Poczta Polska S.A.
2 554 6 1

Opinie o Poczta Polska S.A.

@:)

Prezesie Daj podwyżki albo sam sobie lataj z makulsturą Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Podwyżki min.1000 Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Dać podwyżki min 1000 to ma rok będzie miał spokój

Zuzanna
@@:) 10.01.2019 19:25

A czy temat podwyżek był w jakiś sposób podejmowany z pracodawcą, jakim jest Poczta Polska? Ciekawa jestem, czy coś się zmieni w tej kwestii. Rozumiem więc, że pracownikom zależy na wyższych wynagrodzeniach - a czy coś jeszcze, Twoim zdaniem, mogłoby ulec poprawie w Poczcie Polskiej?

ANODA
@@:) 10.01.2019 19:25

PRZECIEŻ NAWET NA ŚWIĘTA NIC NIE DOSTALI A GDZIE 1OOO ZŁ PODWYŻKI I ZA CO MAJĄ PRACOWAĆ ZA 2500 BRUTTO PROSZĘ WAS TROCHĘ ROZSĄDKU TEŻ BYM OLAŁ TE WASZE LIŚCIKI I PACZUSZKI JEŚLI WARSZAWA NIC NIE ZROBI Z TYM DZIADOSTWEM TO WY NA PEWNO NIC NIE ZROBICIE TYLKO MOŻE JESZCZE TROCHĘ POMÓC ,,,TELEWIZJA....BO TYLKO TEGO SIĘ JESZCZE OBAWIAJĄ

Nadawca

Witam, podpisuje sie pod opiniami przedmowcow, niestety firma z kaputalem panstwowym daje ciala na calego. Az szkoda czasu na opisywanie podobnych przypankow. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH NIE ZAMAWIAC KURIERA Z POCZTY POLSKIEJ EXPRES 24 do mnie bodajrze od 18.12.2018 nie dotarl do dzisiaj. Brak kompetencji ze strony listonoszy w niektorech duzych miastach jak np: Poznan to jest nagminne, pozory ze zostawiaja Avizo a w rzeczywistosci nawet adresu nie chce im sie poszukac. Na wioche wysylalam i listy i paczki dochodza, bo ludzia z małych miasteczek zalezy na pracy, a im wiekrze miasto tym gorzej.

J.W

Jedna wielka paranoja paczka nadana 15.12.2018 miała dojść w.ciągu 3 dni..ostatecznie doszla ale po trzech tygodniach!!do tego najlepsze wszystko otwarte rozkradzione,polowy rzeczy nie ma i do tego doszła zapakowana w nowy karton !!! CO TO KU*** ma byc ?!?! To za co ja płacę ? Zlodzieje (usunięte przez administratora) !!!abyście w końcu zbankrutowali i zamknęli to dziadostwo!!!a tym co okradli dziecko zycze wszystkiego najlepszego....!!!!zlodzieje !!!

Klient

Wyslalem w Szczecinie do Marki 02.01.2019 paczke+ ekspres, ostroznie, ubezpieczona, zaplacilem prawie 40zl i prawie 48 godzin a paczka 3.39kg wedruje jeszcze gdzies. 1 i ostatni raz kozystalem z poczty polskiej. Byle jaka inna firma kurierska dostarczyla by w 24h i 2x taniej. WER Warszawa to trojkat bermudzki. Za co poczta takie ceny ma. Tandeta, najgorsza firma a cenny to (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora), nie szanuja ludzi i wole juz innego kuriera zamowic. Żałuję ze u nich wyslalem. Wer warszawa to nr tel ma zeby miec, poczta polska za kogo sie uwaza. Sa (usunięte przez administratora)i tandeta Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Jestescie tandetna i (usunięte przez administratora)firma. Ceny to macie 2 x wieksze niz inni. (usunięte przez administratora)jestescie

Remig13

Poczta polska to (usunięte przez administratora) wysłałem list w bardzo dobrym stanie doszedł do odbiorcy po 7dniach i niby został awizowany co jest nie prawdą i wrócił po 24dnich do nas adresat nawet nie został powiadomiony o tym fakcie że przesyłka czeka na niego. Przesyłka wróciła w stanie krytycznym roztargana po brudzona. Poczta jeszcze dodała wiadomość, że musimy zapłacić 50zł za nadanie nie zgodne z normami chociaż przesyłka została nadana za 7,10zł ponieważ w formacie gabaryty b kpina jakaś. Nie polecam wole już dopłacić te 4,50zł i wysłać kurierem Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Poprawcie usługi inaczej więcej klientów takich jak ja odejdzie do konurencji

