Rapida Sp. z o.o.

Adres: Elektoralna 13 lok. 121, 00-137 Warszawa

NIP: 5252684957 REGON: 365892926 KRS: 0000647952

Rapida Sp. z o.o.
2 91 6 1

Opinie o Rapida Sp. z o.o.

Ja

Czytam opinie i nie jestem pewny czy informacje tutaj umieszczone przez osoby które usilnie próbują zepsuć wizerunek firmy, aby na pewno są o Rapidzie w Krakowie. Pracuje tutaj kilka miesięcy i podoba mi się ta praca. Zarobki są okej, wypłata na czas i szansa rozwoju i awansu. Jest to start up i widzę ze wykazując się w tej pracy jest to doceniane i myśle ze za jakis czas mogę tutaj awansować, co mnie jeszcze bardziej motywuje. Ludzie są pomocni a od kiedy nie pracują osoby które nic nie robily a wiele wymagały jest jeszcze lepiej. Polecam

Tak, tak
@Ja 13.01.2019 16:35

Odnoszę dokładnie takie samo wrażenie, tylko że mnie się wydaje, że piszą tu osoby, które za wszelką cenę chcą ratować wizerunek firmy. Tak jakby negatywna opinia typu "nie podoba mi się", "mam zastrzeżenia do" była jawnie niedopuszczalna pod adresem firmy. Od razu pojawiają się opinie negujące te opinie negatywne, zarzucające im nieprawdziwość i celowe działania na szkodę firmy. Ciekawe, skąd ta nerwowa reakcja?

naiwny

wrogowi nie życzę takich kredytodawców,jedna nawalanka a stawiają pod ścianą/nawet za parę złotych zaległości.Ciekawa firma najwięcej pieniędzy wydają na telefony do klientów i prawników którzy straszą i wyłudzają informację.Kapitał nie wiadomo skąd . Moje sugestie dla Rapida Sp. z o.o.: klijent to człowiek Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: pomyśleć

Znajacy firme

A w najblizszym czasie, firma organizuje nam darmowe sniadania( soki, platki, pieczywo, wedliny, sery, jogurty itd). Takze super sprawa. Oczywiscie teraz czekamy na hejt od ludzi, ze chca nas przekupic, ze chca nas zwiazac juz od rana z firma. Dla mnie bardzo dobra inicjatywa. Rapida tak dalej !!! Zaczyna byc naprawde interesujaca:)

Hejcik taki
@Znajacy firme 13.01.2019 22:37

Tak, tak. Rozważa także finansowanie obiadów, może nawet podwieczorków i kolacji dla cc z drugiej zmiany. A na kanapie która stoi w kącie można sobie ucinać drzemki jak Prezes nie patrzy.

znający firmę
@Hejcik taki 14.01.2019 18:06

Finansowanie obiadów nie, podwieczorków również nie, kolacji też nie. Faktycznie kanapa stoi w kącie i jeżeli ktoś ma taką potrzebę to można uciąć sobie drzemkę, ale nie polecam to jednak jest praca. Prezes nie patrzy, jest anglikiem i przebywa na co dzień w UK. Podoba ci się taka odpowiedź? Równie infantylna, jak twój komentarz. Co za ludzie tu piszą.... błagam Was, jeżeli piszemy opinie to starajmy sie być choć trochę merytoryczni. Trzymajcie się Rapidowcy :)

Kazimierz
@znający firmę 14.01.2019 23:15

Wiesz może, czy osoby młode bez doświadczenia zawodowego również mogą liczyć na zatrudnienie w firmie Rapida? Zastanawia mnie również, czy pracując w tym miejscu, są szansę na otrzymanie propozycji awansu bądź podwyższenia wynagrodzenia? Widzę, że masz wiedzę o pracy w tym miejscu, dlatego proszę o odpowiedź.

