Dr. Schumacher Sp. z o.o.

Adres: Jeleniogórska 12, 59-800 Lubań

NIP: 6131385624 KRS: 0000075920

Dr. Schumacher Sp. z o.o.
3 322 6 1

Opinie o Dr. Schumacher Sp. z o.o.

qwerty

Dobra, jak łatwo wypunktować negatywy a nikt nie powie o premiach na przykład bo w końcu w każdym - i tu sobie wkleicie wszystkie epitety jakich używacie o dr. schumacherze - że jest premia frekwencyjna, uznaniowa, że są bony na święta jedne i drugie, że możliwe są pożyczki mieszkaniowe dla pracowników, dofinansowania do urlopów wypoczynkowych, że w przypadkch trudniej sytuacji życiowej udzielają bezzwrotne zapomogi że po roku każdy dostaje podwyżke - bez jaj panowie.

Riki kiki
@qwerty 07.01.2019 14:52

Wielkie rzeczy "premia na święta 400zl 200zl dofinansowania do urlopu " przecież to ludzie pracujący w tej firmie sami składają się ze swoich składek na fundusz socjalny .W takim razie ile firma dokłada do pobranych składek z funduszu ? To nie są żadne argumenty ponieważ większość firm daje takie premie swiateczne a do urlopu dofinansowują ponad 1000zl .Dodatki do urlopu w tej firmie to jest to co zostaje ze składek na fundusz odejmując premie swiateczne .A gdzie tutaj zasługa firmy ile ona dokłada rocznie do składek które ludziska oddają ze swojej kasiory na fundusz socjalny ale tylko chwalić się tutaj potrafią :) Jak zwykle ściema :)

Szast
@Riki kiki 08.01.2019 10:59

Riki kiki jak gdzie indziej dają premie po klocku to czemu tak nie pracujesz? skąd ty w ogóle takie stawki wytrzasnąłeś stary to jest firma, która nie zatrudnia 5 osób na krzyż tylko trochę więcej więc wyjmij ręce z kieszeni na chwile i sobie poprzeliczaj

hiphop
@Riki kiki 08.01.2019 10:59

Riki Kiki jak ci zle to pakuj sie i idz gdzie indziej a nie placz tutaj nikt was na sile nei trzyma to po colere takie cykri tutaj odstawiac

Riki kiki
@hiphop 14.01.2019 11:31

hip hop już dawno nie pracuję a piszę żeby inni się do tego bajzlu nie wpakowali bo każdy normalny w tych czasach sprawdza opinie o firmie zanim się przyjmie I dlatego tutaj wpisuje swoje opinie mam takie prawo !!! Nerwica człowieka bierze jak widzę durne wpisy tzw. podwójnych agentów ,dup..zów jak zwał tak zwał każdy wie o co chodzi .Każdy kto w tej firmie pracował powinien wpisywać co przeżył a ci którzy pracują co przeżywają z niedouczonymi kierownikami i brygadzisatmi oraz innymi w tym kołchozie żeby inni nie cierpieli i zdrowia psychiczne i fizycznego na darmo nie tracili .Pracy jest mnóstwo tylko kwestia odrobiny odwagi i chęci zmiany swojego życia na lepsze to nie są bzdury czy akt mojej rozpaczy ja już mam to za sobą i było warto . Bedę kaŻdemu opowiadał co spotyka tutaj ludzi jaki jest brak szacunku do człowieka jakie jest nie równe traktowanie które zakrawa o m...ng .Mam kontakt z wieloma pracownikami waszej firmy oraz z rodziny i nie ma osoby która by chwaliła co tam się dzieje a to już o czymś świadczy . Dlatego twój wpis jest żałosny i bez sensu musisz być chyba z tych podwójnych

Szast
@Riki kiki 15.01.2019 15:55

a potrójnym albo poczwórnym od razu. Dopuszczasz do wiadomości, że komuś może się pracować dobrze, bo jak pisałem wcześniej ktoś zapracował na szacunek i ma z kim pogadać w pracy, ma z kim przybić piątkę bo nie jest sierotą której nikt nie lubi albo leniem, którego się nietoleruje. Wytłumacz mi swoją logikę, nie pasowało zmieniłeś firmę good for you napisałeś tu, ostrzegłeś, czujesz się jak misjonarz, zbawiciel świata? też dobrze, tylko pytanie na nowej firmie też się tak udzielasz czy syndrom sztokholmski nie pozwala ci iść dalej dlatego się udzielasz na "swojej byłej", nowa taka super?

