Leroy-Merlin Polska Sp. z o.o.

Adres: Targowa 72, 03-734 Warszawa

NIP: 1130089950 REGON: 10692148 KRS: 0000053665

Leroy-Merlin Polska Sp. z o.o.
2 432 6 1

Opinie o Leroy-Merlin Polska Sp. z o.o.

Były pracownik

Nie polecam pracy w LM w Piasecznie koło Warszawy. Dział drzewny na którym pracowałem to porażka... Kierownik, Pan Rafał ma swoich przydupasów, inni musza na nich zapieprzać. Zamówienia klientów trzeba odkładać nie tylko za siebie ale także za przydupasów a i tak dostaniesz ochrzan za to ,że zamówenia nie robione na bieżąco. Urlop na żądanie? U Pana Rafała nie ma czegoś takiego.. Premia kwartalna oczywiście dla lizusów którzy i tak nic nie robią tylko siedza w biurze z P.Rafał. Nie polecam pracy na drzewnym! Nie wiem jak na innych działach... Po 5 miesiącach pracy dałem Sobie spokój i znalazłem lepszą prace.

Piaseczanin
@Były pracownik 02.03.2018 17:29

W samo sedno!!! Też pracowałem prawie rok na tym dziale. Chcesz wolne w weekend? Zapomnij! W miesiącu masz może 1 ewentualnie 2 (rzadkość) wolne weekendy. Wolne mają tylko Ci którzy liżą pięty Rafałowi i "Killerowi"... Ty odwalasz czarna robotę a lizusy oprowadzają klientów i robią zamówienia które Ty później odkładasz.. Rafał jako kierownik?? Nigdy w życiu.. Nie wytłumaczy co ma na myśli tylko od razu opierdziel bo nie postawiłeś towaru tak jak On chciał... Masakra!!! Nocki w LM??? Oczywiście!! Ale tylko ci co i tak mają przerypane i to średnio 1-2 nocki miesiąc a lizusy sa raz na pół roku! nocka kończy sie o 6:00? Nawet na to nie licz! Towar do końca nie rozłożony wiec zostajesz dłużej... nie polecam!!! Niech Pani dyrektor zrobi porządek !

Sylwek
@Piaseczanin 02.03.2018 17:51

pani dyrektor czy ten Rafał czy Killer to wszystko (usunięte przez administratora)

Hruścik
@Piaseczanin 02.03.2018 17:51

Z Twojej wypowiedzi wynika że masz złego kierownika, nic więcej.

Uczciwy komentarz
@Były pracownik 02.03.2018 17:29

Premia kwartalna (premia za progresję czyli Pzp) jest wyliczana z algorytmu a nie widzi misie kierownika . Proszę trzymać się faktów

Nic dodać - nic ująć

Pomimo przyjemnej rozmowy na wyższe stanowisko i kilkukrotnego zapewnienia iż zostanę poinf. o decyzji odnośnie zaproszenia na kolejn. etap rozmów - CISZA . Ten brak kontaktu jest już przedawniony o miesiąc. Tak sobie myślę, że chyba nie można zrobić sobie gorszej reklamy.... Jest to okazanie totalnego ignoranctwa i braku kultury człowieka, z którym rozmawiałem, organizacji - bo rekruter jest jego wizytówką podczas rozmowy, standardów i podejścia od tak normalnie do człowieka, jak do człowieka... nic więcej. W rezultacie może i dobrze - bo jakie podejście na początku to co dzieje się potem ... ? Szkoda takiego blamażu. Pozdrawiam - WROCŁAW LM GRANICZNA !

Pracownik
@Nic dodać - nic ująć 06.10.2018 08:51

Normalne! Takie samo- ignoranckie-podejście do nowych pracowników jak i do tych z 10-letnim stażem. Wolą zatrudnić nowego pracownika na stanowisko za niższą kasę niż postarać się aby zatrzymać doświadczoną osobę. Niestety taki styl zarządzania :/

piotro
@Pracownik 07.10.2018 00:37

Ta firma działa na zasadzie nie Polak a Ukrainiec ale oni też nie chca prawcować z te pieniądze :///i dobrze Leroy merlin nawet za 300 na rkę nie pójde to syf

Krystek
@Pracownik 07.10.2018 00:37

Przecież tak jest wszędzie..nawet na zachodzie. Obudzileś się dopiero ??

xxxx
@piotro 07.10.2018 18:16

Nowi pracownicy mają więcej na start niż pracownik z dłuższym stażem

Iwona
@xxxx 02.02.2019 20:22

Z jednej strony można to uznać za plus - należy bowiem dawać swoim pracownikom odpowiednią motywację. Z drugiej natomiast - może się to wydawać po prostu niesprawiedliwie. Trzeba byłoby postarać się odnaleźć jakiś złoty środek w tej sytuacji. Nadal pracujesz w Leroy-Merlin Polska, czy już postanowiłeś pożegnać się z tym pracodawcą? Zastanawia nas to, czy nowym pracownikom organizuje się tam jakieś kursy przygotowujące do wykonywanych później obowiązków? Wiele osób interesuje ta informacja, a więc proszę Cię o udzielenie możliwie merytorycznej odpowiedzi.

Tomasz
@Nic dodać - nic ująć 06.10.2018 08:51

Potem bywa różnie. Pracowałem tam kilkanaście lat, fakt- zdobyłem doświadczenie w różnych działach, miałem możliwość korzystania z tzw.benefitów. Pomimo zaangażowania w wykonywaną pracę i realizowanie „widzimisię” przełożonych o podwyżkę było bardzo trudno. Kiedyś nawet usłyszałem po ocenie okresowej że (sic!) podwyżki w tym roku nie dostanę ponieważ moja stawka nie ulega zmianie. To już był szczyt hr-owego bełkotu. A kiedy zachorowałem i przez trzy miesiące nie było mnie w pracy (podczas zwolnienia szef mnie zapewniał, że mam się nie martwić nieobecnością tylko dbać o zdrowie, bo ono jest najważniejsze) po powrocie czekało na mnie owszem ale wypowiedzenie. Z perspektywy czasu stwierdzam, że moment pożegnania się z tą firmą był jednym z najszczęśliwszych dni w moim życiu.

Nie lubię frajerstwa

Drogi kierowniku "Robocop" z LM Targówek nie wiedziałem, że pasjonujesz się fotografią. Dobrze, że LM pozwala Ci na realizowanie swojej pasji w godzinach pracy ku chwale zielonego trójkąta. Jeździsz z aparatem za kasjerkami i dokumentujesz ich "rzekomą pracę" na zwolnieniu lekarskim. Szkoda, że ten Wasz niecny plan na pozbycie się ludzi znowu nie wypalił i musieliście wyskoczyć z kasy w sądzie pracy. Która to już przegrana sprawa w tym roku??? Kierowniku gdzie twój honor?Jak możesz patrzeć w lustro podkładając ludziom świnie?

