Agro Rydzyna Sp. z o.o.

Adres: Kolejowa lok. 7K, 64-130 Kłoda

NIP: 6970010775 KRS: 0000166727

Agro Rydzyna Sp. z o.o.
2 191 6 1

Opinie o Agro Rydzyna Sp. z o.o.

Aman

Co do Działu Wędzarni to Wszyscy narzekaja na Wojtka Nic dosłownie nie robi , wszystko by chciał miec zrobione nawet ledwo wejdzie na dział Skoro nie możesz pchac wózków to idz na chorobowe , Co do kierownika Wedzarni , jak ty rozliczasz Zastepce Kierownika Kpina a pracownikow dajesz małe premie ? smiech po prostu

Pawel
@Aman 17.02.2019 18:03

Tak samo Aman jest ze sprzataczkami w tej firmie.Jedna z Klody jest chyba brygadzistka bo nic nie robi.Albo w komorce siedzi albo wrzeszczy na ludzi...A pensja sie nalezy...

.
@Aman 17.02.2019 18:03

Skoro daje małe premie pracownikom to najwidoczniej na takie zasługują. Jak się nie podoba to możesz zmienić dzial AMAN

Pracownik

Co za wstyd... BRAWO MARTYNKA, pokazałaś na co Cię stać, raczej pomylilas zakłady pracy ale jak już pracujesz na produkcji to trzeba zgłosić do działu technicznego o zamontowanie rury do tańca przy aplikatorze na którym pracujesz, miałabyś większe branie. Za mało chłopaków na świecie, ze bierzesz się za żonatych !?Chyba, ze wolisz rozbijać rodziny. Powodzenia słodka idiotko.

Pracownik1
@Pracownik 01.02.2019 08:43

hahaa dobre.. a ten osobnik płci męskiej któż to taki ?

Bałwan
@Pracownik1 01.02.2019 09:31

To ktoś kto powinien świecić na produkcji przykładem a nie tylkiem ????

Pracownik
@Pracownik 01.02.2019 08:43

Najlepiej rozmawia sie o kims za jego plecami, prawda? Zebyscie chociaz w polowie znali prawde a nie to co podslyszycie to pieprzycie i dodacie te swoje zaplute 5 groszy do tego. Ten zaklad zawsze bedzie mial pożywke z cudzego nieszczescia, a nawet jesli komus wiedzie sie dobrze zostanie osądzony :)

Bałwan
@Pracownik 01.02.2019 16:57

W pracy jest się po to aby pracować a nie lazic z facetami do łazienki, inne ciężko pracują a ta nie musi? Śmieszne... Jeśli tym się awansuje to ręce mi opadają. Pozdrawiam wszystkie PRACUJĄCE Panie z Produkcji

Bauwan
@Pracownik 01.02.2019 16:57

Jak Cię widza - tak Cię piszą. Tyle w temacie powiedz koleżance, ze ma zacząć się szanować.

Pracownica
@Pracownik 01.02.2019 08:43

Takie kurewki to do (usunięte przez administratora) niech się zatrudniaja Tam je będą czepac co chwile a nie malzenstwa rozbijac chce nie tylko ona taka madra w tym zakladzie bo Iza Tez się sypala Az w ciaze zaszla takie kurewki to powinni zmielic na smalec I przetopic

Ha
@Pracownica 14.02.2019 00:17

A ci żonaci to tacy biedni, w toalecie są gwałceni??

Prawda wyjdzie na jaw

Ale akcja!!! Kontrole wreszcie się dobiorą do tego grajdoła. Oby szybko i oby klienci dowiedzieli się całej prawdy. Afera z padlinami była potrzebna bo pracownicy milczą o warunkach sanitarnych. Koledzy napiszcie chociaż czy już byli

Pracownik
@Prawda wyjdzie na jaw 14.02.2019 11:54

O co chodzi z tą padlina bo wszyscy milczą..

Zza

Męskie wc dwa wymontowane kibelki ...szatnia jeden zamknięty...porażka. tyle chłopa I gdzie mają się załatwiać???szafy z ciuchami non stop awaria ...

Pracuś

Dobrze, że mam te powiadomienia. Bekniecie za ten (usunięte przez administratora) a i klienci dino nievh się dowiedzą.