Jasne
@znający firmę 14.01.2019 23:15

Prezes jest Anglikiem i ma Was gdzieś. Jego interesuje wyłącznie liczba udzielonych pożyczek i rozkręcanie tego biznesu w innych państwach. Jeśli tylko stwierdzi, że rynek Polski mu nie odpowiada, nie będzie się za Wami oglądał. Dlatego biuro jest prowizorką, w której wszyscy siedzą na kupie, ściśnięci jak sardynki w puszce i jeden słyszy rozmowy drugiego, nie mogąc skupić się na pracy. Niestety, ale Rapida nie zapewnia odpowiednich warunków pracy. Praca biurowa w hałasie, to jest praca w szkodliwych warunkach. Widać jeszcze Rapidy Pip oraz inne instytucje porządnie nie skontrolowały. A przydałoby się. Kto wie, może.

Pracownik

Krótko i na temat... Pracuję niecałe 3 miesiące w Dziale Windykacji. Jest to firma wymagająca. Płacą ok i na czas. Godziny pracy mi odpowiadają. Nie jest wszystko na 100%. Kierownik mojego teamu ciężko pracuję. Jest zawsze z nami i dla nas. Dba o każdy szczegół. Cenię sobie z Nim współpracę. Nigdzie dziś nie jest łatwo! Firma się rozwija. Inwestuje w rozwój. Niebawem pewnie i nowe biuro będzie. Dobry kierunek :)

Ja
@Pracownik 03.01.2019 23:55

Potwierdzam!

Hejcik taki
@Ja 13.01.2019 16:37

A to ciekawe, bo od kolegów z windykacji można było się dowiedzieć, że rzadko kiedy do kogokolwiek udaje się im dodzwonić, a jeśli już to jakimś cudem porozmawiać, bo wiadomo - windykacja :D Także mega ciążka robota to była. Koledzy generalnie śmiali się z tego ;)

Wolny człowiek xd

Zgodzę się z tym, że nie jest to łatwa praca, trzeba być odpornym na stres podczas rozmów z klientem bo bywają różne, natomiast nie jest praca dla ludzi ambitnych i chcących coś osiągnąć. Jedynie ludzie którzy (usunięte przez administratora)…do kierowniczka mogą zostać w tej firmie na dłużej ale kokosów nie zarobią niech się nie łudzą. Wszystkie pozytywne komentarze są dodawane właśnie przez tych ,,pupilków’’ lub przez samych menadżerów. Na Dobry wizerunek firmy trzeba zapracować a Rapida pogrąży się przez nieudolnych menadżerów. Ludzie nie ma sensu pakować się w to (usunięte przez administratora) no chyba, że ktoś chce się załapać na jakieś 2 miesiące i nie zależy im na tej pracy, serio nie warto. A dodam jeszcze co do premii to nikt dalej nie wie jak jest naliczana, nawet kierownik. (usunięte przez administratora)to niedługo dopiszą do swojego regulaminu jako obowiązek przestrzegania przez kierowników. Pozdro

znający firmę

tak czytam te posty i w sumie to mi się śmiać chce. Ci którzy wyrażają negatywne opinie to oczywiście mogą pisać, wyrażać opinie, natomiast osoby, które piszą pozytywne informacje / opinie o firmie to albo ślepcy, głusi, zastraszeni przez firmę, która im każe pisać. Skoro istnieje taka platforma jak ta, to niech każdy wypowie się co do własnych odczuć i emocji, a nie uprawia pyskówkę na zasadzie "ja mam rację i nikt inny". Zresztą właśnie takich osób Rapida nie chce i to chyba dużo tłumaczy, skąd te żale niezadowolonych. A już pisanie, że w Rapidzie nie można się wypowiedzieć i jedynym miejscem jest ta platforma to większej bzdury dawno nie słyszałam. Szczerze mówiąc to uważam, że 90 % komentarzy jest bardzo dziecinnych i kompletnie nie merytorycznych (np: "miejsce pracy dla ludzi bez ambicji"), no większego idiotyzmu dawno nie słyszałam. Co do czytania z kartki, to chodzi o to ludzie, że w rozmowie z klientem muszą paść pewne stwierdzenia, które z prawnego punktu widzenia są bardzo ważne. Przecież firma nie może sobie pozwolić na to, że 50 osób będzie sobie mówiło co ślina na język przyniesie, czy wy tego nie rozumiecie? No chyba nie, skoro ironizujecie, że agenci czytają z kartek. TAK - CZYTAJĄ bo to pozwala uniknąć prawnych problemów. Przecież tak działają Call Center !!!!!

