Team Service Polska Sp. z o.o.

Adres: Wołoska 18, 02-675 Warszawa

NIP: 5213706206 REGON: 362492215 KRS: 0000575235

Team Service Polska Sp. z o.o.
2 25 6 1

Opinie o Team Service Polska Sp. z o.o.

Kasia

Miał ktoś przelew?

Malmi
@Kasia 21.01.2019 11:28

Nie przeciez dzis dopiero21.

Kasia
@Malmi 21.01.2019 11:33

Dopiero?

Malinaaa

Ciekawe czy dziś bd przelew???

Ja

Witam. Słyszałem że Poczta nie zapłaci Team Servisowi za listopad i grudzień. Jak oni im nie zapłacą to kasy nie będzie. Kurcze pracowaliśmy i dlaczego nie mamy otrzymać zapłaty za wykonaną pracę. Mam dość gadania z Teams może trzeba pogadać z kimś władnym z Poczty.

Malmi
@Ja 18.01.2019 10:12

Moja droga nie ma podstaw zeby nie placic moze im naliczyc kary ale za usluge zaplacic musi zreszta za listopad zaplacila przestancie pisac głupoty TS zaplaci jak poczta im przeleje kase za grudzien nie mamy wyjscia musimy czekac

ja
@Malmi 18.01.2019 10:28

ale Poczta nie zapłaci, więc skąd wezmą pieniądze

Malmi
@ja 18.01.2019 10:55

A skad wies, ze nie zaplaci kto ci to powiedzial

Ja
@Malmi 18.01.2019 11:39

Biuro

Malmi
@Ja 18.01.2019 23:18

A ktore biufo Poczty czy Team bo to robi róznice

Ja
@Malmi 19.01.2019 10:38

Poczta jak słyszałem taką wiadomość wysłała

Malmi
@Ja 19.01.2019 15:57

A do kogo wysłala bo ja jej nie dostalam

Pp

Ja dziś usłyszałam ze do 23 maja zapłacić jak wykabinuja hajs a co będzie jak nie wykabinuja za darmo pracujemy bo ktoś im nie zapłacił i będą się sadzić to długo poczekamy

Malmi
@Pp 18.01.2019 12:31

Poczta musi im zaplacic za wyk.usluge moze sobie tylko potracic z platnosci kare ktora jest zapisana w umowie nie piszcie tu głupot nie denerwujcie innych poczekajmy do tego 23 i wtedy dopiero dzialajmy

Nick
@Malmi 18.01.2019 13:11

Ale kara jest wyższa od wartości faktury.

Malmi
@Nick 18.01.2019 13:23

Nie gadaj głupot nie ma takiej mozliwosci zeby kara byla wyzsza od wartosci faktury to jest niemozliwe

Nick
@Malmi 18.01.2019 13:40

Przeczytaj sobie umowę i zobacz jaka jest kara za nie zatrudnienie na podstawie umowy o prace za zatrudnianie pracownikow poczty bez zgody. Nie umycia okien... Brak uslugi, brak towaru... Widziałem skan kary u kierownika

Malmi
@Nick 18.01.2019 14:45

Czytalam 500zl kary za zatrudnienie pracownika poczty

Malmi
@Nick 18.01.2019 14:45

A tak na marginesie praciwnikow poczty nie wolno im zatrudniac bylo nie pierdziel glupot ze powinni miec zgode nie znasz umowy miedzy PP a T S a sie madralujesz cgyba na okienku pracujesz na filii o sie cykasz ze nowa firma cie zwolni

Ja
@Malmi 18.01.2019 13:11

Kary z tego co wiem są bardzo duże. Poczta nie zapłaci i możemy zapomnieć o pensjach

Malmi
@Ja 18.01.2019 22:41

Wszyscy slyszeli czytali a tak naprawde nikt z nas nie zna umowy jesli poczta nie zaplaci TS za grudzien to powinnysmy sie skrzyknac i isc do prezesa poczty bo to on nas wystawil do wiatru dzieki niemu nie dostaniemy kasy i od poczty powinnysmy sie domagac zaplaty bo to ich brudy sprzatalismy po pracownikach poczty mylismy zasrane kible.