Maria

Mam pracować na pakowni.Powiedzcie mi u kogo najlepiej.Mi mówili że u goscia z Góry pamietam że młody i chyba łysy.Proszę. by nie wpaść jakieś (usunięte przez administratora) o opis sytuacji

Onaa
@Maria 08.01.2019 20:24

Marcin jest Bardzo w porządku. Chyba najlepszy kierownik jakiego można spotkać w Agro.

Pakowczka
@Onaa 11.01.2019 22:53

Kiecounio chociaż nie wiem czemu go tak nazwali to jedyna osoba która jest odpowiednia na danym stanowisku. Na mądrej głowie włos nie rośnie. Człowiek wie czego chce

Pakownia
@Pakowczka 12.01.2019 17:44

Ksieciuno najlepszy Kierownik to Prawda!ten Pan ma głowę na karku ..

Pracownica
@Onaa 11.01.2019 22:53

Oj tak zgadzam się Marcin najlepszym kierownikiem jakiego można znać ????????

pracownik
@Onaa 11.01.2019 22:53

Nie pisz,że Marcin jest w porządku bo zaraz go zwolnią.Były już w tym zakładzie osoby bardzo w porządku i już od dawna ich nie ma.Pozdrawiam Bartka ,Tomka,Patrycję.

....

Znowu nowe panie w jakosci... Po co ich tyle?...

Pracownik agro
@.... 11.02.2019 19:42

Zeby pozniej mial sie kto zwalniac :)

Franek
@.... 11.02.2019 19:42

Ludzie się zatrudniają po to by mieć pracę. Za równo dobrze możesz sam/sama siebie zapytać po co Ty tam jesteś skoro nowe osoby Ci przeszkadzają. Porażka totalna i brak słów.

Agro 3
@.... 11.02.2019 19:42

Po to aby wymyślały. Poza tym pewien chłop (chodzi mi o tego z wystającą słomą z butów) musi oko nacieszyć widząc kobitki...

Anonim

Niżej w (usunięte przez administratora) to już nic nie opadnie. Firma wykolejona totalnie! Jedni się walą w kiblu, inni cały dzień nic nie robi a kierownictwo stosuje mobbing i wykorzystuje ludzi argumentami typu bo Cię zwolnię. No trochę to ciękie i słabe w dzisiejszej dobie. Stawka wynagrodzenia głodowa. Panujący tu dyrektor zakladu/ członek zarządu na niczym się nie zna, niczego nie ogarnia, a zapomniał bym dodać o tej słomie wystającej z butów- tyle jej gubi, że szok!

Jarek - orędownik narodu
@Anonim 06.02.2019 06:09

Słoma to mało powiedziane...

Jarek - orędownik narodu
@Anonim 06.02.2019 06:09

Słoma to mało powiedziane...

Zainteresowana

Witam serdecznie! Mam kilka pytań odnośnie pracy w tej firmie. Czy jest ciężko dla kobiet? Praca w jakich godzinach? Są zmiany? Czy jest organizowany jakiś dojazd? Z góry dziękuję za konstruktywne odpowiedzi. Pozdrawiam!

Zainteresowana

Witam serdecznie! Mam kilka pytań odnośnie pracy w tej firmie. Czy jest ciężko dla kobiet? Praca w jakich godzinach? Są zmiany? Czy jest organizowany jakiś dojazd? Z góry dziękuję za konstruktywne odpowiedzi. Pozdrawiam!

Gość

Będzie dzisiaj wypłata.

Dżejsika
@Gość 08.02.2019 07:41

O to jest pytanie.

Brajan
@Dżejsika 08.02.2019 09:23

Może poniedziałek, max. wtorek.

...

Jakie beda wypłaty

Harry z rozbioru

Tak więc sam Capo di Tutti Capi Biernacki odwiedził dziś nasz zakład. Przyleciał własnym helikopterem? Nieźle, z klasą. Mały powiew Hollywood w naszym buraczanym kraju.