riki kiki
@Szast 16.01.2019 14:10

@szast tak nowa moja firma oraz ludzie w niej pracujący jest the best i nie muszę krytykować tego jak się pracuje jak jest zarządzana Jeśli jest wam tak dobrze to po co się tak tutaj rozpisują inni dlaczego jest taka rotacja to wszystko nie jest zastanawiające ? czy te osoby pracujące w tej firmie które się tutaj krytycznie wypowiadają czy im jest również tak dobrze jak tobie ? .Kolejny przykład tego jakie łgarstwa wypisujecie żeby ratować opinię o tej firmie . Owszem jak już wspomniałem będę pisał co uważam za słuszne aby informować o tej firmie ponieważ po to jest tutaj ten portal założony a i nie mam dobrych wspomnień z tej firmy nie przez ludzi tylko jakości zarządzania oraz atmosfery jaka tworzą dla własnych korzyści .Czy ci się podoba czy nie są różne opinie krążące o tej waszej wspaniałej najlepszej i najdoskonalszej na świecie firmie z przewagą tych negatywnych i niby dlaczego inni chcący się przyjąć nie mają o tym wiedzieć żeby nie powielać mojego błędu i wielu innych osób które już nie pracują . Jeśli twierdzisz że jest tak wspaniale to powiedz jaki procent jest Polskich pracowników a Ukraińskich czy nie 20 %do 80% czy to też przypadek ? Czy po prostu jest problem w okolicy Lubania ze znalezieniem pracowników którzy są zorientowanie w temacie a dlatego firma musi się posiłkować pracownikami z Ukrainy i innych nacji ? Więc twoja opinia o dobrej atmosferze oraz wspaniałej firmie nie ma sie ni jak do tego co ludzie tutaj wypisują szkoda słów żenada

Szast
@riki kiki 16.01.2019 17:07

dobra, przyznaje czuję się splugany, że wdałem się z tobą w tą żenującą dyskusję. Masz super prace super bo nas codziennie zastraszają pod groźbą zsyłki żeby przyjść do pracy, nawet w umowie mamy zapisane że mamy być niezadowoleni i z gilem do połowy brody przychodzić do pracy i to samo po pracy. Mam również nadzieje, że twoje ego stosownie napuchło. W końcu ma ku temu powody - zbawiłeś świat, uratowałeś tysiące ludzi. Masz tak wielki dobry uczynek, że zagwarantowałeś sobie miejscówe w niebie. Oddaje ci cześć zbawicielu ludzi ba! świata całego że wypełniasz tak zagorzale swoją misję. Nara!

Riki Kiki
@Szast 17.01.2019 16:02

Ha ha ha dzięki! Masz rację skończymy ten nasz dialog na tym forum bo to nie jest miejsce do tego typu wywodów i uniesień:) Miło się z tobą rozmawiało tak rzeczowo i merytorycznie bez agresji:) . Kończę swoją misję ponieważ powiedziałem co mnie boli kończę jak to określies "swoją misję" i życzę Ci jak najlepiej na twojej drodze do kariery jako błyskotliwego pracownika i obrońcy firmy Dr. Schumachera Powodzenia !!!!

mysliciel

poprzedni post i ostatnie wydarzenia to ze Owsiak rezygnuje i ta cala wieloletnia nagonka na niego wiecie zmierzam do tego ze mamy zakodowane w mentalnosci skupianie sie na wszystkim co zle a umykaja nam dobre rzeczy i chyba musze zgodzic sie z lekkim zawstydzeniem z qwerty...

Andrzeju
@mysliciel 15.01.2019 09:12

Bo nie jest źle, można się wkurzać z wiadomych względów ale wszędzie gdzie się nie pójdzie taka sama sytuacja jest, przynajmniej teren znany szlaki przetarte

z zawod.