Beer11

Od 10 grudnia czekam na trzy listy z banku a od 27 na list priorytetowy. Poczta w Lubaniu twierdzi że listonosz codziennie chodzi. Pilnuje go codziennie i do dziś to nie widziałem

Megi1511

Paczka wysłana 13 grudnia do Francji. Mamy 2 stycznia i paczki nie ma. Ostatni ślad wysyłka z kraju 18 grudnia nigdy nie została zarejestrowana we Francji....na mail kontakt@poczta-polska.pl nikt nie odpowiada. Nie wiem czy jest jeszcze szansa, że dotrze. Wątpię

Lalka

Czy da się dostać pracę w okienku po liceum, bez żadnego doświadczenia zawodowego?

kasia
@Lalka 24.10.2018 15:22

Tak, dość łatwo, wbrew pozorom, taką pracę dostać, ale po co? -Najniższa krajowa, -duża odpowiedzialność (przede wszystkim finansowa! Kara za wydanie przesylki sądowej osobie nieuprawnionej jest wyższa od pensji na rękę z wliczoną premią! Zreszta są też kary za inne pierdoły, często sie doplaca do interesu) -brak odzieży roboczej (która jest wymagana :) Jak ubierzesz się z dresscodem, a przynajmniej tak ci sie wydaje, to naczelnik zaraz cie ustawi do pionu, oni to interpretują jak chcą i jak im wygodnie) -ludzie mają cię za nic, bo jestes tylko Panią z poczty, trafiają sie różni dziwacy -praca bywa niebezpieczna, nie mogę pisac o szczegółach, ale kilka wpisow tutaj zawiera informacje o co chodzi, -musisz wciskać jakieś badziewie, są normy na sprzedane kredyty (!!!), na zakładanie kont, na ogólną sprzedaż jakiś produktow sezonowych i usług pocztowych. Korzysci z tego nie masz praktycznie żadnych (to były takie kwoty nagradzania, ze szkoda wspominać.) Jak masz być traktowana poważnie przez klienta jako pracownik urzędu pocztowego, jak masz wciskać jakieś maskotki czy portfele. - jesteś młoda, wiec od razu będziesz traktowana gorzej od pracowników zatrudnionych za czasów PRLu. Oni nie muszą się uczyc, mogą pracować powoli i mieć gdzieś wszystko, ale to ty będziesz pracować ciężej za nich. -ciągle brakuje pracownikow, więc nic nie funkcjonuje jak należy. -codziennie wysluchujesz marudzenia o awiza, dlaczego nie możesz komuś wydać przesyłki sądowej, tłumaczyć czemu coś wychodzi drożej, a czemu tego nie mozna wyslac tak albo siak. Ludzie często przychodzą sie na pracowniku po prostu wyżyć. Pracowałam już z klientem, ale klient na poczcie to kwintesencja janusza i polaka sprzed zmiany ustrojowej. -pracownik jest traktowany jak tania siła robocza, często urzędy są nieogrzewane w zimie tak jak powinny. Sprzęty są przestarzałe. Podwyzki niby mialy byc, ale coś nie do konca je widac. Jak to ktoś napisał o pracy na PP "Zarabiamy jak sprzątaczki, ale one są odpowiedzialne tylko za mopa i wiadro" Przynoszenie nerwów i stresu do domu to norma, zwykle jeszcze zadzwonią do ciebie po pracy bo cośtam się stało, albo trzeba kogoś zastąpić. Szczerze? Moim zdaniem lepiej zatrudnić się na kasie w markecie, nawet pensja będzie wyższa.

otis
@kasia 31.10.2018 05:03

to prawda, to nie jest firma godna polecenia(usunięte przez administratora)...