Xxxxxx

Panie,, nowy,, stary kierowniku G. z Piotrkowa.. Nie tesy droga.. Proszę zacząć szanowax ludzi...bo jeszcze troche i nikt nie befsie w tym magazynier chxial prwxowzc.. Prosze pamietsc że w Piotrkowie jest wiele innych magazynow gdzie mozna zarobic lepsze peiniadze... Widac ze nie ma chętnych do praxy jak juz wracaja spowroteem do nas pijaczki ktorzy zostali wyrzuceni... Masakra..

Arek
@Xxxxxx 27.01.2019 10:07

Tak się dzieje bo pan dyrektor Marcin nie panuje już nad niczym.

t
@Arek 27.01.2019 23:31

słoma z butów

t
@Arek 27.01.2019 23:31

Za chwilę będzie jeszcze gorzej...Drogi Marcinie ,brak szacunku dla ludzi w tak trudnej branży kiedyś wyjdzie.Przez te kilka lat Twojego rządzenia,kłamstwa i obłudy zepsułeś w tej firmie wszystko, a przede wszystko jakość wyrobów.

Balwan

Co to była za akcja pod zakładem na parkingu?? I znowu na produkcji... ????Ale wstyd

Mala
@Balwan 30.01.2019 17:27

"Kochali się " w kiblu a , że byli żonaci to awantura była ;) nie mogli się opanować ..

piotr

czy ktos powie jak jest na magazynie w rydzynie? praca bodajze od 5 rano, a jak atmosfera, zarobki?

On

Agro Rydzyna to jest jedno wielkie (usunięte przez administratora)

Do wędzarza

Panie Bartoszu z wędzarni proszę nie obrażać i obgadywać byłych jak i obecnych pracowników. Dodam, że pomówienie jest w przestępstwem w naszym kraju i został Pan nagrany. Może to posłużyć jako dowód w sprawie.

Buli
@Do wędzarza 22.01.2019 18:42

Wędzarz to ściemniacz i krętacz. Tylko co to nie on i jak to nie on, a w rzeczywistości każdy wie jak jest i z kim ma do czynienia. Bez powodu non stop do jakości nie chodzi, a potrafi tam siedzieć nawet i pół dnia.

Johny
@Do wędzarza 22.01.2019 18:42

To on jeszcze pracuje... Haha

adadad

Wie ktoś może ile zarabia konserwator osoba utrzymująca porządek na hali? Tylko w systemie zmianowym same nocki? Pozdrawiam

Odradzam

Do Harry z rozbioru: Twoje pomysły pomysłami, ale z realizacją będzie kiepsko. 1. Twoją legitymacją pracowniczą jest chip, który uprawnia Cię do nadgodzin i pracy w weekendy. Jeżeli chodzi o zniżki pracownicze to o nich zapomnij raz na zawsze. Możesz sobie kupić 1 kg mięsa, które wyszło z nastrzykiwarki i jego masa wynosi wtedy 1,5 kg po normalnej cenie jak w nie mającym nic do zaoferowania Dino. 2. Jeżeli chodzi o wyjazdy integracyjne to zapomnij. Jedyną integracją jest śniadanie na stołówce lub przejazd z lub do pracy. 3. Karnety rodzinne do spa, fitnes, muzeum, zapomnij o tym. Nie jedz tlustych wyrobów z E substancjami to fitness będzie Ci zbędny. Jeżeli chodzi o basen to nie musisz do niego iść- Akwawit zamknięty, musi Ci starczyć chodzenie w gumiokach po mokrej i śliskiej posadzce. Jeżeli chodzi o wyjście do muzeum lub skansenu to wystarczy, że pójdziesz na inny dział i zobaczysz. Pozdrawiam

Pyt
@Odradzam 08.01.2019 18:25

A przejazdy do pracy są organizowane z i do jakiś miejscowości? Pytam z Góry dziękuję za odp

Harry z rozbioru
@Odradzam 08.01.2019 18:25

Widzę, że poczucia humoru ci nie brakuje.

Mała

Miał ktos wypłatę.

Mala
@Mała 09.01.2019 12:08

Szkoda gadać(usunięte przez administratora)

Bożena
@Mala 09.01.2019 22:44

Zapewniam Cię, że warto rozmawiać, jeśli mamy coś ważnego do przekazania. Jesteś pracownikiem firmy Agro Rydzyna? Jeśli tak, powiesz nam jak obecnie wygląda sytuacja w Agro Rydzyna? Może po nowym roku coś się w firmie zmieniło lub ma w planie się zmienić?

młody

Witam wszystkich. Mam pytanie ile zarobi się na produkcji ?

