No proste!
@Zeus 13.01.2019 15:46

A kto komu każe iść gdzieś na system 4 brygadowy?! To ma być niby porównanie, jakie to ekskluzywne są warunki pracy w Teleplanie?... Pracy jest pełno w Bydgoszczy i to w normalnym systemie, na godnych warunkach i za dobre pieniądze - wystarczy ruszyć tyłek i poszukać. Ale masz rację, nikt nikomu nie każe siedzieć w tej firmie, wszystkim się nie podoba, więc każdy się zwalnia stąd jeden po drugim, a Ty sobie tutaj siedź i w podskokach wykonuj kolejne głupie polecenia kierowników.

Pr!b!

Gorzej niż w więzieniu, jak wejdziesz na 8h to ani okien, zero kontaktu ze światem zewnętrznym, poza 25 min przerwy zero jedzenia, napić się można jedynie kranówki, no i wyjście w godzinach pracy poza serwis jedynie (czyli np do szatni ) za zgodą twojego przełożonego, którzy wbrew pozorom nie są wcale tacy chętni żeby dawać zgody i to wszystko za 1700 zł netto. Masakra !

fuj
@Pr!b! 12.01.2019 14:30

i do tego trująca ludzi stołówka xD

Ciosnek

Co tam u rudego lidera z Pace ? Ogarnął się trochę czy nadal uważa się z człowieka który tam dużp może a tak na prawdę g..o może. Sam się o tym przekonałem i uważajcie na niego bo to fałszywa żmija !

Kaszanka
@Ciosnek 28.12.2018 19:18

Noo nadal jest strasznym włazidupem kierownictwu! No ale musi bo wie, że posada lidera trafiła mu się jak ślepej kurze ziarno a tak naprawdę się tam nienadaje z resztą jak polowa wszystkich liderów którzy są z pierwszej lepszej łapanki i nie mają pojęcia o zarządzaniu ludźmi.

Fineco
@Kaszanka 29.12.2018 05:25

Niestety trzęsie portkami przy kierownictwie, kto mu nie pasuje, nawet z powodu własnego przekonania albo wyrzuca ludzi z pracy, albo ich przenosi na działy, gdzie nikt nie chce trafić. Wszystko oczywiście pod przykrywką: „decyzji kierownictwa”, ale każdy z poziomem inteligencji minimalnie wyższym niż szympans, wie jak to w rzeczywistości jest. Uśmiecha się w twarz, a za plecami kombinuje i obgaduje. Na szczęście nie trafiłem tam, jednak opinie WIELU ludzi raczej nie są bezpodstawne, tylko coś faktycznie jest na rzeczy.

Ronald Mcdonald
@Fineco 04.01.2019 17:26

Na linię z nim i tak samo postępować to się nauczy szacunku !

Polecial

Co z kierownikiem P? Podobno polecial?

Pjoter
@Polecial 05.01.2019 09:18

Tak poleciał. Na Malediwy.

szkodasłow

Co Rudzielcu zabolała prawda o t tobie i tak z wd cię załatwimy

??
@szkodasłow 29.12.2018 14:29

Z Wd z Pace ?

Dobrakończę

Dzień dobry! Czy nie jest wam wstyd? Na którejś rozmowie kwalifikacyjnej z rzędu w innych firmach dowiaduje się, że Fama o Teleplanie niesie się po całej Bydgoszczy! Trzeba wtedy świecić oczami na rozmowie...Taka sytuacja jest poniżajaca dla pracownika! Nadeszły czasy, że wstyd się przyznać na rozmowie kwalifikacyjnej, że pracowało się w Teleplanie... Jak dobrze, że dłużej nie muszę w tym uczestniczyć i marnować mojego czasu! Pozdro..

DNOOOOOOOOOOO!!!!
@Dobrakończę 20.12.2018 12:04

Teleplan to (usunięte przez administratora)!!!!

