Job Impulse Polska
3 489 6 1

Opinie o Job Impulse Polska

ja

Nie polecam, pomimo zwolenianina lekarskiego firma nałożyła za nieobecność karę 100 zł. Zgłoszone do PiP

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@ja 09.02.2019 15:40

Praca przy inwentaryzacji odbywa się na podstawie umowy zlecenia. W takim przypadku nie ma obowiązku uznawania zwolnień lekarskich.

Marcin21
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 12.02.2019 10:49

To co do formy prawda. Jednak co taka postawa mówi o etyce i elementarnej przyzwoitości firmy?

Marta111

Uważam, że bardzo niesprawiedliwe jest, że firma może anulować umowę, tuż przed inwentaryzacją ( gdzie szacunek do drugiego człowieka i jego czasu???) a jak ktoś zrezygnuje to kara, czy to nie powinno działać w dwie strony ? Wszyscy mamy, swoje życie, szkołę, pracę, chore dzieci...i takie odwoływanie umów w ostatniej chwili jest szczytem niekompetencji. W życiu się z czymś takim nie spotkałam, a mam 15 letni staż pracy.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Marta111 14.02.2019 11:10

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Niestety, często nie mamy wpływu na odwoływanie inwentaryzacji. Za każdym jednak razem staramy się dostarczyć Państwu informację jak najszybciej.

Marcin21
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 15.02.2019 11:28

Tekst, kopiuj-wklej.

nie polecam

Szczerze nie polecam tej firmy, blokują za nic. Jak zablokują to nie racza się odezwać ani dac powodu konkretnego. Nie polecam. Kierownicy uważają się za najmadrzejszych a koordynatorzy chcą się podlizac jak mogą.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@nie polecam 07.11.2018 07:15

Niestety ale nie mogę się zgodzić z tą wypowiedzią. Każda osoba, która zostaje zablokowana otrzymuje od nas wiadomość. Zawsze również można wyjaśnić sprawę u specjalistów ze swojego oddziału.

Leichenhexe
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 08.11.2018 12:35

Tak tak ciulać to wy umiecie jak z nut. Znam kilka osób, które zablokowaliście bez podania przyczynyi które się wypieły na was.

pracownik
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 08.11.2018 12:35

Czy Pan/Pani czyta ze zrozumieniem ? Wyjasnic sprawe u specjalisty ? Proszę Was ,jak wyjaśnić jak sie skontaktować z Wami nie da. Rowniez mialem sytuacje z nagłą zupełnie niespodziewaną blokadą konta ,niby za wolne liczenie ,a na przykład rozmawiając z koordynatorami ,chwalili mnie ,ze licze na prawde dość szybko porównujac do sredniej innych osob. A tu nagle ,za pare dni ,buum blokada

OBSERWATOR
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 08.11.2018 12:35

Człowieku i co Ci daje to kłamstwo ?

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@pracownik 14.01.2019 13:16

Niestety, zazwyczaj decyzja odnośnie blokady konta podejmowana jest po zakończeniu zlecenia. Dlatego też, podczas samej inwentaryzacji koordynator może nie wyrażać zastrzeżeń pod adresem audytorów. Tempo oraz ilość błędów oceniane są w odniesieniu do każdej inwentaryzacji oddzielnie, może się więc zdarzyć, że pomimo dobrych wyników na jednym zleceniu, blokada została nałożona na innym. Z tego powodu przysługuje Państwu odwołanie od takiej decyzji.

nvm
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 08.11.2018 12:35

no ciekawe bo ja sie dowiedzialam dwa lata pozniej jak potrzebowalam sobie dorobic, kpina

Oburzona
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 08.11.2018 12:35

Nie każda to totalnie jakieś bzdury.

Audytor job

Czytam te opinie od jakiegoś czasu, moje wnioski są takie, że piszą tutaj głównie osoby niezadowolone. Niestety inwentaryzacja to praca i jak w każdej pracy jesteśmy oceniani. Jeżdżę już sporo i widzę, że dużo osób chciałoby zarobić a się nie narobić. Robią błędy zdając sobie z tego sprawę, mijają strefy, bo im nie pasuje, w lodówka damy nie będą liczyć, bo im zimno, a mi przepraszam nie zimno? Idę do pracy a nie siedzieć. Dlaczego osoba, która pracuje dostaje taką samą kasę jak osoba, która myśli tylko jak tu znaleźć lepszy dla siebie towar do liczenia? Co do kierowników i koordynatorów, może nie wszyscy są super fajni, ale jak się chce z każdym można się dogadać w kulturalny sposób a nie "ja tego nie będę robić, ja tamtego nie będę robić". Gdy zaczynałam jeździć na inwentaryzacje po naczytaniu się tych opinii miałam strach w oczach, po ponad pół roku stwierdzam, że nie taki diabeł straszny jak go malują, praca jest spoko, nikt mnie nie zablokował, chociaż też nie jestem nieomylna, jak to jeden kierownik powiedział "jesteśmy tylko ludźmi a nie ma ludzi nieomylnych, każdemu może się zdarzyć pomyłka". Nikt nie stoi za plecami a już na pewno nie drze się i nie wyżywa. Bądźmy my wporzadku a inni ludzie też będą. Fakt przerwy mogłyby być szybciej, bo po 5 godzinie człowiek, żeby efektywnie liczył musi odpocząć, inaczej siedzi dwa razy dłużej przy jednej strefie i sprawdza, bo ciągłe coś nie gra Co do strefy kontakt jest ok, jedynym zastrzeżeniem jest to, że konsultanci wiedzą, które osoby jeżdżą w miarę regularnie i denerwujące jest to, że potrafią odwołać takie osoby a zostawić na liście 60% nowych. Poprostu stałe jeżdżące osoby czują się niedocenione i tym samym pokrzywdzone. Mogłabym tu pisać i pisać po tylu inwentaryzacjach, ale każdy kto chce pracować, spróbuje to będzie miał swoją opinię. Pozdrawiam.

ktoś
@Audytor job 08.02.2019 06:50

masz przerwy? wow

Zosia
@Audytor job 08.02.2019 06:50

Za pracę nocną, za pracę w trudnych warunkach np. poniżej 15°C należy się wyższa stawka godzinowa. Tak mówi prawo pracy . I w związku z tym dziewczyny króre odmówiły pracy w chłodni miały rację, jeśli nie miały tego w umowie - nie zostały uprzedzone wcześniej, że będą pracować w chłodni i nie miały odpowiednich ubrań. Jest to naruszenie prawa pracy przez pracowawcę. Przepisy prawa pracy mówią też o dźwiganiu - powinno być to w umowie i zgodne z Prawem pracy. Można dźwigać jedynie do 30 kg a młodociani ( 16-18 lat) chłopcy do 20 kg, a dziewczyny do 14kg. Tak mówią przepisy, których pracodawca nie powinien łamać.

Audytor job
@Zosia 11.02.2019 16:19

Lodówka a chłodnia to chyba jednak różnica. Czy jak idziesz na zakupy to ciepłej się ubierasz wiedząc, że kupisz pizzę, która leży w lodówce? Jak się nie chce robić to się chodzi i wymyśla.

