Zatoka-Tech Sp. z o.o.

Adres: Pl. Wolności 31, 84-100 Puck

NIP: 5871706763 REGON: 364497004 KRS: 0000619212

Zatoka-Tech Sp. z o.o.
3 15 6 1

Opinie o Zatoka-Tech Sp. z o.o.

Kasjer

Nie wiem jak praca w tej firmie, ale pracownicy są okropni. Będąc w innej firmie i korzystając z usług przy okazji potraktowali kota siedzącego przy drzwiach mocnym kopniakiem. Takie zachowanie wystarczy mi żeby wystawić sobie opinie o tej firmie i jej pracownikach.

reee
@Kasjer 12.02.2019 11:00

jak to?

Boguś

Najlepsza firma dla młodych ludzi chcących pracować i się rozwijać - ja gorąco polecam!

Grażyna
@Boguś 08.11.2018 18:02

W jaki sposób można rozwijać się pracując w Zatoka - Tech? Czy firma przewiduje dla swoich pracowników szkolenia związane ze stanowiskiem jakie obejmują? Jeśli tak to czy te szkolenia są wewnątrz firmy czy poza nią?

Jacek
@Boguś 08.11.2018 18:02

Chętnie zdobędę doświadczenie - polecasz przyjść tu do pracy na rok/dwa? A jak zarobki - dam radę wyżyć z nich?

Dariusz
@Jacek 06.01.2019 15:27

Jesteś osobą młodą bez doświadczenia zawodowego? Dowiadywałeś się może bezpośrednio w firmie Zatoka-Tech, czy firma przyjmuje osoby młode, które poszukują miejsca do zdobycia cennego doświadczenia? Chciałbym wiedzieć również, dlaczego praca akurat w tym miejscu wydaje Ci się na tyle interesująca, że chciałbyś spróbować aplikować?

Sfenson
@Boguś 08.11.2018 18:02

Czy to co napisałeś , wcześniej przemyślałeś ?! Czy odjło Ci rozum. Nie wprowadzaj młodych ludzi , zaczynających przygodę z pracą zawodową w błąd. Po jednym dniu w takim zakładzie , gotowi są pomyśleć ,że takie cuda dzieją się wszędzie.

Roszczarowany

Firma założona (usunięte przez administratora). Nie polecam. Rozwój to fikcja (usunięte przez administratora) Dla niedowiarków propozycja pracy , nabór wiecznie trwa.

Grażyna
@Roszczarowany 06.12.2018 15:10

Przez ile czasu pracowałeś w Zatoka-Tech z Pucka, a może jednak wciąż tam pracujesz? Uważasz, że nie można się w tej firmie rozwijać, lecz z komentarzy innych osób wynika jednak, że firma jest rozwojowa. Tego typu różnice zdań są istotne, jednak najlepiej będzie wyjaśnić je i doprecyzować dla jasności sytuacji poprzez przytoczenie różnic stanowisk poszczególnych osób. Interesuje mnie jednak najbardziej to, czy w tej firmie organizowane są szkolenia wdrożeniowe?

Jan

Witam Koleżanki i Kolegów! Praca w firmie Zatoka-Tech pozwoliła mi na zdobycie doświadczenia zawodowego, które w innej firmie zdobywałbym pewnie przez kilka lub kilkanaście lat dłużej. Projekty przy jakich brałem udział były ciekawe i rozwijające. Firma umożliwia dostęp do najnowszych technologii (co dla mnie jest bardzo ważnym czynnikiem). Wypłata przychodzi zawsze na czas, wypłacane nadgodziny oraz premie. Z rozpoczęciem nowego roku firma przenosi się do nowo wybudowanej, nowoczesnej siedziby. Park maszynowy na dobrym poziomie. Z mojej perspektywy polecam pracę w tej firmie wszystkim, którzy chcą pracować i się rozwijać.

Grażyna
@Jan 04.11.2018 15:57

Pod jakim konkretnie kątem można rozwijać się pracując w firmie Zatoka - Tech? Na jakim stanowisku Ty jesteś obsadzony? Napisałeś, że to czego nauczyłeś się w krótkim czasie pracy w tej firmie w innej jej podobnej uczyłbyś się znacznie dłużej. Co konkretnie wpływa, więc na tak szybki rozwój pracowników w tej firmie?

Jan
@Grażyna 04.11.2018 19:27

Firma prowadzi szkolenia dla swoich pracowników ( i nie tylko) oraz organizuje szkolenia zewnętrze podnosząc kwalifikacje swojej kadry. Rozpoczynając pracę w Zatoka-Tech moje umiejętności były na poziomie pomocnika, po okresie trzech miesięcy zdobyłem doświadczenie przy budowie maszyn oraz nowe umiejętności. Po przebytym szkoleniu oraz pracy przy projektach, stałem się samodzielnym pracownikiem. Moje wynagrodzenie również skoczyło do góry wraz z moimi umiejętnościami.

Jan

Oddany pracowniku, od kiedy sięgam pamięcią to historia piszemy przez "h"!!! Nic nie zwalnia Ciebie z obowiązku znajomości pisowni i ortografii języka ojczystego. Taki oczytany człowiek a robi takie błędy - poziom poniżej krytyki. Roboty, systemy wizyjne, najnowsze urządzenia spawalnicze - najprościej pisząc nazywamy je technologią. Praca w firmie Zatoka-Tech daje dostęp do tej technologii. Wylewanie własnych frustracji z powodu, że nie poradziłem sobie na danym stanowisku jest pokazaniem tylko jakim się jest słabym człowiekiem. Siły jakie spożytkowujesz na uczestnictwo na tym "zacnym" forum może lepiej spożytkować na uczciwą pracę i kształtowanie własnej osobowości. Oddany pracowniku życzę Tobie więcej pokory, łącząc pozdrowienia dla byłych kolegów z pracy ( w szczególności dla kosmonauty ).