NSZZ "Solidarność" przypomniała, że Międzynarodowa Organizacja Pracy już w 2012 r. zobowiązała polski rząd do zmiany przepisów ustawy o związkach zawodowych. "Stało się to po skutecznej skardze NSZZ +Solidarność+ do Komitetu Wolności Związkowych z 2011 r. MOP, jako niezależna organizacja międzynarodowa, uznała wówczas skargę za zasadną, stwierdzając, że polskie przepisy ustawy o związkach zawodowych są niezgodne z konwencjami nr 87 i 135 MOP" - podkreślono. Nowelizacja wprowadza ponadto: mechanizmy ochronne na wypadek nierównego traktowania innych niż pracownicy członków związku z powodu ich przynależności związkowej; możliwość uwzględnienia innych niż pracownicy osób wykonujących pracę zarobkową w liczbie osób warunkującej uzyskanie uprawnień zakładowej organizacji związkowej, jeżeli osoby te świadczą pracę przez co najmniej 6 miesięcy na rzecz pracodawcy objętego działaniem tej organizacji; możliwość uwzględnienia osoby należącej do kilku organizacji związkowych działających u danego pracodawcy tylko jako członka jednej, wskazanej przez tę osobę organizacji związkow (usunięte przez administratora)

Bolek
@z zawod. 31.12.2018 09:51

Nie ma bardziej żałosnego związku niż nzzs Solidarność ,jego przewodniczący Duda i jego piesek Kacperek ...

lol
@Bolek 01.01.2019 13:44

Bolek a co Ty podwójny agent jesteś?:)

riki kiki
@z zawod. 31.12.2018 09:51

O tak w tym zakładzie trzeba by było się zainteresować nie równym traktowaniem (usunięte przez administratora)i pomyśleć że nawet w firmie takiej jak DR.Schumacher na terenie Niemiec pracownicy również się zwalniają i strasznie narzekają na nie równe traktowanie oraz (usunięte przez administratora)czy to przypadek ?

Bolek
@lol 02.01.2019 13:27

To był taki ? Nie mogą tego ustalić . . nawet zuchy z PIS-u :-)

riki kiki
@riki kiki 04.01.2019 18:29

Szast:) Od dawna nie pracuję w tym (usunięte przez administratora) gdzie ludzi się ma za nic stąd wiem i wiem co piszę ale jak byś sie interesowałm to buyś wiedział . Część firm ze strefy w Wykrotach tak płaci nawet ponad 1000zł za granicą do 600euro ponieważ dofinansowują do urlopów a nie dają śmieszne 200zł które pozostaje z twoich pieniędzy z funduszu socjalnego które dostajesz bez żadnej łaski i twoja firma ci nic nie dokłada . Możesz ty jak w tej reklamie nie dostajesz więcej bo wydałbyś wydał " na głupoty i dyrdymałki " a tak firma dba o ciebie żebyś nie wydał za dużo :) Wiem co piszę nie piszę głupot za to ty tak no chyba że jesteś podwójnym agentem a to już bym mógł to zrozumieć bo wiele takich tam jest :) Ludzie szkoda mi was kiedy wy zmądrzejecie i przejrzycie na oczy jak was w bambuko robią żenada

Ja
@riki kiki 11.01.2019 09:26

Fakt ,dofinansowanie urlopów to kpina

Lol
@Ja 12.01.2019 11:12

Masz całkowitą rację. Podobnie jest z jubileuszami ???? za rok 100 - kpina. Od wielu lat nie zmiennie. W każdym szanującym się zakładzie jubileusz wypłacają procentowo od zarobków a tu kpina dziś za 10 lat klocek i za pięć lat za 10 klocek. Oszczędność w (usunięte przez administratora) Ale co tam baranki się cieszą. Żenada.

