Eltrix Energia
3 35 6 1

Opinie o Eltrix Energia

.

No i. Wznowi w rym (usunięte przez administratora) zakładzie, ile można. Tak z innej beczki choopy, i to chłopów się pytam, co wolicie, aby chłop lizał czy zakutasił?

Nie dowiesz się

Jedna wielka ściema ta firma, nie polecam nikomu!! Moje sugestie dla Eltrix Energia: Mniej obłudy Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie powinien mieć 2 twarzy

Lidia
@Nie dowiesz się 11.01.2019 10:43

Twoja opinia jest trochę niejasna. Zechcesz więc ją bardziej rozbudować? Może opisz dokładniej sytuację, jaka się Tobie przytrafiła - w innym wypadku ciężko się do niej w jakikolwiek sposób ustosunkować. Czy znajdą się na forum osoby, którym praca w Eltrix Energia pasuje i mogą ją z czystym sumieniem polecić?

Lidia

@pracownik, dziękuję za odpowiedź, dobrze wiedzieć, że można tutaj jeszcze pomyśleć o jakiejś aplikacji. A co możesz powiedzieć o opinii @bylegoprcownika, czy rzeczywiście w Eltrix Energia nie można liczyć na żadne benefity, ani świadczenia dodatkowe?

Lidia

@Zainteresowany a czemu firma Eltrix Energia miałaby nie działać? Na stronie firmy można znaleźć do niej kontakt i o sprawdzić. Również firma ogłasza możliwość pójścia na staż http://www.eltrixenergia.eu/kariera/dla_absolwentow Czy ktoś z Was był na czymś takim?

Pracownik
@Lidia 07.03.2018 12:13

Tak oczywiście firma działa normalnie i realizuje inwestycje.

Administrator

Jakim pracodawcą jest Eltrix Energia? Jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Były pracownik
@Administrator 16.05.2018 10:44

Żadnych benefitów. Umowy zlecenia, o dzieło lub o prace. zarobki średnie. Praca pod ciągłym okiem rodziny trzymającej w firmie władze.

Iza

Jak się pracuje w firmie? Szkoda, że nikt nie pisze, przydają się wasze opinie!!

student

Po jakich studiach można starać się o staż?

Zainteresowany

Czy firma normalnie działa?

Pracownik

A ja jak najbardziej polecam Eltrix Energia. Faktycznie to firma rodzinna ale właśnie na takich firmach zbudowano gospodarkę europejską. Kto bowiem będzie podejmował lepsze decyzje niż właściciel i jego najbliższa rodzina. Pracowałem w Eltrix Energia, pracowałem w różnych firmach, mniejszych i większych a także w olbrzymich korporacjach. Uważam jednak że najzdrowsze są krótkie łańcuchy decyzje takie właśnie jak w Eltrixie. Myślę ze gdyby firma kierowała się pełni ich intuicją nie było by tych przejściowych kłopotów które pojawiały się obecnie. Czasami bywa że występują pewne niezgodności między członkami rodziny ale prawdę mówić w Eltrixie tego nie zaobserwowałem. Na każdym etapie dzieci Piotra wykonywały swoje zadania i wpierały rozwój firmy. W większości przypadków miały też doskonałą intuicję co do strategii. Wynika to oczywiście z wychowania i tutaj wielkie gratulacje dla ojca. Moim zdaniem każdy kto narzekał tutaj na taką formę działalności firmy miał coś własnego do „ugrania”, co może i przeszło by w „korpo” ale nie w firmie rodzinnej i stąd żal. Tak naprawdę nikt z obecnych i byłych pracowników nie może powiedzieć niczego złego na Baraniaków, chyba tylko to że pilnują swojego interesu i starają się go rozwijać. Można powiedzieć że do pracowników zawsze byli z sercem na dłoni, co niestety w wielu przypadkach źle się skończyło.