Sylwek
@Nie lubię frajerstwa 15.11.2017 11:55

Która to fran.a robiła zdjęcia kasjerkom na zwolnieniu lekarskim? Ale numer ha ha ha, dodam jeszcze uważajcie na tego gn.ja z ochrony w okularkach z czarnymi oprawkami to wyjątkowa men.a

Alex
@Nie lubię frajerstwa 15.11.2017 11:55

Pewnie dyrektorka go nasłała Madzia alias Czarna Wdowa, aby kontrolował prywatne życie pracowników po pracy

Iwona
@Alex 26.01.2019 08:09

Wnioskuję, że raczej nie zapoznawałeś się z regulaminem serwisu GoWork. Jakbyś to zrobił, to wiedziałbyś, iż na tym forum nie posługujemy się żadnymi danymi personalnymi - w tym także i samymi imionami i wszelkimi pseudonimami. Przeczytasz o tych zasadach tutaj: http://motzgraphics.com/regulamin Pewnie pracujesz w Leroy-Merlin Polska - mam rację? Powiedz, czy jako pracownik, masz dostęp do bogatego pakietu benefitów? Pracodawca zapewnia Wam go?

piotras
@Alex 26.01.2019 08:09

jeśli tak to dyrektorka ma przejane od tego są inne instytucje zus nic wiecej .Kazdy inny czy ochroniarz czy kierownik robi inwiglacje pracownika to pracownik ma odszkodowanie duże :))) bo tak nie można sa prawa .Po za tym jak ja szedłem na zwolnienia leakrskie to lekarz tzw lewe zwolnienia to lekarz dawał mi kategorie taką że mogłem sie poruszac ,w (usunięte przez administratora) mam pracodawców

Johny

Oto charakterystyka osoby pracującej w LM, która nie da złego słowa o firmie powiedzieć. Na targówku dobrze go znają ;)Otóż facet po 30 stce nie potrafi nic, ma dwie lewe ręce, nie radzi sobie z zamówieniem, z obsługą klienta a nawet najprostszymi poleceniami. No ale potrafi za to świetnie donosić oraz podlizywać się do kierowników. Najlepiej wychodzi mu podsłuchiwanie i obgadywanie a ,że kierownik lubi ploteczki to kolega jest doceniany. Co roku podwyżka, pchanie go wyżej, faworyzowanie i chwalenie...hmm dlatego taki nie narzeka na prace w LM bo grunt to dobrze się podlizać...

Iwona

@Sylwek forum GoWork.pl nie jest dobrym miejscem na pisanie o konkretnych osobach związanych z firmą. Podawanie imion i nazwisk jest zabronione przez regulamin. Takie wpisy mogą być usunięte przez administratora. Zapoznajcie się proszę z zasadami i przestrzegajcie ich w przyszłości: http://motzgraphics.com/regulamin Ale skoro już postanowiliście zabrać w tym miejscu swój głos, to może powiecie, czy pracodawca jest otwarty na osoby bez doświadczenia zawodowego gotowe do nauki zawodu?

pytający/szukający

Czy na kasach w Warszawie są tylko pełne etaty czy zatrudniają też na część tj. 1/2 albo 3/4 etatu?

XYZ

Witam, mam niedługo podjąć pracę w LM na Targówku widzę same negatywne komentarze związane z tym sklepem czy możecie napisać coś więcej? Zastanawiam się jednak mam jeszcze inną propozycję pracy gdzie indziej myśle czy warto sobie tą firma zawracać głowe, proszę o jakieś konkrety co tam jest nie tak i na kogo trzeba uważać

Dariusz
@XYZ 04.01.2019 21:45

Daj sobie spokój z tą bandą przygłupów, które kręcą ludzi na premiach, całe to towarzystwo wzajemnej adoracji razem z tym całym Radeczkiem (usunięte przez administratora) i piękną Madzią to ludzie bez jakichkolwiek wartości, zachamowań i zasad, omijaj szerokim łukiem to towarzystwo i idź lepiej do tej drugiej pracy, tutaj w leroy na stanowiskach koordynatorów i wyżej pracują ludzie zdegenerowani, na Targówku liczy się tylko prywata i najbliżsi współpracownicy dyrektorki to też sam możesz wywnioskować poprzez wiele tutaj obecnych komentarzy na tej i następnych stronach jednym słowem(usunięte przez administratora) moralna

Lechu
@XYZ 04.01.2019 21:45

Nie warto iść na targówek, chyba że masz opcję innego sklepu. Ale o targówku krążą już legendy jakie tam jest towarzystwo. Lizusy,(usunięte przez administratora) Szybko będziesz żałował, po miesiącu ludzie już odchodzą jak widzą co jest grane. Nic tu nie osiągniesz a (usunięte przez administratora)jest na porządku dziennym, kilka osób już się z nimi sądziło o niesprawiedliwe zwolnienie z pracy. Także przemyśl to jeszcze

Lechu
@XYZ 04.01.2019 21:45

Uważaj na (usunięte przez administratora) też nie ufaj. Dobra rada nie można tam nikomu wierzyć.

Radek

Leroy Merlin to spekulanci finansowi, którzy skupuąj dane dobra po 4 zł a sprzedają po 12zł czyli 300% drożej, rozumiem sprzedać coś 30,40 czy 50% drożej ale nie 300% ten przykład pokazuje nam tylko iż firma ta oprócz tego że kręci swoich pracowników ile tylko się da to jeszcze tak samo kręci klientów sklepu czyli mamy tutaj do czynienia z pełnym powiedzmy wprost złodziejstwem

Radek
@Radek 22.12.2018 10:05

Małe sprostowanie nie 300% a 200% ale to też spekulacja i oszustwo

Markus Aurelius
@Radek 22.12.2018 10:05

To nie do końca prawda, może działa na tych produktach, które nie mają narzuconych cenników, a LM tylko nimi pośredniczy (tak zresztą robi wiele firm na rynku, nic dziwnego) ale np. Gardena/Husqvarna w dziale ogród ma ceny narzucone, uzgodnione pomiędzy zarzadami LM/HQV na okreslonym poziomie i nie ma tam mowy o 300 czy nawet 200% ceny. Narzuty są realne i sporo niższe, jak to z produktami sprzedawanymi z tzw. górnej półki.

XYZ

Czesc, zastanawiam sie nad praca w lm w nowo otwierajacym sie sklepie w Tarnowie. Jest sens sie tam teraz pchac? Czy odczekac pol roku jak zrobia selekcje? Mniej wiecej jaka jest liczba pracownikow na otwarcie, a jaka po 6 miesiacach?

Polska centralna
@XYZ 03.04.2018 10:18

Teraz na gwałt szukają bo nie ma ludzi a sezon się zaczął. Są z tzw ręką w nocniku.

12345678
@XYZ 03.04.2018 10:18

łapią każdego z tzw "ulicy" bo nikt nie chce pracować.Są też listy " gończe" jak znasz kogoś i polecisz a on będzie chciał pracować to dostaniesz 900 brutto.Zanim będziesz się pchał zakoleguj się i może premią podzieli się twój przyszły kumpel lub koleżanka

nie polecam
@XYZ 03.04.2018 10:18

Tarnowa nie polecam. Dyrektor furiat, który nie szanuje pracowników i ciśnie wszystkich...

