Hutchinson
2 196 6 1

Opinie o Hutchinson

Ali

Jak moza sie dostać do pracy na stołówkę w Hutchinson Zawada?

Ali

Podobno szukają ludzi do pracy na produkcję a mimo złożenia CV nikt się nie odzywa.

SUŁTAN

Witam ludzi traktują jak niewolników przenoszą z działu na drugi dział nie mówiąc nic,przychodzisz do pracy na swój dział i mówią że już tutaj nie pracujesz.Gdzie są Liderzy i Kierownikcy działu aby porozmawiać z ludźmi ,to że jesteśmy pracownikami to jakiś szacunek się należy.A jeszcze jedno zapieprzając cały miesiąc i zarobić 1780zł to żenada.Nie ma za co pracować.

Piotr

Styczeń 2350 podstawy plus 550 dodatku 4 brygady plus 200 motywacyjnej oraz 100 grupowej plus raz 1, 100% a na ROR 2379,46

Xd
@Piotr 15.02.2019 01:47

A wy jeszcze narzekacie

Adek
@Piotr 15.02.2019 01:47

To brutto?

Alexi

Hej wysłali juz wam pity?

Marek

2,5 miliona wyrzucone przez okno .......

Patyk
@Marek 09.02.2019 01:27

Ale ze co

Pracownik
@Marek 09.02.2019 01:27

a u nas mówili ze 3 miliony

Pracownik
@Marek 09.02.2019 01:27

a u nas mówili ze 3 miliony

Stary
@Pracownik 09.02.2019 08:01

Ale za co kasa wywalona za okno

Fox
@Marek 09.02.2019 01:27

Szkoda że mnie nie było pod tym oknem????????

Helleno
@Fox 09.02.2019 10:15

Ale co sie stało?

Helleno
@Fox 09.02.2019 10:15

Co sie stało ?

Marx
@Helleno 09.02.2019 19:53

No jak to co "robole" puszczają buble i są reklamacje. Tylko szkoda że ludzie od jakości sami nie wiedzą czy coś "idzie" czy nie .... Tylko wzruszają ramionami

Marx
@Helleno 09.02.2019 19:53

No jak to co "robole" puszczają buble i są reklamacje. Tylko szkoda że ludzie od jakości sami nie wiedzą czy coś "idzie" czy nie .... Tylko wzruszają ramionami

Judasz

Na temat pracy powiem tak... Liderzy chodzą co godzinę sprawdzają ile robisz sztuk na godzinę i mówią ciągle co tak mało bo im kierownik kazał gonić albo premie chcą mieć. Formy są z Łodzi już wyrobione podklejane teflonem który odpada i są problemy . Każda uszczelkę dokładnie musisz oglądać podcinac profil i normy robic a przed rozpoczęciem pracy stos papierów wypełnić i oczywiście raport co godzine. No a co do wypłaty to minimalna krajowa. Najlepiej się weekendy opłacają bo dobra stawka ale więcej odbijają znowu, albo premie zabiorą no bo po co ci skoro masz tak dużo za nadgodziny... ogólnie to rygor straszny wymagania z kosmosu a kasa ogólnie marna Bo żeby te 2500 wziac trzeba 4brygadowke robic czyli 3 niedziele Albo w dwie soboty i niedziele iść na trzy zmiany jak się chodzi

knot
@Judasz 27.01.2019 21:45

Ile się średnio zarabia na rękę na 4 brygadach?

Jeszcze 2 tygodnie adijosss
@knot 28.01.2019 12:39

Napisał ci kolega wyżej że grosze z nadgodzinami 2500 Patoka już niedługo mnie tam nie będzie szkoda nerwów drugi Stomil!!!

knot
@Jeszcze 2 tygodnie adijosss 28.01.2019 22:34

2500 netto średnio co miesiąc to dla mnie nieźle

Fox
@knot 29.01.2019 13:48

2500 na rękę? Pomarzyć zawsze możesz czlowieku A takiej kasy tam nigdy nie zarobisz NIGDY !!!!

Boos
@Fox 29.01.2019 14:59

Na 4 brygad. Spokojnie weźmiesz no chyba ze kolega ma lewe 2 ręce i nic wiecej nieumie to sie zgodzę niewezmiesz

Fox
@Boos 29.01.2019 15:45

Agitujesz? Z HR-u jesteś?

pracownik cebuli
@Fox 29.01.2019 16:00

Potwierdzam nie ma szans zarobić 2500zł.Nawet jakbyś pociągną 4 weekendy to Ci zabiorą premie i g*wno zarobisz.