Majk
@Pracownik 15.03.2016 22:00

Hahaha, większych bredni nie czytałem, do pracowników z sercem? Chyba z (usunięte przez administratora)strony :)

Lidia

Nie wiem czy w ostanim czasie ktoś był zatrudniony w Eltrix Energia, bo nic nie piszecie na forum. Ale ja znalazłam informację na stronie firmy, że kiedyś prowadziła wykłady z kogeneracji na WYŻSZEJ SZKOLE EKOLOGII I ZARZĄDZANIA. Czy odbywają się jeszcze te wykłady? Widzę, że firma jest prostudencka, bo ma w swojej ofercie również program praktyk dla absolwentów wielu technicznych kierunków http://www.eltrixenergia.eu/kariera/dla_absolwentow Był ktoś na takim stażu i chciałby coś opowiedzieć na ten temat?

mikay

Ale skoro nadal @Lukasz pracujesz to chyba nie jest aż tak najgorzej, poza tym to nie jest miejsce gdzie zatrudnią każdego więc może w twoim mniemaniu pracują tutaj ludzie niewykwalifikowani

rth

( usunięte przez administratora ) . ciekawe czy wiecie ile rok temu firma zatrudniala ludzi a ile teraz? Ktos to wie? i co to oznacza?

gfe

a ja tam bylem bardzo zadowolony z firmy tylko smiesa mnie te podjazdowki na forum pisane przez bylego udzilowca firmy i ... no wlasnie

Wesoły Robuś

hahahaha

Budda2

hejter :D

Budda123

a kto moze byc/jest bezrobotny?

D

wszyscy wiedzą kto jest hejterem to jedna i ta sama osoba której pozbył się prezes, pisze pod różnymi nickami chociaż ostatnio do duetu hejtu dołączył były wspólnik R... jacy to żałośni ludzie

Budda8

Może i jestem trochę szurnięty ale jak ktoś robi ze mnie bezrobotnego to zamieniam się w hejtera, takie życie...

Mr.

Jestem hejterem haha

D

wszyscy wiedzą kto jest hejterm to jedna i ta sama osoba której pozbył się prezes, pisze pod różnymi nickami chociaż ostatnio do duetu hejtu dołączył były wspólnik R... jacy to żałośni ludzie

Farbowanywojak

...tekst o pudełku jest niezły :) ciekawe jakie luksusy można zapewnić "kici" w pudełku? ...

Wesoły Robuś

Nie lubię EE

kotka

Że też się komuś chce pisać te głupoty. Rozumiem, że ktoś ma jakieś żale do prezesa ale czy wylewanie frustracji tutaj mu pomoże? Ja czuję się lekko zniesmaczona chociaż odeszłam rok temu. Nie chcesz z kimś współpracować idziesz swoją drogą i tyle.

elektryk

jak czytam te opinie to robi się z tego niezły kabaret :D

Wesoły Robuś

Hubert masz tu nie pisać bo jeszcze do nas wlezą i będą o nas pisać !!!

Nadęty Pawełek
@Wesoły Robuś 30.01.2016 08:38

Paweł, masz tu nie pisać

Inżynier ŁB

Panowie trochę powagi to nie jest miejsce na rozmowy dwóch byłych wspólników i ich synów ;)

Witold T

EE to świetna firma godna polecenia

Gangdam style

Dawajcie tu tylko 1 smutna opinia , trzeba rozchulać wątek :D http://motzgraphics.com/opinie_czytaj,1006330

prawownik
@Gangdam style 29.01.2016 23:18

jedna opinia o (usunięte przez administratora) bo firma nie jest kontrowersyjna. Jest mała i płaci pracownikom tyle ile na ile może sobie pozwolić. Właściciel oczywiście swoje zarabia ale wie co to prawdziwy zrównoważony rozwój.

Budda12
@prawownik 30.01.2016 16:29

"kotka" czy może raczej "kicia", przecież Ty nigdy w EE nie pracowałaś, no chyba że uznajemy za pracę uznajemy przygotowywanie skądinąd całkiem niezłych potraw na wigilię i inne imprezy ;) Ty dopiero będziesz tu pracować ... ;) no chyba pomożesz...;)?

kotka
@Budda12 30.01.2016 17:07

Wiem z kim mnie mylisz :) ale jeżeli lepiej się z tym czujesz

ikik

chłopaki chyba odpalamy opinie na firmie RW hahahaha

kocio

hahaha jak się zdenerwował hahaha

Zostaw opinię o Eltrix Energia - Raszyn

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltrix Energia