Dirks Service Krosno sp. z o.o.
1 135 6 1

Opinie o Dirks Service Krosno sp. z o.o.

pulchik

Ciężka fizyczna praca . O ile praca sama w sobie nie jest skomplikowana to kierownictwo "stara się" robić wszystko aby ją dodatkowo obrzydzić . Dla nich liczą się tylko piki , piki i jeszcze raz wyniki . Robiąc 10 godzin (czasem bywa mniej bo brak zleceń) można być zmęczonym - ale ICH to nie obchodzi . Nie ma człowieka - są piki. Nie znam kierownika zmiany A - ale inne zmiany już się z niego śmieją a jego zastępca to chyba jest tylko od tego aby poganiać ludzi i tak śmiesznie macha tymi rękoma jakby chciał wzbić się w powietrze. Ciekawa jest "ochrona" która sprawdza wykrywaczem ludzi gdy już przebrani wracają do domu - hahahaha - wszelkie zamki i inne przedmioty w torbach , kieszeniach piszczą i co ? - rozbierać się trzeba ? - nawet nie sprawdzają co piszczy więc totalny bezsens ( no ale chyba im kazano tak robić. Kto ma sprawny kręgosłup , troszkę siły w rękach i odporną psychikę spokojnie sobie poradzi

Zawiedziona

Nie polecam żadnemu szanującemu się Polakowi. Praca głównie pod przybyszów z Ukrainy i Białorusi. Po miesiącu naprawdę ciężkiej pracy i stresu związanego z normami normami i jeszcze raz normami dostałam 1800złotych !!! A zapowiada się tylko gorzej bo już atmosfera na hali jest bardzo napięta. Chcąc pracować na miejscu po rezygnacji z Ingramu, niestety pora tam wrócić. Szary człowiek też ma swoją godność a nie pracować od piątku do poniedziałku i mieć 3 dni wolnego i znowu iść od piątku do niedzieli.

Marek
@Zawiedziona 12.11.2018 12:15

Znasz może powody tego, że w firmie Dirks Service Krosno rzekomo pogarsza się atmosfera? Ma to związek z zarobkami, które oferuje firma, czy może wpływają na to inne czynniki? Chciałbym poznać, jakie jest Twoje zdanie na ten temat. Będę wdzięczny za kontynuację rozmowy na ten temat.

Inbau
@Marek 12.11.2018 19:13

Witam. Ludzie rezygnują, obiecali co innego, co innego jest na prawdę. Utworzyło się kółko wzajemnej adoracji ( "białe kaski"), można trochę popracować, ale na dłuższą metę to porażka. Ja tylko byle do wiosny, i też spylam do Niemiec. Kolega po odejściu podobno napisał co się dzieje do centrali ( zna niemiecki ), może się poprawi jak zwolnią parę osób z kierownictwa. Co do "roboli" to super ekipa, nawiązało się tu wiele przyjaźni, ludzie sobie pomagają, spotykają się po godzinach. Całe zło to wina "szlachty", która niekoniecznie nadaje się do swojej pracy. Tym którzy odeszli wszelkiej pomyślności, niech się Wam wiedzie ( choć wieszają na Was psy ).

badacz
@Zawiedziona 12.11.2018 12:15

a po powrocie do Ingram wylecialas za alko super opinia

,.,

Czy są przyjęcia do pracy

Ja

Odnośnie Dozorców w firmie Dirks bo tam nie ma ochrony tylko Dozorcy .Tak mają napisane w umowach. dozorować - mieć dozór, czuwać nad czymś, pilnować, strzec czegoś, kogoś: Dozorował robót przy budowie drogi. Dozorował zwózki zboża. Dozorować robotników. dozorca - ten, kto dozoruje, pilnuje kogoś, czegoś: Dozorca domu, osiedla. Dozorca drogowy, więzienny. portier - pracownik pełniący służbę przy wejściu do jakiejś instytucji, odźwierny, rzadziej w hotelu: pracownik recepcji zawiadujący pokojami, recepcjonista. Pod hasłem ochrona znajdujemy objaśnienia następujące: ochrona - straż mająca na celu utrzymywanie porządku, czuwanie nad czyimś bezpieczeństwem: Ochrona kolejowa. Ochrona osobista. Ochrona prezydenta, rządu.

Ja

Odbośbie Dozorców w Dirks a nie ochrony bo w umowach mają dozorca a nie ochrona. dozorować - mieć dozór, czuwać nad czymś, pilnować, strzec czegoś, kogoś: Dozorował robót przy budowie drogi. Dozorował zwózki zboża. Dozorować robotników. dozorca - ten, kto dozoruje, pilnuje kogoś, czegoś: Dozorca domu, osiedla. Dozorca drogowy, więzienny. portier - pracownik pełniący służbę przy wejściu do jakiejś instytucji, odźwierny, rzadziej w hotelu: pracownik recepcji zawiadujący pokojami, recepcjonista. Pod hasłem ochrona znajdujemy objaśnienia następujące: ochrona - straż mająca na celu utrzymywanie porządku, czuwanie nad czyimś bezpieczeństwem: Ochrona kolejowa. Ochrona osobista. Ochrona prezydenta, rządu.

??

Może kiedyś ale kasa za odrą lepsza .....

Olga

A jak tak Ciecie z Ochrony .Jest tam kikoro pajacy . Jak wypłosz bez uzębienia stay łeb co lata z alkomatem.Takiego gówna to nie widziałam nigdy ......Banda pajacy.....

