Towimor S.A.

3 Dodaj opinię
Towimor S.A.
3 939 6 1

Opinie o Towimor S.A.

Usia

Płacą dobrze, co wywnioskowałam po ładnych samochodach zaparkowanych pod zakładem.

Biurowy
@Usia 10.12.2017 13:38

To auta pracowników firm wynajmujących pomieszczenia biurowe w budynku Towimoru. Auta pracowników to te najgorsze graty, byłem pracownikiem biurowym w Towimorze i wiem co mówię, przemiał jest ogromny, a podejście kierownictwa i prezesa się nie zmieni, nie szanuje się tam ludzi.

Agnieszka
@Biurowy 04.10.2018 08:29

Czy aby na pewno ocenianie pracowników przez pryzmat ich aut, to dobry pomysł? To nie jest najbardziej rzetelna opinia, nie uważasz? Nie zniechęcam do aktywności na forum, wręcz przeciwnie - dzielcie się z nami opiniami na temat pracy w Towimorze. Róbcie to jednak w sposób merytoryczny.

Spawacz

Witajcie koledzy. Powiedzcie proszę jakie obecnie chodzą stawki dla spawacza ? Z góry dziękuje

Zainteresowany

Czy są jakieś nadzieje na poprawę sytuacji?

Pracownik (jeszcze)
@Zainteresowany 14.06.2018 18:34

Z natury jestem optymistą,ale przy obecnym kierownictwie, nie widzę takich szans.

Gutek

Jaka macie atmosferę w pracy? Na jaka umowę można liczyć?

anonymous

Co slychac w firmie

Agnieszka

@Pracownik (jeszcze) Na forum GoWork.pl publikowane są komentarze pozytywne, ale też i negatywne. Ważne, żeby wpis był zgodny z prawdą i nie naruszał regulaminu. Na przykład, żeby nie był obraźliwy, lub nie podawał danych osobowych pracowników danej firmy. Jeżeli Twoja opinia o firmie Towimor jest negatywna, podaj proszę konkretne przykłady. Czy każdy aspekt pracy w tej firmie Ci nie odpowiada? Może jest coś, z czego jesteś zadowolony?

P18

Wreszcie pozytywnie zmiany w firmie. Nowy szef produkcji, człowiek z wiedzą i inteligentnym podejściem do pracownika.

az
@P18 05.05.2017 17:09

hehehehehehe Nie kpij sobie z szefa produkcji

Pracownik (jeszcze)

Cyt:"Chronimy naszych użytkowników, którzy odważą się mówić niewygodną prawdę o swoich pracodawcach" Nie musicie nikogo chronić,wystarczy że nie będziecie usuwać ich komentarzy.

Pracownik (jeszcze)

Czasem zastanawiam na co komu taki portal,komentarze opisujące prawdę od razu stąd znikają,podobnie jak zniknie za nie długo moja firma. Gdy jest w firmie dobrze,to się pisze o firmie dobrze,gdy jest źle ,to się pisze o firmie prawdę,czy się to komuś podoba ,czy nie. Mam nadzieję ,że pisząc ten komentarz nie złamałem regulaminu i nikogo nie obraziłem.

Feliks

Jeśli ktoś zaczyna pracę to przeważnie od najniższej krajowej ale po jakimś czasie ma podwyżkę!!

Pracownik
@Feliks 20.03.2018 20:18

Oczywiście......czynszu.

Kuba

Towimor ma opinię dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Towimor
@Kuba 11.01.2018 12:00

Jak najbardziej, proszę zajrzeć w zakładkę "kariera" na stronie internetowej firmy.

Banko

Pracowałem na stanowisku tokarz, na przyuczeniu. Trochę mało roboty, ale za to super atmosfera i w porządku ludzie. W razie problemu każdy chętny do pomocy. Świetne miejsce dla młodego pracownika zaraz po szkole. Jeśli chodzi o zarobki to nie są zbyt wygórowane, przynajmniej podczas okresu próbnego.