Marcin
@kasia 31.10.2018 05:03

Bzdury piszesz pracodawca w ciągu miesiąca może zabrać na poczet kary tylko jedną dniówkę i nie pisz głupot a jeśli Ciebie spotkało coś innego trzeba było iść z tym do sądu.

bylapracownica
@Marcin 12.11.2018 19:55

Ty nie pisz głupot. To umowa między PP a sądami, taki mieli wymóg żeby przesyłki EPO były dostarczane do rąk własnych adresata, a jeżeli pracownik się pomyli i wyda przesyłkę osobie nieupowaznionej płaci karę 2000 zł. To jest zgodne z kodeksem pracy " Art. 119. Odszkodowanie ustala się w wysokości wyrządzonej szkody, jednak nie może ono przewyższać kwoty trzymiesięcznego wynagrodzenia przysługującego pracownikowi w dniu wyrządzenia szkody."

bylapracownica
@Marcin 12.11.2018 19:55

Szkoda to w tym wypadku kara jaka zostanie nałożona na PP SA za niedotrzymanie umowy z sądami. A winę za szkodę ponosi pracownik.

ania
@Lalka 24.10.2018 15:22

Oczywiście, że się da. Ja skończyłam Zespół Szkół Łączności w zawodzie technik eksploatacji pocztowo-telekomunikacyjnej i przyjęli mnie bez problemu.

jeszcze pracownik
@kasia 31.10.2018 05:03

Duża odpowiedzialność materialna niewspółmierna do zarobków. Płacisz za błędy, i ciągle się tłumaczysz za innych nie sumiennych pracowników, zła ewidencja listu w systemie , kurierów niedostarczających paczek, listonoszy zostawiających awizację nie słusznie , walczysz z humorami kierownictwa, grafik? tylko kierownik wie jak przychodzisz do pracy, zmienia się z dnia na dzień albo z godziny na godzinę. urlop planuje ci przełożony. pracujesz na 0,90 tylko na papierku

kasia
@jeszcze pracownik 28.11.2018 09:16

Podpisuję się pod tą wypowiedzą obiema rękami! Zapomniałam wspomniec o urlopie, który mi jako najmłodszej pracownicy wyznaczono na najgorszy okres :) I nie mialam możliwości jego zamiany.

kurier
@ania 22.11.2018 16:06

W ostatnim czasie zatrudnili też-bez problemu :)- kilkuset więźniów, którzy nie mają technika, a co niektórzy mają problem z czytaniem, więc nie masz czym się szczycić :)

Malmi
@kasia 31.10.2018 05:03

Zeby nie te sprzataczki to bys budem zarosla na poczcie wiecej szacunku dla nich

xxxx
@Malmi 11.12.2018 17:23

Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, bo widać, że masz braki w czytaniu ze zrozumieniem.

Patryk
@kasia 31.10.2018 05:03

Pracowałem rok na Poczcie i to co przeczytałem to wypisz wymaluj w 100% praca na Poczcie. Chociaż nie mogę powiedzieć, że była to zła decyzja, bowiem dosyć sporo się nauczyłem, począwszy od kontaktu z klientem, po dokładność i skrupulatność. Obsługując dziennie ok. 100 klientów, z zegarkiem w ręku (bo masz kolejkę 40 osób), musisz nauczyć się być bardzo skupiony, bowiem odpowiadasz finansowo za wszystko.

Listonosz

W duzym skrocie malo kasy duzo pracy. Pojecie nadgodziny ktore sa codziennie nie istnieje. Powyzej 8 godzin robisz za darmo a w 8 godzin nie jestes w stanie zrobic wszystkiego. Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Bez podwyzek firma padnie doswiadczeni pracownicy starsi odejda na emeryture a mlodsi pojda do innej pracy Lubię atmosferę w Poczta Polska S.A. za: Ludzie ktorzy powoduja ze jeszcze jakos czlowiek wytrzymuje