Life is life

Ktoś wcześniej już pisał, że nikogo tu na siłę nie trzymają. Tym co odpowiada pracują, ci którym praca w Schumacherze nie pasuje to niech zmienią prace, przecież to nie jest tak, że rzucacie papierami a góra staje w drzwiach i błaga żebyście zostali bo bez was świat się zawali... bez przesady. Wymagają, oferują warunki wyjaśnione więc teraz żale na forum to jakieś żarty. Trochę cieżko traktować poważnie dorosłych ludzi, którzy pisząc na goworku czekają na cud i dalej siedzą gdzie siedzieli nawet ofert nie przeglądną. Bo strach, że nigdzie was nie przyjmą? na czym polega problem, bo nie rozumiem..

Lalus
@Life is life 20.12.2018 16:39

Jak nigdzie nie przyjmą pracy jest wszędzie tylko trzeba chcieć cos zmienic .Ja też długo pracowałem w firmie i za dobrze to nie było .Ciekawe co szefostwo zrobi jak Ukraińcy wyjadą do Niemiec bo granice otwarte od stycznia moze wtedy docenia starych pracowników .

Onk
@Life is life 20.12.2018 16:39

O prace jest łatwo. I fakt że nikt nikogo na siłę nie trzyma. Dowodem jest bardzo duża rotacja ludzi. Gdyby nie agencje posrednictwa pracy, które dowoza pracowników zza wschodniej granicy to krzaki by na halach rosły.

Lou
@Life is life 20.12.2018 16:39

Posłuchalam i się zwolnilam, powiedz kim jestes a po stopach nawet wycaluje. Wiem, że żyje teraz ????

syf.pl

(usunięte przez administratora) nic niema tego co na początku omijać szerokim łukiem(usunięte przez administratora)

lol

Fajne jest nowe koło fortuny na bramie - niektórym się ukróci.

Riki kiki
@lol 20.12.2018 15:25

Tak tylko dlaczego nie pracownikom magazynu gdzie najwięcej jest cwaniaczków i zł....i na ....ów tam żadne zasady nie obowiązują i karuzeli nie założą a nawet pod drzwiami mogą parkować czy to nie jest dziwnre ?Karuzela jest tylko dla wybranych ?

lol
@Riki kiki 21.12.2018 15:16

Biednemu to zawsze wiatr w oczy :))))))))))))

Kirk

słyszałem że na tym goworku dużo się dzieje z ciekawości wszedłem i łoo że wam się tak chce tu udzielać

glisssda

Jezu, co za propaganda. Jak czytam te wpisy to mam wrażenie, że pracuje w najcudowniejszej firmie na świecie. Zatem dlaczego w firmie ciągle brakuje ludzi? A ci co przychodzą znikają po trzech miesiącach czesto do firm gdzie podobno tak źle? Mówiąc prawdę to jak chcesz pracować z ukraińcami i więżniami za dwa koła na trzy zmiany to Schumacher Sp. zo.o. zaprasza.

riki kiki
@glisssda 19.12.2018 15:43

No jeszcze są Ukraińcy ale po nowym roku ciekawe kogo wezmą jak otworzą im możliwości pracy w Niemczech A własnie przegłosowali w parlamencie ustawę zezwalającą obywatelom Ukrainy na pracę i co teraz zostały jeszcze kraje takie jak Bangladesz ,Pakistan czy Tajlandia o ile będą chcieli przyjechać ha haha i tutaj propaganda za te marne pieniądze nie pomoże :)

bogdaniec

jakiś czas temu przeszedłem z innej firmy do Schumachera i zadwolony jestem, niebo a ziemia, czysto, bez chamstwa (usunięte przez administratora) więc dla mnie zmiana na plus

tryb

nikogo do pracy nie zmuszają każdego wybór po co takie pierdoły tu wypisywać ?

riki kiki

Ściema i samochwalstwo wiadomo jaka ta firma jest na prawdę i nikt tego nie zmieni żadne ściemnianie To jest zwykły kołchoz a i w Niemczech w okolicach firmy też nie mają dobrej opinii jako pracodawcy Ukraińcy nie długo wyjadą do Niemiec i kto tam będzie pracował sami nieszczęśnicy lub ci którzy nie mają wyjścia albo cwaniaczki którzy umieją się ustawić coś wynieść sprzedać zakombinować żenada nie firma