R
@znający firmę 09.01.2019 14:22

Czytanie z kartki - niby idiotyzm, a jednak w konkluzji wychodzi na to, ze stosowany, z uwagi na to, że konieczny z prawnego punktu widzenia. Rapida w całej okazałości. I jak tu nie napisać komentarza, że to praca dla ludzie bez ambicji? :D

Znajacy firme
@R 10.01.2019 20:01

piszac w ten sposob obrazasz wiele osob. Jezeli masz odwage to podaj swoje imie i nazwisko, przyjdz do Rapidy i powiedz to „tym osobom bez ambicji” w twarz. Piszac pod pseudonimem kazdy jest wylewny. Zreszta typowy przyklad hejtu, jakie to polskie.... Niemniej jednak, zycze ci zebys zawsze pracowal z ludzmi z ambicjami.

Pracownik
@R 10.01.2019 20:01

W czyjej konkluzji? Przeczytaj dobrze komentarz bo od początku było napisane ze są prawne elementy, które ciężko powiedzieć z głowy dla niektórych na początku. Poznałam tutaj paru takich co chcieli wiele za tak niewiele, a swoje gorzkie żale tutaj wylewają. Zależy co się czyta z kartki a nie czy trzeba czytać czy niea także na jakim etapie pracy. Raczej w pierwszym dniu nie wyrecytujesz paragrafów czy ustępstw.

That is all
@Znajacy firme 10.01.2019 21:28

Nikt nikogo nie obraża. Takie są fakty - czytanie z karki. I dlatego śmiać mi się chce ,jeśli ktoś pisze, że to jest firma, która daje możliwość rozwoju. Nie, nie daje. Zatrudniasz się w callcenter, czytasz z kartki i na tym polega Twoja praca. That'all. Parę osób napisało kilka mocno negatywnych komentarzy, które są prawdą o Rapidzie. Nie zmieni tego usilne ratowanie wizerunku firmy. Rapida to żadna rewelacja. Typowe siedzenie na słuchawce, gadanie z ludźmi według wzoru, i parcie na jak największą liczbę udzielonych pożyczek za wygórowany procent.

Pracujacy
Zweryfikowany użytkownik
@That is all 12.01.2019 10:47

Niewiele rozumiesz z tego co tutaj jest napisane przez osoby które jak ja nie próbują ratować wizerunku firmy ale wyrażają zdanie na temat możliwości rozwoju i atmosfery w firmie. Ale napisze to prostszymi słowami. Praca tutaj nie jest jak każda inna- opracowany jest oryginalny schemat rozmowy inny niż gdziekolwiek indziej a czy jest innowacyjny to okaże się za rok/ dwa. Możesz tutaj przyjść i rozmawiać z ludźmi przez telefon i przez kolejne lata to robić i thats all jak to napisałeś/las a możesz poznać firmę od podstaw i robić w niej coś więcej. Wyobraź sobie ze poza ludźmi pracującymi na słuchawce są jeszcze osoby na innych stanowiskach, które zaczynały turaj prace na telefonie. Większość osób które maja lepsze stanowisko w taki sposób zaczynały tu prace- to są możliwość rozwoju które firma oferuje. Mam nadzieje ze wraz rozumiesz. Nie próbuje ratować wizerunku firmy, jestem zadowolona z pracy tutaj i wodze duże szanse rozwoju a jeśli Ty nie widziałeś/łaś to znaczy ze umiejętności Twoje nie pozwalały Ci nic więcej osiągnąć niż praca na słuchawce . That’s all

