Aunde Poland Sp. z o.o.

Adres: Senatorska 70, 93-192 Łódź

NIP: 7261021513 KRS: 0000150331

Aunde Poland Sp. z o.o.
2 139 6 1

Opinie o Aunde Poland Sp. z o.o.

Julita

@Edek, jesteś zadowolony z pracy i atmosfery tam panującej. To bardzo motywujące dla pracownika jeśli pracuje w przyjaznym otoczeniu. Czy dostałeś umowę na czas nieokreślony i dodatki do wynagrodzenia takie jak premie lub szkolenia? Piszesz, że można liczyć na podwyżkę. To ważna informacja dla osób poszukujących pracy.

Xxx
@Julita 24.07.2018 23:42

Bo to jest Edek z krainy kredek ????????????

NIKI63
@Xxx 03.09.2018 23:18

Firma Aunde to firma w której na pierwszym planie są pracownicy z UKRAINY , są lepiej traktowani musi być dla nich praca bo pracują po 12 godz..Na niektórych zespołach żeby POLKI miały pracę na drugi dzień chowają sobie prace przed nimi , chyba to jest coś nie tak .A atmosfera w pracy przez to jest ciężka, wyjeżdżają sobie kiedy chcą [oczywiście jak kończy im się wiza to muszą] ,ale nie mówię o tych wyjazdach. Natomiast nam oznajmiają ,że my nie możemy dostać urlopu chyba ,że tylko na żądanie to jest chyba coś nie tak przecież pracujemy w Polsce a nie mamy żadnych praw.Natomiast jak wrócą to brygadzistki są takie szczęśliwe całe w skowronkach ,że my po prostu [oprócz może niektórych] się nie liczymy jesteśmy po prostu tym dodatkiem....

Ren,n

Na jakie wynagrodzenie mozę liczyć operator

Julita
@Ren,n 24.11.2018 23:36

Będziesz aplikował na to stanowisko? Jak znalazłam aktualne ogłoszenie na stanowisko pracownik produkcji. Oferują atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia oraz pracę w systemie zmianowym. Niestety nie znam stawek wynagrodzenia na stanowisku, o które pytasz. Może ktoś z obecnych pracowników mógłby odpowiedzieć na pytanie @Ren,n i przybliżyć wysokość pensji i benefitów, jeśli takie oferuje pracodawca. Liczę na Waszą pomoc.

Olo
@Julita 02.12.2018 17:02

mam pytanie ile tam zarobi się na magazynie jako magazynier ,są jakieś godziny.Pozdrawiam

Julita

@Xxx, nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź. Jeśli masz coś do powiedzenia na temat pracodawcy to zachęcam Cię do zostawienia opinii. @Tymon, jako pracownik firmy mógłbyś przybliżyć innym użytkownikom forum warunki pracy panujące u tego pracodawcy? Czy są obecnie prowadzone rekrutacje, a jeśli tak to na jakie stanowiska? Każda informacja będzie pomocna dla osób zainteresowanych praca w tej firmie.

Tymon

Są różne zdania na temat firmy. Pewnie opinia zależy od tego jak się pracuje!

anonymous

Najgorsza praca na na szwalni w łodzi

Julita

Może jakiś pracownik firmy mógłby się wypowiedzieć o warunkach pracy w Aunde? Jak się Wam tam pracuje? Czy atmosfera w pracy zmieniła się na lepszą? Jak wyglądają obecnie relacje z przełożonym? Czy są satysfakcjonujące? Czy polecilibyście pracę tutaj osobom poszukujący zatrudnienia?

Edek
@Julita 12.07.2018 17:25

dla mnie atmosfera jak najbardziej na plus, moze dlatego ze w jednej rekrutacji przyszliśmy ziomkiem. Jesli chodzi o podwyzke jak się umie zagadac to i podwyżka będzie : ) pozdro dla ekipy.

Julita

@anonymous, według Ciebie, atmosfera w pracy nie jest zbyt dobra. A jak wygląda sprawa z dodatkami do wynagrodzeń? Pracownik może liczyć na premie lub pakiet socjalny? Jakiego rodzaju umowy są podpisywane przez pracodawcę? Zlecenie, czy na czas określony? Rodzaj umowy to jeden z ważniejszych elementów przy podejmowaniu zatrudnienia.

anonymous
@Julita 05.07.2018 14:09

Pakietu socjalnego nie ma , jest furtka więc ją wykorzystuje zakład/nie ma układu zbiorowego pracy/ i nie uchwala tego pakietu