Dramat
@Zosia 11.02.2019 16:19

Skoro jesteś taka odczytana to zapewne doczytałaś również, to że prawo pracy ma sie nijak do umów cywilnoprawnych... Polecam jednak pogłębić swoją wiedzę z tego zakresu. Btw. W marketach są lodówki nie chłodnie...

...
@Dramat 12.02.2019 07:42

a w magazynach są lodówki czy chłodnie?

Misia 3011

Nie polecam. Panie tam pracujące nic nie wiedzą jedna mówi tak a druga inaczej. Ostatnio miałam sytuację że u mnie w mieście była inwenteryzacja w sklepie Carrefour zapisałam się ale wyszła taka sytuacja ze niestety nie mogłam uczestniczyć więc wzięłam osobę na zastępstwo na stronie strefy job opcja zastępstwa nie działa i ciągle była odmowa w sensie że nie mogę nikogo na zastępstwo wziąść za mnie. Zadzwoniłam do jednej z Pań by się zapytać co mam zrobić i wgl powiedziała że meil wystarczy jak napiszemy że ja (moje dane) nie mogę uczestniczyć i że daje osobę na zastępstwo za mnie (i podałam również jej dane) i powiedziała że bez różnicy czy napisze to ja czy moja koleżanka na zastępstwo i jak zapytałam czy będę musiała zapłacić karę to powiedziała że jeżeli mam osobę na zastępstwo to nie. A dziś przyszedł do mnie list ze musze zapłacić karę za niestawienie się na inwenteryzacji. Więc nie polecam naprawdę. I w dodatku jest 17/18 zł /h to nawet ładna kwota ale strasznie dużo zabierają za składki i te inne.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Misia 3011 11.02.2019 19:18

W takim przypadku, proszę o ponowny kontakt ze specjalistkami z oddziału. Możliwe, że osoba, którą Pani zgłosiła na zastępstwo ostatecznie nie udała się na tę inwentaryzację.

Szczera

Dzień dobry, firma traktuje pracowników jak niewolników. Nie byłam tam raz, lecz kilka i to już nie jest przypadek. To co to tam się dzieje to coś strasznego. Nie robią żadnych przerw, nie pozwalają nic zjeść. Jak chxesz się napić wody to na Ciebie patrzą tak, jakby to było przestępstwo. Chcą zapierniczania przy ciężkich rzeczach. Nie dość, że ma być szybko to jeszcze dokładnie. Koleżance kazano liczyć palety. Osoba drobniutka. Żeby to policzyć trzeba t9 podnieść, więc powiedziała, że to na nią za ciężkie i chciałaby coś innego dostać. Gdyby nie chłopak, który to słyszał by się nie zgłosił to ta biedna byłaby skazana na liczenie tego. Po tym zajśiu ją zablokowali. Mnie również kazali liczyć ciężkie rzeczy. Trzeba było co chwile coś dźwigać. kazali nam, że tak brzydko powiem, zapieprzac byleby nam mniej godzin wyszło. Także nie polecam. Robią sobie niewolników z pracowników. Wyzywanie się na nas jako pracowników to u nich norma. W dodatku inwentaryzacje wyjazdowe to jakaś patologia. Kierowcy busów jeżdżą jak poje**ni. Człowiek się boi o własne życie. (usunięte przez administratora) siedzi komuś na zderzaku. Zachowuje się jakby miał nierówno pod sufitem. Są inne firmy inwentaryzacyjne, które są o niebo lepsze.

Audytor job
@Szczera 15.01.2019 12:47

Nie wiem w jakim regionie pracujesz, ale nie chce mi się wierzyć, że patrzą na Ciebie źle dlatego, że chcesz się napić. Jak przychodzi się do pracy na magazyn to trzeba się liczyć z tym, że pierza liczyć nie będziesz. Koordynatorzy, kierownicy jak i audytorzy to ludzie, którzy pochodzą z różnych środowisk, mają różne charaktery i niestety nie oczekujmy, że każdy będzie chodził z bananem na buzi. Tak jak kierownicy rozliczaja Ciebie z Twojej pracy tak ich ktoś rozlicza z projektu. Co do kierowców, jeżeli jedzie szybciej niż 60km/h to znaczy, że jest pewien, że może sobie na to pozwolić, to on przechodził wiele kursów, szkoleń a nie Ty i ma uprawnienia do przewozu osób, więc wie jak szybko może jechać, więc bez przesady. Więcej dystansu do świata i optymizmu a ludzie odplacą się tym samym.

Zosia
@Audytor job 08.02.2019 06:24

Pracowałam w dużej zagranicznej firmie i tam właśnie wymagano szczególnie od supervisor'ow i team managerów kultury i uprzejmości w zachowaniu w stosunku do pracowników. Napoje były wystawione na hali w zgrzewkach i każdy w dowolnym momencie mógł podejść i wziąć sobie butelkę na swoje stanowisko. Ciężkich rzeczy nie wolno nam było dźwigać, by nic nam się nie stało i pracodawca nie musiał płacić odszkodowania. Każdą cięższą duperelę przewozili nam wózkiem lub podnośnikiem. Ciekawe kto jest właścicielem tej firmy. Ciekawe czy to też niemiecka spółka jak w przypadku INVENT Sp. z o.o. A tak przy okazji nie płacą dobrze. Płacą stawkę minimalną 14.70 + 20% za pracę nocną. Co daje 17,64 zł.

ja

Nie polecam, pomimo zwolenianina lekarskiego firma nałożyła za nieobecność karę 100 zł. Zgłoszone do PiP

ehh..

Na temat firmy Job Impulse wypowiadałem się kilkukrotnie na tym forum, a po samych opiniach ludzi nie wydaje mi się by były one jakieś pod koloryzowane, wręcz się tylko utwierdza moje przekonanie że już trochę szkoda mojego czasu na produkowanie się. Próbowałem zmienić zdanie na temat firmy,naprawdę próbowałem się doszukiwać zalet. Ktoś kto będzie chciał widzieć wady,będzie tylko je widział..lecz nie w tym przypadku. Miło że stawka godzinowa poszła troszkę w górę,nawet godzin można sobie nabić, szkoda tylko że to kosztem waszych blokad i tym że ludzie przestają jeździć i się wku@#$.. Za tym też stoi rzadsze odwoływanie zleceń. Nie rozumiem was jak można zmieniać stałe mejsce zbiórki na jakiś badziew,to chyba wasza zwyczajnie złośliwość.. Napisałbym co to za miasto ale skończyło by się tym że zlecenia były by odwoływane,a inni chcieliby zarobić. Nadal jest wydzwanianie do ludzi ilu jedzie,jak by sami listy nie mieli i po numerach nie chciało się sprawdzać.dodam że dalej nie liczycie się z tym że ludzie z invy odsypiają bo jadą na kolejną a wy dalej dzwonicie. Umowy..zresztą ja bym tego umową nie nazwał tylko pokazaniem jak się ma do ludzi..z drugiej strony każdy się godzi podpisując każdą z nich. Ludzie przyjeżdżają za gów.. bo premii też co pies na płakał,liczyć plus face-ować,układać palety i jeszcze słyszysz że źle palete ułożyłeś,sorry ale nie jestem magazynierem. Przy okazji jak brakuje ludzi na magazynie to niech koordynatorzy nie biorą innych podstępem tylko dlatego że ktoś powiedział że nie będzie tam robił bo doskonale zdaje sobie sprawę z tego że nie jest waszym wołem i niewolnikiem.Sami róbcie.. Zauważyłem jak im zarzucisz swoje niezadowolenie to później tobie jak i reszcie z twojego miasta specjanie odwołują wyjazdy,chyba że tylko tobie a reszta se jedzie,takie przypadki też miały miejsce, pierdziele taką waszą politykę,praca w nagrodę.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@ehh.. 30.01.2019 09:31