Stary
@Fox 29.01.2019 16:00

Zwykły pracownik jak i ty no moze za krótko pracujesz i masz najniższą krajowa

knot
@pracownik cebuli 29.01.2019 16:31

Dlatego pytam, bo 2500 netto średnio to całkiem nieźle a tak pisze ktoś na górze. Ile średnio realnie?

Fox
@knot 31.01.2019 08:01

2000-2200 max, nie wierzysz to idz tam i poprobuj A za miesiąc zwiejesz w podskokach

Delta
@Fox 31.01.2019 08:14

Fox a ty tam jeszcze1 robisz????

Fox
@Delta 31.01.2019 09:51

Już dawno nie ale kumpel jeszcze tam tkwi

Delta
@Fox 31.01.2019 10:00

To po co siedzi jak wam tam tak źle

Fox
@Delta 31.01.2019 10:03

Siedzi ale już na wypowiedzeniu za granicę pryska

Delta
@Fox 31.01.2019 10:06

Krzyżyk na droge

nick
@pracownik cebuli 29.01.2019 16:31

nie ma szans z weekendami ??? to chYBA TY Moja wypłata teraz wyniosła 2800zł system 4brygadowy + 1 niedziela

stary
@nick 08.02.2019 08:28

a ja z 6 niedzielami wziąłem 3500zł... Wszystkie te brednie o zarobkach 2500zł 2800zł wypisuje jakaś biurowa (usunięte przez administratora)

Ktosiek..

Czy wy pracujecie bezposrednio czy przez agecje pracy ..bo to wazne ..???bo widze ze wiekszosc pracownikow biurowych zajmuje sie kontrola internetu by niepochlebne opinie nie wychodzily na jaw ..czesto.widze ""zablokowane przez administratora""czyzby prowadzoni cenzore?? Jak wyglada sprawa np ..awarii..jesli cos padnie lub nie dziala jak.nalezy ko.u to zglaszacie i jak wteczas jest z wyrobieniem normy..

Blablabla
@Ktosiek.. 12.01.2019 04:05

Cenzura w tej firmie zawsze i wszędzie... Boją się prawdy :)

Operator

Na pegoucie jest z 3 leserki które mają problem z tym że ludzie mają dość ich obijania się i robienia za nich. Zajmują się plotkami i obrażają formujących i innych którzy nie chcą z nimi współpracować

Sissii
@Operator 15.01.2019 12:15

Na volvo na cytrynie na peugeocie na eksrtruzju zawsze ktoś sie taki znajdzie najlepiej robić swoje ..

Zzzzz
@Operator 15.01.2019 12:15

Tylko 3 ?

xyz
@Operator 15.01.2019 12:15

kto?

Nicki
@Zzzzz 22.01.2019 10:10

Na 1 zamianie???? to sie zgodzę ze 3 mogą być

Zicko
@Nicki 01.02.2019 09:44

Ja bym obstawiał 2 zmianę.

Nicki
@Zicko 01.02.2019 15:00

Na każdej zmianie są takie osoby ....

Stary

Znacie dziewczyne z magazynu jak ma na imie?

Magazyn
@Stary 14.01.2019 19:32

Która?

Stary
@Stary 14.01.2019 19:32

Taka było blondynka włosy za ramiona nie wysoka

Stary
@Stary 14.01.2019 19:32

A możecie zdradzić jej imie....

Marek
@Stary 16.01.2019 14:22

Paulina?

DryynDryn

Polacasz, czy bie !

Stary
@Marek 18.01.2019 23:42

Moze i Paulina jak innych niema wiem ze sa tan dwie....

bfry
@Stary 21.01.2019 19:43

I co teraz zrobisz z ta wiedza?

kolobrzegh

A jak się wam widzą pracownicy co przyszli do was z dębickich opon? jak myślicie, długo pociągną?

