Michelin Polska
2 402 6 1

Opinie o Michelin Polska

stomil... Dębica

jakie są stawki na konfekcji? na start.... jakie podwyżki

Wdk
@stomil... Dębica 27.12.2018 21:02

Jako operator czy w ur?

Janosik
@stomil... Dębica 27.12.2018 21:02

Stawki ok 2500 2600. Podwyżki to zależy od wazeliny...

Redi
@Janosik 08.02.2019 17:38

Kolego ale brutto czy netto bo to duża roznica. Dzięki za info

Janosik
@Redi 12.02.2019 22:05

Netto

Olsztyn

Witam wszystkich! Chciałbym zapytać czy w zakładzie Michelin w Olsztynie był dyrektorem Grzegorz Olsztyn ? Jeśli tak to czy moglibyście powiedzieć coś o jego zarządzaniu i dlaczego już nim nie jest ? Aktualnie jest dyrektorem w Borg Automotive Zduńska Wola i wprowadza dziwne rządy i stąd moje pytanie. Pozdrawiam

Kamasutra

Rokita to kawal falszywego smie...ciu...cha parszywiec stracil kiedys palca i dalej sie nie nauczyl szanowac ludzi. Lga, skloca ludzi, siedzi w tylku kierownika i udaje psychologa...smie....c

Kamasutra

Rokita to kawal falszywego smie...ciu...cha parszywiec stracil kiedys palca i dalej sie nie nauczyl szanowac ludzi. Lga, skloca ludzi, siedzi w tylku Sarwy i udaje psychologa...smie....c

Były wózkowy

Kolejne opinie po pracy usuwane są.

JA
@Były wózkowy 27.01.2019 15:02

Ja powiem tak !!! Pan André i Édouard to się w grobie przewracają jeżeli chodzi o tą kadre menagerską , są managery (specjalnie napisałem ) mam zawodówke jestem tokarzem ale 5 szkolen 20 lat eksperymentow na ludziach i mysle ze jestem super mistrzem, menagerem . Słabo bo sie nie nadaje a nie umiem już toczyć ...(usunięte przez administratora)

V8
@Były wózkowy 27.01.2019 15:02

Jeszcze dodam że będe lawirował szukał problemów bo odwróce uwage od swych kompetencji które zostały xxx lat temu ale pazurka przyfrezuje .

V8
@V8 02.02.2019 00:34

A i najlepiej jak wpadne w nocy . Tak to panie do towarzystwa można gonić a nie fachowców co mają więcej pojęcia od alfonsa (proste metody prosta nazwa) . Nikogo personalnie nie uraziłem ale taka prawda .

tata heniutek

pracowalem od 1975 do 1989 ,jako pracownik walcowni ,na walcach ciolem gume i przesylalem tasmodciagiem na produkcje detek ,potem jezdzilem wozkami ,jako nikt ,wojsko ,powrot ,i kierowca karetki w przychodni OZOS,potem ,KIEROWCA ,niby DOSWIADCZALNY,ale ,sympatyczny ,panow ,Majewski tylko raz ,Pan Wrzosek ,durzo razy ,pan Pioro ,dyrektor do spraw pracowniczych,pare razy ,pan Marko tez dyrektor,naturalnie sympatyczny , dyrektor Malinowski ,sympatyczny i madry ,jezdzilem z ,jerzy Zygmunt ,pan Piotrowicz ,pan Ochnik ,stacja doswiadczalna ,pan Janik Ryszard ,mam ich wszystkich w glowie ,ale nazwiska gdzies ulecialy ,z nimi wszystkimi jezdzilem,ale to bylo 30 lat temu.wspaniale czasy

