PST Press + Sintertechnik Sp. z o.o.

Adres: Odlewników 52, 39-432 Gorzyce

NIP: 5272523068 REGON: 140723945 KRS: 0000264791

PST Press + Sintertechnik Sp. z o.o.
0 0 6 1

Opinie o PST Press + Sintertechnik Sp. z o.o.

Polska Czarownica

Ps. Fakt, kierownicy są bardzo fajnymi ludźmi nie twierdzę że nie. Pan złota rączka ;) też sympatyczny starszy Pan. Ale brygadziści hmm jeden całkiem sympatyczny pomocny, drugi to pożal się Boże wieśniak niedo...any nic nie robi tylko jeszcze problemy stwarza. Trzeci hmm według opinii większości... za młody na takie stanowisko i mu się od tego w d poprzewracało... Co do pracy z ludźmi... na produkcji ogólnie spoko. Są ludzie różni ale nie ma większych konfliktów między pracownikami. Biuro... Pani M. wspaniała ciepła kobitka. Za to pani E. ...masakra. Podejście jak do karaluchów i innego dziadostwa a nie jak do ludzi. Panie z kontroli... na 3 fajne kobitki jest 5 franc które traktują ludzi jak jakichś gorszych... tylko o mobing podać. O Panu prezesie co mogę powiedzieć...hmm jakieś 15 lat w Polsce i nadal problem mówić do ludzi po Polsku??? Poza tym TAK! Nie patrzą czy kobieta jest samotną matką czy jest w ciąży... Kończy się umowa jesteś niepotrzebna to wypad nara. I to nie raz dowiadywałyśmy się o tym dzień lub dwa przed końcem umowy. W lecie nie idzie w firmie wytrzymać z gorąca a próby rozmowy z kierownictwem kończyły się tym że zawsze możesz mieć wentylator... który szczerze (usunięte przez administratora) daje przy tym skwarze. I jeszcze jak w zimie fajnie się pracuje to w lecie przy tej wilgoci... Masakra. A poza tym powiem jedynie że ci co piszą te pozytywne komentarze ( i ci co dają im łapkę w górę ) to właśnie te wredne baby z kontroli i lizi (usunięte przez administratora)które myślą, że dzięki temu no nie wiem... urosną w oczach prezesa czy inny (usunięte przez administratora). Wszyscy co twierdzą że to fajne miejsce pracy to są strasznie zakłamani bo jak widać (usunięte przez administratora)nawet samych siebie...

młoda
@Polska Czarownica 17.01.2019 18:01

Polska Czarownica- popieram to co piszesz jakie pozytywy , jakie łapki ..... ci co piszą te pozytywy , dają pod tym łapki to li..żą du..psko aż do białej kości ciekawe tylko komu bardziej czy prezesowi , kierownikowi czy tej z biura anorektyczce

Obserwator
@Polska Czarownica 17.01.2019 18:01

Ciekawe jak u Ciebie z jezykami , chyba tylko biegle jezyk narzekania . Co do awansow napewno kazdy moze zostac brygadzista jezeli cos ma oleju w glowie , brygadzista to nie tylko kasa ale i odpowiedzialnosc ktorej po Twoim wpisie Tobie napewno brakuje . Kontrola to jak w kazdym normalnym zakladzie pracy dzial ktory ma za zadanie jak sama nazwa wskazuje zapewnic jakosc produkcji , ale jezeli tacy ludzie jak Ty maja to gdzies jest wg Ciebie zlym koniecznym i trzeba ja opluwac . Jezeli jest tak zle zawsze mozna znalezc inna prace - za lepsze pieniadze - gdzie placa za prace a nie narzekanie i robienie wszystkiego na sztuke.

