C.M. MAKTON S.A.
3 98 6 1

Opinie o C.M. MAKTON S.A.

Kandydat

Witam Czy to prawda ,że znów trzech ludzi odeszło ? Co tam się dzieje , miałem propozycje przejąc tam jako P.H. ale mam strach że długo miejsca nie zagrzeję , czy coś więcej o firmie i sposobach działania ?

Młody
@Kandydat 31.01.2019 17:09

W przeciągu kilku miesięcy zmienił się dwa razy kierownik CD. Ludzie też odchodzą. O czymś to niestety świadczy.

Witek
@Kandydat 31.01.2019 17:09

Odradzam prace w tej firmie Pani Dyrektor nie wie co to Zarządzanie nic dziwnego jakby była dobra to nie nikt by jej nie pozwolił odejść z poprzedniej pracy

Zioło
@Witek 08.02.2019 15:29

Kto odszedł i z którego oddziału, z jakiej przyczyny ? Pracowałem do połowy 2018 roku w oddziale ząbki. Pracę wspominam dobrze, ale dyrektorami byli panowie, a nie pani ?

Zioło
@Witek 08.02.2019 15:29

Kto odszedł i z którego oddziału, z jakiej przyczyny ? Pracowałem do połowy 2018 roku w oddziale ząbki. Pracę wspominam dobrze, ale dyrektorami byli panowie, a nie pani ?

Pracownik
@Zioło 10.02.2019 23:34

Zwolnieni zostali: dyrektor logistyki z Warszawy a drugi z Poznania. Kierownik z Poznania i dwóch kierowników z Warszawy. Ludzie robili robotę i wyciągali oddział ze szlamu jaki tam zastali. Finalnie na ich miejsce wrócili Ci, którzy nie panowali nad niczym. Jestem długoletnim pracownikiem oddziału i powrót wcześniejszego kierownictwa to jedna z najgorszych możliwych decyzji. Wróci despotyzm, brak poszanowania dla pracowników, zero informacji o wynikach.

Zioło
@Pracownik 12.02.2019 11:14

Ktoś ze stołu powrócił jako kierownik czy dyrektor ??? Masz na myśli Krzysztofa (usunięte przez administratora) ?

Ja
@Pracownik 12.02.2019 11:14

Jacy kierownicy zostali zwolnieni w Warszawie? A wszesniejszd kierownictwo? Tzn gdzie?

Ja
@Zioło 12.02.2019 18:02

Jaki stół? Jaki Krzysztof? Z którego oddziału?

Inny
@Zioło 12.02.2019 18:02

Mowisz o Krzysztofie z Poznania? Myślisz, że wrócił?? Słyszałem, że mial opinie (usunięte przez administratora) i dlatego m.in. poleciał. nie sądzę że znowu tam się pojawil.

Zioło
@Inny 13.02.2019 13:25

Nie, miałem na myśli szarą eminencję z warszawy, który otworzył własne cd w 2012 roku. Krzysztof z Poznania z pewnością nie wróci, ma za dobrze poukładane w głowie na powrót do bagna stworzonego przez obecnych rządzących.

Pracownik
@Zioło 13.02.2019 15:10

Na stanowisko zpcy kierownika wróciła Bożena W. Ktora nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi. Jej zarządzanie opieralo się na darciu gęby i braku poszanowania pracownika. Zwolnieni Piotr J. I Paweł B.

Pracownik
@Pracownik 13.02.2019 16:41

Dodam że odszedł też kierownik nocnej zmiany(usunięte przez administratora)nie potrafił współpracować z obecnym(usunięte przez administratora) Dotyczy to oddziału Krakowiaków.

Ja
@Pracownik 13.02.2019 16:41

Masakra, niezła czystka.

Ja
@Zioło 13.02.2019 15:10

Zapewne też nikt w Poznaniu nie chciałby spowrotem starego kierownika.

Zioło
@Ja 13.02.2019 19:37

Jeżeli Bożena jest zastępcą to kto jest kierownikiem ? Jest ktoś na miejscu zwolnionych dyrektorów ?

Ja
@Pracownik 13.02.2019 16:41

Kto teraz jest kierownikiem na krakowiaków ?