Przedziałek

Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat zarobków w biurze konstrukcyjnym i jaka panuję tam atmosfera.

72681
@Przedziałek 07.02.2017 16:47

Na początek wszyscy nowi dostają tyle samo, chyba, że ktoś doświadczeniem to może być inaczej. Są premie i dodatki świąteczne. Zarobki faktycznie zależne od wiedzy, doświadczenia i umiejętności. Polecam samemu spróbować. Dobre miejsce do nabrania doświadczenia jeśli ma się głowę na karku.

anonim

(usunięte przez administratora)

BISZOP

Pracowałem 28 lat pozbyliście się dobrego pracownika i dziękuję wam za to. Zdobyłem większe doświadczenie zawodowe.Pozdrawiam wszystkich dinozaurów z TOWIMORU

konstruktor technolog

Witam, czy jest tu ktoś z działu konstrukcyjnego bądź technologów? Jestem zainteresowany pracą w tej firmie i miałbym kilka pytań, na forum widzę nikt nie zachwala, chciałbym poznać przyczynę.

Agnieszka

@pracownik jeśli jakaś opinia została usunięta z forum to znaczy, że naruszała ona regulamin serwisu GoWork. Tak więc przed przystąpieniem do komentowania zachęcam, aby zapoznać się z regulaminem forum który znajdziecie pod linkiem http://motzgraphics.com/regulamin.

pracownik

Nic sie noe dowiesz bo blokuja wypowiedzi. Napisałem prawde to nawet nie dodali opini a nie było przekleństw.

Towimor

I tyle się dowiedziałeś o płacy pier.. . Tylko o szefostwie i kolegach.to jest forum o pracy zarobki.benefity itp więc czopy okrętowe mówcie jak jest z zarobkami.

Mac

Jaką kondycję ma firma czy wart składać aplikację . Chcę się na dużej zakotwiczyć a nie tylko na 3 mc. Pozdrawiam

Agnieszka

@P18 to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Jakie jeszcze pozytywne aspekty dostrzegasz w pracy w Towimor S.A.? Z czego jesteś najbardziej zadowolony? Podziel się z nami swoją opinią.

Agnieszka

@p, a myślisz o aplikowaniu? Uważam, że warto spróbować!

p

ponawiam pytanie o stanowisko asystenta project managera bo ogłoszenie pojawia się niemal non stop od ponad roku, o co chodzi? Tak źle czy nikt się nie nadaje?;)

Agnieszka

Hej! Czytaliście już wywiad przeprowadzony przez Redakcję GoWork.pl? Poruszone jest w nim wiele ciekawych kwestii. Co myślicie?

Frezer

Żegnaj Piotrze.Będziemy tęsknić.

Grzegorz

Mam kilka pytań o pracę, mógłby ktoś podać e-mail, albo odezwać się na d.grz@o2.pl ? pozdrawiam

Nick
@Grzegorz 06.01.2017 19:28

Jeśli do biura konstrukcyjnego to odradzam (usunięte przez administratora)

Grzegorz
@Nick 10.01.2017 17:39

Nick pisz na @

punktów

Wszystko dobrze na P4

p

w ostatnim czasie bez przerwy pojawia się ogłoszenie na project managera, ciekawe czy warunki pracy liche czy kandydaci się nie sprawdają, wiecie coś?

perth

RYWAL szuka Dyr. Personalnego z miejscem pracy w Towimorze, wiecie o co chodzi?

Johny

Witam panowie jak wyglada z praca spawacza u was w firmie ?

młody

A co powiecie o stanowisku inżynier/technolog spawalnik? Warto aplikować? Jak zarobki? Jaka atmosfera na linii spawacze - spawalnicy? Możliwości rozwoju na tym stanowisku chyba dosyć duże.

Zostaw opinię o Towimor S.A. - Toruń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Towimor S.A.