Polska Czarownica
@Obserwator 15.02.2019 11:06

Panie Obserwator... Chyba w du.pe komuś zaglądasz. Nie obrażaj innych bo sam będziesz obrażany... Jeśli kogoś nie znasz to nie poniżaj... Nie będę się rozwodzić nad twoją inteligencją... Ale myślę że tak głupia jak ty twierdzisz nie jestem. Znam oprócz języka Polskiego biegle 3 inne języki obce, mam magistra z filologii i pracuję teraz jako tłumacz zaprzysiężony... a pracowałam w tej firmie jako studentka. Więc myślę że chyba jestem deczko mądrzejsza od Ciebie. Co do pań z kontroli... Nie wiem jakie one są dla Ciebie ale jak mi potrafiła szczególnie jedną taką Pani Ania wytykać wszystko na każdym kroku nawet to że wzięłam nowy pilnik chodź tydzień temu brałam nowy (... (usunięte przez administratora) że do różnych rdzeni używa się różnych pilników) lub że np za duży mam dekolt w koszulce i świecę chłopom cyckami przed oczami... No to przepraszam bardzo jakie można mieć podejście jeśli ktoś się non stop czepiał i drobiazgi nie raz nie związane z moją pracą. A co do "Pana" innych wpisów... może nie pracujemy zawsze 8h bo jak ktoś skończy wcześniej to nie będzie za kogoś robił... Ale my kończyłyśmy czasem godzinę przed końcem pracy a Wy nie raz już po przerwie się plątaliście to przepraszam bardzo kto tu o czym mówi?

obserwator
@Polska Czarownica 16.02.2019 14:38

To Jestes tym mgr filologii czy dalej pracujesz 8 godz bo juz sie pogubilem. Ja jak studiowalem to praktyki robilem w zawodzie kierunkowym a nie filologia i praktyki w PST gdzie jezykiem jest polski - chyba ze to filologia polska. Pozatym nie jestem Wy , nie mam nic wspolnego z PST ....poprostu uwazam ze takie fora sa dla ludzi ktorzy nic w zyciu nie osiagneli i podszywaja sie pod innych bo w pracy boja sie odezwac i tylko potrafia narzekac . Jezeli w firmie by bylo tak zle dawno by tym juz PIP sie zainteresowal mamy XXI wiek jak bys sie Polska Czarownico nie zorientowala i czasy sredniowiecza nawet w polsce sie skonczyly . PS Co do Mojej inteligencji nie bede sie wypowiadal zeby nie zachaczyc o Twoj poziom , nikogo nie obrazam czytaj ze zrozumieniem.... ......pozatym mamy RODO i z imienia nie powinno sie wymieniac pracownikow

Polska Czarownica
@obserwator 17.02.2019 18:06

Po pierwsze to czy ja coś wspominałam o praktykach? Dorobić w wakacje to chyba można w byle jakiej firmie nie koniecznie w danym zawodzie. Po drugie nikogo nie obrażasz? No to jednak tobie przyda się lekcja czytania ze zrozumieniem... Po trzecie to ty najpierw przyp.ierda.lasz się do czyjejś inteligencji a potem udajesz inteligentnego że ojej... A jak sam twierdzisz że nie masz nic wspólnego z tą firmą to po ch.uj się na jej temat wypowiadasz? Ja przynajmniej od czasu do czasu dowiaduję się od znajomych do się tam dzieje a ty? Skoro już Cię tam lata nie ma ( bo studentów już od paru lat tam nie ma) to skąd możesz wiedzieć co się tam wyprawia? A co do "RODO"... wymysł PISowców żeby ich machlojki tak łatwo nie były wykrywane bo teraz każda firma zasłania się RODEM... szkoda że NARODEM się tak nie przejmują...

Produkcja

Lubię atmosferę w PST Press + Sintertechnik Sp. z o.o. za: Firma zetelna

Zołza z PST

A co do znawcy tematu to wcale taki znawca tematu z ciebie nie jest . Wolność słowa a takie moje zdanie .

Zołza z PST

Ciekawy tematy można tutaj poruszać jak i są poruszane i za to szacun dla administratora . Co do tematu to ja osobiście do brygadzistów nic nie mam , jakoś się dogadujemy ale są też takie osoby co mają negatywne uwagi i nieraz mają rację . Co do kontroli jakości która pracuje w PST to jest różnie ale jest jedna osoba co mieszka w Gorzycach którą nie..trawię i pozjadała wszystkie rozumy i na nazwisko ma tak jak jeden z brygadzistów . Kobieto czas na zmiany , zero dogryzania , mówienia że wiesz lepiej , zacznij w końcu dobrze mierzyć te rdzenie i mniej mów a więcej i dokładniej rób bo już tak mocno , głęboko i boleśnie zaszłaś mi za moje piękne hybrydowe pazurki że przy następnej okazji sama osobiście pod,,pier,,,do,,le cię do biura . Ciągle ci coś nie pasuje Pilnuj się

pluszowy miś

Nie polecam pracy w tej firmie Dobrze że każdy pisze jak tam jest Ja mogę tylko apelować by nie iść do tej pracy Niech każdy próbuje sił gdzie indziej a nie w PST

Administrator

Każda opinia się liczy! Co wiecie o pracy w firmie PST Press + Sintertechnik Sp. z o.o. w mieście Gorzyce? Czekamy cały czas na nowe wieści od Was!

znawca tematu.
@Administrator 27.12.2018 07:00

Witam wszystkich moim zdaniem firma ok. Zarobki jak komus cos nie pasuje pełno w koło lepszych pracodawców droga wolna, tylko zebyscie sie nie zdziwili. A jak twierdzicie ze tam zle, zapraszam do uniwhelles , alutec,alumetal zobaczymy czy was tak posadza.

małami
@znawca tematu. 24.01.2019 19:42

Hmmmmm A od kiedy w firmie PST jest lekko Pracowałam w PST i wiem że nie jest lekko , warunki bezpieczeństwa beznadziejne do tego zapylenie z piłowania rdzeni jak i zadymienie z pieców a dotego głośno no i mizerna pensja . Kto chce niech pracuje ... Jego sprawa Ja osobiście odradzam i radzę uciekajcie z tej firmy. A jeśli chodzi o inne firmy to pracuje obecnie w Federalu i warunki jak i pensja są o wiele wiele lepsze .

Borys Bestia
@Administrator 27.12.2018 07:00

Ci co pracują w biurze to mogą sobie pisać że fajna lekka praca Ci co na produkcji wiedzą jak jest i co za taką pracę w zamian dostają a i może podziela moje zdanie Pracowałem kiedyś w Federalu i było nieźle Potem pracowałem w PST i było kiepsko jak i ze zgraniem ekipy rządzącej , z głu.pimi odzywkami do podwładnych , marna wypłata która jest mniejsza od Federala czy nawet osób zatrudnionych w Sampro pracujących w PST Teraz robię w aluteku i sobie chwalę

Arczi
@Administrator 27.12.2018 07:00

Ja pracuję w Superior Industries Production Poland a wcześniej Uniwheels i sobie chwalę

Jan
@Administrator 27.12.2018 07:00

Ja pracuję w PAP Sandomierz i jest ok

Obserwator
@znawca tematu. 24.01.2019 19:42

Dokladnie popieram przedmowce , w innych firmach placa za przepracowane 8 godzin , a nie przesiedziane

Roszpunka
@Obserwator 15.02.2019 10:45

Oj niby obserwator a nie patrzy trzeźwym umysłem a przez różowe okulary . Dziewczyny siedzą 8 godzin bo muszą , taka praca , takie stanowisko pracy i pracują 8 godzin bo taki jest system pracy a dokładniej 7,5 godz. 15 min. przerwa 15 min. porządki :) Radzę zmienić okulary albo okulistę ;)

Tomasz
@Administrator 27.12.2018 07:00

tak

xxx
@Roszpunka 15.02.2019 14:14

Uderz sie w piers i napisz kiedy naprawde 7.5 godziny przepracowalas

Roszpunka
@xxx 15.02.2019 17:50

Zawsze

Rozczarowana

Moja koleżanka zostala zwolniona bo podobno ma dobrowyt w domu !!!!! Nie wiem z kond mają takie informacje ci z biura Czy to takie podpi.,er,dała,nie jedno na drugiego czy normalnie brak roboty i buszowanie po fb czy nk i sprawdzanie swoich pracowników .... Jeszcze trochę to będziemy pani e.j orzeczenia o stanie majątkowym podawać ... Masakra :( Mam nadzieję że tego nie doczekam i prędzej znajdę gdzie indziej robotę .... Moje sugestie dla PST Press + Sintertechnik Sp. z o.o.: Wymiana wszystkich od kierowników po prezesa

Malinowe usta
@Rozczarowana 11.02.2019 17:50

To jest grupa trzymająca władzę Sprzeciwiasz się bodź podpadniesz to cię wywalą za (usunięte przez administratora) Tak samo było w tym przypadku Podpadniesz to coś znajdą na ciebie Nie spodobasz się bodź ktoś jest zazdrosny bo coś zobaczył na FB czy NK to zaraz cię skasują , nie możesz mieć lepiej , widzieć za dużo , jak coś się stanie siedzieć cicho to jest grupa trzymająca władzę PST Jest taka złota zasada : w kupie siła , jeden za wszystkich wszyscy za jednego , to odnas pracowników wszystko zależy .

Januszowa żona
@Rozczarowana 11.02.2019 17:50

Współczuję koleżance Znałam ją dobrze

Roszpunka
@Rozczarowana 11.02.2019 17:50

Ja tak samo współczuję Kiedyś sprawiedliwość ukaże tych co tak niesprawiedliwie robią.

M-Gorzyce

Dobrze że już tam nie pracuje Lepiej browara na ławce pod klatką się napić niż zdrowie w tej firmie stracić

M-Gorzyce

Ludzie nie idźcie do tej roboty Głodowa pensja - strasznie słabo placą Ogólnie załoga narzeka na kierownictwo Przychodzi na produkcję i cię wk#urwi#a taki jeden przem#ądrzały kierownik , idziesz do biura i nie wiesz jakiej możesz dostać ku#rw#ico ner#wicy od su# ch#ej pani bi#urokr#atki co pozjadała wszystkie rozumy , do tego jeszcze wk#ur#wia niektórych a zwłaszcza mnie ten mały łysy ka#ra#kan . Robisz po 2 tyg. Narażony jesteś na wypadki , albo palce złamane , dłonie po przebijane, niektórym palca chce maszyna urwać inni nogę skręcą . Za taka pensje to szkoda zdrowia narażać Nie polecam pracy w firmie PST

Januszowa żona

Nie polecam pracy w tej firmie

Malinowe usta

Nie polecam tej pracy Cieniutko placą A i reszta jest do kitu

Miśka

Ja pracowałam po 2tyg. w miesiącu z perspektywą że będzie lepiej . Teraz siedzę w domu zwolniona z pracy Każdy pisze o szacunku Ja mam propozycję by ci co uczynili takie rozgoryczenie wśród pracowników sami podostawali wypłaty takie jak my wtedy i poczuli się jak to fajnie jest żyć za śmieszne małe pieniądze.

Znawca tematu
@Miśka 31.01.2019 17:19

Szanowni Państwo zwolnienie w firmie PST były podyktowane sytuacja ekonomiczna firmy spadek zamówień proszę nie wypisywać glupot Federal też zwalnial w takiej sytuacji chyba niektórzy mają krótka pamięć proces ,technologiczny nie przewiduje klimy na hali niestety takie są warunki produkcji rdzeni jeżeli ktoś ich nie akceptuje to trudno

Rozczarowana
@Znawca tematu 31.01.2019 20:56

Ale fakt jest faktem że zostaliśmy zwolnieni

Cytrynowe Oczy
@Znawca tematu 31.01.2019 20:56

I fakt jest faktem że co niektóre osoby pracowały po dwa tygodnie w miesiącu .

Fasolka
@Znawca tematu 31.01.2019 20:56

I faktem jest że klimy nie będzie :)

Malinowe usta
@Znawca tematu 31.01.2019 20:56

Kto został zwolniony z przyczyn ekonomicznych to został zwolniony ale raczej ta nasza 5-tka wspaniałych która została zwolniona z końcem października to została zwolniona z przyczyn osobistych

Judyta

Jestem z Gorzyc , pracuje w innym zakładzie w Sandomierzu a tak samo jestem matką samą wychowująca dziecko i szczerze nie wyobrażam sobie jak ja sama osobiście bym się czuła w takiej sytuacji jak bym została zwolniona i bez środków na życie . Jest to bez serca . Szczerze współczuję takim osobom które tak zostały potraktowane . Ludzie więcej serca,,,,,,,,

Ewela
@Judyta 25.01.2019 23:54

To prawda w tej firmie jedna osoba z biura zamiaz serca ma głaz i to ciężki To prawda bylo takie zdarzenie i zwolnili a i pewnie będą zwalniać

Ewela

Hahahahahaha dobre To zazdrość i podłość ludzka nie zna granic

Ela

Firma A co to za firma Nie szanują pracowników Słabo placą Warunki do du.py Nie polecam

Czarodziejka

Nie polecam pracy w tej firmie

Eugeniusz

Moja małżonka pracuje w PST i nieraz widzę jak wraca do domu bez sił , zwierza mi się o tym jak się tam pracuje , jakie są relacje po między przełożonymi a pracadowcą , jaki są zarobki i nieraz na nie narzeka . Jednym słowem nieciekawie . Ja na szczęście robię w Uniwheels a obecnie firma nazywa się Superior Industries Production Poland i jestem zadowolony . Dzięki mojej pensji dajemy sobie radę . Za to co widzę jak moja żona wraca do domu tak mocno zmęczona po pracy i z jej opowieści powinna więcej zarabiać .