Radek

Jakbym miał to bym dał, ale miałem tylko dla siebie...jak zawsze . A teraz mam spokój

Zaciekawiony

Ciekaw jestem czy jakąkolwiek wypowiedź tutaj jest jakiegokolwiek obecnego pracownika czy to tylko zwolnieni piszą sami że sobą?;-)

Zaciekawiony
@Zaciekawiony 15.02.2019 17:41

Treść wskazuje na byłych. Obecni nie mają czasu. Siedzą i myślą ile zapłacą za braki remanentowe po podpisaniu odpowiedzialności materialnej :-)

Zaciekawiony
@Zaciekawiony 15.02.2019 17:41

Zwolnieni mają na pewno gdzieś tą firmę, myślę że obecni pracownicy nie mają odwagi powiedzieć co ich boli i tutaj piszą licząc na to że coś się zmieni ale póki nie wezmą sprawy w swoje ręce to nic się nie zmieni i będzie tylko gorzej.

Zaciekawiony
@Zaciekawiony 15.02.2019 19:46

Co Twoim zdaniem powinni zrobić ?

Ania

Proponuje opowiedzieć poroblem do właścicieli Niech się zajmą problemem ktoś Ja w końcu rozliczy

Pracownik

Raz już był folwark w Poznaniu i znowu jest tworzony wokół obecnej władzy. Osoby kompetentne po odchodzą, zostaną lizusi i osoby, które nigdzie indziej sobie nie poradzą i trzęsą tyłkami o swoje stołeczki

Młody
@Pracownik 15.02.2019 13:48

To dzieje się w całej Polsce nie tylko w Poznaniu. Osoby które mają własne zdanie i nie sprzyjają pomysłom Pani dyrektor są niestety zwalniani.

Ja
@Pracownik 15.02.2019 13:48

Trzeba zaczekać aż ktoś z zarządu przejrzy na oczy i wywali na zbitą buzie panią pseudo dyrektor wraz ze swoimi lizusami. Wtedy może da się normalnie pracować. Tak postąpili w poprzednich firmach z tą wykałaczką i nikt za nią nie płacze. Na dzień dzisiejszy dostaje rozstroju żołądka na myśl pójścia do pracy.

Wiki

Dacie te numery telefonu do tych zwolnionych ? :)pliss

Ja
@Wiki 14.02.2019 20:54

A Ty nie dostalas, kiedy się z Tobą żegnali???

Wiki
@Ja 14.02.2019 21:26

Zmieniłam telefon

Ja
@Wiki 14.02.2019 21:40

Oni też;-)

Gość
@Wiki 14.02.2019 20:54

A kogo numer jest ci potrzebny tych z Poznania czy innych ?

Młody
@Wiki 14.02.2019 20:54

Złap kontakt przez Facebook.

Ja

Atmosfera w pracy wraca jak za poprzedniego dyrektora, dyskusja rozwija się tak jak kiedyś. Śmiało ludziska, piszcie, jest o czym poczytać:-)

Zaciekawiony

Kto tutaj tak pilnuje wpisów na forum??? Wypowiedzi i pojedyncze słowa blokowane są niczym w prl. Kogoś boli prawda o sobie??? Żałosne

Ccc
@Zaciekawiony 14.02.2019 13:17

Dajcie numery tel do tych zwolnionych trzeba się tym zająć . Masakra co się tu dzieje

Klient
@Ccc 14.02.2019 13:28

W Poznaniu to się teraz dopiero dzieje, aż włos na głowie się jeży. Nic nie można kupić od kiedy nie ma chłopaków na mięsie. Aż żal patrzeć na to jak nowa władza w Poznaniu rozwaliła wszystko co przez tyle lat działało sprawnie i bez zarzutów. Jak chłopaki nie wrócą to powodzenia życzę tej firmie i panu Tomkowi.

Bbb
@Ccc 14.02.2019 13:28

Z nimi czy z tą firmą???

Marta
@Klient 14.02.2019 15:05

Co tu się dzieje ? Dlaczego tak zwalniają się ludzie ? O co tu chodzi ?