Paweł
@Olga 24.12.2018 10:01

Ochrona po 70-siądce.Te dziadki to sami ochrony potrzebują (usunięte przez administratora)

Szymon
@Olga 24.12.2018 10:01

Boli, że nie można nic wynieść, alby być "wczorajszy". Takie mają zalecenia o wysokiego szefostwa, i są od pilnowania. Za to im płacą. Zostało Wam wyjadanie puszek między regalami.

seba
@Olga 24.12.2018 10:01

Za drobne hartów nie zatrudnią , co do kontroli góra wymyśla i wymaga tyle w temacie.

Szymon

Co, zabolała prawda...

Szymon

Sorry, nie jestem cieciem. Nie jestem też robolem.

Paweł
@Szymon 27.12.2018 19:41

Masz chyba z deklem pajacu .Co miało zaboleć że wyjadasz konie żarcie

Szymon
@Paweł 28.12.2018 11:52

Widać, że żadnej szkoły nie masz, bo pisać nie potrafisz. Jak byś się uczył może i kierownikiem byś został.

Paweł
@Szymon 28.12.2018 18:14

Ale ty (usunięte przez administratora) jesteś.Nie musze być kierownikiem Cieciu bo pracuje teraz w DE i mam 4-razy tyle co w tym syfie.Tyle w temacie pajacu z Dirks-a.Kończe ten temat bo szkoda czasu ..Pozdrawiam Cieciu

dziadek
@Paweł 25.12.2018 13:59

Powiem krótko. Niektórzy z tych jak to nazywasz "dziadków" ,jestem przekonany, powiązało by młodszych od siebie w paczki i załadowało na kontene bez najmnmiejszych problemów. Każdy powinien robić swoje i odpowiadać za to co robi.

Paweł
@dziadek 29.12.2018 09:54

Ha Ha Ha pajacu

Marek
@Paweł 29.12.2018 18:25

Drodzy użytkownicy, proszę, aby w swoich komentarzach nie obrażać się nawzajem. Wasze wypowiedzi w takim stylu są niekulturalne i przekazują mało informacji, które powinny znaleźć się w wątku opinii o pracy w firmie Dirks Service Krosno. Możecie przedstawić, jak obecnie wygląda sytuacja kadrowa u tego pracodawcy? Proszę o informację na ten temat.

Krośniak
@Marek 02.01.2019 10:11

Marku-adminie. Tak wygląda sytuacja, ludzie skłóceni, duże różnice w pensjach. Pracownicy magazynowi zarabiają grosze. Przepłacanie tzw "białych kasków". Kosmiczna rotacja braki kadrowe, niespełnianie obietnic. Tak piszą pracownicy i nie mijają się specjalnie z prawdą. Ja nie pracuję TAM, ale Krosno O. jest małe i ludzie opowiadają jak jest. Ostatnio lekko podnieśli stawki.

Kinga
@dziadek 29.12.2018 09:54

Dziadek widzę że pijaków z ochrony przyjmują spowrotem bo nikt za tak śmieszne pieniądze nie chce być pajacem .....Ochrona CIECIÓWKA

Zenobiusz
@Krośniak 02.01.2019 15:10

Sądzę, że ostatnie dwa zdania doskonale puentują tę opinię... "Nie pracuję, ale ludzie gadają, zatem wiem". Nonsens. Ale w jednym przyznaję rację - Krosno Odrz. to małe miasto i można usłyszeć wiele opinii. To w sumie zabawne, gdy opinie te z pełnym przekonaniem wyrażają osoby, które tak naprawdę nie mają większego pojęcia o funkcjonowaniu firmy, a jedynie gdzieś coś usłyszały.

Ja
@Zenobiusz 05.01.2019 01:46

A co Ty Zenobiusz wiesz? To co pisze "Krośniak", to prawda. Ja znam temat od szkolenia w Wojkowicach i jest .... z grzybnią, na pewno lepiej funkcjonuje tamten zakład. Dopóki będzie 3 z przodu w pensji to zastaję, jak nie to auf wiedersehen. Trochę podłapałem ecomerce, niemiecki znam, czekam do wiosny. Mam obawy co przyszłości tej firmy w Krośnie, może się mylę.... Pozdrawiam całą ekipę szkolącą się w Wojkowicach.

Marek
@Ja 05.01.2019 16:33

Z czego biorą się Twoje obawy co do sytuacji firmy Dirks Service Krosno? Przewidujesz, że warunki pracy mogą się pogorszyć? Może prognozowane są zwolnienia dotychczas zatrudnionych pracowników? Jeżeli możesz, to napisz, co miałeś na myśli.

Ja
@Marek 12.01.2019 11:14

E-commerce w Krośnie Odrz. obsługuje sklep internetowy, w wynajętej hali, jeżdżąc na wynajętych wózkach, czyli nie jest właścicielem, ani hali, ani towaru, ani wózków TB. Relatywnie niskie pensje szeregowych pracowników (są wyjątki), praca dość ciężka. Efektem jest znaczna rotacja pracowników (jest to proces normalny na dzisiejszym rynku pracy, pracownik (usunięte przez administratora) lepszych ofert). Podsumowując ( także na podstawie innych wpisów ), nie wiadomo jaka będzie przyszłość tej firmy. Umowę najmu hali i wózków można wypowiedzieć, a z towarem przenieść się do inne hali. Zakładane pełne uruchomienie już niedługo. Na szczęście dla pracowników jest wiele ofert ( także z dojazdem do Niemiec ). Szczegółów nie wolno ujawniać, pod rygorem rozwiązania umowy o pracę.