Proom

Pracuje i jest mi tu dobrze

Bonnie

Pracuje od lat w schumacherze, moj staz pracy to juz przeszlo 2dekady naogladalam sie juz troche, doswiadczenie mam i jak obserwuje zmiany w naszej firmie w czasie kiedy tu pracuje to generalnie na lepsze to mnie podbudowuje, z kierownictwem nie mialam problemow, normalni ludzie. Zaklad sie rozwija, jak chyba kazda praca czasami frustruje i na swoj sposob jest specyficzna ale jak cos jest potrzebne to gora generalnie stara sie naprawic. nie ma co psioczyc i tonem rozczeniowym o wszystko tylko normalnie jak do ludzi i wszystko sie da

em?
@Bonnie 26.11.2018 12:05

święte słowa Bonnie

nikiminaj
@em? 14.12.2018 12:22

A czy są w tej firmie wypłacane zasiłki świąteczne czy urlopowe?

Szymon

Jakie macie warunki na magazynie ?

td
@Szymon 05.12.2018 11:13

pytasz o magazyn na technicznym czy wysyłkach ?

Pablo
@td 06.12.2018 12:45

Ja bym chciał opinie o obu bo chcę się tam zatrudnić. takze bardzo proszę ;)

Caso
@Pablo 09.12.2018 00:07

Generalnie praca nie jest skomplikowana, wydaje mi się, że najtrudniejsze jest przyzwyczajenie się do 3 zmian. Poza tym na wysyłkach musisz mieć uprawnienia na wózek a na technicznym nie, za to na wysyłkach masz nówke hale. Są premie ale jaką podstawe dostaniesz to ci nie powiem bo nie wiem na ile sie tam dogadasz, ale w pracy dasz sobei rade, wszyscy keidys zaczynali to ci zawsze ktos pomoze

Bobi

Jakie zarobki sa na stanowisku operatora maszyn?? Czy ktos moze napisac cos na ten temat.

Nick

Porządny pracodawca, mogę polecić. JAk rozmawiam ze znajomymi to rzadko gdzie są regularnie podwyzki i premie

gilipson
@Nick 15.11.2018 16:01

to prawda, nei mozna odmowic

Chiaa

a ja chwalę sobie atmosferę w pracy, akurat pracuje ze spoko ludzmi. pozdrawiam

Anton

orientujecie się czy są jakieś inne oferty niż koordynator?

Agata
@Anton 29.10.2018 15:46

Dr. Schumacher poszukuje również Asystenta w Laboratorium Mikrobiologicznym – Mikrobiologa. Więcej szczegółów znajduje się na stronie firmy, dlatego dla ułatwienia Twoich poszukiwań dodaję link: http://www.schumacher-online.pl/praca-kariera/praca-kariera/asystent-w-laboratorium-mikrobiologicznym-mikrobiolog/ Czy zainteresowała Ciebie ta oferta?

Notna
@Anton 29.10.2018 15:46

Szukają operatora maszyn, w wymaganiach pisali ze doswiadczenie nie jest konieczne

Agata
@Notna 05.11.2018 12:36

Czy posiadasz więcej informacji dotyczących tego stanowiska? Chodzi mi tu o warunki zatrudnienia i ogólne wrażenia z pracy na nim, a także szczegóły dotyczące rekrutacji. Będą to istotne szczegóły, gdyż na forum mogła kogoś zainteresować ta oferta pracy.

kazek
@Anton 29.10.2018 15:46

nie wiem czy pomoze ale tutaj cos jest http://www.lubanski.eu/firma-dr-schumacher-w-lubaniu-poszukuje-pracownikow/

Michał
@Notna 05.11.2018 12:36

Nie polecam tej firmy nie szanują ludzkiego czas,na rozmowie kwalifikacyjne dużo gadania że jest dużo ofert i masa miejsca potem człowiek się chce dowiadywać w sprawie pracy a potem bez powodu nic ma brak zainteresowania z ich strony , brak tam znajomość brak pracy szkoda czasu i nerwów . Nie polecam tej Pracy

Agata
@Michał 13.11.2018 15:45

Jak oceniasz metaforyczność przeprowadzonej rozmowy kwalifikacyjnej do firmy Dr. Schumacher? W swojej wypowiedzi zawrzyj proszę, czy były zaprezentowane Tobie początkowe warunki zatrudnienia. Twoja wypowiedź może okazać się cenną wskazówką dla osób przygotowujących się do rekrutacji.