Marek
@Klient 14.02.2019 15:05

Tomek o nazwisku znanym i adekwatnym do działań o nim mowa

Gość
@Marta 14.02.2019 16:01

Jak w Poznaniu rządzi gościu,który się do tego nie nadaje to ludzie uciekają nie ma się im co dziwić a można jedynie pogratulować im odwagi. Brawo dla nich. A jak tak dalej pójdzie to kiepsko wróży dla Poznania.

Marta

(usunięte przez administratora) robi robotę będzie się działo

Ddd
@Marta 14.02.2019 16:16

K.N. robi "głupotę", teraz tylko będą efekty. Obawiam się że to będzie żałosne. Tak czy owak trzeba szukać pracy, tutaj odnajdują się tylko lizusy i pupile.

Wiki
@Ddd 14.02.2019 18:07

Słabo w tej firmie a ona to porażka

Bbb

Coraz ciekawiej. Ktoś jeszcze coś doda? Jest o czym czytać:-)

lucek

blady:( co Ty zażywasz ?przestań ćpać! wstawiał się za ludźmi? a poza tym, to go (usunięte przez administratora) i to z paragrafu.

Sawek
@lucek 15.01.2019 07:15

Niby za co ?

blady
@lucek 15.01.2019 07:15

lucek. oj lucek lucek

Ja

Ostatnio jak tutaj niektórzy się rozpisywali za czasów poprzednich władz to miało pokazać jak to jest źle i niedobrze. Czy to, że teraz znowu ktoś zaczął się rozpisywać o głupotach to jest też źle jak kiedyś?

Darek

Słyszałem ze ponoć dobra w czymś innym ????

kiełbasa

Prawda jest taka że minął już ten lepszy czas w tej firmie. To jest wielki moloch, w którym pracownicy nie są doceniani. Ludzi dobiera obecna Pani Dyrektor, jeżeli ktoś jej nie odpowiada jest utylizowany. O sprawiedliwości w jej działaniach ciężko mówić. Oddani, wieloletni pracownicy z niedowierzaniem patrzą na działania jakie są podejmowane.

Ja

Dalej, dalej. Będzie znowu co poczytać i zgadywać;-)

Fax

Co się dzieje w tej firmie ?

Blady :-(

dlaczego takie głupoty piszecie?? Radek nie popłynoł tylko sam sie zwolnil. oj oj żebyście jeszcze nie plakali takiego jak Radek szukać ze świecą potrafił wstawić sie za nami w Warszawie i załatwić wiele żeczy a gdyby miałł to by nam dał.

Max
@Blady :-( 11.01.2019 10:03

A dlaczego się zwolnił ? Chciałem złożyc cv polecacie firmę ? Jak oceniacie prace nowego Zarządu?

Ja

Radziu popłynął????? Brawo!!! Może i dobrze, ale z obecnym dyr. T.L. to jak z deszczu pod rynnę, bo ma większe łokcie do przepychania się i mniej skrupułów. O dziwo to K.N. bierze go od tyłu i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.

Pracownik
@Ja 04.01.2019 22:29

Nieważne z kim, ważne że już bez r.k. Będzie lepiej

Ja
@Pracownik 06.01.2019 14:12

Obyś się jednak nie mylił, żeby w końcu było normalnie

Ja

Mam pytanko ile mniej więcej zarabiają kierowcy np rejon Gdańsk lub ogólnie

Kto
@Ja 26.07.2018 17:51

2950

Hanna
@Kto 21.12.2018 21:03

Może rozwiniesz swoją wypowiedź i napiszesz, na jakiej umowie pracuje się na tym stanowisku w C.M. MAKTON? Czy oprócz wspomnianego przez Ciebie wynagrodzenia, firma oferuje korzystanie pracownikom z pozapłacowych benefitów? Warto rozwinąć tę kwestię, gdyż co trzecia osoba poszukująca pracy, zwraca uwagę na system motywacyjny oferowany przez danego pracodawcę.

J-ka

moja mama krótko określa pracę na Kłobuckiej 1 Euforia 2 Panika 3 Szukanie winnych 4 Karanie niewinnych 5 Nagradzanie niezaangażowanych

Fedrusiak

I co cwaniaczki... Szukamy roboty... Nareszcie (usunięte przez administratora) macie za swoje. Jeden po drugim na zbity ryj, szkoda że tak późno. Miałem przyjemność z wami pracować i wiem jakie z was ścierwo. Ps. WALCIE SIĘ

Hanna

@ciekawy, myślę, że użytkowników forum zainteresuje również Twoja opinia na temat C.M. MAKTON? Jak oceniasz tego pracodawcę? Czy spełnia Twoje oczekiwania? Jak wyglądają Twoje doświadczenia związane z firmą?