Na odwoływanie zleceń, często nie mamy wpływu. Jeśli chodzi o miejsca zbiórki na wyjazdy, to informacje na ich temat otrzymujemy od firmy transportowej. Jeśli dane miejsce jest niedogodne, to zachęcamy do kontaktu – sprawdzimy, czy nie byłoby możliwości jego zmiany.

smutek..
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 01.02.2019 09:16

1.Rozumie się że zlecenia mogą być odwoływane,ja nie twierdze że tak wcale naprawdę nie jest spowodowane w wyniku mniejszego zapotrzebowania zamówień. Jeśli ktoś jeździ x czasu(dość sporego czasu)to nasuwa się wiele pytań czy faktycznie jest to prawdą..i np. Czy przez mniejsze zapotrzebowanie klienta jest to wporządku wobec audytorów(może nie wszystkich,jak wspomniałem część może nie mieć odwołanego zlecenia) którzy jeżdżą by dorobić?Czy to brane było pod uwagę,bo czy jest to chyba już raczej nie, już nie wspominając jak to bardzo was stawia w nie ciekawym położeniu.. W dodatku nie rozrozumiałe jest jeśli ktoś jeździł x..lat i widział to często,ludzie mają po czasie swoje wyrobione zdanie, koordynatorzy u was z tego co widzę mają spory udział zasług odnośnie blokowania z dość błachych powodów,mając wrażenie że się powtarzam, jak to ocenicie pozostawiam każdemu z osobna jak i ludziom od was z firmy/firmy koordynatorów(zapewne też to mogą czytać..) Pani która czyta te wszystkie komentarze i odpisuje na większość z nich,sobie może pomyśleć różne rzeczy, o tym że ludzie wylewają swoją frustracje na was, ale to wszystko nie dzieje się bez powodu,tak naprawdę prostując to kazdy chciałby być potraktowany po ludzku,zrobić swoje i pojechać do domu,no ale widocznie zwyczajnie się tak nie da,nie można mieć w życiu wszystkiego prawda? Na co się my wszyscy godzimy pod względem umowy,przecież to jest żałosne co ludzie muszą robić,a robią w (usunięte przez administratora) itd. kary za niestawienie się po za kauflandami,gdzie przez nie później cyrk jest na magazynie.. 2.Ciężko mi się z tym zgodzić jeżeli przez długi czas było stałe miejsce zbórki,a sobie od tak zostało zmienione,może i w tym macie racje,ale dochodzą mnie słuchy że macie tupet z telefonowaniem do kierowcy,jak podobnie do nas z tą listą na ostatnią chwilę, tyle że wy dzownicie do kierowcy tego samego dnia,parę godzin przed invą więc coś mi tu nie gra.. A później np z powodu braku przerw ludzie są wykończeni i przez to się inva przedłuża co jest później efektem Z!!@@#$#@#$nia kierowcy niczym opętana szarańcza... Nie ma sensu podawać miasta i miejsca zbiórki bo zwyczajnie by się to waszą złośliwością skończyło..(wiecie co chce przez to powiedzieć) Moja prośba respektujcie ludzi którzy jeżdżą ponieważ nie zdajecie sobie sprawy co muszą robić i przez co przechodzą, bez durnych telefonów o 7-9 rano kiedy odsypiają by błędów na kolejnej inwentaryzacji nie narobić. Najlepsze jest to że ludzie mogą jeszcze wracać do domu o tej porze właśnie przez między innymi brak przerw,a później czemu są pomyłki i nie potrzebne blokady,koordynatorzy to zwyczajnie egoiści.. Można jak się chce szanować chodź trochę człowieka,to to wróci z nawiązką za jakiś czas.

smutek...
@smutek.. 05.02.2019 14:00

Sprostuje z tymi blokadami bo być może nie zostanę dobrze zrozumiany. Chodzi mi tylko o to ze koordynatorzy mają swoje humorki i powstają blokady,a wy to im przyklepujecie. Ludzi później muszą się odwoływać często z mizernym rezultatem..(pisanie maili bez odpowiedzi) Odnośnie kierowcy i telefonowaniem do niego przez was w dniu wyjazdu jest taki rezultat że nie bierzecie pod uwagę tego że może inne ma kursy stawiając go w trudnej sytuacji gdzie nie ma wyboru i musi jechać,coś mnie takie słuchy doszły.. nie wiem może to nie prawda.Jak już kiedyś napisałem nikogo nie zamierzam zniechęcać do zapisywanie się na invy to tylko moja opinia.

Przyjaciel
@smutek... 05.02.2019 15:05

Oczywiście że z mizernym rezultatem, skoro o odblokowaniu decyduje kierownik, który wstawił blokadę.

Nie polecam !!!

Inwentaryzacja z Poznania do Wrocławia przez Kościan, Leszno Kaufland. Nie polecam nikomu pracy przez Jobman Impulse pod numer NIP: 7792325418 która posiada stronę strefa job. O wyjździe otrzymaliśmy informację sms-em około 6h lub 7h o której godzinie odbędzie się wyjazd do Wrocławia. Będąc na miejscu w wyznaczonej lokalizacji przyjechał bus. Kierowca nie miał pojęcia o ile osób miało wsiąść tylko tyle że ma jechać do Wrocławia przez 2 miasta. Dojechaliśmy z Poznania do Wrocławia około 4h niecałe 200 km brawo brawo (nie obwiniam kierowcy busa) , nie wiedziałem że można tyle jechać z Poznania do Wrocławia ale cóż. Podczas pobytu otrzymaliśmy worki gdzie mieliśmy zostawić w tych workach swoje rzeczy które nikt nie pilnował. Przeraziło mnie brak skontrolowania tożsamości uczestników inwentaryzacji dopiero gdy upomniałem jak możecie rozdawać skanery i obowiązki jeśli nie wiadomo kto jest obecny. Jedna z Pań była zdziwiona i zaczęła szybko sprawdzać, nie wiem czy jesteście ugadani z tymi karami żeby mówić winne czy co. Zostałem przekierowany do pracy w chłodni - lodówki bez książeczki sanapidowskiej (mając styczność z jedzeniem). Informując że bardzo odczuwam chłód otrzymałem rękawiczki niszowe. Podczas pracy kasjerki chodziły tylko krytykowały prace, kazały idealnie układać wszystkie produkty (osoby sprawdzające po nas musiały wszystko wyciągać na nowo). Panie te przychodziły co jakieś 30 min i sprawdzały skanery mimo że nikt nie robił sobie przerw. Nie zostałem poinformowany o kolejności liczenia następnych lokalizacji dlatego brałem je pokolei. Przerwa nastąpiła dopiero po 9 h. Praca mijała się z celem ponieważ przy inwenterowaniu pracownicy zwozili i rozkładali asortyment z magazynu. Nie polecam nikomu agencji pracy ponieważ zadnego kontaktu z agencja pracy, informacja kiedy koniec pracy, przerwy, wyjazdu z Wrocławia. Brak organizacji . Po 8h jazdy oraz 7h pracy oferowane jest od 95 do 108 netto (zależności statusu czy uczeń czy student) Wychodzi poniżej 7 zł bez statusu około 8 zł statusem. Nie wiedziałem że tak wyceniają nasz czas za takie grosze. Nie polecam !!!!