Michał
@Agata 14.11.2018 13:57

Dużo mówię z ich strony obiecywanie mówią że mają ofert i stanowisk dużo , i marnowanie ludzkiego czasu plus nie branie człowiek pod uwagę, zapewne tam prace dostają tylko Ukraince albo znajomi szkoda gadać .

ahahah
@Agata 14.11.2018 13:57

Agatka chyba chodziło ci o merytorycznosc :D albo powiedz mi proszę jak się ocenia metaforyczność rozmowy kwalifikacyjnej ?

sauza

Jak nie dać gwiazdki aprobaty dla firmy, jak od początku tygodnia udostępnili dodatkowy parking przed firmą, żeby o 14 dało się zaparkować, a nie krążyć i nerwy tracić. Postarali się

gwisjw

aaa dajcie juz spokoj, kilka komentarzy wczesniej problemem zaslugującym na lincz byl brak miejsca parkingowego. to jest problem, sam sie ciezko wnerwiam ale bez jaj. Stabilnie, bez strachu, ze zaraz mnie wywalą , umowy ubezpieczenia itd są, nie lecą w kule z nadgodzinami. Zawsze sie znajdzie powod do narzekania

rometek
@gwisjw 05.11.2018 12:53

polinczowane... udostępnili plac przed firmą. A już było tak blisko;)

Koko

Czy ktos z was wie za ile pracuje sie w laboratorium mikrobiologicznym i jaka jest tam atmosfera?

pl

firma dno , nie warto (usunięte przez administratora) jak kazdy zakład w okolicy omijać szerokim łukiem Moje sugestie dla Dr. Schumacher Sp. z o.o.: (usunięte przez administratora) sie w łep

były
@pl 17.10.2018 14:46

Ludzie po co tutaj się rozpisujecie o problemach tej firmy tyle jest ofert pracy w Niemczech tuż za granicą dlaczego nie zmienicie pracy jak ja to zrobiłam bez problemu i zarabiam 6000zł miesięcznie od poniedziałku do piątku Po co się męczyć za psie pieniądze i użerać się ze zmanierowanym kierownictwem oraz brygadzistami /tkami nie lepiej żyć za godziwą pensję a w weekendy odpoczywać z rodziną i tak prędzej czy później odejdziecie nie wytrzymacie lub się rozchorujecie jak wiele osób z tej firmy . Czy warto zabijać swoje zdrowie za marne 25000 zł harując przez cały miesiąc z weekendami nie warto dla tych nędznych parę groszy się użerać z Ukraińcami ,paniami brygadzistkami czy z tymi z akwarium które to pozjadały wszystkie rozumy i mające przerost ambicji .Zastanówcie się !czy ta firma jest warta waszego zdrowia czy nie lepiej coś zmienić w swoim życiu i żyć jak człowiek a nie jak niewolnik .

Obecny
@były 30.10.2018 11:38

były No może i zarabiasz 6000zl ale to wciąż jakieś 1200euro wiec jak na firme z niemiec tez zarabiasz marne pieniadze i jeszcze się z tego cieszysz.

Obecny
@Obecny 30.10.2018 23:02

Sory nie 1200 tylko niecale 1500

Byly
@Obecny 30.10.2018 23:03

@obecny Tak masz rację że w Niemczech są to niskie zarobki ale chyba lepiej jest zarobić marne 6000zl od poniedziałku do piątku za granicą a nie jak u Dr.Schumachera 2500zl pracując cały miesiąc i zarywać każdy weekend :) .Czy pracownicy tej samej firmy pracujący w Malsfeld zarabjaja rowniez 600euro jak ty w Polsce i tyrają w każdy weekend ? Czy również po 5 latach przepracowanych wPolsce będziesz miał emeryturę w wysokości 600 euro ? Życzę tobie powodzenia w toku twojego rozumowania , wspaniałej emerytury na starość może na leki ci wystarczy haha

