Biuro GK Group Sp. z o.o.

Adres: Wąska 2A, 43-502 Czechowice-Dziedzice

NIP: 6521724790 REGON: 360571749 KRS: 0000536891

Biuro GK Group Sp. z o.o.
6 37 6 1

Opinie o Biuro GK Group Sp. z o.o.

Magda z Waw

Pozdrawiam wszystkich z moich spóźnionych wakacji

Natalia
@Magda z Waw 03.12.2018 07:08

Należy Ci podziękować za te pozdrowienia. Jednakże powinnaś mieć świadomość tego, że na tym forum raczej staramy się nie zajmować tego typu rzeczami. Wchodzi na nie bowiem wiele osób, które poszukują rzetelnych i sprawdzonych informacji na temat Biuro GK Group jako pracodawcy, a zatem wypadałoby im w miarę możliwości pomóc. Powiedz, czy firma ta zatrudnia osoby bez żadnego doświadczenia, tuż po studiach?

Magda
@Natalia 27.12.2018 17:52

Wyślij zapytanie przez formularz kontaktowy pozdrawiam.

Natalia
@Magda 27.12.2018 20:42

Dziękuję Ci bardzo serdecznie za tę radę. Być może znajdą się osoby, które z niej skorzystają. Chociaż nie ukrywam, że spodziewaliśmy się od Ciebie nieco bardziej szczegółowych informacji. Na razie wiemy tylko tyle, że pracujesz w Biurze GK Group. A może podpowiesz Nam, na jaką formę umowy mogą liczyć Ci, którzy zostali nowo przyjęci? Od razu na podstawie umowy o pracę?

Magda
@Natalia 11.01.2019 12:51

Co to za pytania? Skontaktuj się osobiście i ustal sobie warunki indywidualnie :::No chyba takie są standardy. Ja jestem zadowolona i nic nie słyszałam żeby ktoś był niezadowolony. Nie jest łatwo zatrudnić się w firmie, ja miałam szczęście bo jakiś czas temu jedna z osób poszła na macierzyńskie i jestem Na zastępstwie, ale mam nadzieję że zostanę dłużej.

Zainteresowana

Dajcie znać jak się pracuje u Was w Szczecinie, ? -)

Magda
@Zainteresowana 14.11.2018 04:26

Oddział za krótko działa by się rozpisywać puki co jaest miło

...

...

anonim

(usunięte przez administratora)

Teresa

Wszystko indywidualnie się uzgadnia Napisz na biuro w Warszawie, ale z tego co wiem nie jest łatwo się zakwalifikować trzeba mieć odpowiednią wiedzę. Pani Iwona z rekrutacji jest bardzo precyzyjna i rzeczowa w doborze nowych osób.

Gowork

Użytkownik zamieszcza treści na Forum na własną odpowiedzialność. Administratorowi przysługuje prawo do usunięcia bądź moderacji treści, które uzna za bezprawne lub niezgodne z Regulaminem, a także prawo do blokowania uczestnictwa w Forum w stosunku do Użytkowników notorycznie naruszających postanowienia ust. 3,4, 5, 6.

Milena

Czy wiecie coś o rekrutacji prowadzonej w firmie? Może ktoś napisze coś o zarobkach czy dodatkach socjalnych

Daria
@Milena 12.08.2018 11:54

Z tego co mi wiadomo we wszystkich oddziałach rekrutacje są zamknięte nie ma wolnych miejsc. A co do zarobków wszystko zależy od zaangażowania i podejścia tak jak wszędzie w dobrych firmach ja jestem zadowolona.

Lilu
@Daria 12.08.2018 18:31

A tak z innej beczki u nas w Poznaniu jest problem z klimą kolejny raz w ciągu jednego miesiąca zmieńcie serwis bo nie dajemy rady!!!!

Archiwum
@Lilu 12.08.2018 18:42

Jest coeplo to prawda ))))

Księgowa
@Milena 12.08.2018 11:54

Milena jak coś umiesz to Cię przyjmą jak nic nie umiesz to Cię nie przyjmą i nic nie zarobisz zacznij od początku bo Twoje pytanie jest od końca, musisz złożyć CV...

Swoja
@Milena 12.08.2018 11:54

najlepiej płacą w Londynie jak znasz języki to wsiadaj w samolot i będziesz zadowolona chętnie sama bym poleciała, ale mąż raczej mnie nie puści, do tego jeszcze języki dochodzą angielski niestety słabiutko lepiej niemiecki.

Kasia
@Swoja 12.08.2018 20:54

Ja słyszałam że w Berlinie jest lepiej, ale to prawda język jest problemem, uważam że i tak jak na polskie warunki to jest bardzo dobrze słyszę od koleżanek to co się dzieje w innych firmach A za granicę nie pojadę bo moje dzieci tu do szkoły chodzą tyle w temacie. A chłop ma dobrą robotę na miejscu Każdy ma swoje miejsce na ziemi i tyle, pieniądze to jedno a realia drugie.