Julita

@anonymous, rozumiem, że skoro były podwyżki to i atmosfera w firmie się od razu poprawiła. A jak wygląda sprawa rekrutacji? Czy coś wiadomo o planowanych przyjęciach? Myślę, że zmiana wynagrodzeń jest zapowiedzią wzrostu produkcji i tym samym zapotrzebowania na nowych pracowników.

anonymous
@Julita 27.06.2018 18:40

Jaka atmosfera, chyba żart. Podwyżki są, ale dla wybrańców. Różnice w podstawach wynagrodzen są spore, ale "minimalnej" chyba nikt nie ma. Rekrutacja bez problemu, o ile przez firmę Orion. Ogólnie polecam :D

Igor

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

Administrator

Od dawna nikt z Was nie zajmował stanowiska w sprawach związanych z wynagrodzeniami w Aunde Poland Sp. z o.o.. Czy ich poziom uległ w ostatnim czasie zmianie?

anonymous
@Administrator 22.06.2018 10:08

W ostatnim czasie były podwyżki

Jacek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Julita

@anonymous, a na jaką umowę można liczyć? Jest szansa otrzymać umowę o prace już od pierwszego dnia? Czy firma jest godna polecenia? Co sądzicie o tym pracodawcy? @Dawid, próbowałeś już aplikować do firmy? Jak oceniasz wdrożenie do pracy i sam proces rekrutacji? @Nick, sądzę że dla pracodawcy narodowość nie ma większego znaczenia.

anonymous
@Julita 05.04.2018 12:56

umowa o pracę na początek na okres próbny

Julita

Czy aktualnie szukają pracowników do Aunde Poland? Coś wiecie na ten temat? Przeglądałam stronę internetową, ale niestety nie znalazłam żadnych informacji. Ktoś może podzielić się uwagami jak wygląda rekrutacja do firmy? Czego można się spodziewać na rozmowie? Napiszcie również czy pracodawca jest godny polecenia?

zdegustowana !

potwierdzam - ciezka praca jak to na produkcji za najnizsza krajowa, duzo ukraincow i w ta strone firma powinna isc . Dla mnie to nieporozumienie !!!

Zenek
@zdegustowana ! 09.06.2017 13:05

Szanujcie sie bo pracujecie razem a śmierdziele do domu anieroby w ciepłych pantofelkach

Dawid

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Jaka atmosfera?

Nick
@Dawid 13.03.2018 19:42

Taa.. Ukraińców

anonymous
@Dawid 13.03.2018 19:42

Ch....a

anonymous
@Dawid 13.03.2018 19:42

atmosfera taka sobie a potrzeba chyba szwaczek i na krojownie

Wita38

Czy może ktoś napisać czy są przyjęcia na krojownie i ile dostaje się na początku z góry dziki.

Nata

Brygadzistka Kryśka nie szanuje pracowników , uprzykrza życie w pracy, wiec uważajcie na nią.

tomek

Do J23 może jesteś z PIS u ewentualnie Radio Maryja tak moherem od ciebie leci

ada

Szkoda słów na zachowanie "brygadzistki " KAPO Kaśki K to co sobą reprezentuje to pantofelek (jednokomórkowiec )przy niej to okaz inteligencji. Kierownik G się z tego cieszy ,bo ma co chwila świeże plotki od KAPO nawet z najmniejszymi głupotami idzie się żalić. Skoda mi jej bo w innej pracy nie miałaby takiego pola manewru , może oby miała taką samą przełożoną jaką sama jest. Tego jej życzę

Plm
@ada 30.11.2017 23:18

Smutne, ale prawdziwe.

J23
@ada 30.11.2017 23:18

Zazdrość przez ciebie przemawia zła osobą

J23
@ada 30.11.2017 23:18

Zazdrość przez ciebie przemawia jestes zlą osobą

Sara
@ada 30.11.2017 23:18

Kretynka

Igor

Jak sie komuś nie chce pracować to faktycznie praca jest "ciężka". Może trzeba zmienić nastawienie do wszystkiego ?

pola

praca ciężka i mało płatna nie polecam strata czasu

ania

aktualnie nie maja nowych ofert pracy @aha, ale jak jesteś zainteresowany tą firma to po prostu wyślij do nich swoje cv,i list motywacyjny. Często się zdarza, że firma nie prowadząc rekrutacji zatrudnia kogoś.

m.ch

odeszłam z aunde jakieś pół roku temu i naprawdę tęsknie za większością ludzi. Zżyłam się z większością przez prawie 2 lata. to nie prawda ,że atmosfera tam panująca jest okropna. zależy jakimi ludźmi się otacza. nie można mierzyć wszystkich jedną miarą.. każdemu zdarzają się lepsze i gorsze dni. może i jest momentami ciężko ale nigdzie nie jest łatwo,przynajmniej nie trzeba stać 8 godzin na nogach, nikt też nie rozlicza z chodzenia do toalety jeśli nie jest to naginane i wyrabia się normę.Pozdrawiam.