blobster
@Nie polecam !!! 05.02.2019 22:27

ty się weź zastanów co ty piszesz jobman impusle ? bardzo rzetelna opinia nie ma co

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Nie polecam !!! 05.02.2019 22:27

Ilość osób oraz ich tożsamość nie są podawane kierowcy – ze względu na ochronę danych osobowych. Osoba dyżurująca po godzinie 17 otrzymuje takie informacje i kontaktuje się z wyznaczonymi osobami jadącymi na zlecenie w celu ustalenia, ilu audytorów ostatecznie znajduje się w busie. Trasa przejazdu ustalana jest przez firmę transportową z uwzględnieniem ewentualnych utrudnień w ruchu. Jeśli chodzi o pracowników sklepu, niestety nie mamy wpływu na ich dobór oraz zachowanie podczas inwentaryzacji. Pozostałe zastrzeżenia, proszę o przesłanie do specjalistów zajmujących się danym zleceniem. Postaramy się wyjaśnić tę sprawę.

Nie polecam
@blobster 06.02.2019 11:37

Za nim coś napiszesz zwerefikuj NIP. Wasza niewiedza aż boli. http://krs-pobierz.pl/job-trainings-i134820 Osoby powiązane Wspolnik "JOB IMPULSE POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Zarzad MACIEJ BARTOSZ KOZICKI Prokura (usunięte przez administratora) Każdemu może się literówka zdarzyć :)

Nie polecam
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 06.02.2019 12:22

Jeśli nie ma możliwości podania danych osobowych ze względu na RODO, rozumiem ale ilość osób kierowca mógłby wiedzieć bo nie ma nic wspólnego z RODO chyba że liczby też są tożsamością uwzględnioną przez RODO. Niestety nie zostałem poinformowany o trasie która obejmuje Kościan oraz Leszno. Szczegóły wyjazdu kandydat powinien wiedzieć i podjąć decyzję czy chce te zlecenie. Moim zdaniem organizacja kończy się na zarejestrowaniu się na portalu i smsie i niczym więcej. Nie polecam Waszej agencji pracy bo pierwszy raz zdarza się taka organizacja. Gdybym nie dopytał o zwerefikowanie tożsamości to bym robili za darmo a Wy narzucili byście kary za nie dotrzymanie umowy. Tyle w temacie.

Nie polecam !!!

Inwentaryzacja z Poznania do Wrocławia przez Kościan, Leszno Kaufland. Nie polecam nikomu pracy przez Jobman Impulse pod numer NIP: 7792325418 która posiada stronę strefa job. O wyjździe otrzymaliśmy informację sms-em około 6h lub 7h o której godzinie odbędzie się wyjazd do Wrocławia. Będąc na miejscu w wyznaczonej lokalizacji przyjechał bus. Kierowca nie miał pojęcia o ile osób miało wsiąść tylko tyle że ma jechać do Wrocławia przez 2 miasta. Dojechaliśmy z Poznania do Wrocławia około 4h niecałe 200 km brawo brawo, nie wiedziałem że można tyle jechać z Poznania do Wrocławia ale cóż. Podczas pobytu otrzymaliśmy worki gdzie mieliśmy zostawić w tych workach swoje rzeczy które nikt nie pilnował. Przeraziło mnie brak skontrolowania tożsamości uczestników inwentaryzacji dopiero gdy upomniałem jak możecie rozdawać skanery i obowiązki jeśli nie wiadomo kto jest obecny. Jedna z Pań była zdziwiona i zaczęła szybko sprawdzać, nie wiem czy jesteście ugadani z tymi karami żeby mówić winne czy co. Zostałem przekierowany do pracy w chłodni - lodówki bez książeczki sanapidowskiej (mając styczność z jedzeniem). Informując że bardzo odczuwam chłód otrzymałem rękawiczki niszowe. Podczas pracy kasjerki chodziły tylko krytykowały prace, kazały układ wszystkie produkty idealnie ułożone .(osoby sprawdzające po nas musiały wszystko wyciągać na nowo). Panie te przychodziły co jakieś 30 min i sprawdzały skanery mimo że nikt nie robił sobie przerw. Nie zostałem poinformowany o kolejności liczenia następnych lokalizacji dlatego brałem je pokolei. Przerwa nastąpiła dopiero po 9 h. Praca mijała się z celem ponieważ przy inwenterowaniu pracownicy zwozili i rozkładali asortyment z magazynu. Nie polecam nikomu agencji pracy ponieważ zadnego kontaktu z agencja pracy, informacja kiedy koniec pracy, przerwy, wyjazdu z Wrocławia. Brak organizacji . Po 8h jazdy oraz 7h pracy oferowane jest od 95 do 108 netto (zależności statusu czy uczeń czy student) Wychodzi poniżej 7 zł bez statusu około 8 zł statusem. Nie wiedziałem że tak wyceniają nasz czas za takie grosze. Nie polecam !!!!

Niiko

Po przyjeździe inwentaryzacje okazało się że brakuje dla mnie skanera i zostałem odwołany . Poniosłem koszty których mi nikt nie zwrócili! Nie polecam

kuba
@Niiko 31.01.2019 21:54

jakie masto?

Niiko
@kuba 01.02.2019 05:32

Ostrołęka

Były pracownik

Oddział w katowicach mieli załatwić pracę w Ikea do dziś brak kontaktu a jak ja was olałem na inwentaryzacji to o swoje pieniądze szybko się szmaciarze upominacie dla mnie jesteście bandą nieudaczników i zerujacych krwiopijcow którym się wydaje że wszystko im wolno i są panami swiata Moje sugestie dla Job Impulse Polska: Żadne

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Były pracownik 13.11.2018 16:15

Szanowny Panie trochę zbyt mało informacji żebyśmy się mogli do tego odnieść. Sam proces rekrutacji polega na kilkukrotnym analizowaniu otrzymanych aplikacji. Nie wszystkie osoby, które wysłały CV zostaną zaproszone na rozmowę kwalifikacyjną a co za tym idzie nie każdy otrzyma proponowane stanowisko. Ciężko jest nam odnieść się do Pana sytuacji z tego względu, że podał Pan zbyt mało faktów, do których moglibyśmy się ustosunkować. Co do poruszonego przez Pana tematu dotyczącego zlecenia/ inwentaryzacji jak zapewne Pan przeczytał w umowie za niestawiennictwo na zleceniu bez przedstawienia za siebie osoby zastępującej przewidziana jest kara umowna. Pozdrawiam.