Ewa

I co pieniazkow nie ma w wuja lecą z pracownikami i niczego się nie boja kontrole na co się zdały sami św odpowiedzcie

Ewa

Ludzie to nietynkowane wy jesteście oszukani ci co pracują w sadach na politechnice itp tez nie dostali i nie dostaną bo pp nie zapłaciła maja pożyczyć tylko z nad i cały czas nowe terminy dają na wypłatę oszusci

Malmi
@Ewa 18.01.2019 15:44

Ale TS w sadach nie sprzata na politechnice tez sprzatala w sadzie w otwocku ale umow juz wygasla nie nakrecajcie sie bo to njc nie da

Nick
@Malmi 18.01.2019 16:06

TS nadal ma sąd i 8 innych kontraktów i wszędzie sprawa wygląda podobnie

Jula
@Nick 18.01.2019 17:08

A skad to wiesz

Pp

Dostał ktoś dziś przelew ?Czy jak zwykle zbyło nas ze do 20 zaplaca

WŚCIEKŁA
@Pp 18.01.2019 16:29

Nikt kasy nie dostał, a ten 20ty to ktoś palnął bez zastanowienia i tyle w temacie. Udanego weekendu dla wszystkich. Od poniedziałku znowu nerwy....

Ewa

Dostał ktoś kasę?

Malmi
@Ewa 18.01.2019 15:28

Nie skarbie no chyba ze prezes dostal

nina

Jaka firma teraz sprząta poczty ?

Kasia
@nina 18.01.2019 10:16

Skromak

Kasia

Ma ktoś wypłate?

Tt

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: W ludzie ja pracowałam w prokuraturze i tez wiecznie czekam na pensje teraz tez miała być do 15 a który dziś mamy ?????

Mikus

Witam czy coś wiadomo o wypłacie za grudzień Kiedy będą może ktoś coś wie

Agunia262

Jakiś numer telefonu by dostać świadectwo pracy? Miały być wysyłane automatycznie i co nadal nie mam a mi potrzebne przez nich nie mogę się ubezpieczyć Brak słów.

Rapi

Czy coś wiadomo z wypłatami ? Kiedy będą? Ma ktoś jakoś info??

Nina
@Rapi 16.01.2019 15:56

Do 20 mają być takie info dostałam od koordynatora a czy będą to się okarze

WŚCIEKŁA
@Nina 16.01.2019 16:11

Obiecałam sobie cierpliwie czekać do 21ego i nie brać udziału w dyskusji, ale czytając te głupoty się nie da..... 20ty to niedziela...!!!!!! No chyba brak mi wyobraźni by uwierzyć że w niedzielę będą robić przelewy?!?! dokładając może jeszcze za przelew natychmiastowy około 5pln od każdego! Ludzie mało złego ostatnio się stało? Jedziemy na tym samym wózku nie szczujmy się nawzajem na siebie. Pozdrawiam wszystkich

Malmi
@WŚCIEKŁA 16.01.2019 18:25

Masz racje glupoty wypisuja zadna firma im nie odpowiada w (usunięte przez administratora) sie przewraca zmyslajz ile wlezie

Roxi
@WŚCIEKŁA 16.01.2019 18:25

Ale co tu nie zrozumiałego do 20 mają być wypłaty a ze 20 to niedziela to chyba zrozumiałe ze w piątek powinny dojść

Jula
@Roxi 16.01.2019 22:04

Zaplaca wtedy gdy poczta im przeleje kase a to moze byc po 20 bo w umowie jest zapis cyt.zaplata w ciagu 21 dni od dnia zlozenia prawidlowej f.ry

Pracownik
@WŚCIEKŁA 16.01.2019 18:25

Do 21 niedaleko... Aby tylko wypłacili nam te pensje...