Harry z rozbioru

Mam parę pomysłów na funkcjonowanie naszej ukochanej firmy. Z radością się tu nimi podzielę. 1. Legitymacja pracownicza - uprawniającą do zniżek na produkty mięsne w marketach Dino(wysokość zniżki w zależności od stażu pracy) 2. Wyjazdy integracyjne(jazda konna, quady, bowling, wspinaczka, paintball, góry) 3.Karnety rodzinne do spa, klubu fitness, na basen, do kina, muzeum

Szalony

Teraz kwartalna w styczniu?

Arek produkcja kiełbasy
@Szalony 25.11.2018 19:15

Kwartalnej nie będzie. Nośniki energii jak prąd i gaz poszły do góry, poza tym kiedyś oddawano za darmo folię a teraz do każdej tony dopłaca się grube pieniądze. Zresztą jeżeli kupuje się nowe maszyny to mamy mniejszy zysk. A kwartalna zawsze była wypłacana od zysku. A już nie wspomnę ile ton wędlin było wywiezionych na bakutil...

Marek
@Arek produkcja kiełbasy 28.11.2018 16:03

Kwartalna wyplacana jest od sprzedaży. Idź lepiej rob kiełbase, żeby było co sprzedawac. To, że firma kupuje maszyny to znaczy, że się rozwija i nastawia na większą produkcję i sprzedaż. Siejecie ferment na każdym kroku, nie podoba się, firma taka zła to droga wolna, inni pracodawcy czekają z otwartymi ramionami, żebyście robili po 10 h za najniższa krajowa, bez stażowego i premii kwartalnej.

Arek produkcja kiełbasy
@Marek 29.11.2018 23:23

Marek, kwartalna nie jest wypłacana od sprzedaży lecz od zysku.

Marek
@Arek produkcja kiełbasy 13.12.2018 18:14

A żeby mieć zysk, trzeba sprzedać :) sam z siebie się nie bierze :)

Mafia majk
@Marek 17.12.2018 18:08

Ty ale głupi jesteś. Może być duża sprzedaż i mały zysk. A dlaczego? Wywal jakąś partię na bakutil bo nie zdążysz spakować. I co? Mimo dużej sprzedaży może być mniejszy zysk? Może. Masz wyraźny przykład.

Buli

Co się dzieje ze środkami z funduszu socjalnego? Kompletnie nic z tego nie mamy... Sprawę należało by zgłosić do Inspekcji Pracy i Izby Skarbowej.

Stary pracownik

Proponuję przyjechać dyrekcji do Piotrkowa..słyszałem od kolegi który pracuje że panuje tam burdel..na magazynie totalny (usunięte przez administratora) Na pojemnikach to już wogole..stary towar to już tam gnije podobno od 2 tygodni..chyba sobie z tym nie radzą..

Buli
@Stary pracownik 30.12.2018 17:19

Dlatego nie kupuję w dino! Jakość produktów bardzo niska! Wiele rzeczy starych.

ona4

nikt nic nie mówi. 27 i 28 grudnia idziemy do pracy? jak chcę zabrać urlop na te 2 dni to kiedy mam ten wniosek wypisać, skoro będą święta?

Mokra pipka
@ona4 21.12.2018 10:38

(usunięte przez administratora).dalej te dni

Harry z rozbioru

Większość kapitalistów to zło wcielone, ale chyba najgorszy rodzaj kapitalisty to Polak - kapitalista. (usunięte przez administratora) cebulak, zasrany dorobkiewicz, któremu się w życiu udało i to, jego zdaniem, pretenduje go do uważania się za lepszego on innych.

Mafia majk

Ile było kwartalnej?

Onn
@Mafia majk 19.12.2018 23:50

960.

ona4

ciekawe czy będzie jakiś dodatek na święta, jak myślicie?

Mała
@ona4 18.12.2018 11:11

Dostałas kwartalnom mało Ci.

Zostaw opinię o Agro Rydzyna Sp. z o.o. - Kłoda

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agro Rydzyna Sp. z o.o.