Niezadowolona26
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 15.11.2018 11:26

Tylko za nie stawienie się ? To dlaczego ja będąca na zleceniu dostałam karę umowną? Ostatni raz się zapisywałam na inwentaryzacje.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Niezadowolona26 01.02.2019 07:20

W przypadku, kiedy przy umowie pojawia się błędny status „kara umowna” proszę o kontakt ze specjalistami z odpowiedniego oddziału. Sprawa zostanie wyjaśniona.

Niezadowolona26

Pisał tu ktoś o karze 200zł za nie przyjście na zlecenie, a co ja mam zrobić skoro na zleceniu byłam a dostałam karę umowną, to jest chore ! Drugą sprawa, człowiek zapisuje się na zlecenia, a oni nagle zrywają umowę. Najpierw niech się dokładnie dowiedzą ile potrzebują ludzi,a potem niech dodają ogłoszenie z naborem. Ja już napewno nie zapiszę się na żadne zlecenia z tej firmy skoro tak to wygląda.

Noniewytrzymam

Nie rozumiem tego spływu negatywnych opinii, od kilku miesięcy współpracuje z agencją i dość często chodzę na inwentaryzacje i jakoś nigdy nie miałam żadnych nieprzyjemności, ale może dlatego, że po prostu robię swoje... Pieniądze są na czas, kontakt z konsultantami jest.

OBSERWATOR
@Noniewytrzymam 22.01.2019 23:23

Ile Ci zapłacili za pochwalną opinie ? Prawie 90% pracowników ma odmienne zdanie. Jesteś EWENEMENT !

nik
@OBSERWATOR 23.01.2019 10:46

Bardzo ciekawe... Gdybyś poświęcił chociaż 5 min swojego życia na przeczytanie art. dotyczących wystawiania opinii dla różnych firm to byś się dowiedział, że osoby ZADOWOLONE nie napiszą opinii a niezadowolony tak jak ty i cała ta zgraja popaprańców napisze ich po 10 lub więcej. A jeśli znajdzie się już jakiś śmiałek, który postanowi jednak wyrazić swoje pozytywne zdanie to znajdzie się ktoś taki jak Ty i za wszelką cenę będzie hejotwał takie wpisy. Co Ci to daje człowieku ? Masz aż tak przykre i smutne życie, że nie masz co ze sobą zrobić ? Żałosne. Im dłużej czytam tę stronę to jestem bardziej przekonany, że powstała ona właśnie po to by hejtować wszystko i wszystkich nie ważne czy pracujesz dla firmy x czy y , czy cokolwiek wspólnego masz z firmą x czy y. Byleby tylko dopierdzielić i wtrącić swoje 3 grosze nawet jeśli są nie na temat. Założę się, że 50 % z osób wypowiadających się nawet nie wie do jakiego oddziału należy i nie wie gdzie szukać pomocy. Masakra

Noniewytrzymam
@OBSERWATOR 23.01.2019 10:46

Nie zapłacili mi ;) prawda jest taka jak napisał Pan niżej, opinii osób niezadowolonych jest więcej, aby dać gdzieś ujście negatywnym emocjom, ale i by się poskrżyć, bo coś się wydarzyło nie tak - to takie ludzkie...

Niewolnik :)

Żałuję, że nie przeczytałam tych opinii zanim podjęłam się pracy w tej firmie. Żadnej przerwy, koordynatorzy mocno średni :). Nie można słowa zamienić z innym pracownikiem, bo patrzą na Ciebie tak jakbyś nic nie robił. A jak już blokujecie kogoś za rzeczy które widać od razu to może zwróćcie uwagę, a nie wykorzystacie i zablokujecie na drugi dzień ;). Totalnie nie polecam I wątpię żebym podjęła się pracy w tej firmie na kolejne inwentaryzacje, a tym bardziej nie polecę jej żadnemu z moich znajomych. :)

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Niewolnik :) 22.01.2019 17:31

Pani wpis dotyczy pracy kierowników inwentaryzacji, którzy są pracownikami firmy Inventory Solutions, a nie Job Impulse Polska. Jeśli ma Pani zastrzeżenia do pracy koordynatorów inwentaryzacji prosimy o dokonanie wpisu na prawidłowej stronie. Praca przy inwentaryzacjach odbywa się na podstawie umowy zlecenia, więc robienie przerw nie jest wymagane i pozostaje całkowicie w gestii koordynatorów inwentaryzacji. Brak przerw dotyczy jednak przede wszystkim krótszych inwentaryzacji. Jeśli chodzi o kwestie nakładania blokad, to niestety, niektóre informacje można uzyskać dopiero po sczytaniu informacji ze skanerów, a więc po zakończeniu zlecenia.

:)
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 23.01.2019 08:30

Jestem ciekawa ile czasu będę musiała czekać na odblokowanie o ile w ogóle jest to prawdopodobne. W tej sytuacji na spokojnie można było zwrócić uwagę a nie od razu blokować ponieważ skaner nie ma nic do powodu zablokowania :). Rozumiem, że jest to umowa zlecenie i przerwy nie są wymagane, ale nawet kilku słów nie można z nikim zamienić, bo patrzą się jak na jakiegoś zdrajcę. Moja praca została wykonana dlatego nie rozumiem powodu zablokowania i bardzo chciałabym uzyskać jakiś kontakt do kogoś wyżej niż konsultanci, bo załatwianie pośrednie będzie trwało wieczność. A co do przerw to może nawet w ludzkim odruchu mogłoby być te głupie 5 min na zapalenie papierosa dla osób uzależnionych i zjedzenie kanapki :). Jest to jednak koło 7h nieustannego liczenia w nocy. Nie rozumiem jak ludzie do innych ludzi mogą być tak nieludzcy.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@:) 23.01.2019 13:54

Wszelkie odwołania zostają natychmiast przekazane do rozpatrzenia osobom decyzyjnym. Niestety, pośrednictwo specjalistów jest nie do ominięcia. Jeśli chodzi o skuteczność takich pism, to każde jest rozpatrywane indywidualnie.

:)
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 23.01.2019 16:37

Natychmiast rozumiemy na drugi dzień? Zablokowac potraficie szybko a z rozpatrzeniem i odblokowaniem widzę, że już jest problem. Do czasu naprawdę fajnie mi się u Was pracowalo. Nie rozumiem też jednego. Jak to jest, że podpisuje u Was umowę, jestem na liście podstawowej A nie mogę jechać do pracy, Bo robicie jakiś wyscig szczurów kto pierwszy ten lepszy i jedzie ;) chyba nie po to podpisuje umowę żeby zastanawiać się czy zdążę odpisać na sms tym bardziej jak jestem na liście podstawowej. Może wypadaloby brać tyle osób ile potrzebujecie na listę podstawowa A nie nadmiar hmm? Na temat tej firmy jest tak dużo złych opini, że na waszym miejscu bym się zastanowila, bo to już nie te czasy, że ludzi traktuje się jak psy A oni na to pozwalają. Internet i opinie w nim mają teraz Wielka moc :)

ONA
@:) 23.01.2019 22:11

Nie mają mocy. Przy tej firmie to nie działa. Wystarczy spojrzeć na stałych pracowników tej firmy. Psychicznych idiotów nie braknie.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@:) 23.01.2019 22:11

Niestety, informację na temat mniejszej ilości osób potrzebnych na danym zleceniu otrzymujemy czasami w dniu inwentaryzacji. Dlatego niekiedy konieczne jest odwoływanie osób, które zapisały się na listę podstawową.