Stary zmęczony
@kolobrzegh 24.01.2019 16:56

Speed o mają tu sto razy lżej jak w tc Dębica

hehe
@Stary zmęczony 26.01.2019 11:21

Tu 100 razy gorsza kasa niż TC Dębica

Jasiek

Witam, ile zarabia pracownik biurowy w Hutchinson Zawada?

kadrowa
@Jasiek 22.01.2019 17:22

9995zł

no tak, prawda
@kadrowa 23.01.2019 20:53

1845 zł Pytanie ile zarabia biurowy jest bez sensu, bo dyrektor zarabia inaczej niż praktykant i specjalista. Ktoś kto ma 1 doświadczenia inaczej niż ktoś z 10 latami doświadczenia

Zainteresowany niekoniecznie

Witam jakie zarobki miesięczne netto są na hali produkcyjnej. A i w jakim systemie się u was pracuje

arek
@Zainteresowany niekoniecznie 21.01.2019 17:08

4brygadówka

Zainteresowany niekoniecznie
@arek 21.01.2019 18:33

A zarobki netto? Na rękę

Nieznany

Przyjmuja do pracy? Jezeli tak to dlaczego sie nie odzywaja po złożeniu CV

Ali

Czy zakład przyjmuje do pracy bo pomimo złożenia CV nikt sie nie kontaktuje .

Guru

Na szczęście nadchodzą zmiany na lepsze - będzie indywidualna weryfikacja każdego pracownika-skończy się walenie ściemy przez 8 godzin. Każdy pracownik zostanie skrupulatnie rozliczany z czasu i norm obowiązujących.

Ja
@Guru 15.01.2019 16:46

A w jaki sposób będę oceniani i przez kogo?

Guru
@Ja 15.01.2019 22:48

Są osoby u góry które będą się zajmować rozliczaniem pracowników z dotychczasowych i obecnych raportów produkcyjnych. A jeśli komuś nie odpowiada że ktoś na niego donosi lub nie chce z kimś współpracować to zawsze może zmienić zakład pracy. W każdej firmie istnieje coś takiego jak ryzyko zawodowe.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

Taka niska, blond z peugeota. Niby doświadczona czyszcząca a rzeczywiście wiecznie wyrobiona. Zazdrości jak ktoś się wyrabia i np ma czas pójść do łazienki więc kabluje.

Zoooooo

No a na zbierała by pk. Z tego co wiem to juz miała być wywalona ....

Ciekawy
@Gość 13.01.2019 14:55

Z której strony pracuje z tej co citroen czy z drugiej .

Zoooooo
@Ciekawy 13.01.2019 15:29

Od strony cytryny

Ciekawy
@Zoooooo 13.01.2019 16:04

A u którego lidera

Zoooooo
@Ciekawy 13.01.2019 16:14

A niewiem albo Piter albo Artur

Ciekawy
@Zoooooo 13.01.2019 16:19

W sumie to wystarczy na profil wejść.

Gość
@Zoooooo 13.01.2019 16:19

Artur

Lider

Cześć, W Hutch. nie jest źle ale Dyrekcja nadal nie zauważa że jest jeszcze dużo problemów do rozwiązania. Kolejne nowe projekty są wdrażane na wariata. Ostatnio odeszło nawet kilka osób z biurowych. Ten z Finansów był spoko, odeszla tez taka lebska dziewczyna z logistyki - była chyba od początku i planowała wysyłek, na wydział przyszła, dała znać czego brakuje i z tymi klientami umiala pozalatwiac. Jak tacy ludzie odchodzą to chyba coś się źle dzieje. Na wydziałach teraz bałagan i ciągle zrypka ze za mało robimy ale plany do niczego więc lepiej nie będzie. Fajnych ludzi jest coraz mniej.

arab
@Lider 13.01.2019 21:03

Skoro jesteś liderem to na pewno nie jest ci zle! W koncu liderzy tyko chodzą i nic nie robią na okrągło więc na co mają narzekać.

Zoooooo

Moze da jej cos trochę do myślenia ... bo mało kto chce z nia już pracować ja współczuję tylko tym operatorom co formuja jej uszczelki

Zainteresowany praca

Witam Czy to prawda że w firmie Hutchinson od stycznie będzie tyko system 4-ro brygadowy na wszystkich wydziałach?