Ela

Ma ktos informacje konkretne kiedy wyplata bedzie?

Nicus
@Ela 15.01.2019 09:51

Podobno na 21/01 . I to jest właśnie wku... w tej firmie ze zero info zachowują się jakby nic się nie stało i mają prawo wypłacać z opóźnieniem a pracownik niech ich pocałuje..... Podobno ich prawnicy szykuja pozew przeciw PP a nie zastanowili się że my wszyscy możemy zrobić pozew zbiorowy

Ela
@Nicus 15.01.2019 11:01

No człowiek sie jak dziad czuje ze musi łaskawie czekac na swoje zarobione pieniądze

Jola
@Nicus 15.01.2019 11:01

To ze chca zalozyc poczcie sprawe to maja racje poczta nie do konca przemyslala rozwiazanie umowy juz raz przegrala z impelem

Nicus
@Jola 15.01.2019 12:20

Za to oni z premedytacją i przemysleniem nie wypłacają nam pensji w terminie więc też przegrają w sądzie . Jakby się wywiązywali z kontraktu to by kontrakt mieli a oni zachowywali się jak napuszone pawie . PP ich potraktowała tak jak oni pracowników. Brawa dla PP

Jola
@Nicus 15.01.2019 16:09

To ze nam nie placili w terminie wyplaty nie jest powodem do rozwiazania umowy tu chodzilo o to ze poczty nie byly sprzatane i bylo notorycznie brak srodkow typu papier tosl. Reczniki

Nicus
@Jola 15.01.2019 17:45

A gdzie jest napisane że powodem rozwiązania umowy było nie płacenie nam w terminie pensji? Czytaj dokładnie

Jola
@Nicus 15.01.2019 20:26

A skad wiesz co bylo powodem rozwiazania umowy na jaki paragraf z umowy poczta sie powołala przestan udawac ze sie znasz bo (usunięte przez administratora)wiesz

Zenada
@Jola 15.01.2019 20:49

Nie podobała się ppta firma a teraz wzięli najgorsza z możliwych.

Jola
@Zenada 15.01.2019 21:03

A pracowalas z obecna firma ze ich krytykujesz jakim prawem

Zenada
@Jola 15.01.2019 21:24

Tak. Pracowałem ... Opóźnienia w wypłata h identyczne albo jeszcze dłuższe niż w team servis... Jedna ściera na trzy miesiące i mydło rozcienczane ręczników też brak albo pod wydział.worki przesypywane.. I czysty wyzysk i najlepiej na czarno i za grosze... Zresztą zobaczysz. Wejdź na taką samą stronę firmy to się przekonasz

Jola
@Zenada 16.01.2019 04:48

Bylam czytalam i pracowalam przed impelem i wszystko co tu piszesz to stek klamstw

Zenada
@Jola 16.01.2019 06:22

O impelu złego słowa niepowiem... A ty możesz sobie uważać co chcesz. Może byłaś pod innym kierownictwem a ja pracowałem i wiem co mówię o swojej pracy i tej firmie

Jola
@Zenada 16.01.2019 06:57

No chyba nie do konca wiesz co piszesz nagle ci sie TS podoba ludzie ogarnijcie sie chcielibyscie dyzo kasy roboty jak najmniej i pensja z gory

Nicus
@Jola 15.01.2019 20:49

A Ty to chyba jakaś biurwa jesteś że pieprzysz 3 po 3 i bronisz tylko nie w tą stronę hahaha

Jola
@Nicus 16.01.2019 10:52

Zapierdzielam na szmacie tak jak wy tylko ze ja w przeciwienstwie do was nie narzekam tak jak wy wam zadna firma nie bedzie pasiwac bo jestescie lenie

Marta
@Ela 15.01.2019 09:51

nikt nie ma konkretnych informacji .... wiadomo że następca wcale nie lepszy od poprzedniego ... Wszyscy tylko żerują na ludziach i tyle

Malmi
@Marta 16.01.2019 12:51

A pracowalas z tym nowym pracodawca bo ja tak i mam niezle wspomnienia

Nicus
@Jola 16.01.2019 12:14

Hahaha no dobrze pracusiu to poracuj za darmo i broń ich wszystkich jacy to wspaniali pracodawcy hahaha

Asia

A ja mam pytanie - czy ktoś oprócz mnie doniósł na nich do państwowej inspekcji pracy?

Nickkkk
@Asia 16.01.2019 14:23

Ja rownież zgłosiłam, zalegają z wypłata za dwa miesiące

Malmi
@Nickkkk 16.01.2019 14:44

Za jaki dwa za listopad zaplacili nie pisz bzdur

Asia
@Nickkkk 16.01.2019 14:44

A dostałaś od nich odpowiedź? Mi napisali że się wszystko rozstrzygnie 24 stycznia

Malmi
@Asia 16.01.2019 15:11

Nic sie nie roztrzygnie ponieważ pip moze im tylko nakazac zaplacic ale nie moze zmusic do przelania kasy i jeszcze moga dac mandat na 2000 zl prezesowi i tyle w temacie nie piszcie glupot

Nickkkk
@Malmi 16.01.2019 14:45

Nam nie zapłacili za dwa miesiące. Przelali pieniądze na konto byłego pracownika, zamiast na moje. Wiec czekam na dwie wypłaty i zwrot za badania.

Nickkkk
@Asia 16.01.2019 15:11

Nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi. Ale to sa żarty jakies, zeby prosić sie o swoje pieniądze. Umowę podpisałam 1 listopada, a oni w grudniu przelali moje pieniądze na konto byłego pracownika.

Ela

Ma ktos informacje konkretne kiedy wyplata bedzie?

Ela

Ma ktos informacje konkretne kiedy wyplata bedzie?

Ela

Ma ktos informacje konkretne kiedy wyplata bedzie?

Nami

Ciekawe jak wypłata w tym miesiącu ma ktos jakies info w terminie bedzie?

Aga262
@Nami 08.01.2019 22:00

Nie będzie opóźnienie bo się w. Końcu dowiedziałam po dwóch tygodniach dało się radę skontaktować, ale podobno ma być normalnie i świadectwa pracy automatycznie maja być wysyłane na adres zamieszkania.

Mikus
@Nami 08.01.2019 22:00

Mam info z opóźnieniem będą

Malmi
@Mikus 09.01.2019 22:31

Zaplaca pewnie dopiero jsk im poczta zaplaci i masz racje ze opoznienie bedzie

R. B
@Mikus 09.01.2019 22:31

Macie konkretne informacje kiedy będzie kasa za grudzień?

Ela

Dostał ktoś wypłate?

Jula
@Ela 10.01.2019 18:32

Nie

Mars
@Ela 10.01.2019 18:32

Nie, ja nie dostałam za to oni dostaną ode mnie niespodziankę

Ela
@Mars 11.01.2019 12:21

Jaką?moze ja tez dam

Jula
@Mars 11.01.2019 12:21

Zdradz co im dasz to ja tez tak zrobie

Mars
@Ela 11.01.2019 13:09

WdZ

Malmi
@Mars 11.01.2019 20:50

No to i tak nie pomoze i tak ci.nie zaplaca dopóki nie zaplaci im poczta

Psota

Moje sugestie dla Team Service Polska Sp. z o.o.: Czy ktoś wie co będzie z pieniędzmi za grudzień Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wypłacać pieniądze

Malmi
@Psota 07.01.2019 15:11

Na to pytanie tylko prezes umie odpowiedziec ale czy bedzie chcial powiedziec prawde

PracownikRoku

Nie mam żadnej oficjalnej wiadomości od koordynatora, że nie podejmować pracy w nowej firmie ? (Czy może mi zabronić iść do nowej firmy co wchodzi na obiekt.) Brak informacji i kontaktu - zero. Wypłaty też nie widać. Podobno podjęcie pracy w nowej firmie grozi z ich strony dyscuplinarnym zwolnieniem... Tak nie oficjalnie się mówi.

Malmi
@PracownikRoku 01.01.2019 20:43

Ptzeciez wyplata bedie 10.01.19 z.jmow o prace a ze zlecenia 15.01.2019 i mam nadzieje ze tak bedzie skoro TS zerwal umowe z poczta

Mars
@Malmi 02.01.2019 14:20

To nie TS zerwał umowę PP tylko PP z TS

Malmi
@Mars 03.01.2019 14:32

No wiem tylko ze w sms ktory.dostalam od koordynatora.w imieniu TS jest odwrotnie niz piszesz maja nas za glupich.

Mars
@Malmi 03.01.2019 14:34

No że TS zakończyła współpracę można zrozumieć w dwuznaczny sposób. Nikt nie uwierzy że to TS zerwał umowę z PP bo ma urzędy poprzychodzily e-maile kto z kim rozwiązał. Teraz czekamy do 10/01

Malmi

Dostalam sms od koordynatora ze dzis pracujemy ostatni.dzien i ze nie wolno nam pracowac na rzecz nowej firmy bo to znaczy ze zwolnia nas dyscyplinarnie no zesz kuzwa jeszcze maja czelnosc nas straszyc

Iwa
@Malmi 31.12.2018 12:46

Ja tez dostalam nie dawno takiego SMS to raz dwa wypłaty nie mam

Asia
@Malmi 31.12.2018 12:46

Jeśli się od nich nie zwolnisz to jeśli podejmiesz pracę w nowej firmie to cie zwolnia dyscyplinarnie. Przecież mówiłam skladajcie wypowiedzenia....

Malmi
@Iwa 31.12.2018 13:12

A dlaczego wyplaty nie masz

Zdzislawa
@Malmi 31.12.2018 12:46

Który taki mądry jest kordynator

Malmi
@Asia 31.12.2018 13:27

No to musza ci dac nowa robote od 1 tylko skad ja wezma moga mie w d.pocalowac niech sie wala a swoja droga ja moge hezdzuc na woloska posiedziec .liste obecnosci podpisac

Malmi
@Zdzislawa 31.12.2018 13:30

Jest taki jeden mysle ze wszyscy dostaniemy takie sms

Malmi
@Asia 31.12.2018 13:27

Asiu a jak sprawdza czy pracuje w nowej firmie

Asia
@Malmi 31.12.2018 14:43

Ponoć maja jeździć i sprawdzać, robić zdjęcia... Głupota...

Malmi
@Asia 01.01.2019 14:30

Moga sobie zdjecia robic ja na oczy nie widzialam swojego koordynatora on mnie tez a poza tym poczty sprzata sie rano lub wieczorem kiedy sa zamkniete naczelnicy nie moga podac naszych nazwisk bo dziala rodo wiec niech sie wala.scíemniac to my a nie nam

Malmi
@Asia 01.01.2019 14:30

Na zrobienie ci zdjecia musza miec twoja zgode niech sie wala sami sobie strzelili samobója tylko ze za ich niesubordynacje i decyzje poczty polskiej to my zaplacimy mialam racje poczta ma nas w (usunięte przez administratora)

Iwa
@Malmi 31.12.2018 13:27

Kierownik powiedział mi ze niby wyplaci dziś lub jutro bo nie dostał od firmy pieniędzy

Malmi
@Iwa 02.01.2019 11:08

Wyplaty z umowy o prace piwinny byc 10 z umowy zlecenia 15 wniosek prosty pracujesz na czarno i nie wiem czy odzyskasz kase

Malmi

A ja dzis sprzstne poczty i co mi zrobi TS.????????