Pracownik
Zweryfikowany użytkownik

Pracuje tutaj już jakiś czas. Każdy jest inny, jeden powie ze to jest praca dla ludzi bez ambicji, drugi napisze ze są duże szanse rozwoju i jest zadowolony z tej pracy. Nie wiemy kto się kryje za jednym czy drugim nick-iem. Pracowałam tutaj z przeróżnymi osobami, ponieważ firma szukała jako start- up ludzi na różnych stanowiskach i interview nie zawsze pokazywalo prawdziwe oblicze osoby. Osobiscie, nie wyobrażam sobie pracy w innej firmie. Więcej, jest to najlepsza praca jakakolwiek wykonywałam, pomimo wykształcenia w innym kierunku. Nie raz pracowałam z osobami, które rekrutacje przeszły dobrze się kamuflując,teraz swoje żale wylewają na tym forum. Każdy z nam pracował z ludźmi żeby nie wiem co to nie będą zadowoleni, a najlepiej to żeby dużo płacili a mało wymagali, a najlepiej to żeby mnie wybrali na managiera, a nie daj Boże jak wybiorą osobę która w tym samym czasie zaczęła prace o dlaczego on a nie ja. Praca jest wymagająca, nie ma tutaj miejsca na obijanie ale dzięki temu można się niesamowicie wiele nauczyć. Praca jest rozwojowa i to bardzo- ale jeśli ktoś nie ma ambicji a przede wszystkim predyspozycji na robienie w tej firmie czegoś bardziej wartościowego to opuszcza firmę z większym bądź mniejszym żalem i tutaj to obwieszcza. Jeśli ktoś chciałby tutaj pracować, niech napisze komentarz pod moim komentarzem i zada pytanie a wtedy uzyska prawdziwa opinie na temat firmy. Nie ma tu miejsca na obijanie, także jeśli ktoś szuka łatwej pracy to na pewno się nie nadaje tu bo dołączy do osób obrażających firmę. Jeśli jesteś ambitny i chcesz coś osiągnąć z pewnością jest to praca dla Ciebie. Ciężko jest walczyć z 2 osobami które pod różnymi pseudonimami obrażają firmę- ale taka jest natura Polaka co chce zarobić a się nie narobić i przyszedł do pracy do Rapidy.

Śmiech na sali

Wymagają czytania z kartki pytań, jakie należy zadawać klientowi :D Bardzo rozwijająca praca na słuchawce :D

Zatrudniony
@Śmiech na sali 05.01.2019 19:20

Ja tutaj pracuje i niczego nie musze czytac, z moja pamiecia jest wszystko ok;-)

Obecny pracownik
Zweryfikowany użytkownik
@Śmiech na sali 05.01.2019 19:20

Co? Jak ktoś sobie nie radzi to może i musi czytać jak jest mało kreatywny i ma słaba pamięć ;-) Ja z głowy mówię wszystko, na początku może i czytałam to co wcześniej zapisałam ale po paru dniach to ogarnęłam. Jakbyś potrzebowała pomocy daj znać w pracy, na pewno ci ktoś pomoże.

Zatrudniony

Pracuje tutaj od paru tygodni, jest dobrze. Firma wydaje sie uczciwa a ludzie pomocni.

Pracownik

Ja pracuję tu 2 miesiące. Jestem zadowolona. Chcesz to pracujesz. W każdej firmie wymagają od Ciebie.

Magdalena

Miejsce pracy dla ludzi bez ambicji.

Pracownik
Zweryfikowany użytkownik
@Magdalena 05.01.2019 13:03

Hej, Sorry ale ja zmieniłam poprzednia praca na prace tutaj bo właśnie mam abmicje i ta praca daje możliwości rozwoju. Szkoda, ze dla Ciebie tutaj nie było takiej możliwości...

beka

czyżby hulio z golonką zagonili biednych pracowników do pisania peanów na cześć firmy? :)))) a ogłoszenie dotyczące windykacji w Krakowie wisi i wisi...miesiąc....2 miesiące itd. :)

Pracownik
Zweryfikowany użytkownik
@beka 04.01.2019 21:13

Komuś chyba nie wyszło w Rapidzie;-) Ja tutaj pracuje obecnie, i jest pozytywnie, także nikt nikogo nie musi namawiać do opinii :-)

Obecny pracownik
Zweryfikowany użytkownik
@beka 04.01.2019 21:13

Nikt mnie nie prosił o opinie, a biednych pracowników w tej firmie nie ma, zarobki są okej i praca tak samo. Musisz mieć wielki żal skoro już tu nie pracujesz i tyle czasu spędzasz żeby firmie opinie zepsuć. Szkoda, mam nadzieje ze w obecnej firmie sobie lepiej radzisz.

Obecny pracownik
@beka 04.01.2019 21:13

Ja niedawno zacząłem tu prace, to jest start up, nie wymagaj żeby był niezmienny stały skład od razu. Firma darzyła do tego żeby mieć zgrany zespół, i taki teraz jest. Nie pracują tu osoby już które nie wykazywały się za bardzo, nie radziły sobie i nie integrowały się z reszta i podejrzewam, ze Ty byłeś/byłaś jedna z nich. Powodzenia w obecnej pracy.

Kandydat

Nie dziwię się, że ktoś tu już napisał o miernych , biernych ale wiernych jeśli pracownicy a może i szefostwo daje się w ciągać w takie głupie rozmowy i jeszcze dodatkowo kompromituje Rapidę. Przy tylu konkretnych, rzeczowych i nieprzyjemnych opiniach budowanie pozytywnego wizerunku firmy powinno być bardziej przemyślane. Jak widać nie jest, co chyba jednak świadczy że negatywy są prawdziwe a nie zmyślone przez konkurencje.

He
@Kandydat 24.09.2018 22:49

W punkt. To jest chyba najlepsze podsumowanie tego pseudointeresu.

Druzyna managerska na medal
@Kandydat 24.09.2018 22:49

To samo mi przeszło przez glowe. Walka amatorów menagerow z byłymi i często obecnymi pracownikami ktorzy używają tego forum aby sie wypowiedzieć bo w pracy nie mozna sie odezwac. Przykre ale prawdziwe...ja jestem nauczona ze manager powiniwm byc jak matka/ojciec wymagający, lojalny i uczciwy wobec pracowników i przede wszystkim pracownikow a pozniej dyrekcji, jak rowniez byc przykladem. Ale managerska drużyna Podcipek, Hulek, Golonek, Grazynka plus Irenka mysle ze nie sa i nigdy nie beda na tym poziomie bo niby skad maja wiedziec na czym polega zarządzanie. Przeciez w podstawowkach tego nie ucza!

Pracownik Rapida
Zweryfikowany użytkownik

Pracuje tutaj od paru miesięcy. Firma idzie do przodu. Nie było łatwo na początku, ale jest już wszystko pod kontrolą. Nie narzekam na warunki pracy, a nawet je sobie chwale. Wszytsko zmierza w dobrym kierunku.

Nowo rekrutowany
Zweryfikowany użytkownik

Podpisuje się pod opinia poniżej. Zespół zgrany i same pozytywy na horyzoncie :)

Pracownik windykacji
Zweryfikowany użytkownik

W pracy jak w każdej innej trzeba dać z siebie coś, żeby można było wymagać. Zespół jest bardzo zgrany i kazdy darzy do celu jakim jest rozwoj własny i firmy. Ja tutaj pracuje od paru miesiecy i nie moge narzekac a takze nie zamieniam zmienic tej pracy na inna. Polecam!

Znajacy firme

Aha i oczywiscie kazdy uwaza ze jest idealny i zostal zwolniony tylko dlatego bo cos sie komus nie spodobalo. Akurat pracuje w Rapidzie dosc dlugo i widzialem jacy „perfekcjonisci” przychodzili. Troche pokory.

Znajacy firme

Tez pracuje w Rapidzie i nie jedno juz widzialem. Prawda jest taka ze firma jest wymagajaca i stawia na bardzo wysoka jakosc rozmow windykacyjnych. Po takim doswiadczeniu jest sie naprawde specjalista. Rotacja byla spora bo spolka szukala naprawde dobrych pracownikow i od jakiegos czasu jest juz stabilizacja. Wystarczy powiedziec ze najlepszy pracownik dostal nagrode i jedzie teraz do Tajlandii, wiec faktycznie straszna ta Rapida... logicznym jest ze jak spolka dziala troche ponad rok to bedzie sporo zamieszania. Trojka managerow biura krakowskiego jest naprawde w porzadku i ciezko haruja zeby to wszystko spiac w calosc. Duzo osob piszacych tutaj wymaga aby od razu wszystko bylo super, spolka potrzebowala na to troche czasu i teraz zaczyna to wszystko trybic. Podobno szukaja nowej lokalizacji na wieksze biuro wiec widac ze idzie to w dobrym kierunku.

Bez rewelacji

Nagły wysyp pozytywnych opinii - jak na zawołanie. Ja również byłam niezadowolona, i to bardzo, mimo iż radziłam sobie doskonale. Nie odpowiadały mi warunki pracy (głośnie rozmowy pracowników call center przeszkadzających także sobie wzajemnie), jedna sala dla wszystkich pracowników niezależnie od tego, jaki wykonują rodzaj pracy), brak właściwej organizacji pracy, sprawnego przepływu informacji pomiędzy pracownikami i niekompetentne osoby na stanowiskach kierowniczych. Jeden wielki chaos w hałasie.

Maciek

Lubię atmosferę w Rapida Sp. z o.o. za: Atmosfera jest spoko,nie ma co narzekać

Karol

Super miejsce pracy! Lubię atmosferę w Rapida Sp. z o.o. za: Atmosfera w pracy

Bozena
Zweryfikowany użytkownik

Bardzo dobry pracodawca,polecam!

Kasia

Duzo zawdzięczam tej fimie ,szansa rozwoju rekomenduje to miejsce !

Agnieszka
Zweryfikowany użytkownik

Bardzo serdecznie polecam to miejsce pracy.

Magda

Super miejsce pracy z mila atmosfera i dobrymi zarobkami. Możliwosc podnoszenia kwalifikacji!

Były pracownik

Kasia 31.12.2018 15:00 Zweryfikowany użytkownik Zgłoszenie Jesteś pracodawcą? Zgłoś naruszenie @Rapida szuka 28.12.2018 16:42 Hej, Dla mnie opinie, ktore tutaj sa wystawiane, sa przez osoby ktore sobie nie poradzily w tej firmie. Ja obecnie tutaj pracuje i z informacji ktore posiadam to firma bardzo preznie sie rozwija i potrzebuje nowych pracownikow- jest to start up dzialajacy od roku czasu, wiec ciezko byloby miec juz pelen niezmienny sklad. Ja swojej znajomej polecilam prace i jest juz umowiona na rozmowe kwalifikacyjna. Jestem bardzo zadowolona z mozliwosci ktore ta firma oferuje i z atmosfery ktora tu panuje. Droga Kasiu, To, że DLA CIEBIE opinie wystawiane są tutaj przez osoby które sobie nie poradziły, nie oznacza że tak jest w rzeczywistości. Poza tym zdecyduj się - czy tam pracujesz, czy te pochwały piszesz z informacji, które posiadasz. Wyobraź sobie, że pracowały tam osoby, a które już nie pracują, bo były z tej pracy NIEZADOWOLONE. A o przyczynach swojego niezadowolenia napisały tutaj. Jednak rozumiem próbę ratowania wizerunku firmy. Jest jej to potrzebne. Bez wątpienia.

Kasia
Zweryfikowany użytkownik
@Były pracownik 01.01.2019 15:23

Hej, Nie oznacza że tak jest, jednak z tego co obserwuje to niestety tak jest, że nie każdy sobie tutaj radzi. To nie jest praca dla każdego, i nie dziwię się, że niektórzy rezygnują a niektórzy są zwalniani. Jedno jest pewne, że jeśli chcesz się rozwijać i masz predyspozycje do wykonywania takiego rodzaju pracy, to miejce to jest idealne, co odczuwam na własnej skórze. Nie próbuję ratować wizrunku firmy, a wyrażam swoja opinie na temat tego miejsca pracy, ponieważ obecnie tu pracuję i dużo zawdzięczam tej firmie. Nie wiem kiedy pracowałeś/łaś wiem, że teraz atmosfera tu panująca jest pozytywna, jakiej nie miałam w innych miejscach pracy i widzę duże możliwości dalszego rozwoju, dlatego też chcę się podzielić z innymi odwiedzającymi tą stronę.

Kazimierz
@Były pracownik 01.01.2019 15:23

Mógłbyś napisać, jakie w Twoim przypadku były powody tego, że nie pracujesz już w firmie Rapida? Głównym powodem Twojego odejścia były warunki oferowane przez tego pracodawcę, czy może brak możliwości dalszego rozwoju i awansu na wyższe stanowisko? Może powody były zupełnie inne? Podziel się, proszę, jak to wyglądało w Twoim przypadku.

Pracownik

Każdemu, kto chce pracować w firmie oferującej duże możliwości rozwoju polecam ta firmę. Super atmosfera w pracy i dobre zarobki. Lubię atmosferę w Rapida Sp. z o.o. za: Możliwości rozwoju

Rapida szuka

Na pracuj.pl jest aktualnie 7 ogłoszeń z czego 6 z grudnia, ostatnie z 26.12. I bynajmniej nie dlatego że firma tak dynamicznie się rozwija :D a dlatego że jest tam żenująco częsta rotacja pracowników. Na bieżąco. :D

Kasia
Zweryfikowany użytkownik
@Rapida szuka 28.12.2018 16:42

Hej, Dla mnie opinie, ktore tutaj sa wystawiane, sa przez osoby ktore sobie nie poradzily w tej firmie. Ja obecnie tutaj pracuje i z informacji ktore posiadam to firma bardzo preznie sie rozwija i potrzebuje nowych pracownikow- jest to start up dzialajacy od roku czasu, wiec ciezko byloby miec juz pelen niezmienny sklad. Ja swojej znajomej polecilam prace i jest juz umowiona na rozmowe kwalifikacyjna. Jestem bardzo zadowolona z mozliwosci ktore ta firma oferuje i z atmosfery ktora tu panuje.

Ciekawska

Po przeczytaniu rezygnuje z tej pracy.. a miałam aplikować uff

Katarzyna
Zweryfikowany użytkownik
@Ciekawska 22.12.2018 21:16

Hej! Nie ma narazie ofert pracy w tej firmie, rekrutacja jest niepotrzebna na to wychodzi bo jest tutaj komplet chyba ludzi. Gdzie widziałaś ofertę pracy? Chciałam koleżance polecić ale nie widzę żadnej oferty już :-(

Katarzyna
Zweryfikowany użytkownik

Niedawno podjęłam tutaj prace i nie mogę zgodzić się z opiniami. W pracy jak w każdej innej jest mierzona produktywność i jakość ale to w granicach normy. Oferowane są duże możliwości rozwoju i ludzie pracujący tu są bardzo uprzejmi, nie ma żadnego mobbingu.

Zostaw opinię o Rapida Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rapida Sp. z o.o.