Katarzyna
@Zainteresowany praca 29.12.2018 00:39

Widzę, że zastanawiasz się nad podjęciem pracy w firmie Hutchinson. Wysyłałeś już swoje CV do tego pracodawcy, czy jeszcze się wahasz? Na razie nikt nie odpowiedział na Twoje pytanie, ale może jeszcze się to zmieni, trzymam kciuki! Daj znać, czy zdecydujesz się aplikować.

abc
@Zainteresowany praca 29.12.2018 00:39

Tak

Matek

Witam. Skąd tyle biurowych się tu wzięło? Same superlatywy?! Na produkcji 2000-2300 to zajefajnie? Oszukują jak mogą! Łódź kierowała zakładem to wtedy były zarobki !! Pan dyrektor szedł do ludzi pogadał przywitał się!!

Mokry
@Matek 19.12.2018 21:07

A ludzie na święta dostali resztki z (socjala) i się cieszą "że firma dała" ????????

ciekawy
@Mokry 19.12.2018 21:32

ile?

Tomasz
@ciekawy 21.12.2018 20:09

170-200 zł to są te pieniądze które zostały z socjala (wczasy pod gruszą) a ludzie myślą że firma dała premie świąteczne ???????????? nawet w OL myślą że dyrektorem jest nadal pan Leski ale nie stety nie jest ????

ciekawy
@Tomasz 30.12.2018 23:26

To kto teraz zarządza tym pierdolnikeim?

RTS
@Tomasz 30.12.2018 23:26

W Łodzi mieliśmy po 750zł premii na święta.

idze
@RTS 31.12.2018 20:50

W Zawadzie jak pracowałeś rok to jakieś 800 zł do wypłacenia na kartę + 200 z innej karty, spoko

Abc
@RTS 31.12.2018 20:50

I to była premia na święta czy zamiast socjalnego z całego roku ? Bo w Dębicy mówią że zamiast socjalnego

tak byo
@Abc 02.01.2019 21:30

Ja dostałem jakieś 800 zł są tacy co dostali 1000 bo byli od początki roku

Krystian
@Abc 02.01.2019 21:30

Resztki z social 170 200 zł firma nie dała nic po zabarszczem

alfaS
@Krystian 03.01.2019 21:12

Potwierdzam!W Zawadzie to nie była premia tyko zapomoga!

otóż
@tak byo 03.01.2019 16:42

ale to dostaliśmy w punktach, nie gołą kase.. Ale w sumie można było w tesco wykorzystać dobre i to

Ja
@Abc 02.01.2019 21:30

To były resztki "socjalnego" wypłacone przed świętami i ludzie myśleli że to premia świąteczna

Ja
@ciekawy 31.12.2018 15:01

Pan dyrektor Kocur

Nowy

Wiałem aplikowac ale widząc ze na 4 na brygadówce 2200zł :D smiech

Nowy 2
@Nowy 18.10.2018 10:56

To chyba zle info masz ...ja biorę 2500 na czysto

Katarzyna
@Nowy 2 18.10.2018 13:36

@Nowy 2, Twój nick wskazuje na to, że niedawno podjąłeś pracę w Hutchinson, tak? Jestem ciekawa, czym się zajmujesz w firmie i jak wygląda Twój przykładowy dzień pracy. Mógłbyś napisać coś więcej na ten temat na forum? Zachęcam!

X bit
@Nowy 18.10.2018 10:56

Tj netto czy btutto

marszczy fred
@Katarzyna 19.10.2018 22:38

Mój przykładowy dzień polega na biciu niemca po ksaku i lizaniu patelni :)

Tomasz
@Nowy 2 18.10.2018 13:36

To kup nakolanniki i gumę do żucia to zarobisz 2600

Były pracownik VV

WESOŁYCH ŚWIĄT HUTCHINSIN!!!

Say

A jak wyglada sytuacja z kobietami ? Przyjmują?i na jakie stanowiska? Warto nie warto ? To faktycznie az taki (usunięte przez administratora) czy opinie na wyrost ?

on
@Say 27.09.2018 16:16

Przyjdź i zobacz hehe jak niemasz gdzie dobre 1500

marszczy fred
@Say 27.09.2018 16:16

do pracy kup nakolanniki i gumę do rzucia :)

szary człowiek

pragne sie zapytac o pracę techników i ich kierownika ? czy Ci panowie w ogóle coś robią, czy ciągle będa sie naśmiewać z nas szarych ludzików robiących dla Panów. proszę o reakcję w sprawie techników może ktos tu usłyszy to wołanie

Gumowy
@szary człowiek 10.12.2018 15:01

I tu masz racje czlowieku poznales Kubusia t. Spryciaz kreci cos na boku ma jakieś układy sztucznie zaangażowany Ja juz tak robić nie mogę szukam innej pracy zamiast pomagac to nas mydla:(

Helloeb
@szary człowiek 10.12.2018 15:01

To znaczy ze co ?