Anon
@Dobrakończę 20.12.2018 12:04

Hahaha, potwierdzam! Zmieniając pracę rok temu, mój kierownik śmiał się z tego, że pracowałem w Teleplanie i przez jakiś miesiąc przy różnych sytuacjach jak np. przyniosłem sobie głośnik i odpalałem na maxa czy siedziałem z kawą przy maszynie dogryzał mi tekstami typu "W Teleplanie pewno nie było takich wygód? Chociaż iść się wysikać mogłeś normalnie?"

Grinch
@Anon 22.12.2018 13:02

U mnie w zakładzie jest to samo. Przy stanowisku słuchając muzyki, przeglądając internet, popijając kawą poranną i zajadając ciastkiem, śmiali się, że poznaje nowe życie poza Teleplanem. Każdy wie, że Teleplan to firma rodzinna, rządzona nieudolnie, stosująca wprost mówiąc: mobbing. Tutaj pozdrawiam w szczególności Marka C. oraz Piotra P. Kusi mnie czasami zepsuć święta tym wszystkim osobom które tak pięknie się o mnie w tej firmie troszczyli. Ale musieliby się chyba spakować z całą firmą do Rumunii. Albo afryki, wraz z ich lewymi interesami ;)

Kolo
@Dobrakończę 20.12.2018 12:04

Ja też przy każdej okazji przypominam że w teleplanie nic nie było i każdy się patrzy na mnie z politowaniem. (usunięte przez administratora)Niewstyd wam że pracujecie w teleplanie?

Anon
@Kolo 23.12.2018 19:19

Cóż, jak pracowałem w Tele, pamiętam, że i ludzie sobie sami robili pod górkę. Ile to się nasłuchałem 'ambitnych' kiedy plotkowali, że ktoś 'za długo pije wodę' albo 'za często chodzi do kibla'. Zwracanie uwagi na to liderowi to była norma... Nie zapomnę także chwil, kiedy lider prosił kogoś o zmianę stanowiska (czyt. z czyszczenia modemu szmatką na pakowanie do kartonu) była odpowiedź: "ale ja nie mam kompetencji/szkoleń". No cóż... To daje dużo do zrozumienia z jakimi ludźmi ma się tam do czynienia - choć nie powiem, bywały i zgrane ekipy gdzie przychodziło się do pracy może nie z uśmiechem, ale bez myśli aby te 8 godzin w końcu minęły. Ale to stare czasy, kiedy jeszcze nie było tyle linii, liderów, kierowników a spotkania przy wodopoju na kawę były normą ;)

Rarytas
@Grinch 23.12.2018 17:54

To napisz gdzie takie rarytasy w tych czasach:-)

szkoda słow

Skąd tyle asfaltu wziąć żeby takie dziury załatać i barwnik na rudy.

szkoda słow
@szkoda słow 28.12.2018 22:58

Dobranoc RUDY BUNTOWNIKU I KIEROWNIKU

szkoda słow

A jak tam lider (usunięte przez administratora)z WD dostał szpachlówkę na swoje dziury na twarzy pod choinkę.

szkoda słow
@szkoda słow 28.12.2018 22:37

Widziałem łatanie dziur na Fordońskiej tylko nie wiem czy ten tir tyle będzie miał towaru ta tą prostacką twarz.

Annie

.Wszystko dzięki temu wspaniałemu człowiekowi, zwanemu dr Agbazarą, wspaniałemu czaru rzucającemu we mnie radość, pomagając mi przywrócić mego kochanka, który zerwał ze mną Cztery miesiące temu, ale teraz ze mną przy pomocy dr Agbazary, wielkiego zaklęcia miłosnego odlewnik. Wszystkim dzięki niemu możesz również skontaktować się z nim o pomoc, jeśli potrzebujesz go w czasach kłopotów poprzez: ( agbazara @ gmail . com ) możesz również Whatsapp na ten numer ( +234 810 410 2662 ).

zakochany

Asiu z wysyłek wd w końcu mogę zobaczyć twoje obcisłe leginsy jaka pupcia szok kocham cię.

Perwers
@zakochany 15.11.2018 11:57

Serio? Przecież ona z przodu płaska i z tylu płaska

Madzia gesler

No jak klamka od ...