Czarek

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Sporo dobrego o firmie słyszałem.

ciekawy
@Czarek 26.07.2018 18:59

a co dobrego słyszałeś o tej firmie?? bo BARDZO mnie ciekawi

Hanna

@Czarek, nie natrafiłam na oferty pracy w firmie C.M. MAKTON. Czy Tobie udało się znaleźć informacje na temat rekrutacji do niej? Jeśli tak, to zachęcam Ciebie do podzielenia się nimi. Na jakie stanowiska poszukiwani są pracownicy? Jakie wymagania należy spełnić?

Ja

Mam pytanko ile mniej więcej zarabiają kierowcy w firmie np filia Gdańsk lub ogólnie...... Ktoś coś...

Administrator

Rzetelne opinie dotyczące pracy w danym przedsiębiorstwie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w C.M. MAKTON S.A.? Napisz o tym!

Dawid

Jedni pracują fizycznie inni umysłowo i tak już jest. Można jedynie coś usprawniać i tyle

Franek

Nikt nie mówił, że będzie lekko. Taka praca i tyle!

oj gdybyście wiedzieli kto
@Franek 20.04.2018 19:49

franek dokładnie nik nie mówił ze bedzie lekko ale bez przesady pracujesz pracowałeś w tej firmie na tym oddziale? przekładanie pojemników z miesem po 40-50 kg przez cały dzień albo noc wcale nie nazeży do przyjemnych. no chyba ze jestes kims z rodziny pawla lub radka bo tylko tacy zasiadaja w biurze

magazynier wieczny
@Franek 20.04.2018 19:49

jaka rodzina siedzi w biurze , same bzdety i kłamstwa , tych co nie dali rady

oj gdybyście wiedzieli kto
@magazynier wieczny 07.05.2018 13:00

kłamstwa? nie wieże paweł radek alicja wymieniać dalej? a moze zbieg okoliczności. a kto niedał rady chyba Ci pod kturymi kopaliście dołki. ale jak to mówi przysłowie kto kopie dołki sam w nie wpada. kiedyś trafi kosa na kamień. powodzenia wam życze wszystkim.

Administrator

Czy cisza na forum oznacza zadowolenie pracowników z pracy w C.M. MAKTON S.A.? Może warto byłoby ożywić ten wątek newsami na temat sytuacji tej firmy. Będą one ważne zwłaszcza dla tych osób, które chciałyby w przyszłości zasilić jej szeregi.

spokojny
@Administrator 17.03.2018 08:38

prowokacja?

oj gdybyście wiedzieli kto
@Administrator 17.03.2018 08:38

A co tu dużo pisać? Przed świętami radek dołożył ale na jak długo? Bał się że będzie musiał sam zapieprzać (bo praca tego nazwać nie można) Za chwile będzie jak zwykle jak on to potrafi „ gdybym miał to bym dał” albo „ panowie nie idzie musimy dokładać” Znamy to samochody po 650kg ładowności a chłopaki ładują po 1,5 albo i po 2 tony. chłopaki na magazynie pracują na maksa cały towar jest przekładany rękoma przed świetami dostawy po 16-20 ton i wszystko przekładane łapami. Życze powodzenia nowym pracownikom byle tak dalej to radek za nasze pieniądze kupi sobie następne mieszkanie 3 i 4 

Hanna

@aaa czy te kwoty bożonarodzeniowe są wypłacane w bonach, czy w dodatkowej premii wypłacanej z wypłatą? Jak wygląda sytuacja z innymi, pozapłacowymi benefitami - funkcjonują? Coraz więcej firm praktykuje taką formę wyróżnienia pracownika.

artur
@Hanna 06.08.2017 17:59

w tym roku dali wedline z terminem do sylwestra ????

Zostaw opinię o C.M. MAKTON S.A. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.M. MAKTON S.A.