Matek
@Gumowy 10.12.2018 19:04

No jak to Kubuś był w Łodzi technikiem procesu ale nie było dla niego szans na awans to pojechał do Dębicy i został wielkim kierownikiem P1 U łom

majster
@Matek 19.12.2018 21:03

Ten pan już kilka osób zwolnił poprostu "od tak"

Kluska

Firma może jest okej tylko nieodpowiedni ludzie nią kierują Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nagradzać ludzi premią A przede wszystko zwiększyć wynagrodzenia

os
@Kluska 12.12.2018 17:26

Co masz na myśli nieodpowiedni ludzie? Czemu jest okej w porównaniu do innych firm?

Stary
@os 13.12.2018 10:11

Zawsze tak bylo i będzie ze kierownictwo nieodpowiednie ale cóż ..... To po co pisać kłopoty i czernica innych KLUSKA jeśli nie odpowiada moze warto poszukać czegoś innego może tam będą lepiej zarządzać firma

Szerszen
@os 13.12.2018 10:11

UNo z choinki sie urwałes ja mam norme a kolesie chodza na fajeczki spaceruja sobie zraczkami w kieszeni mowisz ze soe psuje a on sciemnia. Na mieście lataja z tymi panami z innych firm kolacyjki jedzą ale zeby naprawic hmmm o co tu chodzi pewnie niedlugo znowu ktos autko zmieni czy co bo to jakieś dziwne podejście maszyny popsute a oni usmiechnieci tylko my batem po plecach i norma

Katarzyna
@Kluska 12.12.2018 17:26

Może warto więc porozmawiać z pracodawcą lub po prostu odpowiednimi osobami w firmie o podwyżkach? Czasem nie zaszkodzi wyjść z inicjatywą - a nuż uda się coś zdziałać. Piszesz, że "firma może jest okej" - co więc wpływa na taką Twoją opinią o pracy w Hutchinson?

Ali

W jaki sposób można złożyć CV do pracy na produkcję?

Ehh
@Ali 13.12.2018 20:52

Hmm pomyśl, najlepiej to chyba iść do firmy i w kadry, jak nie wiesz gdzie, to ochrona Cie pokieruje.

Ali

Chciałabym zmienic prace i myślałam o Hutchison Zawada .Na czym dokładnie polega praca , jakie zarobki i jakijaksystem tam obowiązuje system pracy.

Logiczne

Nie Chce mi się wierzyć, ze nie zarobićie w tej firmie te 2500 netto bo w Takich zakładach produkcyjnych to już norma oczywiście mowa pon-pt jak macie mniej to już niewolnicy i omijać takie zakłady

siwy
@Logiczne 25.11.2018 09:37

kasa jest ważna ale niektórym zależy też na innych rzeczach niż tylko kasa

Brygida
@Logiczne 25.11.2018 09:37

Powiem szczerze. Na 4 brygady wyciąga się 2200 góra 2400 na formach.światek piątek i niedziela jak to się nazywa. Nie polecam. ????

Hanahhali

Nie rozumiem tego narzekania.. jeżeli sie wam nie podoba, to dlaczego po prostu nie zrezygnujecie? Skoro uważacie ze należy sie wam więcej pieniędzy to szukajcie czegoś innego, ale z takim podejściem to życzę powodzenia

Ffff
@Hanahhali 31.05.2018 16:30

Bo ludziom najlepiejj wychodzi narzekanie. Wiecznie malo malo malo tyle jest miejsc gdzie placa wiecej ale nikt nie pojdzie bo lepiej jest narzekac

Tak było
@Hanahhali 31.05.2018 16:30

Innej pracy jest dużo, tylko trzeba się wziąć za szukanie. Narzekanie w niczym nie pomoże. Odejść z hacza jest łatwo, ale trzeba się odważyć.

dsdsds
@Hanahhali 31.05.2018 16:30

No ja jakoś znalazłem - okolice Bielska - pracuję jako osoba fizyczna, 2450 podstawy, z sobotami ponad 3000. premia roczna 2000 plus dodatek na rybę 700.

Zostaw opinię o Hutchinson - Zawada

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson