Zakłady Mięsne Sobkowiak

Adres: Wolsztyńska 54, 64-212 Siedlec

NIP: 9230023274 REGON: 970036018

Zakłady Mięsne Sobkowiak
4 1457 6 1

Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak

Elektro

Firma bardzo porządna pracowałem 18 lat na stanowisku elektryka, teraz mam własną firmę. Pozdrawiam wszystkich pracowników Zakładów Mięsnych Sobkowiak.????????????

Wera

Ciekawi mnie dlaczego osobie o nick Miś nie można odp na jego lub jej wypowiedź. A sądząc po każdej z nas wypłata h-nie stać nas na picie w barach.

Otwórzcie oczy

Firma żenada. Panią Marzenke to firma powinna zwolnić zanim ta nic nie potrafiąca, wprowadzająca zament, kłamiąca i manipulująca przełożona puści z torbami nie sprzedawców i kierowników a całą firmę.

Aaaaa
@Otwórzcie oczy 08.02.2019 20:39

Pani Marzena jest bardzo dobrym kierownikiem która pomaga...nie zostawia sytuacji bez rozwiązania i można na nią liczyć my się o tym przekonaliśmy a wiadomo są takie sytuacje w których musi wzywać gdy coś jest nie tak

Róża
@Aaaaa 11.02.2019 16:55

A świstak siedzi i zawija sreberka. Pogadamy jak będziecie robić po 230g

Aaa
@Róża 12.02.2019 11:42

To trzeba zorganizować się , jak się ma dobrą ekipę to nie trzeba robić po 230 godz ale jak ktoś jest wygodny i ciężko mu zostać jedna na po południu to się trudno mówi i jak ktoś jest zbyt wygodny...

Roza
@Aaa 12.02.2019 18:22

AAA.kobieto to nie chodzi o dobrą ekipe tylko o to,ze nas rzucają na zastępstwa po innych sklepach

Aaaa
@Roza 12.02.2019 22:38

Wystarczy powiedzieć że nie!! Chyba za to nie zwolnią nie podpisywalas umowy że masz obowiązek jeździć po innych sklepach... ja też byłam kilka razy na nastepstwie i się odezwałam

Mis
@Otwórzcie oczy 08.02.2019 20:39

Firma żenada. To Ty jesteś żenująca że tak wypisujesz na Panią Marzene ona jest dobrym kierownikiem regionalnym pomaga nam i możemy na nią liczyć. Pewnie nic nie potrafisz sama i wszystkich wkolo obwiniaszasz firmę i Panią Marzene

Mis
@Róża 12.02.2019 11:42

Hej świstak a Ty gdzie zawijasz te sreberka.Jak Ci tak źle to co jeszcze tu robisz.To wypad z baru a nie narzekasz że tyle godzin .A że kasę dużą dostałaś za to nie piszesz

Pamela

Jak ma być świeże mięso w poniedziałek dostawy nie ma i jeszcze pani Rejonowa każe lady wywalac po sufit i mięso zostaje na wtorek a nawet środę taka polityka firmy. A my sprzedawcy oczami świecimy

Miki
@Pamela 25.01.2019 09:59

Wszystko wina rejonowych poniewaz chyba osoby ztrudnione na stanowisku sprzedawcy wiedza najlepiej jaki towar najlepiej schodzi a nie ze firma narzuca tobie towar ktory nie ma zbytu a ty później sie martw co z tym zrobic bo pani rejonowa ma to w nosie .A nie wspomne juz o stawkach godz smiech na sali po prostu .

Jagoda

Ta firma to scierwo.wrocilam do Zyguly i jestem zadowolona.a z ta firma pozegnalam sie w sadzie.polecam jeszcze inspekcje naslac.lzej na duchu.

siedlczanin

Witam! Jak wędliny na stoisku mięsnym mają być świeże skoro sprzedawczynie kroją plasterki cieńsze niż gazeta lub firana. Taki wybór! Tyle bloków wędlin! Nie dziwi mnie, że krojąc tak cieniutkie plasterki nie zdążą sprzedać nawet połowy danej wędliny a jest już stara/śmierdząca. Takie rzeczy w Dalikatesach w Siedlcu. A gdy zwrócisz uwagę to mówią, że tak krajalnica jest ustawiona

Niezadowolona

To są jakieś żarty, dzisiaj w Głogowie kupiłam śmierdzące mięso . Pytałam się Pani sprzedawczyni czy świeże potwierdziła że dzisiejsza dostawa. Tą są kpiny jakieś. Nowy punkt a już zepsute mięso. Nie polecam naprawdę ich wyrobów. Żeby o 10 rano nie dostać świeżego mięsa to są żarty jakieś. Sami kupujcie te stare mięso a nie sprzedajecie klientom.

Lady
@Niezadowolona 08.01.2018 23:09

Niezadowolona!ze bylo smierdzace mięso to nie wierze,bo mamy hermetycznie zamykane mięso i wędliny.Ale jak Wam Klientom się wydaje,ze w nocy z niedz/poniedz ktos rozbiera drób i wieprzowine i zawija w sreberka to jesteście śmieszni...Ile razy juz klient nam sie pytał np.czy dana szynka czy kiełbasa jest z wczorajszej produkcji...'Pewnie,ze jest".A nam pracownikom jeszcze motorki w (usunięte przez administratora) zainstalujcie

Lady
@Niezadowolona 08.01.2018 23:09

I TYLE NA TEN TEMAT

Hahahaha
@Niezadowolona 08.01.2018 23:09

Haha

Hahahaha
@Niezadowolona 08.01.2018 23:09

Pewnie konkurencja to pisala bo utargi u Z..... spadły i trzeba syfu zrobić.

klient
@Niezadowolona 08.01.2018 23:09

I juz wiadomo ze sprzedawca łrze jak pies w poniedziałki nie ma dostawy towaru nie dawajcie sie nabierac ,stare mięso zostalo z soboty ,prawda pANI Aniu .

Lubuskie
@klient 15.01.2018 19:18

Sama pracuję w sklepie mięsnym i w poniedziałki mamy towar. I uwierz mi w poniedziałki jest najświeższe mięso. Przynajmniej u nas nie wiem jak tam.

Była pracownica
@Niezadowolona 08.01.2018 23:09

Możliwe,że było śmierdzące mięso lub wymieszane stare i świeże.W najgorszym wypadku lekko nie świeże zamrożenie na hurtowni.Wiem bo takie miałam w dostawach.

B.pracownica
@Lady 08.01.2018 23:36

I co z tego , że hermetycznie pakowane ? Nie przepakowywało się na zakładzie staroci ? Naście lat tam przepracowałam , wiem co się robi ze zwrotów i tak dalej . Szkoda słów .

kr
@B.pracownica 12.03.2018 06:38

Zastanów się, kobieto! Przepakowywało się dawno temu. Zużyta do przepakowania folia przedroży koszty utylizacji. Już od dłuższego czasu firma bardzo pilnuje terminów ważności. Ktoś tu się zatrzymał w PRL-u i nie może ruszyć z miejsca. Czas na edukację. Albo na emeryturę- po "nastu latach" w branży należy się jak psu micha. Samicy psa też ;););). Za takie wpisy tytuł "samicy psa" jest w pełni zasłużony.

lala
@B.pracownica 12.03.2018 06:38

A czy w naszej firmie sa zwroty? pierwsze slysze.Same musimy to przerabiac

Jt
@Lubuskie 28.02.2018 20:38

U sobkowiak a nie ma dostawy w poniedziałek

Pracownik
@B.pracownica 12.03.2018 06:38

Ta firma ma.zwroty mięs A?

olaaaaaa

Potwierdzam wpisy poprzedniczek : Zawiedziona, Pamela. Pracujesz, harujesz i odpłacają Ci NICZYM... Obiecali pieniadze za swoje wymyslone , chore sprzedaze , upychasz towar i dostajesz fige z makiem.... prawda ze bony, benefity dostawają na świeta biurowi i kierownictwo rejonowe, kierowcy , a na sklepach to tylko przyjeżdzają i swoje mądrości wylewają jak by wiedzieli najlepiej i jeszcze doszukuja sie jakichkolwiek uchybien byle by ci dac najmniej pieniedzy .Bo przeciez oni musza miec wiecej . Szkoda psuc sobie nerów , lepiej poszukac sobie prace gdzie zaczną Cie doceniaci dadza normalne pieniadze a nie 1500 i sie ciesz ze masz .... przykre

Zyta
@olaaaaaa 13.12.2018 10:56

I olaaaa masz rację.To widac po paczuszkasz jakie dostałysmy na Swieta,Zart.A od poniedziałku robimy po 12 g.Nie mowiac o całym roku.Dopiero wróciłam z pracy i jutro o 5 pobudka znow do pracy na 12 godz.Pozdrawiam Was dziewczyny.Tylko i wyłącznie.Więcej wydam na nastawienie kregoslupa niz ta paczka warta...

Zawiedziona

Witam. Chciałabym wypowiedzieć się w kwestii świątecznej. Wątpię aby to coś zmieniło Ale przynajmniej podzielę się swoimi odczuciami. Jestem pracownikiem tej firmy. Jest mi przykro z powodu braku doceniania pracowników szczególnie przed świętami. Wszędzie się słyszy od znajomych i bonach, premiach swiatecznych a u nas nic. Nikt nie oczekuje kokosow czy drugiej wypłaty, ale przynajmniej parę złotych na zachętę do ciężkiej pracy którą niewątpliwie nas czeka. Nie wspąmnę już dziewczynach ktore sie poswiecaja i pracuja w zastepstwie na roznych sklepach gdzie brakuje personelu. Paczki???? Ok fajnie ale wszędzie są paczki i zawsze coś jeszcze. Przed nami masa wydatków, nerwów wzmożona praca fizyczna i wycienczenie psychiczne a firma NIC.....Dziekujemy za wspaniałe święta

Pamela

Zapomnij o paczkach i bonach nic nie dają, tylko wymagają. Profity są dla kierowników o dla biura my się nie liczymy

Lena
@Pamela 09.12.2018 21:23

Pewnie może dostaniemy słodycze za 100 zł, a nie jak inni w netto bony za 400.Brawo

Zuza

Hej dziewczyny,cos słychac o paczkach lub bonach na Swieta?

Beka

Masakra Nam obiecali 2600 a dostałyśmy 1500 zł ,mało tego sklep przy Szybowcowej we Wrocławiu zamkneli z dnia na dzień przed wypłatą żebyśmy nie robiły wojny to jakaś pomyłka że ta firma "uduś"wogóle powstała.Szefostwo nie ma na tyle odwagi żeby spojrzeć ludziom w oczy więc chowają się po kątach i i nie odbierają telefonów.Jedno wielkie nieporozumienie.Najwyższy czas żeby ludzie przejrzeli na oczy ,bo co niektórym wydaje się ,że mają z nienormalnymi do czynienia.Nie polecam to żaden pracodawca ,który niedba i nie szanuje pracowników .Napewno nie polece tej firmy nawet wrogowi.Nie pozwalajmy się tak traktować jeżeli nic z tym nie zrobimy to tak będzie jak w piosence"masz to na co godzisz się".

NEBIA
@Beka 14.05.2018 07:47

WITAM.KOSZMAR JA PRACOWAŁAM 2 MIESIĄCE TERAZ MUSZĘ ZAPŁACIĆ MANKO 2,5 TYSIĄCA ZA UCZCIWOŚĆ I RZETELNOŚĆ.ZA MIESIĄC MAM SPRAWĘ W SĄDZIE.MOŻE JEST KTOŚ KTO JESZCZE MA COŚ CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA?

lala
@NEBIA 21.05.2018 12:31

A inwentury same sobie nie robiłyscie kontrolnej?

Laleczka chakie
@NEBIA 21.05.2018 12:31

Czy jest więcej osób pokrzywdzonych. Może jakaś grupa

anonymous
@lala 21.05.2018 20:39

już półtora roku nie pracuję.wcześniej było ok.przed nowym rokiem 2016 złożyłam wypowiedzenie.i się zaczęło.Po prostu koszmar.według opinię p.kierownik regjonu zatrudniali samych złodzieji i nieuków.chcę sprawiedliwości tylko tego bo uważam że rzetelnie i uczciwie pracowałam.Dobra byłam jak pracowałam 10 dni z rzędu w tym niedziela i zakrętki.

NEBIA
@Laleczka chakie 22.05.2018 15:50

szukam właśnie pokrzywdzonych.kogoś kto walczył o uczciwe traktowanie.Piszcie proszę!!!To ,że mamy odpowiedzialność materialną to nie znaczy że mamy utrzymywać firmę!!!Że bezkarnie kierownik może korygować zamówienia według swojego widzi mi się.Szczególnie chodzi mi o pracowników z okolic Torunia Inowrocławia.

ja
@Laleczka chakie 22.05.2018 15:50

walczę w sadzie za manko

Anna
@ja 26.05.2018 22:20

Witam mam rozpocząć właśnie w tej firmie prace

Aga060189

Cześć. Jadę na rozmowe na stanowisko kierownika sklepu. Powiedzcie mi, jakie zarobki, warunki pracy, o co moga konkretnego pytać? Będę wdzięczna za podpowiedzi. Pozdrawiam!

wigannapapina
@Aga060189 19.11.2018 22:32

witam wszystkie kierowniczki sklepu które tez jada do pracy aga zeby zostać kierownikiem sklepu to trzeba sobie na to ciezko zapracowac a nie sobie jechac i pytać jakie są zarobki i warunki laska ogarnij się albo nie rób na forum nam kierowniko sklepu siary kierownik sklepu to nikt inny jak dobry pracownik który pracuje i nie narzeka na swoja prace i lubi to co robi .Tak wiec bądz wdzięczna za podpowiedz nie doszła pani kierownik ha

anonim

(usunięte przez administratora)

Marta

Regulamin forum zabrania podawania inicjałów pracowników firmy, o której prowadzimy dyskusję. Komentarze zawierające takie dane, mogą zostać usunięte. Natomiast wspominasz o mobbingu w Zakłady Mięsne Sobkowiak. Jeżeli masz świadków albo dowody, że takie zjawisko istnieje w tej firmie, możesz opisać je na forum, pozostawiając swoje dane kontaktowe. Nie będą one przekazane pracodawcy, a Twój wpis będzie specjalnie oznaczony jako "zgłoszenie". Dzięki temu, inni użytkownicy będą wiedzieli, że jesteś w stanie udowodnić swoje słowa. Więcej informacji uzyskasz po kliknięciu na baner: "Zero tolerancji dla płaczu, krzyku, mobbingu w pracy".

młoda
@Marta 29.10.2018 18:21

witam regulamin i te wszystkie bajki o tym ze moje czy kogo kolwiek dane nie beda przekazane pracodawcy to jedna wielka sciema kierownik rejonu powinien reagowac na to co sie dzieje na sklepach jaka jest atmosfera i z jakiego powodu zatrudnione nowo panie nie wytrzymuja nawet umowy próbnej ,są traktowane jak byle co ,przez kierownika sklepu nie ma nawet szansy porozmawiac z rejonowa i gdzie tu jest hasło ZERO TOLERANCJI DLA KRZYKU I MOBINGU W PRACY pozdrowienia z lubuskiego ,

Pamela

Dziewczyny jak wasze targety? Wyrobione? Mc Też.. A gdzie pieniążki obiecane za to? Widać że pani..... Sobie premie wyrabia nasza ciężka pracą ... Obiecanej cacanki

Marta

@nie komentuj, bo sobie nie zyc, nie jestem pracownikiem Zakłady Mięsne Sobkowiak, ani nie jestem w jakikolwiek sposób związana z tą firmą. Moje pytanie wynika z tego, że jestem moderatorem tego forum i w przypadku, gdy są tu stawiane zarzuty, chcę się upewnić czy są uzasadnione. Jeżeli jesteś lub byłeś/byłaś pracownikiem tej firmy, to zapraszam Cię do podzielenia się opinią na temat tego jakim jest pracodawcą. Dla zainteresowanych osób każda sprawdzona informacja jest wartościowa.

Marta

@Jolka mobbing to przestępstwo, a co za tym idzie, wysunęłaś poważny zarzut. W związku z tym chciałabym doprecyzować. Czy byłaś w Zakłady Mięsne Sobkowiak świadkiem sytuacji, które wyczerpują definicję z Kodeksu Pracy? "Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników". Ponadto przypominam, że na forum nie można podawać inicjałów, ani innych danych wskazujących na konkretną osobę z firmy. Zabrania tego regulamin, w związku z ochroną danych osobowych.

nie komentuj, bo sobie nie zyc
@Marta 21.09.2018 11:07

a pani to chyba z firmy ........ wiedza książkowa i tyle . Z pani to taki firmowy donosiciel, lizod@@@@@upstwo na odległość , żal mi PANI

Marta

@mała a czy możesz rozwinąć swoją opinię? Co konkretnie sprawia, że uważasz Zakłady Mięsne Sobkowiak za pracodawcę, który jest ok? Za co lubisz tę firmę? Jeżeli napiszesz więcej konkretów, będzie to na wagę złota dla osób szukających pracy.

Marta

@Ktoś a czy możesz napisać coś więcej o warunkach zatrudnienia w Zakłady Mięsne Sobkowiak? Czy do wynagrodzenia oferowane są premie uznaniowe bądź jakieś inne dodatki? Jaka panuje atmosfera w pracy i relacje między pracownikami, a przełożonymi? Takie informacje są cenne dla osób, które zastanawiają się czy nie wysłać tam swojego cv.

mała
@Marta 11.08.2018 21:53

witam marta smiało wysyłaj cv praca jest ok ,

Ona

Sa tu dziewczyny ktore mialy miec sprawe w sadzie Jak sie zakonczyla

Ja
@Ona 24.07.2018 09:35

Sprawa wygrana w sądzie

Ja m
@Ja 31.07.2018 21:15

Jak ktoś ma problemy z mankiem na sklepie to niech idzie do prawnika lub do sądu pracy tam wam pomogą i życzę wytrwałości

Ktoś

Nie wiem co gdzie jak dlaczego i po co ,ale i nas z tą firmą wszystko w porządku ,nikt nie narzeka . Chyba że wypłaty małe ale jeszcze kobiety nie narzekają i nic się o uszy nie obija.

Marta

Na popularnym portalu ogłoszeniowym, znalazłam informację, że Zakłady Mięsne Sobkowiak poszukują osoby do pracy na stanowisko Technologa. Należy posiadać prawo jazdy kategorii B. Firma oferuje umowę o pracę i możliwość rozwoju zawodowego. Czy są tu osoby zatrudnione na tym stanowisku? Warto według Was wziąć udział w aktualnej rekrutacji? Jak wyglądają realia? @jesteście śmieszni proszę Cię o nieużywanie słów uważanych za niekulturalne oraz o zachowanie szacunku dla współrozmówców.

Laleczka chakie

Hej. Ile z was oddaje lub oddawali że swojej wypłaty pieniądze za manko?? Czy to nie jest dziwne że więcej osób tu pokrzywdzonych oddaje za coś za co nie zrobił??, konkurs porażka. A te pozytywne opinie to chyba pseudo kierownik pisze

ja
@Laleczka chakie 25.05.2018 14:44

walczę w sądzie bo nie chciałam płacić

Laleczka chakie
@ja 26.05.2018 22:14

Ale jak wyszło to manko, w sensie jak doszło myślisz że zrobione specjalnie przez nich

kura mięsna
@Laleczka chakie 25.05.2018 14:44

halo u nas nie płacimy zadnego manka ,szkoda was ze tak pozwalacie zeby wogule bylo to manko przeciez nikt oprucz was obsługi sklepu nie obraca waszym towarem na sklepie rozejrzyjcie sie moze macie dostęp do sklepu osób nie zatrudnionych w tej firmie /

Laleczka chakie
@kura mięsna 28.05.2018 19:56

Wszystko w tej firmie jest dziwne, manko nie było a jest w wielu sklepach tak zrobione żeby płacić tylko ciężko udowodnic, dziewczyna poszła do sądu o to, wina kierowników regionalnych jest też

Ciekawa 10
@ja 26.05.2018 22:14

Na jakim etapie jest twoja sprawa??? O jaka kwote manka chodzi? Z jakiego rejonu jestes?

Ja
@Ciekawa 10 02.06.2018 17:33

Rejon kuj _pomorskie mam rozpraw za kilka tygodni manko dla nas niemożliwe wysokie dam znać jak poszło a pisma do firmy to szkoda fatygi główny szef ma nas w nosie żadnego odzewu z jego strony żeby wysłuchać naszej obrony

MeryBe
@Laleczka chakie 25.05.2018 14:44

hej jestem w podobnej sytuacji i szukam osob ktore mogly by potwierdzic ze takie sytuacje maja miesce na pewno bym sie odwdzieczyla tym samym mam juz 3 swiadkow bylych pracownikow . jezeli sa tu osoby na tyle zdeterminowane by z nimi walczyc prosze o jakis sygnal wtedy podam email przez ktory bd mogli sie kontaktowac

Laleczka chakie
@MeryBe 03.06.2018 17:20

Hej jak można właśnie się skontaktować ta firma to jedna wielka porażka ręką rękę myje

Ja
@Laleczka chakie 06.06.2018 22:15

Sami cię znajdą jeśli u nich pracujesz a adres jak w internecie

Lania
@Laleczka chakie 25.05.2018 14:44

Jak wam zamkną sklep to upominajcie się o odprawę My tak zrobiliśmy i dostałysmy ale trzeba straszyć sądem

Rozczarowani.klienci

Mięso jest coraz gorszej jakości. Poprosilem z żoną ekspedientke o ładna kulke łopatki. Pani wyciągnęła 2 łopatki z wakow. Ale niestety każda nie nadawała sie. Poprosiliśmy o karkówke lecz z nią jeszcze gorzej. Widać że stare zwierzęta ubijają. A nie wspominając już o filetach z kurczaka . Jaki filet z kurczaka jeden waży prawie 600 gram? Przestańcie dawać tyle antybiotyków. Kontrola jakości powinna wami sie zająć. Sami sobie kupujcie kierownicy i szefostwo takie mieso. I karmijcie nim swoja rodzinę. Ja osobiście z żoną przestaliśmy juz robić u tej firmy zakupy. Widać że firma schodzi na psy.

lolita
@Rozczarowani.klienci 15.06.2018 22:42

oj rozczarowany kliencie uważaj bo jak firma zejdzie na psy to zaczna kotami ,handlowac tylko zeby do waków sie zmiesciły ,

Legniczanka

Uwaga na wieprzowinę!!!! Sprzedają knury!!! Czyli mięso które nadaję sie tylko na pasze dla zwierząt!!! Śmierdzi moczem!!!! Dramat!!!! Nigdy nie kupię nic w tym pseudo mięsnym sklepie!!!

Marta

Czy ktoś z Was kto pracuje w tym momencie w Zakłady Mięsne Sobkowiak mógłby konkretnie przedstawić kondycję tej firmy? Zauważyłam, że niektóre wpisy odnoszą się do prawdopodobnego zamykania sklepów tego pracodawcy. Czy możecie potwierdzić takie informacje? Będą one niezwykle ważne dla zainteresowanych zatrudnieniem w tym miejscu pracy.

anonim
@Marta 10.04.2018 15:12

Pracuję w tej firmie i nie słyszałam, by kondycja specjalnie spadała. Jeżeli na sklepie ma się dobrą załogę, wtedy reszta idzie gładko, szczególnie mówię tu o kierownikach rejonowych, też trzeba trafić. ;)

Roma
@Marta 10.04.2018 15:12

Tak to prawda sobkowiak sie zamyka i to z dnia na dzien robia z ludzmi co chca banda oszustów

Rere
@Roma 09.05.2018 13:43

Zamykaja sklep za sklepem fama juz poszla uciekajcie dziewczymy to zalosna firma

Belwederska
@Marta 10.04.2018 15:12

witam ja od 10 lat pracuje w tej firmie i mam nadzieje ze nastepne 10 lat tez bede pracowac a jak wszędzie raz lepiej raz gorzej pracowac trzeba nic nie ma za darmo ,a jak komu sie nie podoba to do konkurencji ..tam tez zatrudniają .

lala

konkursik porażka... a góra tylko za mało polecacie... niech same staną za ladą i polecają za 9zł słoiczek...

ONA
@lala 23.05.2018 17:57

Jeszcze niesmaczny.Powinni to wycofac.Sama chemia w składzie

Szok

Po raz kolejny .. NIEWYGODNY wpis został usunięty

Zawiedziona

Wyplaty masakra...jeszcze debilny jakis konkurs ze sloiczkami...kto to wogole wymyslaniech ceny opuszcza ta przyciagna klientow....

jola

DZIEWCZYNY JAK PO WYPŁATACH? U MNIE ZA MIESIĄC HARÓWKI DOSTAŁAM 1600ZŁ . Dziękuję za godziwą wypłate ale już tam nie będę pracować. wyzysk!!!

Wyplaty porazka....
@jola 09.05.2018 20:50

Cicha

Zostaw opinię o Zakłady Mięsne Sobkowiak - Siedlec

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Sobkowiak