Jan

Pracuję jeszcze na wersalskiej

wazne

Czy brygadzista Michal S.pracuje jeszcze na Wersalskiej na produkcji wie ktos bo mial sie zwolnic z 1 czerwca,prosze o pilna odpowiedz to bardzo wazne,pozdrawiam,Arek.

Franke Gee
@wazne 08.06.2015 21:34

Po przecinku używamy spacji.

Arek
@Franke Gee 11.06.2015 12:22

Czy brygadzista Michal S.pracuje jeszcze na Wersalskiej na produkcji bo mial zrezygnowac 1 czerwca,wie ktos?

LUSI

To przykre że taka ciężka praca w tym Aunde ale każdy jest PANEM WŁASNEGO LOSU jestem pracownikiem tej firmy i wiem że nikt nikogo nie zmusza do pracy w sobotę ani po godzinach bzdura każdy ma prawo wyboru jak nie chce lub nie może to po prostu nie przychodzi trzeba tylko szanować siebie i miec swoje zdanie wiem to bo jest wiele osób które nie pracują w każdą sobotę i nie dostały nagany fakt jest rygor i duże wymagania ale nikt nikogo nie przywiązał ani do krzesła ani do stołu zawsze można odejść i poszukać czegoś lepszego . Ale cóż my Polacy lubimy siedzieć i narzekać że mobing że ciężko że brygadzistki złe ..... a tak naprawdę większość tych narzekających i piszących głupoty dla kasy przyjdzie do pracy w niedzielę i pracowała by po 12 godz pozdrawiam wszystkich .

maczo
@LUSI 09.05.2015 23:39

no zes zaje..ała przywilej pracy w sobote i niedziele - kazdy ma przwo pracowac w dni robocze i zarobic na godne życie!!!

P.

Ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się chyba wściekł z tymi robótkami co sobotę od pól roku co weekend na senatorskiej, zrozumcie pracoholiczki,ze te dziewczyny maja, też mężów, swój dom i inne życie ,a nie tylko dymanie tych śmiesznych pokrowczyków.Mam dość mijania się ze swoja kobietą w drzwiach klatki schodowej,chce żeby pobyła w domu i odpoczeła cała, bez tych maszyn... Same se róbcie jak nie ma cie domów i nie macie jak czas zagospodarować,dajcie żyć!!!!!!

xxx

nie polecam tutaj tej pracy

12345

Senatorska swoje, wersalska swoje. "Zadowoleni pracownicy" czyli magazyn wraz z tkalnią. Wynagrodzenie tych ludzi juz jest jako takie.

12345

Tak z mojej wypowiedzi wynika ,że nie pracuję w tej firmie.Nie jestem jednak rozgoryczona po utracie pracy bo sama z niej odeszłam,na całe moje szczęście nie pracowałam tam tak długo jak niektórzy.Sadzę(a raczej jestem prawie pewna) ,że większość pracowników jednak nie jest zadowolona z atmosfery która panuje w tej firmie,każdy pracuje bo chce zarobić.Tu nie chodzi o to ,że idąc do pracy fajnie byłoby się poobijać.Wszędzie trzeba robić swoją pracę,szkoda tylko ,że w AUNDE nie doceniają ile siły i energii pracownicy wkładają w swoją pracę aby mieć jakiś efekt.Słowa pochwały na pewno nie usłyszysz bo Ciągle jest wszystko źle,za mało.Pochwały i premie idą tylko do tych którzy lubią wchodzić po palcu w ... brygadzistkom.Ta strona jest po to aby ludzie wiedzieli co może ich czekać idąc do danej firmy do pracy.Uważam ,że każda opinia jest przydatna ponieważ każdy ma inne odczucia.Choć widząc po ocenie miejsca pracy i czytając inne opinie niestety wniosek jest jeden: AUNDE to nie jest najlepsze miejsce pracy w Łodzi.Wystarczy przyjazna atmosfera i człowiek idzie do pracy z uśmiechem na ustach a tutaj niestety nawet płatne soboty i nadgodziny nie poprawią panującej tam nerwówki.Pozdrawiam.

Zostaw opinię o Aunde Poland Sp. z o.o. - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aunde Poland Sp. z o.o.