WŚCIEKŁA

No uśmiałam się dzisiaj.... Ale to w końcu radosny dzień i wszyscy się bawią przecież to SYLWESTER......!!!! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA TS !!! PRACOWNIKOM Biurowym życzę żeby wyszli z piaskownicy... ( jak się bawisz z innymi to my nie bawimy się z Tobą) i dorośli do tego by podjąć pracę za którą nie będę się wstydzić bo my jadąc na szmacie i myjące kible się nie wstydzimy a szacunek i kasa za pracę nam się należy....!!

MM
@WŚCIEKŁA 31.12.2018 15:14

Wściekła nic ująć ale ja dodam kilka słów dla naszej przewrażliwione Księgowej " Kochana nasza Księgowo powiem tak zarazpo Nowym Roku dostaniesz moje wypowiedzenie umowy i oczekuje terminowej wypłaty na 10/01/2019 za pracę w grudniu 2018 . Oczekuje również wypłaty ekwiwalentu za niewykorzystany urlop. Czekam do 10/01/2019 do 24:00 o 24:01 - 11/01/2019 wysyłam przedsądowe wezwanie do zapłaty ( wypłata za 12/2018 plus odsetki za nie dotrzymanie terminu wyplaty?) I radzę dotrzymać terminów bo inaczej spotkamy się w sądzie pracy. I nie interesuje mnie tłumaczenie o L4 ... Oj zapomnialabym niechcący wysłałam do PIP wypowiedź księgowej o nie dotrzymywaniu terminu wypłaty ojjj to PIP się usmieje ???????????????????????????????? Także niech Firma się ogarnia z wypłatami za 12/2018 bo zegar bije i minuty lecą oj lecą . Pozdrawiam i życzę powodzenia w Nowym Roku 2019

Malmi
@MM 31.12.2018 20:17

Ja sie tez dołaczam i moge ksiegowej pomóc non profit

MM
@Malmi 31.12.2018 20:29

No to już kochana bo uważam że chyba będzie potrzebne,ebna tej Pani pomoc ????????????????????????????????????

Malmi
@MM 31.12.2018 20:37

Nie ma sprawy jestem do dyspozycji przeciez nie moge podjac pracy wiec mam duzo wolnego a zreszta co sie nie robi dla firmy

Grom

Straszą że nie wolno pracować w innej firmie to niech mi płacą dalej ale i tak nie zapłacą nam za grudzień to co mam jeść kamienie banda (usunięte przez administratora) pracuje w tej firmie TS, ja i tak będę pracował dla nowej firmy a księgowa niech sobie wsadzi w du..e moje swiadectwo pracy .

Malmi
@Grom 31.12.2018 13:32

Spokojnie mysle ze zaplaca poczta im musi zaplacic za grudzien a nam wolno pracowac w nowej firmie i mysle ze warto zachowac te sms w razie czego bedzie dowod dla sadu pracy a oni wszystkim ktorzy sa na umowie o prace musza zaplacic odszkodowanie ekwiwalenty za urlopy itd itd

Ania

Czy to prawda ze od 2 stycznia wchodzi nowa firma s moze to plotka

Asia

Malmi tyle się nagadalas a wyszło tak jak mówiłam od początku. Od 2 stycznia wchodzi nowa firma na 2-3 miesiące. Słuchaj się mądrych ludzi

Malmi
@Asia 30.12.2018 08:47

A dostalas wymowienie pracy z TS bo jesli jestes na umowie o prace tak jak pisalas to firma powinna z toba rozwiazac umowe a poza tym TS moze znowu wygrac przetarg

Jula

No to mamy nowa firme jednak TS odchodzi zobaczymy jak to bedzie

Bailando
@Jula 26.12.2018 10:02

Skąd te informacje i w dodatku w święta?! Masz jakieś konkretne informacje czy siejesz fermęt?

Jula
@Bailando 26.12.2018 18:34

Firma sie ze mna kontaktowala czy zostane i uzgodnilam wynagrodzenie wchodza na 3 miesiace od 2 stycznia bo bedzie przetarg

Zostaw opinię o Team Service Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Team Service Polska Sp. z o.o.