Sylwek
@XYZ 03.04.2018 10:18

zarobki 1950zł netto, będą Ci wciskać kit o premiach, których nigdy nie dostaniesz dostaje tylko góra za nieróbstwo, ogólnie firma bazująca i żerująca na prowizji wszystkiego, kupują produkty tanio sprzedają drogo wielka firma zwykły pośrednik, żaden rozwój w tej firmie zwykła pranie mózgu i robienie z ludzi (usunięte przez administratora), tabelki tabelki i jeszcze raz tabelki, wyscig szczurów a przy wejściu do sklepu bądź koło biur zdjęcia pracowników niczym przodowników pracy za komuny he he, ci którzy są koordynatorami dostają więcej w zamian za naganianie pracowników i kontrolowanie ich niczym capo w obozach koncentracyjnych popracujesz zobaczysz, jestem byłym pracownikiem po miesiącu już wszystko wiedziałem co to za towarzystwo, a obym zapomniał jeśli na okresie próbnym pójdziesz na zwolnienie bp będziesz chory to nie przedłużą ci umowy tak jak mojej koleżance byłej z pracy jest to wyjątkow podła firma

Sebastian

Cała prawda o tym co w rzeczywistości tak naprawde dostaniesz w LM -karta multisport tak naprawdę jest po to aby pracownicy reprezentowali dany sklep w zawodach w piłce nożnej wiadomo w pracy korporacja a po pracy również myślenie o pracy czyli cały czas pracownik tak naprawdę jest w pracy -fundusz pseudo-socjalny gdzie za tym co zrobić z pieniędzmi dla pracowników decyduje dyrektor i reszta lizusów czyli najczęściej pieniądze wydaje się na rzeczy niepotrzebne a reszta pieniędzy która zostaje słuch o niej ginie -najpierw firma Leroy Merlin instaluje w całym sklepie oświetlenie led'owe niebezpieczne dla wzroku pracowników a następnie chwali się tym iż dofinasowuje do okularów korekcyjnych co za zakłamanie i obłuda (Led'y oczywiście ze względu na oszczędności) -nie ma mowy o żadnym dodatku na pranie odzieży roboczej jest to kłamstwo - w LM pracownik otrzymuje obuwie, które tak naprawde jest niewygodne, gdyż wykonane jest ze sztucznego tworzywa odparzającego stopy. Po godzinie pracy w tym obuwiu na dziale jest jeden wielki smród co dostrzegają równiez klienci niestety ze względu na ciągłe oszczędności kosztem zdrowia pracowników nie ma mowy o butach tego samego typu z naturalnego tworzywa -ze względu na oszczędności zatrudnia się obecnie coraz to więcej pracowników z Ukrainy, którzy nie otrzymują umów o pracę a jedynie wykonuja pracę na zlecenie poprzez zewnetrzną agencje pracy tymczasowej, gdzie miesięcznie wyrabiają około 220godzin co jest wyjątkowo antyludzkie i podłe -szkolenia produktowe są jedynie na potrzeby korporacji Leroy Merlin aby odnosiła jak najwiekszy zysk za wyszkolenie robota myślącego w taki sposób jak życzy sobie tego dyrekcja Leroy Merlin -program rozwojowy ? Akademia Orląt? Jest to tak naprawde program mający na celu przygotowanie pracowników do kierowania danymi działami w skład tego programu wchodzą szkolenia psychologiczne mające na celu wywrzeć presję na pracownikach niższego szczebla aby podnieść sprzedaż i stworzyć rywalizacje między tymi pracownikami a finałem tego jest podniesienie zysków korporacji LM oraz tworzenie wyścigu szczurów za 1900zł netto czyli wyhodowanie wiernego i uległego pracownika, przyzwyczajanie go do pewnych nietypowych zachowań takich jak kontrolowanie pracowników nawzajem i donoszenie o nieprawidłowościach swoim przełożonym -akcje firmy tak naprawdę są zwykłą motywacją pracownika do pracy, zamiast podnieść pracownikom nędzne pensje 1900zł/netto firma dąży do zwiększenia produktywności pracowników poprzez tak zwane akcje, które tak naprawdę mogą okazać się zwykłą spekulacją finansową -nie ma mowy o żadnych premiach kwartalnych no może jedynie dla pracowników wyższego szczebla, którzy nie mają tak naprawdę nawet kontaktu bezpośredniego z klientem -podwyżki raz w roku oczywiście dla wybranych - owszem to prawda dla dyrekcji i kadry zarządzającej -imprezy sklepowe - oczywiście macie na myśli tutaj zjadanie resztek pizzy na stojąco w pośpiechu jest to traktowanie pracownika niczym świni w chlewie nawet gorzej gdyż świnia ma więcej czasu na zjedzenie -telefon komórkowy Sony XA - pracownicy otrzymują go tak naprawdę w celu oszczędności aby nie zatrudniać ludzi odpowiedzialnych za przekazywanie informacji zewnętrznym klientom - po co zatrudniać dodatkowych pracowników skoro wszystkie te obowiązki można przerzucić na pracowników działów, którzy posiadają telefony służbowe, telefony służbowe to równiez oszczędności na papierze, drukarce i tuszu wiele rzeczy robionych jest w systemie niestety system jest wadliwy i nie ma zasięgu wi-fi, które jak wiemy jest bardzo szkodliwe dla życia i zdrowia pracownika a wi-fi każdy pracownik musi miec cały czas włączone podczas pracy -na dziale ogród w sezonie robi się oszczędności mimo iż jest wielu klientów nie zatrudnia sie dodatkowych pracowników ze względu na oszczędności (podejście jest takie:,, jakoś dadzą radę'') -w celu przyciągnięcia klientów pracownicy maja nakaz odgórny zakładania klientom różnych kart lojalnościowych aby uzależnić klientów od firmy LM - jest to główny priorytet LM -LM organizuje często szkolenia (tak naprawde jest to pranie mózgu) zewnętrzne mające na celu zwiekszenie sprzedaży swoich produktów oraz aby pracownicy polecali produkty z jak największą marżą (nie ważne czy są to dobre produkty ważne aby miały marże i aby LM miało jak największy zysk) -ze względu na oszczdności w sklepach są rekordowo wysokie temperatury a klimatyzacji praktycznie żadnej (no może jedynie dla kadry zarządzającej jest klimatyzacja pracownicy niech pracują) To co napisałem jest całkowitą prawdą na temat LM więc proszę więcej nie kłamać

Adamos
@Sebastian 12.08.2018 20:44

Brawo:) W końcu ktoś napisał całą prawdę o tej obłudnej firmie!

lll
@Sebastian 12.08.2018 20:44

Czyli WSZYSTKO ŹLE?! Chyba się z powołaniem minąłeś. Ty powinieneś księdzem zostać! Nic nie robisz cały dzień, kasy jak lodu a staruszki cię po rękach całują. A czego ty oczekiwałeś na stanowisku dla prostego pracownika fizycznego??? Gabinetu, sekretarki i limuzyny??? Nie chcesz? Nie pracuj! Przyjdą ludzie z UA na to miejsce.

Sylwester
@lll 12.10.2018 22:24

Ty prostaku o mentalności chłopa pańszczyźnianego takimi jak ty powinno się orać pole chłop wyjdzie ze wsi ale wieś z chłopa nigdy, to pracuj sobie z ludźmi z UA ty jesteś burakiem więc idelanie do ludzi z UA będziesz pasował, liż d..e dalej i tak do końca życia

były pracownik syfu
@lll 12.10.2018 22:24

Do III ty tak nie pyszcz Bo ludzie z Ukrainy mają (usunięte przez administratora) na nasze zarobki i socjal. Co z tego że ktos jest fizyczny nie rozumiem twojej debilnej interpetacji Jestes (usunięte przez administratora) i tkich trzeba wiypeirdalac za takie powiezenia . Co siedzisz za biurkiem i klpeisz chore rególki i wymyslasz jesteś bezmogzime i tyle . Co z tego że pracownik fizyczny znam goscia co pracuje w Norwegii jako fizyczny zarabia (usunięte przez administratora) kase na umowie i dyktuje warunki swojej pracy i płacy i tyle. Co ty wiesz o życiu III Gnojenie pracownika skonczyło sie i tyle sam zapierdalj i tak bedzie , Leroy merlin długo nie pocianie dlaczego bo Ludzie z Ukrainy wyjeżdzaja jest pewna firma unas w Miescie c nahgle zwiało 200 pracowników i nagle firma sie obudziła że potrzebuje na magazyn Polkich pracowników .To wszystko wyrocznia i kwestai czasu.Jak takim pisaniem pójdziecie na dno

Falco
@Sebastian 12.08.2018 20:44

Zgadzam sie ta siec jak i cale Adeo w Polsce to wyscig szczurow by osiagnac wynik.Szkoda tylko ze wynagrodzenia nie sa wogole do tego adekwantne.Pozatym firmy sprzatajace juz tez unikaja Adeo

były pracownik syfu

(usunięte przez administratora) ten (usunięte przez administratora) Leroy Merlin Ta firma niedocenia pracowników starszych tylko albo zwalnia albo sami odchodza . Srają swoimi chorymi skzoleniami i wyjzdami i zjebanymi standardami na (usunięte przez administratora) po komu .Pózniej klienci nie przychodza do zjebanego trójkąta i odchodzą .A stado baranów na górze się głowi dlaczego tak jest :/// to tak jest dziwię sie że ta firma prosperuje .Castorama trzyma swoich pracowników płaca i to dobrze .Mają szkolenia ale produktowe a nie jakies badziewne testy jak podchodzic do klienta :///// sorki nie tędy droga .Powiem taki przyklad z dawnej firmy praktikier która nie istnieje kolega miał tets z obłsugi klienta bbył tzw kordynator z papierkami między czasie pracownik zdawał test u niego obsługujac klienta klient sie obrócił i powiedziłl tak co to za pan a on pracownik odpowiedział że to osoba co robi test na obsługe a klient powiedział do tego co robi test powiedział spadaj pan stąd pracownik jest (usunięte przez administratora) i mnie obsluguje a pan tutaj nie potrzebny,a ten długa i juz znikł :-)

Niepełnosprawny
Zweryfikowany użytkownik

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Sklep Leroy Merlin jest na wysokim poziomie super ale jest jedno ale Ul.Ostrobramska gdzie znajduje się sklep Leroy Merlin jest nie uczciwa firm sprzątającyca Panel Servis nie uregulowała zaplaty pracownikowi niepełnosprawnemu za jeden dzień ciezkiej pracy na tym obiekcie a także chciala zatrudnic osobe nie przeszkolona przez BHP do obsługi zgniatarki do kartonów i foli , na cały obiekt Leroy Merlin nasze zapytanie do p.derektora obiektu na ul.strobramska czy pan jest swiadomy i informowany z jaka firma podpisał umowe o porządek ze czlowiekowi nie zaplacili .Czy tez p.Derektor umywa ręce od odpowiedzialności w jakich warunkach pracuja ludzie w firmie Panel Serwis, szatnia pracownikow jest magazynem dla maszyn ,niech pan zwruci uwage maszyna do picia wody jest brudna zalana duzo kurzu na sklepie u pana panuje (usunięte przez administratora) i brod od strony magazynu widzi pan to z góry i nic nie robi ....inteligeci w koszulach i krawatach a (usunięte przez administratora) namagazynie ...

Marek

Zgadzam się z poprzednikami odnośnie kręcenia ludzi na premiach, ale że z funduszu socjalnego pracownicy wyższego szczebla załatwiają bilety na koncerty dla swojej rodzinki to już są jakieś jaja szczyt chamstwa i beszczelności, ogólnie polityka firmy sprowadza się do tego aby robić z pracowników idiotów nie tylko wmawiając im że jak będą dużo sprzedawali to będzie premia ale także z wielu innych rzeczy jak chociażby telefony służbowe gdzie czasami nawet ktoś z firmy Leroy Merlin podstawiony dzwoni do pracownika sprawdzając go w jaki sposób się zachowa podczas rozmowy jako z potencjalnym klientem, jest to tak żenujące może skupicie się na polityce aby ludziom pracowało się lepiej i przyjemniej a nie ciągle wciskacie im kity na temat rozwoju i tego że trzeba jeszcze więcej pracować, dla mnie osobiście jesteście bandą manipilantów, krętaczy i oszustów dlatego po nowym roku idę do nowej pracy pracujcie sobie dalej sami i pływajcie w tym (usunięte przez administratora) anty-moralnym ale beze mnie - były pracownik L M Marki

Kris

Leniwce Moje sugestie dla Leroy-Merlin Polska Sp. z o.o.: Wiedza , wiedza, pracowitosc Lubię atmosferę w Leroy-Merlin Polska Sp. z o.o. za: Atmosfera niby nie jest zła , niby.

Sylwia

Jak się ciesze że już w Leroy Merlin nie pracuje, jestem zadowolona z przejścia do OBI, gdzie nie ma prania mózgu, gdzie całej pracy nie przerzuca się na pracowników, nie ma żadnych idiotycznych programów szkoleniowych robiących z ludzi idiotów, premia jest uznaniowa jednak nawet jak jej nie ma to nic się złego nie dzieje bo sama podstawa pensji jest o wiele wyższa jak w Leroy Merlin, tutaj jest po prostu lepszy system i nikt nie robi z pracowników wariatów jestem zadowolona i polecam również wam, którzy męczycie się w Leroy Merlin ja też sie męczyłam i też mnie oszukiwano na premiach, pozdrawiam

Niezadowolony

Sklep o dużym obrocie = dużo pracy - niskie zarobki. Premie których nie ma - jeśli obiecują oraz tabelki pokazują, że premia będzie, tak zakombinują i znajdą koszty, aby wypłacić jak najmniej. Elastyczny grafik - jeśli masz dobrego przełożonego to może jest elastyczny. Jeśli trafi się inny można pomarzyć...

Mateusz

Gdzie jest fundusz socjalny? Gdzie są premie? Gdzie jest jakikolwiek szacunek do ludzi pracy?

xxx
@Mateusz 05.12.2018 19:48

Z funduszu socjalnego korzystają Ci z dojściami do komisji socjalnej-niedawno córka koleżanki była na koncercie znanej wokalistki, a bilety były "zakupione" przez pracownika Giga za pieniądze z socjalnych.

Dariusz

Wstretna i sku...ała firma poszukująca nowych to oraczy aby pracowali na premie fra...ów koordynatorów pozdrawiam Leroy Merlin i powiem wprost Pies was j...ł wy k...y i was koordynatorów pizdo...ów mających niespłacone kredyty !!!

Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj

Co dostaniesz w LM - karta multisport - opieka medyczna w Luxmed - ubezpieczenie na życie W powyższych dany sklep partycypuje w kosztach w zależności od tego jak rozdysponował to fundusz socjalny. - dofinansowanie do wakacji dla tych z najmniejszym dochodem - bony/paczki dla dzieci na święta wysokość zależna od dochodu - dofinansowanie do okularów korekcyjncyh - dodatek na pranie odzieży roboczej - wiele szkoleń produktowych - programy rozwojowe dla ambitnych z potencjałem - akcje firmy to równowartość 13 pensji w roku wyplacane raz w roku na wasze wew konto LM dodatkowo oprocentowane DUŻO lepiej niż nie jedna lokata w banku. - premie kwartalne z progresję obrotu - podywżki raz w roku, oczywiście dla wybranych - wiele imprez sklepowych, świętuejmy dobre wyniki - telefon komórkowy Sony Experia XA dla każdego zatrudnionego na umowe z LM bez limitu połączeń, limit danych to 2GB Która firma daje tel komórkowy sprzedawcom/ kasjerom ? Możesz zabierać do domu, musisz używać w pracy. Ma aplilacje pomocne w pracy i łaczy cie z innymi osobami w pracy. Wychodząc wylogowujesz się i staje się prywatny. Wg mnie nie ma lipy. Na pewno nie wszystko zostało tutaj wpisane, jest tego ogrom. Na uwagę zasługują akcje i tel komórkowy - szok ! Ile można dostać na początek ? Tego nie powiem. Przyjdz na rozmowę - warto, tam się tego dowiesz.

Marek
@Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj 05.08.2017 15:11

MAŁE SPROSTOWANIE 1.Multisport już nawet oferuje Biedronka ale mi wyjątkowy atut, opieka medyczna i ubezpieczenie jest w każdej sieciówce... 2. Dofinansowanie do wczasów o ile przedstawisz faktury za pobyt, przejazd lub wydarzenia kulturalne max 200 zł hahahah 3.Bony i paczki dla dzieci -Biedronka też to ma 4 Okulary korekcyjne nie sa dofinansowane dla doradcy!!!! Tylko dla osób pełniących funkcję min koordynatora 5. Dofinansowanie na pranie odzieży hahah ok 20 zł miesiecznie naprawdę warto 6. Szkolenia produktowe -zależy na jakim dziale i jakiego masz kierownika. Niektórych nie puszczają bo ludzi do pracy nie ma 7. Programy rozwojowe czyli kuźnia od razu wybijam z głowy bo przy awansie na koordynatora dostajesz 500 zł brutto!!!! hahah faktycznie warto być ambitnym z potencjałem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za kierownika i zbierać cięgi. 8.Akcja fajna rzecz jeśli nie planujesz ich wypłacać bo inaczej musisz mieć fakturę na remont. Akcje są zamrożone do twojego odejścia z firmy ok 2.500 zł rocznie 9. Premie zostały zmienione aby doradcy nie otrzymali tzw maxa a podwyżki najwięcej 200 zł brutto ha 10. Dwie imprezy w roku oraz działowe ale to zależy od kierownika. Zastanówcie się nad wysłaniem CV ;)

Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj
@Marek 06.08.2017 19:37

Kolego Szanowny Porównanie LM do Biedronki to jakiś mało zabawny zart. Chyba ze kogos bawi praca do konca zycia jakos sprzedawco/kasejr/sprzatacz/logistyk/piekarz. Jezeli natomiast chcesz sie czegos nauczyc i osiagnac w zyciu cos wiecej to w LM jest to mozliwe. Warto patrzec troszke dalej niz 30 dni do przodu bo za kilka lat bedzie za pozno. Bzdury piszesz o podwyzszkach dla koordynatorow to zalezy od wielu czynnikow. Lepiek byc w Biedronce tym kim napisalem niz koordynatorem w LM ? Premie zmieniono zeby doradcy maxa nie dostali ? Oszalales ? przyjdz do mnie to ci to wyjasnie bo plakac sie chce. Gdzie ty robisz w serwisie sprzatajacym ? - z calym dla nich szacunkiem.Nie pisz takich bredni na forum. Dwie imprezy w roku po kilkanascie tysiecy kazda to pikus - rozumiem. Smiejesz sie z wielkosci dofinansowania i wsparcia na pranie ale to firma ci daje ale nie musi, podobnie jak akcje. Nie musisz ich wydawac podobnie jak pensji. Nie warto ich trzymac na wypadek utraty pracy czy zdolnosci do pracy. Rozumiem ze ry patrzysz 30d w przod i wazna jest impreza czy kupno roweru. Poczytaj sobie regulaminy, idz na szkolenie do kierownika, porozmawiaj z kadrowa zrob sobie szkolenie e learningowe to moze ci sie pod czapka rozjasni. Wolisz robic w Biedronce ok niektorzy musza bo nie maja wyjscia, kompetencji, szczesci albo chca bo wazne dla nich jest krotsza perspektywa. Natomiast kazdyby chcial swoim dzieciom zapewnic wszystko a do tego potrzebne sa fundusze ktore gwarantuje dobrze platna robota do ktorej mozesz dojsc rozwijajac sie albo majac to nabyte albo wyniesione ze szkoly czego inni nie maja. Myslisz ze Biedra to zapewni ? Powodzenia. Mam nadzieje ze ludzie ktorzy czytaja to forum dostrzega jednak te wartosci ktorych ty nie doceniasz i zajda troche dalej niz ty.

Marek
@Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj 07.08.2017 09:57

Hahah czytaj ze zrozumieniem czy ja napisałem, że pracuje w Biedronce? Nie to był tylko przykład,że to co piszesz nie jest czymś niezwykłym a NORMĄ cofnij się do szkoły podstawowej i naucz czytać ze zrozumieniem. Jeśli twój szczyt marzeń to praca do końca życia w LM za 3000 brutto to szacun...

Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj
@Marek 07.08.2017 12:44

Kolego to chyba ty tak bardzo chciales zebym ja pomyslal ze ty w Biedronce pracujesz ze uwierzyles w cos co nie mialo miejsca. Czy ja napisalem gdzies ze ty tam pracujesz ? Polski w szkole miales wiesz co to zdanie oznajmiajace? Nie mam zamiaru sie cofac ale ty to zrobisz jezeli ty albo ktos inny z LM tam przejdzie. Nie generalizuj ze to o czym napisalem jest norma bo nie jest. Przeczytaj raz jeszcze i porownaj. Przekazujmy tu prawdziwe informacje, nie upraszczaj rzeczywistosci. Nie wiesz ile zarabiam i co robie ale ja znam ludzi takich jak ty i tych innych co cos osiagneli a jest ich wielu w LM. Ja już powodzenia nie potrzebuke to tobie sie ona przyda o tym ktorzy uwierza w twoje nierzetelne informacje.

bobo
@Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj 05.08.2017 15:11

biorą wszystkich nie maja wyjścia,zresztą nikt normalny tam nie pracuje ,bez obrazy oczywiście,nie dajcie sie zwieść ,pensja 13 jest zamrożona na 5 lat nie do wypłaty ,lux med to tylko konsultacje ,premie są słabe jak sa ,programy rozwojowe i podwyżki to fikcja dla wybranych .Jak ktoś pisze o firmie dobrze to albo Jest kierownikiem albo jest zapatrzony i omamiony .

Buba479
@Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj 05.08.2017 15:11

Premie kwartalne są jak jest zysk, nie na każdym sklepi dopłacają do wakacji, Luxmed to jedna wielka porażka tylko internista jest za darmo, dodatek do prania odzieży roboczej to obowiązek pracodawcy tak mówi kodek pracy i ustawy, akcje tak ale możesz je wypłacić po pięciu latach od naliczanie w danym roku. Telefon służbowy to wymóg rynku a nie dobra wola pracodawcy, podwyżki tak , Ci co się wykazują to dostają ale są to tak śmieszne pieniądze , że tego nie odczuwasz. W wiem co mowie bo pracuje w tej firmie 9 lat, są takie paradoksy w firmie , że stary pracownik zarabia 200 zł więcej lub mniej od nowo zatrudnionego. Czytając twój post mam wrażenie , że jesteś człowiekiem , który nigdy nie pracował na tak zwanym parkiecie, a z central ?

pocahontas
@Buba479 10.10.2017 12:18

Buba 479. Przecież jak tak Ci źle to się zwolnij. Z tym pakietem to przesadziłaś.. Skoro zależy Ci na większej dostępności lekarzy to rozszerz sobie pakiet. Co do podwyżek to ja bym też nie przyznawała osobom które jak najmniej mają wkładu własnego w dział.

Ironia
@pocahontas 13.10.2017 06:46

Matoaka, BUBA 479 tylko stwierdził, a Ty piszesz, że jak tak źle ma się zwolnić. Napewno Ty masz duży własny wkład w dział.....

oświecony
@Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj 07.08.2017 16:24

Wiem co robisz. Klękasz i połykasz.

Ja
@Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj 05.08.2017 15:11

Telefon po zwolnieniu sie oddajemy? Ile sie placi za karte multisport?

Eselpe
@Ja 21.05.2018 17:04

Telefon po zwolnieniu oddajesz, a karta multisport kosztuje różnie, zależnie od zarobków. W moim wypadku ponad 40zl.

Tomek
@Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj 05.08.2017 15:11

Lidl Warszawa Włochy 4100 brutto, multisport, pakiety itd. Leroy Merlin nie zachwyca nikogo telefonem służbowym, bo to był atut jakieś 10 lat temu, a nie teraz, kiedy wszystkie firmy dają telefony. Posiadam nawet DWA służbowe telefony i to najgorsze co można dostać. Po pracy mamy wolne, a nie ciągle ktoś dzwoni z jakimś problemem, o nadgodziny, o zamianę itd. W Leroy Merlin do 3000 zł brutto to szczyt i pewnie tak zarabia 95% pracowników firmy. Bajki o rozowju można sobie wsadzić głęboko, bo awans to dostają 2 osoby na 100 i to najczęściej po znajomości. A warunki finansowe typu 2500, 3000 zł w Warszawie to jest dosłownie ubóstwo. Za to ciężko siebie utrzymać, a co dopiero rodzinę z dziećmi. Lepsza biedronka lub lidl gdzie w dobrym momencie można wyrwać ponad 4000.

............................
@Marek 06.08.2017 19:37

TYLKO ŻE BIEDRONKA LEPIEJ PŁACI w lm coś osiągną na pewno nie jako doradca ledwo na opłaty ci starczy i jedzenie

Sebastian
@Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj 05.08.2017 15:11

Cała prawda o tym co w rzeczywistości tak naprawde dostaniesz w LM -karta multisport tak naprawdę jest po to aby pracownicy reprezentowali dany sklep w zawodach w piłce nożnej wiadomo w pracy korporacja a po pracy również myślenie o pracy czyli cały czas pracownik tak naprawdę jest w pracy -fundusz pseudo-socjalny gdzie za tym co zrobić z pieniędzmi dla pracowników decyduje dyrektor i reszta lizusów czyli najczęściej pieniądze wydaje się na rzeczy niepotrzebne a reszta pieniędzy która zostaje słuch o niej ginie -najpierw firma Leroy Merlin instaluje w całym sklepie oświetlenie led'owe niebezpieczne dla wzroku pracowników a następnie chwali się tym iż dofinasowuje do okularów korekcyjnych co za zakłamanie i obłuda (Led'y oczywiście ze względu na oszczędności) -nie ma mowy o żadnym dodatku na pranie odzieży roboczej jest to kłamstwo - w LM pracownik otrzymuje obuwie, które tak naprawde jest niewygodne, gdyż wykonane jest ze sztucznego tworzywa odparzającego stopy. Po godzinie pracy w tym obuwiu na dziale jest jeden wielki smród co dostrzegają równiez klienci niestety ze względu na ciągłe oszczędności kosztem zdrowia pracowników nie ma mowy o butach tego samego typu z naturalnego tworzywa -ze względu na oszczędności zatrudnia się obecnie coraz to więcej pracowników z Ukrainy, którzy nie otrzymują umów o pracę a jedynie wykonuja pracę na zlecenie poprzez zewnetrzną agencje pracy tymczasowej, gdzie miesięcznie wyrabiają około 220godzin co jest wyjątkowo antyludzkie i podłe -szkolenia produktowe są jedynie na potrzeby korporacji Leroy Merlin aby odnosiła jak najwiekszy zysk za wyszkolenie robota myślącego w taki sposób jak życzy sobie tego dyrekcja Leroy Merlin -program rozwojowy ? Akademia Orląt? Jest to tak naprawde program mający na celu przygotowanie pracowników do kierowania danymi działami w skład tego programu wchodzą szkolenia psychologiczne mające na celu wywrzeć presję na pracownikach niższego szczebla aby podnieść sprzedaż i stworzyć rywalizacje między tymi pracownikami a finałem tego jest podniesienie zysków korporacji LM oraz tworzenie wyścigu szczurów za 1900zł netto czyli wyhodowanie wiernego i uległego pracownika, przyzwyczajanie go do pewnych nietypowych zachowań takich jak kontrolowanie pracowników nawzajem i donoszenie o nieprawidłowościach swoim przełożonym -akcje firmy tak naprawdę są zwykłą motywacją pracownika do pracy, zamiast podnieść pracownikom nędzne pensje 1900zł/netto firma dąży do zwiększenia produktywności pracowników poprzez tak zwane akcje, które tak naprawdę mogą okazać się zwykłą spekulacją finansową -nie ma mowy o żadnych premiach kwartalnych no może jedynie dla pracowników wyższego szczebla, którzy nie mają tak naprawdę nawet kontaktu bezpośredniego z klientem -podwyżki raz w roku oczywiście dla wybranych - owszem to prawda dla dyrekcji i kadry zarządzającej -imprezy sklepowe - oczywiście macie na myśli tutaj zjadanie resztek pizzy na stojąco w pośpiechu jest to traktowanie pracownika niczym świni w chlewie nawet gorzej gdyż świnia ma więcej czasu na zjedzenie -telefon komórkowy Sony XA - pracownicy otrzymują go tak naprawdę w celu oszczędności aby nie zatrudniać ludzi odpowiedzialnych za przekazywanie informacji zewnętrznym klientom - po co zatrudniać dodatkowych pracowników skoro wszystkie te obowiązki można przerzucić na pracowników działów, którzy posiadają telefony służbowe, telefony służbowe to równiez oszczędności na papierze, drukarce i tuszu wiele rzeczy robionych jest w systemie niestety system jest wadliwy i nie ma zasięgu wi-fi, które jak wiemy jest bardzo szkodliwe dla życia i zdrowia pracownika a wi-fi każdy pracownik musi miec cały czas włączone podczas pracy -na dziale ogród w sezonie robi się oszczędności mimo iż jest wielu klientów nie zatrudnia sie dodatkowych pracowników ze względu na oszczędności (podejście jest takie:,, jakoś dadzą radę'') -w celu przyciągnięcia klientów pracownicy maja nakaz odgórny zakładania klientom różnych kart lojalnościowych aby uzależnić klientów od firmy LM - jest to główny priorytet LM -LM organizuje często szkolenia (tak naprawde jest to pranie mózgu) zewnętrzne mające na celu zwiekszenie sprzedaży swoich produktów oraz aby pracownicy polecali produkty z jak największą marżą (nie ważne czy są to dobre produkty ważne aby miały marże i aby LM miało jak największy zysk) -ze względu na oszczdności w sklepach są rekordowo wysokie temperatury a klimatyzacji praktycznie żadnej (no może jedynie dla kadry zarządzającej jest klimatyzacja pracownicy niech pracują) To co napisałem jest całkowitą prawdą na temat LM więc proszę więcej nie kłamać

xxxxx
@Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj 05.08.2017 15:11

-kiedy bony dla dzieci w jakim sklepie ? -jakie bony i paczki nic nie wiem ,dostałam jako kasjerka akcję jedną za 200 zł na rok oraz na święta 100 " pod choinkę" -okulary to obowiązek( BHP) a nie dobre serce dyrektora. -dofinansowanie do wakacji ,żarty -szkolenia produktowe owszem tak.Chodzisz po stoiskach i koledzy mówią ci ,co (usunięte przez administratora) kradną najbardziej i na co uważać na kasie.:-)))) -telefon to nie nówka ,tylko w spadku po byłym pracowniku lub pracownikach z magazynu lub ogrodu.

Już nie w lm
@Nie moge dłużej czytać jęczenia tych którzy pracuj 07.08.2017 09:57

Widać, słychać i czuć... lizusa koordynatora lub KD.. Propaganda i wyprany mózg. Jedyna prawda jest o szczęściu..czy wdepniesz w gówn.. czy je ominiesz szerokim łukiem.

Limo
@pocahontas 13.10.2017 06:46

o jakaś marionetka z kadr bądź od marketingu się odezwała - prawda Cię boli?

Irena

Mozecie napisac troche konkretow o pracy w LM Targówek przy Malborskiej ? Slyszalam ze troche sie tam pozmienialo jezeli chodzi o managerow ? Moze na lepsze ? Wiem juz ze niestety dyrektorka dalej ta sama. Pani lubie nie lubie - jej krtyterium oceny czyjejs pracy. To co jej lizusy doniosa bierze za dobra monete. Pytanie co z managerami bo tez byly niezle ewenementy ? Podobno jest teraz troche nowych z Tesco to sie dopiero teraz kultura pracy i etyka rozwinie ;) Ludzie mowia ze Pani HR manager też z Tesco, widać już rezultaty.

Arek
@Irena 05.11.2018 00:03

Managerowie to dalej ten sam sort, towarzystwo z makowa i innych okolicznych wioch także układ cały czas ten sam i tak samo ciągle niski poziom ludzi tam pracujących, pensja dla nowych pracowników 1900zł/netto czyli dziadostwo, wmawiają że są premie ale jest to tak skonstruowane aby wykręcić pracowników, ogólnie uważaj z kim rozmawiasz bo pełno jest takm lizusów i donosicieli nawet wśród dłuższym stażem pracowników, ogólnie firma ciągnie na Ukraińcach jesli chodzi o logistyke bo nie musza im dawać umów o prace, ktoś widocznie ma dobre układy finansowe z agencją pracy , żadna etyka ani kultura pracy tam nie istnieją, ludzie są bardzo podejściowi, nigdy nie mów co uważasz na dany temat bo to wykorzystają i wszystko co mówisz pójdzie dalej, aż strach pomyśleć że takie świństwa są w dzisiejszych czasach na topie, jeśli chodzi o dyrektorke to nie ma sie jej co dziwić w końcu góra potrzebuje pod sobą prymitywów aby wiedzieć wszystko co się dzieje w firmie i aby się nimi posługiwać jak klawiszami taki jest system w LM na Targówku przy Malborskiej jest to tragiczne ale niestety człowiek się nie liczy Ireno, z drugiej strony co to za firma która zatrudnia prymitywów, w końcu w firmie powinno chodzić o to aby sprzedawać jak najwięcej produktów i aby osoby, które je proponowały klientom zachęcały do sprzedaży i aby były one autentyczne wtedy klienci chętniej kupują, jeden dobry pracownik jest o wiele więcej wart jak 6 prymitywów ale nikt z zarządu tej idiotycznej firmy jeszcze tego nie skumał dlatego jest to beton, mało zapłacić, nędzne warunki i propaganda odnośnie premi i jak najwięcej Ukraińców ludzie ruszcie tymi mózgami wreszcie nie o to w handlu chodzi, chodzi o to aby w tym sklepie ktoś zrobił zakupy a nie poszedł do konkurencji obok (wiecie jakiej) a tak często jest że wychodza i idą do Obi bo tutaj nikomu nie chce się zagadać z klientem bo i po co skoro zarabia nędzne 1900zł/netto i kręca go na premiach, ludzie pracują a góra za nich bierze premie ŻENADA !!!

zielony ludek
@Arek 05.11.2018 15:31

tak z ciekawosci to kto z makowa jest tam kierasem, albo z okolic? daj prosze jakies inicjaly albo ksywy

Wladimir
@zielony ludek 07.11.2018 20:05

człowiek zakompleksiony mały i podły o pseudonimie przywódcy III Rzeszy jednym słowem (usunięte przez administratora)i wystająca słoma z makowieckich butów, Białystok nie wiele lepszy też burakowo

Szczery
@Irena 05.11.2018 00:03

KDRZK to na pewno makowianka nawet widać no i ta babajaga z 10.

Aleksander Sasha
@Irena 05.11.2018 00:03

Menagerowie to patologia moralna

Były zielony tej frajeronej

Ostatnio walnałem w nocy kloca pod firmą Leroy Merlin z braku szacunku dla tej firmy

bez
@Były zielony tej frajeronej 04.11.2018 10:01

jak taki odważny trzeba było na sklepie tak zrobić, przy tłumie ludzi

Dok południe

Powiem tak. Dyrektorstwo to średnio kariera 2 lata i wymiana. Z tego powodu, że obsadzają takiego Janusza zmyśla żeby ograniczyć koszty (po raz kolejny jak już zmienili poprzedniego i jeszcze poprzedniego) :) Z każdym kolejnym nowym dyrektorem pojawia się nowa konieczność cięcia kosztów a jak to się objawia? Brakuje narzędzi do pracy np paleciakow, wózków, sztaplarek. Zgłoszenie tego faktu zawsze spotyka się z jedną odpowiedzią, w tej chwili nie ma inwestycji dopiero w nowym roku ????. To są słowa dyrektora ????. Najbardziej zastanawia mnie jeden fakt, Niemcy otwierają granicę dla Ukraińców a w Leroy Ukraińcy to raczej około 40% załogi. Jak się odnajdzie Leroy jak niedługo większość taniej siły roboczej uderzy w Niemcy bo otwierają granice a Polaków delikatnie mówiąc firma olała ????. Czyżby kolejne ocknięcie się z ręką w nocniku? Tylko teraz nikt już tu z Polaków nie wróci. Zatem lecimy w dół...