Fabryka doskonała

Na konfekcji OCX2/RMS premia m.in. jest za sztuki ale jak za komuny. Nawet jak robisz dużo to premii nie ma bo twój współpracownik nie jest wydajny. Gdy przychodzi do rozdawania podwyżek to mistrz mówi , że nie robisz planów i nie da. Bardzo mało ludzi robi plany regularnie, może 1/5 załogi. Po prostu strasznie są zawyżone. Jakby każdy zrobił ten mityczny plan to by na zmianę spadało 2500 opon wliczając zmiany asortymentu. Przy takiej produkcji zapycha się fabryka bo nie jest w stanie przerobić takiej ilości opon. W rezultacie ogólny plan fabryki jest sporo mniejszy i ci „słabi” pracownicy którzy nie wyrabiają norm realizują zakładaną produkcję. Na koniec miesiąca może brakować opon z prostej przyczyny – awarie maszyn. Reasumując: Premii nie ma bo za mało się robi. Produkcja jest wykonana mimo, że mało się robi. Plany są zawyżone żeby nie dać pieniędzy za premię. Firma oszczędza na premiach jednocześnie wydając hajs na jakieś niepotrzebne i nie działające modernizacje maszyn. Doszły mnie jeszcze słuchy, że mądrale z góry wliczają nadgodziny w zarobki pracowników. Tym sposobem wyliczają że ludzie bardzo dobrze zarabiają i nie trzeba dawać podwyżek. Trudno że ktoś ponad etat robi, przecież jest robolem. Może i inne firmy mniej płacą ale bez przesady, praca jest nie porównywalnie lżejsza np. w sklepie. Chociaż odliczając dodatek 4-ro brygadowy i godziny nocne czy zarobki są na pewno mniejsze?

bocian
@Fabryka doskonała 03.01.2019 11:42

Nie są mniejsze. Średnia krajowa. To co mam jeszcze dziękować że mi za nocki inaczej płacą i że dodatek mam?Każdy się chwali że więcej ma niż średnia, ale on zasuwa jak dziki osioł aby mieć takie pieniądze,czyli nocki święta i weekendy,a na mqp mówią że w innych firmach się tyle nie zarobi.No nie zarobi, bo nocek nie ma. Jak za dużo opon to palet nie ma i wszystko stoi bo nie ma gdzie kłaść.,premii nie ma bo za dużo opon.hehehe.Dobre to jest.

pracownik
@Fabryka doskonała 03.01.2019 11:42

Jak zawsze... inne kraje gdzie są farbki maja 1/5 naszej normy ale za to 5 razy większe zarobki.

pracownik
@Fabryka doskonała 03.01.2019 11:42

mam 2700 na rękę po 3 latach - nie warto tracić życia świat rodziny... lepiej pracować za 2500 od pon do piątku po 8 bez nocek.

the best konfekcjoner

092 co do większych stawek dla korespondentów to nie zgodzę się pracuje już ponad 5 lat i mam tyle co młody po 2 latach pracy... A co do tzw "lojalnością" wobec majstra to nie spotkałem się z takim "przypadkiem", w sumie zależy od brygady.

bocian
@the best konfekcjoner 31.12.2018 13:41

No wiadomo ze nie chodzi o korespodpndentow bezpieczeństwa czy jakości. Wiadomka że produkcyjni maja być lojalni i koniec. Jak nie dostałeś podwyżki 1.50 to mało jesteś lojalny wobec majstra.

były pracownik
@bocian 31.12.2018 15:35

[....] z tm, że majster może być gamoniem bez studiów w tej firmie..jak można być osobą zarządzającą nie posiadając wyższego wykształcenia...Michelin to styl życia jak w Rosji bądż na Ukrainie

Obserwator
@były pracownik 31.12.2018 21:09

Można być po studiach i być wiekszym jak to nazywasz gamoniem niz ten po podstawowce czy zawodowce. W dzisiejszych czasach to nie problem zrobic jakiekolwiek studia. Swoja droga co sie dzieje z tym Michelin czemu upada na psy. Czemu tak mało płacą? Ciagle słysze w mieście wszyscy narzekają.

092
@Obserwator 01.01.2019 13:44

Cóż,może być gamoniem ze studiami czy bez.Ja uważam że najgorsze jest to że musisz się uśmiechać i być w miarę miłym bo to tylko toleruje ego majstra ,który myśli że ma super moce bo ma 3 koła ponad i myśli że świat należy do niego. Czasami myślałam że jak wchodzi na hale to słyszy muzykę z Armagedonu i uwaza że jest Brucem,a majstrowa jakaś Wonder Women z wiecznie brudnymi zębami od błyszczyka. Ale zauważyłam coraz mniejsze poddańczej postawy wobec majstrów,co im ewidentnie psuje humor w mistrzòwce.

bocian
@były pracownik 31.12.2018 21:09

No chyba masz rację z tym stylem hehehehhe

Alicja
@the best konfekcjoner 31.12.2018 13:41

Kwestia wynagrodzenia często jest bardzo indywidualna i zależy od wielu różnych czynników, na przykład takich, jak wykształcenie, czy dotychczasowe doświadczenie. Jak ogólnie oceniasz pracę w Michelin Polska? Planujesz związać się z tym pracodawcą na dłużej?