Magazyniarz
@zakochany 15.11.2018 11:57

Najlepszy tylek to ma taka jedna z wd wysoka na rejestracji pracuje ohhhh lubie kiedy ubierze legginsy

Stołówka

Jak tam wam smakowały wczoraj desery serwowane z robakami? xDD

Pracownik Teleplan
@Stołówka 20.12.2018 04:32

Banda (usunięte przez administratora), szczegolnie te paniusie z WD ...Zal...

Urlop świąteczny

No jak sympatycznie, jeszcze jutro i piątek i urlop do pracy dopiero 7 stycznia. A wy drodzy teleplanowcy u jak tam, nadal trzeba się prosić o choćby jeden dzień urlopu? Patologia. Teleplan kurde jakie to jest dno.

xnx
@Urlop świąteczny 19.12.2018 08:58

No proszę. Również w innej firmie w której teraz pracuję mam wolne, do 3ciego stycznia, ale tylko dlatego że wole odłożyć resztę na wakacje, żeby dostać „wczasy pod gruszą”. A Wy Teleferdki dalej kombinujecie z lewym chorobowym? Ups... Ta firma to dno

JUNGHEINRICH

a co sadzicie o tych glabach z wysylek i ranerach na magazynie???????? ogarnieci ludzie??

Pracownik
@JUNGHEINRICH 07.12.2018 17:45

Dobrze że Ty jesteś ogarnięty...

Magazynier
@JUNGHEINRICH 07.12.2018 17:45

Na wysylkach pracuje tylko jeden glab na szczęście wczoraj rzucił wypowiedzenie

Tele tele klan
@Magazynier 08.12.2018 07:22

Jeszcze został jego kolega ze zmiany i będzie spokój

cameltoe
@Tele tele klan 08.12.2018 15:58

O skoro jest juz poruszany temat wysylek to jak tam z atmosfera ? bo ostatnio dostalem oferte zeby tam pracowac ale jak mam sie uzerac z ludzmi to podziekuje ...

Ppp
@cameltoe 09.12.2018 00:20

To lepiej sobie podziękuj

Beka Z Typa
@Magazynier 08.12.2018 07:22

Na twoje nieszczęście głąbie musisz się jeszcze pomęczyć do końca stycznia ^_^

Tele tele klan
@Beka Z Typa 11.12.2018 22:05

Lepiej do końca stycznia niż przez Bóg wie ile kolego... wytrzymam

Beka Z Typa
@Tele tele klan 13.12.2018 20:34

Ale Bóg nie wie czy nie zrezygnuje z wypowiedzenia XD

Beka Z Typa
@Beka Z Typa 11.12.2018 22:05

Ta parówa zmięknie i zostanie jak stara baba gdzie on pójdzie wszyscy (usunięte przez administratora) go będą.

Tele tele klan
@Beka Z Typa 15.12.2018 17:16

Masz racje :D jeszcze pójdzie do kierownika z płaczem żeby wycofał wypowiedzenie, swoją drogą jak juz jest w kadrach klepnięte to można wycofać?

Gazownik

I jak tam wrażenia po imprezie ?

Jan
@Gazownik 09.12.2018 12:51

Bardzo pozytywnie. Szkoda, ze nie pojawili się wszyscy, którzy się zapisali.

Aga
@Jan 09.12.2018 14:02

Przy takim podejściu ludzi, nie zdziwię się jak w przyszłym roku imprezy nie będzie. Sama impreza spoko, muza ok, jedzonko super.

K.k
@Aga 09.12.2018 14:52

Ale czego oni sie spodziewali ? Że zrobia impreze i wszyscy teraz zapomna o tym jak jest zle ? Maja za nic ludzi wiec ludzie sie odplacaja. Brawo !

Zuza
@Aga 09.12.2018 14:52

To po co tu pracujesz jak Ci się nie podoba....

Piwosz
@Gazownik 09.12.2018 12:51

Wszystko ładnie, pięknie ale bon od firmy za który można na barze kupić tylko 3 piwa to trochę mało

obiektywny
@Piwosz 09.12.2018 18:28

Łatwiej kontrolować mniej pijaną grupę która nie odpala się na widok alkoholu no-limit :) Rok temu były ciekawe przypadki :)

12345
@Aga 09.12.2018 14:52

a co ty myślałaś ??? 2 rok z rzędu talonów nie dali nic na święta nawet głupiego 100zł to sie nie dziwię innym że mają wyj... na ich impreze - bo to WSTYD żeby pracownikom nie dać nic na święta , to nawet biedny prywaciarz da coś ludziom Potem się dziwią że pracownicy mają takie podejście do pracy

Dżepetto

Odejście z tego bagna, było jedną z najlepszych decyzji, bo dzięki temu zobaczyłem jak powinna wyglądać normalna praca !

Kuc
@Dżepetto 14.12.2018 18:11

Zgadzam się z tobą, ja też odszedlem z tej patologii i też uważam że to była najlepsza zawodowa decyzja w życiu, teraz mam normalną pracę w której się normalnie pracuje a nie jak w obo zie pracy. Teleplan to dno

xnx
@Dżepetto 14.12.2018 18:11

Również podzielam Wasze zdanie. Odejście z tej „firmy”, otworzyło mi oczy, jak bardzo zakłamani są tam ludzie i jak ten zakład się stacza, przez nieudolne zarządzanie, oszczędzanie i zastraszanie pracowników.

Pracownik

A mi sie impreza bardzo podobala Duzo atrakcji,konkursy,zabawy,pokaz iluzjonisty,fotobudka,bardzo fajne nagrody i choc osobiscie nic nie wygralem to gratuluje bardzo zwyciezcom :) Naprawde spoko integracja ! Na plus :)

Nowy

po ilości opinie można już wyrobić sobie niepochlebną opinie o Teleplanie. To o nazistowskich obozach pracy powstają książki a o spokojnej nudnej pracy nawet zdanie.

SIARA

Jak tyś mnie teraz zaimpoonoował Wąski

Wesołych świąt

Siema teleplanowcy, co ta wspaniała firma doła wam na święta, może talony albo kaskę? Czy znowu (usunięte przez administratora) do (usunięte przez administratora) po same pomidory. Aha zapomniałem była impreza, na której mogliście nach lać się tego taniego, rozwodnionego piwska. Jaka żenada, dno total. A wy jeszcze dla nich robicie, przykre. Ja nieskromnie przyznam że dostałem 400 zł podwyżki, 800 zł na rękę na święta i dwie duże paki słodyczy. Dziękuję dowodzenia, wesołych świąt

balety

a ta zabawa mikołajkowa to po jest w "maskach" by kierownictwo nie musiało patrzeć ludziom w twarz że nic na święta nie dostaną???

talon na balon
@balety 02.12.2018 20:20

haha a żarcie to pewnie catering z teleplanowej kantyny xDD

Ferdek
@talon na balon 03.12.2018 19:01

I w poniedziałek 3/4 firmy na L4 xd

Kler

Cała ta firma to nieporozumienie, a managment to się na linie nadaje a nie do zarządzania ! Wiem bo pracowałem bardzo długo i zmieniając firmę otworzyłem oczy jak może wyglądać normalna praca. A tam to jest zoo.

Las
@Kler 02.12.2018 13:15

Kler masz rację ja też tam długo pracowałem, teraz mam inną pracę normalna prace. Teleplan to jest najgłębsze dno jakie tylko może być. Ten s yf to jest jakieś mega nieporozumienie

Melo

ludzie z wd to jakieś nieporozumienie

Biuletyn informacyjny

Witam serdecznie. Chciałbym przedstawić parę danych o polskiej gospodarce. Mianowicie bezrobocie w bydgoszczy wynosi niecałe 4%, fachowcy prognozują, że jeszcze spadnie i będzie spadać, nadomiar złego niemcy chcą ściągnąć do siebie do pracy conajmniej pół miliona ukraińców, zatem 60% ukraińców pracujących w polsce wyjedzie do nich, łatwo zgadnąć, że wtedy będzie jeszcze trudniej o pracownika. Gospodarka rozwija się w tępie ok 4% pkb to jest bardzo dobry wynik. Co w takiej sytuacji zrobią teleplanowscy psełdorządzący na czele ze sfrustrowanym łysolem, czy nadal będą ży dzić na pęsjach, czy nadal będą traktować ludzi jak bydło? Jak tak dalej będzie to będą musieli sami zakasać rękawy i do roboty ku chwale teleplanowi. HA HA HA HA HA

Kapelusz
@Biuletyn informacyjny 24.11.2018 19:10

Święte słowa

Bufetowa
@Biuletyn informacyjny 24.11.2018 19:10

Co z tego, ze Ukraińcy wyjada? Zaraz przyjedzie transport innych nacji, co będą pracować w teleplanie za najniższa krajowa.

Jasnowidz
@Bufetowa 28.11.2018 12:13

Obawiam sie ze inne nacje tak szybko nie przyjada, polska polityka migracyjna jest bardzo slabo rozwinieta nawet ukraincy ktorzy sa juz w polsce borykaja sie z wieloma problemami. Reasumujac nadchodza dobre czasy dla pracownikow i bardzo ciezkie dla pracodawców bo beda musieli scielic coraz wiecej kasy na pracownikow, moze wkoncu uszczupli sie w portwelach tym rządzącym bałw anom teleplanowym. Pozdrawiam pracownikow i żegnam ozięble bałw anów.

prpldrin
@Jasnowidz 28.11.2018 13:28

Aby pracować w Teleplanie, należy posiadać jedną z dwóch następujących cech: być zdesperowanym rudym człowiekiem, lub posiadać obywatelstwo ukraińskie. Poznałem w tej firmie również osoby które łączyły obie cechy. Noszą oni białe koszulki. Jeden ma nawet czarną.

pseudostołówka

nie zastanawialiście się kiedyś czemu na naszej syfiastej pseudostołówce nie wydają paragonów za zakupiony towar??? niezłą lewiznę kręci ten chamowaty właściciel garkuchni, urząd skarbowy będzie wniebowzięty jak się dowiedzą, tzn. już wiedzą xD oszukują na wszystkim co się da od paskudnego żarcia dla świń po oszustwa na kasie fiskalnej!!! a ceny za te mizerne porcje maja jak w czterogwiazdkowej restauracji... DOMAGAJCIE SIĘ PARAGONU ZA ZAKUPY !!!

Sanepid
@pseudostołówka 26.11.2018 16:46

Ja natomiast chciałbym mieć wybór - czy chce jeść wątpliwej jakości jedzenie, czy dostać te pieniądze np.do wypłaty lub na święta. Osobiście nie chce się truć na tej stołówce, wiec dlaczego mam tracić pieniądze ?

Falus
@Sanepid 27.11.2018 10:17

Juz byly takie akcje za dużo by kasy stracili bo by nikt nie jadł u tego psikuty.

Sanepid
@Falus 27.11.2018 13:01

Wiem, ze były. Ja jednak chciałbym mieć wybór - jeść w stołówce czy dostać te pieniądze ( nawet jeśli miała to by być kwota brutto ) i robić sobie jedzenie w domu.

Nowy

Witam chciałbym się zatrudnić na magazyn moglibyście mi powiedzieć coś o liderach na magazynie. Do kogo najlepiej trafić itd będę bardzo wdzięczny

As wywiadu
@Nowy 23.11.2018 01:23

Serio chcesz pracować na tym magazynie za 2200 brutto ?

los
@As wywiadu 23.11.2018 06:23

oby nie nadszedł szybko taki dzień kiedy ja się tu wypowiem. to dopiero będziecie mieli lekturę. ciągle się zastanawiam

was lokos dopapus
@los 23.11.2018 16:55

dawaj co dygasz na robocie wariat

Hela
@Nowy 23.11.2018 01:23

na wd'ka idz haha

essa
@Hela 24.11.2018 11:38

na wd najbardziej lajtowa robota. target robisz w 20 min a potem siedzisz na necie.

Nowy

Tak chce się zatrudnić za 2200 na początek mi wystarczy tylko chciałbym wiedzieć jaka jest atmosfera i jak z kierownikami i liderami może ktoś powiedzieć ?

Były rejestrator
@Nowy 25.11.2018 13:50

Atmosfera spoko. Liderzy, zależy jak trafisz. Filip i bzyku najgorsi. Non stop się o coś przypierdalają. U brązowego noska w CS sobie pograsz.

Nowy
@Były rejestrator 25.11.2018 20:01

Zależy jak trafie to wymieniłeś tu trzech i jedynie u „brązowego noska” pogram sobie w cs to wychodzi ze jest spoko w odróżnieniu do bzyka i Filipa. Czyli liderów jest trzech ? Z czego dwóch (usunięte przez administratora) i jeden spoko tak z tego wnioskuje ?

Nowy

Czyli jak mam wchodzić głęboko to w takim razie muszę iść do „brązowego noska” nauczy mnie tego.

Gonzo
@Nowy 26.11.2018 05:53

To nie jest koncert życzeń, ze gdzie sobie chcesz tam pójdziesz . Będziesz pracował na zmianie tam gdzie będą ci kazali

anonim

(usunięte przez administratora)

Maciuś z klanu

a jak się załapać na podwyżkę? poproszę poradnik jakiś

Rysio z klanu
@Maciuś z klanu 14.11.2018 13:24

Nie ma szans. Pracowałem tam 5 lat i podczas tego okresu podwyżki były tylko raz i to nie dla kazdego

Magazynier

Brązowy nosek hahahahahaha Co Ty mi teraz przypomniałeś, całkowicie zapomniałem o tym, że kiedyś go tak nazywaliśmy. Pozdro dla Ciebie byku kimkolwiek jesteś :D

Adrian

Pamiętaj, że podawanie imion osób pracujących w firmie, po których mogą być rozpoznani jest zabronione przez regulamin forum Gowork.pl. Przeczytaj regulamin i staraj się go przestrzegać http://motzgraphics.com/regulamin Rozumiem, że jesteś niezadowolony ze współpracy z firmą, ale czemu podejmowałeś zatrudnienie przez agencję, a nie bezpośrednio w firmie, która proponowała lepsze warunki pracy? Czy wtedy nie było rekrutacji bezpośrednio u pracodawcy? Jaki rodzaj umowy podpisywałeś z agencją? Zlecenie, czy na czas określony? Obecnie firma nadal szuka pracowników serwisu i magazynu. Oferuje zatrudnienie bez pośrednictwa agencji.

Del Toro
@Adrian 14.11.2018 19:30

Adrian a Ty takiej pucki nie wal, nie pracowałeś tam to wielkie G wiesz.

Stefan

Siara weź ty się uspokój

Jurek

Potwierdzam ,ze jest mobbing a najgorszy jest bardzo mlody brygadzista z magazynu o imieniu na litere M ,ktory sam juz nie wie do czego sie przyczepiac ,a jak tylko jest wyzsze szefostwo to podlizuje sie im jak moze, pewnie tez sobie wlasnie tak droge do awansu wytorowal. Jesli moj komentarz tak jak poprzednie bedzie usuwany to jaki jest sens w ogole zbierac opinie na tej stronie?

Crosti
@Jurek 08.11.2018 16:18

na literę M ?? nie ma takiego.

Nick
@Crosti 09.11.2018 01:14

Jest

Barabasz

Pewnie chodzi o tego ostatniego to jest najwieksza gni da

Kubuś
@Barabasz 10.11.2018 07:56

To ty byś nie chciał być u Filipa na zmianie. Ten to dopiero ma łeb zje****

duud
@Nick 09.11.2018 14:38

michał?

Bzyczek
@Barabasz 10.11.2018 07:56

no potwierdzam, (usunięte przez administratora) społeczna i wszystko w temacie.

Zostaw opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teleplan Polska