Śwonka pepka

A widzę że poruszony tenat ochrony . Pracuje tam i z tego co widzę to ochrona łamie przepisy kodeksu pracy. Badanie alkomatem tak ale tylko na żądanie kierownictwa lub jak czuć alkohol a nie wszystkich sprawdzają po ŚW to jest łamanie prawa . Kontrola wykrywaczem tak ale tylko jak pracownik zostanie wcześniej o tym poinformowany a nie sprawdzają wszystkich , to jest łamanie prawa pracy . Narkotesty króre mają być są absolutnie nielegalne . Stanie jak pajac nad pracownikiem czy nie kradnie to też łamanie kodeksu pracy. Powiem tak .Sprawa została zgłoszona do PIP w Zielonej Górze i ktoś za to beknie bo to zakład pracy a nie więźenie . Tak że panowie z ochrony nie wiem kto waszym koordynatorem jest ale jest idiotą do potęgi.

Quality
@Śwonka pepka 29.12.2018 15:37

Troszkę Ci wyjaśnię jak to działa. Robol cały czas ma czuć na sobie presję, ma być wydajny. Kierownicy na hali uśmiechają się, a chwilę potem w raportach piszą paszkwile na pracowników, i to niekoniecznie na swoich podwładnych. Od tego zależą i premie/nagrody, lub ewentualne kary. Uważajcie bardzo na parę brzuchaty/brodaty, niby uśmiechnięci wydają się spoko, ale jest inaczej... Kierownicy/brygadziści pomogą Ci podnieść paczkę, czy pomóc przy wózku, ale przy okazji "pociągną za język", zaznaczę że nie dotyczy to wszystkich. Ja też na wiosnę odejdę, człowiek nie męczy się tyle fizycznie co psychicznie. Pozdrawiam serdecznie , ale niekoniecznie wszystkich pracowników.

już były

Mało ludzi więc trzeba robić za "kilku" . Wymagania rosną - możliwości nie więc niektórzy kierownicy chodzą z lekka "wnerwieni" poganiając ludzi . Mimo to, panuje względny spokój - ale chyba do czasu . Pracownicy z Ukrainy pojawiają się ale i znikają -- więc szkoda, że "występuje brak szacunku" do rodzimych roboli którzy mogliby pracować dłużej . Nie mam na myśli "leserów" lecz tych którzy uczciwie pracują w miarę swoich sił i możliwości . Więcej ,więcej , szybciej - dewiza zakładu . A przerwa 20 minut to niestety zbyt mało aby zdążyć dojść do szatni , coś na ciepło przekąsić (kolejki) i wrócić na czas. Również jesteśmy tylko ludźmi i po 7-8 godzinach intensywnej pracy może nastąpić znużenie, zmęczenie - więc pozostały czas niekoniecznie jest intensywny --- ale ONI mają to gdzieś bo robol ma robić . Ot taka specyfika - więc pora zwijać manatki

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Sorry - ale chyba sama/sam (tu możesz być kimkolwiek) jesteś idiotycznym pajacem . Ukraińcy są OK ( co nie można powiedzieć o niektórych Polakach) a kierownictwo robi to co ma zlecone "z góry" . Ot tyle w tym temacie

Hulajnoga

Hehe.Kadra szkoliła się u Nas w Wojkowicach,cóż mogę powiedzieć?Banda matołów i nadymanych pseudo kierowników co to wszystkie rozumy pozjadali a w głowach żadkie (usunięte przez administratora) zamiast mózgu.Tyle.

ktosik
@Hulajnoga 14.12.2018 19:08

Mało istotny fakt , najważniejsze to dopilnować aby ludzie swoje robili - reszta to drobiazgi -pozdrawiam-

Kandydat

Witam. Znalazłem ofertę http://dirks-krosno.pl/index.php/technik-utrzymania-ruchu/ , podobno netto ponad 3 tyś, czy ktoś może coś napisać na temat tej pracy?

Martynkaaaa

Praca jak każda na magazynie jednym słowem traktują ludzi jak śmieci brygadzisci mają swoich pupilow inni odchodzą na bok sa tez pracownicy którzy gnebia swoje koleżanki ze zmiany A brygadzistka ma to gdzieś idąc do niej mówiąc jaka jest sytuacja odpowiada na to że ja to nie interesuje i swoje sprawy mamy załatwiać poza praca..!! Zwolnili mnie sama nie wiem za co na wypowiedzeniu nie ma podanego powodu zwolnienia.. A co do pensji jaka praca taka płaca nie opłaca sie jeżeli trzeba daleko dojeżdżać.. NIKOMU NIE POLECAM TEJ PRACY JEST KOSMOS TAM I CZYSTY (usunięte przez administratora)CHYBA ZE. KTOS MA DOBRA PSYCHIKE...!!!

Nowy
@Martynkaaaa 10.12.2018 20:32

Skoro nie interesuje to trzeba odpłacać tym samym, chodzić z kijem bejsbolowym tak żeby wszyscy widzieli, chcesz pokoju to bądź gotowa do wojny. Ale nic nie przebije możliwości wyboru, są dużo lepsze miejsca. Fakt niektórzy brygadziści i liderzy jakby z pierwszej łapanki, mają małe pojęcie o swoich obowiązkach, Oni mają umożliwić nam jak najefektywniejsze wykonywanie naszej pracy, a często żeby zrobić coś dobrze muszę wprost się sprzeciwić i zrobić dokładnie na odwrót niż sobie jaśniepanie życzą, ale nie wytłumaczysz. Podejrzewam że na wiosnę większość zwłaszcza młodych wymiecie. Na miejscu Ukraińców też bym pojechał kilka przystanków dalej żeby zarabiać 2-3 razy tyle, i tak już poza domem.