Admin
@Lilu 12.08.2018 18:42

Ok.

Gowork

Użytkownik zamieszcza treści na Forum na własną odpowiedzialność. Administratorowi przysługuje prawo do usunięcia bądź moderacji treści, które uzna za bezprawne lub niezgodne z Regulaminem, a także prawo do blokowania uczestnictwa w Forum w stosunku do Użytkowników notorycznie naruszających postanowienia ust. 3,4, 5, 6.

Gowork

Użytkownik zamieszcza treści na Forum na własną odpowiedzialność. Administratorowi przysługuje prawo do usunięcia bądź moderacji treści, które uzna za bezprawne lub niezgodne z Regulaminem, a także prawo do blokowania uczestnictwa w Forum w stosunku do Użytkowników notorycznie naruszających postanowienia ust. 3,4, 5, 6.

Gowork

Użytkownik zamieszcza treści na Forum na własną odpowiedzialność. Administratorowi przysługuje prawo do usunięcia bądź moderacji treści, które uzna za bezprawne lub niezgodne z Regulaminem, a także prawo do blokowania uczestnictwa w Forum w stosunku do Użytkowników notorycznie naruszających postanowienia ust. 3,4, 5, 6.

4. Zasady korzystania 27.07.20

4. Zasady korzystania 27.07.2018 11:17 §4. Zasady korzystania z Serwisu Korzystanie z zasobów Serwisu może być dokonywane wyłącznie na własny użytek. Nie jest dopuszczalne wykorzystywanie zasobów i funkcji Serwisu w celu prowadzenia działalności komercyjnej lub takiej, która naruszałaby interes Administratora. Korzystanie z Usług oferowanych przez Serwis odbywa się w sposób zgodny z obowiązującym prawem, postanowieniami Regulaminu, pozostałych regulaminów dotyczących poszczególnych usług Serwisu, które stanowią postanowienia szczególne w stosunku do niniejszego Regulaminu i stosuje się bezpośrednio oraz z zasadami współżycia społecznego i dobrymi obyczajami, w szczególności osoba korzystająca z Usług Serwisu obowiązana jest do: powstrzymywania się od jakichkolwiek działań mogących utrudnić lub zakłócić funkcjonowanie Serwisu oraz korzystanie z usług Serwisu w sposób uciążliwy dla innych osób, przekazywania prawdziwych danych osobowych; niedopuszczalne jest tworzenie kont nieistniejących Użytkowników oraz przekazywanie danych osobowych innych osób jako własnych danych osobowych, korzystania z kont innych Użytkowników czy udostępniania własnych kont innym osobom, przestrzegania autorskich praw majątkowych oraz praw wynikających z rejestracji wynalazków, patentów, znaków towarowych, wzorów użytkowych i przemysłowych innych osób, bieżącej aktualizacji swoich danych udostępnionych w ramach Serwisu, zapoznawania się ze zmianami niniejszego Regulaminu oraz innych regulaminów dotyczących poszczególnych usług Serwisu. Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę. Niedopuszczalne są jakiekolwiek działania związane z wykorzystywaniem uzyskanych za pośrednictwem Serwisu, informacji dotyczących innych podmiotów oraz działania polegające na wykorzystaniu jakiejkolwiek funkcji Serwisu do rozsyłania oraz umieszczania w Serwisie niezamówionej informacji handlowej (tzw. Spam). Zabrania się umieszczania w Serwisie i rozpowszechniania za jego pośrednictwem: oprogramowania objętego prawami innych osób - bez właściwego upoważnienia, oprogramowania przeznaczonego do nieuprawnionego niszczenia, zmieniania, usuwania, uszkadzania, utrudniania dostępu do danych informatycznych, istotnego zakłócania lub uniemożliwiania automatycznego przetwarzania, gromadzenia i przekazywania takich danych, zakłócania pracy systemów i sieci teleinformatycznych, haseł komputerowych, kodów dostępu lub innych danych umożliwiających nieuprawniony dostęp do informacji przechowywanych w systemie komputerowym lub sieci teleinformatycznej. Użytkownik zamieszcza treści na Forum na własną odpowiedzialność. Administratorowi przysługuje prawo do usunięcia bądź moderacji treści, które uzna za bezprawne lub niezgodne z Regulaminem, a także prawo do blokowania uczestnictwa w Forum w stosunku do Użytkowników notorycznie naruszających postanowienia ust. 3,4, 5, 6.