OBSERWATOR

STREFA JOB to najbardziej AROGANCKA i(usunięte przez administratora)firma z branży inwentaryzacyjnej ! Polecam wszystkim osobom firmę INVENT Sp z o.o. Szacunek, kultura i przerwa. Kasa na czas.

onka
@OBSERWATOR 15.01.2019 13:09

i kara 200 zł :D

OBSERWATOR
@onka 17.01.2019 16:02

Karą 200 zł jeźeli notorycznie opuszczasz zlecenia. Po jednym przypadku jeszcze kary nie dostaniesz. Miałem taką sytuację i kary nie miałem. INVENT Sp. z o.o. nie należy do firm, które tylko by kary nakładały !

onka
@OBSERWATOR 21.01.2019 11:09

to idź do inventu i nie zawracaj gitary

Szczera

Dzień dobry, firma traktuje pracowników jak niewolników. Nie byłam tam raz, lecz kilka i to już nie jest przypadek. To co to tam się dzieje to coś strasznego. Nie robią żadnych przerw, nie pozwalają nic zjeść. Jak chxesz się napić wody to na Ciebie patrzą tak, jakby to było przestępstwo. Chcą zapierniczania przy ciężkich rzeczach. Nie dość, że ma być szybko to jeszcze dokładnie. Koleżance kazano liczyć palety. Osoba drobniutka. Żeby to policzyć trzeba t9 podnieść, więc powiedziała, że to na nią za ciężkie i chciałaby coś innego dostać. Gdyby nie chłopak, który to słyszał by się nie zgłosił to ta biedna byłaby skazana na liczenie tego. Po tym zajśiu ją zablokowali. Mnie również kazali liczyć ciężkie rzeczy. Trzeba było co chwile coś dźwigać. kazali nam, że tak brzydko powiem, zapieprzac byleby nam mniej godzin wyszło. Także nie polecam. Robią sobie niewolników z pracowników. Wyzywanie się na nas jako pracowników to u nich norma. W dodatku inwentaryzacje wyjazdowe to jakaś patologia. Kierowcy busów jeżdżą jak (usunięte przez administratora)Człowiek się boi o własne życie. (usunięte przez administratora) siedzi komuś na zderzaku. Zachowuje się jakby miał nierówno pod sufitem. Są inne firmy inwentaryzacyjne, które są o niebo lepsze.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Szczera 15.01.2019 12:45

Dzień dobry, warunki pracy uzależnione są od ilości oraz rodzaju towaru, jaki znajduje się w sklepie. Często również szybkie tempo pracy jest wymagane przez klienta, dla którego inwentaryzacja jest wykonywana. Oczywiście, nie usprawiedliwia to niewłaściwego zachowania koordynatorów. Takie incydenty prosimy zgłaszać do odpowiednich specjalistów. Każde takie zgłoszenie staramy się odpowiednio wyjaśnić.

Adam
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 18.01.2019 10:36

Proszę tym koordynatorom przekazać, że gdy pracuje się 8-19 godzin to należy się chociaż 15 min przerwa...

Adam
@Adam 20.01.2019 17:56

8-10

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Adam 20.01.2019 17:56

Niestety, praca przy inwentaryzacjach odbywa się na podstawie umowy zlecenia, więc kwestia przerwy leży całkowicie w gestii koordynatora. Oczywiście, przekażemy Pańską uwagę klientowi.

Adam
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 21.01.2019 11:08

Będę bardzo wdzięczny! Czasem zwykłe 15 min starczy, żeby człowiek nabrał sił

Pracownik Job

Ja również nie polecam tej ferimy! Przez cały rok byłam zatrudniona przez ich agencje.. brak wysłuchania, próby dogadania się z ich strony oraz prawie co miesięczne niezgodności w ilości przepracowanych godzin, co za tym idzie pensje się często nie zgadzały. Nadal nie rozumiem czemu ta agencja się jeszcze utrzymuje na rynku...

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Pracownik Job 13.01.2019 14:07

Ilość przepracowanych godzin może Pani po każdym zleceniu sprawdzić na swoim profilu na stronie strefajob w Archiwum zleceń. Jeśli jest ona niezgodna ze stanem faktycznym, prosimy o zgłoszenie takiego zdarzenia do odpowiednich specjalistów – w takim przypadku staramy się wyjaśnić sprawę z klientem i dokonać ewentualnych korekt. W momencie oddawania skanera może Pani również zapytać koordynatora o ilość godzin.

JEbCstrefejoppradem

Nie wypłacają pensji w terminie. To ,że ta firma w ogóle funkcjonuje to jest jakaś groteska. Rozumiem na jakiejś Ukrainie gdzie ludzie robią za pół darmo, ale w Polsce żeby taki (usunięte przez administratora) był w ogóle możliwy to sie nie spodziewałem xd

Malwina
@JEbCstrefejoppradem 16.01.2019 16:16

Pracuję u nich od 3 miesięcy, nigdy nie spóźnili się z wypłatą. Nie pieprz farmazonów.

bla bla
@Malwina 16.01.2019 18:30

do @jebcstrefejoppradem Co za brednie ! Powiedz mi kiedy i za jaki okres nie dostałaś kasy. Co do tego zarzutu akurat nie można się przyczepić, kasa zawsze na czas ! Radzę przeanalizować umowę i się zastanowić zanim napiszesz taka głupotę btw twój nik też wiele mówi

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@JEbCstrefejoppradem 16.01.2019 16:16

Wynagrodzenie za dany miesiąc wypłacane jest w formie przelewu zawsze do 15-go dnia następnego miesiąca. Jeśli wypłata nie wpłynie na konto bankowe w terminie, proszę o kontakt ze specjalistami z odpowiedniego oddziału.

niezadowolona
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 17.01.2019 11:43

haha

niezadowolona
@Malwina 16.01.2019 18:30

to że Tobie się to nie przydarzyło nie znaczy że nie ma takich przypadków :) Myślenie w stylu ja nie zachorowałem na raka po papierosach tzn że są nieszkodliwe :)

Audytor

Z JobImpulse zrobiono kozła ofiarnego za błędy Inventory Solutions. To właśnie z ludźmi z IS przebywamy, czy jak kto woli męczymy na inwentaryzacjach. Proszę krytykować na odpowiedniej stronie --> http://motzgraphics.com/opinie_czytaj,688677

nieosiagalnaa

blokowanie z byle powodu

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@nieosiagalnaa 28.11.2018 18:26

Przy każdej blokadzie jest podany powód więc nie wiem skąd to stwierdzenie. Jeśli chce Pani poznać powód blokady wystarczy skontaktować się ze specjalistami ze swojego oddziału ( telefonicznie, mailowo, sms).

Zdegustowana..
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 30.11.2018 15:08

Ta firma ma chyva tak wielu chętnych do pracy że mogą sobie pozwolić na wykluczanie ludzie i dobieranie pod względem jakości i szybkości pracy... żal... :/

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Zdegustowana.. 15.01.2019 22:32

Niestety, aby podtrzymać poziom świadczonych usług, konieczne jest dbanie o odpowiednie tempo oraz jakość pracy zespołu. Z tego powodu koordynatorzy inwentaryzacji mają możliwość nakładania blokady. Zdajemy sobie sprawę, iż często takie decyzje dotyczą osób niedoświadczonych, dlatego też istnieje możliwość odwołania się od nich.

Szczera

Dzień dobry, firma traktuje pracowników jak niewolników. Nie byłam tam raz, lecz kilka i to już nie jest przypadek. To co to tam się dzieje to coś strasznego. Nie robią żadnych przerw, nie pozwalają nic zjeść. Jak chxesz się napić wody to na Ciebie patrzą tak, jakby to było przestępstwo. Chcą zapierniczania przy ciężkich rzeczach. Nie dość, że ma być szybko to jeszcze dokładnie. Koleżance kazano liczyć palety. Osoba drobniutka. Żeby to policzyć trzeba t9 podnieść, więc powiedziała, że to na nią za ciężkie i chciałaby coś innego dostać. Gdyby nie chłopak, który to słyszał by się nie zgłosił to ta biedna byłaby skazana na liczenie tego. Po tym zajśiu ją zablokowali. Mnie również kazali liczyć ciężkie rzeczy. Trzeba było co chwile coś dźwigać. kazali nam, że tak brzydko powiem, zapieprzac byleby nam mniej godzin wyszło. Także nie polecam. Robią sobie niewolników z pracowników. Wyzywanie się na nas jako pracowników to u nich norma. W dodatku inwentaryzacje wyjazdowe to jakaś patologia. Kierowcy busów jeżdżą jak poje**ni. Człowiek się boi o własne życie. (usunięte przez administratora) siedzi komuś na zderzaku. Zachowuje się jakby miał nierówno pod sufitem. Są inne firmy inwentaryzacyjne, które są o niebo lepsze.

ja333

Nie polecam. Bardzo słaby kontakt z pracownikami, próba zgłoszenia jakiegokolwiek problemu czy zastępstwa zostaje bez echa, notorycznie odwoływane inwentaryzacje w ostatniej chwili lub podanie godziny i miejsca zbiórki na ostatnią chwile. Nie wspominając o karze w przypadku nie możności pojawienia się na zleceniu (żadna choroba nie ustrzeże przed karą 100zł). Niby fajny dorobek ale nie z tą nierzetelną firmą. Więcej kłopotu niż zarobku.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@ja333 04.12.2018 17:32

Proszę o informację o jaki oddział chodzi, w jakim mieście Pani/Pan uczestniczy w zleceniach.

Rzecznik Pracownika JobImpulse

Panie Piotrze, jak najbardziej zapraszamy do naszego oddziału w Poznaniu, który mieści się na ul. Ostroroga. Tam może spotkać się Pan ze specjalistami, porozmawiać z nimi, wyjaśnić wszystkie wątpliwości. Umowę podpisuje się poprzez swój indywidualny profil na strefajob.pl . Jeśli ma Pan jakieś pytania zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub do odwiedzenia oddziału. Piotr 02.01.2019 21:44 Chciałbym w najbliższym czasie udać sie na inwentaryzacje pierwszy raz ( nie raz - a 6 razy na terenie Poznania ) . Sądząc po opiniach mam pewne zastrzeżenia - co do firmy Strefa Job oraz ich wykonawcy. Być może są bezpodstawne lecz... Chciałbym zaplanowac sobie jednak ten czas i mieć pewność, że nie ma żadnych "pułapek" w umowie itd. ( odwołanie zlecenia to pół biedy - ale przekładanie go z wiążącą umową jest problematyczne ) Jest możliwość podpisania umów w siedzibie firmy na "spokojnie" twarzą w twarz z konsultantem ?

Olga

Byłam na kilku inwentaryzacjach, z których jestem dość zadowolona. Stawki uczciwe, płatności zawsze na czas. Ogólnie bardzo ceniłam sobie tę formę zarobku, szczególnie będąc w liceum. Do czasu... Aż na inwenturę zaprosiłam swojego chłopaka, który na razie nie może podjąć stałej pracy i upatrywał w inwentaryzacjach szansę na dorobienie sobie (jak większość pewnie). Po jednej inwenturze zablokowane zostało jego konto, z wytłumaczeniem, że pracował za wolno. OK... rozumiemy to, naprawdę! Tylko dlaczego podczas inwentury nikt nie zwrócił mu na to uwagi? Nie powiedział, że jest zbyt wolny, że coś robi nie tak? Najłatwiej jest kogoś zablokować. Jestem tym bardzo rozczarowana, biorąc pod uwagę to, że teraz pracuję w porządnej firmie, w której wszelkie problemy czy słabe wyniki są omawiane i team manager błyskawicznie reaguje np. dodatkowymi szkoleniami.

Paweł
@Olga 17.11.2018 21:06

Miałem podobnie, nikt nie zwrócił mi uwagi a i tak uznano że liczę zbyt wolno mimo że norma była wyrobiona.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Olga 17.11.2018 21:06

Niestety nie wszystkich pracowników można sprawdzić podczas inwentaryzacji, takie przypadki jak zbyt wolne liczenie czy popełnione błędy wychodzą dopiero po oddaniu skanera i zaczytaniu z niego danych do systemu lub przy wyjaśnianiu różnic po zakończeniu zlecenia. Niestety nie wiemy jakie było to zlecenie, czy był to duży sklep czy mały salonik. Jeśli tylko Państwo chcą sytuację można wyjaśnić ze specjalistami ze swojego oddziału.

Marcin21
@Olga 17.11.2018 21:06

No niestety temat blokad to takie według nich " sortowanie bydła". Inaczej ma się nakładanie "kar umownych". Jeśli przytrafi się nagła choroba lub nieoczekiwane zdarzenie według prawa można taką umowę zlecenie skutecznie wypowiedzieć bez względu na zapis w umowie. Według JI to stówka do kieszeni Job Impulse, którą sobie sami stwierdzają, sami rozpatrują odwołania, sami je odrzucają, sami zabierają z wynagrodzenia. Wujek Sam w najczystszej postaci.

Ja
@Marcin21 01.12.2018 06:32

znam to z doświadczenia też dowalili mi karę za to ,że nie mogłam z powodów zdrowotnych stawić się w pracy- ich umowy są szkodliwe

ja2
@Ja 03.01.2019 15:52

Jak wyślesz jakieś zaświadczenie o chorobie czy l4 to kar nie liczą. Przyajmniej ja się dogadałem.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Ja 03.01.2019 15:52

Zapewniam, że nie "dowalamy" kar od tak po prostu. każdej sytuacji można się dogadać z konsultantem a przynajmniej warto spróbować. Pisaliśmy o tym już kilkukrotnie

OBSERWUJĄCY

Firma Strefa Job jak zauważyłem słynie z BLOKOWANIA KONT I ZLECEŃ. Ciekawostką jest , że unikają rozwiązywania nieporozumień. Z drugiej strony czy nie lepiej jezeli nowo zatrudniony liczy wolniej a dokładnie niż szybko i niedokładnie. Dwie inwentaryzacje i jest wprawiony w szybkości i dokładności. Dlaczego firma szansy nie daje. Czyżby tylu mają pracowników , że mogą sobie pozwolić na selekcję ? Z firmą Strefa Job jest jeden problem , a mianowicie lekceważenie i ignorowanie pracownika. Czytając opinie dotyczące STREFY JOB zastanawiam się jak długo firma utrzyma się na rynku polskim. Dobrze byłoby się zastanowić kto ponosi większą odpowiedzialność. Niedoszkolony Pracownik czy firma !

Audytorek
@OBSERWUJĄCY 20.11.2018 16:59

Nic dziwnego, że tak się dzieje. Strefa Job i ISP to nie tylko podmioty współpracujące zawodowo, ale i towarzysko. Mimo wielu skarg i negatywnych opinii przede wszystkim wobec ISP, można zauważyć w tym przypadku, że Strefa Job nie reaguję lub ich działania są minimalne dla poprawy sytuacji. Skąd takie podejście? Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Wszyscy lubią kombinować i zaoszczędzać i myślę, że takie stanowisko góruje wśród tych dwóch podmiotów. Ktoś musi przeprowadzać inwentaryzacje, a faktem jest, że Strefa Job oferuje ich najwięcej. ISP mimo nieciekawych ludzi (oczywiście są też naprawdę super ludzie, którzy dobry nastawieniem motywują do pracy) czy średniego podejścia do pracowników, może liczyć na weteranów pracy, którzy są przyzwyczajeni do atmosfery pracy lub zawsze pojawiających się nowych ludzi, którzy powinni być bardziej ulgowo traktowani niż blokowani. Każdy zaczynał tak samo i powinien mieć szansę. STREFA JOB!!! ludzi nowych czy tych doświadczonych brakuję, nie ze względu na stawkę, ale wspomnianą atmosferę pracy. Np. Wielu wchodząc do danego sklepu i widząc, kto koordynuje reaguję w stylu "o niee", "chce już do domu" itd. Najbardziej jest mi przykro, kiedy po naprawdę wielu inwentaryzacjach, sporym doświadczeniu i przybytnych godzin z tymi samymi kierownikami, traktuję się mnie/nas w sposób wykorzystujący (do zrobienia najgorszej roboty) lub, jakbyśmy byli jakimiś początkującymi. To jest chyba najgorsze - totalnie demotywujące. A jeżeli to czytają ludzie, którzy byli zwykłymi audytorami, a teraz są sobie koordynatorami: Nie bądźcie burakami, jak wpadło troszkę więcej "władzy".

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@OBSERWUJĄCY 20.11.2018 16:59

@OBSERWUJĄCY Niestety nie na wszystkie decyzje klienta mamy wpływ, jedną z nich jest np. nałożenie blokady dla konkretnej osoby. Skąd posiada Pan informacje, że unikamy rozwiązywania nieporozumień? Każde odwołanie od blokady jest przez nas rozpatrywane i przekazywane do klienta. Bardzo nam przykro, że wypowiada się Pan na temat firmy posiłkując się tylko i wyłącznie hejterskimi wpisami na tej stronie.

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@Audytorek 21.11.2018 17:54

Dziękujemy za opinię ale uważamy, że w większości tyczy się ona Inventory Solutions. My jako Strefa Job nie mamy wpływu na to jaki kierownik będzie zna zleceniu, są oni pracownikami ISP. Strefa zajmuje się rekrutacją osób na inwentaryzację, wystawianiem dla Państwa dokumentów takich jak umowa, zaświadczenia, pity a cała reszta tzn. inwentaryzacja, czas pracy, blokady są zależne od klienta jakim jest Inventory Solutions.

Audytorek
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 30.11.2018 15:21

Rozumiem, rozumiem. Mimo wszystko szkoda, bo Wam się dostaje przez ISP. Pozdrawiam

OBSERWATOR
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 30.11.2018 15:17

Pyta mnie Pan skąd wiem , że unikacie rozwiązywania nieporozumień ? Odpowiadam Panu : Z AUTOPSJI.

OBSERWATOR
@Rzecznik Pracownika JobImpulse 30.11.2018 15:17

Z autopsji !!! Wygodnie było zablokować konta aniżeli wysłuchać mnie !!!

Rzecznik Pracownika JobImpulse
@OBSERWATOR 10.01.2019 18:17

Blokowanie kont jest narzucane na nas odgórnie przez klientów. Jeśli nie otrzymamy zgody na odblokowanie niestety ale musimy podtrzymać wcześniej podjęte działania.

Piotr

Chciałbym w najbliższym czasie udać sie na inwentaryzacje pierwszy raz ( nie raz - a 6 razy na terenie Poznania ) . Sądząc po opiniach mam pewne zastrzeżenia - co do firmy Strefa Job oraz ich wykonawcy. Być może są bezpodstawne lecz... Chciałbym zaplanowac sobie jednak ten czas i mieć pewność, że nie ma żadnych "pułapek" w umowie itd. ( odwołanie zlecenia to pół biedy - ale przekładanie go z wiążącą umową jest problematyczne ) Jest możliwość podpisania umów w siedzibie firmy na "spokojnie" twarzą w twarz z konsultantem ?

Czekam na opinie

Chciałbym poruszyć sprawy, o których raczej się milczy. Chodzi o zapis na stronie strefajob.pl (zlecenie inwentaryzacji) jest tam wspomniane, że "Zakres zadań: Liczenie asortymentu w sklepie za pomocą skanera." 1. To dlaczego ja muszę ciągle porządkować spotykany w sklepach (usunięte przez administratora) na półkach? 2. Foliować palety (oczywiście przed tym rozpakować całą paletę, a nawet przywieźć sobie paleciakiem we wskazane miejsce) 3. Zdarza się, że jestem zmuszony robić spacerek po sklepach i zbierać kartony. 4. Ba nie wspomnę o noszeniu kartonu ze skanerami do auta. 5. (nie dotyczy SJ) Do niektórych sklepów powinno się wysłać sanepid, bo czasem można zobaczyć takie dramaty, że ciężko w to uwierzyć. Także: Czy to tylko liczenie asortymentu?

Barbra

Na atmosferę na prawdę nie można narzekać, wypłaty terminowe, szef poklepie Cie po ramieniu.

Barbra
@Barbra 31.12.2018 11:15

Warto dopisać o pakiecie socjalnym(np MultiSport) i wydarzeniach integracyjnych. Fajnie się dzieję i daje to duży plus!

Ktosik
@Barbra 31.12.2018 11:26

Atmosfera, ale jak są fajni koordynatorzy, a nie gbury Wypłaty na pewno są na plus Poklepanie za ramię przez szefa? Może miało być "pogrożenie palcem przez szefa"? Multisport też jest ok

OBSERWUJĄCY

BARBRA ! Kto i za ile wynają Cię do pisania nieprawdy ?

Zostaw opinię o Job Impulse Polska - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Impulse Polska