Wodi

Firma składająca się z poddasza (niby Biuro) oraz STODOŁY (stodoła udaje warsztat.)(usunięte przez administratora) pracownicy magazynu często bez niezbędnych produktów (czy papier toaletowy w firmie i toaleta zamiast wychodka to coś ciężkiego do zapewnienia pracownikom?). Bardzo dużo wyjazdów i przemęczeni pracownicy. Atmosfera "pracy" (usunięte przez administratora)nie daje żadnego pola do sensownego wykonywania powierzonych obowiązków. Nie ma sensu usilnie szukać plusów pracy w tej firmie. Jeżeli wystarczy wam ze tylko płacą (płacą jak się domyślacie mało) i traktują jak psa to znaleźliscie właśnie wymarzoną pracę. Nie pozostaje nic innego jak życzyć wam szczęścia na nowej drodze zycia. Zakłady pracy takie jak ten idealnie obrazują wyzyskiwanie w Polsce. Śmiech na sali, niech ktoś się tym zajmie.

Grażyna
@Wodi 08.10.2018 15:00

Piszesz o mobbingu a to bardzo poważny osąd, z tego też względu podam tu definicję mobbingu stworzoną przez Międzynarodową Organizację Pracy i proszę abyś ustosunkował się do tego co przeczytasz -->> polega na wrogim i nieetycznym, systematycznie powtarzającym się zachowaniu skierowanym wobec jednej lub kilku osób, na skutek którego ofiary staja się bezradne i tracą możliwość obrony. Trwa to tak długo, jak długo trwają działania mobbingowe. Cechą charakterystyczną takich działań jest systematyczność (przynajmniej raz w tygodniu) oraz długotrwałość (przynajmniej pół roku). Rezultatem procesu nękania pracownika są psychosomatyczne i społeczne urazy występujące u ofiary - np. wywołują lęk związany z utratą zatrudnienia oraz wpływają na pogorszenie atmosfery i wydajności pracy w przedsiębiorstwie. Czy rzeczywiście tak się dzieje w firmie Zatoka - Tech? Zwracam się też do wszystkich użytkowników forum o zwrócenie uwagi na nową opcję jaką oferuje portal GoWork pod tytułem " Zero tolerancji dla płaczu, krzyku, mobbingu w pracy!". Kliknijcie w baner po więcej informacji na ten temat.

Grażyna

@anonymous, @Emka, dziękuję za Wasze rozwinięte opinię na forum dotyczącym pracy w Zatoka - Tech. Czy pomimo wad, jakie tu opisaliście związanymi z pracą w tej firmie, naprawdę nie jesteście wstanie napisać też czegoś dobrego? Może warto również zwrócić uwagę na te pozytywne aspekty pracy w firmie? Jeśli nie, to może macie propozycje na to, aby poprawić sytuację jaka dzieje się w firmie na lepsze?

Emka
@Grażyna 07.10.2018 11:11

Oczwywiście, że można. Mogę wspomnieć o 2 pozytywach. Pracownicy, pomimo dość gęstej atmosfery zapewnianej przez szefów są bardzo zgrani i każdy może na siebie liczyć. Szkoda tylko, że średnio raz w miesiącu ktoś rezygnuje, więc cały porządek trzeba ustawiać na nowo. Drugi pozytyw, to zaskakująco terminowe wypłaty. Nawet moja ostatnia, już po wypowiedzeniu SKRAJNIE zaniżona wypłata przyszła o czasie. :) Z pozytywów byłoby na tyle, natomiast jeśli chodzi o sugestie, to owszem, znalazłoby się kilka. 1. Jasne ustalanie warunków przed rozpoczęciem współpracy. 2. Ręczne sterowanie przez szefostwo pracami przy projekcie mimo wyznaczonych osób odpowiedzialnych za nie. 3. Ograniczyć zrzucanie odpowiedzialności szefostwa za swoje błędy i zamieszania wprost na pracowników.

anonymous

Po kròdce , ta firma to kpina. Założona przez dwóch Panów , z których jeden nie posiada wystarczającego wykształcenia . A drugi nie posiada podstawowej wiedzy technicznej , do prowadzenia tego typu prac. A stosunek do pracowników jest rarzaco naganny .

Emka

Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. "Szefowie" notorycznie zwodzą pracowników w sprawie umów. Przez 4 miesiące próbowałem się doprosić o jakąkolwiek umowę, a kiedy ją dostałem, okazało się, że będę zarabiał mniej niż na czarno. Po złożeniu wypowiedzenia, "szef" zareagował wulgaryzmami i groźbą, że nie podpisze dokumentu. Warunki pracy na warsztacie praktycznie nie istnieją. Zimą brak ogrzewania, brak bieżącej wody, pracodawca ma problem z załatwieniem pracownikom odzieży roboczej. Po kilkunastogodzinnych wyjazdach, "szef" potrafi stwierdzić, że pracownikowi "nie chce się pracować". Sprawa umów i legalizowania pracy nie dotyczyła tylko mnie, ale także innych pracowników. Podczas wizyty z urzędu pracy zostaliśmy poproszeni o wyjście na "spacer". Jeśli ktoś chce dowiedzieć się jak nie prowadzić firmy, zachęcam do aplikowania, gdyż rotacja pracowników jest tam bardzo duża.

Administrator

Każda wypowiedź się liczy! Napiszcie co wiecie o zatrudnieniu w przedsiębiorstwie Zatoka-Tech Sp. z o.o. w mieście Puck, czekamy na sprawozdania.

Zostaw opinię o Zatoka-Tech Sp. z o.o. - Puck

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zatoka-Tech Sp. z o.o.