092

Trochę dla rozluźnienia: 9 Przykazań konfekcjonera 1.nie będziesz miał kolegów przez korespondentem. 2.imie majstra z właściwą czcią wymawiaj,nawet w myślach 3.czcij korespondenta i majstra swego 4. Młodszych stażem wysmiewaj w palarni 5.nie miej nadziei na lepsze jutro 6.nie wyłączaj budzika w weekendy 7.nie mów prawdy koledze swemu,chyba że za plecami 8.nie pożądaj opony bliźniego swego 9.ani żadnej premii która jego nie jest

Zadowolony pracownik

Pracowałem w firmie 2 lata i to były moje najgorsze dni w życiu. Gdy szedłem do pracy to chciało mi się rzygać. Praca ciężka, a pracowałem w wielu miejscach, na budowie włącznie. Tu jednak płaca nie była adekwatna do pracy jaką się wykonywało. Marne 2300 na rękę, a po 7 dniach, jedyne na co miałem ochotę, to tylko leżeć i odpoczywać... Zastraszanie, donoszenie, wyzysk, to wszystko było na porządku dziennym. Po dwóch latach powiedziałem dość. Rzuciłem wypowiedzenie bez okresu wypowiedzenia, bo nie chciałem nawet minuty tam przebywać.... Po zmianie pracy, otrzymałem propozycje od firmy Michelin, tylko że na inny wydział. Długo się zastanawiałem czy ją przyjąć..... Zdecydowałem się jednak zaryzykować i okazało się to strzałem w 10 :) Praca wspaniała, ekipa zgrana, nikt na nikogo nie donosi. Przełożony to złoty człowiek, można z nim porozmawiać nawet na prywatne sprawy. Zawsze pomoże, poda rękę, nawet jak powinie się noga. Zawsze wyrozumiały, nikogo nie gania, na nikogo nie krzyczy. Powiem szczerze że każdemu życzę takiego przełozonego. Reszta może brać z niego przykład, bo efekty ( produkcja ) widać gołym okiem. Dodam jeszcze że moja pierwsza wypłata to 2700 netto, a jeszcze dostałem podwyżkę za szklenie i przedlużenie umowy. Podsumowując: Są wydziały gdzie faktycznie dzieje się tak jak to jest opisywane, ale też są perełki gdzie naprawde pracownik jest szanowany i odpowiednio wynagradzany.

Alicja
@Zadowolony pracownik 22.10.2018 20:26

@Zadowolony pracownik, widać więc, że wiele zależy od działu w firmie, na który się trafi. Cieszę się, że jesteś zadowolony ze swojej pracy! Czy mógłbyś napisać kilka słów na temat tego, jak wygląda kwestia benefitów pozapłacowych dla pracowników w tej firmie? Dziękuję za podzielenie się swoją opinią o pracy w Michelin Polska.

ZadowolonyPracownik
@Alicja 24.10.2018 16:06

(usunięte przez administratora) Nie korzystam z benefitow, bo nie ma takiej potrzeby.

Alicja
@ZadowolonyPracownik 26.10.2018 13:39

@ZadowolonyPracownik, Piszesz, że nie korzystasz z benefitów, ale ogólnie funkcjonują jakieś w Michelin Polska, tak?

ZadowolonyPracownik
@Alicja 31.10.2018 21:42

(usunięte przez administratora)Nie piszę o benefitach, bo nie ma co zachwalać. Przychodząc do pracy, to każdego interesuje stawka godzinowa, a nie możliwość uzyskania pożyczki, lub zniżkę na siłownie. Na którą notabene i tak nie będziesz miał czasu, pracując w tym systemie.

ZadowolonyPracownik

Płacę zależne są od wydziału i wykonywanej pracy. Nie słyszałem, aby ktoś dostał mniej niż 14,50 brutto, ale mogę się mylić.... Po szkoleniu i okresie próbnym, który trwa 3 miesiące, pracownik otrzymuje podwyżkę. Ta jednak jest zależna od pracownika. Jeżeli się wykarze, to może otrzymać 1,50 zł brutto do godzinowej stawki. Raz do roku, każdy pracownik otrzymuje podwyżkę, która też jest zależna od wyników.... Przy dobrych wiatrach, po jednym roku można mieć już 17.00 zł brutto na godzinę. Dodamy do tego premię kwartalną i wychodzi już ciekawy dochód, jak na Olsztyńskie warunki. Czy warto zdecydować się na pracę w firmie ? Tak i nie.... Wszystko zależy na jaki wydział trafimy. Przypominam że cały czas piszemy o stanowiskach robotniczych.

Alicja
@ZadowolonyPracownik 20.11.2018 22:28

Dziękuję za szczegółowe przedstawienie kwestii związanych z pracą w firmie! Wiele to mówi, nie tylko mi, ale także i innym użytkownikom forum.

pracownik
@Alicja 26.11.2018 15:58

Alicjo, z czego wynika cenzura moich wypowiedzi? Nie było tam przekleństw? Odpowiedzi wisiały przez miesiąc i nie zostały ocenzurowane, a teraz wchodzę i widzę że wiekszość wypowiedzi została skasowana.

Człowiek
@ZadowolonyPracownik 20.11.2018 22:28

Pracuje od 2010r i kasa marna mimo ,że pracuje na roznych stanowiskach i mam wiele uprawnien,premia wydajnosciowa wycelowana w pracownika ,żeby nie mógł zarobic.Przychodzi ktoś pracuje z rok lub dwa i ma tyle co ty po 8 lub wiecej latach,a tobi jedynie 1/5 tego co ty.Gdzie tu uczciwosc wobec pracownika.Tyrasz 3 miesiace i mowia ,ze super wyniki do premii i bedzie duzo kasy,a finalnie dostaniesz z 200zl za ten czas.Benefity to wszedzie są ,tu jedyny plus ,ze daja opony. O bonach na świeta zapomniec można bo mowia ,że daja wiele innych rzeczy.jedynie jak ma sie dzieci to sie dostanie cos dla dzieci.Ludzie zwalniaja sie masowo sami, pracuja jedynie ci ktorzy maja zobowiązania i nie moga od tak rzucic tej roboty.

BibenDOOM
@Zadowolony pracownik 22.10.2018 20:26

Niezła bajeczka,haha, najpierw ten leniwy robol porzucił pracę , cytat: "Rzuciłem wypowiedzenie bez okresu wypowiedzenia" (słabo ze znajomością języka polskiego, niestety), za co jest dyscyplinarka, a następnie cudownie odzyskał pracę i los się odmienił. Już prędzej uwierzę w św. Mikołaja i Zajączka Wielkanocnego niż te brednie. P.S. Pracowałem w Michelin Polska przez 6 lat i nie jako robol.

ZadowolonyPracownik
@BibenDOOM 15.12.2018 02:27

Chyba komuś żal pośladki ściska.... Ktoś tu chciał wrócić, ale chyba nie chcieli przyjąć....

Alicja
@pracownik 12.12.2018 17:59

Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Jeśli jakaś część Twojej wypowiedzi została usunięta, to mógł to zrobić jedynie administrator forum, po stwierdzeniu jej niezgodności z regulaminem (http://motzgraphics.com/regulamin ). Może używałeś tam danych osobowych innych osób? Zawsze możesz odezwać się na adres mailowy admin@gowork.pl

OZOS
@BibenDOOM 15.12.2018 02:27

6 lat to ty dzieciaku chyba z dojazdami tam pracowałeś, widać po twoich wypowiedziach że donoszenie i włażenie w (usunięte przez administratora) przełożonym wyssałeś z mlekiem matki, dlatego tak chwalisz tą firmę, a ten chłopak prawdę pisze, bo tak jest ze ludzie się zwalniają i po pewnym czasie firma sama się do nich odzywa z lepszymi ofertami pracy

Zadowolony 1234

Hej . Naprawdę jeżeli ktoś chce awansować i dazy do tego to bedzie mial awans no i trzeba myśleć i mówić co chcą usłyszeć przynajmniej udawać i wtedy inwenstuja w taka osobę szkolenia języki szkolenia zagraniczne. Trzeba być uparty i konsekwentny w tym co się robi. Ja od pewnego czasu nie narzeka osagam to co założyłem i idę po więcej. Korporacja dla ludzi co mają jakieś cele i dążą do ich realizacji. Zapraszam

xKevin241x

Michelin Polska jest jedną z najlepszych firm produkujących opony do pojazdów. Moje sugestie dla Michelin Polska: Warto kupić z tej firmy opony. Lubię atmosferę w Michelin Polska za: Warunki pracy oraz wysiłek fizyczny.

BibenDOOM

"Chodziło się na wagary, to teraz trzeba dźwigać ciężary". Robole nie narzekajcie na Michelin Polska, było się uczyć a nie pajacować po wiejskich dyskotekach. Niestety dla Was teraz robicie na prowincji. Jakbyście mieli więcej oleju w głowie to byście już dawno spadali z tej olsztyńskiej umieralni. Skoro nie to nie, bujajcie się dalej, nieudacznicy mieszkający z rodzicami na Pieczewie, Jarotach i os. Generałów.

BIBEN
@BibenDOOM 15.12.2018 02:36

A Ty co, uciekłeś na zmywak i teraz wylewasz swoje żale na forum?

Diet

Ile premii świątecznej dostaliście?

Pracownik
@Diet 08.12.2018 18:18

Świątecznej ? A jest cos takiego w tym zakladzie ??

Ngjj
@Pracownik 08.12.2018 21:46

No nie gadaj że żadnych pieniędzy nie ma albo chociaż bonów ????

mira
@Ngjj 09.12.2018 09:49

Są czekoladki :P poważnie - tak wiemy w innych firmach np OBI Biedronka intremache itd itd są bony 200-400 ... tutaj są czekoladki ; D

Ngjj
@mira 09.12.2018 22:03

Nieźle. Współczuję :p

pracownik
@Diet 08.12.2018 18:18

1200 zł brutto ( stanowisko robotnicze )

Buraki 1243

Trzeba wykorzystać każdy skrawek żeby nie było odpadu co jest niemożliwe =brak premii dla pracowników, kiedyś była na przyznawane punkty każdemu z osobna i premia była, platforma wymyśliła żeby kupić telewizor milion cali do mqp który zajmuje pół budki no oczywiście za te premiee TC2 =osobowka buraki cebulaki Moje sugestie dla Michelin Polska: Okamerowac cały zakład i założyć bransoletki na nogi po 8h same się otworzą

PLATF OCX 2 śmiech

Moje sugestie dla Michelin Polska: Obiecanki na temat podwyżek ciągle mało sztuk i mało, nowi po Szkoleniu maja więcej niż ty po roku czy dwóch aby zatrzymać ludzi, a ciebie maja w (usunięte przez administratora) Niektórzy po 2 tyg samodzielnej pracy biorą L4 i tyle ich widać bo widzą i słyszą co mówią starsi operatorzy Platforma OCX siedzi i pierdzi w stołek a ty zapier###jak dziki osiol za marne parę groszy, brak premii kwartalnej za rzekomy duży odpad Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Podwyżki i szacunek do ludzi i reagowanie na. Potrzeby

Mirka

Praca w michelinie to kara. Dawniej praca marzeń Na podwyżkę czeka się rok - bo przecież "Papiery u personalnego czekają" Ciekawe co w tym roku na święta bo w innych zakładach bony dla każdego tutaj co - czekolada znowu ???

092

No to tak:) Normy jak normy-jedni zrobią inni nie zrobią, jedni idą na jakość jedni idą na ilość, a inni łączą jedno i drugie. Sądzę że to kwestia zdolności manualnych i innych indywidualnych predyspozycji. Co do menadżerów. Jest różnie, wiadomo zależy jaki się czlowiek trafi. ALE. Odnoszę wrażenie że bardzo boją się o utratę swoich stołków, dlatego zawsze, ale to zawsze będą mieć duże wymagania wobec pracowników, bo mogą te stołki stracić. I gdzie pójdą? Podobnie z korespondentami. Zalecam nie ufać gdyż też ta funkcja wiąże się z tzw "lojalnością" wobec majstra, a podwyżki produkcyjni zawsze mają wyższe niż pracownicy, z tego co zauważyłam. Ja o nie przedłużeniu umowy dowiedziałam się przypadkiem, a o powodach braku przedłużenia, jak poinformował mnie przełożoy nie musi mi mówić. Zadał tylko pytanie czy miałam szacunek do firmy, co było dla mnie już jasną odpowiedzią. Firma ma to do siebie że łątwo i szybko zapuszcza się w niej korzenie, nie zdajac sobie sprawy z upływu czasu. Wpada się na chwilę a zostaje bardzo długo. Dobrze jest przychodząc tam zaplanować ile się będzie pracowało i odkładać pieniądze w miarę możliwości,(jest to naprawdę bardzo ważne), bo do wypadków firma podchodzi , że tak powiem, poważnie:P, co w praktyce może oznaczać szybki rzut za bramę nr 1, 2 lub 3, co powoduje że stałość zatrudnienia zmienia swoje znaczenie. Dlatego na pewno trzeba stawiać swoje bezpieczeństwo nad produkcję. Są ludzie którzy świetnie sobie radzą w tym systemie i pracuje się im spokojnie i są zadowoleni ze swojej pracy, są tacy którzy robią bo muszą. Są to szczególnie kobiety bo jak wiadomo na rynku kobieta zarobi mniej niż facet i jak się nie ma wykształcenia to po prostu trzeba siedzieć no, bo gdzie się pójdzie?

Uwolniony z niewoli

Na produkcji normy wygórowane, niemożliwe do zrobienia. Niema premii. Praca bardzo ciężka. Podwyżki zależne od wazeliny. Jeden weekend w miesiącu wolny. Po 4 latach dałem sobie spokój z tą firmą bo to gorsze niż niewolnictwo było.

Kurczak po neapolitansku

Co za (usunięte przez administratora) szantaze emocjonalne i brak szacunku przez tych kajdaniarzy co sie zwa majstrami, a sami granatem od pluga oderwani

Kurczak po neapolitansku
@Kurczak po neapolitansku 16.11.2018 02:11

Do tego protekcja, kto (usunięte przez administratora) lub daje rzopy ten sie wybije, reszta tylko jest mamiona obietnicami

Alicja
@Kurczak po neapolitansku 16.11.2018 02:11

Bardzo proszę o pisanie w merytorycznym i kulturalnym tonie na forum. Jeśli w firmie faktycznie miały miejsce zachowania noszące znamiona mobbingu, to więcej informacji na ten temat możesz uzyskać klikając w baner "Zero tolerancji", widoczny na naszym forum. Długo pracowałeś w Michelin Polska?

były pracownik.

Niech mi tylko powie ktoś po co w tej firmie jest normowanie ??? jak i tak trzeba robić 150% normy bo inaczej jesteś najgorszy , krzywo się patrzą i są problemy itd. bo ciągle za wolno za mało.

Anonimowy do czasu i byly prac
@były pracownik. 07.11.2018 21:34

Jak uslyszalem od jednego z mistrzow, że asortyment jest wazniejszy od pracownika, gdzie na porzadku dziennym slowa "bezpieczenstwo jest najwazniejsze", przepustke zdalem na miejscu opuscilem zaklad i rozwazam do sądu zawiadomienie złozyć o mobbingu. To nie jest traktowanie pracownika w firmie ktora mowi niby o wysokich standardach w kazdym aspekcie pracy tam. I tak zgodze sie ze sa dzialy gdzie lepiej traktuja ludzi gdzie jest wieksza tolerancja i gdzie doswiadczenie idzie w parze z zajmowanym stanowiskiem. Ale wiekszosc stanowisk jest obsadzona przez nieodpowiednich ludzi, chcacych wykazac sie przed przelozonymi. Gdyby nie fakt ze przewaznie jeden z drugim jest kolega po fachu z biura itp pewnie wiecej osob walczyloby w sądach za mobbing.

Alicja
@Anonimowy do czasu i byly prac 10.11.2018 10:44

Jeśli w firmie miały miejsce takie sytuacje, które można podsumować jako mobbing, to można to zgłosić poprzez kliknięcie w baner "Zero tolerancji" obecny na naszym forum. Długi pracowałeś w Michelin Polska? O pracę w jakim dziale najlepiej się starać, według Ciebie?

Kurczak po wegiersku

Ludzie odradzam z calego serca ten(usunięte przez administratora), szkoda czasu i nerwow. Wszystkie negatywne opinie o tym kolchozie potwierdzam i podpisuje sie obiema rekoma, mianowicie protekcja, zawisc, zazdrosc i za hajsem poscig to w skrocie a dodac do tego kadre ktora leczy kompleksy bycia nikim za brama zakladu, mobing i szantaze emocjonalne...kadra mysli ze ma mongolow pod soba bez szkoly i bez ambicji a prawda jest taka ze te imbecyle na st. Umyslowych nie maja za grosz pojecia o swojej pracy i blokuja miejsca dla fachowcow...

Były_pracownik

Po 3 latach współpracy firma nie przedłużyła umowy. Rozliczając się pani w COPie powiedziała że gdybym teraz poszedł do rekruracji od razu by mnie przyjęli. Wiadomo że z niską stawką. Tak więc mimo wypracowania sobie w czasie stawki stracicie ją z chwilą końca umowy. Moje sugestie dla Michelin Polska: Szacunek dla pracowników Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Poszanowanie dla pracowników niższego szczebla

Alicja

@anonymous, rozumiem, że pytasz z perspektywy potencjalnego pracownika Michelin Polska. Byłeś już na rozmowie rekrutacyjnej w tym miejscu? @Inna, szkoda, że tak to się przedstawia, bo atmosfera panująca wśród współpracowników to bardzo ważna sfera pracy. Może warto byłoby porozmawiać z kolegami i koleżankami z pracy?

Inna

Nie polecam jeśli jesteś wykształcona,znasz świetnie język obcy,szybko nawiązujesz kontakty z ludźmi i jeszcze na dodatek jak na zlość bliskim współpracownicom - jesteś w miarę atrakcyjna. W takim przypadku radzę omijać szerokim łukiem ! "Życzliwe" koleżanki zjedzą Cię żywcem z zawiści i zazdrości. Kłamią i knują za plecami. Dziwne miejsce naprawdę. Jest wiele innych ofert pracy z ludźmi, którzy nie leczą swoich kompleksów na stanowisku pracy. Szkoda czasu i nerwów.

anonymous

Jakie testy na czym polegaja na bystrosci, wiedzy, logice?

Alicja

@Powodzenia, a jak dokładniej wyglądają te testy i zadania, o których piszesz? Jeśli mógłbyś napisać coś na ten temat, to na pewno byłaby to niezwykle istotna informacja także dla innych osób, chcących podjąć pracę w Michelin Polska. @ONAMaZawszeRacje, masz zdecydowanie inną opinię niż chociażby użytkownik @;) czy @kurp. Które kwestie odbierasz inaczej?

ONAMaZawszeRacje

Najgorsza firma w okolicy. Kołchoz, brak szacunku dla pracowników. Trzymać się z daleka!

kandydatka

czy ktoś się orientuje jaki jest poziom wynagrodzenia na stanowisku "inżynier organizator" ? Przeszłam pozytywnie 1 etap rekrutacji, ale tu nie było ani słowa o potencjalnych zarobkach. Nie wiem czy iść dalej, bo w sumie nie wiem o co walczę... Byłabym wdzięczna za informacje jak wygląda praca i płaca w pierwszym roku i ewentualnie kolejnych 2-3 na tym stanowisku.

Powodzenia
@kandydatka 22.09.2018 21:20

Jak nie mają nikogo podstawionego i przejdziesz testy i zadania i wszystkie rozmowy (3etapy lacznie) to zaproppnuja maks 3 tys na rękę - warunek musisz zdać egzamin wewnętrzny po okresie probnym, inaczej nie przedłużają tobie umowy.

Alicja

@kandydatka, a czy Ty sama pytałaś o oferowany poziom wynagrodzenia? Myślę, że zawsze warto dopytywać o takie rzeczy, aby mieć jasność. Na czym polegał pierwszy etap rekrutacji, w której brałaś udział? @anonymous, czy w firmie są możliwe nadgodziny, aby "dorobić" sobie nieco do pensji?

Zostaw opinię o Michelin Polska - Olsztyn

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Michelin Polska