Były kierownik z południa

Pożałowania godny pracodawca. W Leroy jest taka polityka, czekają aż doświadczeni pracownicy się zwolnią i na ich miejsce zatrudnią Ukraińców. Polak nie pozwoli sobie na takie traktowanie a Ukrainiec nic nie powie bo przeliczy zarobek na swoje warunki. Leroy upada, to firma gdzie za pracę nie płacą. Trzymają się tylko kierownicy liżący zad dyrektorowi. Robią to bo muszą gdyż gdzie indziej musieliby się wykazać a tu wystarczy polizać i udawać, że wszystko jest pod kontrolą. Każdy pracownik ze stażem ponad rok szuka innej pracy gdyż zarobki wszędzie są lepsze. Tutaj towarzystwo bawi się w najlepsze ale czują rychły schyłek tej pseudozabawy. Skala zwolnień jest ogromna a nowych chętnych brak. Jeżeli się pojawiają to na 3 miesiące i jak zobaczą jakie są realia to uciekają byle dalej. I tak działy pozostają bez obsady a wewnętrznie wymyślane są nowe projekty łączenia działów żeby zapewnić obsługę. To jest żenujące. Jeżeli ktoś myśli i szybko zauważy absurd to ucieka pozostaną emeryci, którzy muszą przetrzymać do emerytury, ci którym udało się wcześniej wyrwać jakieś 3500 brutto co jest i tak śmieszna stawką i co mało ambitni. Bo można się oszukiwać, że 2500 netto to ok ale jak ja mam obecnie 2000 euro w Niemczech miesięcznie to z czym do ludzi. Można owszem żyć z miesiąca na miesiąc, charowac i udawać, że jest dobrze ale czy na tym polega życie? Niemniej pozdrawiam tych co pracują tam i udaje im się siebie oszukiwać, że nie jest najgorzej. Do kierowników i wy polecicie także bawcie się póki czas, ja mam miesięczny zarobek jak dwa wasze.

OmG

Chyba kierowniczka kas to Makowianka nawet wygląda i ta babajaga z metalowego !

Kandydat

Wczoraj na jednym z portali o pracę firma wznowiła ogłoszenie na stanowisko SPECJALISTY DS. PROJEKTÓW E-COMMERCE. Czy ktoś z Państwa aplikował na to stanowisko w tym roku?

Sylwek

Leroy Merlin to nędzna firma, nie można jej orównac do Obi czy Castoramy, gdzie nie ma takiej rotacji jak w LM, w tamtych firmach zarobki są o wiele wyższe jak tutaj gdzie netto to 1900zł dlatego warto szukać nowej lepszej pracy z lepszymi zarobkami, w LM priorytetem jest pranie mózgu i beznadziejne szkolenia, które nic nie wnoszą a to wszystko za 1900zł netto do tego jeszcze telefony służbowe aby odciążyć góre i aby tym samym dodatkowo obciążyć pracownika dziadostwo nie firma

pitras
@Sylwek 04.11.2018 16:19

Ta firma sie przejedzie i tyle Zielony trójkąt to po nich

były pracownim syfu
@Sylwek 04.11.2018 16:19

Pracy w Polsce jest duzo ja jako magazynier znalazlem od 7-15 wekendy wolne za 3400 brutto :) wiec Leroy to niech (usunięte przez administratora) i te markety

Andzia

Współczuję osobom które pracują w LM. To ludzie bez ambicji i się tam z wygody zasiedzieli nie widząc, że poza zielonym chlewem jest inne życie, inne prace i inne zarobki. Nowi przychodzą i odchodzą a starzy pracują po 10 -15 lat i za co? Za marne 2000 zł netto są kopani w (usunięte przez administratora) Masakra ludzie obudźcie się bo już nawet Ukraińcy to miejsce z daleka omijają.

piotr
@Andzia 20.10.2018 14:14

Ten chlew sie skonczy dla Leroy merlin jak i praktikier bez podwyzek itd itd Leroy i obi do odsrtzelenia

Maniek
@piotr 21.10.2018 18:38

I niech się kończy. Komu ten francuski kołchoz tu potrzebny? Ktoś płacze po Praktikerze?Pracownicy LM i tak lawinowo odchodzą i szukają pracy, a klienci też mają dość zdzierstwa...Także wypad do siebie zielony trójkąciku.

Stary pracownik.
@Andzia 20.10.2018 14:14

Starzy, którzy siedzą tam mają brutto 3500-3900. Obecnie nic nie muszą robić poza abc. Charują nowi i logistyka. Ci co robią za grosze.

asia

Solidny pracodawca, przestrzega kodeksu pracy. Dobra atmosfera. Lubię atmosferę w Leroy-Merlin Polska Sp. z o.o. za: Równe traktowanie pracowników, jasne reguły, traktowanie pracowników z godnością. Dążenie do wspólnego celu.

pitras
@asia 22.10.2018 17:13

Co ty brałeś gościu takie bzury to wciskaj swoim dzieciom barani Łbie Oni nic nie przestrzegają Mobing godziny pracy tak samo .Nie wiem czy jest ta zakichana Tempor w tym zielonym (usunięte przez administratora) Trójkącie nie raz jak miałem zmianę do 16 zostawałem praktycznie 15 minut dłużej chartytywnie a oni to skrzetnie ukrywali ja sobie notowałem i robiłem zdjecia o której wychoze rzadko mi sie zdarzało żeby wyjśc o 16 :// 5 minut 10 1 5 minut suma sumarum sie nazbiera .Kierownik (usunięte przez administratora) Marcin Sz. nie raz jak sie spóźniłem 1 2 minuty nie odbiłem sie na czas to Opr że sie spóżniam do pracy to taka Fałszywa firma i zakłamana ale moje nadliczbowe to ukrywali i kasowali :////' Jak porównywałem z wydrukiem z Tempory a zdjeciami godzin pracy i wyjscia z pracy to praktycznie nie zgadzało sie 99% z tym co ja miałem zarejestrowane i zanotowane .A ty tutaj wyjeżdzasz Asia że przestrzega kodeksu ://// widac jestes kordynator albo (usunięte przez administratora) wie kim jesteś lizusem dupowłazem że tak (usunięte przez administratora) głupoty

zielona krew
@asia 22.10.2018 17:13

Asiu, jako pracownik HR nie powinnaś się udzielać na forum.... tylko słuchać i wyciągać wnioski, oczywiście co poprawić.

Alex
@asia 22.10.2018 17:13

Hahah żart tygodnia normalnie...padłem

pitras

Leroy Merlin Traci mnóstwo klientów.Dlaczego bo dużą rotacja pracowników,mobing,brak podwyżek,premii.Dlatego pracownicy odchodza a razem z pracownikami klienci .Zarząd Leroy Merlin nie pojmuje tego słowa a jest w tym dużo prawdy .Mamy przykład Castoramy w Opolu tam wiecznie Parking od 7 rano zawalony autami :))) Castorama dba o rozwój Pracownika i racej satra sie trzymac starą obsade dawająć im podwyższki premie.Tam załoga sie trzyma razem Żeby w Castoramie dostać pracę to fart albo po znajomosci i tyle to dobry i solidny pracodawca dbaja bo am dużo znajomych co tam racują kupę lat ale żeby dostac tam prace to tzw droga pantoflowa i żadko kiedy w Opolu ogłaszają nabór i nigdy sie nie spotkłem.Treaz Castorama bedzie płacił 4000 tys brutto + premie Tak pyrzystało Opole zwieksża o 10% załogę i tyle w temacie a Obi czy Leroy Merlin to kwestia jak zatoną

Dr.ZŁO

SPRZEDALI MI PŁYTKI I NIE UWZGLĘDNILI REKLAMACJI GDY SIĘ ZACZĘŁY WYCIERAĆ CHCIELI MI DAĆ 200 ZŁ NA NIBY KOSZTY UWAGA NA GWARANCJE!!!!!!!! PIC

Baca

Jest ok

Zostaw opinię o Leroy-Merlin Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leroy-Merlin Polska Sp. z o.o.