nie muszę

Ktoś komu nie chce się pracować zawsze będzie narzekał . Praca jak praca - trzeba się nieco nagimnastykować aby zarobić ponad 2 tyś netto . No ale w większości zakładów dla niewykwalifikowanych pracowników takie są stawki więc nie ma się co dziwić , że tutaj także . Jak się komuś naprawdę nie podoba zawsze można odejść bo nikt nikogo na siłę TAM nie zatrudnia. Czy TU jest mobbing? - ja osobiście nie zauważyłem . Zgadzam się z opiniami iż nie jest praca lekka , miła i przyjemna - bo nadźwigać się trzeba i to w miarę szybko a póki co ludzi do tej pracy jest zdecydowanie za mało więc osoby które już są zaiwaniają za kilku . Póki co również nie zauważyłem aby "białe kaski" wykorzystywały swe stanowisko nadużywając "władzy" - ONI też mają swoich przełożonych i muszą dopilnować realizacji planów . Ot normalny zakład pracy nastawiony na ilość ilość i jeszcze raz ilość

Marek
@nie muszę 17.11.2018 09:35

Dziękuję za Twoją wypowiedź. Czy firma zatrudnia pracowników na podstawie umowy o pracę, czy może preferuje umowy zlecenie? Gdy pracowałeś w tym miejscu, często dochodziło do zmian w strukturach kadry pracowniczej? Zastanawia mnie, czy w związku z Twoim stwierdzeniem, że praca jest ciężka fizycznie, to często dochodzi do rotacji. Odpowiedz, proszę, gdyż Twoja odpowiedź będzie pomocna dla czytelników tego wątku.

nie muszę
@Marek 20.11.2018 14:36

Zatrudnienie jest na podstawie umowy o pracę . Póki co , mała jest rotacja gdyż jest "deficyt" pracowników i każdy kto wykazuje choć minimum chęci do pracy jest raczej mile widziany . Fakt , że przerzucają ludzi na różne stanowiska , ale raczej jest to podyktowane tym aby znaleźć optymalne rozwiązanie dla człowieka - czyli taki rodzaj pracy aby tam się dana osoba sprawdziła. Nie słyszałem jeszcze aby ktoś został zwolniony bo się nie sprawdza .Zarobki są na granicy najniższej krajowej ( ciut więcej) ale są i premie min frekwencyjna . Po prostu każdy musi sam ocenić czy chce tam pracować czy nie a najlepszym sposobem jest spróbowanie swych sił przynajmniej na okres 3 miesięcy bo taka jest pierwsza umowa( lepsze to niż siedzenie w domu)

ja
@nie muszę 21.11.2018 11:13

Troszkę jesteś w błędzie, pomyśl dlaczego jest taka rygorystyczny zakaz ujawniania poborów...? Nie wszyscy "robole" mają taką pensję, można mieć " żółty kask " i mieć netto ponad 3, zależy jak się "wykażesz". Były odejścia i nie tylko za alkohol... Są w Krośnie lepsze oferty.

nie muszę
@ja 25.11.2018 14:45

Pierwsze słyszę o tym , że można mieć taką pensję netto . Niby zakaz a i tak wszyscy wszystko wiedzą :) . Owszem jest to możliwe wraz z premią - przecież można zyskać nawet 2 tyś brutto premii więc suma sumarą wyjdzie ponad 3 tyś netto . Nawet żółte kaski mają też i funkcje. Owszem mogę się mylić , bo nie znam wszystkich szczegółów dotyczących zarobków - ale to by świadczyło tylko o tym iż jednak można co nieco zarobić ( mimo wszystko i tak uważam , że w POLSCE zarobki dla pracowników fizycznych są na żenującym poziomie )

Marek
@nie muszę 26.11.2018 09:13

A co mógłbyś napisać o atmosferze, która panuje w firmie Dirks Service Krosno? Czy relacje wśród grupy pracowniczej, z którą pracujesz, są poprawne? Można liczyć na wsparcie i pomoc innych pracowników w trudnych chwilach? Będę wdzięczny, jeżeli przedstawisz, jak to wygląda, ponieważ dla wielu osób może to być kluczowy aspekt pracy w tym miejscu.

Na okresie próbnym
@nie muszę 26.11.2018 09:13

Te 2000 premii BRUTTO jest tylko dla 10% najwydajniejszych pickerów, raptem kilka osób na cały magazyn. Następnie premia spada do 1000/500/250. Nie jest do proporcjonalne do wkładu pracy, raczej po to żeby się ścigać. "Byle do wiosny" jak to się mówi. Ostatni dzwonek zanim Niemcy Ukrainców wpuszczą. Polscy Janusze biznesu obudzą się z ręką w nocniku, ale to nic, jest jeszcze tyle egzotycznych krajów, mozna sprowadzać półdarmowych pracowników żeby tylko nie płacić miejscowym.

nie muszę
@Marek 03.12.2018 08:44

Atmosfera? No cóż , tutaj mogę wypowiedzieć się tylko za siebie i swe odczucie . Otóż według mnie nie ma żadnej atmosfery . Większość zatrudnionych pracuje "na siebie" jeżdżąc i "pikując" zlecenia. Owszem , są fajni i ciekawi ludzie z którymi można podczas przerwy sobie pogadać , pożartować , pośmiać się . Nie zauważyłem też aby ktoś robił komuś coś na złość . Krosno nie jest jakąś tam metropolią i spora część ludzi po prostu się zna . Co do pracowników z Ukrainy nie zauważyłem niczego co mogłoby wywołać jakiś niepokój, obawy - tacy sami ludzie jak my . Pewnie niewiele wyjaśniłem - ale ogólnie nie narzekam i nie czuję "w powietrzu niezdrowego powiewu".

piker
@Na okresie próbnym 06.12.2018 13:53

Nie dla 10% tylko dla 3 najlepszych . Reszta mniej więcej się zgadza :D . Wyścig , wyścig, wyścig . Najsłabsi mają gwarancję 250 pln premii . Oczywiście za błędy kwota ulega pomniejszeniu .

Na okresie próbnym
@nie muszę 06.12.2018 19:42

Oczywiście Ukraińcy są jak najbardziej w porządku, często są lepiej wykształcenie niż my tutaj. Chciałem tylko zaznaczyć podejście pracodawców że prędzej będą szukać pracownika na drugim końcu świata niż zapłacą normalnie. Jedyny sposób żeby w Polsce zarabiać więcej to zmienić szefa

Zwolniony pracownik :(

Witam, otóż jestem załamany tym co dzieje się w tej firmie, wysłano nas na szkolenia pod Wrocław i juz na szkoleniu zwolniono duża liczbę osób DRAMAT do tego warunki pracy pracy okropne praca stojąca-chodząca przez 10h dziennie i tylko 20 minut przerwy, już przy rekrutacji i składaniu CV są problemy otóż kobiety siedzące w biurze siedzą jak za karę szczególnie starsza kobieta na krótko ścięta z która nie można dojść do porozumienia, siedzi w telefoniku,zero szacunku do ludzi, na wyższe stanowisko biorą tylko stare osoby, nie stawiają na młodych i rozwój,płaca stragedia 1960zl na reke do tego 150zl premii frekwencyjnej wystarczy urlop lub L4 i premia leci NIE POLECAM!!!!

Aneta.
@Zwolniony pracownik :( 30.09.2018 10:44

Jeżeli to co piszesz to prawda, to aż nie chce się w to wierzyć... Ze względu na ilość podanych danych brzmi wiarygodnie. jeśli możesz napisz coś jeszcze. Powodzenia w nowej pracy, bo ofert trochę jest.

robol
@Zwolniony pracownik :( 30.09.2018 10:44

Zwolnili?? Tak bez powodu ? Jakoś w to nie wierzę - bo coś musiało się stać, że w sytuacji gdy jeszcze praktycznie magazyn nie ruszył już by zwalniali ot tak sobie . To, że praca stojąco-biegająca to wiadome było - oraz jakie wynagrodzenie również więc nie rozumiem pretensji - taki los nas roboli :(. Pracowałem na różnych magazynach i wszędzie był zaiwaniet za psie pieniądze . No , ale skoro tak twierdzisz to chyba wiesz co piszesz a w Polsce nikt nikogo nie zmusza do pracy więc zawsze można sobie znaleźć coś odpowiedniego

Shift Manager (C)
@Zwolniony pracownik :( 30.09.2018 10:44

Witam serdecznie, Na początek chciałbym bardzo podziękować za negatywny feedback pomimo tego, że nie jest konstruktywny oraz mija się z rzeczywistością. A teraz fakty: 1. Spośród 2 grup szkoleniowych, które łącznie liczyły ok 80 osób zostały zwolnione 2 osoby. Wyjaśnienie: przyświeca nam jasna i transparentna wizja tworzenia zespołu, w której bierzemy pod uwagę głównie cechy osobowości człowieka a dalej doświadczenie. Tworząc zgrany zespół nie widzimy miejsca dla osób konfliktowych, roszczeniowych etc. 2. Warunki szkoleniowe oczywiście mogły być okropne dla osób, które mają większe wymagania aniżeli hotel ***, wyżywienie HB śniadania i obiadokolacje) oraz indywidualny pokój dla każdego pracownika :) 3. Warunki pracy w każdym magazynie Dirks są zdecydowanie ponadprzeciętne i standardem odbiegają znacznie od konkurencji, gdzie totalna automatyzacja przemysłowa procesów ogranicza fizyczną pracę do minimum. 4. Absolutnie żaden piker nie chodzi pieszo - poruszają się NOWYMI wózkami jezdniowym unoszącymi Marki Toyota OSE120, OSE250 oraz NOWYMI wózkami wysokiego składowania również Toyoty przez cały czas trwania zmiany. 5. Przerwy: 1x15min + 1x20min + 1x15min. 6. Na wyższe stanowiska nie są rekrutowane wyłącznie 'stare osoby' - średnia wieku kadry zarządzającej to 33,66 lat. 7. Ta krótko ścięta starsza Pani jest bardzo kompetentnym i profesjonalnym pracownikiem działu personalnego i osobiście cieszę się, że mogę doświadczyć owocnej współpracy. 8. Odnośnie błędnie interpretowanego i bojkotowanemu tematu płac - wypowie się stosowna komórka. Zachęcam wszystkich do szczerych opinii zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych, które będą dla nas budujące.

misia
@Zwolniony pracownik :( 30.09.2018 10:44

Jak byłeś "pod wpływem" to co się dziwić . Logiczne jest też, że za l4 nie ma premii

Pendolino.
@robol 03.10.2018 10:19

Były zwolnienia, wypowiedzenie do łapy i pa pa. Jedno jest pewne będzie zapier...., czyli raczej dla pracowników ze wschodu. Ja się zastanawiam ile wytrzymam, mam swoje lata i wolałabym spokojniejszą pracę.

Krośnianka
@Shift Manager (C) 03.10.2018 13:04

Droga kierownik zmiany C. Typowy wpis pracodawcy, poczytałem trochę na forum wojkowickim, da się wyśrodkować prawdę.

Ja
@misia 03.10.2018 15:55

Witam. Zauważcie jak atakowani są Ci którzy zostali zwolnieni... Od razu albo pod "pod wpływem", albo L4. Czyli albo chory do pracy albo "wylot", pewnie opieka nad dzieckiem też w to wchodzi... Nie podoba mi się to...

starszyzna
@Pendolino. 03.10.2018 18:05

To sobie szukaj spokojniejszej skoro tak wolisz - nie ma przymusu . W każdym magazynie jest zapieroldol - w "dojtszlandzie " lepiej płacą więc mieszkając przy granicy to ..... no chyba że jesteś tylko roszczeniowy . A ja mam prawie 5 z przodu ( nie wiem jak Ty)

normalny
@Shift Manager (C) 03.10.2018 13:04

Piękne słowa , ale życie tworzy różne scenariusze i ten co żyje już troszkę lat wie o tym . Jak będzie szacunek do pracowników to i będą "robole" . W firmach e-commerce nastawienie jest na zysk , normę , normę i jeszcze raz normę . Nie liczą się ludzie tylko właśnie te cyferki generujące zysk . Nie aby zatrudniać nierobów - ale czas pokaże jakie macie podejście do człowieka . Z tego co już mniej więcej wiem w KO dziwnym trafem CHYBA uważają iż wszyscy wszystko potrafią . Teksty typu > czemu nie robicie

Shift Manager (C)
@Ja 04.10.2018 06:58

Potwierdzam, że jedna ze zwolnionych osób w pierwszy dzień pracy po szkoleniu we WRO była pod wpływem alkoholu. Nie wiem jak w Pańskiej firmie, ale w Dirks jest to absolutnie niedopuszczalne - szczególnie, gdy mowa o kierowcy wózka wysokiego składu, który oprócz tego, że musi mieć trzeźwy umysł - musi być bardzo odpowiedzialny, co w dalszej kolejności odbija się na bezpieczeństwie pozostałych pracowników.

OK
@normalny 04.10.2018 12:37

Najlepsza wypowiedź. Oczywiście zaraz zostanie zaatakowana HR nie śpi, mając "prawie 5", trzeba na nią zapracować. Ale fajnie widać jak prawda boli, gdyby było inaczej pracodawcy "olali" by negatywne wpisy.

misia
@Ja 04.10.2018 06:58

Pewnie, że nie musi Ci się to podobać , ale póki co były wyloty za alko . A i żaden pracodawca (niestety) nie będzie tolerował zbyt częstych l4 . Takie życie i niestety choć i mnie się to również nie podoba to los prostych pracowników jest "do bani" . Wiem , że potrafią zwolnić nawet gdy będzie się walczyło o swoje bo dojdą do wniosku iż ten ktoś jest roszczeniowy . W molochach tak już jest , bo TAM nastawienie jest głównie na zysk a człowiek ma być środkiem do osiągania jak największych tych zysków. Nie sprawdza się - mówią baj i zatrudniają kolejnych ( teraz głównie ze wschodu - a i to będzie do czasu , bo za "miskę ryżu" mało kto będzie chciał robić - takie pensje niestety)

Były trep.
@Shift Manager (C) 03.10.2018 13:04

Witam. Sądząc po tonie wypowiedzi jest Pani raczej wysoko postawionym pracownikiem o znacznych profitach. Nie jest Pani kierownikiem zmiany. Stawiam na HR. Fakty, pracownik pisał o szkoleniu a nie noclegu, niestety emocje przeszkadzają w czytaniu ze zrozumieniem. Nie macie miejsca dla osób roszczeniowych, czyli siedź cicho i pracuj potulnie. Totalna automatyzacja jest oznaką nowoczesności patrzy Industry 4.0, o ile słyszała Pani o takich trendach, polecam linie dystrybucyjne http://nm.pl/z_wizyta_u/40/pierwszy_w_europie_magazyn_amazon_wykorzystujacy_roboty_miesci_sie_na_8230_bielanach_wroclawskich.html . Przerwy 2x15 raz 20, tak ale na 10 godzin. Starszą Panią pominiemy, przez szacunek dla wieku ( i koniec tematu ). Temat płac, jeżeli tak dobrze płacicie dlaczego nie totalnego eksodusu z innych zakładów? Po kilku miesiącach na mieście znane są stawki, a nawet treść umowy ( podobno w sierpniu była na necie z zamazanymi danymi osobowymi ). Na FB są zdjęcia z wnętrza hali. Zresztą przy "piwku" ludzie opowiadają jak jest... Oddając sprawiedliwość zobaczymy co czas pokarze, cytując filozofa "... prawda się obroni, a fałsz obroni..."

Były trep.
@Shift Manager (C) 03.10.2018 13:04

Przepraszam błąd cytatu ".... prawda się obroni, fałsz się odsłoni..." proszę wybaczyć od czasu studiów wiele wody upłynęło.

Shift Manager 'C' (facet)
@Były trep. 05.10.2018 15:26

Panie Trepie - jako byłemu pracownikowi służb mundurowych CHCIAŁEM na wstępie pogratulować czasu wolnego, który może Pan przedłożyć na pogłębianie wiedzy z zakresu internetowej psychologii piśmiennictwa niewerbalnego (jeśli takowa w ogóle istnieje :) - stwierdzając po tonie wypowiedzi, że jestem kobietą. Proponuje nie chodzić po mieście i nie zbierać plotek, których nie mogę nawet nazwać informacjami a zasięgnąć prawdziwych informacji u źródła. Co do przerw i równoważnego systemu czasu pracy – polecam lekturę ze źródła Google.pl W wersie ‘totalnego eksodusu’ niestety nie rozumiem stylistyki i przekazu Pana wypowiedzi. Rozwinę co rozumiem przez pojęcie osób roszczeniowych: - wyrażający się w nieuzasadnionych lub nadmiernych żądaniach nieproporcjonalnych do tego co sam może wnieść swoją kompetencją dla zakładu; - roszczeniowość jest ważnym zjawiskiem z zakresu życia i relacji społecznych, które potrafią zaburzyć harmonię w zgranym zespole; I też pozwolę zacytować sobie klasyka : „bez emocji…!’’ P.S Dziękuję uprzejmie za linka :)

Autochton
@Shift Manager 'C' (facet) 16.10.2018 18:52

Proszę o proste odpowiedzi. Czy są problemy ze znalezieniem pracowników? Czy rozpoczęto procedury rekrutacji z innych krajów ( Ukraina, Pakistan itp. )?

pracujący
@Autochton 17.10.2018 12:46

Póki co ludzi jest zdecydowanie za mało . Ukraina uzupełnia braki - ale w dalszym ciągu niewystarczająco . Co do innych narodowości na razie ich nie widzimy.

Salvation
@Shift Manager (C) 03.10.2018 13:04

mylna odpowiedź przerwa 1 trwa 20 minut( z czego 4 minuty trwa dotarcie a prawie tyle trwa sprawdzanie przez ochronę) 2 przerwa trwa 15 minut i podobny rytuał nie wliczam czasu w kolejce do automatu z napojami :/ więcej przerw nie ma

Salvation

Moja zmiana A jest super, kierownik i brygadzista są bardzo tolerancyjni i mają stalowe nerwy :P a ludzie z , którymi pracuję są po prostu super... zresztą reszta kierownictwa i biurowce są OK:) Lubię atmosferę w Dirks Service Krosno sp. z o.o. za: Ludzie i atmosfera

Pracownik

Witam Praca 3 zmianowa od pon do niedzieli.po 10 godz lub w piątek 12 sobota 8 w niedziele 10. Za to jest wolne w tyg. Wiec są plusy i minusy. Co do pracy nie jest aż tak źle. Staramy sobie pomagać. Jako kobieta nie zawsze daje rade coś podnieść czy włożyć do kartonu ale nawet kierownik pomoże jeśli jest gdzieś obok. Atmosfera tez nie najgorsza. Jest mało osób wiec łatwiej się dogadać. Ogólnie nie mam złego zdania. Ale faktycznie były zwolnienia. Jedna osoba poleciała za alkohol. Parę osób sami zrezygnowali ale z tego co wiem to ponieważ znaleźli lepsza prace za lepsze pieniądze. Co do pan z biura. Nie mam złego zdania. W miarę idzie sprawnie załatwianie czego kolwiek. A i najważniejsze bo po krosnie juz chodzą historie ze na hali są szczury i śmierdzi. Coz nie śmierdzi nie ma myszy czy szczurow. Na całej hali są rozłożone plapki.gdyby coś jednak się przypaletalo.minusem jest chłód na hali ale firma daje ciepłe polary. Będzie też ekspres z kawą. Mamy dopłacaNe do kanapek. Dobra bułka kosztuje 1 zl kawa herbata inne napoje tez za 1 zl. Jest fundusz socjalny ale puki co nie znamy szczegółów. Ubezpieczenie od 1 zl.

Pracownik
@Pracownik 11.10.2018 15:05

Nie wierzę jak bardzo potrafiło się zmienić przez okres 1 miesiąca. Na początku było na prawdę super. Obecnie jest katastrofa, obiecywali, że kobiety nie będą dźwigali paczek powyżej 20kg co jest kłamstwem. Kierownik zmiany A jest już chodzącą legendą - Pan Gebels, który musi mieć premie od wyników bo wszystkich mobbuje i pośpiesza. Wszystko rozumiem, ale wszystko w granicach minimum przyzwoitości. Robi się straszny (usunięte przez administratora) i ludzie masowo składają wypowiedzenia. Przerwy zmienili z 50 minut do 35 minut a wymagania wciąż rosną. I co do gryzoni to myszy polne już harcują po hali po rozsypanym jedzeniu .Jedyny plus jest taki że bułki dalej są po 1 zł.

sprawdzam
@Pracownik 08.11.2018 14:48

Jestem ze zmiany A i po raz pierwszy słyszę aby ktoś tak nazywał kiera. W firmach tego typu zawsze jest nastawienie na ilość i oczywiście jakość - liczy się norma , norma i jeszcze raz norma . Wracając do kiera - nie abym go bronił - ale zdaję sobie doskonale sprawę iż ON też ma narzucony z góry plan i od NIEGO wymagają realizacji . Nie słyszałem aby na kogokolwiek krzyczał, wyzywał itp - owszem stwierdzał iż ktoś robi mało iż powinien poprawić wyniki . Przekaże , że były błędy i aby w przyszłości bardziej uważać - ale to właśnie rola kierownika zmiany . Mało nas - to fakt a wymagania rosną - ale odgórnie. Zdarza się, że paczki ważą powyżej 20 kg ale to wina zamawiających hahaha . Przerwy - fakt że ucięte i te 15 minut to tragedia szczególnie, że zanim się wyjdzie (wprowadzili ostrzejsze kontrole) to spokojnie 5 minut zleci . Osobiście uważam iż jeszcze nie jest tak źle - pracowałem w gorszych warunkach i przy prawdziwym mobbingu . Póki co ciągle oceniam czy warto zostać na dłużej i jak do tej pory wygląda to połowicznie czyli jeszcze nie ma tragedii

sprawdzam

cytat z Dlaczego warto? :"... Kawa/herabata/woda nielmitowana oraz niske ceny udostępnianych produktow szaf foodowych..." . Gdzie znajduje się ta kawa , herbata? - bo z tego wynika iż też jest darmowa . Nie abym był roszczeniowy , ale skoro ktoś podaje coś takiego do publicznej informacji to .... Póki co , trudno jednoznacznie określić warunki pracy - jedno jest pewne praca nie należy do lekkich bo sporo trzeba się nadźwigać - więc raczej nie bardzo dla osób ze schorzeniami kręgosłupa. Praca nie jest zbyt skomplikowana . Zwiększają się wymagania - jednak niezbyt proporcjonalnie do ilości pracujących tam osób - nie wiem czy w tej chwili na zmianie jest 1/3 stanu osobowego który powinien być. Ogólnie nie jest jeszcze źle i każdy chętny może sam ocenić i spróbować swych sił przychodząc choćby na miesiąc . System motywacyjny - dla 3 najlepszych pikerów premia 2tyś pln brutto ( bez wnikania w szczegóły - bo za błędy może być obniżona) . Dla kolejnych również są premie wydajnościowe w pomniejszonej wysokości , ale też atrakcyjne

optymista

Nie ma pracy źle, jest jeszcze gorzej. Nie był, nie widział, no tak ale słyszał. Takim podejściem nic się nie zmieni.

Agnieszka

Witam Wszystkich zainteresowanych pracą w centrum logistycznym Dirks Service Krosno Odrzańskie zapraszamy do zapoznania się z informacjami umieszczonymi na stronie www.dirks-krosno.pl

Schaltchranktechniker.
@Agnieszka 04.07.2018 11:38

Witam. Magazyn rusza, ludzie pracują, ludzie opowiadają... Krosno O. jest małą społecznością, i pisanie opinii chyba jest zbędne, ludzie rozmawiają między sobą, piszą..., pierwsze "wow" minęło. Pojawiają się pierwsze opinie ludzie którzy Tam pracują, nie wiem czy zachęcą kolejnych? Zapewne ludzie zaczną odchodzić, ofert pracy jest dużo. Jak pisałem, są dojazdy do Niemiec, lokalne firmy też poprawiły warunki pracy i płace.

krośnianin
@Schaltchranktechniker. 16.09.2018 12:11

Mam wrażenie jakbyś szukał chętnych do tej pracy za naszą granicą . Czas pokaże jakież to opinie będą o tym zakładzie - póki co , to jeszcze za wcześnie aby coś pisać . Zarobki to prawda -nie zachęcają - ale praca na miejscu i jak tam będzie , to się okaże . Jeśli szefostwo dojdzie samo do takich wniosków jak Twoje - to z pewnością będą coś działać aby inwestycja przynosiła zyski a i pracownicy nie narzekali . Spodziewam się napływu Ukrainy - ale jeśli będą dobrymi pracownikami to czemu nie? Mam dziwne odczucie iż nieco mącisz :)

Schaltchranktechniker
@krośnianin 17.09.2018 22:00

Witam. Nie szukam chętnych, wolny wybór. Fakt dojazdy, ale pozostałe aspekty pracy ok,tzn,można trafić kiepsko. Jak wygląda praca na magazynach wiem, raczej dla młodych,można zarobi 3 tyś. Kiedyś pracowałem na piku, ale latka lecą. Są normy,które trzeba wykonać, firma ma przed wszystkim zarabiać.Zmiany po 10 godz. są ciężkie i męczące, ja 8 byłem padnięty. Warto zainwestować w język, są fajne oferty, im dalej tym atrakcyjniejsze. Wracając do tematu, jak pojawią się obcokrajowcy, to naszym będzie ciężej, nikt pieniędzy za darmo nie daje, zwłaszcze gdy firma nastawia się na tańszą siłę roboczą. Życzę powodzenia wszystkim.

Ciekawy

Widzę, że już tam dużo się dzieje i całkiem spora ilość ludzi pracuje. W związku z tym czy można już się dowiedzieć jak przełożeni traktują pracowników? Czy wypłata jest na czas . Czy są jakieś informacje odnośnie tego iż firma zorganizuje (wzorem Homanit) jakiś transport chociażby z górnej części miasta ( OK, praca na miejscu - ale zwykły krok marszowy co niektórym może i zająć około pół godzinki do 40 minut - a zważywszy jak słuch donosi iż praca na I zmianę ma być od godz 5.00 może być dla niektórych osób utrudnieniem , oraz II kończąca się gdzieś tak około godz 01-- utrudnienie głównie dla kobiet wracających nocą). Nie abym wydziwiał - ale rozchodzi mi się głównie o bezpieczeństwo. Rozumiem , że firma jeszcze nie ruszyła z wysyłką - ale widząc tyle ludzi tam to z pewnością już jakieś wstępne opinie mogłyby się pojawić

Marek

W temacie na chwile obecną brakuje opinii obecnych bądź byłych pracowników zatrudnionych w firmie Dirks Service Krosno. Czy ktoś z Was posiada doświadczenia związane z pracą w tym miejscu? Jak ocenicie szefostwo oraz relacje panujące na linii pracodawca - pracownik? Zachęcam do dyskusji na ten temat.

Schaltchranktechniker.
@Marek 06.07.2018 09:43

Na sugestię Pani Agnieszki kopiuję tutaj post z innego wątku. Dirks montuje się w Krośnie Odrzańskim, rynek dla pracodawcy trudny. Pełno ofert pracy w magazynach pod Berlinem (jeżdżą autobusy, ma być ich więcej), pensja minimum 1000E, plus ewentualny Kindergeld. Przy podstawowej znajomości języka niemieckiego, można znaleźć pracę w miastach przygranicznych ( Guben, Cottbus, Eisehuttenstadt, Franfurt/O ). Może być ciężko z pracownikami, zwłaszcza fachowcami. Wszystko zależy od tego co zaoferują... Mogę więcej napisać, jeśli będą pytania.

Zostaw opinię o Dirks Service Krosno sp. z o.o. - Krosno Odrzańskie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dirks Service Krosno sp. z o.o.