SOK

Praca na Poczcie Polskiej to moja najgorsza życiowa decyzja. Związki zawodowe to przystawki zarządu i obecnego rządu. Są bardzo nieudolne. Niestety nie mogę też dobrego słowa napisać o solidarności pracowniczej. Każdy chciałby aby było lepiej, a kiedy przyjdzie co do czego to zaczyna brakować jaj. Wypłatka to śmiech na sali, jest nieadekwatna do zakresu obowiązków i odpowiedzialności. Sytuację odrobinę ratuje trzynasta pensja, raz na dwa lata grusza oraz wysługa lat (liczony staż tylko na Poczcie). W planach jest zabranie jubileuszówek, więc nowi pracownicy mogą o nich zapomnieć. Jeśli zdarzają się nowi pracownicy to bardzo szybko uciekają, stąd bardzo duża rotacja i brak chętnych do pracy. Na poczcie pracują głównie ideowcy i osoby, które po kołchozie w pracy nie mają już sił na szukanie lepszej pracy. Kolejnym problemem niszczącym wiarygodność pracodawcy są potężne zaniedbania dotyczące przestrzegania norm BHP. Specjaliści ds. BHP jak ognia unikają urzędów w których wiedzą jakie nieludzkie warunki panują. Kiedy zdarzy im się pojawić na kontroli to raport jest pisany tak jak chce tego góra. Sytuacja na Poczcie jest bardzo zbliżona do sytuacji jaka miała kiedyś miejsce wśród pracowników Biedronki. Im udało się nagłośnić sprawę. Ja jeszcze łudzę się, że sytuacja będzie podobna na PP... Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestrzeganie norm BHP Zarobki adekwatne do rynku, obowiązków i odpowiedzialności

SOK
@SOK 30.12.2018 01:34

Dodatkowo klienci są roszczeniowi i nie ma dnia abyś nie musiał się tłumaczyć za nie swoje błędy. Tak samo jak klient nie rozumie co to jest czytelny podpis, a za jego brak jest przewidziana kara w wysokości 50 zł. Na jednoosobowych urzędach zapomnij o pójściu do toalety, bo nie ma kiedy, zawsze są klienci.

KlientPP

Po prostu skandal! Poczta czynna do 15 jak mamy odebrać paczki skoro pracujemy do 15... PS czekam na nią już od tygodnia a teraz ona czeka na mnie czego nie chciałem!!! Następnym razem zawsze będę wybierał zaufaną dla mnie firmę FedEx!!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wszystko

ania
@KlientPP 30.11.2018 16:23

Pani klientko a moze warto sie zainteresowac faktem, ze w piątki wszystkie poczty sa czynne dluzej?

Pracownik
@ania 02.12.2018 20:59

W poniedziałki są czynne dłużej

Radomirus
@ania 02.12.2018 20:59

Pani Aniu a może warto zainteresować się faktem by w okresie przedświątecznym zatrudnić więcej ludzi a przez to dać im chleba też na święta. Do 15. szukacie oszczędności i tracicie klientów na rzecz tego by Główny Naczelnik na waszej krwawicy mógł postawić dom dla córci.

Zuzanna
@Pracownik 03.12.2018 21:31

Wiele osób wypowiada się w tym wątku z perspektywy klientów Poczty Polskiej. Twój nick wskazuje jednak na to, że Ty pracujesz w tym miejscu, chciałabym zapytać więc o kilka kwestii. Co możesz powiedzieć o obowiązkach, jakie wykonujesz oraz o wynagrodzeniu i dodatkowych świadczeniach? To na pewno istotne kwestie dla osób szukających pracy.

Bond 007

Tragedia Kurier 48 (ponoć) paczka ze Skawiny k. Krakowa do KRAKOWA wędrowała całe 10 dni(odległość raptem 15 km.)

Iza

Polecony z Wrocławia do Poznania szedł 10dni i nic sobie nie macie do zarzucenia???? Paczka priorytet do Dani ponad 2 tygodnie!!!!!!!!!!!!! Za co bierzecie pieniądze????

Adam

Brak słów żeby opisać działanie tej instytucji. Pobierają dodatkowe opłaty za "paczkę +" czy "priorytet" a przesyłek i tak nie dostarczają na drugi dzień.

Agacio

Tragedia. Nie dochodzi nic. List polecony od 10 grudnia nie dotarł. W statusie od 13 grudnia widnieje wysłano z Warszawy i cisza. Na kontakt@ nikt nie odpowiada. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Tragedia

ŚW. Mikołaj

Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Chciałem "podziękować" poczcie polskiej za "szybkie i sprawne" przesłanie prezentu przed świętami. Paczka (Poczta Polska 00259007738526243063) wysłana 20.12.2018 NIE DOSZŁA NAWET W WIGILIĘ mimo że wszystkie paczki kurierskie nawet te wysłane w piątek 21 go doszły... :(. W związku z niedostarczeniem na czas (czyli do Wigilii) tej przesyłki od Św. Mikołaja życzę wam i wszystkim waszym pracownikom LIKWIDACJI, BANKRUCTWA, WYKRYCIA WSZYSTKICH PRZEKRĘTÓW i wszystkiego co może niemiłego was spotkać w przyszłym i kolejnych latach :) Obyście upadli z hukiem!!! W. M. ( Św. Mikołaj) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zlikwidować się, zgłosić upadłość!

Wuko

Kartka pocztowa wysłana z Bydgoszczy do Poznania 16 dni przed świętami nie dotarła do adresata.... nosz odległość jak na Marsa ! Do Komornik pod Poznaniem tak samo.....

Radomirus

Zamówiona przesyłka jako ekspresowa waga 1 kg. Nadanie Nowy Sącz- Radom. Cztery dni i cztery noce oczekiwania. Kiedyś dwa lata temu kupowałem monitor w Holandi i doszedł do Newcastle w Anglii w trzy dni. Jesteście lata świetlne za resztą Europy. W 16 wieku te paczkę konno doreczono by szybciej. Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Skostniały postkomunistytczny relikt jak ZUS Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Traktujcie ludzi tak jak na to zasługują a nie przez pryzmat tego czyimi pociotkami są.

Angelika
Zweryfikowany użytkownik

Masakra moja paczka została wysłana 13.12. i dalej jej nie ma. Po sprawdzeniu na stronie gdzie jest pokazuje że na sortowni w Łodzi od 13.12 a pani z infolinii twierdzi że jest w Krakowie od 18.12. Więc gdzie jest moja paczka??? Z Krakowa ma niecałe 10km. Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Zmiany na sortowniach, bo to jest porażka. Inne firmy nie mają problemów z dostarczeniem paczek w okresie świątecznym.

Wkurrzona

Czekam cały dzień od momentu otrzymania SMS ok. 8 rano, że przesyłka zostanie dzisiaj dostarczona, wyszłam tylko na moment z psem mając cały czas klatkę i parking w zasięgu wzroku, żeby obserwować czy nie ma kuriera ok godziny 15, dopiero po 16 została przekazana do dostarczenia po czym o 19.30 dostaje SMS, że była próba doręczenia ani domofon nie dzwonił ani telefon ani dzwonek do drzwi nikt także nie pukal PS. Następna próba doręczenia w następnym dniu roboczym. Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Lepsze podejście kurierow w stosunku do ludzi czekających na przesyłki i najpierw dzwonienie do klienta a później ewentualnie zostawienie przesyłki u sąsiadki, a nie ze człowiek szuka po sąsiadach a przesyłka w sklepie.

Rkuz

Koszmar, marże za koperty taśmy itp sięgają 500 procent obsługa przeszkolona do naciągania klientœw na jak najwyższe koszty odnoszę wrażenie że jako monopolista Poczta Polska to kombinat ktœrego nawet z komunistycznymi instytucjami nie można porównać żenada, unikam tych lichwiarskich usług.

Marcelina

Tragedia! Unikajcie usług poczty polskiej. Przesyłka wysłana 11.12 jest do tej pory w WER w Krakowie- dziś jest 20. Pani na infolinii powiedziała, że mają tyle paczek, że nie jest w stanie zagwarantować, że przesyłka dojdzie do 24. Jak Wy traktujecie klienta. Jeśli się nie wyrabiacie z ilością paczek to zatrudnijcie większą ilość pracowników, a Panie pracujące na poczcie urodzone przed 1970r. niech rusza swoje cztery litery i zaczną szanować klienta. Wydaje im się,że klient będzie czekał, aż łaskawie skończą gadać. I niech przejdą kurs pisania na klawiaturze. Tyle na temat poczty Pl.

Cierpliwy

Zobaczcie Państwo, co może spowodować błąd w pierwszej cyfrze kodu pocztowego. Reszta adresu poprawna. Dodam do ułatwienia, że paczka jest adresowana do Rudnika nad Sanem. Nikomu nie przyszło do głowy sprawdzić, jaki kod ma Rudnik. Zamieszczam poniżej dane śledzenia przesyłki z portalu poczty polskiej. Ciekaw jestem jaki algorytm steruje ruchem tej paczki? Kolejne pytanie- dlaczego nie odwiedziła Szczecina? Taki analogowy błąd systemu, matrix po polsku: Nadejście 2018-12-10 18:37 WER Warszawa Wysłanie przesyłki 2018-12-10 23:29 WER Warszawa Nadejście 2018-12-11 05:52 WER Zabrze Wysłanie przesyłki 2018-12-14 10:17 WER Zabrze Wysłanie przesyłki 2018-12-14 16:59 UP Racibórz Nadejście 2018-12-14 19:02 WER Zabrze Wysłanie przesyłki 2018-12-17 17:39 UP Racibórz Nadejście 2018-12-17 20:11 WER Zabrze Wysłanie przesyłki 2018-12-17 22:50 WER Zabrze Nadejście 2018-12-18 02:28 WER Kielce Wysłanie przesyłki 2018-12-18 22:50 WER Kielce

...

Poczta i praca tam to jedno wielkie dno otwarte dwa okienka ludzi mnóstwo którzy wzdychają w kolejce i karzą jeszcze proponować co rusz jakieś nowe gowniane produkty mimo wielkich kolejek ... zaraz będą tam bułki i kiełbasa ... to jest sklep a nie poczta ... liczy się tylko sprzedaż tego badziewia jak to powiedziała kiedyś jedna z Pan wyżej ustytuowanych Zapieprz jest tam niesamowity a wynagrodzenie jak kot napłakał za nadgodziny nikt nie płaci ani nie można odebrać jedna wielka porażka żałuje ze tam pracowałam

bea

Poczta Polska to firma gdzie nie szanują pracowników ,liczy się tylko sprzedaż towarów handlowych ,wykonanie planu ,przed świetami ruch x2 a nie na dodatkowych rąk do pomocy ,ani grosza na święta za taką prace !!!Porazka !!!! Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Poczta Polska to zakład pracy gdzie praca jest nieadekwatna do zarobków :/// Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Pracodawca powinien zmobilizować. Pracowników i chociażby dać premie świąteczna, za tak ciężka prace !!!

Paulina

Niemiła obsluga wstyd po prostu Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmiana pracownika Jawornik Polski

Grzegorz

(usunięte przez administratora) szkoda słów. W UK płacisz za pierwszą klasę i przesyłka maksymalnie jest w przeciągu 2 dni a w rzeczywistości jest już na drugi dzień. W Polce płacisz za 1 klasę i paczka idzie ponad tydzień. (usunięte przez administratora)

Lolson

Paczka 48h dochodzi po tygodniu. Kpina! Hanba wam!

Łodziak

Ja rozumiem, że praca związana z transportem może być ciężka (zwłaszcza przed świętami) i nie żywię tu pretensji do listonoszy ani do innych zwykłych pracowników poczty polskiej, ale jak to możliwe, że paczka jest od czterech dni w magazynie w Łodzi, a paczka nie mogła być doręczona w tym czasie. Infolinia też nagrana, że niby ponad 20 osób. W piątek nie czekałem ponad 20 mini, a ponad 2 godziny (tak, czekałem na linii 2 godziny) i chyba nie muszę dodawać, że telefon nie został łaskawie odebrany. Już nie chciałem wspominać, że mimo szczytu świątecznego w firmach świadczących usługi przesyłkowe inne firmy realizują je w terminie, a jedynie poczta nasza polska ma problemy. Zacznijcie płacić porządne pieniądze listonoszom, to przyjdą ludzie do pracy i nie będziecie mieli problemów z terminami.

debile nad debilami

Cóż, PP to spółka do przechowywania kolejnych Misiewiczów. W Słupsku rachunki z Gdańska (za gaz) idą do Słupska po 10 dni! Nie ma komu robić, ale zarządy w spółeczkach są pełne rodzinki i znajomych królika! Paczki w Słupsku nie są dowożone, wciska się potajemnie listonoszowi awizo, aby wrzucił do skrzynki, po czym on to robi po terminie i paczka wraca do nadawcy! Bajzel, jakich mało, a może (usunięte przez administratora) to lepsze określenie? Kto ma e-awizo to jeszcze o nadchodzącej paczce się dowie, reszta dowiaduje się od nadawcy, ze paczka jest z powrotem u niego.

Zostaw opinię o Poczta Polska S.A. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poczta Polska S.A.