Neli

Słabe zarobki Niepewna praca Gorąco na hali Normy - ciągle mało i mało Nie polecam pracy

Prince

Firma nie do polecenia pod względem pracy , płacy jak i pracodawców.

Fasolka

Ta ..... klimę zamontują To jest tak skąpa firma zarządzana przez jeszcze bardziej skąpe osoby ze szkoda im na rękawiczki ochronne bo zaszybko ubywają i za dużo ludzie zużywają a o jakiej klimatyzacji tu mowa ..... W takie cuda to ja nigdy nie uwierzę

Cytrynowe Oczy

To że nie polecam pracy w tej firmie to jest prawda To że pracowałam po dwa tygodnie w miesiącu i nie było bardzo za co żyć to jest szczera prawda To że jestem już zwolniona a miała być praca , umowa na stałe to jest jeszcze szczersza prawda Jak można takim ludziom , takiej firmie zaufać ? Nie da się Zawiodłam się na firmie PST Niech się wstydzą te osoby co danego słowa nie umią dotrzymać

Agatka

Hahahahahaha klima , ale kogoś żarty się trzymają W tej firmie to nie realne Prędzej nam wiatraki pozbierają

Pa pa ja

Nie polecam pracy w firmie PST. Słabe zarobki Gorąco w lecie Zamykają wszystkie okna i drzwi jak pada Normalnie sałna , niestety w tym przypadku nie zdrowotna Brak szacunku niektórych przełożonym do pracowników Moje sugestie dla PST Press + Sintertechnik Sp. z o.o.: Zmiana niektórych przełożonym Godna płaca Nie traktować pracowników jak by_ dlęta tylko jak LUDZI !!!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wyżej wymienione zalecenia + poprawa warunków np: zamątować klimatyzację

Rozczarowana

Ojjj zawiodłam się na tej firmie Obiecanki cacanki a głupi*emu będzie radość Miała być praca a nie ma Miało być po nowym roku a nie jest Nie zaufam więcej tej firmie Szukam innej pracy Nie polecam pracy w tej firmie Zawiodłam się na firmie PST

Diamentowa Dziwczyna

Mam taką propozycję dla przełożonym firmy PST Może by zrozumieć pracowników firmy to trzeba być na bieżąco i spróbować swoich sił ma produkcji na maszynach jak i przy pilniku raz do roku przez 2 mieś. oczywiście za taka sama pensję jak na produkcji i ze swoimi celami to może wtedy trochę rozumu i szacunku nabierzecie i zobaczycie jak to jest...

władźia

Nie polecam pracy w PST

Ewela

Hahahahahaha Dobre ....... Aż chyba jutro zrobię cela za 5 zł A może za 10 zł Hahahahahaha ; :)

władźia

Koleżanko z Gorzyc O jakim sercu tu mowa , przecież ten człowiek z firmy PST zwany pomiędzy pracownikami żyraf**ą czy chud**ą szka**pą to nie ma serca .

Roszpunka

Ludzie ze tak powiem delikatnie , w głowie się pomieszało tym naszym przełożonym I po co nas zastraszać Grunt to się nie dawać i nie podawać eeeeeehhhhhh Pozdrowionka

Pracownikfizyczny
@Roszpunka 26.01.2019 19:01

Z Tobą też rozmawiali na temat opini gowork?

Słowik

Jak dla mnie 3 zmianowa praca to nie dla mnie Po 5 nocy w tygodniu nie wiedziałem jak mam na imię :) Teraz pracuje na 4 brygadowce i jest spoko :)

Zostaw opinię o PST Press + Sintertechnik Sp. z o.o. - Gorzyce

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PST Press + Sintertechnik Sp. z o.o.