Rick

jak czytam niektóre komentarze to nie poznaje firmy gdzie pracuje. Mam wrażenie, że wylądowałam w jakimś strasznym miejscu, a jest po prostu normalnie. Praca jak praca, wiem co mam robić, nie boję się, że mnie zwolnią, umowa, ubezpieczenie jest, nie daję sobie na głowę wchodzić i tyle. Z kierownikami da się dogadać, załatwić jak coś trzeba. Jest w porządku

Agata

Dr. Schumacher poszukuje obecnie Koordynatora ds. cudzoziemców. Dla osób zainteresowanych ofertą pracy dodaję link: http://www.schumacher-online.pl/praca-kariera/praca-kariera/koordynator-ds-cudzoziemcow/ A do osób zatrudnionych na podobnym stanowisku kieruję prośbę, o podzielenie się swoim doświadczeniem z nim związanym. Jak się pracuje?

piksi

sa dni, ze jest lepiej, raz gorzej. duzo zalezy od nastroju reszty. tak to ogolnie nie mogę wieszać psow na tej firmie bo to calkiem solidny pracodowca.

Jan
@piksi 12.10.2018 12:00

A jakie są zarobki

Parking #&#!!!

Panie Prezesie proszę wyjść z biura i o godzinie 13 .40 spróbować zaparkować swój samochód gdziekolwiek pod firmą .To będzie dla Pana ciekawe doświadczenie :-((

Lalka
@Parking #&#!!! 24.09.2018 15:10

No dokładnie zabronili parkowac na parkingu za szlabanem choc duzo miejsca tam jest no i chyba trzeba przyjezdzac do pracy po 14 zeby móc gdzie kolwiek zaparkowac .Brak dozoru na parkingu nieraz zdarzały sie zarysowania i kradzierze i jak tu ma człowiek pracowac spokojnie

Jolanta
@Lalka 26.09.2018 09:59

To prawda z tym parkingiem???? jak zatrudniaja tylul ludzi to powinni zadbac o parking dla swoich pracownikow,a nie czlowiek przyjezdza I nie ma gdzie stanac...porazka!A jesli chodzi o pensje to cienka,pracuje juz 6 rok w tej firmie I jak slysze ze nowi pracownicy na dzien dobry maja wiecej lub tyle samo co ja to nerwy mi puszczaja..tak samo z Ukraincami maja co niktorzy lepiej..dlaczego tak jest sie pytam??? Maja tylko "dobre "podwyzki ci co sie podlizuja swoim przelozonym,reszta dostaje resztki...

Agata

@Bolcu, czy również jesteś pracownikiem firmy Dr. Schumacher? Jeżeli tak, to może zechcesz napisać coś o swoim doświadczeniu związanym z tym pracodawcą? Czy docenia on swojego pracownika poprzez udzielanie premii, organizowanie wyjazdów integracyjnych lub zapewnienie pakietu socjalnego?

Agata

@Norbi1, proszę, rozwiń swoją odpowiedź. Czy oprócz terminowości w wypłatach, coś jeszcze oceniasz pozytywnie w pracy w Dr. Schumacher? Czym ten pracodawca wyróżnia się od pozostałych? Wyczerpujące wypowiedzi są cenną wskazówką dla przyszłych kandydatów o pracę w firmie.

reszka
@Agata 24.09.2018 18:46

Ja moge dodac od siebie ze nie jestem raczej niczym negatywnie zaskoczny. Normalnie sie pracuje i juz.

dorek

robota jak robota pracuej sie i robi swoje! nie narzekam jakos specjalnie

Kokosz
@dorek 26.09.2018 16:00

Dokladnie co tu sie wiecej rozgadywac..

Bolcu
@Kokosz 01.10.2018 14:21

no to chyba grunt to siedziec tam gdzie jest sie czlowiek dobrze czuje. lepiej siedziec w jednej robocie niz zmieniac

duo

Kasa na czas i nie zalegaja z kasa to moge powiedziec napewno.

Norbi1
@duo 14.09.2018 14:38

zgadzam sie pozdrawiam

Zostaw opinię o Dr. Schumacher Sp. z o.o. - Lubań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Schumacher Sp. z o.o.