Gowork

Użytkownik zamieszcza treści na Forum na własną odpowiedzialność. Administratorowi przysługuje prawo do usunięcia bądź moderacji treści, które uzna za bezprawne lub niezgodne z Regulaminem, a także prawo do blokowania uczestnictwa w Forum w stosunku do Użytkowników notorycznie naruszających postanowienia ust. 3,4, 5, 6.

Dora

Szybka reakcja to się liczy, pqnowie z serwisu nie zawiedli!

?

Znowu winda nie działa ??? Tylko my w Waw mamy taki problem? Zorganizujcie porządne serwis please

Admin
@? 24.07.2018 19:22

Zrobimy wssystko co w naszej mocy by było ok, pozdrawiam

Admin
@Admin 25.07.2018 03:48

Naprawione

anonim

(usunięte przez administratora)

Free

A co mamy mieć doła?

Jola
@Free 22.07.2018 18:54

Jak nie będzie pasowało to się zwolnie tyle w temacie narazie oki

Ola

Masz rację dobrze się pracuje też lubię Panią Magdę , nie powinnaś operować nazwiskami bo jest RODO

Ksenia

Jest ok!

Dagmara

Pracowałem w różnych firmach uważam że praca ciekawa na poziomie i fajni ludzie zawsze się zdarzy taki, który będzie narzekać.

Ula

Przeprowadzam się do Wrocławia Napiszcie jak tam u was bo chcę się przenieść do waszego oddziału?

Dorota
@Ula 13.07.2018 09:52

Mamy fajny zespół nic dodać nic ująć. A tak poza tym fajnie się pracuje.

Renia
@Dorota 13.07.2018 09:54

Zalraszamy

Ania
@Renia 13.07.2018 10:03

Bardao dobrze, jak w domu, tylko pracy ogrom jak się jej nie boisz to będziesz zadowolona -)

Monika
@Ania 14.07.2018 23:49

Nie przesadzaj z tą ilością pracy, nikt u nas na oddziałch nadgodzin nie robi. Slyszalam źe w Waw mieli cisnienie jakiśczas temu, ale chyba dlatego źe byla zmiana systemowa i do tego była nie odpowiednia niepoukładana Główna, ale to chwile trwało . Ten kto ma wiedzę zawsze się wyrabia i daje rade!

1...
@Monika 20.07.2018 07:06

Dokładnie

Jola

Pracuję w filmie kilka lat i zawsze wszystko na czas nie można narzekać.

Gutek

Zastanawiam się czy jest tak dobrze i nie piszecie?

Iza
@Gutek 10.07.2018 14:10

Bo jest ok, ale zawsze moź być lepiej :-)

Karol

Jakieś dobre rady przed rozmową dostanę od was?

Sonata
@Karol 22.06.2018 18:58

- bądź punktualny, tak więc miej na uwadze Warszawskie korki; -)

Tomek

W Gdańsku jest nowy ok. dyrektor regionalny!

HANIA
@Tomek 08.06.2018 06:18

A w Waw nie działa lodówka i są problemy z windą hehehe. Ale i tak się nie przeniosę bo super robota

Dyr
@HANIA 08.06.2018 13:22

Naprawiony!

Prrr
@Dyr 08.06.2018 13:24

Dalej nie działa

Admin
@Prrr 11.06.2018 18:56

Działa tylko trzeba postępować według instrukcji

zainteresowana Krakow

Wysłałam cv. nie ma odpowiedzi??

Admin GK
@zainteresowana Krakow 09.06.2018 18:51

Musisz wsłać na oddział w Warszawie...

Zainteresowana Kraków
@zainteresowana Krakow 09.06.2018 18:51

Dziękuję za odpowiedź

Kobieta

Jakie zarobki są u was?

ADMIN
@Kobieta 12.06.2018 09:49

Wszystkie ustalenia są indywidualne na rozmowie, uzależnione od doświadczenia i umiejętności.

123

W Łodzi winda działa w kratkę! Zróbcie coś z tym bo mam dość fitnessu.

Admin
@123 10.06.2018 08:50

Sprawdzimy to!

NICK

Dużo roboty, ale praca super wszyscy mówią że najlepszy oddział jest w Krakowie, ale nie mogę się przenieść z Warszawy!

Admin GK
@NICK 09.06.2018 15:26

Dziękuję

Teresa

Dwa lata pracy w oddziale w Berlinie duźo mi dało, ale puki co zajmuje się Mimi, teraz tylko Waw albo Gdańsk...zobaczymy

Marcin
@Teresa 07.06.2018 22:22

Poznań nie jest gorszy, dla ścisłości

Vj
@Marcin 08.06.2018 18:33

z targetami przeginają, kasa dobra, tyle

Zostaw opinię o Biuro GK Group Sp. z o.o. - Czechowice-Dziedzice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro GK Group Sp. z o.o.